Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
ειπα στον δασκαλο να μεταφερει στον μιτσο οτι θελω να τον μανατζαρω να αλλαξει στατους.
τωρα που ειναι πολιτικος θα τον μαθω να ντυνενετε και να πεταξει τα σαλαχια και το φανελακι του τιγρι.
ο μιτσος μαθαινει εβραικα τωρα, τον βλεπω να σκαει με καμμια εβραια με στραπον παρεα  :heavymetalbig:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
:heavymetalbig:αυτο ειναι, μαλλον ηταν το Νικολαεφ
Τ καλυτερα κ πιο ιζυγκοινγκ νιμου της ευρωπης..  :wanker: :erection: :tits2:
Εδω εισαστε στο καπρις
Το τοπ μεχρι προ διετιας των ουαν ναιτ σταντ
Πραγματι ...
και η φιλη της στο ιδιο στυλ περιπου ηταν αλλα με πιο κοπροσκυλε προσωπο

ο μιτσος μαθαινει εβραικα τωρα, τον βλεπω να σκαει με καμμια εβραια με στραπον παρεα
:grin: :grin: :grin:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο μιτσος μαθαινει εβραικα τωρα, τον βλεπω να σκαει με καμμια εβραια με στραπον παρεα  :heavymetalbig:
οταν ηρθε οδυσσο μιλουσε.απο πριν πηγαινε σχολειο.πηγαμε συναγωγη και εκανε φιλμακι στα εβραικα.ντραπηκε απο τον ραβινο να πει μαλακιες για πουτανες και μιλησε για ελληνοεβραικη φιλια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
ειπα στον δασκαλο να μεταφερει στον μιτσο οτι θελω να τον μανατζαρω να αλλαξει στατους.
τωρα που ειναι πολιτικος θα τον μαθω να ντυνενετε και να πεταξει τα σαλαχια και το φανελακι του τιγρι.
με τα γατια έχεις λύση?  :happy:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
:grin:
οταν ηρθε οδυσσο μιλουσε.απο πριν πηγαινε σχολειο.πηγαμε συναγωγη και εκανε φιλμακι στα εβραικα.ντραπηκε απο τον ραβινο να πει μαλακιες για πουτανες και μιλησε για ελληνοεβραικη φιλια
τους ειπε οτι ειναι προεδρος τψν ελληνων κτηνοβατων?  :s&m_2:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ντερλικωνω τώρα με τη δίμετρη  Cym.Απίστευτες μουνετες εδω γύρω.Δεν ξέρω τι να κάνω μετα.Να παω Chi με τη δίμετρη ή να τη στείλω και να παω Carribean.Ο ποτσος λέει Carribean,μάλλον θα της δώσω 200 και θα τη στείλω.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
:piss: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Θεος

Ντερλικωνω τώρα με τη δίμετρη  Cym.Απίστευτες μουνετες εδω γύρω.Δεν ξέρω τι να κάνω μετα.Να παω Chi με τη δίμετρη ή να τη στείλω και να παω Carribean.Ο ποτσος λέει Carribean,μάλλον θα της δώσω 200 και θα τη στείλω.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ντερλικωνω τώρα με τη δίμετρη  Cym.Απίστευτες μουνετες εδω γύρω.Δεν ξέρω τι να κάνω μετα.Να παω Chi με τη δίμετρη ή να τη στείλω και να παω Carribean.Ο ποτσος λέει Carribean,μάλλον θα της δώσω 200 και θα τη στείλω.
τι σε τρωει ο κολοσ σου να παεις να ξοδευτεις σε κλαμπ με γκομενες που γαμας.τραβα σαλον και τραβα καμια βολτα.δεν καταλαβα και τις πιο πανω που ελεγες προχτες που δεν καθησαν απο πρωτη γιατι δινεις και δευτερη ευκαιρια.καλα εκανες και με τις αλλες που βαζουν χερι.επικινδθνες κλεφτρωνες.
πολλες φορες γνωρισα τετειες,δεν καθωνταν,εψαχναν μεσα στο κλαμπ τις τσεπες και καλουσαν μαλακες να ερθουν με το αυτοκινητο.παντα την εκανα και γλιτωνα το ξυλο και τη ληστεια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
με τα γατια έχεις λύση?  :happy:
θα κραταει μονο ενα σαν αυτο του κορλεονε για να κερδιζει τους ζωοφιλους.

η θα του δωσω ενα μικρο τιγρακι σιβιριας να κρατα οπως αυτο που κρατουσε ο αρκαν και ο πουτιν
για να δειχνει την δυναμη του.τελος φανελακι του τιγρη μονο με κροκοδειλο λακοστ θα φωρα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Θελω να δοκιμασω τα matches αλλα μου βγαζει γερμανια (εδω που ειμαι τωρα) κ οχι κιεβο . Δεν βλεπω επιλογη κιεβο.
Ενω στις συνομιλιες κ στα προφιλ μου βγαζει την επιλογη κιεβο
ουτε αυτες που ειναι κυπρο τωρα γινετε κατι απο μαμπα η μπαντου.σημερα θα παιξω αλλα απο πειρα απο περσι καμια δεν απαντησε και να ειδαν μονο 2 το προφιλ μου

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ας αναφερω τα στατιστικα μου μετα απο προσπαθεια 2 εβδομαδων στο μπαντου που ειναι εφαρμογη δωρεαν ,ακολουθοντας καποιες προτροπες απο εδω μεσα με σκοπο να ξεκαθαρισουμε λιγο το τοπιο του κιεβου κ με γνωμονα ενα χαμηλο μπατζετ ,gfe , 7αρια εμφανιση.

Badoo
Απαντησαν 3-4.    εμφανισης κ ηλικιακα 4,5-5 (δεν θα εκανα ποτέ το ταξιδι για καποια σαν αυτες. Η μια εμοιαζε με τον σωτηρη Μουστακα.
1-2.    6-6,5αρια απαντησαν μια φορα μονο κ χαθηκαν.
Απο 7αρι κ πανω κ δεν σε αφηνει η εφαρμογη να στειλεις μνμ αν δεν πλερωσεις.

Αυτα....
ουτε εγω εχω πληρωμενο γιατι δεν ξερω πως πληρωνεις.πρεπει να βρω καπειον που ξερει ουκρανια
να μου το φτιαξει.αλλα σου λεω καμια που θελει γνωριμια και ειναι νορμαλ ψαχνει ιτερνετ.
μπορει να εχει ελαχιστες 30-35 που ποτε ομως δεν πετυχα.καπιες γνωστες οδυσσο που μιλανε ελληνικα και γουσταρουν ελληνες βρηκα οτι εχουν μαμπα αλλα δεν απαντανε εκει και εχουν η 2 απο τις 3 γκομενο η μια ποντιο και η αλλη ελληνα.η τριτη της εγραψα πριν 5 χρονια κοντακτε,την ηξερα και λαιβ αλλα μου το επαιζε ντιβα.μια ζωη μονη την βλεπω η με την μια φιλη της και εδω και 2 χρονια το γυρισε σε ελληνιδα μαζι με την φιλη της που μιλα ελληνικα.ενω αυτη μου εκανε το νουμερο και την αρνιτικη ειδα στο φεισπουκ τις ειχε φιλους τους 2 ελληνες πλουσιους νεαρους της πολης.ετσι καταλαβα οτι εχει ψηλο στοχο για αυτο μονη ειναι παντα και ετσι θα μεινει.πηγε και ενα ταξιδι ελληνικα νησια και κανει τωρα την ελληνιδα χαχαχαχ.βεβαια της κλανω πλεον οταν δω και δειχνω υποτιμιση.δεν με υξερε πρωσωπικα οταν της εγραφα κοντακτε μετα με ειδε λαιβ απο την φιλη της αλλα δεν θα καταλαβε ημουν εγω που εγραφα.
ολες οι νορμαλ εχουν κυκλο,ολες εχουν γνωριμιες.στο ιτερνετ δεν ψαχνουν σαν τον μιστερ λοβ να της ταισει και γαμησει με ψεματα και τζαμπα.δεν ειναι πεινασμενες και ψαχνουν κερασματα μονο χαχαχα
αφου λεμε τις ιδιες γνωριζουν ολοι.σε εμασ ζητανε λεφτα η δωρα συνηθως η δεν απαντανε σε αλλους ισχυριζοντε τρωνε μαζι,πιστευουν παραμυθια και πανε στο κρεβατι τζαμπα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ήπια ωραία γαλλικα κρασιά με τη δίμετρη,έφαγα και καλο στέκι.Μάλλον θα πιούμε άλλο ένα κρασί,μετα ποτσος και μετά την κάνω για Carribean.
Έχω γίνει ΑΤΜ εδω πέρα,φύγανε 150 ευρω στα φαγια και κρασια,τέλος πάντων.Να βρούμε κάποια ακόμα να μας τα φάει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Ήπια ωραία γαλλικα κρασιά με τη δίμετρη,έφαγα και καλο στέκι.Μάλλον θα πιούμε άλλο ένα κρασί,μετα ποτσος και μετά την κάνω για Carribean.
Έχω γίνει ΑΤΜ εδω πέρα,φύγανε 150 ευρω στα φαγια και κρασια,τέλος πάντων.Να βρούμε κάποια ακόμα να μας τα φάει.
θελουμε φωτο την αποδειξη απο το ρεστοραντ  :humpleg:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αυτά με το badoo που λέει ο φίλος περι παίζουν 4αρια και ελάχιστα matches και μοιάζουν οι γκομενες με τον Μουστακα δεν ισχύουν..Μην υιοθέτητε αβουλα οτι σας λένε. Δοκιμάστε και οι ίδιοι!!.Ποσταρω μόνο τελευταίο διήμερο matches- ΔΙΗΜΕΡΟ- οχι 2 εβδομάδων που φυσικά δεν εχω χρόνο να γράψω σε καμία προς το παρών  απλα πειραματικα. Και φυσικά ποσταρω κάποιες ειναι πολύ παραπάνω απλα βαριέμαι να κανω screenshots. Οι άριθμοι ειναι αδιανόητοι για αυτό δεν ασχολούμαι και πάρα πολύ με νύχτα..Οταν έχεις τοσο υλικό να ετοιμάσεις από πριν τι αλλο να θες!!

οσο για εμφάνιση Πανασχημες σαν το Μουστακα καλύτερα Ελλαδιτσα!!
αν αυτες που βαζεις καθωντε σε σενα με ενα και δυο ταισματα κοροιδευεις ο ιδιος τον εαυτο σου
αλλα οχι εμας.τα μπαζα που βαζει ο κμαν καραπουτανες της δεκαρας του ζητανε 200 την ωρα και αλλα 300 κερασματα.αυτες που βαζεις θα καθωνται τζαμπα με κερασματα?εχει χιλιαδες να της ταισουν τζαμπα και να της γαμησουν δεν χρειαζεται να πεζουν στο ιτερνετ.περιμενω να βρεθουμε κιεβ και να μου δειξεις νορμαλ γκομενες επιπεδου και αυτες που βαζεις τωρα φωτο.να δω αν δεν γινεις κολοτουμπας παλι γιατι το ξερεις οτι σε αμφισβητω παντα.καλα ξερεις τι ιδεα εχουν αυτες για τον εαυτο τους?ακομα και οι πεταμενες μπαζολες που βρεθηκαν κυπρο πιστευουν αξιζουν γκομενο με μαζερατι,πορσε σπιτανωρες και εχουν αξια.αν δεν ηξερα τις μαλακισμενες και ημουν ο μιστερ cool που πηγε απο το μοναστηρακι με τα ποδια μεχρι την ομονοια μπορει και να σε πιστευα.αστα αυτα σε αυτους που δεν ξερουν.κοροιδευε τυπους mr cool στην ελλαδα που δεν πηγαν πουθενα ποτε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
θελουμε φωτο την αποδειξη απο το ρεστοραντ  :humpleg:
εισαι ο απιστος θωμας.καλα οι αλλοι γαμανε τσαμπα με ραντεβου στα χατα μουναρες,δεν εχεις
εμπιστοσυνη στον αρχηγο?χαχαχαχαχ φορμαριστηκα σημερα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
θελουμε φωτο την αποδειξη απο το ρεστοραντ  :humpleg:
τσιμπα απιστε θωμα
229135_2.jpg

ετσι καλοτρωει ο αρχοντας k :rockon:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα κμαν σου εστειλα πμ απαντα οταν μπορεις

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
επαιξα τωρα λιγο μαμπα και μπατοθ με κυπρο.καμια δεν με ειδε η απαντησε ακομα.
ειδα παλια μυνηματα που εστειλα σε γκομενες οδυσσο.ξεκινω παντα εισαι πολυ συμπαθητικη.
το 99% με εκαναν μπλοκ και με εβαλαν στους ανεπιθημιτους.το θπολειπο 1% εχει διεγραμενο το προφιλ πλεον μαμπα.τι λαθος κανω νομιζετε?γραφω ρωσικα με αγγλικο χαρακτηρα?ξεκινω με λαθος τροπο εισαι πολυ συμπαθητικη και τρωω μπλοκ?η απλα ειμαι κακασχημος και μπαρπας.οι φωτο μου ειναι στο προφιλ ακομα εντομεταξυ αυριο θα της καθαρισω.ας μου πουνε τι κανω λαθος.περσι ξεκινουσα οπως ειπε ο δασκαλος θελω να σε σπονσαρω και εχω 10 χιλιαρικα να χαλασω πανω σου σημερα.απαντησαν 2 με 3 αλλα δεν συνεχισαν την συνομιλια παρα ειπαν ευχαριστω,στειλε δωρο πρωτα η δεν ενδιαφερομαι αν και ηταν καραπουτανες.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
το 99% με εκαναν μπλοκ και με εβαλαν στους ανεπιθημιτους.τι λαθος κανω νομιζετε?
φτιαξε το συντακτικο σου και μετα κατεβασε τα δυνατα σου χαρτια....
rocket-with-money-clip-art__rocket006.jpg

aa71c239f6b753bc37be783f91a55b04.jpg

20edd9aa2fed9105b3db-1428192308.jpg

θα δεις μετα ποσες θα σου απαντανε...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Kman όταν θα σε δω με τέτοια έστω και με 500ρικο θα σε παραδεχτώ.(βάζω την πρώτη και τελευταία φωτό για να δείξω τι θα πει μουναρα 8+ εκεί...

Συνημμένα

• Screenshot_2018-05-18-22-14-10-003_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2018-05-18-22-14-10-003_com.miui.gallery.png
    113,3 KB · Εμφανίσεις: 50

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom