Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Τελικά όλα είναι μικρότερα από όσο νομίζουμε..

Και ο Allan που ήμασταν μαζί τότε Chernivcy με έβριζε γιατί η ηθική συμπεριφορά μου είχε πιάσει πάτο και ο ίδιος είναι άμεμπτος σε τέτοια θέματα.. Τι να κάνω που ήταν η τύπισσα παλαιών αρχών και ήθελε να κοιμηθούμε μαζί αλλά να μην κάνουμε SEX από το πρώτο βράδυ? Τελικά υπέκυψε αλλά εγώ ξενέρωσα και της βρήκα ένα πρωινό τρένο το επόμενο πρωί.
χαχα

εδω βρηκα γνωστη μου απο Μολδαβια στην αλλη ακρη του κοσμου(Ταυλανδη) :grin: απιστευτο και ομως αληθινο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Έχετε τη συμβατική λογική,Κίεβο πανάκριβο,γκόμενες καβαλημενες,πολύς ανταγωνισμός,σκάμερς,τι κάνω εγώ εδώ πέρα,Αραβότουρκοι,μαλακες,πονηρεμένες,αυτά είναι συμβατικές σκέψεις.
Αν σκέφτεσαι λογικά είσαι χαμένος από χέρι.Χρειαζεται ανώτερος Βαλκάνια λογική.Αμα κάθεσαι και μετράς και ξαναμετρας και vfm και γιατί να πληρώσω 500 γκρίβνυα για μισή  πίπα αντί να πληρώσω 1000 για ολοκληρη πίπα,απλά είσαι εκτός τόπου και χρόνου.Δεν είναι εδώ οι αρχές το vfm και οι εξυπνάδες,είναι η βία του χρήματος και αυτά που περιγράφω.Αν θέλω πετάω τη δίμετρη και γαμάω άλλη δίμετρη με τα ίδια ή λιγότερα.Δεν το κάνω γιατί μου αρέσει και θέλω να την κρατήσω.Αυτη πρέπει να προσπαθήσει για αυτό.Δε μετράω κόστη αλλά αν αξίζει η γκόμενα για αυτά που ζητάει.
δασκαλε αυτο το κειμενο ειναι μια ειλικρινης κυνική ομολογια του.. Ειμαι θυμα συνηδειτοποιημενο κ πληρωνω φύκια για μεταξωτες κορδελες....
Αν σε ευχαριστει κιπ γκοινγκ
Για αλλους ειναι ι χαζοτερος τροπος να χασουν χρονο κ ποκυ χρημα
Ο χαρακτηρισμος διμετρη δεν σημαίνει απο μονος του τιποτα
Καταλαβαινω επειδη εισαι κοντος την αποψη, απλα η συγκεκριμενη ειναι αγγουρι σκετο κ τιποτα πιο πολύ
Αυτο που αξιζει ειναι 150διλαεια το μηνα για να βαζει τις ντοματες στο πανω ραφι σε σουπερμαρκετ
Τα αλλα ειναι φαντασιωσεις σου
Να μια στο  1.69 - 1.70 απειρως σεξουαλικιτερη απο το αγγουρι που βαζεις.. Μια καλη καβλιαρα ιμοπ με τελειο γαμησι, παλι ιμοπ
Δηλ
Με Μπουτάρες κωλαρα καβλοφατσα κλπ
Δηλ αν ηταν να διαλεξω δεν ειχα κανενα διλημα με την.. Διμετρη  σου...
Ιμοπ  :hi:
Και εννοειται το σπονσορινγκ δεν ξεπαρναει το ρεστοραντ κ κανα 1000-1500 χριβνα για ταξι, ειδικα που μιλαμε για 27+αρα

Συνημμένα

• IMG_20180518_110329.jpg
    IMG_20180518_110329.jpg
    304 KB · Εμφανίσεις: 72
  • Like
Αντιδράσεις: XMan19

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δασκαλε αυτο το κειμενο ειναι μια ειλικρινης κυνική ομολογια του.. Ειμαι θυμα συνηδειτοποιημενο κ πληρωνω φύκια για μεταξωτες κορδελες....
Καταλαβαινω επειδη εισαι κοντος την αποψη, απλα η συγκεκριμενη ειναι αγγουρι σκετο κ τιποτα πιο πολύ
Αυτο που αξιζει ειναι 150διλαεια το μηνα για να βαζει τις ντοματες στο πανω ραφι σε σουπερμαρκετ
Να μια στο  1.69 - 1.70 απειρως σεξουαλικιτερη απο το αγγουρι που βαζεις.. Μια καλη καβλιαρα ιμοπ με τελειο γαμησι, παλι ιμοπ
Δηλ
Και εννοειται το σπονσορινγκ δεν ξεπαρναει το ρεστοραντ κ κανα 1000-1500 χριβνα για ταξι, ειδικα που μιλαμε για 27+αρα

Δεν πάω με τέτοιες εδώ.Ξερεις πόσες τέτοιες έχει εδώ στο Carribean ή έξω?Άπειρες.Και στο μάμπα και παντού.170,άνω των 25,λίγο παχουλή.
Ούτε ασχολούμαι αφού ανεβαίνουν τα στάνταρ εδώ έχει πολύ πράμα.
Εδώ με κασέ 200 δώρο,σπρώχνεις μοντελεοιδεις απλά θέλει τρέξιμο και πολύ κλάμπινγκ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Δεν πάω με τέτοιες εδώ.Ξερεις πόσες τέτοιες έχει εδώ στο Carribean ή έξω?Άπειρες.Και στο μάμπα και παντού.170,άνω των 25,λίγο παχουλή.
Ούτε ασχολούμαι αφού ανεβαίνουν τα στάνταρ εδώ έχει πολύ πράμα.
δεν ειναι παχουλη. Μια χαρα νιμου ειναι
Και ειναι απειρως καλητερη απο το αγγουρι
Ιμοπ
Μλμ δασκαλε.. Μπρεμζε...
Υγ. Ηλικιακως οντως η μπαριρα ειναι στα 24-25

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν ειναι παχουλη
Και ειναι απςιρως καλητερηωαπο το αγγουρι
Μλμ δασκαλε

Ρε φίλε,σου λέω τώρα οι πουτάνες του Carribean είναι καλύτερες και ζητάνε 100-150 ευρώ.Να φέρω καμία σήμερα να σου δείξω πώς είναι?
Σαν αυτήν που βάζεις άμα μπεις σήμερα Carribean έχει πάνω από 30 και οι πιο πολλές είναι πανεύκολες.Με αυτές θα ασχοληθώ?Θα σπονσοράρω αυτό το επίπεδο?Αυτή εδώ πιάνει 50-100 ευρώ και άπαξ δεν είναι για παραπάνω.
Αυτή η γκόμενα που βάζεις είναι μέσος όρος,ένα εφτάρι είναι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Ρε φίλε,σου λέω τώρα οι πουτάνες του Carribean είναι καλύτερες και ζητάνε 100-150 ευρώ.Να φέρω καμία σήμερα να σου δείξω πώς είναι?
Σαν αυτήν που βάζεις άμα μπεις σήμερα Carribean έχει πάνω από 30 και οι πιο πολλές είναι πανεύκολες.Με αυτές θα ασχοληθώ?Θα σπονσοράρω αυτό το επίπεδο?Αυτή εδώ πιάνει 50-100 ευρώ και άπαξ δεν είναι για παραπάνω.
ναι βαλε μια πανευκολη να κοιταγεται επιτελους
Ετσι για αλλαγη απο τα αγγουρια
Τα 1000"1500 χριβνα δεν ειναι 100€... :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η δικια μου γυριζει κεφαλια.Δε συγκρίνεται.Δε λέω έχει και καλύτερες που καρφώνουν αλλά θέλει τρέξιμο.
Επαρχία δεν έχεις καμία πρόσβαση σε αυτές,Κίεβο μπορεί να κάτσουν αλλά θες πολλά λεφτά.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Βαζω κ θεμα στο φορουμ
Αν ηταν να γαμησετε μια βραδυα η ενα γουικεντ  :fuck2:
Θα προτιμουσατε
Α. την.. Διμετρη.. :grin:. Του δασκάλου  :kneel:
Η
Β. την ανωτερω ρουφοκαβλετα?  :pipa1: :tits2:
Ανοιγω το γκαλοπ δασκαλε με ρην αδεια αου  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Η δικια μου γυριζει κεφαλια.Δε συγκρίνεται.Δε λέω έχει και καλύτερες που καρφώνουν αλλά θέλει τρέξιμο.
Επαρχία δεν έχεις καμία πρόσβαση σε αυτές,Κίεβο μπορεί να κάτσουν αλλά θες πολλά λεφτά.
η κουκουβαγια τα παιδιά της κλπ...  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Εδώ η μια απο τις δυο 186 που γαμησα.

IskqEN.jpg

Πιρανχας.Ολο το χέρι στην τσέπη.Να δούμε αν θα μου γνωρίσουν αξιολογα ψωλετα Carribean αλλιώς θα πάρουν τον Πούλο.
Έχει αφθονία εκεί έξω.
δασκαλς σορρυ.. Αλλα χαλι μαυρο..
Κακες αναλογιες
Αδυνατα αγτμναστα ποδια. Κωλος λες κι εχει παθει λαστιχο... κλπ...
Σεξουαλικιτητα ζερο..
Ιμοπ
:think:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ο kman έχει γνώσεις αλλά πολλές φορές υπερβάλει η λέει και ψέματα όχι με σκοπο να σε βλάψει αλλα να υποστηρίξει τον ψεύτικο κόσμο που φτιάχνει γύρω του. θυμάμαι έλεγε στο Rooshv Forum (μέχρι να τον κάνουν ban) πως έγραφε Βιβλίο με το όνομα "The Balcan Power for Dummies" και περίμεναν οι άλλοι οι ξένοι να δουν βιβλιο.χαχαχαχαα.Τι σκέφτηκε να πει φοβερός:))

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για αυτή 100 ευρώ έδωσα.Και οι φωτο είναι δικές μου.Στις δικές τους πάντα φαίνονται καλύτερες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ η δικιά μου διαλέγει κρέμες στο Cym.Το μουνακι δίπλα 170 καλο ήταν αλλα το εξαφάνισε.

VLD8af.jpg

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
εδω η 3,95 του Κμαν με την ξαδερφη και το ανηψακι της  :S

(ηταν και σε προσφορα μονο 700 ευρω την ωρα :S )

URL]]

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Να μια στο  1.69 - 1.70 απειρως σεξουαλικιτερη απο το αγγουρι που βαζεις.. Μια καλη καβλιαρα ιμοπ με τελειο γαμησι, παλι ιμοπ
Δηλ

σωστος ο φιλος, οτι ελεγα πιο πριν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έτσι είναι, ελάτε Κίεβο να γαμάτε εφτάρια,είναι value προς money.Αλλα πιο vfm είναι να μένεις Ελλάδα και να γαμάς Μεταξουργείο.
Εγώ δε λέω ας μπει κάποιος να ξεσκιστεί με τίντερ,badoo να έχει 20 επαφές και να έρθει εδώ για serial dating.Να χτυπάει μικρά στο Shooters,ας έρθει.
Απλά να μη λέει ότι τύποι σαν εμένα του έχουν χαλάσει τη φάση γιατί τον περιμένουν εκπλήξεις.
Ιδίως άμα συγκρίνει τη δικιά του με αυτή που γαμαει ο Τούρκος δίπλα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Αυτη που ποστσρεις ειναι ζερο σαν αγκουρι ξεραμενο...  :helpplea:
Δεν το καταλαβαινεις.? Τι βαλιου χαι κλας κ παπαρια μεβτολες τσαμπουνας...
Βρες καποια εστω μια της προκοπης κ μετα μιλα...
Δεν μπορω να καταλαβω τι μλκα κανεις..
Εχω δει χαλια πολυ χειροτερα απο τα δικα σου. Πιο κοντους πιο γερους με καλες γκιμνες γλαστρες στην ουκρανια
Οως εσυ με τόσα χρηματα που λες οτι χαλας εχειςβτετοιο αποτυχια αποτελεσμα δεν εξηγειται..
Εκτος αν δεν χαλας οσα λες εξ ου τα χαλια αποτελεσματα...  :think:
Μεταξυ μας καλες οι αναλυσεις αλλα μαλλον τα μπατζςτ απεχουν απο τα αναφερομενα
Αλλιως τι να πω.. Η επιστημη παραιτειται σε τοση χαζομαρα μπροστα...

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Έτσι είναι, ελάτε Κίεβο να γαμάτε εφτάρια,είναι value προς money.Αλλα πιο vfm είναι να μένεις Ελλάδα και να γαμάς Μεταξουργείο.
Εγώ δε λέω ας μπει κάποιος να ξεσκιστεί με τίντερ,badoo να έχει 20 επαφές και να έρθει εδώ για serial dating.Να χτυπάει μικρά στο Shooters,ας έρθει.
Απλά να μη λέει ότι τύποι σαν εμένα του έχουν χαλάσει τη φάση γιατί τον περιμένουν εκπλήξεις.
Ιδίως άμα συγκρίνει τη δικιά του με αυτή που γαμαει ο Τούρκος δίπλα.
αχουτοοοοοοοοοο

ετοιμο να βαλει τα κλαμματα ειναι το γκρεμλιν  :'(

και βεβαια ειναι πιο value ρε παπαρα να γαμας τις μουναρες των στουντιο με ενα πενηνταρι(αμα τις παρεις με προγραμμα των 100 ή σκασεις κανα πουρμπουαρ σου  πετανε τα ματια εξω) ή κατι υπερμουναρες σιτυ τουρς που ερχονται συνεχεια στην Ελλαδα και παιρνουν το πολυ μεχρι 200 ευρω! Ποιο ειναι το βαλιου για σενα? να πετας χιλια ευρω το μηνα σε γκομενες που δεν γαμας και να πληρωνεις αλλα 1000 ευρω σε δωρα και μισθο (+τα εξοδα ταξιδιου και διαμονης τα δικα σου) για να γαμας αυτα τα τριτοτεταρτα ξυλαγγουρα που βαζεις φωτο?

Εισαι ΑΚΡΙΒΩΣ το παραδειγμα προς αποφυγην αγαμητου μαλακα για το οποιο προειδοποιουσε πριν χρονια ο μεγας Ιωσηφ Μπλασκος, εισαι ΑΚΡΙΒΩΣ ο λογος για τον οποιο ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ να πηγαινει κανεις ταξιδια σε αλλες χωρες για να γαμησει!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Να μια στο  1.69 - 1.70 απειρως σεξουαλικιτερη απο το αγγουρι που βαζεις.. Μια καλη καβλιαρα ιμοπ με τελειο γαμησι, παλι ιμοπ
Δηλ
Δηλ αν ηταν να διαλεξω δεν ειχα κανενα διλημα με την.. Διμετρη  σου...
Ιμοπ  :hi:
Πολυ καλο ,μου θυμιζει αυτη που πηρα Οντεσα το καλοκαιρι και την ξαναπηρα Κιεβο προτελευταια μερα πριν φυγω ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom