Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
σας δουλευει ο μικρος κλωνος ειναι.πηγε 2 φορες σστην ζωη του λβοβ και εγινε εξπερ και γαμα τσαμπα!ειμασαταν και εμεισ 20 στην ουκρανια,τοτε εβρισκα τσαμπα κιεβο αν κερνουσα 6 μπουκαλια βοτκα στο κλαμπ.ιδικα λβοβ τωρα με τιποτα δεν βγαζεισ γκομενα την ειδα πατριψτικα.κυπρο σχεδον ολοι οι ουκρανοι κρατανε βαλιτσες με σημαια η φορανε μπλουζακια.τους μιλω ρωσικα οι περισοτεροι απαντανε αγγλικα.ο πιτσιρικος λεει ειχε καμπαρε ο μπαμπας,η μανα του εργαζοταν εκει χαχαχαχαχ.καπου λεει ειναι και αλεξιπτωτηστης!θες να τα πουμε απο κοντα να μου τα πεις αυτα ζωντανα οτι εισαι αλεξιπτωτηστης?μου το ειπε και αλλοσ οδεσσα και τον εκανα ρεζιλι,που τον ειδα οχτωβρη παλι τον φωναζα αλεξιπτωτηστη και τον πειραζα,γελουσε καταλαβε εκανε γκαφα τοτε μαζι μου χαχαχαχ.μονο οτι σας λεει καμακι ουκρανια ασχετος ειναι η σας κανει πλακα.αστε τον και αυτον να γελαμε.απο λευκωρωσια ειπα ξανα εχουμε τουρισμο ολυ φραγγατο οπως και ουκρανους.αν μιλησω με σλαβιανι θα του πω τι βλεπω απο ουκρανους κυπρο,πολλοι τελαιταια που μιλησα που καταλαβα ηταν φραγγατοι μου ειπαν μονιμ και εδω και αλλου. Σεμενουν εδω.πολλοι ρωσσοι εχουν κυπριακα πασπορτ οπως και σερβοι,πως τα πηραν?απλα πρεπει να αγορασουν σπιτι και περιουσια 2 εκατομυρια.δεν ειναι ενας και 2 καθε μερα τους βλεπω.
γιαχαραρντακλαν.και  Εγώ καινούριος  είμαι στο Φόρουμ αλλά το παρακολουθώ κάμποσο καιρό.ενδιαφέρον τα αυτά γράφονται  κι εδώ  κα αλλού. Αν θυμάμαι καλά κάπου είχες γράψει ότι η δουλειά σου είναι να κόβεις φάτσες.μπάτσος εισαι;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μεχρι και εξηντανταπενταρηδες μου ειπαν τους τα πληρωσαν εξοδα γκομενες 30 χωρισμενες να πανε ουκρανια χαχαχαχαχ.ο ενας ελεγε ολες ειναι πουτανες,του ειπα ρε μαστορα πηγες 10 ωρες απο το κιεβο ταξιδι σε μια βιζιτα που γνωρισες λεμεσο και σε ειχε φιλοξενουμενο μην φανε και αλλες γκομενες και λες ειναι ολες πουτανες?ποια τουριστρια του λεω γνωρισες στην ηλικια σου που την περνασ τοσα χρονια θα σε εβαζε σπιτι της?λεμεσο μονο φραγγατες πανε,την βρηκες σε κολομπαρο και μου λες μαλακιες,μετα του λεω μενω μονιμα 20 χρονια ουκρανια για να δω τι θα απαντησει.δεν ειπε τιποτα καταλαβε σε λαθος ανθρωπο τα λεει,στο χωριο του τον πιστευουν.πλακα ειχε χαχαχαχ,ειπε αρχικα θα μου πεις εμενα δευτερη φορα ερχομαι απο ενα-δυο μηνες.οταν του εκανα επιθεση και ειπα μενω εκει δεν ειχε επιχειρηματα να με πισει χαχαχαχα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γιαχαραρντακλαν.και  Εγώ καινούριος  είμαι στο Φόρουμ αλλά το παρακολουθώ κάμποσο καιρό.ενδιαφέρον τα αυτά γράφονται  κι εδώ  κα αλλού. Αν θυμάμαι καλά κάπου είχες γράψει ότι η δουλειά σου είναι να κόβεις φάτσες.μπάτσος εισαι;

πλαστικος χειρουργος

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
σας δουλευει ο μικρος κλωνος ειναι.πηγε 2 φορες σστην ζωη του λβοβ και εγινε εξπερ και γαμα τσαμπα!ειμασαταν και εμεισ 20 στην ουκρανια,τοτε εβρισκα τσαμπα κιεβο αν κερνουσα 6 μπουκαλια βοτκα στο κλαμπ.ιδικα λβοβ τωρα με τιποτα δεν βγαζεισ γκομενα την ειδα πατριψτικα.κυπρο σχεδον ολοι οι ουκρανοι κρατανε βαλιτσες με σημαια η φορανε μπλουζακια.τους μιλω ρωσικα οι περισοτεροι απαντανε αγγλικα.ο πιτσιρικος λεει ειχε καμπαρε ο μπαμπας,η μανα του εργαζοταν εκει χαχαχαχαχ.καπου λεει ειναι και αλεξιπτωτηστης!θες να τα πουμε απο κοντα να μου τα πεις αυτα ζωντανα οτι εισαι αλεξιπτωτηστης?μου το ειπε και αλλοσ οδεσσα και τον εκανα ρεζιλι,που τον ειδα οχτωβρη παλι τον φωναζα αλεξιπτωτηστη και τον πειραζα,γελουσε καταλαβε εκανε γκαφα τοτε μαζι μου χαχαχαχ.μονο οτι σας λεει καμακι ουκρανια ασχετος ειναι η σας κανει πλακα.αστε τον και αυτον να γελαμε.απο λευκωρωσια ειπα ξανα εχουμε τουρισμο ολυ φραγγατο οπως και ουκρανους.αν μιλησω με σλαβιανι θα του πω τι βλεπω απο ουκρανους κυπρο,πολλοι τελαιταια που μιλησα που καταλαβα ηταν φραγγατοι μου ειπαν μονιμα μενουν εδω.πολλοι ρωσσοι εχουν κυπριακα πασπορτ οπως και σερβοι,πως τα πηραν?απλα πρεπει να αγορασουν σπιτι και περιουσια 2 εκατομυρια.δεν ειναι ενας και 2 καθε μερα τους βλεπω.
Οσιο πιο ψηλα τοσο πιο καλα...Αυτο θα σου μαθω να λες αμα σε συναντησω! :2funny: Φερε skype μωρη κοτα να τα πουμε αλλα μαζι σου δεν θα ειμαι ευγενικος οπως ημουν με τον Δημητρακη...  :2funny:  κουραδομαγκα της ελληνοβλαχιας

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οσιο πιο ψηλα τοσο πιο καλα...Αυτο θα σου μαθω να λες αμα σε συναντησω! :2funny: Φερε skype μωρη κοτα να τα πουμε αλλα μαζι σου δεν θα ειμαι ευγενικος οπως ημουν με τον Δημητρακη...  :2funny:  κουραδομαγκα της ελληνοβλαχιας

:rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Eσένα κάτι σε ρώτησα αλλά δεν απαντάς  :s&m_1:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Eσένα κάτι σε ρώτησα αλλά δεν απαντάς  :s&m_1:
Τι να απαντησω ρε ποιος τα γαμαει τα αεροπλανα ? παρε εκει ενα της κακιας ωρας και κατεβα στο Ελλαδισταν να δουμε τι θα καταλαβεις με ολους τους χωριατες που κατεστρεψαν την χωρα, τα χωρια σας,αστοιχειωτοι λεζαντιαρηδες,μου θελατε και πορσε απο τα γαιδουρια που ειχατε  :headbang:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τι να απαντησω ρε ποιος τα γαμαει τα αεροπλανα ? παρε εκει ενα της κακιας ωρας και κατεβα στο Ελλαδισταν να δουμε τι θα καταλαβεις με ολους τους χωριατες που κατεστρεψαν την χωρα,γαμω τα χωρια σας,αστοιχειωτοι λεζαντιαρηδες,μου θελατε και πορσε απο τα γαιδουρια που ειχατε  :headbang:

Πες για να παρω και το μητσο μαζι. Δε θελει της κακιας ωρας, αυτος θελει μονο ανεσεις , σα καμια πριγκηπεσα  :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παρτε RYANAIR tzampantan απο βαρσοβια... απο κρακοβια πολυ LOT παιζει...

Ρε λεω αν παω με ΛΟΤ απο κρακοβια στην βαρσοβια, μετα στο αεροδρομιο περιμενεις ποση ωρα? Αυτο ρωταο ο χριστιανος τοση ωρα...εσυ ποση ωρα περιμενες? Δε θελω και να ειναι και κατευθειαν μπας και το χασω...

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
σαν και εσενα ηθελα 10 στον στρατο για πρωινο...Με LOT θα κατεβεις στο  Chopin,μετα θα πρεπει να πας Modlin,αρα κλεισε με μια καλη διαφορα για να προλαβεις να πας modlin  :hi:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σαν και εσενα ηθελα 10 στον στρατο για πρωινο...Με LOT θα κατεβεις στο  Chopin,μετα θα πρεπει να πας Modlin,αρα κλεισε με μια καλη διαφορα για να προλαβεις να πας modlin  :hi:

Tι Ryanair μου τσαμπονας ρε μαστορα, ο Μητσος με Lufthansa και πανω. Αστο θα ρθω μονος μου  :2funny:
Aυτο με το στρατο δε το πιασα ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
[quote author=ektor lopez link=topic=20757.msg6709615#msg6709615 date=1451940201
ο μητσος ανεσεις? μονο για κρεμες ενυδατωσης κανει υπερβασεις.
[/quote]

Nαι ααααα πολυ μη μου απτο ειναι ωρες ωρες. Στα πούπουλα

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Tι Ryanair μου τσαμπονας ρε μαστορα, ο Μητσος με Lufthansa και πανω. Αστο θα ρθω μονος μου  :2funny:
Aυτο με το στρατο δε το πιασα ?
ηθελες να δεις αν οντως εχω ερθει Πολωνια η ειναι αποκυημα της φαντασιας μου! αλλιως θα σου ελεγα οτι στο ιδιο αεροδρομιο πετανε και οι δυο εταιρειες  :2funny:  :hi: εσυ τι ηλικια εισαι φιλε?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ηθελες να δεις αν οντως εχω ερθει Πολωνια η ειναι αποκυημα της φαντασιας μου! αλλιως θα σου ελεγα οτι στο ιδιο αεροδρομιο πετανε και οι δυο εταιρειες  :2funny:  :hi: εσυ τι ηλικια εισαι φιλε?

Χεχεχεχεχε  :2on1:  :cool2:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
[/quoteπαρε απο διμητρακι το σκαυπ που,ακου μανα απο λβοβ και δεν μιλα ρωσικα ποιον δουλευεις ρε κοτα.ολα τα παιδεια ρωσιδων πρωτη γλωσσα εχουν την μιτρικη,ξεχασαμε η δικη σου ηξερε φαρσι τα ελληνικα απο τους πελατες του μπαμπα σου κερκυρα χαχαχαχ.φερε και την θεια απο μινσκ να την εξηγησω πως γαμα ο βατραχοσ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom