Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ο μέσος Έλληνας θα πάει στα κλαμπ και θα τον διαλύσουνε οι Αραβότουρκοι,θα σιχαθεί και δε θα ξαναπάει.Δεν είδες με το φίλο του Γκλοκ τι έγινε και άλλους εδώ μέσα? Εγώ του τα λέω ακριβώς όπως έχουν.Αυτες που πάνε με ξένους θέλουν λεφτά αν είναι αξιοπρεπούς εμφάνισης, υπάρχουν χιλιάδες ξένοι που ταξιδεύουν για τον ίδιο λόγο κτλ. Δε λέω πάτε φάτε τζάμπα,του περιγράφω ρεαλιστικά την κατάσταση στο έδαφος.
Μυστες εδω εχει καποιο ποιντ ο αρχηγος!? Βεβαια ΚΜΑΝ κανεις τετοια περιγραφη που νομιζουμε οτι ειναι ολες ετοιμες για δαχτυλιασμα! Το χρημα βοηθαει, αλλα μαλλον υπαρχει και διαφορετικη Στοχοποιηση, τοσο σε ζωνες (σπονσορετς η νεξτ ντορ κτλ), σε τοποθεσιες κτλ.

Ο DrLOVE παραπλανει τους σκληρους Σπονσορες!!! Πλακα πλακα για ελλαδα εγω τα ειδα γεματα τα μαγαζια! Φαντασου τι γινεται με κανονικες συνθηκες τα σαββατα, του μουνιου το πανιγυρι!
Γελάω με το post.Πρωτον με ατακά φοβόμαστε μη συρρέουν Έλληνες στο caribbean.χαχαα...Δεν το έχετε καταλαβει 200 ατόμα έιμαστε εδω μεσα όλοι και όλοι που ταξιδευουμε παγκοσμίως..Δεν υπάρχουν άλλλοι, όλοι παραδωμενοι στην αγαμία στο ποσδοσφαιρο και στο παρακαλητο στις Ελληνιδες.
Μυστη κοψαμε τον Παναθηναικο, οι λαθρο μας εκοψαν το Μεταξουργειο, μονο η Φυλης μας εμεινε, αντε το πολυ η λιοσιων και το Carribean στο κιεβο!Η πιο επαναστατικη λυση ειναι, να γινει αμεση συγχωνευση Κιεβου/Καρριμπιαν με την ημερησια ενημερωση.
@ΔΡ.Ερωτα σε καλω να ηγηθεις του αντι-πιρφοριακου αγωνα!
Ζοριζεστε γιατί τα λέω σωστά.Δεν πιστεύετε ότι μπορεί κάποιος να τα γραφει τόσο χύμα έτσι.Εγώ το κάνω για να μη χασουν εδω χρόνο και χρήμα με βλακειες τους λέω την αληθινή κατάσταση. Στο Carribean έχει 20% πουτανες αλκα εχει και Ουκρανες που πανε να βρούμε ξένο για σπονσορινγκ.Δηλαδή παίζεται μπάλα Shooters είναι χάλια το εμφανισιακο επίπεδο και οι γκομενες δεν πανε για σπονσορινγκ αλλα να χορέψουν κτλ.
Δεν το κατεχουν το αθλημα τα ατομα! Λες να ειναι χιπστεραδες?
Μα δεν είναι πουτάνες,είναι γκόμενες
Υπερθεματιζω! Ειναι σπονσορετς γκομενες!
Έχεις μια τεράστια γκάμα επιλογής όλες οι γκόμενες ανταγωνίζονται για την εύνοια σου και εσύ επιλέγεις όσες αξίζουν να γίνουν μέλη στο χαρέμι των σπονσορέτς. Συνεπώς τα στάνταρτς ανεβαίνουν.Δε θα σπονσοράρω ΓΚΟΜΕΝΑ μια 165 με ατέλειες ούτε καν μια 170. Ξεκιναω από πάνω από 175,κάτω των 25,λεπτή με ωραία βυζιά,όμορφο πρόσωπο κτλ...μετράει πολύ να λες έρχομαι από Γερμανία θεωρείσαι αυτομάτως αξιόπιστος και ευκατάστατος, ανοίγουν αμέσως οι γκόμενες.Εχει γαμώ τις φήμες ΓΙΑ ΚΑΣΕΡΙ η Γερμανία
Βασικά ξέρω τι γίνεται.Θελετε να γαματε Carribean ευκολα χωρίς λεφτά,να κοροϊδεύετε τις γκομενες κτλ και σας χαλάει που είναι γεμάτο αραβοτουρκους....Εμείς γενικά είμαστε ανευθυη γενια,doers,απλα γαμαμε,δενΓια αυτό αποπροσανατολιζετε με αλλα μέρη ενω ξημερωβραδιαζεστε Carribean κάνουμε ηθικες κριτικές κτλ ούτε θέλουμε να βελτιώσουμε κάτι.
ΕΓΡΑΨΕΣ αρχηγε...ειδικα εκεινη η μουσιτσα ο ΔΡ.ΕΡΩΤΑΣ ολο μεσα στο Καριμπιαν ειναι!!! Αλλα ειναι ατυχος γιατι δεν εχει την Βαλκανικη σου Πυραυλικη Ισχυ για τυπου 190 Σποσορετς γκομενες!!!
Χλωμό,αλλά συνέχισε να postάρεις
Υπερθεματιζω δις!
ΑΡΧΗΓΕ ποσα 24ωρα ακομα θα μεινει το ΒALKAN PEOS στο κιεβο?
ΔΙΩΞΕ αυτες που Εβαλαν Δοντι!!! Θα πας ακλαυτος!

