Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οσοι το πιστεψουν εχει καλως! ρεεε δεν γαμαει αλλος σαν τους ελληνες...Εχω ρεσταρει κιεβο Με μια 30 αρα απο Μινσκ που την κατεβασα εγω Λβιβ και ανελαβε τα εξοδα μου πληρως για 10 μερες[εξοδους στο λβιβ,ξενοδοχειο,σαμπανια και γλυκα ναπολεων στη βερονικι,την καφετερια στο κεντρο,μεχρι και λεωφορειο μου πληρωσε για κρακοβια οπου απο εκει γυρναγα αθηνα]  :2funny: :2funny: :2funny:

Και πού τα βρήκε τα λεφτά η Λευκορρωσίδα;Εδώ δεν έχουν να πληρώσουν τα έξοδά τους όλα τα κερνάει ο άντρας.Για φιδιά φαίνεται αυτό που λες.
Μόνο κάτι βαθύπλουτες Ρωσίδες παίζει να πληρώνουν για
τζόβενα μασέρ κτλ.
Αλλά εκεί πρέπει να είσαι εξπέρ στο γλυφομούνι να ξέρεις καλό μασάζ και μιλάμε για γκόμενες άνω των 35.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
187
Πόντοι
1
Και πού τα βρήκε τα λεφτά η Λευκορρωσίδα;Εδώ δεν έχουν να πληρώσουν τα έξοδά τους όλα τα κερνάει ο άντρας.Για φιδιά φαίνεται αυτό που λες.
τζόβενα μασέρ κτλ.
Αλλά εκεί πρέπει να είσαι εξπέρ στο γλυφομούνι να ξέρεις καλό μασάζ και μιλάμε για γκόμενες άνω των 35.
Μ αρέσει που τον πιστεύεις κιόλας  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η νικη βασιζεται σε αυτο το τριπτυχο.1.Γνωσεις διαδυκτιακου καμακιου,2.Ωραιες εκφρασεις,ψεματα,στυλ,μεγαλες υποσχεσεις,ευγενεια,3.Εμφανιση για καποιον που ειναι εμφανισημος αλλιως για τους μεγαλυτερους καλο ντυσιμο!  :hi:

Οχι,απλά πρέπει να μιλάς ρωσικά και να κάνεις μια προσφορά που να μην μπορεί να αρνηθεί.Πρέπει να κόβεις την αξία κάθε γκόμενας και να προσφέρεις 30% παραπάνω.Αυτό μετά μπορεί να είναι διαπραγματεύσιμο αν η γκόμενα δε μοιάζει με τη φωτό ή έχει παραπάνω κιλά,είναι πιο γερασμένη ή κάτσει λιγότερη ώρα ή αν δεν κάνει κάτι από τα αναμενόμενα.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
187
Πόντοι
1
Οχι,απλά πρέπει να μιλάς ρωσικά και να κάνεις μια προσφορά που να μην μπορεί να αρνηθεί.Πρέπει να κόβεις την αξία κάθε γκόμενας και να προσφέρεις 30% παραπάνω.Αυτό μετά μπορεί να είναι διαπραγματεύσιμο αν η γκόμενα δε μοιάζει με τη φωτό ή έχει παραπάνω κιλά,είναι πιο γερασμένη ή κάτσει λιγότερη ώρα ή αν δεν κάνει κάτι από τα αναμενόμενα.
Δεν αρκεί δηλαδή να της πεις ότι είσαι βαλκανοπούτσος  :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=20757.msg6707585#msg6707585 date=1451849504]
Μ αρέσει που τον πιστεύεις κιόλας  :2funny:
[/quote]

Του πλήρωνε λέει η γκόμενα ξενοδοχείο ενώ έχει μάνσιον στο Λβωφ και σαμπάνια κάθε μέρα.Αν εννοεί ουκρανική σαμπάνια δεν αποκλείεται αλλά αυτό δεν πίνεται ούτε από τις ντόπιες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=20757.msg6707597#msg6707597 date=1451849788]
Δεν αρκεί δηλαδή να της πεις ότι είσαι βαλκανοπούτσος  :think:
[/quote]

Το βαλκανόπουτσος πρέπει να το αποδείξεις στην πράξη.Τώρα ας πούμε στο Κίεβο σε μία μέρα αντί για εφτά πούτσους έριξα μόνο τρεις πούτσους και δυο καυλιά οπότε δεν είμαι ευχαριστημένος.Δεν είναι αυτά επιδόσεις για πέουλες.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
187
Πόντοι
1
Το βαλκανόπουτσος πρέπει να το αποδείξεις στην πράξη.Τώρα ας πούμε στο Κίεβο σε μία μέρα αντί για εφτά πούτσους έριξα μόνο τρεις πούτσους και δυο καυλιά οπότε δεν είμαι ευχαριστημένος.Δεν είναι αυτά επιδόσεις για πέουλες.
Άρχοντας είσαι. Έριξες πουτσες και καβλιά. Σκέψου να ριχνεις τεμάχια και χέρια;  :S
Είχα την εντύπωση ότι αν πεις ότι είσαι βαλκανοπούτσος πεφτουν ξερες  >:(

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
τζόβενα μασέρ κτλ.
Ο πατερας της ειναι στο υπουργειο εθνικης αμυνας της Λευκορωσιας,χωρισμενη ειναι ο αντρας της ειχε μεγαλη εταιρεια πολωνια και εισπρατει μεγαλη διατροφη

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Του πλήρωνε λέει η γκόμενα ξενοδοχείο ενώ έχει μάνσιον στο Λβωφ και σαμπάνια κάθε μέρα.Αν εννοεί ουκρανική σαμπάνια δεν αποκλείεται αλλά αυτό δεν πίνεται ούτε από τις ντόπιες.
Οσοι ξερουν απο Λβοφ το διαμερισμα μου ειναι στο σιχωφ 10-15 λεπτα εξω απο το κεντρο με το αμαξι...Δεν παω με γκομενες φιλε στο διαμερισμα αυτο[γιατι εχει τα κλειδια και η θεια μου απο το Μινσκ και παει και καθεται κι αυτη εκει το καλοκαιρι,γιατι εγω μενω αθηνα,αν θες πιστεψε το]

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Οσοι ξερουν απο Λβοφ το διαμερισμα μου ειναι στο σιχωφ 10-15 λεπτα εξω απο το κεντρο με το αμαξι...Δεν παω με γκομενες φιλε στο διαμερισμα αυτο[γιατι εχει τα κλειδια και η θεια μου απο το Μινσκ και παει και καθεται κι αυτη εκει το καλοκαιρι,γιατι εγω μενω αθηνα,αν θες πιστεψε το]
Αν κατάλαβα καλά είσαι από μικτό γάμο έλληνας πατέρας  + αλλοδαπή μητέρα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οσοι το πιστεψουν εχει καλως! ρεεε δεν γαμαει αλλος σαν τους ελληνες...Εχω ρεσταρει κιεβο Με μια 30 αρα απο Μινσκ που την κατεβασα εγω Λβιβ και ανελαβε τα εξοδα μου πληρως για 10 μερες[εξοδους στο λβιβ,ξενοδοχειο,σαμπανια και γλυκα ναπολεων στη βερονικι,την καφετερια στο κεντρο,μεχρι και λεωφορειο μου πληρωσε για κρακοβια οπου απο εκει γυρναγα αθηνα]  :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλε απο Κρακοβια με ποια πτηση γυρισες Αθηνα? Ηταν φτηνα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.344
Πόντοι
42.697
Φιλε απο Κρακοβια με ποια πτηση γυρισες Αθηνα? Ηταν φτηνα?

Iπποτης?  :effemine:
anigif_enhanced-buzz-6365-1355938751-11.gif

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
713
αντιθετα με τους αλλους εγω θα σε παρω σοβαρα (προς το παρον) και θα υποθεσω οτι ολα ειναι αληθεια...θα σου κανω μια απλη ερωτησουλα////20 χρονων παληκαρακι με μουνιτσες ελλαδα πολυ τουμπανα στην ηλικια σου....τι θες τα εκει ταξιδια;
διοτι εγω το εχω πει τον λογο που ερχομαι στην ουκρανορωσσια παω με πολλες και ταυτοχρονα...κατι που δεν μπορω να το κανω ελλαδα πλεον....εσυ πας με μια την φορα....ποιος ο λογος των ταξιδιων σου....διοτι κατ εμε...τα νεαρα κοριτσακια τα ημεδαπα γαμανε και δερνουν και το δινουν πολυ ευκολα τη σημερον

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
713
Μονο που ολα αυτα που γραφεις δεν βλεπω να παιζουν αν καποιος δεν ξερει στοιχειωδως να μιλαει ρωσσικα.
δεν ειναι απολυτο αυτο...στο πρωτο μου ταξιδι Μοσχα δεν ηξερα ουτε μια λεξη
υπαρχουν ακομα και τωρα ατομα που βασιζονται μονο στα αγγλικα
και οκ....δεν ειναι πολλες αυτες που ξερουν αγγλικα....αλλα ειναι πολυ περισσοτερες απο αυτες που ξεραν 11 χρονια πριν...πιστεψε με ειναι επαρκη το νουμερο

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: Εχω σχεση με φοιτητρια απο την Σητια Κρητης μονιμη...Αυτη ειναι πιο μουναρα και απο τις Ουκρανες και απο τις Ρωσιδες... Ξεκινησα 2 χρονια τωρα να πηγαινω εκει αλλα εχω σπιτι εκει συγγενεις στο Λβοφ και στο Μινσκ...Σας τα λεω μου τα πασαρουνε οι ιδιοι οι συγγενεις μου τα μωρα εκει :2funny: Αλλα γελαω και ολας εδω με τους χορηγους που βλεπω γιατι ξερω τι ζωα ειναι εκει και τι μουνια γαμανε,ενω σε εσας λενε αλλα  :2funny: να η μικρη μου!

Συνημμένα

• 11223606_10207058256037837_5311664367881701744_n.jpg
    11223606_10207058256037837_5311664367881701744_n.jpg
    377,3 KB · Εμφανίσεις: 34

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom