Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
απο το σκαυπ?δεν κολωνω να σε βρω οποτε θες και οπου θες ,ελα οδυσσο να καμακωσεις και θα σου φυγει η μαγγια κολοψαρο.κανεναςς δεν εχει δει την φατσα σου ουε φωτο εβαλες.ποιοσ σε ειδε απο σκαυπ κλωνε?ακου δεν ξερει την γλωσσα.η μανα σου ελληνικα σου μιλουσε?τι ελληνικα να ηξερε βαλε μου ποτο να με γαμησεις στον καναπε?κερνα ποτο εγω πιππα?χαχαχαχαχ αλεξιπτωτηστησ χαχαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
με αναγκασες να βριζω αλλα ετσι στα λεω για να γελανε τα παιδεια με την βλακεια σου που μας δουλευεις,ακου η μανα μου ρωσιδα δεν μιλω την γλωσσα και ειμαι και ζιγγολο.βαλε φωτο σου να σε θαυμασουμε με την πουλαδα αλεξιπτωτηστη χαχαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
γουιζεαρ,ρανεαρ ολοι ξερουν σε αεροδρομια χαμηλου κοστους πανε,κιεβο ζουλιανι οχι μπορισπολ,βουκουρεστι μπανεασα με ταρομ πετω οτοπενι,σοφια τερμιναλ ενα

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
απο το σκαυπ?δεν κολωνω να σε βρω οποτε θες και οπου θες ,ελα οδυσσο να καμακωσεις και θα σου φυγει η μαγγια κολοψαρο.κανεναςς δεν εχει δει την φατσα σου ουε φωτο εβαλες.ποιοσ σε ειδε απο σκαυπ κλωνε?ακου δεν ξερει την γλωσσα.η μανα σου ελληνικα σου μιλουσε?τι ελληνικα να ηξερε βαλε μου ποτο να με γαμησεις στον καναπε?κερνα ποτο εγω πιππα?χαχαχαχαχ αλεξιπτωτηστησ χαχαχαχαχ
στειλε skype να κανονισουμε να παμε οδυσσο... ποιος καμακωνει περισσοτερο...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Από τον τσαμπουκά το γυρίσατε στο καμάκι  :2funny: Σε λίγο θα της βγάλετε να της μετρήσετε ποιος την έχει πιο μεγάλη

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Εγω μια γύφτισα και πρεζάκια ειδα να ειχατε που της πληρωνατε με την ώρα.Τωρα σε ποιό ονειρο της ειδατε της αλλες δεν μπορω να ξέρω  :think:Εγω θα συχαινόμουν να παω με μια που πάει με τέτοιους κάφρους  :vomit:.
Καλά εσύ την κάθε μια γλυφης με της ώρες όπως λες ακόμα και στο μετξουργιο που μέσα της καθημερινά αδειάζουν 30-40 πακια.Αν σκεφτώ και της κάποτες που σπάνε και μερικοί αδειάζουν μέσα τους  :vomit:  Το όνομα σου τείνει να γίνει συνώνυμο του βόθρου  :vomit: Και μας λες ότι σιχαίνεσαι  :2funny:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Κύπριε πρόσεξε μην κάνει καμία καταδρομική πτώση με το αλεξίπτωτο στην Κύπρο ο πιτσιρικάς και δεν θα βρεις μέρος να κρυφτής  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
φερε καμια δεκαρια χιλιαδεσ ευρο θα σου χρειαστουνε καμακι μου χαχαχαχα.θα σου κανω οπως και στον παρι το καμακι απο την βραζιλια που ειρθε 2 φορες απο 3 μηνες και δεν καταφερε να του μιλησει γκομενα.δεκτηκα να βγουμε εκτος κεντρου να βρουμε μη επαγγελματιες και πιο προσεγγισημες.του ειπα θα μιλω εγω και αυτος θα κερνα να δει οτι δεν θα βγει τιποτα.το μονο που καταφεραμε ειναι να δωσω τυχαια πανω στην κοπελα που ειμουν τρελαμενος να βγαινει απο ενα φαρμακειο.νομιζε την παρακολουθουσα απο το σπιτι της κεντρο,δεν πιστευε τυχαια βρεθηκα και με απειλουσε να παει στην αστυνομια οτι ειμαι μανιακος και την ακολουθω χαχαχαχα.τελικα βολταραμε παλι κεντρο οπου του μιλλησε μια πουτανα αγγλικα.του ειπα θα τησ πω τιμη να αποδειξω ειναι βιζιτα και αυτος επεμενε οχι,κοπελα που καμακωσα δεν προτινεις λεφτα.ειπα ξανα και για αλλα καμακια απο κυπρο,δεν ξαναπατησαν.εχω ενα γνωστο που ερχεται και βρισκει πουτανεσ στο καπτεν μοργαν κλαμπ και κανει φιγουρα κυπρο οτι ειναι καμακι.τον πειραζει αλλοσ κυπριοσ οτι του πηδω της γκομενες και πιστευει και νευριαζει.μου δειχνει καραπουταναρεσ και προσπαθει να μου της παρουσιασει νορμαλ χαχαχαχα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=20757.msg6709990#msg6709990 date=1451953097]
Καλά εσύ την κάθε μια γλυφης με της ώρες όπως λες ακόμα και στο μετξουργιο που μέσα της καθημερινά αδειάζουν 30-40 πακια.Αν σκεφτώ και της κάποτες που σπάνε και μερικοί αδειάζουν μέσα τους  :vomit:  Το όνομα σου τείνει να γίνει συνώνυμο του βόθρου  :vomit: Και μας λες ότι σιχαίνεσαι  :2funny:
[/quote]ειναι κολπο αυτο που κανει ο διμιτρακης ρε αγαπουλη.μεχρι να της γλυψει 3 ωρες τελειωνει η βαρδια και δεν πανε με αλλους χαχαχαχ.αν προλαβε αλλος πριν απο το σαλιο του φτιαχνει αντισωματα

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Ως νέο μέλος στα μηνύματα,παλιό στην παρακολούθηση του σάιτ ,λεω ότι ο 'μικρος' μάλλον παπαριες λέει.χτυπάει  Ένα σωρό γκομενες εδώ τριγύρω και για να γαμισει θα πάει ...Βλαδιβοστόκ .εδώ δίπλα δηλαδή.γειτονιά.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Τιλικά ουκρανία αξίζει ή δεν αξίζει για πορνοεκδρομή;Γιατί μπερδευτήκαμε.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Τιλικά ουκρανία αξίζει ή δεν αξίζει για πορνοεκδρομή;Γιατί μπερδευτήκαμε.
Σίγουρα αξίζει, για κάποιους είναι ο παράδεισός. Εξαρτάται πάντα και από τη ψάχνει ο καθένας. Καλή σου μέρα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Σίγουρα αξίζει, για κάποιους είναι ο παράδεισός. Εξαρτάται πάντα και από τη ψάχνει ο καθένας. Καλή σου μέρα
αξιζει για ποιους?για το παιδι που δεν μιλα ρωσικα και δεν πηγε ποτε?εμενα ολοι οι φιλοι μου που πηγανε για δουλειες οι απλα βολτα δεν βρηκαν ουτε πουτανες να γαμησουν.ο ενας πηγε 4 φορες δικηγορος,ακομα και τον καιρο του μαινταν ειπε δεν καταλαβε να ειναι επικυνδηνα ουτε ειδε πουτανες τι να του πω.αν θελουν ας πανε να δουνε.εμεις σε τοσες χωρες που παμε γαμησαμε μονο πουτανες οπου βρηκαμε.οι περισοτεροι που πανε μεγαλης ηλικιας εχουν μια γνωστη που ηξεραν απο κολομπαρο και πανε να την ταισουν,μετα λενε ιστοριες.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
αξιζει για ποιους?για το παιδι που δεν μιλα ρωσικα και δεν πηγε ποτε?εμενα ολοι οι φιλοι μου που πηγανε για δουλειες οι απλα βολτα δεν βρηκαν ουτε πουτανες να γαμησουν.ο ενας πηγε 4 φορες δικηγορος,ακομα και τον καιρο του μαινταν ειπε δεν καταλαβε να ειναι επικυνδηνα ουτε ειδε πουτανες τι να του πω.αν θελουν ας πανε να δουνε.εμεις σε τοσες χωρες που παμε γαμησαμε μονο πουτανες οπου βρηκαμε.οι περισοτεροι που πανε μεγαλης ηλικιας εχουν μια γνωστη που ηξεραν απο κολομπαρο και πανε να την ταισουν,μετα λενε ιστοριες.
Δηλαδή τα γαμήσια στην ουκρανία είναι μύθος.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
απο ασχετους που δεν πηγαν ποτε ναι!διαβασες απο αρχη τον δασκαλο ιωσηφ τι λεει πριν παει να μεινει στην ουκρανια τι του ελεγαν ο καθε μαλακας στο αεροπλανο?οταν εμεινε μονιμα και εμαθε την γλωσσα γελουσε μαζι τους,οπως γελω και εγω με διαφορους οχι απο το σαιτ με κοσμο γενικα που δεν ξερει καν τι σχεση μου με κιεβο.τους ακουω,λεω μα ειναι δυνατον,αμφιβαλω και τελικα αποκαλυπτονται τα ψεματα τους.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ακομα και εγω γυρισα αγαμητος καποιεσ φορες γιατι δεν μου αρεσε να περνω βιζιτες αλλα το κυνηγι,δεν ειναι ντροπη η ηττα να λες πραγματικα τι παιζει.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πω φίλε,μεγάλες φιλοσοφίες αυτές που λες.πολύ ψαγμενες.πρωτόγνωρες.άμα ξέρεις  από ρωσιδακια  και ουκρανεζακια με βάση αυτές που είχε ο πατέρας σου στο κωλομπαρο  μεγάλη  εμπειρία έχεις.
η φωτο και το ντυσιμο της κοπελας μου θυμιζει καμπαρε στην κυπρο πριν 20 χρονια χαχαχαχ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Δεν είναι μύθος σίγουρα,αλλά είναι η εμπειρία που μετράει πάνω από όλα. Καλό είναι να πάρει κανείς οδηγίες από τα τιμημένα πορνοκομαντο του σάιτ και ακόμα καλύτερα να κάνει τα πρώτα ταξίδια μαζι τους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Το αντίθετο.Εγώ ποτέ δεν έχω γυρίσει αγάμητος από Ουκρανία.Και μία μέρα να πάω και χωρίς καθόλου κοννέ πάλι θα γαμήσω.Συνήθως γαμάω εντός δύο ωρών από την άφιξή μου σε ουκρανικό έδαφος.
Πρέπει βέβαια να το έχεις κάπως να είσαι τολμηρός,γρήγορος και να έχεις μάτι για τις ευκαιρίες.Αμα είσαι αργός,μαλθακός,καλοπερασάκιας μπορεί και να μη σου αρέσει.
Τώρα βλέπεις πούτσωσα πέντε μετά βγήκα ρομαντικό ραντεβού με άλλη μετά έβγαλα γκόμενα μιλφέτο στο D Lux όλα αυτά σε μία μέρα και πάλι δεν είμαι ευχαριστημένος.Είναι άλλοι που τα κάνουν αυτά σε δύο εβδομάδες και θεωρούν οτι πήγαν καλά.
Για εμένα Ουκρανία αν δε γαμάς 3 διαφορετικές κάθε μέρα μίνιμουμ απλά δεν πιάνεις τους στόχους.
Για αυτό βλέπεις και οι άλλοι με κρίνουν αυστηρά βάζω ψηλά τον πήχυ.Το ίδιο είναι και στη Γερμανία στη δουλειά περιμένουν από εμένα τριπλάσια επίδοση από τους άλλους δε συγχωρούν τίποτα.Δεν είναι ίδια τα κριτήρια για όλους.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Πάντως αν είναι να ξεσπιτωθουμε για νσ γαμησουμε αυτές που μας έδειξε παραπάνω ο σαρανταχρονος κμαν2  Για τόσα λεφτά που είπε να μας λείπει το βύσσινο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom