Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Πολυ καλο ,μου θυμιζει αυτη που πηρα Οντεσα το καλοκαιρι και την ξαναπηρα Κιεβο προτελευταια μερα πριν φυγω ...
κατσε μην εινσι κι η ιδια, καθοσο Νικολαεφ, οντεσσα ενα τσιγάρο δτομος..κι εχει χαθει απο περσυ αποντο Νικολαεφ...  :o

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κομψός ξένος γοης με οχταρι.

IpfZMx.jpg

how0en.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Άλλος Αμερικανός με δυο γκομενες.

CL3oL3.jpg

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
παρακληση προς ολους...Μην μπαινουμε στο χαζοπαιχνιδι του κμαν να βαζουμε photo και να βαθμολογουμε...Ειναι σιγουρο μια φωτο 10 γνωμες...

Ας ανοιξουμε αλλο τοπικ να βαζουμε φωτο και να σχολιαζουμε αν ειναι εδω θα γινουν πουτανα ολα να αρχιζει ο καθενας να σχολιαζει φωτο...

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Oυτε κομψός ειναι, ουτε γόης, ουτε η γκομενα ειναι ωχτάρι. 6,5 θα της εβαζα εγω.
7,5 θα την εβαζα εγω.
Η βαθμολογηση ειναι θεμα καθαρα υποκειμενικο.
- αυτη που λεω 8αρι πριν την πηδηξω ,μετα τον πηδο συνηθως την βλεπω 6,5αρι.

-περιπτωση που μου ετυχε σε φαση αγαμιας: γκομενα που την εβλεπα 7αρι, με τον καιρο κ αφου συνεχισα να την πηδαω την εβλεπα σταδιακα
6αρι
5,5αρι
5αρι.

Επισης στα μπουρδελα: παντα το 8αρι στο σαλονι,
γινεται αυτοματα 6 με 6,5 στο δωματιο αφου βγαλει το 12ποντο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μάγκες οι ουκρανοί!!! :rockon:

#Έχουν μετατρέψει την ουκρανία σε μία σύγχρονη ''Ταυλάνδη'' του ανατολικού μπλόκ και τα οικονομάνε χοντρά!!!

ΥΓ: Σχεδόν το 90% των ανδρών τουριστών που επισκέπτονται την μαμά Οκρανία πάνε στην ουσία για να γαμήσουν καθαρόαιμο σλάβικο ουκρανικό μουνί σε καλή τιμή!!!

:respect: :heavymetalbig: :hi:

Μάλλον οι Ουκρανεζες τα κονομανε χοντρά όχι τόσο οι Ουκρανοί.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Μάγκες οι ουκρανοί!!! :rockon:

#Έχουν μετατρέψει την ουκρανία σε μία σύγχρονη ''Ταυλάνδη'' του ανατολικού μπλόκ και τα οικονομάνε χοντρά!!!

ΥΓ: Σχεδόν το 90% των ανδρών τουριστών που επισκέπτονται την μαμά Οκρανία πάνε στην ουσία για να γαμήσουν καθαρόαιμο σλάβικο ουκρανικό μουνί σε καλή τιμή!!!

:respect: :heavymetalbig: :hi:
αν κρινουμε απο τον κμαν γαμανε κατηγορια αλογο αταιστο για δυο χρονια σε.. Υψηλη.. Τιμη..  :grin:
Την μαγκια σρο ναναι η γυναικα η αδερδη σου κι η κορη σου πουτανα που ακριβως την εστιαζεις?  :think:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
παντως απο τισ φωτο που βαζατε καταλαβα μπαζολεσ γαματε.τετειες ουτε τζαμπα δεν θελω.αυτη που
εβαλε ο μιδασ θα την επερνε κανενας εξηνταρης πριν 20 χρονια σε καμπαρε και θα νομιζε γαμα μουναραεσ .
σας ειπα στοχος μου ειναι μονο επιπεδο που κρατανε οι νορμαλ ουκρανοι.απο οτι βλεπω εισται πολυ μακρια απο τα δικα μου γουστα.ουτε 2 δεν θα εβαζα σε αυτες του κμαν και τους υπολειπουσ χαλια μαυρα!
εκπλαγηκα τι κυνηγανε!αν ειναι να γαμω τετειες καλυτερα να μην χαλαω φραγγο και να μιν καμακωσω καμια.
παω σαλον γαμαω και συνεχιζω το ψαξιμο.να σας πω αληθεια τις ουκρανιδες που ειδα με ελληνες ακομα και αυτους που ζουνε 20-30 χρονια εκει γνωστους μου σε οδυσσο ειναι κατι μπαζολες ακομα και χοντρες που δεν θα γαμουσε ο πιο αθλιος ουκρανος τσαμπα.απο βιντεο που ποσταρουν τουρκαλαδες που εβλεπα σημερα μονο βιζιτες της δεκαρας σταματανε να τους μιλησουν και φιλησουν για την καμερα.
θελω να μου εξηγησετε τι σημαινει mach που λετε μπαντου?ενοειτε ποιες ειδαν απλα το προφιλ σας?αν ειναι ετσι αυτο δεν μετρα.οπως ελεγε και ενας φιλοσ πιο πανω δεν δουλεψε το μπαντου μαζι του.
ουτε με εμενα καμια απαντα ουτε μαμπα,ουτε μπαντου εδω και 3 χρονια το λεω.
οσο για τις κοινεσ γκομενες ντερτι και μιστερ λοβ ειδατε οτι ολοι τις ιδιες γνωριζουν οι ξενοι.
ακομα και με το ποσταριμα μιδα και τασου για κοινη γκομενα βλεπετε οτι στο ιτερνετ γνωριζουν ολοι οσες παιζουν με ξενους.για τον κμαν ειναι πουτανες η σπονσορετες ο μιστερ λοβ τις βλεπει νορμαλ νεχτ ντορ που ξαφνικα ξυπνησαν σε 3 μηνεσ και αρχισαν τα ταξιδια και ο κολητος μου θα λεει δεν ειδε πουτανες κιεβ χαχαχαχαχα.δικαιο ειχε ο σπυρος για ρωσια και μπελαρουσ.ρωσιδες τρελενωμε τι βλεπω τωρα κυπρο και ολες μονες με φιλες!ιδικα απο σαμαρα,εκατερινιμπουρκ ουραλ.απο ουφα βλεπω γκομεναρες.
εδω και χρονια επιμενω χανω το χρονο μου ουκρανια σε κυνηγι για αξιολογες και διαθεσημες.δεν υπαρχουν.η αρνηση μου να τρεχω για βιζες αλλιος θα πηγαινα περμ,εκατερινιμπουρκ και αλλες ρωσικες πολεις.εκει εχει οραιες γκομενες και καλυτερες σαν χαρακτηρα.στην ουκρανια ολοι μπαζολες γαματε και πουτανες.επιπεδο μηδεν.ο μονος ελληνας που ειδα οδυσσο με μουναρα ειναι απο τους πλουσιοτερους στην οδυσσο.οι υπολοιποι ειναι για κλαματα και σκεφτειτε μενουν χρονια εκει.επιμενω για ρωσια ειναι ο μονος προορισμος.εγω τις εχω κυπρο αλλα δεν τρεχω αγια ναπα.ερχοντε μερικες σαβατοκυριακα λευκοσια βολτα με λεωφορειο.εκει θα κτυπησω η αλλη επιλογη ειναι μονο σαν τουριστας.το πιο ιδανικο ηταν το μπατουμι σεπτεβριο που τελικα ακυρωσα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
κατσε μην εινσι κι η ιδια, καθοσο Νικολαεφ, οντεσσα ενα τσιγάρο δτομος..κι εχει χαθει απο περσυ αποντο Νικολαεφ...  :o
Οχι ρε ,απο Ντονεσκ ηταν και μενει Κιεβο ... γκαου στον χαρακτηρα  :grin:
για αυτην εδω μιλαω

Συνημμένα

• Screenshot (17411).jpg
    Screenshot (17411).jpg
    94,2 KB · Εμφανίσεις: 66
  • Screenshot (17412).jpg
    Screenshot (17412).jpg
    92,8 KB · Εμφανίσεις: 20

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Απο Νικολαεβ ηταν η ξανθια βυζαρου που ειχε χτυπησει ο δικος μου ... 35αρης γαρ

Συνημμένα

• ibizaodessa.png
    ibizaodessa.png
    399 KB · Εμφανίσεις: 28

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
:grin:
Οχι ρε ,απο Ντονεσκ ηταν και μενει Κιεβο ... γκαου στον χαρακτηρα  :grin:
για αυτην εδω μιλαω
γκαου μεν καλυτερη σωματικα απο την αλλη  δε
@@χαρη κατουρα κ λιγο..
Αν δεν την γαμας αυτη που ετσι κι αλλιως δεν μπορεις να την πλησιασεις, δεν εχεις το στατους που λεει ο μιτσος29 :grin:
Πανω απο αυτη, που ειναι αρκετα καλη σε σχεση με την ευκολια κ ποιοτητα γαμησιου που παρειχε, δυσκολα εως αδυνατον θα βρεις κατι πιο ψηλα χωρις να σου ζαλιζει τ αρχιδια  :o

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
:heavymetalbig:
Απο Νικολαεβ ηταν η ξανθια βυζαρου που ειχε χτυπησει ο δικος μου ... 35αρης γαρ
αυτο ειναι, μαλλον ηταν το Νικολαεφ
Τ καλυτερα κ πιο ιζυγκοινγκ νιμου της ευρωπης..  :wanker: :erection: :tits2:
Εδω εισαστε στο καπρις
Το τοπ μεχρι προ διετιας των ουαν ναιτ σταντ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
για τον κμαν θα πω να τον αφησεσετε ολοι οσοι τον πυροβολατε.για αυτον σαν κλασικος ελληνας αυτες λεει οχταρια.για εμενα οτιδηποτε ειναι πουτανα και τετειας εμφανισης παιρνει 2 το πολυ.
αν πηγαινα τωρα κιεβ και επαιζα με τιντερ και εμφανιζωνταν μονο πουτανες θα μου λεγανε 10 κολοτουμπες σε λιγους μηνες χαλασε και το τιντερ χαχαχαχαχ.σε πολλα εχει δικαιο ο κμαν να μην πω σε ολα.
μην ξεχνατε παει να γαμησει πουτανες δεν παει να ερωτευτει και να καμακωσει.
φιλος μου που παει 20 χρονια ουκρανια λεει πραγματικα εχει τοσο τρελους που πιστευουν αυτα που γραφουν?
καμακι στο κιεβ?λεει εισται τυχεροι που δεν γραφει χαχαχαχαχ.καλα εγω αρχισα να γραφω εδω για να δωσω πλιροφοριες σε αρχαριους για να μην πανε θυματα και να τους εμπεδωσω οτι ουκρανια ειναι ενα πεδιο νεκρο χρονια απο διαθεσιμες νορμαλ και ομορφες κοπελες αλλα μερος αποκλειστικα για να γαμησετε καμια πουτανα.οτι και να μου πουνε για ιτερνετ,τιντερ,καμακια και αλλα τα βαζω απο ενα αυτι και τα βγαζω απο αλλο.σας διαβαζα τοσο καιρο αλλα δεν ειχε λογο να γραψω κατι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
:heavymetalbig:
για τον κμαν θα πω να τον αφησεσετε ολοι οσοι τον πυροβολατε.για αυτον σαν κλασικος ελληνας αυτες λεει οχταρια.για εμενα οτιδηποτε ειναι πουτανα και τετειας εμφανισης παιρνει 2 το πολυ.
αν πηγαινα τωρα κιεβ και επαιζα με τιντερ και εμφανιζωνταν μονο πουτανες θα μου λεγανε 10 κολοτουμπες σε λιγους μηνες χαλασε και το τιντερ χαχαχαχαχ.σε πολλα εχει δικαιο ο κμαν να μην πω σε ολα.
μην ξεχνατε παει να γαμησει πουτανες δεν παει να ερωτευτει και να καμακωσει.
φιλος μου που παει 20 χρονια ουκρανια λεει πραγματικα εχει τοσο τρελους που πιστευουν αυτα που γραφουν?
καμακι στο κιεβ?λεει εισται τυχεροι που δεν γραφει χαχαχαχαχ.καλα εγω αρχισα να γραφω εδω για να δωσω πλιροφοριες σε αρχαριους για να μην πανε θυματα και να τους εμπεδωσω οτι ουκρανια ειναι ενα πεδιο νεκρο χρονια απο διαθεσιμες νορμαλ και ομορφες κοπελες αλλα μερος αποκλειστικα για να γαμησετε καμια πουτανα.οτι και να μου πουνε για ιτερνετ,τιντερ,καμακια και αλλα τα βαζω απο ενα αυτι και τα βγαζω απο αλλο.σας διαβαζα τοσο καιρο αλλα δεν ειχε λογο να γραψω κατι.
κατσε να σκασει ο μιτσος με το στατους συν μπλουζα τιγρη μποτα σαλαχι κ κανα δυο γατια αγκαλια κ μετα να δω τι θα λες  :heavymetalbig:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Οι Ουκρανοί δεν έχουν Ταμπού!
Είναι εξωστρεφείς ανθρώποι. ;)
μεταξυ φιλων πεφτουν παρτουζες και ανταλαζουν την γκομενα τους με τα φιλαρακια τους.
ακομα ενασ στο διαμερισμα να ειναι με την γκομενα του και ερθουν 2 φιλοι επισκεψη μετα το ποτο και χορο θα πεσει και τριολε.με αυτους πανε τζαμπα και με καθε βρωμιαρη φιλο τους.
με τους ξενους εχουν ηθικους δισταγμους και κοληματα χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
:heavymetalbig:κατσε να σκασει ο μιτσος με το στατους συν μπλουζα τιγρη μποτα σαλαχι κ κανα δυο γατια αγκαλια κ μετα να δω τι θα λες  :heavymetalbig:
ειπα στον δασκαλο να μεταφερει στον μιτσο οτι θελω να τον μανατζαρω να αλλαξει στατους.
τωρα που ειναι πολιτικος θα τον μαθω να ντυνενετε και να πεταξει τα σαλαχια και το φανελακι του τιγρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom