ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν ειναι αυτο σχεδιο και χρωμα για clubbing αγαπητο συμφορουμιτακιΠουλόβερ είναι Boss 150 ευρώ έχει.Δεν μπορούσα να φορέσω καλό εφαρμοστο λόγω ψοφοκρυου.
Δεν ειναι αυτο σχεδιο και χρωμα για clubbing αγαπητο συμφορουμιτακιΠουλόβερ είναι Boss 150 ευρώ έχει.Δεν μπορούσα να φορέσω καλό εφαρμοστο λόγω ψοφοκρυου.
Δεν ειναι αυτο σχεδιο και χρωμα για clubbing αγαπητο συμφορουμιτακι
Εδω που ειμαι ησουν και εκει που εισαι θα ερθω! ;) Η πληρωμη ομως πλεον με τοσο μουνι εκει περα ειναι για Ξερω την νοοτροπια των Ουκρανων βλεπω και την δικια σας γιαυτο
Εγω σκαω μυτη με καπαρντινα παντα!Αλ καπονε!Είχα γαματο πουλόβερ αλλά δεν μπορούσα να το φορέσω λόγω κρύου.Δεν περίμενα τέτοιο ψωλοκρυο.Μου είπαν ότι είχε ζεστη και άλλαξε ο καιρός σε παγωνιά την Πέμπτη.Πολωνία φορούσα αυτά που ήθελα αλλά Ουκρανία λόγω κρύου αυτό πρακτικά είναι αδύνατο.Εχει τύχει να φορέσω και φόρμα πάνω από το πουκάμισο λόγω παγωνιας.Οι γκόμενες στα γουναρικά τι να καταλάβουνε;
Γενικά πολλοί Ουκρανοί μπαίνουν με κουστουμιες στα κλαμπ αλλά δεν είναι ανταγωνισμός.
Μιλαω για την μαζα,για τον λαο...Σιγουρα υπαρχουν και περιπτωσεις σαν και αυτην που αναφερεις! Αυτοι ειναι ευκαταστατοι Ουκρανοι και γαμανε πιτσιρικια! Εμενα δεν μαρεσει το στυλ της χορηγιας καθολου αγαπητε γειτονα Γερμανε!Σοβαρολογείς τώρα δεν πληρώνουν οι Ουκρανοί?Τόσες γκόμενες με παππούδες κυκλοφορούν.Αυτοί με τη γοητεία και το λέγειν τους τις έριξαν?
Όλα αυτά είναι παραπληροφόρηση και μπούρδες που γράφονται κατά καιρούς από άσχετα άτομα.Είχα αναφερθεί και παλιότερα σ αυτό το θέμα. Και στην Ρωσία και στην Ουκρανία ο πληθυσμός τον ανδρών είναι μεγαλύτερος μέχρι την ηλικία τον 30 ετών (που ενδιαφέρει και τους περισότερους από εμάς)από τον αντιστοιχο γυναικειο. Μεγάλη είναι η διάφορα στις ηλικίες από 60 και πάνω όπου αντιστοιχεί ένας άντρας για δύο γυναίκες.Αυτό γίνεται κυρίως διότι η θνησιμότητα στους άντρες είναι μεγαλύτερη λόγου αλκοόλ και μη υγιεινών τρόπων ζωής διατροφή,άσκηση κτλ.Όσοι λοιπόν είστε γεροντόφιλοι και γουστάρετε 60άρες - 70αρες εκεί θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.Δεν γινεται να μην απορησει κανενας! ΡΕ ΕΣΕΙΣ MONO ME ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ? Λεω να μιλησω με ολους σας μεσω skype να δω φατσες που πανε σε κρατη με αναλογια 10 γυναικων προς 3 ανδρων και γαμανε μονο πουτανες και σκανε 100-200-300 ευρω[γυναικες που εχει και η φυλης με 20] Ετσι αμα δω τους περισσοτερους απο εδω μεσα που λειτουργουν ετσι μετα θα εχω μετρο συγκρισης για την ανθρωπινη
Οτι πεις!!! :-XΌλα αυτά είναι παραπληροφόρηση και μπούρδες που γράφονται κατά καιρούς από άσχετα άτομα.Είχα αναφερθεί και παλιότερα σ αυτό το θέμα. Και στην Ρωσία και στην Ουκρανία ο πληθυσμός τον ανδρών είναι μεγαλύτερος μέχρι την ηλικία τον 30 ετών (που ενδιαφέρει και τους περισότερους από εμάς)από τον αντιστοιχο γυναικειο. Μεγάλη είναι η διάφορα στις ηλικίες από 60 και πάνω όπου αντιστοιχεί ένας άντρας για δύο γυναίκες.Αυτό γίνεται κυρίως διότι η θνησιμότητα στους άντρες είναι μεγαλύτερη λόγου αλκοόλ και μη υγιεινών τρόπων ζωής διατροφή,άσκηση κτλ.Όσοι λοιπόν είστε γεροντόφιλοι και γουστάρετε 60άρες - 70αρες εκεί θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.
