παντως απο τισ φωτο που βαζατε καταλαβα μπαζολεσ γαματε.τετειες ουτε τζαμπα δεν θελω.αυτη που
εβαλε ο μιδασ θα την επερνε κανενας εξηνταρης πριν 20 χρονια σε καμπαρε και θα νομιζε γαμα μουναραεσ .
σας ειπα στοχος μου ειναι μονο επιπεδο που κρατανε οι νορμαλ ουκρανοι.απο οτι βλεπω εισται πολυ μακρια απο τα δικα μου γουστα.ουτε 2 δεν θα εβαζα σε αυτες του κμαν και τους υπολειπουσ χαλια μαυρα!
εκπλαγηκα τι κυνηγανε!αν ειναι να γαμω τετειες καλυτερα να μην χαλαω φραγγο και να μιν καμακωσω καμια.
παω σαλον γαμαω και συνεχιζω το ψαξιμο.να σας πω αληθεια τις ουκρανιδες που ειδα με ελληνες ακομα και αυτους που ζουνε 20-30 χρονια εκει γνωστους μου σε οδυσσο ειναι κατι μπαζολες ακομα και χοντρες που δεν θα γαμουσε ο πιο αθλιος ουκρανος τσαμπα.απο βιντεο που ποσταρουν τουρκαλαδες που εβλεπα σημερα μονο βιζιτες της δεκαρας σταματανε να τους μιλησουν και φιλησουν για την καμερα.
θελω να μου εξηγησετε τι σημαινει mach που λετε μπαντου?ενοειτε ποιες ειδαν απλα το προφιλ σας?αν ειναι ετσι αυτο δεν μετρα.οπως ελεγε και ενας φιλοσ πιο πανω δεν δουλεψε το μπαντου μαζι του.
ουτε με εμενα καμια απαντα ουτε μαμπα,ουτε μπαντου εδω και 3 χρονια το λεω.
οσο για τις κοινεσ γκομενες ντερτι και μιστερ λοβ ειδατε οτι ολοι τις ιδιες γνωριζουν οι ξενοι.
ακομα και με το ποσταριμα μιδα και τασου για κοινη γκομενα βλεπετε οτι στο ιτερνετ γνωριζουν ολοι οσες παιζουν με ξενους.για τον κμαν ειναι πουτανες η σπονσορετες ο μιστερ λοβ τις βλεπει νορμαλ νεχτ ντορ που ξαφνικα ξυπνησαν σε 3 μηνεσ και αρχισαν τα ταξιδια και ο κολητος μου θα λεει δεν ειδε πουτανες κιεβ χαχαχαχαχα.δικαιο ειχε ο σπυρος για ρωσια και μπελαρουσ.ρωσιδες τρελενωμε τι βλεπω τωρα κυπρο και ολες μονες με φιλες!ιδικα απο σαμαρα,εκατερινιμπουρκ ουραλ.απο ουφα βλεπω γκομεναρες.
εδω και χρονια επιμενω χανω το χρονο μου ουκρανια σε κυνηγι για αξιολογες και διαθεσημες.δεν υπαρχουν.η αρνηση μου να τρεχω για βιζες αλλιος θα πηγαινα περμ,εκατερινιμπουρκ και αλλες ρωσικες πολεις.εκει εχει οραιες γκομενες και καλυτερες σαν χαρακτηρα.στην ουκρανια ολοι μπαζολες γαματε και πουτανες.επιπεδο μηδεν.ο μονος ελληνας που ειδα οδυσσο με μουναρα ειναι απο τους πλουσιοτερους στην οδυσσο.οι υπολοιποι ειναι για κλαματα και σκεφτειτε μενουν χρονια εκει.επιμενω για ρωσια ειναι ο μονος προορισμος.εγω τις εχω κυπρο αλλα δεν τρεχω αγια ναπα.ερχοντε μερικες σαβατοκυριακα λευκοσια βολτα με λεωφορειο.εκει θα κτυπησω η αλλη επιλογη ειναι μονο σαν τουριστας.το πιο ιδανικο ηταν το μπατουμι σεπτεβριο που τελικα ακυρωσα.