Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Πουλόβερ είναι Boss 150 ευρώ έχει.Δεν μπορούσα να φορέσω καλό εφαρμοστο λόγω ψοφοκρυου.
Πολυ παπουδιστικο. Απαραδεκτο για μπον βιβερ να μην ξερει να ντυθει.
Πουλόβερ είναι Boss 150 ευρώ έχει.Δεν μπορούσα να φορέσω καλό εφαρμοστο λόγω ψοφοκρυου.
Φιλε εγω ειμαι ωραιος και το παινευομαι!!! Με πληρωμη δεν γαμαω ουτε τωρα ουτε μετα απο 30 χρονια... δεν θα μου σηκωθει αμα πληρωσω! Και απαιτω να εχει τροπους η ουκρανεζα μαζι μου αλλιως τρενακι και στο χωριο της...οκ? ;) Για πολλα χρονια ειχε ο πατερας μου στριπτιζαδικο στην Κερκυρα και μετα κωλομπαρο Αθηνα[κατι ξερω απο ουκρανεζακια και Ρωσιδακια ε?] ΡΕΕΕΕ σαν ευρω σας κοιταζουν δεν βλεπουν ανθρωπινο ον!
Εχει τύχει να φορέσω και φόρμα πάνω από το πουκάμισο λόγω παγωνιας
Οκ,μου έκανε εντύπωση και κατάλαβα ότι δεν έχει κανένα για αυτό και η απορία μου. Ουκρανία και Ρωσία έχω βρει ελληνικά εστιατόρια σε απίθανα μέρη που δεν το περίμενα, για αυτο και απόρησαΔε ξερω τι δε καταλαβες ακριβως. Στο ιστορικο κεντρο της Κρακοβιας ειπα οτι δεν εχει. Αυτο σημαινει οτι στα περιχωρα μπορει να εχει ( οπως και εχει- δυο ). Οπως εχει και καντινα με σουβλακια.
Οπως εχει και σε αλλες πολεις, στο Βροτσλαβ πχ εχει δυο πανω στην κεντρικη πλατεια με πολυ πελατεια κιολας.
Πολυ παπουδιστικο. Απαραδεκτο για μπον βιβερ να μην ξερει να ντυθει.
Οκ,μου έκανε εντύπωση και κατάλαβα ότι δεν έχει κανένα για αυτό και η απορία μου. Ουκρανία και Ρωσία έχω βρει ελληνικά εστιατόρια σε απίθανα μέρη που δεν το περίμενα, για αυτο και απόρησα
Εγώ το έγραψα οταν πηγα Οδησσό οτι είναι γεμάτο Τούρκους και Αραβες και Αζέρους και οι γκόμενες πηγαινουν μαζί τους γ'αυτό αηδίασα εδω σε κλαμπ δεν τους βάζουνε γιατι οταν πιουνε οι Ρώσσοι θα τους ρίξουν .Στην φιλοευρωπα'ι'κή Ουκρανία αυτά τα ζώα τα θεωρούνε ανθρώπους«Σόδομα και Γόμορα» στην ουκρανική πόλη Lviv από Τούρκους « σεξοτουρίστες»
Εγώ το έγραψα οταν πηγα Οδησσό οτι είναι γεμάτο Τούρκους και Αραβες και Αζέρους και οι γκόμενες πηγαινουν μαζί τους γ'αυτό αηδίασα εδω σε κλαμπ δεν τους βάζουνε γιατι οταν πιουνε οι Ρώσσοι θα τους ρίξουν .Στην φιλοευρωπα'ι'κή Ουκρανία αυτά τα ζώα τα θεωρούνε ανθρώπους
Σχετικά με τα Ελληνικά εστιατόρια οποιος θελει του δινει ενα Ελληνικό ονομα και το κάνει Ελληνικό
Το Олимпия στο Νόβγκοροντ που λειτουργει πανω απο 10 χρόνια ειναι Ελληνικό μόνο στην ονομασία.
Εκει μας έχει τύχει να ήμαστε τρεις αντρες και κοντα 30 γυναικες συνηθως η αναλογια της καθημερινες ειναι 3 γυναικες 1 αντρας και οι αντρες εκει ντοπιοι με εμφανιση και ντυσιμο σαν τον Βλάκμαν .Αλλα το αρνητικό ειναι οτι μαζευει πιο μεγαλες ηλικιες αντε να εχει 1-2 παρεες με κοπελες 25-28 οι υπολοιπες ειναι 30+.
Πριν απο 10 χρόνια ηταν της μόδας Ελληνικό και καλά ενα υπόγειο είναι μακρυ σα διάδρομος .Πανος τέτοιες που κυνηγαει ο Βλάκμαν απο'κει της φορτώνεις για πλάκα χωρις να τους δώσεις τίποτατι κωλομαγαζο ειναι αυτο στις φωτο ρε μητσο. τελειωμενο μεταξουργειο φαση
δεν μπορει .....κατι λαθος παιζει μαζι σου...μαλλον η ηλικια....τα ξερω ολα....και ειμαι πιο μαγκας απο τους γερους.....σαφως εσυ αν εδινες λεφτα για σεξ θα ησουν βλακας,,,,εσυ εκει εισαι ενας ντοπιος οπου εχει αδεια σεευρωπαικη χωρα και μπορει να τις καλεσεις μαζι σου (αυτο που θελουν) οσπου η επομενη εισοδος σε σενγκεν να ειναι πολυ ευκολη...θα το πετυχεις 1-2- 10 φορες....μετα ομως;;;Εχω δικο μου σπιτι στο Λβοφ αρα μαλλον κατι θα ξερω απο ουκρανια! Εγω γαμαω μικρες χωρις να πληρωνω Οι ουκρανοι τα ιδια μου λενε που σας λεω... γειτονες εκει... τις εχουν στη σφαλιαρα και εσεις το παιζετε ευγενικοι,ευρωπαιοι και ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ ΧΩΡΙς ΠΛΗΡΩΜΗ
Και εγώ έχω έναν ουρανοξύστη στο Μανχάταν και κάνω κάθε μέρα πάρτυ με τον Hugh Hefner και όλα τα μοντέλα του Playboyδεν μπορει .....κατι λαθος παιζει μαζι σου...μαλλον η ηλικια....τα ξερω ολα....και ειμαι πιο μαγκας απο τους γερους.....σαφως εσυ αν εδινες λεφτα για σεξ θα ησουν βλακας,,,,εσυ εκει εισαι ενας ντοπιος οπου εχει αδεια σεευρωπαικη χωρα και μπορει να τις καλεσεις μαζι σου (αυτο που θελουν) οσπου η επομενη εισοδος σε σενγκεν να ειναι πολυ ευκολη...θα το πετυχεις 1-2- 10 φορες....μετα ομως;;;
θα αρχιζεις τα κερασματα τα χαρτζιλικια και τα λοιπα....εκτος αν εισαι τοοοοοοσοοο μαγκας οπου φευγοντας σου αφηνουν και 500 γριβνες στο κομοδινο για το ευχαριστω
εμεις ειμαστε τουριστες του 10 ημερου και σπαλιαρες να ημασταν δεν γαμαμε εκει χωρις κερασμα....
Νικος Κορομπος ;)ποιανου εισαι συ
Πουτιν που θελουν οι Ελληνες μπας και σταματησει η χορηγια... Δημητρακηηηηη γραψε για τους ελληνες της πολης σου να γελασει το χειλακι μαςΠριν απο 10 χρόνια ηταν της μόδας Ελληνικό και καλά ενα υπόγειο είναι μακρυ σα διάδρομος .Πανος τέτοιες που κυνηγαει ο Βλάκμαν απο'κει της φορτώνεις για πλάκα χωρις να τους δώσεις τίποτα
Η νικη βασιζεται σε αυτο το τριπτυχο.1.Γνωσεις διαδυκτιακου καμακιου,2.Ωραιες εκφρασεις,ψεματα,στυλ,μεγαλες υποσχεσεις,ευγενεια,3.Εμφανιση για καποιον που ειναι εμφανισημος αλλιως για τους μεγαλυτερους καλο ντυσιμο!δεν μπορει .....κατι λαθος παιζει μαζι σου...μαλλον η ηλικια....τα ξερω ολα....και ειμαι πιο μαγκας απο τους γερους.....σαφως εσυ αν εδινες λεφτα για σεξ θα ησουν βλακας,,,,εσυ εκει εισαι ενας ντοπιος οπου εχει αδεια σεευρωπαικη χωρα και μπορει να τις καλεσεις μαζι σου (αυτο που θελουν) οσπου η επομενη εισοδος σε σενγκεν να ειναι πολυ ευκολη...θα το πετυχεις 1-2- 10 φορες....μετα ομως;;;
θα αρχιζεις τα κερασματα τα χαρτζιλικια και τα λοιπα....εκτος αν εισαι τοοοοοοσοοο μαγκας οπου φευγοντας σου αφηνουν και 500 γριβνες στο κομοδινο για το ευχαριστω
εμεις ειμαστε τουριστες του 10 ημερου και σπαλιαρες να ημασταν δεν γαμαμε εκει χωρις κερασμα....
Οσοι το πιστεψουν εχει καλως! ρεεε δεν γαμαει αλλος σαν τους ελληνες...Εχω ρεσταρει κιεβο Με μια 30 αρα απο Μινσκ που την κατεβασα εγω Λβιβ και ανελαβε τα εξοδα μου πληρως για 10 μερες[εξοδους στο λβιβ,ξενοδοχειο,σαμπανια και γλυκα ναπολεων στη βερονικι,την καφετερια στο κεντρο,μεχρι και λεωφορειο μου πληρωσε για κρακοβια οπου απο εκει γυρναγα αθηνα]δεν μπορει .....κατι λαθος παιζει μαζι σου...μαλλον η ηλικια....τα ξερω ολα....και ειμαι πιο μαγκας απο τους γερους.....σαφως εσυ αν εδινες λεφτα για σεξ θα ησουν βλακας,,,,εσυ εκει εισαι ενας ντοπιος οπου εχει αδεια σεευρωπαικη χωρα και μπορει να τις καλεσεις μαζι σου (αυτο που θελουν) οσπου η επομενη εισοδος σε σενγκεν να ειναι πολυ ευκολη...θα το πετυχεις 1-2- 10 φορες....μετα ομως;;;
Διαδικτυακος ( και οχι μονον ) κλαρινογαμπρος φιλε !Η νικη βασιζεται σε αυτο το τριπτυχο.1.Γνωσεις διαδυκτιακου καμακιου,2.Ωραιες εκφρασεις,ψεματα,στυλ,μεγαλες υποσχεσεις,ευγενεια,3.Εμφανιση για καποιον που ειναι εμφανισημος αλλιως για τους μεγαλυτερους καλο ντυσιμο!
Διαδικτυακος ( και οχι μονον ) κλαρινογαμπρος φιλε !
Μονο που ολα αυτα που γραφεις δεν βλεπω να παιζουν αν καποιος δεν ξερει στοιχειωδως να μιλαει ρωσσικα.
Γιατι κλαρινογαμπρος μεσω google translate μονο σαν κωμωδια μου προκυπτει.
Μου θυμιζει ελληνικα καμακια της δεκαετιας του 80 στη πλακα που καμακωνσν μεσω του εγχειριδιου των ελληνοαγγλικων διαλογων.
Ξερεις τα βσσικα !! "Υου tourist me good greek boy, we go coffee"