δηλαδη επιμένεις. Αφου μονος σου εγραψες το μιλφονι δεν σου κατσε στο dlux δεν γαμησες.Μονο κάτι μπαζοχωριατοπουλες που μας έδειξες.Είναι λίγο καλύτερα.Ξέρει αυτός τι παίζει Πολωνία.Κίεβο μόνο D Lux,Carribean μπορεί να φας καλά και γκόμενα από το δρόμο στο άσχετο.Εγώ 30 ώρες έμεινα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
δηλαδη επιμένεις. Αφου μονος σου εγραψες το μιλφονι δεν σου κατσε στο flux δεν γαμησεις.Μπον ο κάτι μπαζοχωριατοπουλες που μας έδειξες.
Θα κάτσει τώρα που θα ξαναπάω.Σε αυτά τα μαγαζιά κάνεις τζόγο για την επόμενη φορά.Και Στεττίν το ίδιο.Θα γαμήσεις τις σπονσορέτς με την πρώτη μετά κάνεις τζόγο από τα κλαμπ.Γενικά ανατολικά του Οντερ αρχίζει ο γαμιστρώνας το τεράστιο μουνολίβαδο.
ξερεις ποιον μου θυμιζεις;τον δον κιχωτη που εβλεπε τους ανεμομυλους για γιγαντες κσι τους πολεμουσε και ειχε πιασει γκομενα τη δουλτσινεα στη φαντασια του.Θα κάτσει τώρα που θα ξαναπάω.Σε αυτά τα μαγαζιά κάνεις τζόγο για την επόμενη φορά.Και Στεττίν το ίδιο.Θα γαμήσεις τις σπονσορέτς με την πρώτη μετά κάνεις τζόγο από τα κλαμπ.Γενικά ανατολικά του Οντερ αρχίζει ο γαμιστρώνας το τεράστιο μουνολίβαδο.
αυτο κσνουμε ,μας εχετε φλομώσει στο καρβουνο και θα παρετε πολυ πιτσιρικαδα στο λαιμο σας.αντι να πεις καθαρα οτι σ αρεσει αυτη φαση με τα μπαζακια και το ταξίδι μας λες για τριολε,τετραολε και καραπουτσαριο ολέ ανευ ουσιας.πρωτα απολα φαινεται οτι δεν εχεις ερθει σε στουδιο ελλαδα.νομιζεις οτι τα στουδια ειναι γεματα πακια και αχουρια σαν τη γερμανια.ενω ντρεπεσαι να μπεις μεσα.και τα μουνια στο 50αρι κλασης ανωτερα απ τα μπαζα που μας δειχνεις.δεν το χετε πάρει χαμπαρι οτι η ελλαδα ειναι και γαμω τους σεξοπροορισμους.Ποιος σας είπε να έρθετε?Καθίστε Ελλάδα να γαμάτε στα μπορδέλα και στα στούντιο.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Αυτή είναι η διαφορά.Εγώ ποτέ δε θα γυρίσω αγάμητος ασκώ τεράστια πίεση και ξεπερνάω τα φυσικά όρια.Πρέπει να έχεις νοοτροπία άρχοντος.Βγαίνεις εκεί έξω και τους γαμάς το κέρατο.
ναι το ειδε ο ιπποτης
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ασε τα ξύλα και έλα ΣΚ Στεττίν που θα φέρω 5 γκομενάκια να πάρεις μεζέ.
Tωρα πας? Αυτο το Σ/Κ?
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
πεις καθαρα οτι σ αρεσει αυτη φαση με τα μπαζακια και το ταξίδι μας λες για τριολε,τετραολε και καραπουτσαριο ολέ
έβγαλα συμπέρασμα προ πολλού, ο κμαν είναι το ψυχαναγκαστικό σεξοτουριστικό αντίστοιχο του πίκερ.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ναι το ειδε ο ιπποτης
έβγαλα συμπέρασμα προ πολλού, ο κμαν είναι το ψυχαναγκαστικό σεξοτουριστικό αντίστοιχο του πίκερ.
Eγω δε μπορω να καταλαβω ακομη που βρισκει τις γκομενες . Γιατι στα πολωνικα κλαμπ το να πας και να βρεις γκομενες και να τους προσφερεις λεφτα για να τις γαμησεις, ειναι σα να μου λες θα φυτεψεις μηλια και θα βγαλει πορτοκαλια.
Αλλα ο κμαν μυνηματα απο γκομενες στο κινητο στα πολωνικα μου εδειξε. Εν παση περιπτωση, δε λεει τιποτα αυτο ομως. Οταν μου τα εδειξε, βγαζω και γω το κινητο και ξεκιναω τη μακρια λιστα... Μονο στο Α καμια μια ντουζινα ονοματα, Agnieszka, Anna1, Αnna2, Anneta, Agata και παει λεγοντας, μετα ατελειωτοι και ατερμονοι διαλογοι σε φεησμπουκ, μεησμπουκ,σκατεησμπου, μηνυματα , sms κλπ κλπ. Το λεω εν τελη με μυνηματα και τηλεφωνα, κανεις δε γαμησε. Το ζητημα ειναι να μπει το τσουτσονακι στην τρυπουλα.
Πιστευω οτι ο κμαν απλα γουσταρει να ειναι σε σλαβικο περιβαλλον και να βλεπει σλαβες . Οτι και ναναι αυτες πολωνες , τσεχες, ουκρανες. Και να παιρνει ματι. Και ας μη γαμησει, γιατι φυσικα δεν ειναι η φαση γεια σας ηρθα να σας γαμησω. Και η να πυρφορίσει μετά, ή να πάρει καμιά βίζιτα και να γαμήσει με την ψευδαίσθηση οτι γαμάει κάποια γκόμενα εκεί. Ετσι το χει πλασει στο μυαλό του. Για καποιο λογο τον ελκυει αυτο και τον φτιαχνει. Ετσι τη βρισκει ρε παιδακι μου.
Απλα απορω και θελω να μαθω πως βρισκει τελικα αυτες που ισχυριζεται οτι πληρωνει και γαμαει. Βεβαια το θρεντ ειναι για την Ουκρανια και εκει λιγο πολυ ολοι εχουν γραψει τι παιζει. Αλλα εχω την απορια γιατι γραφει το ιδιο και για την Πολωνια ενω ειναι κατι που σαφως δε παιζει και φυσικα κανεις αλλος απο τον Κμαν2 δεν εχει αναφερει. Σε κλαμπ οχι, σε σαιτ γνωριμιων, απλα προσπαθηστε να μπειτε και σεις σε ενα και μιληστε με πολωνες προσφεροντας λεφτα να δειτε και μονοι σας. Αρα που πως?
Eγω δε μπορω να καταλαβω ακομη που βρισκει τις γκομενες . Γιατι στα πολωνικα κλαμπ το να πας και να βρεις γκομενες και να τους προσφερεις λεφτα για να τις γαμησεις, ειναι σα να μου λες θα φυτεψεις μηλια και θα βγαλει πορτοκαλια.
Αλλα ο κμαν μυνηματα απο γκομενες στο κινητο στα πολωνικα μου εδειξε. Εν παση περιπτωση, δε λεει τιποτα αυτο ομως. Οταν μου τα εδειξε, βγαζω και γω το κινητο και ξεκιναω τη μακρια λιστα... Μονο στο Α καμια μια ντουζινα ονοματα, Agnieszka, Anna1, Αnna2, Anneta, Agata και παει λεγοντας, μετα ατελειωτοι και ατερμονοι διαλογοι σε φεησμπουκ, μεησμπουκ,σκατεησμπου, μηνυματα , sms κλπ κλπ. Το λεω εν τελη με μυνηματα και τηλεφωνα, κανεις δε γαμησε. Το ζητημα ειναι να μπει το τσουτσονακι στην τρυπουλα.
Πιστευω οτι ο κμαν απλα γουσταρει να ειναι σε σλαβικο περιβαλλον και να βλεπει σλαβες . Οτι και ναναι αυτες πολωνες , τσεχες, ουκρανες. Και να παιρνει ματι. Και ας μη γαμησει, γιατι φυσικα δεν ειναι η φαση γεια σας ηρθα να σας γαμησω. Και η να πυρφορίσει μετά, ή να πάρει καμιά βίζιτα και να γαμήσει με την ψευδαίσθηση οτι γαμάει κάποια γκόμενα εκεί. Ετσι το χει πλασει στο μυαλό του. Για καποιο λογο τον ελκυει αυτο και τον φτιαχνει. Ετσι τη βρισκει ρε παιδακι μου.
Απλα απορω και θελω να μαθω πως βρισκει τελικα αυτες που ισχυριζεται οτι πληρωνει και γαμαει. Βεβαια το θρεντ ειναι για την Ουκρανια και εκει λιγο πολυ ολοι εχουν γραψει τι παιζει. Αλλα εχω την απορια γιατι γραφει το ιδιο και για την Πολωνια ενω ειναι κατι που σαφως δε παιζει και φυσικα κανεις αλλος απο τον Κμαν2 δεν εχει αναφερει. Σε κλαμπ οχι, σε σαιτ γνωριμιων, απλα προσπαθηστε να μπειτε και σεις σε ενα και μιληστε με πολωνες προσφεροντας λεφτα να δειτε και μονοι σας. Αρα που πως?
Στην ουκρανια Οι σιγουρες που γαμαει είναι απο εσκορτ σαιτ του κιεβου .παίρνει τηλ σε ενα απο τα πολλα που υπαρχουν μιλάει στα αγγλικα και λεει π.χ. hello i would like to fuck .και του ρχονται μπαζακια με αυξημενη ταριφα.η δευτερη περιπτωση ειναι το προφιλ στο μαμπα.πρωτα απο ολα φαινεται οτι μπαινει απο γερμανια.και πιθανως εχει πολλες φωτο ενδεικτικες του πλουτου του,ασχολειται και δεκαετιες μ ε το μαπα και τσιμπανε παλι βιζιτες και κρυφοβιζιτες και τον αρμεγουν .κατι αντιστοιχο πρεπει να παιζει κα με πολωνια.ποιο είναι το πολωνικο μαπα;βιζιτα και πολωνικο μαπα.
Ουκρανία,Πολωνία,Τσεχία οι σπονσορετς είναι παντού πώς δεν τις βλέπετε δεν καταλαβαίνω.Η ζήτηση για σπόνσορες είναι τεράστια λεφτά να έχεις.
Ας πούμε πάω Carribean δυο φορές τη μία φορτώνω δυο σεμιπρος για τριολε με 100 ευρώ τη δεύτερη χτυπάω σπονσορετ.Αλλος πάει στο ίδιο μαγαζί ένα μήνα και δεν παίρνει χαμπάρι τι παίζει.Δεν έχουν ταμπέλες οι γκόμενες ούτε φοράνε logo σεμι προ,σπονσορετ κτλ πρέπει μόνος σου να τις ανακαλύψεις.
Ας πούμε πάω Carribean δυο φορές τη μία φορτώνω δυο σεμιπρος για τριολε με 100 ευρώ τη δεύτερη χτυπάω σπονσορετ.Αλλος πάει στο ίδιο μαγαζί ένα μήνα και δεν παίρνει χαμπάρι τι παίζει.Δεν έχουν ταμπέλες οι γκόμενες ούτε φοράνε logo σεμι προ,σπονσορετ κτλ πρέπει μόνος σου να τις ανακαλύψεις.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αν βλεπουν εισαι σε αλλη χωρα δεν απαντανε οι βιζιτες σχεδον ποτε.Στην ουκρανια Οι σιγουρες που γαμαει είναι απο εσκορτ σαιτ του κιεβου .παίρνει τηλ σε ενα απο τα πολλα που υπαρχουν μιλάει στα αγγλικα και λεει π.χ. hello i would like to fuck .και του ρχονται μπαζακια με αυξημενη ταριφα.η δευτερη περιπτωση ειναι το προφιλ στο μαμπα.πρωτα απο ολα φαινεται οτι μπαινει απο γερμανια.και πιθανως εχει πολλες φωτο ενδεικτικες του πλουτου του,ασχολειται και δεκαετιες μ ε το μαπα και τσιμπανε παλι βιζιτες και κρυφοβιζιτες και τον αρμεγουν .κατι αντιστοιχο πρεπει να παιζει κα με πολωνια.ποιο είναι το πολωνικο μαπα;βιζιτα και πολωνικο μαπα.
ναι αλλα παρολα αυτα απ το κλαμπ δεν γαμησες.Ουκρανία,Πολωνία,Τσεχία οι σπονσορετς είναι παντού πώς δεν τις βλέπετε δεν καταλαβαίνω.Η ζήτηση για σπόνσορες είναι τεράστια λεφτά να έχεις.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ναι αλλα παρολα αυτα απ το κλαμπ δεν γαμησες.
Και στο ραντεβου με την αλλη στο Κιεβο στη φωτο, δεν αντιληφθηκα πολυ ρομαντισμο στην ατμοσφαιρα :S
μπα τη φορτωσε κι αυτη για τριολε μαζι με αλλες δυο στο δρομο για το σπιτι,μια στην υπόγεια διάβαση και μια στο φαρμακείο.Και στο ραντεβου με την αλλη στο Κιεβο στη φωτο, δεν αντιληφθηκα πολυ ρομαντισμο στην ατμοσφαιρα :S
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ναι σωστο ειναι αυτο..γιατι σου λεει τωρα αν κ ποτε θαρυει αυτος..μπορει κ ποτε..οποτε αστονε...αν βλεπουν εισαι σε αλλη χωρα δεν απαντανε οι βιζιτες σχεδον ποτε.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ο κμαν ειναι λιγο υπερβολικις αλλα μην αμφισβητεις με ειρωνεια τα παντα ολα γιατι απλα δεν εχεις σχεση με το σπορ κ την μπαλλα που παιζεται εκει.δεν μιλας κ ρωσσικα μαλλον οποτε αν δεν εχεις κ φραγκα αδικως γραφεις κ στο νημα...μπα τη φορτωσε κι αυτη για τριολε μαζι με αλλες δυο στο δρομο για το σπιτι,μια στην υπόγεια διάβαση και μια στο φαρμακείο.
ρε κόλλημα Μ αυτά τα ρωσικά.απ την αρχή του νήματος παρακολουθω ότι άμα πάει να γράψει κανένας κάτι θεωρείται αμέσως ότι δεν ξέρει ρωσικα.λες και το να ξέρεις πέντε ρωσικα στις μέρες είναι κάτι το εξωπραγματικό.πέντε ρωσικα ξέρω και 50 ευρώ που δίνει ο κμαν στις σαβουριτσες έχω να δώσω.ένσταση έχω στο ότι το παρουσιάζει λες και κατεβαίνει Ουκρανία και γαμαει καραβιες θεομουνων.ο κμαν ειναι λιγο υπερβολικις αλλα μην αμφισβητεις με ειρωνεια τα παντα ολα γιατι απλα δεν εχεις σχεση με το σπορ κ την μπαλλα που παιζεται εκει.δεν μιλας κ ρωσσικα μαλλον οποτε αν δεν εχεις κ φραγκα αδικως γραφεις κ στο νημα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41