υγ
αν στην Ελλαδα μιλησω σε κοπελα 20 χρονια μικροτερη θα μου απαντησει στον πληθυντικο ενω εκει θεωρειται φυσιολογικο(απειρες φορες μιλαω σε μανα-κορη και φυσικα η κορη δειχνει το ενδιαφερον και οχι η μανα θεια η φιλη διπλης ηλικιας απο την μικρη...)
Μου θυμισες το βιντεο του τιτανα μεταναστη...καμακωνω μανα και κορη! Ερχομαι εθελοντικα για να κραταω απασχολημενες τις μαναδες! θα ειμαι κατι σαν ο μπατλερ για τις μαναδες, αρκει οι κορες να μην ειναι πανω απο 23-25!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Ας αναφερω τα στατιστικα μου μετα απο προσπαθεια 2 εβδομαδων στο μπαντου που ειναι εφαρμογη δωρεαν ,ακολουθοντας καποιες προτροπες απο εδω μεσα με σκοπο να ξεκαθαρισουμε λιγο το τοπιο του κιεβου κ με γνωμονα ενα χαμηλο μπατζετ ,gfe , 7αρια εμφανιση.

Badoo
Απαντησαν 3-4.    εμφανισης κ ηλικιακα 4,5-5 (δεν θα εκανα ποτέ το ταξιδι για καποια σαν αυτες. Η μια εμοιαζε με τον σωτηρη Μουστακα.
1-2.    6-6,5αρια απαντησαν μια φορα μονο κ χαθηκαν.
Απο 7αρι κ πανω κ δεν σε αφηνει η εφαρμογη να στειλεις μνμ αν δεν πλερωσεις.

Αυτα....

Δηλαδη, παπαλα...
Εγω απορω βεβαια πως και ειχες εστω και 3-4 μηνυματα.
Εστειλες εσυ πρωτος;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Ας αναφερω τα στατιστικα μου μετα απο προσπαθεια 2 εβδομαδων στο μπαντου που ειναι εφαρμογη δωρεαν ,ακολουθοντας καποιες προτροπες απο εδω μεσα με σκοπο να ξεκαθαρισουμε λιγο το τοπιο του κιεβου κ με γνωμονα ενα χαμηλο μπατζετ ,gfe , 7αρια εμφανιση.

Badoo
Απαντησαν 3-4.    εμφανισης κ ηλικιακα 4,5-5 (δεν θα εκανα ποτέ το ταξιδι για καποια σαν αυτες. Η μια εμοιαζε με τον σωτηρη Μουστακα.
1-2.    6-6,5αρια απαντησαν μια φορα μονο κ χαθηκαν.
Απο 7αρι κ πανω κ δεν σε αφηνει η εφαρμογη να στειλεις μνμ αν δεν πλερωσεις.

Αυτα....
poutses beige, μπεζ, δηλαδη....

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Τυπε μπραβο γιατι ειπε την πραγματικοτητα στην Ελλαδα και δεν κρυβεσε πισω απο το δακτυλο σου..
Στα συν για την τουρκια βαλε τις απευθειας πτησεις σε ολες τις μουνολιβαδες με μηδεν λεφτα...
Το εχω ξαναπει οι τουρκοι και οι ιταλοι εχουν γαμησει στα ανατολικα οτι κινειται ενω οι Ελληνες ακομα παραμυθιαζονται με το 'σεξ απιλ' των ελλεηινιδων και διερωτιουνται στα τοπικ για γυναικες αν αξιζει να πας εξωτερικο η οχι...ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΠΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ...εκτος απο αυτους που γραφουν εδω και γενικα τους international  που δεν φαγανε το παραμυθι και ζουνε(ζουσανε) στιγμες δοξας..

Να λεμε αληθειες...
Να εισαι καλα.
:)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
αυτά με το badoo που λέει ο φίλος περι παίζουν 4αρια και ελάχιστα matches και μοιάζουν οι γκομενες με τον Μουστακα δεν ισχύουν..Μην υιοθέτητε αβουλα οτι σας λένε. Δοκιμάστε και οι ίδιοι!!.Ποσταρω μόνο τελευταίο διήμερο matches- ΔΙΗΜΕΡΟ- οχι 2 εβδομάδων που φυσικά δεν εχω χρόνο να γράψω σε καμία προς το παρών  απλα πειραματικα. Και φυσικά ποσταρω κάποιες ειναι πολύ παραπάνω απλα βαριέμαι να κανω screenshots. Οι άριθμοι ειναι αδιανόητοι για αυτό δεν ασχολούμαι και πάρα πολύ με νύχτα..Οταν έχεις τοσο υλικό να ετοιμάσεις από πριν τι αλλο να θες!!

οσο για εμφάνιση Πανασχημες σαν το Μουστακα καλύτερα Ελλαδιτσα!!

Συνημμένα

• F4AF69E1-596A-45D3-AC96-91B511344C17.jpeg
    F4AF69E1-596A-45D3-AC96-91B511344C17.jpeg
    282,6 KB · Εμφανίσεις: 40
  • FB13EA74-E157-4D39-9963-2B72CCAFC548.jpeg
    FB13EA74-E157-4D39-9963-2B72CCAFC548.jpeg
    191,4 KB · Εμφανίσεις: 35
  • BC0FC283-976C-4942-AEF3-1EB370F5E461.jpeg
    BC0FC283-976C-4942-AEF3-1EB370F5E461.jpeg
    403,4 KB · Εμφανίσεις: 38
D

dude901123

Επισκέπτης
αυτά με το badoo που λέει ο φίλος περι παίζουν 4αρια και ελάχιστα matches και μοιάζουν οι γκομενες με τον Μουστακα δεν ισχύουν..Μην υιοθέτητε αβουλα οτι σας λένε. Δοκιμάστε και οι ίδιοι!!.Ποσταρω μόνο τελευταίο διήμερο matches- ΔΙΗΜΕΡΟ- οχι 2 εβδομάδων που φυσικά δεν εχω χρόνο να γράψω σε καμία προς το παρών  απλα πειραματικα. Και φυσικά ποσταρω κάποιες ειναι πολύ παραπάνω απλα βαριέμαι να κανω screenshots. Οι άριθμοι ειναι αδιανόητοι για αυτό δεν ασχολούμαι και πάρα πολύ με νύχτα..Οταν έχεις τοσο υλικό να ετοιμάσεις από πριν τι αλλο να θες!!

Το αστείο είναι πως τη μια από αυτές που μάτσαραν μαζί σου την έχω φάει στο Chernivcy πριν 3 χρόνια. Είχε έρθει με τρένο από Lviv όπου ζει για να συναντηθούμε και σε 24 ώρες την έβαλα ξανά στο τρένο και την έστειλα πίσω. Αν θέλεις σου λέω με pm ποια είναι και έχω και πολλές φώτο να στη δείξω.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
OFF TOPIC  αλλα καπου πρεπει να το πω! Σπαμ Αλερτ!

Στο ΜΕΓΚΑ τωρα, Παπακαλιατης, Πυρπασοπουλος και Αλκης Κουρκουλος, σε σηριαλ το 1996!!!

Μαυρα μου νιατα που τσαλακωθηκατε! Η αγνη ελλαδα προ του! εκσυχρονισμου! Χωρις κινητα!

Και λεγανε και για τα μπουρδελα, οτι ο ενας πηγε μια φορα και ο αλλος πηγαινε συνεχεια...μεχρι που την ειχε ερωτευτει λει.
Και ο πυρφορος φιλος τους πηγε μακρια απο την γκομενα να την ξεχασει για σπουδες στην Βαρκελωνη!
Ρε ο Μαρκουλακης πυρφοριζει με την Σμ.Καρυδη που θα ειναι με εναν αντρα στη δουλεια και την ρωταει...ρωσσικα ξερει? ΓΙΑΒΑΣ ΝΤΟΥΜΠΛΙΟΥ το εχουμε σπουδασει λεει!
ΒΑΛΚΑΝ ΠΕΟΣ ουμπερ αλλες!
Συμπτωσεις! Τοτε Εφυγε και ο Πορνομεταναστης για σπουδες!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τύπε ο τυπος k μας δουλευει,οι  πυραυλοι του φτανουν μονο για αυτη τη ψηλη τη κρεμανταλου,το μουνετο που θα του πάρει και τα σωβρακα σε λίγο θα μας το βγαλει και παρθενα και της εκκλησίας ταχα μου :tickedoff:

Η ψηλή είναι πολύ ακριβή και απαιτητική.Δεν έχεις ιδέα πόσο κοστίζει.Δε γράφω εδώ τι τρώει γιατί θα κλασουν όλοι.
Η μικρή με 200-300 ευρώ βγαίνει χαλαρά.Θα απαλλαγώ από τη δίμετρη το Σάββατο οπότε θα βγω με τη μικρή αφού θες.Αλλα είναι πολύ ευκολη,τελειωμενη υπόθεση.
Η ψηλή είναι high class,όταν μας βλέπουν μαζί ουκρανικά οχτάρια και εννιαρια καρφώνουν προκλητικά,απλά το μουνί στη χούφτα.
Δηλαδή αν πάω επί τόπου στο οχτάρι,έρχεται χαλαρά.Σου λέει για να έχει τέτοια γκόμενα τα σκάει κανονικά άρα εγκρίνεται.Δηλαδη το παρακάνουν με το κάρφωμα νιώθεις ημίθεος και βάλε.
Σήμερα μια μουναρα προσπαθούσε να κρατήσει το ασανσέρ ανοιχτό στο Cym μόνο για να μπούμε μαζί και να καρφώσει.
Δεν ντρέπονται και αν συνοδεύονται ή όχι.Μονο να δουν βαλκανικό τσομπανη χύνουν.
Εδώ είναι γελοιωδως ευκολα άλλη ατμόσφαιρα,τώρα με ξεμουφλιάζει η δίμετρη αλλά Σάββατο θα χτυπήσω χαλαρά άλλες.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
αυτά με το badoo που λέει ο φίλος περι παίζουν 4αρια και ελάχιστα matches και μοιάζουν οι γκομενες με τον Μουστακα δεν ισχύουν..Μην υιοθέτητε αβουλα οτι σας λένε. Δοκιμάστε και οι ίδιοι!!.Ποσταρω μόνο τελευταίο διήμερο matches- ΔΙΗΜΕΡΟ- οχι 2 εβδομάδων που φυσικά δεν εχω χρόνο να γράψω σε καμία προς το παρών  απλα πειραματικα. Και φυσικά ποσταρω κάποιες ειναι πολύ παραπάνω απλα βαριέμαι να κανω screenshots. Οι άριθμοι ειναι αδιανόητοι για αυτό δεν ασχολούμαι και πάρα πολύ με νύχτα..Οταν έχεις τοσο υλικό να ετοιμάσεις από πριν τι αλλο να θες!!

Εγω ανεφερα την προσωπικη μου εμπειρια.
Μακαρι να ηταν καλυτερα τα στατιστικα.
Ευχομαι εσεις να εχετε καλυτερα.
Επισης δεν ειπα πως ολες μα ολες ειναι "σωτηρης μουστακας"......αλλα μια συγκεκριμενη.

Τα στατιστικα που ανεφερα ισχυουν.
Δεν δοκιμασα matches .
Θα δοκιμασω ομως

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μυστες εδω εχει καποιο ποιντ ο αρχηγος!? Βεβαια ΚΜΑΝ κανεις τετοια περιγραφη που νομιζουμε οτι ειναι ολες ετοιμες για δαχτυλιασμα! Το χρημα βοηθαει, αλλα μαλλον υπαρχει και διαφορετικη Στοχοποιηση, τοσο σε ζωνες (σπονσορετς η νεξτ ντορ κτλ), σε τοποθεσιες κτλ.

Ο DrLOVE παραπλανει τους σκληρους Σπονσορες!!! Πλακα πλακα για ελλαδα εγω τα ειδα γεματα τα μαγαζια! Φαντασου τι γινεται με κανονικες συνθηκες τα σαββατα, του μουνιου το πανιγυρι! Μυστη κοψαμε τον Παναθηναικο, οι λαθρο μας εκοψαν το Μεταξουργειο, μονο η Φυλης μας εμεινε, αντε το πολυ η λιοσιων και το Carribean στο κιεβο!Η πιο επαναστατικη λυση ειναι, να γινει αμεση συγχωνευση Κιεβου/Καρριμπιαν με την ημερησια ενημερωση.
@ΔΡ.Ερωτα σε καλω να ηγηθεις του αντι-πιρφοριακου αγωνα!Δεν το κατεχουν το αθλημα τα ατομα! Λες να ειναι χιπστεραδες? Υπερθεματιζω! Ειναι σπονσορετς γκομενες!ΕΓΡΑΨΕΣ αρχηγε...ειδικα εκεινη η μουσιτσα ο ΔΡ.ΕΡΩΤΑΣ ολο μεσα στο Καριμπιαν ειναι!!! Αλλα ειναι ατυχος γιατι δεν εχει την Βαλκανικη σου Πυραυλικη Ισχυ για τυπου 190 Σποσορετς γκομενες!!! Υπερθεματιζω δις!

υγΜου θυμισες το βιντεο του τιτανα μεταναστη...καμακωνω μανα και κορη! Ερχομαι εθελοντικα για να κραταω απασχολημενες τις μαναδες! θα ειμαι κατι σαν ο μπατλερ για τις μαναδες, αρκει οι κορες να μην ειναι πανω απο 23-25!

Θα σου πω κάτι για να καταλάβεις το παίγνιο.Αν το παίξεις πονηρός και ξεγελάσεις μια καλή γκόμενα και τη γαμήσεις με 50 ευρώ ή τζάμπα,τι φήμη λες ότι θα δημιουργήσεις?Πόσες φίλες φίλες,γνωστές της και γενικά Κιεβιωτισσες θα έρθουν για τριολε ή απλά για ατομικά γούστα?
Κάπου καμία προφανώς.
Αν στην ίδια σκάσεις μια διακοσάρα,πόσες λες μαζεύονται?Μήπως πάνω από δέκα?Ή περισσότερες?Και αν το επαναλάβεις,τι γίνεται?
Για αυτό μιλάω για δύναμη πυρός.Τα νέα μεταδίδονται σα φωτιά,το χρήμα μιλάει και οι γκόμενες πιάνουν αμέσως τα vibes,πόσο αξιόπιστος επενδυτής είσαι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Η ψηλή είναι πολύ ακριβή και απαιτητική.Δεν έχεις ιδέα πόσο κοστίζει.Δε γράφω εδώ τι τρώει γιατί θα κλασουν όλοι.
Η μικρή με 200-300 ευρώ βγαίνει χαλαρά.Θα απαλλαγώ από τη δίμετρη το Σάββατο οπότε θα βγω με τη μικρή αφού θες.Αλλα είναι πολύ ευκολη,τελειωμενη υπόθεση.
Η ψηλή είναι high class,όταν μας βλέπουν μαζί ουκρανικά οχτάρια και εννιαρια καρφώνουν προκλητικά,απλά το μουνί στη χούφτα.
Δηλαδή αν πάω επί τόπου στο οχτάρι,έρχεται χαλαρά.Σου λέει για να έχει τέτοια γκόμενα τα σκάει κανονικά άρα εγκρίνεται.Δηλαδη το παρακάνουν με το κάρφωμα νιώθεις ημίθεος και βάλε.
Σήμερα μια μουναρα προσπαθούσε να κρατήσει το ασανσέρ ανοιχτό στο Cym μόνο για να μπούμε μαζί και να καρφώσει.
Δεν ντρέπονται και αν συνοδεύονται ή όχι.Μονο να δουν βαλκανικό τσομπανη χύνουν.
Εδώ είναι γελοιωδως ευκολα άλλη ατμόσφαιρα,τώρα με ξεμουφλιάζει η δίμετρη αλλά Σάββατο θα χτυπήσω χαλαρά άλλες.
Recital μαλ.. Ιας.. Ξεπερασες κ τον κμαν  :happy:
Τι χαι κλας οκταρια κ τετοια τσαμπουνας....
Για να βαζει στα πανω ραφια τις ντοματες καλη ειναι...
Μεχρι εκει... Αντε και για να ξαραχνιαζει τις γωνιες στα ψηλοταβανα....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Recital μαλ.. Ιας.. Ξεπερασες κ τον κμαν  :happy:
Τι χαι κλας οκταρια κ τετοια τσαμπουνας....
Για να βαζει στα πανω ραφια τις ντοματες καλη ειναι...
Μεχρι εκει... Αντε και για να ξαραχνιαζει τις γωνιες στα ψηλοταβανα....

Έχετε τη συμβατική λογική,Κίεβο πανάκριβο,γκόμενες καβαλημενες,πολύς ανταγωνισμός,σκάμερς,τι κάνω εγώ εδώ πέρα,Αραβότουρκοι,μαλακες,πονηρεμένες,αυτά είναι συμβατικές σκέψεις.
Αν σκέφτεσαι λογικά είσαι χαμένος από χέρι.Χρειαζεται ανώτερος Βαλκάνια λογική.Αμα κάθεσαι και μετράς και ξαναμετρας και vfm και γιατί να πληρώσω 500 γκρίβνυα για μισή  πίπα αντί να πληρώσω 1000 για ολοκληρη πίπα,απλά είσαι εκτός τόπου και χρόνου.Δεν είναι εδώ οι αρχές το vfm και οι εξυπνάδες,είναι η βία του χρήματος και αυτά που περιγράφω.Αν θέλω πετάω τη δίμετρη και γαμάω άλλη δίμετρη με τα ίδια ή λιγότερα.Δεν το κάνω γιατί μου αρέσει και θέλω να την κρατήσω.Αυτη πρέπει να προσπαθήσει για αυτό.Δε μετράω κόστη αλλά αν αξίζει η γκόμενα για αυτά που ζητάει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ο DrLOVE παραπλανει τους σκληρους Σπονσορες!!! Πλακα πλακα για ελλαδα εγω τα ειδα γεματα τα μαγαζια! Φαντασου τι γινεται με κανονικες συνθηκες τα σαββατα, του μουνιου το πανιγυρι! Μυστη κοψαμε τον Παναθηναικο, οι λαθρο μας εκοψαν το Μεταξουργειο, μονο η Φυλης μας εμεινε, αντε το πολυ η λιοσιων και το Carribean στο κιεβο!Η πιο επαναστατικη λυση ειναι, να γινει αμεση συγχωνευση Κιεβου/Καρριμπιαν με την ημερησια ενημερωση.
@ΔΡ.Ερωτα σε καλω να ηγηθεις του αντι-πιρφοριακου αγωνα!Δεν το κατεχουν το αθλημα τα ατομα! Λες να ειναι χιπστεραδες? Υπερθεματιζω! Ειναι σπονσορετς γκομενες!ΕΓΡΑΨΕΣ αρχηγε...ειδικα εκεινη η μουσιτσα ο ΔΡ.ΕΡΩΤΑΣ ολο μεσα στο Καριμπιαν ειναι!!! Αλλα ειναι ατυχος γιατι δεν εχει την Βαλκανικη σου Πυραυλικη Ισχυ για τυπου 190 Σποσορετς γκομενες!!! Υπερθεματιζω δις!

υγΜου θυμισες το βιντεο του τιτανα μεταναστη...καμακωνω μανα και κορη! Ερχομαι εθελοντικα για να κραταω απασχολημενες τις μαναδες! θα ειμαι κατι σαν ο μπατλερ για τις μαναδες, αρκει οι κορες να μην ειναι πανω απο 23-25!

Φυσικά είναι συνέχεια Carribean αλλά σου λέει μην έρθεις Carribean ειναι τίγκα στα μπαζα και τις πουτανες.Αυτος βέβαια παλεύει εκεί γιατι πιστεύει οτι μπορει να βρει αθώες γκομενες να πουλήσει παραμύθι.Γιατι πιστεύει ότι είναι ανώτερος απο τον τουρκοαραβα και θα έρθουν σε αυτόν.
Αλλά ο τουρκοαραβας τον διαλαει γιατί εχει μεγαλύτερη οικονομική δύναμη.Αλλά αυτός θέλει να μειώσει τον ανταγωνισμό να μην έρχονται άλλοι euros και αυτός να πληρώνει λιγότερα απο τον τουρκοαραβα ως euro άρα ανώτερος.
Ενώ εγω μπαίνω για να ιαοπεδωσω τον ανταγωνισμό ο πελεκυς πέφτει επί δικαιων και αδικων δυτικών και ανατολικων όλοι πρέπει να υποταχτουν στην ανωτερότητα του Βαλκανιου.Είναι θέμα ισχύος.

Επισκέπτης
Ο Ελληνας ειναι κιμπαρης. Για την ανοιχτοχερια του εγινε περιβοητος τις καλες εποχες. Οι τσιγγουνηδες μας δυσφημουν.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Θα σου πω κάτι για να καταλάβεις το παίγνιο.Αν το παίξεις πονηρός και ξεγελάσεις μια καλή γκόμενα και τη γαμήσεις με 50 ευρώ ή τζάμπα,τι φήμη λες ότι θα δημιουργήσεις?Πόσες φίλες φίλες,γνωστές της και γενικά Κιεβιωτισσες θα έρθουν για τριολε ή απλά για ατομικά γούστα?
Κάπου καμία προφανώς.
Αν στην ίδια σκάσεις μια διακοσάρα,πόσες λες μαζεύονται?Μήπως πάνω από δέκα?Ή περισσότερες?Και αν το επαναλάβεις,τι γίνεται?
Για αυτό μιλάω για δύναμη πυρός.Τα νέα μεταδίδονται σα φωτιά,το χρήμα μιλάει και οι γκόμενες πιάνουν αμέσως τα vibes,πόσο αξιόπιστος επενδυτής είσαι.
πανιβλακα
πανηλιθιε
πανασχετε
ψευταρα

απο ποτε ρε αγαμητο πιθικι μια πουτανα που βρει εναν καλο χορηγο παει και τον μοιραζεται με τις φιλες της? Για ηλιθια την εχεις σαν εσενα? Η μουναρα που θα βρει αξιολογο χορηγο ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ακομη και αν χρειαστει να ξεκοψει απο τις φιλες της!

Ξερετε ποιους κανουν πασαρελα στις φιλες τους οι πουτανες?

ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ

Τους μαλακες (σαν τον Κμαν) που πετανε τα λεφτα τους απο δω και απο κει σε κερασματα, δωρα και χορηγιες μεσω ιντερνετ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ

Σε αυτη την περιπτωση φωναζουνε και τις φιλες τους και λενε "ελατε ολες να τον μαδησουμε τον μαλακα"

μονος σου ηλιθιε Κμαν αποκαλυπτεις την αληθεια σε οσους ξερουν τις Ουκρανιδες!

μονος σου καρφωνεσαι ποσο τεραστιο ΚΟΡΟΪΔΟ εισαι!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Η ψηλή είναι high class,όταν μας βλέπουν μαζί ουκρανικά οχτάρια και εννιαρια καρφώνουν προκλητικά,απλά το μουνί στη χούφτα...Δηλαδη το παρακάνουν με το κάρφωμα νιώθεις ημίθεος και βάλε...Μονο να δουν βαλκανικό τσομπανη άλλες.χύνουν.
Βαλκανικες αληθειες! Βαλκανικη πορνο Μυσταγωγια! Ανωτερος Βαλκανικη Τεχνικη!
Θα σου πω κάτι για να καταλάβεις το παίγνιο.Αν...τη γαμήσεις με 50 ευρώ ή τζάμπα,τι φήμη λες ότι θα δημιουργήσεις?...Αν στην ίδια σκάσεις μια διακοσάρα,πόσες λες μαζεύονται?...Και αν το επαναλάβεις, τι γίνεται?Για αυτό μιλάω για δύναμη πυρός.Τα νέα μεταδίδονται σα φωτιά
Βαλκανικη Τεχνικη της Φιλανθρωπιας!
Ετσι ομως αρχηγε μαζευεις τα πιρανχας! ΔΕΝ πρεπει να τα ταιζεις ομως? Οσο πιο πολλα, τοσο πιο πολυ κασερι! Ποια βαλκανικη τεχνικη πολλαπλασιαζει το κασερι??? Εαν καποιος δεν ειναι εφοπλιστης.
Πως αντιμετωπιζει ενας βαλκανιος τις σκαμερς? Η απλα τις πληρωνει?
Η απλα ο βαλκανιος διαλεγει την πιο χαι-κλας γκομενα και τις αφηνει τις υπολοιπες?
Έχετε τη συμβατική λογική...Αν σκέφτεσαι λογικά είσαι χαμένος από χέρι. Χρειαζεται ανώτερος Βαλκάνια λογική...Δεν είναι εδώ οι αρχές το vfm και οι εξυπνάδες,είναι η βία του χρήματος και αυτά που περιγράφω. Αν θέλω πετάω τη δίμετρη και γαμάω άλλη δίμετρη με τα ίδια ή λιγότερα...Δε μετράω κόστη αλλά αν αξίζει η γκόμενα για αυτά που ζητάει.
Τεραστια τα στεηκς για εναν Βαλκανιο τσομπανη! Ειναι θεμα πρεστιζ !Ειναι ενα βημα μπροστα στον ανταγωνισμο!
Αρχηγε, τι γινεται με τις αλλες σπονσορετς η σεμι προ που ειναι κατω απο 1.75? Αυτες τι πρεπει να τις προσεγγισει ενας βαλκανιος η τις αφηνει για τους μεσανατοαλητες?
Φυσικά είναι συνέχεια Carribean αλλά σου λέει μην έρθεις Carribean ειναι τίγκα στα μπαζα και τις πουτανες... Ενώ εγω μπαίνω για να ιαοπεδωσω τον ανταγωνισμό ... πρέπει να υποταχτουν στην ανωτερότητα του Βαλκανιου.Είναι θέμα ισχύος.
Ανωτερη Βαλκανικη ισχυς πυρος! ΚΜΑΝ μην παρεις ομως και τις μετρητης αυτο που ειπα, οτι ο ΔΡ.ΛΟΒ ειναι και ολη μερα μεσα στο Καριμπιαν! ...σομε-ταιμς! Τον εχεις παρεξηγησει τον ΔρΕρωτα, δεν ειναι βαλκανιος μοντελο-πνιχτης! Απλα πνιγει αθωα κουκουνελακια, κατω των 1.75!
υγ.
@ΠαριΠαπι εσκασες σαν μολωτοφ μεσα στη νυχτα!
Το κυριοτερο δεν λες? Λεφτα που θα βρεθουνε με τα χαρεμια!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
πανιβλακα
πανηλιθιε
πανασχετε
ψευταρα

απο ποτε ρε αγαμητο πιθικι μια πουτανα που βρει εναν καλο χορηγο παει και τον μοιραζεται με τις φιλες της? Για ηλιθια την εχεις σαν εσενα? Η μουναρα που θα βρει αξιολογο χορηγο ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ακομη και αν χρειαστει να ξεκοψει απο τις φιλες της!

Ξερετε ποιους κανουν πασαρελα στις φιλες τους οι πουτανες?

ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ

Τους μαλακες (σαν τον Κμαν) που πετανε τα λεφτα τους απο δω και απο κει σε κερασματα, δωρα και χορηγιες μεσω ιντερνετ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ

Σε αυτη την περιπτωση φωναζουνε και τις φιλες τους και λενε "ελατε ολες να τον μαδησουμε τον μαλακα"

μονος σου ηλιθιε Κμαν αποκαλυπτεις την αληθεια σε οσους ξερουν τις Ουκρανιδες!

μονος σου καρφωνεσαι ποσο τεραστιο ΚΟΡΟΪΔΟ εισαι!

ΜΠΟΥΜ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΒΟΜΒΑ

προσυπογραφω!

Φιλες φερνουν στα εστιατορια και στα κλαμπ τρωμε πινουμε και ο λογαριασμος στο κοροιδο και καληνυχτα στην υγεια του κοροιδου
Αν σε εχει γκομενο η δυνατο χορηγο σε εξαφανιζει απο τις φιλες της μην χασει το κελεπουρι η το κασερι...
Μεγαλα καρφωματα αυτη την φορα...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Το αστείο είναι πως τη μια από αυτές που μάτσαραν μαζί σου την έχω φάει στο Chernivcy πριν 3 χρόνια. Είχε έρθει με τρένο από Lviv όπου ζει για να συναντηθούμε και σε 24 ώρες την έβαλα ξανά στο τρένο και την έστειλα πίσω. Αν θέλεις σου λέω με pm ποια είναι και έχω και πολλές φώτο να στη δείξω.
μικρη ΚΑΙ η Ουκρανια τελικα ...

D

dude901123

Επισκέπτης
μικρη ΚΑΙ η Ουκρανια τελικα ...

Τελικά όλα είναι μικρότερα από όσο νομίζουμε..

Και ο Allan που ήμασταν μαζί τότε Chernivcy με έβριζε γιατί η ηθική συμπεριφορά μου είχε πιάσει πάτο και ο ίδιος είναι άμεμπτος σε τέτοια θέματα.. Τι να κάνω που ήταν η τύπισσα παλαιών αρχών και ήθελε να κοιμηθούμε μαζί αλλά να μην κάνουμε SEX από το πρώτο βράδυ? Τελικά υπέκυψε αλλά εγώ ξενέρωσα και της βρήκα ένα πρωινό τρένο το επόμενο πρωί.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Εγω ανεφερα την προσωπικη μου εμπειρια.
Μακαρι να ηταν καλυτερα τα στατιστικα.
Ευχομαι εσεις να εχετε καλυτερα.
Επισης δεν ειπα πως ολες μα ολες ειναι "σωτηρης μουστακας"......αλλα μια συγκεκριμενη.

Τα στατιστικα που ανεφερα ισχυουν.
Δεν δοκιμασα matches .
Θα δοκιμασω ομως

Θελω να δοκιμασω τα matches αλλα μου βγαζει γερμανια (εδω που ειμαι τωρα) κ οχι κιεβο . Δεν βλεπω επιλογη κιεβο.
Ενω στις συνομιλιες κ στα προφιλ μου βγαζει την επιλογη κιεβο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom