Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάντως αν είναι να ξεσπιτωθουμε για νσ γαμησουμε αυτές που μας έδειξε παραπάνω ο σαρανταχρονος κμαν2  Για τόσα λεφτά που είπε να μας λείπει το βύσσινο.

Κανένας δε θα σου δείξει καλύτερες.Πας καλά?Εγώ απλά μιλάω από άλλη σκοπιά οι άλλοι ούτε καν τολμάνε να παρουσιάσουν τι γαμάνε.
Εγώ κάνω τόσο περίπλοκα συστήματα που αν σου εξηγούσα το 5% από αυτά που κάνω θα σου έφευγε το σκαλπ.Σχεδόν κανένας δεν καταλαβαίνει τη στρατηγική στα κλαμπ όσοι όμως μπουκάρουν μαζί μου πάντα τρώνε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ακομα και εγω γυρισα αγαμητος καποιεσ φορες γιατι δεν μου αρεσε να περνω βιζιτες αλλα το κυνηγι,δεν ειναι ντροπη η ηττα να λες πραγματικα τι παιζει.

Αυτή είναι η διαφορά.Εγώ ποτέ δε θα γυρίσω αγάμητος ασκώ τεράστια πίεση και ξεπερνάω τα φυσικά όρια.Πρέπει να έχεις νοοτροπία άρχοντος.Βγαίνεις εκεί έξω και τους γαμάς το κέρατο.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Πάντως αν είναι να ξεσπιτωθουμε για νσ γαμησουμε αυτές που μας έδειξε παραπάνω ο σαρανταχρονος κμαν2  Για τόσα λεφτά που είπε να μας λείπει το βύσσινο.
Για να πηδάς με μηδαμινό κόστος (τα έξοδα της βραδιάς)πρέπει το κοντέρ σου να έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα σε ανατολικά εδάφη. Αν περιμένης να πας και από την πρώτη φορά να πηδάς μοντέλα στο τζάμπα ξέχνα το. Θα απογοητευτείς   

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για να πηδάς με μηδαμινό κόστος (τα έξοδα της βραδιάς)πρέπει το κοντέρ σου να έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα σε ανατολικά εδάφη. Αν περιμένης να πας και από την πρώτη φορά να πηδάς μοντέλα στο τζάμπα ξέχνα το. Θα απογοητευτείς    

Είναι και η τύχη του πρωτάρη.Ενα άτομο που έχει εμπειρία σε σλαβικές χώρες όπως Πολωνία,Τσεχία,Ρωσία μπορεί χαλαρά να γαμήσει από την πρώτη νύχτα Ουκρανία γιατί αντιλαμβάνεται σωστά την κατάσταση.Το ίδιο και η εμπειρία από Ουκρανία θα σε βοηθήσει σημαντικά Πολωνία,Τσεχία και άλλες σλαβικές χώρες.
Επίσης τώρα είναι διαφορετικά με την πληροφόρηση.Τώρα όλα είναι στο ίντερνετ.Τότε ρωτούσες τον ταξιτζή ποιο είναι το πιο χοτ κλαμπ και σε πήγαινε.
Εγώ ας πούμε όταν πρωτοπήγα στο Λβωφ ήταν 10 η ώρα τη νύχτα και έβρεχε.Αδειοι οι δρόμοι.Κατάλαβα όμως οτι σε αυτή την πόλη θα γαμούσα αμέσως όπως και έγινε.Ηταν ένα gut feeling.Πρέπει αμέσως σε μία ώρα από το που θα πατήσεις στην πόλη να καταλάβεις αν θα γαμήσεις ή όχι αλλιώς αλλάζεις πόλη.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Είναι και η τύχη του πρωτάρη.Ενα άτομο που έχει εμπειρία σε σλαβικές χώρες όπως Πολωνία,Τσεχία,Ρωσία μπορεί χαλαρά να γαμήσει από την πρώτη νύχτα Ουκρανία γιατί αντιλαμβάνεται σωστά την κατάσταση.Το ίδιο και η εμπειρία από Ουκρανία θα σε βοηθήσει σημαντικά Πολωνία,Τσεχία και άλλες σλαβικές χώρες.
Επίσης τώρα είναι διαφορετικά με την πληροφόρηση.Τώρα όλα είναι στο ίντερνετ.Τότε ρωτούσες τον ταξιτζή ποιο είναι το πιο χοτ κλαμπ και σε πήγαινε.
Εγώ ας πούμε όταν πρωτοπήγα στο Λβωφ ήταν 10 η ώρα τη νύχτα και έβρεχε.Αδειοι οι δρόμοι.Κατάλαβα όμως οτι σε αυτή την πόλη θα γαμούσα αμέσως όπως και έγινε.Ηταν ένα gut feeling.Πρέπει αμέσως σε μία ώρα από το που θα πατήσεις στην πόλη να καταλάβεις αν θα γαμήσεις ή όχι αλλιώς αλλάζεις πόλη.
Αν είναι να βασίζεται στην τύχη καλύτερα να καθίσει Ελλάδα και να παίξει Τζοκερ. :) Φυσικά αν είναι ο τύπος σπόνσορας πηδάει και από την στιγμή που θα πατήσει το πόδι του στην Ουκρανία. Πάντα εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας μας  :hi:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Και ως προς τι είναι η Ουκρανία καλύτερη απ το πάρεις 5 βίζιτες Ελλάδα;Ο κμαν2 προβάλλει ένα πρόσωπο  μεσηλικα δυτικοευρωπαιου ματσωμενου για αρμεγμα. Ο μέσος ελλαδιτης σεξοτουριστας τι να προβάλει  και για ποιο λόγο για τα μπαζάκια που είδαμε πανω; στο κάτω κάτω βίζιτες έχει και στην Αθήνα τη λογική σας δεν την καταλαβαίνω

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Και ως προς τι είναι η Ουκρανία καλύτερη απ το πάρεις 5 βίζιτες Ελλάδα;Ο κμαν2 προβάλλει ένα πρόσωπο  μεσηλικα δυτικοευρωπαιου ματσωμενου για αρμεγμα. Ο μέσος ελλαδιτης σεξοτουριστας τι να προβάλει  και για ποιο λόγο για τα μπαζάκια που είδαμε πανω; στο κάτω κάτω βίζιτες έχει και στην Αθήνα τη λογική σας δεν την καταλαβαίνω
Για όσους δεν έχουν εμπειρίες ανατολικά πολύ καλύτερη η Ελλάδα.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Το Glamour φέρνει κάθε μήνα 5-6 ρωσουκρανα και δεν έχεις ανάγκη να πας πουθενά 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=20757.msg6710950#msg6710950 date=1452011574]
Το Glamour φέρνει κάθε μήνα 5-6 ρωσουκρανα και δεν έχεις ανάγκη να πας πουθενά   
[/quote]Άλλοι τρώνε τις κότες που έχει το κοτέτσι τους και άλλοι περνούν τα όπλα και πάνε κυνήγι. Γούστα είναι αυτά και ο καθένας κάνει ότι τον εκφράζει.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
o kman λεει υπερβολες,γαμα μονο πουτανες και σιγουρα δεν εχεις χρονο για 3 ραντεβου σε μια μερα γιατι καμια βιζιτα δεν κλινει ραντεβου με το προγραμα σου.απο οτι φενεται δεν εισαι διαθετιμενος να σπονσαρεις χοντρα ποσο να φας περισοτερα πο τον κμαν και να μην γαμησεις.αν θες  ακουσε τον νυκτερο που λεει να πας για εμπειρια.αν σου αρεσει να κερνας,να καλουνε και φιλες να τρωνε τζαμπα και να φευγουν τοτε ελα.αν θες να γαμησεις πουτανες  αν μεινεις σε ξενοδοχειο ισως σου βρουνε καμια.αν θες απο μονος να βρεις δεσ λιγο πιο πανω ενα παιδι που εγραφε οτι δεν βρισκει τιποτα στο κιεβο χαχαχαχ.εσυ αποφασιζεις.πας σε μια πολη στο κεντρο και γυρνας γυρω,λες που ειμαι,τι κανω?σιγουρ δεν θα δεις πουτανα μπροστα σου ουτε θα καταλαβεις ποια ειναι βιζιτα.θα βλεπεις γυρω γυρω χωρις να ξερεις που να μπεις εστο για φαγητο και θα πας αμεσως στο πρωτο μακτοναλτς.δεν θα ξερεις που να περπατησεις εκτος απο πλατεια χρισατικ γυρω πως θες να βρεις και γκομενες.δεν ειναι εκει και σε περιμενουν.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τωραδιαβαζω οσα εγραψε ο νθχτερος οσο εγραφα και συμφωνω

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μου λενε φιλοι της αδερφης μου ζευγαρι θελουν να πανε μοσχα και που να κλισουν διαμονη.τους προτεινα γκρουπ.ειπα πως θα κινηθητε?συνενοηθειτε?δεν παιρνει οπειος θελει το αεροπλανο και κατεβαινει μοσχα οπως παει σοφια,βουκουρεστι που μενει κεντρο και περπατα παντου χαχαχαχ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ηθελες να δεις αν οντως εχω ερθει Πολωνια η ειναι αποκυημα της φαντασιας μου! αλλιως θα σου ελεγα οτι στο ιδιο αεροδρομιο πετανε και οι δυο εταιρειες  :2funny:  :hi: εσυ τι ηλικια εισαι φιλε?

Ρε σοβαρα το λεω παντως, θελω να κανονισω με το Μητσο να συναντηθουμε στην Βαρσοβια ( η στη Βουδαπέστη, όπου τον βολεύει ) και να κατέβουμε μαζί.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κανένας δε θα σου δείξει καλύτερες.Πας καλά?Εγώ απλά μιλάω από άλλη σκοπιά οι άλλοι ούτε καν τολμάνε να παρουσιάσουν τι γαμάνε.
Εγώ κάνω τόσο περίπλοκα συστήματα που αν σου εξηγούσα το 5% από αυτά που κάνω θα σου έφευγε το σκαλπ.Σχεδόν κανένας δεν καταλαβαίνει τη στρατηγική στα κλαμπ όσοι όμως μπουκάρουν μαζί μου πάντα τρώνε.

Ξύλο  :grin:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Άλλοι τρώνε τις κότες που έχει το κοτέτσι τους και άλλοι περνούν τα όπλα και πάνε κυνήγι. Γούστα είναι αυτά και ο καθένας κάνει ότι τον εκφράζει.
μόνο που οι κότες  Στο κοτέτσι είναι καλοαναθρεμμενες .Στο κυνήγι το πιο πιθανό είναι να χτυπήσεις ...τσιροπουλια.να μου πείτε ότι γουστάρετε τη διαδικασία το ταξίδι και το δήθεν παιχνίδι για να υπάρχει η ψευδαίσθηση του βγάζω γκόμενά να το δεχτώ. Τώρα τ αλλά ότι γαμας εκεί καλύτερα δεν νομίζω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μόνο που οι κότες  Στο κοτέτσι είναι καλοαναθρεμμενες .Στο κυνήγι το πιο πιθανό είναι να χτυπήσεις ...τσιροπουλια.να μου πείτε ότι γουστάρετε τη διαδικασία το ταξίδι και το δήθεν παιχνίδι για να υπάρχει η ψευδαίσθηση του βγάζω γκόμενά να το δεχτώ. Τώρα τ αλλά ότι γαμας εκεί καλύτερα δεν νομίζω.
Το κοτέτσι εδω τι είναι?Τα μπουρδελάκια στη Φυλής και το Μεταξουργείο? :think: :2funny:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αν τα γκομενακια ειναι σαν κι αυτα του Κιέβου. Καλυτερα να κνει νηστεία.

Είναι λίγο καλύτερα.Ξέρει αυτός τι παίζει Πολωνία.Κίεβο μόνο D Lux,Carribean μπορεί να φας καλά και γκόμενα από το δρόμο στο άσχετο.Εγώ 30 ώρες έμεινα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom