Θα τον πάρεις στο λαιμό σου τον mIndreader είμαι σίγουρος.Αν εννοείς όμορφες βίζιτες αυτές που παίρνει ο κμαν.άστο είσαι μεγάλος και τις βλέπεις όλες μουνάρες.Ο μάιντ θέλει αντικειμενικά όμορφες.τέτοιες σαν απλός σεξοτουρίστας στο Κίεβο δεν θα βρει.αυτές τις γαμάνε γνωστοί στον κύκλο με χονδρότατο πορτοφόλι.τώρα άν ο μάιντ θέλει κμανικές βίζιτες στο 50αρι την ώρα θα βρει άπειρες.να στο πω αλλιως εγω
ΟΛΑ τα θεομουνα στο κιεβο και παντου αλλου ειναι βιζιτες, η εν δυναμει βιζιτες
εξαιρουντι οσες εχουν παντρευτει η καβαντζωθει με καποιον ευπορο,δηλ..μιλαμε για το 10%,οτι δεν ειναι
κι επισης πολλες απο τις πατσαβουρες... ;) κι οχι ολες γιατι τις γαμανε με κατι αστεια ποσα ,οποτς μςρικς σου λενε τωρα για 100χριβνα μην γινω κ πουτανα,,με 200 κ πανω ομως γινονται κι αυτες...
η ανεχεια στην ουκρανια ειναι τρομερη σε ολα τα επιπεδα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
οσες θελει θα βρει ανω του 7..τα 9αρια 10αρια σπανιζουν ετσι κι αλλιως....Θα τον πάρεις στο λαιμό σου τον mIndreader είμαι σίγουρος.Αν εννοείς όμορφες βίζιτες αυτές που παίρνει ο κμαν.άστο είσαι μεγάλος και τις βλέπεις όλες μουνάρες.Ο μάιντ θέλει αντικειμενικά όμορφες.τέτοιες σαν απλός σεξοτουρίστας στο Κίεβο δεν θα βρει.αυτές τις γαμάνε γνωστοί στον κύκλο με χονρότατο πορτοφόλι.τώρα άν ο μάιντ θέλει κμανικές βίζιτες στο 50αρι την ώρα θα βρει άπειρες.
υγ προτεινα εκτος κιεβου αν προσεξες λβοβ η οντεσα
υγ δεν ειμαι δικηγορος του κμαν..
υγ2 τα λεμε μετα ,,τσατ το καναμε...
δεν ειμαι δικηγορος του κμαν..
Όχι,αλλά ειστε κι δύο οπαδοί του βαλκανοπουτσισμού και όπως φαίνεται και αναλόγων γούστων.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
η ουκρανια ειναι ο τελειος σεξουαλικος παραδεισος οταν εισαι μαχιμοςΌχι,αλλά ειστε κι δύο οπαδοί του βαλκανοπουτσισμού και όπως φαίνεται και αναλόγων γούστων.
τοσο πολυ ευκολο κ ποιοτικο μουνι δεν υπαρχει αλλου διαθεσιμο σε τετοιυς καταιγιστικους ρυθμους κ στην ουσια με ψιχουλα,αν εχεις την εμπειρια του χωρου
τελεια κ παυλα..
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
σωστα αυτα.βουκουρεστι δεν θα παω για πουτανες γιατι δεν εκλισα διαμερισμα.θα κανω βολτες σαν νορμαλ τουριστας,εστιατορια,μολλ ουτε εχω σκοπο να ξοδευομαι στα μολλ.αν επαιρνα διαμερισμα σιγουρα θα επαιρνα βιζιτα,το χοτελ που εκλισα δεν νομιζω να αντιδρασουν θετικα αν φερω βιζιτα,ασε που θα ντρεπομαι που κοπελες δουλευουν στην ρεσεψιον.λισαβωνα αν ειναι παρομεια φαση οπως βαρκελωνη θα γαμησω σε κανα φτηνο δωματιο.θα κυκλοφορησω και σαν απλος τουριστας στην πολη.Το τουριστικό καθαρά ,είπα δεν θέλει μεγάλη φιλοσοφίά.Τουρίστας είναι αυτός που κάνει τουρ ,touring the place που λέμε ,γυρνάει από δω κι από εκεί.Αν ξέρει και καπως τη ντόπια γλώσσα,όπως εγώ ,θα την εξασκήσει ,θα δει καινούρια μέρη,θα ανοίξει το μάτι του,θα συγκρίνει το κίεβο της φτωχής ουκρανίας,με την άθλια αθήνα με την λαμπρή ένδοξη ιστορίας της,εμείς τους δώσαμε τα φώτα,θα δει σλαβική ομορφιά,θα καταλάβει ότι οι ουκρανέζες δεν είναι όλες πουτάνες επειδή ,εξαπάτησαν κανα δυό και τις έφεραν στο κωλόμπαρο του χωριού του και τις εκπόρνευσαν με το ζόρι τάζοντάς τους καλή δουλειά,ήλιο και θάλασσα.τα κλασσικά του τουρίστα δηλαδή,φαί διαφορετικό θα δοκιμάσει ,τα κλασικά του τουρίστα δηλαδή.θα αλλάξει περιβάλλον ρε αδερφέ.αυτό αρκεί για τον πραγματικό τουρίστα.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
με ρουμανες αλλα κ οι λατινες κλεβουν οτι βρουν...σωστα αυτα.βουκουρεστι δεν θα παω για πουτανες γιατι δεν εκλισα διαμερισμα.θα κανω βολτες σαν νορμαλ τουριστας,εστιατορια,μολλ ουτε εχω σκοπο να ξοδευομαι στα μολλ.αν επαιρνα διαμερισμα σιγουρα θα επαιρνα βιζιτα,το χοτελ που εκλισα δεν νομιζω να αντιδρασουν θετικα αν φερω βιζιτα,ασε που θα ντρεπομαι που κοπελες δουλευουν στην ρεσεψιον.λισαβωνα αν ειναι παρομεια φαση οπως βαρκελωνη θα γαμησω σε κανα φτηνο δωματιο.θα κυκλοφορησω και σαν απλος τουριστας στην πολη.
κλειδωσε τα παντα ολα απο ρολογια μεχρι λεφτα κ κοωνιες,ειδικα οι ρουμενες που θα βρεις θα προσπαθησουν να σε κλεψουν. ειναι ζητημα τιμης γι αυτες..
αχτουνγκ ;)
σωστός τουρίστας,αυτά γουστάρω κι εγώ κατά καιρούς.ντε και καλά να πάρουν βίζιτα κάποιοι.Μια που το ανέφερες η βαρκελώνη ήταν η μοναδική πόλη που δεν γάμησα.βράδυ στη las ramblas ήταν γεμάτο μαύρες πουτάνες .μου χαν πρήξει τ αρχίδια για τσιμπούκι.εγώ όμως δεν ενέδοσα.βράχος.χαχχασωστα αυτα.βουκουρεστι δεν θα παω για πουτανες γιατι δεν εκλισα διαμερισμα.θα κανω βολτες σαν νορμαλ τουριστας,εστιατορια,μολλ ουτε εχω σκοπο να ξοδευομαι στα μολλ.αν επαιρνα διαμερισμα σιγουρα θα επαιρνα βιζιτα,το χοτελ που εκλισα δεν νομιζω να αντιδρασουν θετικα αν φερω βιζιτα,ασε που θα ντρεπομαι που κοπελες δουλευουν στην ρεσεψιον.λισαβωνα αν ειναι παρομεια φαση οπως βαρκελωνη θα γαμησω σε κανα φτηνο δωματιο.θα κυκλοφορησω και σαν απλος τουριστας στην πολη.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Ευχαριστω τους φιλους balkanexpress και kudni για τις ουσιαστικες πληροφοριες που εδωσαν
Και η αντιπαραθεση καμμια φορα δινει χρησιμη πληροφορια.
Καλα ταξιδια σε ολους.
Και η αντιπαραθεση καμμια φορα δινει χρησιμη πληροφορια.
Καλα ταξιδια σε ολους.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εξαρταται τι θεωρεις ποιοτηκο,αυτες που βαζει ο κμαν φωτο ειναι τριτη κατηγορια.πρωτη κατηγορια θεωρω αυτες που κανουν διακοπες κυπρο με τον αντρα τους που ουτε στα ονειρα μας δεν πιανονται για μας.με τα κριτιρια μου δεν θεωρω καμια πουτανα κοινοχρηστη ποιοτικη.επιδει ειναι στο ντελουξ και θελει 300 την κανει ποιοτικη?αν θες πουτανες ναι θα παω ουκρανια να βρω για ολα τα βαλαντια.αν θελω ποιοτηκη νορμαλ γκομενα θα παω βελιγραδι.η ουκρανια ειναι ο τελειος σεξουαλικος παραδεισος οταν εισαι μαχιμος
τοσο πολυ ευκολο κ ποιοτικο μουνι δεν υπαρχει αλλου διαθεσιμο σε τετοιυς καταιγιστικους ρυθμους κ στην ουσια με ψιχουλα,αν εχεις την εμπειρια του χωρου
τελεια κ παυλα..
Η ομορφότερη που είχα δει στη βαρκελώνη ήταν μια ρωσίδα τουρίστρια με τον άνδρα της.Πραγματική μουνάρα .δέκα τάξεις ανώτερη των κμανικών μουνιών.εξαρταται τι θεωρεις ποιοτηκο,αυτες που βαζει ο κμαν φωτο ειναι τριτη κατηγορια.πρωτη κατηγορια θεωρω αυτες που κανουν διακοπες κυπρο με τον αντρα τους που ουτε στα ονειρα μας δεν πιανονται για μας.με τα κριτιρια μου δεν θεωρω καμια πουτανα κοινοχρηστη ποιοτικη.επιδει ειναι στο ντελουξ και θελει 300 την κανει ποιοτικη?αν θες πουτανες ναι θα παω ουκρανια να βρω για ολα τα βαλαντια.αν θελω ποιοτηκη νορμαλ γκομενα θα παω βελιγραδι.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
βαρκελωνη γαμησα καλα.ξενερωσα μονο στην λετονια που πηγα να γνωρισω καμια νορμαλ να γλυτωσω απο τις πουτανες ουκρανια και βρηκα και εκει μονο βιζιτες να περπατανε στην πολη και δεν πηρα καμια.με ελεγαν ολοι εισαι σεξτουριτ τραβα εκει και νευριασα.λεω πουτανες εχω κυπρο και ουκρανια.σωστός τουρίστας,αυτά γουστάρω κι εγώ κατά καιρούς.ντε και καλά να πάρουν βίζιτα κάποιοι.Μια που το ανέφερες η βαρκελώνη ήταν η μοναδική πόλη που δεν γάμησα.βράδυ στη las ramblas ήταν γεμάτο μαύρες πουτάνες .μου χαν πρήξει τ αρχίδια για τσιμπούκι.εγώ όμως δεν ενέδοσα.βράχος.χαχχα
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καμια σχεση οι κοπελες εμφανισιακα αυτες που ερχονται με τον αντρα τους διακοπες με αυτα τα μπαζα και τον βοθρο που μας μενει εμας.ειναι το αποθημενο που εχω τοσα χρονια,εμεις γιατι να μην γνωρισουμε τεειες.και που γνωριζα κυπρο οταν πηγαινα μοσχα δεν με ηξεραν,δεν απαντουσαν.αυτη, την κατηγορια θελω δεν ειναι καταναγγη πλουσιες.απλες κοπελες που δουλευουν σε εταιριες με καλο μισθο.διαλεγουν απο τον εργασιακο τους κυκλο ανδρα,δεν εχουν χρονο να βγουνε να κυκλοφωρανε.ουκρανια μονο αδεσποτες,βιζιτες,τρελες και τελειωμενες γνωριζειςΗ ομορφότερη που είχα δει στη βαρκελώνη ήταν μια ρωσίδα τουρίστρια με τον άνδρα της.Πραγματική μουνάρα .δέκα τάξεις ανώτερη των κμανικών μουνιών.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Η ομορφότερη που είχα δει στη βαρκελώνη ήταν μια ρωσίδα τουρίστρια με τον άνδρα της.Πραγματική μουνάρα .δέκα τάξεις ανώτερη των κμανικών μουνιών.
φημισμενες οι ισπανιδες για την μπαζοτητα τους
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Eλα ξεκαθαρισε ο νταβαριτζ ειναι,μονο αυτος λεει τετοιες μαλακιες,αρχισε παλι τις μαλακιες για ΑΑΑ εθνικηΤο να μην ξέρεις ρώσικα είναι πολύ περιοριστικό.Δύσκολα θα κινηθείς με τ αγγλικά.Και επίσης όπου και να πας ,να κάτσεις να φας κάτι θα σε βλέπουν σαν λεφτά επειδή είσαι ξένος και ίσως στα χρεώνουν παραπάνω.
Και λίγα να ξέρεις δηλαδή πάλι πρόβλημα θα έχεις γιατί η Ουκρανία δεν μιλά μόνο ρώσικα ,αλλά ουκρανικά και ρώσικα και επιπλέον ένα μείγμα μεταξύ τους.
Το καλοκαίρι είναι καλύτερη εποχή δεν το συζητάμε.Πιο πολύ κόσμο θα έχει έξω,μπουτάκια πολλά ,βυζάκια κτλ .
Για το ποιοτικό σεξουαλικό.Ξέχνα το .δεν θα βρεις.Πρέπει να είναι κλειστός κύκλος τα μουνιά ολκής.
Αυτά για Κίεβο.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
παλι????Eλα ξεκαθαρισε ο νταβαριτζ ειναι,μονο αυτος λεει τετοιες μαλακιες,αρχισε παλι τις μαλακιες για ΑΑΑ εθνικη
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
χαρη μ ολη την συμπαθεια κατι φλατζα ειναι καμενη....καμια σχεση οι κοπελες εμφανισιακα αυτες που ερχονται με τον αντρα τους διακοπες με αυτα τα μπαζα και τον βοθρο που μας μενει εμας.ειναι το αποθημενο που εχω τοσα χρονια,εμεις γιατι να μην γνωρισουμε τεειες.και που γνωριζα κυπρο οταν πηγαινα μοσχα δεν με ηξεραν,δεν απαντουσαν.αυτη, την κατηγορια θελω δεν ειναι καταναγγη πλουσιες.απλες κοπελες που δουλευουν σε εταιριες με καλο μισθο.διαλεγουν απο τον εργασιακο τους κυκλο ανδρα,δεν εχουν χρονο να βγουνε να κυκλοφωρανε.ουκρανια μονο αδεσποτες,βιζιτες,τρελες και τελειωμενες γνωριζεις
δεν ειναι ετσι οπως τα λες τα πραγματα
οκ οντεσα ειναι η β δυσκολη πολη ,εχω φαει κι εγω κατι φολες εκει που αλλου δεν εχω φαει καμμια,αλλα εσυ τα παραλες τραγικα
οχι δεν ειναι ετσι....
ξαναψαξου κατι λαθος κανεις στην προσεεγγιση σου νομιζω,στοπα κ πριν...
:καλα εσυ λες μουναρες αυτα τα μπαζα που δειχνει ο κμαν .τι να λέμε τωρα.Eλα ξεκαθαρισε ο νταβαριτζ ειναι,μονο αυτος λεει τετοιες μαλακιες,αρχισε παλι τις μαλακιες για ΑΑΑ εθνικη
VatoLoco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Like
- 211
- Πόντοι
- 1
Έχεις να μας δείξεις καμία καλύτερη,η μόνο λόγια ;:καλα εσυ λες μουναρες αυτα τα μπαζα που δειχνει ο κμαν .τι να λέμε τωρα.
εγω σου λέω δεν αξθζει ο σεξοτουρισμος κιεβο ,μόνο μπάζα βιζιτεα θα γαμησεις.αμα σα αρεσουν τα κμανομπαζακια βουρ.Έχεις να μας δείξεις καμία καλύτερη,η μόνο λόγια ;
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
:καλα εσυ λες μουναρες αυτα τα μπαζα που δειχνει ο κμαν .τι να λέμε τωρα.
και τον εαυτο του μουναρο τον λεει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις