Μυστες εδω εχει καποιο ποιντ ο αρχηγος!? Βεβαια ΚΜΑΝ κανεις τετοια περιγραφη που νομιζουμε οτι ειναι ολες ετοιμες για δαχτυλιασμα! Το χρημα βοηθαει, αλλα μαλλον υπαρχει και διαφορετικη Στοχοποιηση, τοσο σε ζωνες (σπονσορετς η νεξτ ντορ κτλ), σε τοποθεσιες κτλ.Ο μέσος Έλληνας θα πάει στα κλαμπ και θα τον διαλύσουνε οι Αραβότουρκοι,θα σιχαθεί και δε θα ξαναπάει.Δεν είδες με το φίλο του Γκλοκ τι έγινε και άλλους εδώ μέσα? Εγώ του τα λέω ακριβώς όπως έχουν.Αυτες που πάνε με ξένους θέλουν λεφτά αν είναι αξιοπρεπούς εμφάνισης, υπάρχουν χιλιάδες ξένοι που ταξιδεύουν για τον ίδιο λόγο κτλ. Δε λέω πάτε φάτε τζάμπα,του περιγράφω ρεαλιστικά την κατάσταση στο έδαφος.
Ο DrLOVE παραπλανει τους σκληρους Σπονσορες!!! Πλακα πλακα για ελλαδα εγω τα ειδα γεματα τα μαγαζια! Φαντασου τι γινεται με κανονικες συνθηκες τα σαββατα, του μουνιου το πανιγυρι!
Μυστη κοψαμε τον Παναθηναικο, οι λαθρο μας εκοψαν το Μεταξουργειο, μονο η Φυλης μας εμεινε, αντε το πολυ η λιοσιων και το Carribean στο κιεβο!Η πιο επαναστατικη λυση ειναι, να γινει αμεση συγχωνευση Κιεβου/Καρριμπιαν με την ημερησια ενημερωση.Γελάω με το post.Πρωτον με ατακά φοβόμαστε μη συρρέουν Έλληνες στο caribbean.χαχαα...Δεν το έχετε καταλαβει 200 ατόμα έιμαστε εδω μεσα όλοι και όλοι που ταξιδευουμε παγκοσμίως..Δεν υπάρχουν άλλλοι, όλοι παραδωμενοι στην αγαμία στο ποσδοσφαιρο και στο παρακαλητο στις Ελληνιδες.
@ΔΡ.Ερωτα σε καλω να ηγηθεις του αντι-πιρφοριακου αγωνα!
Δεν το κατεχουν το αθλημα τα ατομα! Λες να ειναι χιπστεραδες?Ζοριζεστε γιατί τα λέω σωστά.Δεν πιστεύετε ότι μπορεί κάποιος να τα γραφει τόσο χύμα έτσι.Εγώ το κάνω για να μη χασουν εδω χρόνο και χρήμα με βλακειες τους λέω την αληθινή κατάσταση. Στο Carribean έχει 20% πουτανες αλκα εχει και Ουκρανες που πανε να βρούμε ξένο για σπονσορινγκ.Δηλαδή παίζεται μπάλα Shooters είναι χάλια το εμφανισιακο επίπεδο και οι γκομενες δεν πανε για σπονσορινγκ αλλα να χορέψουν κτλ.
Υπερθεματιζω! Ειναι σπονσορετς γκομενες!Μα δεν είναι πουτάνες,είναι γκόμενες
Έχεις μια τεράστια γκάμα επιλογής όλες οι γκόμενες ανταγωνίζονται για την εύνοια σου και εσύ επιλέγεις όσες αξίζουν να γίνουν μέλη στο χαρέμι των σπονσορέτς. Συνεπώς τα στάνταρτς ανεβαίνουν.Δε θα σπονσοράρω ΓΚΟΜΕΝΑ μια 165 με ατέλειες ούτε καν μια 170. Ξεκιναω από πάνω από 175,κάτω των 25,λεπτή με ωραία βυζιά,όμορφο πρόσωπο κτλ...μετράει πολύ να λες έρχομαι από Γερμανία θεωρείσαι αυτομάτως αξιόπιστος και ευκατάστατος, ανοίγουν αμέσως οι γκόμενες.Εχει γαμώ τις φήμες ΓΙΑ ΚΑΣΕΡΙ η Γερμανία
ΕΓΡΑΨΕΣ αρχηγε...ειδικα εκεινη η μουσιτσα ο ΔΡ.ΕΡΩΤΑΣ ολο μεσα στο Καριμπιαν ειναι!!! Αλλα ειναι ατυχος γιατι δεν εχει την Βαλκανικη σου Πυραυλικη Ισχυ για τυπου 190 Σποσορετς γκομενες!!!Βασικά ξέρω τι γίνεται.Θελετε να γαματε Carribean ευκολα χωρίς λεφτά,να κοροϊδεύετε τις γκομενες κτλ και σας χαλάει που είναι γεμάτο αραβοτουρκους....Εμείς γενικά είμαστε ανευθυη γενια,doers,απλα γαμαμε,δενΓια αυτό αποπροσανατολιζετε με αλλα μέρη ενω ξημερωβραδιαζεστε Carribean κάνουμε ηθικες κριτικές κτλ ούτε θέλουμε να βελτιώσουμε κάτι.
Υπερθεματιζω δις!Χλωμό,αλλά συνέχισε να postάρεις
ΑΡΧΗΓΕ ποσα 24ωρα ακομα θα μεινει το ΒALKAN PEOS στο κιεβο?
ΔΙΩΞΕ αυτες που Εβαλαν Δοντι!!! Θα πας ακλαυτος!
υγ
Μου θυμισες το βιντεο του τιτανα μεταναστη...καμακωνω μανα και κορη! Ερχομαι εθελοντικα για να κραταω απασχολημενες τις μαναδες! θα ειμαι κατι σαν ο μπατλερ για τις μαναδες, αρκει οι κορες να μην ειναι πανω απο 23-25!αν στην Ελλαδα μιλησω σε κοπελα 20 χρονια μικροτερη θα μου απαντησει στον πληθυντικο ενω εκει θεωρειται φυσιολογικο(απειρες φορες μιλαω σε μανα-κορη και φυσικα η κορη δειχνει το ενδιαφερον και οχι η μανα θεια η φιλη διπλης ηλικιας απο την μικρη...)