Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (0 μέλη και 76 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
βρήκε στο διαδίκτυο κάτι φωτογραφίες βαλκανικού πότσου και δεν τρελλάθηκε μάλλον.  :grin:

ελπίζει οτι ο κμαν θα την αποζημιώσει για την ταλαιπωρία της.
οπως τα λες φιλε,κατι αντοιστηχω μου θυμιζει οδυσσο χαχαχαχαχ να παιζουν με τα κινητα τους και να αδιαφορουν.λενε χανω το χρονο μου τι τραβω η πουτανα για το μεροκαματο.δεν γουσταρουν που οι ελληνες θελουν μοστρα πρωτα και μετα να γαμησουν,αυτες δεν θελουν να χανουν χρονο ειναι χρημα χαχαχαχ.κμαν οσα εχεις στο κρεβατι εχω προχειρα πανω μου για να παω απλα βολτα ντιριπασοσκαγια χωρις να εχω σχεδιο να κανω κατι,ετσι απλα σε εκτακτη αναγη αν γνωρισω κατι καλο.δεν θα ταιζα αυτα τα μπαζα που δειχνεις,αμεσως θα τα επαιρνα σπιτι.ο κμαν ειναι αρχοντας παντως και θελω να τον δω οδυσσο!αν θελει μιλαμε στο σκαυπ.εγω εχω φωτο στο προφιλ μου δεν κολωνω και με ολους μιλω με ανοικτη καμερα.οπως και ο διμητρακης,σλαβιανι,ρολογας,νυκτερος.2-3 αλλοι δεν μου ανοιγουν,δεν ξερω ισως νομιζουν θα τους βγαλω φωτο η θα περιγραφω πως μοιαζουν χαχαχαχ

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
713
Δεν γινεται να μην απορησει κανενας! ΡΕ ΕΣΕΙΣ MONO ME ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ?  :2funny: :2funny: :2funny: Λεω να μιλησω με ολους σας μεσω skype να δω φατσες που πανε σε κρατη με αναλογια 10 γυναικων προς 3 ανδρων και γαμανε μονο πουτανες και σκανε 100-200-300 ευρω[γυναικες που εχει και η φυλης με 20] :2funny: :2funny: :2funny: Ετσι αμα δω τους περισσοτερους απο εδω μεσα που λειτουργουν ετσι μετα θα εχω μετρο συγκρισης για την ανθρωπινη  :jerking:  :2funny:
ρε αδελφε δεν ξερω αν εχεις παει ποτε ή απλα εχεις μονο διαβασει ή ακουσει ιστοριες για την ουκρανια...αλλα αν νομιζεις οτι θα πας σαν τουριστας μονο και θα ξεπατωθεις στην πουτσα αναιμακτα και τσαμπα καθε μερα και με διαφορετιη επειδη εισαι απλα πολυ ωραιος...πλανασε πλανην οικτραν...οι ουκρανες ξερουν πολυ καλα για ποιο λογο πανε οι τουριστες στην χωρα τους....ξερουν οτι πανε καθαρα γι αυτες και θα κοιταξουν να το πουλησουν οσο πιο ακριβα μπορουν....εννοειτε οτι θα βγαλεις πολες γκομενες στο τσαμπα)νομιζεις εσυ)...αλλα εν γνωση τους...γιατι και αυτες εχουν στο μυαλο τους κατι να παρουν απο σενα...ή μια πρωτη εισοδο σενγκεν που θα τους κανει τις επομενες ποιο ευκολες....ή κατι αλλο....κυριως στο εντελως τσαμπα γαμας εκει αν εισαι μονιμος κατοικος...ή πολυ συχνος επισκεπτης....ή χτυπας γκομενες με παιδακι και σε ηλικια γαμου...και την αναλογια 10 προς 3 που την εβγαλες; διαβασες τα δημογραφικα και την ειδες;
γαι να μην σε παραμυθιαζουνοσοι ειναι οι αντες στην ουκρανια αλλες τοσες ειναι οι γυναικες...απλα το βραδυ φαινονται πιο πολυ διοτι πουλιουνται...κι οταν εννοω πουλιουνται οχι κατα αναγκη με χρημα...αν καταλαβες καταλαβες...αν οχι ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εγω παιζει να παω κιεβο 7-9/1!90 το τικετ κ αλλα τοσα χοτελι στο κεντρο,εστειλα τα μηνυματα μου σε καμια 20ρια στο μαμπα.οποια απαντησει κ δεχτει να μπει καμερα πριν παω κ φυσικα με σεξ η ολη ιστορια εφυγα!
στο παμε διακοπεσ εχει καλες τιμες.οι πρακτορες βλεπουν οτι ψαχνεις αν δεν αγορασεις αμεσω ανεβαζουν τισ τιμες.αν παρεις απο αλλο λαπτοπ να ελεξεις θα δεις σου βγαζει παλι χαμηλη τιμη.πρεπει να καθαριζεις τα cooces τα κουκισ πωσ τα λενε.παντα περνω 350 εισιτιριο ενω εχει 150!τωρα εμαθα το κολπο,δεν μπαινω να δω για οδεσσα,θα μπω ξαφνικα με αλλο λαπτοπ και θα κλισω με τιμη χαμηλη

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
713
εγω παιζει να παω κιεβο 7-9/1!90 το τικετ κ αλλα τοσα χοτελι στο κεντρο,εστειλα τα μηνυματα μου σε καμια 20ρια στο μαμπα.οποια απαντησει κ δεχτει να μπει καμερα πριν παω κ φυσικα με σεξ η ολη ιστορια εφυγα!
για διαμερισμα dobovo.ua

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μικρουλη που θες καμακι ασε μας και τραβα μυκονο αφου εισαι καμακι χαχαχαχ.ειμαι 36 παω εκει πριν γενηθεις,ειμουν και στην ηλικια σου εκει που ειχα πιο πολλα μαλια και μεχρι πριν 5 χρονια με εβαζαν 20-22 εκει χαχαχαχ,μονο με μικρουλες εβγαινα.φαγαμε εκει οσα δεν θα δεις την ζωη σου,κατσε διαβασε απο την αρχη για ουκρανια και ασε μας με τα καμακια και μαλακιες χαχαχαχ

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ρε αδελφε δεν ξερω αν εχεις παει ποτε ή απλα εχεις μονο διαβασει ή ακουσει ιστοριες για την ουκρανια...αλλα αν νομιζεις οτι θα πας σαν τουριστας μονο και θα ξεπατωθεις στην πουτσα αναιμακτα και τσαμπα καθε μερα και με διαφορετιη επειδη εισαι απλα πολυ ωραιος...πλανασε πλανην οικτραν...οι ουκρανες ξερουν πολυ καλα για ποιο λογο πανε οι τουριστες στην χωρα τους....ξερουν οτι πανε καθαρα γι αυτες και θα κοιταξουν να το πουλησουν οσο πιο ακριβα μπορουν....εννοειτε οτι θα βγαλεις πολες γκομενες στο τσαμπα)νομιζεις εσυ)...αλλα εν γνωση τους...γιατι και αυτες εχουν στο μυαλο τους κατι να παρουν απο σενα...ή μια πρωτη εισοδο σενγκεν που θα τους κανει τις επομενες ποιο ευκολες....ή κατι αλλο....κυριως στο εντελως τσαμπα γαμας εκει αν εισαι μονιμος κατοικος...ή πολυ συχνος επισκεπτης....ή χτυπας γκομενες με παιδακι και σε ηλικια γαμου...και την αναλογια 10 προς 3 που την εβγαλες; διαβασες τα δημογραφικα και την ειδες;
γαι να μην σε παραμυθιαζουνοσοι ειναι οι αντες στην ουκρανια αλλες τοσες ειναι οι γυναικες...απλα το βραδυ φαινονται πιο πολυ διοτι πουλιουνται...κι οταν εννοω πουλιουνται οχι κατα αναγκη με χρημα...αν καταλαβες καταλαβες...αν οχι ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα

συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
για διαμερισμα dobovo.ua
στο μπουκινκ κομ βρισκει ιδιες τιμες σε ευρο κεντρο απο 25-50 ευρο την μερα.ντοποβο θα εχει μακρια και τα φτηνα αχουρια θα ειναι κεντρο τελεια μαλαγια ζιτομιρκαγια ,μαινταν εχει πολλα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
713
στο μπουκινκ κομ βρισκει ιδιες τιμες σε ευρο κεντρο απο 25-50 ευρο την μερα.ντοποβο θα εχει μακρια και τα φτηνα αχουρια θα ειναι κεντρο τελεια μαλαγια ζιτομιρκαγια ,μαινταν εχει πολλα
τι λες βρε χαρη; εχει επιλογη πετσαρσκα στα ραιον και σου γραφει δεξια ποσο μακρια ειναι το διαμερισμα απο καθε σημειο
δεν το εχεις προσεξει αρκετα νομιζω

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν γινεται να μην απορησει κανενας! ΡΕ ΕΣΕΙΣ MONO ME ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ?  :2funny: :2funny: :2funny: Λεω να μιλησω με ολους σας μεσω skype να δω φατσες που πανε σε κρατη με αναλογια 10 γυναικων προς 3 ανδρων και γαμανε μονο πουτανες και σκανε 100-200-300 ευρω[γυναικες που εχει και η φυλης με 20] :2funny: :2funny: :2funny: Ετσι αμα δω τους περισσοτερους απο εδω μεσα που λειτουργουν ετσι μετα θα εχω μετρο συγκρισης για την ανθρωπινη  :jerking:  :2funny:

Δε γαμιουνται με αλλους γιατι περιμενουν με ανυπομονησια εσενα τον Απολλωνα! Τι περιμενεις? Ορμα!  :rockon:

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
424
Πόντοι
26
Δεν γινεται να μην απορησει κανενας! ΡΕ ΕΣΕΙΣ MONO ME ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ?  :2funny: :2funny: :2funny: Λεω να μιλησω με ολους σας μεσω skype να δω φατσες που πανε σε κρατη με αναλογια 10 γυναικων προς 3 ανδρων και γαμανε μονο πουτανες και σκανε 100-200-300 ευρω[γυναικες που εχει και η φυλης με 20] :2funny: :2funny: :2funny: Ετσι αμα δω τους περισσοτερους απο εδω μεσα που λειτουργουν ετσι μετα θα εχω μετρο συγκρισης για την ανθρωπινη  :jerking:  :2funny:
δεν εχεις μπει ακομα στο νημα της Μολδαβιας?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δηλαδή χτες το βράδυ απ το κλαμπ δεν γάμησες.

Όντως δε γαμησα από το κλαμπ.Μονο χουφτώματα και φιλιά.Στο πρώτο ραντεβού θα πέσει βέβαια το γαμησι αλλά σήμερα την κανω για Γερμανία κομμάτια από την κούραση.Ηρθα από Γερμανία τελείως άυπνος και άυπνος γυρίζω.
Χτες είχε πολύ λίγες σεμι προς Carribean και απλά δεν πρόλαβα μου τις έφαγαν οι άλλοι πριν έρθω γιατί είχα πάει D Lux.Εκεί είχε πολύ λίγο κόσμο δεν ξέρω γιατί ακατάδεκτες γκόμενες και την πάτησα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όντως δε γαμησα από το κλαμπ.Μονο χουφτώματα και φιλιά.Στο πρώτο ραντεβού θα πέσει βέβαια το γαμησι αλλά σήμερα την κανω για Γερμανία κομμάτια από την κούραση.Ηρθα από Γερμανία τελείως άυπνος και άυπνος γυρίζω.
Χτες είχε πολύ λίγες σεμι προς Carribean και απλά δεν πρόλαβα μου τις έφαγαν οι άλλοι πριν έρθω γιατί είχα πάει D Lux.Εκεί είχε πολύ λίγο κόσμο δεν ξέρω γιατί ακατάδεκτες γκόμενες και την πάτησα.

Mε τι ταξιδεύεις για Γερμανία?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Mε τι ταξιδεύεις για Γερμανία?

Με Lufthansa.Ήταν ακριβό το εισιτήριο λόγω εορτών.Γενικά όμως καλή πτήση.Αν έβλεπες με τι ελεεινους τραβιονταν οι Ουκρανεζες χτες θα τραβούσες τα μαλλιά σου.Ουτε Πολωνία αυτά τα χάλια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Με Lufthansa.Ήταν ακριβό το εισιτήριο λόγω εορτών.Γενικά όμως καλή πτήση.Αν έβλεπες με τι ελεεινους τραβιονταν οι Ουκρανεζες χτες θα τραβούσες τα μαλλιά σου.Ουτε Πολωνία αυτά τα χάλια.

Με Τουρκαλάδες και Πάκηδες ε? Ενώ με εμάς που είμαστε ωραία παιδιά δε πάνε οι άτιμες

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
713
Δε γαμιουνται με αλλους γιατι περιμενουν με ανυπομονησια εσενα τον Απολλωνα! Τι περιμενεις? Ορμα!  :rockon:
o φιλος εγραψε οτι εχει καταγωγη απο Λβοβ κι εχει σπιτι εκει....λογικα θα του ειναι πιο ευκολο....αλλοιως θα γινει ο νεος Στελιος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αραπης προσπαθεί να τραβήξει γκόμενα στο Carribean πιθανότατα σεμι προ που εναγκαλιζοταν και με άλλους ξένους.Παρα την αρχικά καλή ανταπόκριση εεινε τελικά με το πουλί στο χέρι.

sT9042.jpg

Αν δεν πήγαινε ο μαλακας την είχα καπαρώσει τη γκόμενα σε dt.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom