Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχει πολλές μη πουτάνες Carribean αλλά διπλάσιους αραβοτουρκους που πληρώνουν τις φέρνουν στα τραπέζια κτλ.Οποτε πολλοί ψαρώνουν με το θέαμα.
Δηλαδή τρώει πακέτο ο άλλος με αυτά που βλέπει και δε θέλει να δεχτεί αυτό που βλέπει.
Από τις 30 γκόμενες που είχε χτες το Shooters δε θα γαμούσα καμία.Δεν είναι επίπεδο αυτό.Ειναι όμως λογικό για ένα κλαμπ που έχει 150 γκρίβνυα είσοδο.
Αυτές που πάνε για σπόνσορινγκ Carribean είναι σχετικά εμφανίσιμες.Ειχε χτες δύο πολύ καλές αλλά ήταν πιασμένες.Ειδικα η μία είχε έναν πολύ dodgy  τύπο Ουκρανο αλλά φαινόταν επικίνδυνος.Η γκόμενα χύμα εντελώς.
Στην αρχή  εντυπωσιάζεται Carribean με τα μουνιά αλλά μετά η υπερπροσφορά ανεβάζει τα στάνταρτς σου και ψάχνεις τις μοντέλες.

• Like
Αντιδράσεις: koble

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό που παίζει Ουκρανία είναι ότι οι τιμές στο σπόνσορινγκ είναι περίπου ίδιες,δηλαδή και το εφτάρι τα ίδια θα θέλει με το οχτάρι οπότε αφού θα χώσεις που θα χώσεις γιατί μα μην προτιμήσεις τις εντυπωσιακές?
Έχεις μια τεράστια γκάμα επιλογής όλες οι γκόμενες ανταγωνίζονται για την εύνοια σου και εσύ επιλέγεις όσες αξίζουν να γίνουν μέλη στο χαρέμι των σπονσορέτς.
Συνεπώς τα στάνταρτς ανεβαίνουν.Δε θα σπονσοράρω μια 165 με ατέλειες ούτε καν μια 170.Ξεκιναω από πάνω από 175,κάτω των 25,λεπτή με ωραία βυζιά,όμορφο πρόσωπο κτλ.Τετοιες παλιά δηλαδή πριν δύο χρόνια έβρισκες στο ίντερνετ δε χρειαζόταν να πας στα κλαμπ αλλά τώρα δεν υπάρχουν στο ίντερνετ και πρέπει μα πας στα κλαμπ.
Daygame χτυπάς οχτάρια,εννιαρια και ανεβαζεις ακομα παραπανω επιπεδο αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο και θέλει κίνηση.
Γενικά μετράει πολύ να λες έρχομαι από Γερμανία θεωρείσαι αυτομάτως αξιόπιστος και ευκατάστατος,ανοίγουν αμέσως οι γκόμενες.Εχει γαμώ τις φήμες η Γερμανία στο εξωτερικό.

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βίντεο απο το Carribean χτες.Βλέπετε ότι ήταν σχετικά γεμάτο για Τεταρτη.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Έχει πολλές μη πουτάνες Carribean αλλά διπλάσιους αραβοτουρκους που πληρώνουν τις φέρνουν στα τραπέζια κτλ.Οποτε πολλοί ψαρώνουν με το θέαμα.
Δηλαδή τρώει πακέτο ο άλλος με αυτά που βλέπει και δε θέλει να δεχτεί αυτό που βλέπει.
Από τις 30 γκόμενες που είχε χτες το Shooters δε θα γαμούσα καμία.Δεν είναι επίπεδο αυτό.Ειναι όμως λογικό για ένα κλαμπ που έχει 150 γκρίβνυα είσοδο.
Αυτές που πάνε για σπόνσορινγκ Carribean είναι σχετικά εμφανίσιμες.Ειχε χτες δύο πολύ καλές αλλά ήταν πιασμένες.Ειδικα η μία είχε έναν πολύ dodgy  τύπο Ουκρανο αλλά φαινόταν επικίνδυνος.Η γκόμενα χύμα εντελώς.
Στην αρχή  εντυπωσιάζεται Carribean με τα μουνιά αλλά μετά η υπερπροσφορά ανεβάζει τα στάνταρτς σου και ψάχνεις τις μοντέλες.
AXAXAXA οι μη πουτανες πανε με αραβοτουρκους στα τραπεζια!!!!!!!
Εισαι καλα?????Οι μη πουτανες δεν λενε ουτε γεια σε αραβοτουρκους αλλα δυστυχως για εσενα δεν λενε ουτε γεια και σε εσενα!!!
Δεν μου απαντησες αν και μαλλον δεν εχεις παει στο saxon,forsage,heaven,bionica εχει τουριστες?????ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ???????
Γιατι εκει οσοι αραβοτουρκοι πηγαν εφαγαν 'πορτα΄ απο τις next door γκομενες η πιο σωστα τις καταλευκες ζωνες που ουτε ποτο δεν ζητουν...
Για να ξεκαθαρισουμε για τους 3ους επιτελους

