Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 232 άτομα (0 μέλη και 232 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φιλε εγω ειμαι ωραιος και το παινευομαι!!! Με πληρωμη δεν γαμαω ουτε τωρα ουτε μετα απο 30 χρονια... δεν θα μου σηκωθει αμα πληρωσω!  :vomit: Και απαιτω να εχει τροπους η ουκρανεζα μαζι μου αλλιως τρενακι και στο χωριο της...οκ?  ;) Για πολλα χρονια ειχε ο πατερας μου στριπτιζαδικο στην Κερκυρα και μετα κωλομπαρο Αθηνα[κατι ξερω απο ουκρανεζακια και Ρωσιδακια ε?]  :2funny: ΡΕΕΕΕ σαν ευρω σας κοιταζουν δεν βλεπουν ανθρωπινο ον!  :2funny: :2funny: :2funny:

ποιανου εισαι συ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Δε ξερω τι δε καταλαβες ακριβως. Στο ιστορικο κεντρο της Κρακοβιας ειπα οτι δεν εχει. Αυτο σημαινει οτι στα περιχωρα μπορει να εχει ( οπως και εχει- δυο ). Οπως εχει και καντινα με σουβλακια.
Οπως εχει και σε αλλες πολεις, στο Βροτσλαβ πχ εχει δυο πανω στην κεντρικη πλατεια με πολυ πελατεια κιολας.
Οκ,μου έκανε εντύπωση και κατάλαβα ότι δεν έχει κανένα για αυτό και η απορία μου. Ουκρανία και Ρωσία έχω βρει ελληνικά εστιατόρια σε απίθανα μέρη που δεν το περίμενα, για αυτο και απόρησα  

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οκ,μου έκανε εντύπωση και κατάλαβα ότι δεν έχει κανένα για αυτό και η απορία μου. Ουκρανία και Ρωσία έχω βρει ελληνικά εστιατόρια σε απίθανα μέρη που δεν το περίμενα, για αυτο και απόρησα 

Oυκρανια και Ρωσια υπηρχαν και μεγαλες ελληνικες κοινοτητες, απο παλια, εδω ως πριν λιγα χρονια σε μερικες πολεις παιζει και μερικοι να μην ηξεραν καν τι θα πει ελληνας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
«Σόδομα και Γόμορα» στην ουκρανική πόλη Lviv από Τούρκους « σεξοτουρίστες»  :2funny: :2funny: :2funny: 
Εγώ το έγραψα οταν πηγα Οδησσό οτι είναι γεμάτο Τούρκους και Αραβες και Αζέρους και οι γκόμενες πηγαινουν μαζί τους  :vomit: γ'αυτό αηδίασα  :vomit:εδω σε κλαμπ δεν τους βάζουνε γιατι οταν πιουνε οι Ρώσσοι θα τους ρίξουν  :s&m_1:  :2funny:.Στην φιλοευρωπα'ι'κή Ουκρανία αυτά τα ζώα τα θεωρούνε ανθρώπους  :vomit:
  Σχετικά με τα Ελληνικά εστιατόρια οποιος θελει του δινει ενα Ελληνικό ονομα και το κάνει Ελληνικό  :2funny:
  Το Олимпия στο Νόβγκοροντ που λειτουργει πανω απο 10 χρόνια ειναι Ελληνικό μόνο στην ονομασία.
  Εκει μας έχει τύχει να ήμαστε τρεις αντρες και κοντα 30 γυναικες  :2funny: συνηθως η αναλογια της καθημερινες ειναι 3 γυναικες 1 αντρας και οι αντρες εκει ντοπιοι με εμφανιση και ντυσιμο σαν τον Βλάκμαν  :2funny:.Αλλα το αρνητικό ειναι οτι μαζευει πιο μεγαλες ηλικιες αντε να εχει 1-2 παρεες με κοπελες 25-28 οι υπολοιπες ειναι 30+.

Συνημμένα

• PICT2337.jpg
    PICT2337.jpg
    351,4 KB · Εμφανίσεις: 58
  • P1100565.jpg
    P1100565.jpg
    202,8 KB · Εμφανίσεις: 58

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγώ το έγραψα οταν πηγα Οδησσό οτι είναι γεμάτο Τούρκους και Αραβες και Αζέρους και οι γκόμενες πηγαινουν μαζί τους  :vomit: γ'αυτό αηδίασα  :vomit:εδω σε κλαμπ δεν τους βάζουνε γιατι οταν πιουνε οι Ρώσσοι θα τους ρίξουν  :s&m_1:  :2funny:.Στην φιλοευρωπα'ι'κή Ουκρανία αυτά τα ζώα τα θεωρούνε ανθρώπους  :vomit:
  Σχετικά με τα Ελληνικά εστιατόρια οποιος θελει του δινει ενα Ελληνικό ονομα και το κάνει Ελληνικό  :2funny:
  Το Олимпия στο Νόβγκοροντ που λειτουργει πανω απο 10 χρόνια ειναι Ελληνικό μόνο στην ονομασία.
  Εκει μας έχει τύχει να ήμαστε τρεις αντρες και κοντα 30 γυναικες  :2funny: συνηθως η αναλογια της καθημερινες ειναι 3 γυναικες 1 αντρας και οι αντρες εκει ντοπιοι με εμφανιση και ντυσιμο σαν τον Βλάκμαν  :2funny:.Αλλα το αρνητικό ειναι οτι μαζευει πιο μεγαλες ηλικιες αντε να εχει 1-2 παρεες με κοπελες 25-28 οι υπολοιπες ειναι 30+.

τι κωλομαγαζο ειναι αυτο στις φωτο ρε μητσο. τελειωμενο μεταξουργειο φαση

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τι κωλομαγαζο ειναι αυτο στις φωτο ρε μητσο. τελειωμενο μεταξουργειο φαση
Πριν απο 10 χρόνια ηταν της μόδας Ελληνικό και καλά  :2funny: ενα υπόγειο είναι μακρυ σα διάδρομος  :2funny:.Πανος τέτοιες που κυνηγαει ο Βλάκμαν απο'κει της φορτώνεις για πλάκα  :2funny:χωρις να τους δώσεις τίποτα  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
713
Εχω δικο μου σπιτι στο Λβοφ αρα μαλλον κατι θα ξερω απο ουκρανια! Εγω γαμαω μικρες χωρις να πληρωνω  :2funny: Οι ουκρανοι τα ιδια μου λενε που σας λεω... γειτονες εκει... τις εχουν στη σφαλιαρα και εσεις το παιζετε ευγενικοι,ευρωπαιοι και ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ ΧΩΡΙς ΠΛΗΡΩΜΗ
δεν μπορει .....κατι λαθος παιζει μαζι σου...μαλλον η ηλικια....τα ξερω ολα....και ειμαι πιο μαγκας απο τους γερους.....σαφως εσυ αν εδινες λεφτα για σεξ θα ησουν βλακας,,,,εσυ εκει εισαι ενας ντοπιος οπου εχει αδεια σεευρωπαικη χωρα και μπορει να τις καλεσεις μαζι σου (αυτο που θελουν) οσπου η επομενη εισοδος σε σενγκεν να ειναι πολυ ευκολη...θα το πετυχεις 1-2- 10 φορες....μετα ομως;;;
θα αρχιζεις τα κερασματα τα χαρτζιλικια και τα λοιπα....εκτος αν εισαι τοοοοοοσοοο μαγκας οπου φευγοντας σου αφηνουν και 500 γριβνες στο κομοδινο για το ευχαριστω
εμεις ειμαστε τουριστες του 10 ημερου και σπαλιαρες να ημασταν δεν γαμαμε εκει χωρις κερασμα....

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
187
Πόντοι
1
δεν μπορει .....κατι λαθος παιζει μαζι σου...μαλλον η ηλικια....τα ξερω ολα....και ειμαι πιο μαγκας απο τους γερους.....σαφως εσυ αν εδινες λεφτα για σεξ θα ησουν βλακας,,,,εσυ εκει εισαι ενας ντοπιος οπου εχει αδεια σεευρωπαικη χωρα και μπορει να τις καλεσεις μαζι σου (αυτο που θελουν) οσπου η επομενη εισοδος σε σενγκεν να ειναι πολυ ευκολη...θα το πετυχεις 1-2- 10 φορες....μετα ομως;;;
θα αρχιζεις τα κερασματα τα χαρτζιλικια και τα λοιπα....εκτος αν εισαι τοοοοοοσοοο μαγκας οπου φευγοντας σου αφηνουν και 500 γριβνες στο κομοδινο για το ευχαριστω
εμεις ειμαστε τουριστες του 10 ημερου και σπαλιαρες να ημασταν δεν γαμαμε εκει χωρις κερασμα....
Και εγώ έχω έναν ουρανοξύστη στο Μανχάταν και κάνω κάθε μέρα πάρτυ με τον Hugh Hefner και όλα τα μοντέλα του Playboy  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
713
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=20757.msg6707327#msg6707327 date=1451841946]
Και εγώ έχω έναν ουρανοξύστη στο Μανχάταν και κάνω κάθε μέρα πάρτυ με τον Hugh Hefner και όλα τα μοντέλα του Playboy  :2funny:
[/quote]το γαμησες και ψοφησε :2funny:
αλλο το σπιτι στο λβιβ κι αλλο στο μανχαταν

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Πριν απο 10 χρόνια ηταν της μόδας Ελληνικό και καλά  :2funny: ενα υπόγειο είναι μακρυ σα διάδρομος  :2funny:.Πανος τέτοιες που κυνηγαει ο Βλάκμαν απο'κει της φορτώνεις για πλάκα  :2funny:χωρις να τους δώσεις τίποτα  :2funny:
Πουτιν που θελουν οι Ελληνες μπας και σταματησει η χορηγια...  :2funny: Δημητρακηηηηη γραψε για τους ελληνες της πολης σου να γελασει το χειλακι μας  :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Η νικη βασιζεται σε αυτο το τριπτυχο.1.Γνωσεις διαδυκτιακου καμακιου,2.Ωραιες εκφρασεις,ψεματα,στυλ,μεγαλες υποσχεσεις,ευγενεια,3.Εμφανιση για καποιον που ειναι εμφανισημος αλλιως για τους μεγαλυτερους καλο ντυσιμο!  :hi:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Οσοι το πιστεψουν εχει καλως! ρεεε δεν γαμαει αλλος σαν τους ελληνες...Εχω ρεσταρει κιεβο Με μια 30 αρα απο Μινσκ που την κατεβασα εγω Λβιβ και ανελαβε τα εξοδα μου πληρως για 10 μερες[εξοδους στο λβιβ,ξενοδοχειο,σαμπανια και γλυκα ναπολεων στη βερονικι,την καφετερια στο κεντρο,μεχρι και λεωφορειο μου πληρωσε για κρακοβια οπου απο εκει γυρναγα αθηνα]  :2funny: :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Η νικη βασιζεται σε αυτο το τριπτυχο.1.Γνωσεις διαδυκτιακου καμακιου,2.Ωραιες εκφρασεις,ψεματα,στυλ,μεγαλες υποσχεσεις,ευγενεια,3.Εμφανιση για καποιον που ειναι εμφανισημος αλλιως για τους μεγαλυτερους καλο ντυσιμο!  :hi:
Διαδικτυακος ( και οχι μονον ) κλαρινογαμπρος φιλε !

Μονο που ολα αυτα που γραφεις δεν βλεπω να παιζουν αν καποιος δεν ξερει στοιχειωδως να μιλαει ρωσσικα.

Γιατι κλαρινογαμπρος μεσω google translate μονο σαν κωμωδια μου προκυπτει.

Μου θυμιζει ελληνικα καμακια της δεκαετιας του 80 στη πλακα που καμακωνσν μεσω του εγχειριδιου των ελληνοαγγλικων διαλογων.

Ξερεις τα βασικα !! "Υου tourist me good greek boy, we go coffee"

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Διαδικτυακος ( και οχι μονον ) κλαρινογαμπρος φιλε !

Μονο που ολα αυτα που γραφεις δεν βλεπω να παιζουν αν καποιος δεν ξερει στοιχειωδως να μιλαει ρωσσικα.

Γιατι κλαρινογαμπρος μεσω google translate μονο σαν κωμωδια μου προκυπτει.

Μου θυμιζει ελληνικα καμακια της δεκαετιας του 80 στη πλακα που καμακωνσν μεσω του εγχειριδιου των ελληνοαγγλικων διαλογων.

Ξερεις τα βσσικα !! "Υου tourist me good greek boy, we go coffee"
  :2funny: :2funny: :2funny:  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αμα ακουσεις ρωσιδα γκομενα να λεει "σπασιμπα" σε κλαρινογαμπρο που τη συνοδευει, και ο κλαρινογαμπρος να απανταει με ρωσικη προφορα "κανιεσνα", να εισαι σιγουρος οτι ειναι ελληνικο καμακι φιλε !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom