Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ρε κόλλημα Μ αυτά τα ρωσικά.απ την αρχή του νήματος παρακολουθω ότι άμα πάει να γράψει κανένας κάτι θεωρείται αμέσως ότι δεν ξέρει  ρωσικα.λες και το να ξέρεις πέντε ρωσικα στις μέρες είναι κάτι το εξωπραγματικό.πέντε ρωσικα ξέρω και 50 ευρώ που δίνει ο κμαν στις σαβουριτσες έχω να δώσω.ένσταση έχω στο ότι το παρουσιάζει λες και κατεβαίνει Ουκρανία και γαμαει καραβιες θεομουνων.
Σταματηστε ποιανα λετε μαλακιες δεν ειδα εγω καμια σαβουρα να ποσταρει ολες καλα μουνια ητανε

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ρε κόλλημα Μ αυτά τα ρωσικά.απ την αρχή του νήματος παρακολουθω ότι άμα πάει να γράψει κανένας κάτι θεωρείται αμέσως ότι δεν ξέρει  ρωσικα.λες και το να ξέρεις πέντε ρωσικα στις μέρες είναι κάτι το εξωπραγματικό.πέντε ρωσικα ξέρω και 50 ευρώ που δίνει ο κμαν στις σαβουριτσες έχω να δώσω.ένσταση έχω στο ότι το παρουσιάζει λες και κατεβαίνει Ουκρανία και γαμαει καραβιες θεομουνων.
αν μιλας καποια ρωσσικα  κι εχεις 500ρικα περσευουμενα οχι 50αρικα καθοσον κοστοζουν τα ταξιδια  τα χοτελ κ τα ξιδια περαν του τιμηματος του νιμου
Τοτε ορμα θα γαμησεις 5 φορες πιο πολλες κ 3 πιο καλες απ οτι πηδας εδω..το ατιτιουντ ειναι εντελως αλλο αν μπορεις να επικοινωνεις με λιγα εστω ρωσσικα
Υγ οι γκομενες που βαζει ο κμαν ειναι ανω μετριου γενικα .βεβαια μπορει κ καλυτερα.. :hi:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
σιγα σιγα θα μας πεις οτι ο κμαν ειναι και 40χρονος. :2funny:
Ναι,γιατι παραξενο σου φαινεται ειναι ενας σαρανταχρονος,που φαινεται πενηνταχρονος,ουτε ο πρωτος ειναι ουτε ο τελευταιος
αναλογως ποσο προσεχεις τον εαυτο σου φαινεσαι,αν θες ξιδια μυδια γαμησια, 5 ωρες υπνο,φαστ φουντ θα υποστεις και τις συνεπειες,μετα να πας και να πληρωνεις για να γαμας
Ολοι εδω μεσα κλαιγονται οτι μετα τα 40 πρεπει να πληρωνουν να γαμανε,λες και η ηλικια φταιει και οχι οι καταχρησεις που κανανε σε ολη τους τη ζωη.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο κμαν παρουσιαζει το κιεβο σαν μερος που πλισιαζεις ολες τισ γκομενες τον δρομο,προτεινεις λεφτα και κανεις τριολε.οι πωλητριες αφηνουν την δουλεια να κανουν μαζι του τριολε.χαζες ειναι λεει ο διμιτρακις εχει δικαιο,δουλευουν για 100 ευρο τον μηνα ενω στο μαμπα βγαζουν δεκαπλασια την μερα.ευτυχος βρεθηκε ο αρχοντας και τους ανοιξε τα ματια οτι υπαρχουν και αλλες δουλειες με χρημα εκτος απο γκαρσονες και πωλητριες

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
του κοβεις χρονια,σαραντα παμε εμεις χαχαχα
μόνος του τα κοψε.είπε  πριν απο 10 χρονια οταν ηταν...30 :2funny: δεν πληρωνε.τωρα δηλαδη ειναι σαραντα.και στη φωτογραφία που ανεβασε εχει χερια 55χρονου.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μόνος του τα κοψε.είπε  πριν απο 10 χρονια οταν ηταν...30 :2funny: δεν πληρωνε.τωρα δηλαδη ειναι σαραντα.και στη φωτογραφία που ανεβασε εχει χερια 55χρονου.
απο το τσαπου του για ποσο χρονων τον κοβεις? :o :o :o
τον κμαν τον κοβω απο 48 εως 55  :o :o :o

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
ο κμαν παρουσιαζει το κιεβο σαν μερος που πλισιαζεις ολες τισ γκομενες τον δρομο,προτεινεις λεφτα και κανεις τριολε.οι πωλητριες αφηνουν την δουλεια να κανουν μαζι του τριολε.χαζες ειναι λεει ο διμιτρακις εχει δικαιο,δουλευουν για 100 ευρο τον μηνα ενω στο μαμπα βγαζουν δεκαπλασια την μερα.ευτυχος βρεθηκε ο αρχοντας και τους ανοιξε τα ματια οτι υπαρχουν και αλλες δουλειες με χρημα εκτος απο γκαρσονες και πωλητριες
ακριβως .συμφωνα με τον κμαν οποια πορτα κι αν ανοιξεις πισω εχει τριολε. :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αν εκανε αυτα που ισχυριζεται καμακια και προσφορες στον δρομο θα ηταν μακαριτης.οπως και πολωνια καταληγει με βιζιτες απο ιτερνετ και σαλον.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αν εκανε αυτα που ισχυριζεται καμακια και προσφορες στον δρομο θα ηταν μακαριτης.οπως και πολωνια καταληγει με βιζιτες απο ιτερνετ και σαλον.

μπραβο πες καμια ιστορια με ξυλο να γουσταρεις  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom