Ας αναφερω τα στατιστικα μου μετα απο προσπαθεια 2 εβδομαδων στο μπαντου που ειναι εφαρμογη δωρεαν ,ακολουθοντας καποιες προτροπες απο εδω μεσα με σκοπο να ξεκαθαρισουμε λιγο το τοπιο του κιεβου κ με γνωμονα ενα χαμηλο μπατζετ ,gfe , 7αρια εμφανιση.
Badoo
Απαντησαν 3-4. εμφανισης κ ηλικιακα 4,5-5 (δεν θα εκανα ποτέ το ταξιδι για καποια σαν αυτες. Η μια εμοιαζε με τον σωτηρη Μουστακα.
1-2. 6-6,5αρια απαντησαν μια φορα μονο κ χαθηκαν.
Απο 7αρι κ πανω κ δεν σε αφηνει η εφαρμογη να στειλεις μνμ αν δεν πλερωσεις.
Αυτα....
ουτε εγω εχω πληρωμενο γιατι δεν ξερω πως πληρωνεις.πρεπει να βρω καπειον που ξερει ουκρανια
να μου το φτιαξει.αλλα σου λεω καμια που θελει γνωριμια και ειναι νορμαλ ψαχνει ιτερνετ.
μπορει να εχει ελαχιστες 30-35 που ποτε ομως δεν πετυχα.καπιες γνωστες οδυσσο που μιλανε ελληνικα και γουσταρουν ελληνες βρηκα οτι εχουν μαμπα αλλα δεν απαντανε εκει και εχουν η 2 απο τις 3 γκομενο η μια ποντιο και η αλλη ελληνα.η τριτη της εγραψα πριν 5 χρονια κοντακτε,την ηξερα και λαιβ αλλα μου το επαιζε ντιβα.μια ζωη μονη την βλεπω η με την μια φιλη της και εδω και 2 χρονια το γυρισε σε ελληνιδα μαζι με την φιλη της που μιλα ελληνικα.ενω αυτη μου εκανε το νουμερο και την αρνιτικη ειδα στο φεισπουκ τις ειχε φιλους τους 2 ελληνες πλουσιους νεαρους της πολης.ετσι καταλαβα οτι εχει ψηλο στοχο για αυτο μονη ειναι παντα και ετσι θα μεινει.πηγε και ενα ταξιδι ελληνικα νησια και κανει τωρα την ελληνιδα χαχαχαχ.βεβαια της κλανω πλεον οταν δω και δειχνω υποτιμιση.δεν με υξερε πρωσωπικα οταν της εγραφα κοντακτε μετα με ειδε λαιβ απο την φιλη της αλλα δεν θα καταλαβε ημουν εγω που εγραφα.
ολες οι νορμαλ εχουν κυκλο,ολες εχουν γνωριμιες.στο ιτερνετ δεν ψαχνουν σαν τον μιστερ λοβ να της ταισει και γαμησει με ψεματα και τζαμπα.δεν ειναι πεινασμενες και ψαχνουν κερασματα μονο χαχαχα
αφου λεμε τις ιδιες γνωριζουν ολοι.σε εμασ ζητανε λεφτα η δωρα συνηθως η δεν απαντανε σε αλλους ισχυριζοντε τρωνε μαζι,πιστευουν παραμυθια και πανε στο κρεβατι τζαμπα.