Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
να στο πω αλλιως εγω
ΟΛΑ τα θεομουνα στο κιεβο  και παντου αλλου ειναι βιζιτες, η εν δυναμει βιζιτες
εξαιρουντι οσες  εχουν παντρευτει η καβαντζωθει με καποιον ευπορο,δηλ..μιλαμε για το 10%,οτι δεν ειναι
κι επισης πολλες απο τις πατσαβουρες... ;) κι οχι ολες γιατι τις γαμανε με κατι αστεια ποσα ,οποτς μςρικς σου λενε τωρα για 100χριβνα μην γινω κ πουτανα,,με 200 κ πανω ομως γινονται κι αυτες... :grin:
η ανεχεια στην ουκρανια ειναι τρομερη σε ολα τα επιπεδα....
Θα τον πάρεις στο λαιμό σου τον mIndreader είμαι σίγουρος.Αν εννοείς όμορφες βίζιτες αυτές που παίρνει ο κμαν.άστο είσαι μεγάλος και τις βλέπεις όλες μουνάρες.Ο μάιντ θέλει αντικειμενικά όμορφες.τέτοιες σαν απλός σεξοτουρίστας στο Κίεβο δεν θα βρει.αυτές τις γαμάνε γνωστοί στον κύκλο με χονδρότατο πορτοφόλι.τώρα άν ο μάιντ θέλει κμανικές βίζιτες στο 50αρι την ώρα θα βρει άπειρες.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Θα τον πάρεις στο λαιμό σου τον mIndreader είμαι σίγουρος.Αν εννοείς όμορφες βίζιτες αυτές που παίρνει ο κμαν.άστο είσαι μεγάλος και τις βλέπεις όλες μουνάρες.Ο μάιντ θέλει αντικειμενικά όμορφες.τέτοιες σαν απλός σεξοτουρίστας στο Κίεβο δεν θα βρει.αυτές τις γαμάνε γνωστοί στον κύκλο με χονρότατο πορτοφόλι.τώρα άν ο μάιντ θέλει κμανικές βίζιτες στο 50αρι την ώρα θα βρει άπειρες.
οσες θελει θα βρει ανω του 7..τα 9αρια 10αρια σπανιζουν ετσι κι αλλιως....
υγ προτεινα εκτος κιεβου αν προσεξες λβοβ η οντεσα
υγ δεν ειμαι δικηγορος του κμαν.. :grin:
υγ2 τα λεμε μετα ,,τσατ το καναμε... :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Όχι,αλλά ειστε κι δύο οπαδοί του βαλκανοπουτσισμού και όπως φαίνεται και αναλόγων γούστων.
η ουκρανια ειναι ο τελειος σεξουαλικος παραδεισος οταν εισαι μαχιμος
τοσο πολυ ευκολο κ ποιοτικο μουνι δεν υπαρχει αλλου διαθεσιμο σε τετοιυς καταιγιστικους ρυθμους κ στην ουσια με ψιχουλα,αν εχεις την εμπειρια του χωρου
τελεια κ παυλα.. :tits2: :tits2: :tits2:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Το τουριστικό καθαρά ,είπα δεν θέλει μεγάλη φιλοσοφίά.Τουρίστας είναι αυτός που κάνει τουρ ,touring the place που λέμε ,γυρνάει από δω κι από εκεί.Αν ξέρει και καπως τη ντόπια γλώσσα,όπως εγώ ,θα την εξασκήσει ,θα δει καινούρια μέρη,θα ανοίξει το μάτι του,θα συγκρίνει το κίεβο της φτωχής ουκρανίας,με την άθλια αθήνα με την λαμπρή ένδοξη ιστορίας της,εμείς τους δώσαμε τα φώτα,θα δει σλαβική ομορφιά,θα καταλάβει ότι  οι ουκρανέζες δεν είναι όλες πουτάνες επειδή ,εξαπάτησαν κανα δυό και τις έφεραν στο κωλόμπαρο του χωριού του και τις εκπόρνευσαν με το ζόρι τάζοντάς τους καλή δουλειά,ήλιο και θάλασσα.τα κλασσικά του τουρίστα δηλαδή,φαί διαφορετικό θα δοκιμάσει ,τα κλασικά του τουρίστα δηλαδή.θα αλλάξει περιβάλλον ρε αδερφέ.αυτό αρκεί για τον πραγματικό τουρίστα.
σωστα αυτα.βουκουρεστι δεν θα παω για πουτανες γιατι δεν εκλισα διαμερισμα.θα κανω βολτες σαν νορμαλ τουριστας,εστιατορια,μολλ ουτε εχω σκοπο να ξοδευομαι στα μολλ.αν επαιρνα διαμερισμα σιγουρα θα επαιρνα βιζιτα,το χοτελ που εκλισα δεν νομιζω να αντιδρασουν θετικα αν φερω βιζιτα,ασε που θα ντρεπομαι που κοπελες δουλευουν στην ρεσεψιον.λισαβωνα αν ειναι παρομεια φαση οπως βαρκελωνη θα γαμησω σε κανα φτηνο δωματιο.θα κυκλοφορησω και σαν απλος τουριστας στην πολη.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
σωστα αυτα.βουκουρεστι δεν θα παω για πουτανες γιατι δεν εκλισα διαμερισμα.θα κανω βολτες σαν νορμαλ τουριστας,εστιατορια,μολλ ουτε εχω σκοπο να ξοδευομαι στα μολλ.αν επαιρνα διαμερισμα σιγουρα θα επαιρνα βιζιτα,το χοτελ που εκλισα δεν νομιζω να αντιδρασουν θετικα αν φερω βιζιτα,ασε που θα ντρεπομαι που κοπελες δουλευουν στην ρεσεψιον.λισαβωνα αν ειναι παρομεια φαση οπως βαρκελωνη θα γαμησω σε κανα φτηνο δωματιο.θα κυκλοφορησω και σαν απλος τουριστας στην πολη.
με ρουμανες αλλα  κ οι  λατινες κλεβουν οτι βρουν...
κλειδωσε τα παντα ολα απο ρολογια μεχρι λεφτα κ κοωνιες,ειδικα οι ρουμενες που θα βρεις θα προσπαθησουν να σε κλεψουν. ειναι ζητημα τιμης γι αυτες..
αχτουνγκ  ;)

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
σωστός τουρίστας,αυτά γουστάρω κι εγώ κατά καιρούς.ντε και καλά να πάρουν βίζιτα κάποιοι.Μια που το ανέφερες η βαρκελώνη ήταν η μοναδική πόλη που δεν γάμησα.βράδυ στη las ramblas ήταν γεμάτο μαύρες πουτάνες .μου χαν πρήξει τ αρχίδια για τσιμπούκι.εγώ όμως δεν ενέδοσα.βράχος.χαχχα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ευχαριστω τους φιλους balkanexpress και kudni για τις ουσιαστικες πληροφοριες που εδωσαν  :hi: :hi:

Και η αντιπαραθεση καμμια φορα δινει χρησιμη πληροφορια.  :rockon:

Καλα ταξιδια σε ολους. :hi: :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
η ουκρανια ειναι ο τελειος σεξουαλικος παραδεισος οταν εισαι μαχιμος
τοσο πολυ ευκολο κ ποιοτικο μουνι δεν υπαρχει αλλου διαθεσιμο σε τετοιυς καταιγιστικους ρυθμους κ στην ουσια με ψιχουλα,αν εχεις την εμπειρια του χωρου
τελεια κ παυλα.. :tits2: :tits2: :tits2:
εξαρταται τι θεωρεις ποιοτηκο,αυτες που βαζει ο κμαν φωτο ειναι τριτη κατηγορια.πρωτη κατηγορια θεωρω αυτες που κανουν διακοπες κυπρο με τον αντρα τους που ουτε στα ονειρα μας δεν πιανονται για μας.με τα κριτιρια μου δεν θεωρω καμια πουτανα κοινοχρηστη ποιοτικη.επιδει ειναι στο ντελουξ και θελει 300 την κανει ποιοτικη?αν θες πουτανες ναι θα παω ουκρανια να βρω για ολα τα βαλαντια.αν θελω ποιοτηκη νορμαλ γκομενα θα παω βελιγραδι.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
εξαρταται τι θεωρεις ποιοτηκο,αυτες που βαζει ο κμαν φωτο ειναι τριτη κατηγορια.πρωτη κατηγορια θεωρω αυτες που κανουν διακοπες κυπρο με τον αντρα τους που ουτε στα ονειρα μας δεν πιανονται για μας.με τα κριτιρια μου δεν θεωρω καμια πουτανα κοινοχρηστη ποιοτικη.επιδει ειναι στο ντελουξ και θελει 300 την κανει ποιοτικη?αν θες πουτανες ναι θα παω ουκρανια να βρω για ολα τα βαλαντια.αν θελω ποιοτηκη νορμαλ γκομενα θα παω βελιγραδι.
Η ομορφότερη που είχα δει στη βαρκελώνη ήταν μια ρωσίδα τουρίστρια με τον άνδρα της.Πραγματική μουνάρα .δέκα τάξεις ανώτερη των κμανικών μουνιών.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σωστός τουρίστας,αυτά γουστάρω κι εγώ κατά καιρούς.ντε και καλά να πάρουν βίζιτα κάποιοι.Μια που το ανέφερες η βαρκελώνη ήταν η μοναδική πόλη που δεν γάμησα.βράδυ στη las ramblas ήταν γεμάτο μαύρες πουτάνες .μου χαν πρήξει τ αρχίδια για τσιμπούκι.εγώ όμως δεν ενέδοσα.βράχος.χαχχα
βαρκελωνη γαμησα καλα.ξενερωσα μονο στην λετονια που πηγα να γνωρισω καμια νορμαλ να γλυτωσω απο τις πουτανες ουκρανια και βρηκα και εκει μονο βιζιτες να περπατανε στην πολη και δεν πηρα καμια.με ελεγαν ολοι εισαι σεξτουριτ τραβα εκει και νευριασα.λεω πουτανες εχω κυπρο και ουκρανια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Η ομορφότερη που είχα δει στη βαρκελώνη ήταν μια ρωσίδα τουρίστρια με τον άνδρα της.Πραγματική μουνάρα .δέκα τάξεις ανώτερη των κμανικών μουνιών.
καμια σχεση οι κοπελες εμφανισιακα αυτες που ερχονται με τον αντρα τους διακοπες με αυτα τα μπαζα και τον βοθρο που μας μενει εμας.ειναι το αποθημενο που εχω τοσα χρονια,εμεις γιατι να μην γνωρισουμε τεειες.και που γνωριζα κυπρο οταν πηγαινα μοσχα δεν με ηξεραν,δεν απαντουσαν.αυτη, την κατηγορια θελω δεν ειναι καταναγγη πλουσιες.απλες κοπελες που δουλευουν σε εταιριες με καλο μισθο.διαλεγουν απο τον εργασιακο τους κυκλο ανδρα,δεν εχουν χρονο να βγουνε να κυκλοφωρανε.ουκρανια μονο αδεσποτες,βιζιτες,τρελες και τελειωμενες γνωριζεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

φημισμενες οι ισπανιδες για την μπαζοτητα τους

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το να μην ξέρεις ρώσικα είναι πολύ περιοριστικό.Δύσκολα θα κινηθείς με τ αγγλικά.Και επίσης όπου και να πας ,να κάτσεις να φας κάτι θα σε βλέπουν σαν λεφτά επειδή είσαι ξένος και ίσως στα χρεώνουν παραπάνω.

Και λίγα να ξέρεις δηλαδή πάλι πρόβλημα θα έχεις γιατί η Ουκρανία δεν μιλά μόνο ρώσικα ,αλλά ουκρανικά και ρώσικα και επιπλέον ένα μείγμα μεταξύ τους.

Το καλοκαίρι είναι καλύτερη εποχή δεν το συζητάμε.Πιο πολύ κόσμο θα έχει έξω,μπουτάκια πολλά ,βυζάκια κτλ .

Για το ποιοτικό σεξουαλικό.Ξέχνα το .δεν θα βρεις.Πρέπει να είναι κλειστός κύκλος τα μουνιά ολκής.

Αυτά για Κίεβο.
Eλα ξεκαθαρισε ο νταβαριτζ ειναι,μονο αυτος λεει τετοιες μαλακιες,αρχισε παλι τις μαλακιες για ΑΑΑ εθνικη

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
καμια σχεση οι κοπελες εμφανισιακα αυτες που ερχονται με τον αντρα τους διακοπες με αυτα τα μπαζα και τον βοθρο που μας μενει εμας.ειναι το αποθημενο που εχω τοσα χρονια,εμεις γιατι να μην γνωρισουμε τεειες.και που γνωριζα κυπρο οταν πηγαινα μοσχα δεν με ηξεραν,δεν απαντουσαν.αυτη, την κατηγορια θελω δεν ειναι καταναγγη πλουσιες.απλες κοπελες που δουλευουν σε εταιριες με καλο μισθο.διαλεγουν απο τον εργασιακο τους κυκλο ανδρα,δεν εχουν χρονο να βγουνε να κυκλοφωρανε.ουκρανια μονο αδεσποτες,βιζιτες,τρελες και τελειωμενες γνωριζεις
χαρη μ ολη την συμπαθεια κατι φλατζα ειναι καμενη.... :think: :think: :think:
δεν ειναι ετσι οπως τα λες τα πραγματα
οκ οντεσα ειναι η β δυσκολη πολη ,εχω φαει κι εγω κατι φολες εκει που αλλου δεν εχω φαει καμμια,αλλα εσυ τα παραλες τραγικα
οχι δεν ειναι ετσι....
ξαναψαξου κατι λαθος κανεις στην προσεεγγιση σου νομιζω,στοπα κ πριν... :hi:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
:wanker:
Eλα ξεκαθαρισε ο νταβαριτζ ειναι,μονο αυτος λεει τετοιες μαλακιες,αρχισε παλι τις μαλακιες για ΑΑΑ εθνικη
:καλα εσυ λες μουναρες αυτα τα μπαζα που δειχνει ο κμαν .τι να λέμε τωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom