απο την φουτσα του δεν ξερω .απο το τσαπου του για ποσο χρονων τον κοβεις? :o :o :o
τον κμαν τον κοβω απο 48 εως 55 :o :o :o
Χέρια μεσηλικα εχω ξαναδεί
απο την φουτσα του δεν ξερω .απο το τσαπου του για ποσο χρονων τον κοβεις? :o :o :o
τον κμαν τον κοβω απο 48 εως 55 :o :o :o
απο την φωτο τον βαζω 50-56απο την φουτσα του δεν ξερω .
Χέρια μεσηλικα εχω ξαναδεί
γλυτωσα ενα γερο αμερικανο κιεβο που τον περικυκλωσαν,εκανε τον επιχειρηματια σε κατι μαλακισμενες,αυτες πηραν τηλεφωνο ηρθαν αλλοι 3 τυποι και γελουσαν μαζι του,μιλουσε μεφαλωφωνα και εκανε σοου και εκανε πλακες μαζιτους.πλισιασα και του ειπα τραβα στο χοτελ σου ελα μαζι να σε συνοδευσω διπλα στο καζατσκι χοτελ 50 μετρα πιο κατω.του εξηγησα εδω θα σε βαρεσουν ασχημα και θα σε κλεψουν αυτο πριν 7-8 χρονια.αλλο ισραηλιτη 50-60 παλι τον γλιτωσα πριν 5-6 χρονια.δεν εχουν μυαλο,νομιζουν οταν τους περνουν κουβεντα αγγλικα και τους γελανε και προτεινουν βολτες οι ουκρανοι ειναι για το καλο τους χαχαχαχ
σιγουρααπο την φωτο τον βαζω 50-56
α γεια σου.για τον κμαν ισχυει οτι εγραψε ο σεβαλιε για πολωνια,παει εκει για να αλλαξει περιβαλον,του αρεσει η φαση οτι καμακωνει,απειρες ομορφες γκομενες,γαμα μια δυο πουτανες και στην βαση του.ολοι ετσι κανουμε χαχαχαχ.
ξεφουσκωσα τωρα εχω τενοντιτιδα,σταματησαβρε χεσε τις γκομενες κουραστικες ειναι. ποσα κιλα κανεις παγκο?
δεν πρεπει να εισαι μαντης στο κιεβο ρε για να προβλεψεις τι θα του εκαναν χαχαχαχ.στα κλαμπ που πηγαινα γιδροπαρκ σου σπανε το κεφαλι αν κοιταξεις στο τραπεζι διπλα για τοσο φιλοξενους μιλαμε χαχαχαχ.πολλοι σε πλισιαζαν,ρωτουσαν φιλικα που πας θες γκομενες να σου γνωρισουμε και εμεις παμε εκει που πας ελα παρεα και μαλακιες.τους κερνας αυτους και τις γκομενες μετα τρωςξυλο και σε μαδανε.ειναι πολυ φυσιολογικο εκει,ακομα και σε ουκρανους το κανουν.πριν 2 καλοκαιρια συνελαβαν μπραβο σε κλαμπ γιδροπαρκ,εφευγε ενα παιδι ουκρανοσ τον κτυπησε στο σκοταδι στην γωνια που στριβεις που ειναι το γιδροζονα και τον ληστεψε.επαθα το ιδιο 2 φορες εκει,χιλιαδες αλλες φορες γλιτωσα,οχι μονο εκει και σε αλλες απομακρυσμενες γειτονειες και κλαμπ.πολλες φορες περιμεναν εξω απο το κλαμπ οι γκομενοι ,επαιρναν αυτες που κερνουσα και δρομο.δεν μπορουσες να κανεις κατι μονος,ερχονταν 4 πρωι σαν γυφτακια με κοντα παντελονακια σου ελεγαν δρομο με το καλο η με το αναποδο.με ξυλο πες ρε. αυτες δεν εχουν ξυλο, υπεθεσες οτι μπορει να πεσει ξυλο
στην ουκρανια καβλωνεις με την ιδεα οτι μπορεις να γαμησεις οποια ερθεις σε τατς απο 18 εως 48....αυτο δεν μπορει να συμβαινει αλλου γιατι εκει συνδιαζονται 3 βασικαγια τον κμαν ισχυει οτι εγραψε ο σεβαλιε για πολωνια,παει εκει για να αλλαξει περιβαλον,του αρεσει η φαση οτι καμακωνει,απειρες ομορφες γκομενες,γαμα μια δυο πουτανες και στην βαση του.ολοι ετσι κανουμε χαχαχαχ.
Λοιπόν άκου τα χωρίς μουνιά του κμαν και θεωρίες.αν γυρνάς σαν το αμερικανάκι με τ αγγλικά σου ότι ώρα να ναι όπου να ναι,ναι όντως κινδυνεύεις να τις αρπάξεις.Κοινή λογική να ακολουθείς,να κυκλοφοράς εκεί που έχει φως,πολύ κόσμο,όχι κακόφημα μέρη,μπαρ ,σκοτάδια,υποβαθμισμένες περιοχές δεν κινδυνεύεις.Τα ίδια ισχύουν και στην αθήνα για τον τουρίστα και χειρότερα.Ρε μάγκες κάποιες ερωτήσεις για εσάς που ξέρετε τη χώρα γιατί εγώ δεν έχω ταξιδέψει ακόμη στην Ουκρανία.
Καταλαβαίνω ότι η χώρα γενικότερα αλλά και το Κίεβο ειδικότερα έχει τεράστιο δυναμικό από όμορφες διαθέσιμες γυναίκες. Μέχρι εδώ καλά, λίγο πολύ αυτό το ξέραμε και χωρίς να διαβάσουμε το thread.
Αλλά απο αυτά που διαβάζω στο thread βγάζω τα παρακάτω συμπεράσματα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Πρώτον. Η πόλη του Κιέβου είναι εξαιρετικά επικύνδινη μια και το να σπάνε στο ξύλο και να ληστεύουν ξένους το έχουν για λαικό σπόρ.
Δεύτερον. Οι τιμές για τις πραγματικά όμορφες γυναίκες τους ( οκτάρια και πάνω ) είναι απο 100 - 150 ευρώ και πάνω για ένα δίωρο, και αν θέλεις να τη κρατήσεις την άλλη όλη νύχτα, δεν σηζητάμε για κάτω απο 200 - 250 ευρώ πάντα για τις όμορφες γυναίκες τους μιλώντας.
Τρίτον. Εχεις τεράστιο ανταγωνισμό απο Τούρκους και λοιπούς Δυτικο Ευρωπαίους αγάμητους που χαλάνε τη πιάτσα και σηκώνουν τις τιμές.
Τέταρτον. Το ότι ένα μικρό μόνο ποσοστό των γυναικών τους μιλάει Αγγλικά, σημαίνει ότι αν δεν ξέρεις Ρωσικά έχεις ένα σοβαρό μειονέκτημα επικοινωνίας, χωρίς αυτό βέβαια να είναι απαγορευτικό.
Πέμπτον. Αν θες να δείς το θέμα και απο απόψεως τουριστικής και όχι μόνο σεξοτουριστικής τότε πρέπει να λάβεις υπ' όψιν ότι με εξαίρεση το καλοκαίρι τις άλλες εποχές δύσκολα κυκλοφορείς έξω γιατί ψοφάς απο το κρύο.
Με τα παραπάνω δεδομένα το Κίεβο ειδικά δεν προσφέρεται ούτε απο τουριστικής ούτε απο σεξοτουριστικής απόψεως.
Ισως μια επίσκεψη στην Ουκρανική επαρχία καλοκαιρινούς μήνες να εχει μεγαλύτερη πιθανότητα να αφήσει κάποιον που δεν ξέρει τη χώρα ικανοποιημένο. Αλλά και πάλι το πρόβλημα με τη γλώσσα για όσους δεν μιλάνε Ρώσσικα φαντάζομαι στην επαρχία θα έιναι πιο έντονο.
Εχω ταξιδέψει τα τελευταία 20 χρόνια στη ζωή μου κυριως για επαγγελματικούς λόγους σε όλο σχεδόν το κόσμο. Και ένα μεγάλο μέρος απο την Ανατολική Ευρώπη το έχω ταξιδέψει και το ξέρω.
Αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ για την Ουκρανία πραγματικά προβληματίζομαι.
Μήπως κάποιοι στο thread υπερβαλουν ?? Η εγώ κατάλαβα κάτι λάθος ??
είμαι παλιός τουρίστας ανά τον κόσμο@@ τουρισμο ?στο κιεβο?με χιλια??
εχεις παει ποτε?
πες μας λοιπον για κιεβο πως τουριστευεις?είμαι παλιός τουρίστας ανά τον κόσμο
τυπε μετα απ αυτο πας ανευ συναγωνισμου για μιστερ μπου 2017!!!Η αθήνα δηλαδή τί παραπάνω έχει και έρχονται οι τουρίστες σαν τα ζώα;Πέρα απ τα ερείπια του Παρθενώνα.
Τί ερώτηση είναι αυτή;όπως τουριστεύουν όλοι τουρίστες.γυρνούν από δω και από κει ,βλέπουν άλλα μέρη ,άλλο κόσμο...πες μας λοιπον για κιεβο πως τουριστευεις?
α καλά είσαι και της ανωτερώτητος του μπαλκανοέλληνα με τον βαλκανόπουτσο.τυπε μετα απ αυτο πας ανευ συναγωνισμου για μιστερ μπου 2017!!!