ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Οσοι το πιστεψουν εχει καλως! ρεεε δεν γαμαει αλλος σαν τους ελληνες...Εχω ρεσταρει κιεβο Με μια 30 αρα απο Μινσκ που την κατεβασα εγω Λβιβ και ανελαβε τα εξοδα μου πληρως για 10 μερες[εξοδους στο λβιβ,ξενοδοχειο,σαμπανια και γλυκα ναπολεων στη βερονικι,την καφετερια στο κεντρο,μεχρι και λεωφορειο μου πληρωσε για κρακοβια οπου απο εκει γυρναγα αθηνα]
Μ αρέσει που τον πιστεύεις κιόλαςΚαι πού τα βρήκε τα λεφτά η Λευκορρωσίδα;Εδώ δεν έχουν να πληρώσουν τα έξοδά τους όλα τα κερνάει ο άντρας.Για φιδιά φαίνεται αυτό που λες.
Μόνο κάτι βαθύπλουτες Ρωσίδες παίζει να πληρώνουν για
τζόβενα μασέρ κτλ.
Αλλά εκεί πρέπει να είσαι εξπέρ στο γλυφομούνι να ξέρεις καλό μασάζ και μιλάμε για γκόμενες άνω των 35.
Η νικη βασιζεται σε αυτο το τριπτυχο.1.Γνωσεις διαδυκτιακου καμακιου,2.Ωραιες εκφρασεις,ψεματα,στυλ,μεγαλες υποσχεσεις,ευγενεια,3.Εμφανιση για καποιον που ειναι εμφανισημος αλλιως για τους μεγαλυτερους καλο ντυσιμο!
Δεν αρκεί δηλαδή να της πεις ότι είσαι βαλκανοπούτσοςΟχι,απλά πρέπει να μιλάς ρωσικά και να κάνεις μια προσφορά που να μην μπορεί να αρνηθεί.Πρέπει να κόβεις την αξία κάθε γκόμενας και να προσφέρεις 30% παραπάνω.Αυτό μετά μπορεί να είναι διαπραγματεύσιμο αν η γκόμενα δε μοιάζει με τη φωτό ή έχει παραπάνω κιλά,είναι πιο γερασμένη ή κάτσει λιγότερη ώρα ή αν δεν κάνει κάτι από τα αναμενόμενα.
Άρχοντας είσαι. Έριξες πουτσες και καβλιά. Σκέψου να ριχνεις τεμάχια και χέρια; :SΤο βαλκανόπουτσος πρέπει να το αποδείξεις στην πράξη.Τώρα ας πούμε στο Κίεβο σε μία μέρα αντί για εφτά πούτσους έριξα μόνο τρεις πούτσους και δυο καυλιά οπότε δεν είμαι ευχαριστημένος.Δεν είναι αυτά επιδόσεις για πέουλες.
Ο πατερας της ειναι στο υπουργειο εθνικης αμυνας της Λευκορωσιας,χωρισμενη ειναι ο αντρας της ειχε μεγαλη εταιρεια πολωνια και εισπρατει μεγαλη διατροφηΚαι πού τα βρήκε τα λεφτά η Λευκορρωσίδα;Εδώ δεν έχουν να πληρώσουν τα έξοδά τους όλα τα κερνάει ο άντρας.Για φιδιά φαίνεται αυτό που λες.
Μόνο κάτι βαθύπλουτες Ρωσίδες παίζει να πληρώνουν για
τζόβενα μασέρ κτλ.
Αλλά εκεί πρέπει να είσαι εξπέρ στο γλυφομούνι να ξέρεις καλό μασάζ και μιλάμε για γκόμενες άνω των 35.
Οσοι ξερουν απο Λβοφ το διαμερισμα μου ειναι στο σιχωφ 10-15 λεπτα εξω απο το κεντρο με το αμαξι...Δεν παω με γκομενες φιλε στο διαμερισμα αυτο[γιατι εχει τα κλειδια και η θεια μου απο το Μινσκ και παει και καθεται κι αυτη εκει το καλοκαιρι,γιατι εγω μενω αθηνα,αν θες πιστεψε το]Του πλήρωνε λέει η γκόμενα ξενοδοχείο ενώ έχει μάνσιον στο Λβωφ και σαμπάνια κάθε μέρα.Αν εννοεί ουκρανική σαμπάνια δεν αποκλείεται αλλά αυτό δεν πίνεται ούτε από τις ντόπιες.
Αν κατάλαβα καλά είσαι από μικτό γάμο έλληνας πατέρας + αλλοδαπή μητέρα.Οσοι ξερουν απο Λβοφ το διαμερισμα μου ειναι στο σιχωφ 10-15 λεπτα εξω απο το κεντρο με το αμαξι...Δεν παω με γκομενες φιλε στο διαμερισμα αυτο[γιατι εχει τα κλειδια και η θεια μου απο το Μινσκ και παει και καθεται κι αυτη εκει το καλοκαιρι,γιατι εγω μενω αθηνα,αν θες πιστεψε το]
Οσοι το πιστεψουν εχει καλως! ρεεε δεν γαμαει αλλος σαν τους ελληνες...Εχω ρεσταρει κιεβο Με μια 30 αρα απο Μινσκ που την κατεβασα εγω Λβιβ και ανελαβε τα εξοδα μου πληρως για 10 μερες[εξοδους στο λβιβ,ξενοδοχειο,σαμπανια και γλυκα ναπολεων στη βερονικι,την καφετερια στο κεντρο,μεχρι και λεωφορειο μου πληρωσε για κρακοβια οπου απο εκει γυρναγα αθηνα]
Φιλε απο Κρακοβια με ποια πτηση γυρισες Αθηνα? Ηταν φτηνα?
Μεσω Βαρσοβιας πονηρουληΦιλε απο Κρακοβια με ποια πτηση γυρισες Αθηνα? Ηταν φτηνα?
Αν κατάλαβα καλά είσαι από μικτό γάμο έλληνας πατέρας + αλλοδαπή μητέρα.
αντιθετα με τους αλλους εγω θα σε παρω σοβαρα (προς το παρον) και θα υποθεσω οτι ολα ειναι αληθεια...θα σου κανω μια απλη ερωτησουλα////20 χρονων παληκαρακι με μουνιτσες ελλαδα πολυ τουμπανα στην ηλικια σου....τι θες τα εκει ταξιδια;Οσοι ξερουν απο Λβοφ το διαμερισμα μου ειναι στο σιχωφ 10-15 λεπτα εξω απο το κεντρο με το αμαξι...Δεν παω με γκομενες φιλε στο διαμερισμα αυτο[γιατι εχει τα κλειδια και η θεια μου απο το Μινσκ και παει και καθεται κι αυτη εκει το καλοκαιρι,γιατι εγω μενω αθηνα,αν θες πιστεψε το]
δεν ειναι απολυτο αυτο...στο πρωτο μου ταξιδι Μοσχα δεν ηξερα ουτε μια λεξηΜονο που ολα αυτα που γραφεις δεν βλεπω να παιζουν αν καποιος δεν ξερει στοιχειωδως να μιλαει ρωσσικα.
Μεσω Βαρσοβιας πονηρουλη