Σταματήστε λοιπόν το κάρβουνο για αναλογίες 10 γυναικων προς 3 ανδρων
Όλα αυτά είναι παραπληροφόρηση και μπούρδες που γράφονται κατά καιρούς από άσχετα άτομα.Είχα αναφερθεί και παλιότερα σ αυτό το θέμα. Και στην Ρωσία και στην Ουκρανία ο πληθυσμός τον ανδρών είναι μεγαλύτερος μέχρι την ηλικία τον 30 ετών (που ενδιαφέρει και τους περισότερους από εμάς)από τον αντιστοιχο γυναικειο. Μεγάλη είναι η διάφορα στις ηλικίες από 60 και πάνω όπου αντιστοιχεί ένας άντρας για δύο γυναίκες.Αυτό γίνεται κυρίως διότι η θνησιμότητα στους άντρες είναι μεγαλύτερη λόγου αλκοόλ και μη υγιεινών τρόπων ζωής διατροφή,άσκηση κτλ.Όσοι λοιπόν είστε γεροντόφιλοι και γουστάρετε 60άρες - 70αρες εκεί θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.
Σταματήστε λοιπόν το κάρβουνο για αναλογίες 10 γυναικων προς 3 ανδρων
Αυτο το θεμα γιατι το ξαναπιανεις? Ειπα οτι μαλλον πιαστηκα κοροιδο! Δεν εκτιμησα καλα την κατασταση! Δεν το παιζω αινσταιν...Kαλα αυτος ... εδω πηγε σε ανυπαρκτο ελληνικο εστιατοριο στο κεντρο της Κρακοβιας και μάλιστα μίλησε και με τον Έλληνα (???!! ) ιδιοκτητη .
Εννοειτα δε θυμοταν ουτε ονομα, ουτε οδο του εστιατοριου
Ότι λέει ο καθένας δεν έχει σημασία, ούτε το τι λεω εγώ έχει σημασία,αυτό όμως που έχει σημασία και το παραθέτω στο προηγούμενο ποστ είναι τα επίσημα στατιστικά στοιχία Ρωσίας,Ουκρανίας. Και αυτά δεν μπορεί κανείς να τα διαψεύσει.Οτι πεις!!! :-X
δηλαδή στη φωτογραφία που ανέβασες παραπάνω είσαι 40; χρονων;;;Τι να κάνουμε ρε φίλε δεν είμαστε όλοι ωραίοι.Πληρώνουμε για να γαμησουμε.Και οι Ουκρανοί πληρώνουν.Πριν 10 χρόνια δεν πληρωνα ήμουν όμως 30 ετών.Σε 10 χρόνια έλα να πεις αν πληρώνεις η όχι.
Αυτο το θεμα γιατι το ξαναπιανεις? Ειπα οτι μαλλον πιαστηκα κοροιδο! Δεν εκτιμησα καλα την κατασταση! Δεν το παιζω αινσταιν...
Καλά σ όλη την Πολωνία δεν υπάρχει ούτε ένα ελληνικό εστιατόριο ?Kαλα αυτος ... εδω πηγε σε ανυπαρκτο ελληνικο εστιατοριο στο κεντρο της Κρακοβιας και μάλιστα μίλησε και με τον Έλληνα (???!! ) ιδιοκτητη .
Εννοειτα δε θυμοταν ουτε ονομα, ουτε οδο του εστιατοριου
Φιλαρακι αμα ερθεις Κιεβο θα δεις στα εστιατορια-club γεματο γεροντακηδες Ουκρανους Μασουρακηδες με πιπινια Α κατηγοριαςΜιλαω για την μαζα,για τον λαο...Σιγουρα υπαρχουν και περιπτωσεις σαν και αυτην που αναφερεις! Αυτοι ειναι ευκαταστατοι Ουκρανοι και γαμανε πιτσιρικια! Εμενα δεν μαρεσει το στυλ της χορηγιας καθολου αγαπητε γειτονα Γερμανε!
Καλά σ όλη την Πολωνία δεν υπάρχει ούτε ένα ελληνικό εστιατόριο ?
Καλά μου έλεγαν ότι οι πολωνοί,τσέχοι κτλ .δεν μας πολυγουστάρουν εμάς τους έλληνες >Δε ξερω αν ειδες την κουβεντα. Ο κοn-pap( atzis ) ειπε οτι πηγε σε ελληνικο στο ιστορικο κεντρο της Κρακοβιας και μιλησε με τον Ελληνα ιδιοκτητη. Υπαρχει ενα εστιατοριο που εχει ελληνικο ονομα, αλλα μονο το ονομα ειναι. Ουτε καν το μενου εχει ελληνικα φαγητα. Το χουν κατι Λιβανεζοι.
Επομενως μιλουσα για το ιστορικο κεντρο.
Καλά μου έλεγαν ότι οι πολωνοί,τσέχοι κτλ .δεν μας πολυγουστάρουν εμάς τους έλληνες >
Παντού ανά τον πλανήτη υπάρχουν ελληνικά εστιατόρια, ακόμα και στην ΤαϊλάνδηTι σχεση εχει αυτο τωρα? Για Τσεχους δε ξερω, αλλα οι Πολωνοι δεν εχω διαπιστωσει οτι εχουν καποιο προβλημα, με εμας, ισα ισα μας συμπαθουν.
Παντού ανά τον πλανήτη υπάρχουν ελληνικά εστιατόρια, ακόμα και στην Ταϊλάνδη