Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βλαμμένες.Δε γουστάρουν ανωτερο μπουτσο.Μου είπε κάτι για σχέσεις και μαλακιες.Το χασε το διακοσαρικο.Να δούμε αν θα το αρπάξει η επομενη ψωλοτυχερη στο D Lux.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μη μου πεις ευρώ...
Ευρώ.Είναι η στάνταρ προσφορά.Για μοντελες τοπ εμφανιση πάει πεντακοσάρα.Το πρόβλημα είναι ότι θεωρούν τους ξένους χαζούς το άλλο είναι ότι χτες ήμουνα τρομερά κουρασμένος από την αϋπνία και τα σκατωσα γιατί η γκόμενα ήθελε να έρθει στο διαμέρισμα.
Έτσι κι αλλιώς αυτές χάνουν.Θα κοιμηθώ λίγο τώρα και πάω D Lux.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δε με ενδιαφέρει αν γουστάρει την υπέροχη προσωπικότητα μου.Με ενδιαφέρει αν γουστάρει τα γκαφρα και το βαλκανικό ποτσο.Αν δε γουστάρει θα τα σπρωξω σε γκόμενα D Lux σήμερα η sponsorette  αύριο.

ουτε εσενα ουτε το εστιατοριο της αρεσει. απο τον καταλογο βλεπω τιμες της πλακας. στο αντιστοιχο σουβλατζιδικο την πηγες.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
187
Πόντοι
1
Ευρώ.Είναι η στάνταρ προσφορά.Για μοντελες τοπ εμφανιση πάει πεντακοσάρα.Το πρόβλημα είναι ότι θεωρούν τους ξένους χαζούς το άλλο είναι ότι χτες ήμουνα τρομερά κουρασμένος από την αϋπνία και τα σκατωσα γιατί η γκόμενα ήθελε να έρθει στο διαμέρισμα.
Βαλκανοπούτσος και χαζός δεν υπάρχει  :birdman:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

ξέρεις την φράση "χαλάς την πιάτσα".

εσύ την γαμάς (την πιάτσα).

τέλος πάντως, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν πληρώνω έτσι αλλά για να μην σε δω να καταστραφείς οικονομικά χρονιάρες μέρες χριστιανισμού και αγάπης,

πήγαινε στο Solid Gold να πάρεις γυναίκα με 4.000 χρίβνιες.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ουτε εσενα ουτε το εστιατοριο της αρεσει. απο τον καταλογο βλεπω τιμες της πλακας. στο αντιστοιχο σουβλατζιδικο την πηγες.

80 χρίβνιες για μια μακαρονάδα εδώ δεν είναι πολύ ακριβά αλλά ούτε και φτηνά.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
80 χρίβνιες για μια μακαρονάδα εδώ δεν είναι πολύ ακριβά αλλά ούτε και φτηνά.

για τον μέσο Ουκρανό,

για τον Βαλκάνιο τσομπάνη μας είναι μια χαρά.

όχι, δεν φταίει το μαγαζί που τον έκλασε.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
713
Oταν σας λεω εγω οτι ο κμαν  αυτο που κανει ειναι για  ξινισμενες ξεπετες επιπεδου μεταξουργειου  πληρωνει χρυσαφι
εγω εχω να πω οτι τολμαει παει και γαμαει
πληρωνει ναι μεν πολυ πραπανω απο οτι πρεπει....αλλα επι του παροντος δειχνει οτι δεν λεει μουφες
του λειπει η βασικη εκπαιδευση....κινειτε εντελως τουριστικα

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δεν γινεται να μην απορησει κανενας! ΡΕ ΕΣΕΙΣ MONO ME ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ?  :2funny: :2funny: :2funny: Λεω να μιλησω με ολους σας μεσω skype να δω φατσες που πανε σε κρατη με αναλογια 10 γυναικων προς 3 ανδρων και γαμανε μονο πουτανες και σκανε 100-200-300 ευρω[γυναικες που εχει και η φυλης με 20] :2funny: :2funny: :2funny: Ετσι αμα δω τους περισσοτερους απο εδω μεσα που λειτουργουν ετσι μετα θα εχω μετρο συγκρισης για την ανθρωπινη  :jerking:  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν γινεται να μην απορησει κανενας! ΡΕ ΕΣΕΙΣ MONO ME ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ?  :2funny: :2funny: :2funny: Λεω να μιλησω με ολους σας μεσω skype να δω φατσες που πανε σε κρατη με αναλογια 10 γυναικων προς 3 ανδρων και γαμανε μονο πουτανες και σκανε 100-200-300 ευρω[γυναικες που εχει και η φυλης με 20] :2funny: :2funny: :2funny: Ετσι αμα δω τους περισσοτερους απο εδω μεσα που λειτουργουν ετσι μετα θα εχω μετρο συγκρισης για την ανθρωπινη  :jerking:  :2funny:
Ο μόνος που μιλάει με όλους στο Σκά'ι'π είμαι εγώ...και δεν κρύβομαι.Εκτος του οτι γαμάνε μόνο πουτάνες τσακόνονται για το ποιός έδωσε τα λιγότερα και καλά αν πληρωσες λιγοτερα εισαι πιό μάγκας απο τον άλλον  :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ο μόνος που μιλάει με όλους στο Σκά'ι'π είμαι εγώ...και δεν κρύβομαι.Εκτος του οτι γαμάνε μόνο πουτάνες τσακόνονται για το ποιός έδωσε τα λιγότερα και καλά αν πληρωσες λιγοτερα εισαι πιό μάγκας απο τον άλλον  :2funny:
  :thumbsup:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τρελλες φάσεις σήμερα Carribean.Έβγαλα γκόμενα Μιλφετο γλωσσοφιλα όλα να δούμε τι θα γίνει όταν ξανάρθω.Κωλυοταν όμως να έρθει διαμερίσμα για one night stand.Χάλασα όμως με μερικους πακηδες και Τούρκους που έβγαλαν μουναρες.Μερικές γκόμενες κορόιδευαν βέβαια για τα ποτά.
Εδώ φωτο με το υποσχόμενο Μιλφετο.

gvBaIw.jpg

Στο διπλα τραπέζι ένας κωλοτουρκος με πολύ καλή ξανθιά.

EANtRQ.jpg

Τώρα ακούω τα βογγητά μιας γκομενας που τη γαμαει ξένος.Στο μπλοκ διαμερισμάτων που μένω βλέπω συνέχεια Τούρκους να φέρνουν μπαζακια.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Τρελλες φάσεις σήμερα Carribean.Έβγαλα γκόμενα Μιλφετο γλωσσοφιλα όλα να δούμε τι θα γίνει όταν ξανάρθω.Κωλυοταν όμως να έρθει διαμερίσμα για one night stand.Χάλασα όμως με μερικους πακηδες και Τούρκους που έβγαλαν μουναρες.Μερικές γκόμενες κορόιδευαν βέβαια για τα ποτά.
Εδώ φωτο με το υποσχόμενο Μιλφετο.

gvBaIw.jpg

Στο διπλα τραπέζι ένας κωλοτουρκος με πολύ καλή ξανθιά.

EANtRQ.jpg

Τώρα ακούω τα βογγητά μιας γκομενας που τη γαμαει ξένος.Στο μπλοκ διαμερισμάτων που μένω βλέπω συνέχεια Τούρκους να φέρνουν μπαζακια.
Δηλαδή χτες το βράδυ απ το κλαμπ δεν γάμησες.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

λογικό να βγάλει γκόμενα ο Τούρκος γιατί και πιο μικρός από σένα φαίνεται και φοράει και πουκαμισάρα ενώ εσύ φοράς ένα πουλόβερ σαν πιτζάμα.

να τα λέμε και αυτά παιδιά.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.919
Πόντοι
9.095
εγω παιζει να παω κιεβο 7-9/1!90 το τικετ κ αλλα τοσα χοτελι στο κεντρο,εστειλα τα μηνυματα μου σε καμια 20ρια στο μαμπα.οποια απαντησει κ δεχτει να μπει καμερα πριν παω κ φυσικα με σεξ η ολη ιστορια εφυγα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom