ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
LOT kai meta RYANAIR τζαμπανταν και τα δυο συνολοΡε τυπε ρωτησα αν ηταν φτηνα , με ποια εταιρεια κλπ
LOT kai meta RYANAIR τζαμπανταν και τα δυο συνολοΡε τυπε ρωτησα αν ηταν φτηνα , με ποια εταιρεια κλπ
LOT kai meta RYANAIR τζαμπανταν και τα δυο συνολο
σχετικα γρηγορα ηταν! κατεβα,παρε και τον μητσο να παμε μεταξουργειο να πεθανω σταEιχες ανταποκριση γρηγορα? Η περιμενες μιση μερα στο αεροδρομιο?
Θέλω να κατέβω τον άλλο μήνα για αυτό σε πρήζω
σχετικα γρηγορα ηταν! κατεβα,παρε και τον μητσο να παμε μεταξουργειο να πεθανω στα
δεν ειναι κ κανα τεκνο ο κονπαπ#νταβαριτςΤι να κάνουμε ρε φίλε δεν είμαστε όλοι ωραίοι.Πληρώνουμε για να γαμησουμε.Και οι Ουκρανοί πληρώνουν.Πριν 10 χρόνια δεν πληρωνα ήμουν όμως 30 ετών.Σε 10 χρόνια έλα να πεις αν πληρώνεις η όχι.
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα,πες μου έναν λόγο που μια 20 χρόνη θα πάει να πηδηχτή με έναν τουρίστα με τα διπλα της χρονια και βαλε. Άλλο πράγμα να είσαι 20 και άλλο να είσαι 50 και να θέλεις να έχεις 20 χρονα δίπλα σου. Τα γούστα πληρώνονται.Εχω σχεση με φοιτητρια απο την Σητια Κρητης μονιμη...Αυτη ειναι πιο μουναρα και απο τις Ουκρανες και απο τις Ρωσιδες... Ξεκινησα 2 χρονια τωρα να πηγαινω εκει αλλα εχω σπιτι εκει συγγενεις στο Λβοφ και στο Μινσκ...Σας τα λεω μου τα πασαρουνε οι ιδιοι οι συγγενεις μου τα μωρα εκει Αλλα γελαω και ολας εδω με τους χορηγους που βλεπω γιατι ξερω τι ζωα ειναι εκει και τι μουνια γαμανε,ενω σε εσας λενε αλλα να η μικρη μου!
νυχτεριδα με εκπλησεις...σε ειχα για γατα με πεταλα...πως τα πας αμασητα τωρα ολα...Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα,πες μου έναν λόγο που μια 20 χρόνη θα πάει να πηδηχτή με έναν τουρίστα με τα διπλα της χρονια και βαλε. Άλλο πράγμα να είσαι 20 και άλλο να είσαι 50 και να θέλεις να έχεις 20 χρονα δίπλα σου. Τα γούστα πληρώνονται.
Τα ρωσικά τα μιλάς ? Τα δικά μου παιδιά τα μιλουν πολύ καλά.
μηπως ειναι η μελλουσα χηρα του λουκασενκο?Ο πατερας της ειναι στο υπουργειο εθνικης αμυνας της Λευκορωσιας,χωρισμενη ειναι ο αντρας της ειχε μεγαλη εταιρεια πολωνια και εισπρατει μεγαλη διατροφη
νικος κουρκουλης η κουρκουλοςΝικος Κορομπος ;)
Πάντα λέω τα πράγματα όπως είναι. Προς τι η έκπληξη σου φίλε ?νυχτεριδα με εκπλησεις...σε ειχα για γατα με πεταλα...πως τα πας αμασητα τωρα ολα...
κ γυρνωντας αθηνα περναγε η μαριανα η λατση απο το ελευθ βενιζελος κ σε βλεπει σου λεει ιδιος ο μακαριτης ο κουρκουλος εισαι..φτυστος..παρε ενα 3χιλιαρο με συγκινησεςΟσοι το πιστεψουν εχει καλως! ρεεε δεν γαμαει αλλος σαν τους ελληνες...Εχω ρεσταρει κιεβο Με μια 30 αρα απο Μινσκ που την κατεβασα εγω Λβιβ και ανελαβε τα εξοδα μου πληρως για 10 μερες[εξοδους στο λβιβ,ξενοδοχειο,σαμπανια και γλυκα ναπολεων στη βερονικι,την καφετερια στο κεντρο,μεχρι και λεωφορειο μου πληρωσε για κρακοβια οπου απο εκει γυρναγα αθηνα]
οτι απαντας σοβαρα στον κονπαπ κουρκουλο...Πάντα λέω τα πράγματα όπως είναι. Προς τι η έκπληξη σου φίλε ?
το μονο σιγουρο αυτο ειναι...Αν κατάλαβα καλά είσαι από μικτό γάμο έλληνας πατέρας + αλλοδαπή μητέρα.
Πάντα έχω καλή διάθεση και θέλω να είμαι καλοπροαίρετος με τα καινούργια μέλη.οτι απαντας σοβαρα στον κονπαπ κουρκουλο...
και ετσι πρεπει να ειναιΠάντα έχω καλή διάθεση και θέλω να είμαι καλοπροαίρετος με τα καινούργια μέλη.
Ο αγαπημενος μου Михаил Круг
αυτήν εδώ κές μουναεα;Αυτή είναι μικρή και πλαδαρή ελεεινιδα.φαίνεται εντελώς Αγύμναστη.που να μεγαλώσει και λίγο.Εχω σχεση με φοιτητρια απο την Σητια Κρητης μονιμη...Αυτη ειναι πιο μουναρα και απο τις Ουκρανες και απο τις Ρωσιδες... Ξεκινησα 2 χρονια τωρα να πηγαινω εκει αλλα εχω σπιτι εκει συγγενεις στο Λβοφ και στο Μινσκ...Σας τα λεω μου τα πασαρουνε οι ιδιοι οι συγγενεις μου τα μωρα εκει Αλλα γελαω και ολας εδω με τους χορηγους που βλεπω γιατι ξερω τι ζωα ειναι εκει και τι μουνια γαμανε,ενω σε εσας λενε αλλα να η μικρη μου!
σας δουλευει ο μικρος κλωνος ειναι.πηγε 2 φορες σστην ζωη του λβοβ και εγινε εξπερ και γαμα τσαμπα!ειμασαταν και εμεισ 20 στην ουκρανια,τοτε εβρισκα τσαμπα κιεβο αν κερνουσα 6 μπουκαλια βοτκα στο κλαμπ.ιδικα λβοβ τωρα με τιποτα δεν βγαζεισ γκομενα την ειδα πατριψτικα.κυπρο σχεδον ολοι οι ουκρανοι κρατανε βαλιτσες με σημαια η φορανε μπλουζακια.τους μιλω ρωσικα οι περισοτεροι απαντανε αγγλικα.ο πιτσιρικος λεει ειχε καμπαρε ο μπαμπας,η μανα του εργαζοταν εκει χαχαχαχαχ.καπου λεει ειναι και αλεξιπτωτηστης!θες να τα πουμε απο κοντα να μου τα πεις αυτα ζωντανα οτι εισαι αλεξιπτωτηστης?μου το ειπε και αλλοσ οδεσσα και τον εκανα ρεζιλι,που τον ειδα οχτωβρη παλι τον φωναζα αλεξιπτωτηστη και τον πειραζα,γελουσε καταλαβε εκανε γκαφα τοτε μαζι μου χαχαχαχ.μονο οτι σας λεει καμακι ουκρανια ασχετος ειναι η σας κανει πλακα.αστε τον και αυτον να γελαμε.απο λευκωρωσια ειπα ξανα εχουμε τουρισμο ολυ φραγγατο οπως και ουκρανους.αν μιλησω με σλαβιανι θα του πω τι βλεπω απο ουκρανους κυπρο,πολλοι τελαιταια που μιλησα που καταλαβα ηταν φραγγατοι μου ειπαν μονιμα μενουν εδω.πολλοι ρωσσοι εχουν κυπριακα πασπορτ οπως και σερβοι,πως τα πηραν?απλα πρεπει να αγορασουν σπιτι και περιουσια 2 εκατομυρια.δεν ειναι ενας και 2 καθε μερα τους βλεπω.Πάντα έχω καλή διάθεση και θέλω να είμαι καλοπροαίρετος με τα καινούργια μέλη.