το caribean ειναι το μονο μαγαζι που σας προτεινει ο kman
1)γιατι στο chi,skybar,dfleur οπως παραδεχθηκε και πιο πανω ειναι για πλουσιους και οχι για μισθωτους οπως ειναι ο kman και ξεροντας οτι εκει δεν θα ακουμπησει η πρεπει να δωσει ολον του τον προυπολογισμο για να βαρεσει μια ψηλη ανω του 1.80(αυτο θεωρει μουναρα  7.5+ αυτος)αν περασει βεβαια την πορτα που εφαγε ηδη στο chi και θεωρω σχεδον βεβαιο οτι θα φαει και στο skybar...
2)στο saxon,forsage klp δεν θα ακουμπησει τιποτα γιατι και μεγαλος φαινεται και εκει τα λεφτα του δεν φτουρανε...
Αρα για τον εαυτο του καλα κανει και παει στο caribean γιατι μονο εκει μπορει να βρει αυτα που θελει
οι υπολοιποι ομως που τα διαβαζουν βγαζουν εντελως λαθος συμπερασματα
παραπανω εγραψα τι πρεπει να κανει ο καθενας οσο αφορα το κιεβο
Κιεβο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ CARIBBEAN
ο κμαν κανει το πιο ευκολο...Παει στο caribbean πληρωνει χ10 μετα γραφει για βαλκανικους πυραυλους και αλλες μαλακιες και μετα γυριζει Γερμανια και μαζευει λεφτα για το επομενο ταξιδι...

Αν θες τις πιο μουναρες θα πας chi(με δυνατο πορτοφολι)
αν θες να παλεψεις χωρις λεφτα τοτε saxon(λευκη ζωνη)
συνεχιζεις αργα στο heaven (απο ολα)
και πολυ νωρις shooters(11)(ευκαιριες για Ons)

αυτο ειναι το νυχτερινο προγραμμα

caribean Μπορεις να πας αν δεν εχουν κοσμο τα αλλα αν και τυνχανει και καθημερινες να μην εχει κοσμο και αυτο...αν σου αρεσει το live εχει καλα και αν ειναι σκ εχει και κανονικα κοριτσια...
Τις καθημερινες ειναι μονο βιζιτες που της περνεις σπιτι με 100-150$ για το υπολοιπο βραδυ και σου κολανε και μονες τους...
Θα ελεγα λοιπον οτι αν δεν σε περνει οικονομικα για chi και εμφανισιακα η ηλικιακα για saxon τοτε ειναι η μονη λυση για το βραδυ αλλα μονο τοτε...Σε ολες τις αλλες περιπτωσεις ειναι η χειροτερη επιλογη και βεβαια το κρισιμο ερωτημα...
ποιος ο λογος να πας κιεβο στο caribean οταν μπορεις να βγεις και στην αθηνα σε club και μαλιστα πολυ καλυτερα απο το caribean και μετα να παρεις ενα call girl που η μεση τιμη ειναι στα 150ευρω την ωρα και να κανεις το ιδιο με εκει???Αν βαλεις και τα εισητηρια και την διαμονη και τις μετακινησεις και τα παντα οικονομοτεχνικα εκει θα σου κοστισει ο κουκος αιδονι...
ΔΕν ξερω στην Γερμανια τι παιζει γιατι παω μονο για εκθεσεις αλλα απο την Αθηνα η απο την Ελλαδα γενικοτερα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο γιατι να παω κιεβο να βγαινω καθε βραδυ στο caribean Και να πληρωνω πουτανες οταν μπορω και στην Ελλαδα να κανω ακριβως το ιδιο πολυ φθηνοτερα????
Απο την αλλη στον ερωτουρισμο εδω παμε με 5αρια 2-3 το χρονο και εκει με 15 6+ το χρονο με παραμονη υποδεκαπλασια απο την Ελλαδα..Ειναι ηλιου φαεινοτερον γιατι το κανουμε και αν δωσουμε και φραγκα δωρα κλπ 7,5+ που στην ελλαδα δεν σου λενε ουτε γεια με τιποτα..Ασε που αν στην Ελλαδα μιλησω σε κοπελα 20 χρονια μικροτερη θα μου απαντησει στον πληθυντικο ενω εκει θεωρειται φυσιολογικο(απειρες φορες μιλαω σε μανα-κορη και φυσικα η κορη δειχνει το ενδιαφερον και οχι η μανα θεια η φιλη διπλης ηλικιας απο την μικρη...)

οποιος τα επιασε τα επιασε γιατι κατανταει κουραστικο να απανταω σε καποιον που προτεινει ενα μαγαζι ενω εγω εχω παει σε ολα απειρες φορες...

και για να ξεκαθαρισω για την ποιοτητα και την ποσοτητα δεν ειναι παντα το ιδιο..οταν λεει ο παραπληροφολογος οτι τα αλλα ειναι αδεια και εχει κοσμο το caribean ισχυει μονο που υπαρχουν πολλα βραδια που εχουν τα αλλα κοσμο και οχι το caribean αυτο βεβαια δεν το λεει για να δειτε ποσο παπατζα πουλαει...
Οσο για το ωραιες κλπ ειναι και εδω βραδιες και βραδιες...Υπαρχουν βραδιες που δεν βλεπεις ουτε  μια ωραια και απλα αλλαζεις αμεσως μαγαζι...Υπαρχουν και βραδιες που ειναι μονο σουπερ μοντελ...Εκει αραζεις ολο το βραδυ..Αυτο ισχυει για ολα...
Προφανος το chi εχει ανωτερες σε μο γκομενες απο το saxon η το forsage αλλα απευθυνεται σε αλλο κοινο..και το skybar και delux
Για το caribbean δεν θα το ελεγα..Αυτη την στιγμη το saxon Που ειναι το καλυτερο απο τα περιφεριακα εχει καλυτερες σε μο γκομενες απο το caribbean...
Τελος να σας πω και ενα μυστικο για αυτους που με διαβαζουν και θελουν να μαθουν...

ΟΛΕς αυτες που ειναι στο chi και ζητανε 500αρικα απο πλουσιους καποτε ηταν στο saxon και στο forsage και τον τρωγανε χωρις λεφτα...

οποιος καταλαβε καταλαβε...

Φιλια σε ολους

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μόνο το Carribean αξίζει για καμάκι γιατί εκεί μαζεύονται οι σπονσορέτς.D Flair πάνε μόνο για επίδειξη και σέλφις,δεν παίζει τίποτα.Skybar παίζουν λίγα πράγματα.Τα φοιτητικά απλά,φτηνά μαγαζιά είναι γεμάτα μπάζα.
Όλο το παιχνίδι τη νύχτα είναι στο Carribean.Chi αξίζει μόνο αν πας με άλλον για να μοιραστείς τα έξοδα του τραπεζιού αλλιώς 300 ευρώ για τραπέζι μόνο για να έχεις πρόσβαση στα μουνιά είναι μαλακία.
Chi αν δεν έχεις κλείσει τραπέζι και πας μόνος τρως πόρτα.Θα μπω βέβαια την Παρασκευή αλλά θα πάω με γκόμενα.
Και Carribean δηλαδή δεν έχει πολλές άντε να υπάρχουν πέντε που να πιάνουν τα στάνταρ μου και συνήθως αυτές είναι πιασμένες.Στις άλλες δεν πάω.
Το ίδιο και Skybar,2-3 έχει.Αν ρίξεις βέβαια στάνταρντ έχει πολλές,αν το δεις δηλαδή με τα ελληνικά δεδομένα.Δηλαδη αυτές που φτύνεις Ουκρανία θεωρούνται γαμήσιμες και πολύ καλα μουνάκια Ελλάδα.Για Ουκρανία είναι μέτριες και δεν ασχολείσαι.Στην Ουκρανία έχω τα τοπικά στάνταρτς δε βλέπω τις γκόμενες σα να ήμασταν Γερμανία,Πολωνία ή Ελλάδα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικά ξέρω τι γίνεται.Θελετε να γαματε Carribean ευκολα χωρίς λεφτά,να κοροϊδεύετε τις γκομενες κτλ και σας χαλάει που είναι γεμάτο αραβοτουρκους.Ξερετε ότι εκεί πάνε οι γκομενες που θέλουν να πηδηχτούν με ξένους και δε θέλετε να το μάθουν και Έλληνες να συρρεουν και να χάσετε και τις λίγες ευκαιρίες που απεμειναν.Για αυτό αποπροσανατολιζετε με αλλα μέρη ενω ξημερωβραδιαζεστε Carribean.
Το ίδιο και με το ίντερνετ.Ξερετε ότι το μαμπα είναι που γαμας ευκολα για αυτό το δυσφημιζετε μην τυχόν και το μάθουν όλοι.
Εμένα στα αρχιδια μου τι κάνουν οι άλλοι.Αν θέλουν μπορούν να πειραματιστουν με αυτα τα πειστικα που προτείνετε να σπάσουν τα μούτρα τους.
Εμείς γενικά είμαστε ανευθυη γενια,doers,απλα γαμαμε,δεν κάνουμε ηθικες κριτικές κτλ ούτε θέλουμε να βελτιώσουμε κάτι.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Βασικά ξέρω τι γίνεται.Θελετε να γαματε Carribean ευκολα χωρίς λεφτά,να κοροϊδεύετε τις γκομενες κτλ και σας χαλάει που είναι γεμάτο αραβοτουρκους.Ξερετε ότι εκεί πάνε οι γκομενες που θέλουν να πηδηχτούν με ξένους και δε θέλετε να το μάθουν και Έλληνες να συρρεουν και να χάσετε και τις λίγες ευκαιρίες που απεμειναν.Για αυτό αποπροσανατολιζετε με αλλα μέρη ενω ξημερωβραδιαζεστε Carribean.
Το ίδιο και με το ίντερνετ.Ξερετε ότι το μαμπα είναι που γαμας ευκολα για αυτό το δυσφημιζετε μην τυχόν και το μάθουν όλοι.
Εμένα στα αρχιδια μου τι κάνουν οι άλλοι.Αν θέλουν μπορούν να πειραματιστουν με αυτα τα πειστικα που προτείνετε να σπάσουν τα μούτρα τους.
Εμείς γενικά είμαστε ανευθυη γενια,doers,απλα γαμαμε,δεν κάνουμε ηθικες κριτικές κτλ ούτε θέλουμε να βελτιώσουμε κάτι.
αρχιδια ξερεις νουμερο

ενας μαλακας κομπλεξικος επιδειξιας εισαι που σου τρωνε τα λεφτα τα αρπαχτικα του κιεβου και συ νομιζεις οτι εισαι καποιος και ερχεσαι εδω για να κανεις φιγουρα.

για γελια εισαι κακομοιρη

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
ΔΕν ξερω στην Γερμανια τι παιζει γιατι παω μονο για εκθεσεις αλλα απο την Αθηνα η απο την Ελλαδα γενικοτερα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο γιατι να παω κιεβο να βγαινω καθε βραδυ στο caribean Και να πληρωνω πουτανες οταν μπορω και στην Ελλαδα να κανω ακριβως το ιδιο πολυ φθηνοτερα????

Μα δεν είναι πουτάνες,είναι γκόμενες  :dancing:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Γελάω με το post.

Πρωτον με ατακά φοβόμαστε μη συρρέουν Έλληνες στο caribbean.χαχαα.Ταξιδεύεις τόσα χρόνια και ακόμα δεν έχεις καταλάβει πως δεν υπάρχουν χειρότεροι πυρφόροι απο τους Ελληνες και αυτό παλέυουμε να αλλάξουμε!! Αν λέγαν άυριο το πρωι μάγκες τσάμπα γαμίσι στο Κίεβο απλά πληρώστε ενα εισητηριο και στο αεροδρομιο σας περιμενουν γυναικες να τις πηδηξετε ζήτημα να υπήρχαν 100 Ελληνες να ταξιδέψουν..Έφτασε 2018 και όπως έιπε ο drag ακομα παλέυουν να λύσουν το γρίφο αν θα πρέπει να ταξιδέψουν ή όχι..Που και να ταξιδέψουν τι να κλάσουν το πολύ 100 ατομα μπροστα στους Χιλλίαδες Αραβο-τουρκους. Δεν το έχετε καταλαβει 200 ατόμα έιμαστε εδω μεσα όλοι και όλοι που ταξιδευουμε παγκοσμίως..Δεν υπάρχουν άλλλοι, όλοι παραδωμενοι στην αγαμία στο ποσδοσφαιρο και στο παρακαλητο στις Ελληνιδες.

Δεύτερον πρεπει να καταλαβεις πως υπάρχει κόσμος που θέλει να βρεί γκόμενα και να μην πληρώσει εκέι. Οπότε ναι πάνε στο shooters να χορέψουν όπως λές οι γκόμενες αλλά έτσι γίνεται το νορμαλ καμάκι..Πας χορευεις μαζί τους ,πίνετε,χαμουρευεις  κλπ..Δεν είναι το καμακι βγαζεις 200 ευρω στην πουτανα στο Caribbean και της λες πάμε σπίτι..Επιπλέον σου είπα έχω πηδήξει και εγω απο Caribbean αλλα πάντα τα κονε τα εκανα Σάββατο που σκασει νορμαλ κοσμος. Καθημερινες εχει επι το πλείστον πουτάνες. Οπότε δεν λέμε στον κόσμο να μην πάει του λέμε που να πάει και ποια μέρα να αυξήσει πιθανότητα να βαρέσει γκόμενα και όχι πουτάνα!!
Εξάλλου ο σωστός παίχτης επειδη είναι πολύ φτηνα Κίεβο είσοδοι κλπ κυριως καθημερινες παιρνει uber και περναει μια απο ολα..Εσυ λές μονο Caribbean και τέλος..ΣΤο πορνειο. Αν σου βγει μόυφα το shooters δηλαδη τι έχασες 5 ευρω? Εννοειται πως θα αλλάξεις μέρος!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο μέσος Έλληνας θα πάει στα κλαμπ και θα τον διαλύσουνε οι Αραβότουρκοι,θα σιχαθεί και δε θα ξαναπάει.
Δεν είδες με το φίλο του Γκλοκ τι έγινε και άλλους εδώ μέσα?
Εγώ του τα λέω ακριβώς όπως έχουν.Αυτες που πάνε με ξένους θέλουν λεφτά αν είναι αξιοπρεπούς εμφάνισης,υπάρχουν χιλιάδες ξένοι που ταξιδεύουν για τον ίδιο λόγο κτλ.
Δε λέω πάτε φάτε τζάμπα,του περιγράφω ρεαλιστικά την κατάσταση στο έδαφος.

• Like

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ο μέσος Έλληνας θα πάει στα κλαμπ και θα τον διαλύσουνε οι Αραβότουρκοι,θα σιχαθεί και δε θα ξαναπάει.
λογικο αφου πάνε ξυπολυτοι στα αγγουρια χωρις τον απαραιτητο εξοπλισμο
wwalkman-20052017-gif.gif

αστους αυτους..τι θα κανεις τελικα με τη μικρη?εχεις αρκετους πυραυλους να την φας η ο βαλκανιος τσοπάνης κόλωσε λόγω κόστους?

• Like

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μόνο το Carribean αξίζει για καμάκι γιατί εκεί μαζεύονται οι σπονσορέτς.D Flair πάνε μόνο για επίδειξη και σέλφις,δεν παίζει τίποτα.Skybar παίζουν λίγα πράγματα.Τα φοιτητικά απλά,φτηνά μαγαζιά είναι γεμάτα μπάζα.
Όλο το παιχνίδι τη νύχτα είναι στο Carribean.Chi αξίζει μόνο αν πας με άλλον για να μοιραστείς τα έξοδα του τραπεζιού αλλιώς 300 ευρώ για τραπέζι μόνο για να έχεις πρόσβαση στα μουνιά είναι μαλακία.
Chi αν δεν έχεις κλείσει τραπέζι και πας μόνος τρως πόρτα.Θα μπω βέβαια την Παρασκευή αλλά θα πάω με γκόμενα.
Και Carribean δηλαδή δεν έχει πολλές άντε να υπάρχουν πέντε που να πιάνουν τα στάνταρ μου και συνήθως αυτές είναι πιασμένες.Στις άλλες δεν πάω.
Το ίδιο και Skybar,2-3 έχει.Αν ρίξεις βέβαια στάνταρντ έχει πολλές,αν το δεις δηλαδή με τα ελληνικά δεδομένα.Δηλαδη αυτές που φτύνεις Ουκρανία θεωρούνται γαμήσιμες και πολύ καλα μουνάκια Ελλάδα.Για Ουκρανία είναι μέτριες και δεν ασχολείσαι.Στην Ουκρανία έχω τα τοπικά στάνταρτς δε βλέπω τις γκόμενες σα να ήμασταν Γερμανία,Πολωνία ή Ελλάδα.
κοιταχτε κλασικα κμαν θεωρηση(παραπληροφορηση)...
carribean αξιζει για τις πιο φθηνες πουτανες που βλεπονται
dfleur Και skybar κοιτουν και την εμφανιση(γκριζες) η θελουν πολλα περισοτερα λεφτα(μαυρες)
τα φοιτητικα δεν ειναι μπαζα ειναι και οι γκομενες που θα πανε στο αμμεσο μελλον chi κλπ και αυτην την στιγμη το saxon εχει καλυτερο μο απο το caribbean...
μετα λεει 5 εχει το caribbean αλλα πιο πανω λεει ειναι το μονο μαγαζι...Αντε να βρεις ακρη..

Τα λεγομενα του ειναι προσαρμοσμενα στον εαυτο του και δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα

Σταματαω εδω γιατι θα θεωρηθει οτι εχω κατι μαζι του..
Δεν εχω τιποτα απλα με 25 παρουσιες τα τελευταια 3,5 χρονια δεν μπορω να βλεπω τοσο ανακριβεια
το μονο σωστο που λεει ειναι οτι συγκρινουμε Ουκρανεζες με Ουκρανεζες εκει και οχι με ελλεινιδες κλπ

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
σιγουρα οπως σου ειπαν και οι παραπανω συμπαικτες δεν ξερεις τι γινεται γιατι αμα ηξερες δεν θα εγραφες αυτα...
Παλι αλλα λογια να αγαπιομαστε γραφεις..Φοβαμαι τους αραβοτουρκους οταν παω για χωρις λεφτα!!!!
Ακριβως το αναποδο αμα πας με λεφτα τους φοβασαι μην κανουν bet και raise...
Τι να σου πω δεν θελω να το μαθουν οι Ελληνες που δεν εχουν αποφασισει ακομα τι τους φταιει και ειναι στην αγαμια...Τρεμω απο το φοβο....Γιαυτο και αναλυω ολο το Nightlife γιατι τρεμω...Ποσο στεκουν αραγε αυτα που λες???
Επειδη τυνχανει και πηγα πανω με 6-7 απο εδω στο CAribbean δεν ξημεροβραδιαζετε κανενας απο αυτους...Οσο για εμενα το προγραμμα ειναι shooters saxon heaven η forsage μετα τις 4 η για αλλαγη η παρεα skybar chi και μετα παλι forsage shooters και heaven...CAribbean θα παω αν τυχει και εχει κοσμο και δεν εχουν τα αλλα η αν εχει κανενα καλο Live Και κοσμο συνχρονος..ολο το βραδυ δεν εχω κατσει ποτε ουτε θα κατσω και εν παση περιπτωσει ειναι η τελευταια μου επιλογη αυτη που εσυ παρουσιαζεις για πρωτη...
Οσο για το Mamba Παραπανω εγραψα οτι ειναι το καλυτερο για πουτανες αλλα το badoo το καλυτερο για κοπελες νορμαλ εσυ γραφεις μονο το Mamba γιατι αυτο σε ενδιαφερει

Βλεπεις λοιπον οτι ολα τα γραφεις με τα δικα σου τα γιαλια και αδιαφορεις αν οι αλλοι δεν θελουν η μπορουν να κανουν κατι αλλο που δεν μπορεις εσυ...

τελος λοιπον εσυ προτεινεις mamba+carribean

Εγω προτεινω ολα τα αλλα club rotation με σειρα που την ειπα παραπανω και badoo

οποιος θελει ακολουθα οποιο δρομο θελει...

• Like

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Ερωτηση προς γνωστες:

Σε ποιο σαιτ μπαινουμε για να κανουμε γνωριμια με ουκρανεζα ???
-μονο για κιεβο
-να μιλαει αγγλικα
-εμφανιση 7αρι εως κοπελα της διπλανης πορτας
-οχι πουτανα
-με σκοπο μακρυχρονια γνωριμια ταχαμ δηθεν
-χωρις να ξοδευουμε ασυστολα σαν τον κμαν αλλα ολα λογικα.
Ας αναφερω τα στατιστικα μου μετα απο προσπαθεια 2 εβδομαδων στο μπαντου που ειναι εφαρμογη δωρεαν ,ακολουθοντας καποιες προτροπες απο εδω μεσα με σκοπο να ξεκαθαρισουμε λιγο το τοπιο του κιεβου κ με γνωμονα ενα χαμηλο μπατζετ ,gfe , 7αρια εμφανιση.

Badoo
Απαντησαν 3-4.    εμφανισης κ ηλικιακα 4,5-5 (δεν θα εκανα ποτέ το ταξιδι για καποια σαν αυτες. Η μια εμοιαζε με τον σωτηρη Μουστακα.
1-2.    6-6,5αρια απαντησαν μια φορα μονο κ χαθηκαν.
Απο 7αρι κ πανω κ δεν σε αφηνει η εφαρμογη να στειλεις μνμ αν δεν πλερωσεις.

Αυτα....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Γατακια εσεις βριζετε αλλα ο αρχηγος κανει τωρα τριολε με διμετρε μουνια στην κρεσατικ!!!

Αρχηγε μη μασας! Η ζωη αρχιζει στα 50!!!

Εισαι ενας...νεος της εποχης σου!!!
ποια 50?βαλε αλλα 8 με 10" νασαι μεσα  :heavymetalbig:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
πλοβντιβ ηταν παντα παρασαγας καλυτερο απο Σοφια για να γαμησεις
Απορω γιατι ολοι πηγαιναν σοφια αδου η αποσταση ηταν η ιδια σχεδον...
Τωρα ισως μονο εκει να παιζει κατι ακόμα για καμακια β ελλαδος
Υγ. Τασο ριξε ενα γρηγορο συγκριτικο κιεβ οδησου απο τα λιγα εστω που ειδες
επιγραματικα θα ελεγα Αθηνα - Θεσσαλονικη
Κιεβο καλυτερα μερη και μαγαζια ,πιο ανοιχτος κοσμος ,ακριβοτερο
Οδησσος πιο ερωτικη ατμοσφαιρα, ομορφοτερες γυναικες σε μεσο ορο ,φθηνοτερη

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ΘΑΝΤΕΡ ΘΑΝΤΕΡ ΘΑΝΤΕΡΚΑΤΣ!!! ΜΙΑΟΥΥΥ
λογικο αφου πάνε ξυπολυτοι στα αγγουρια χωρις τον απαραιτητο εξοπλισμο
wwalkman-20052017-gif.gif

αστους αυτους..τι θα κανεις τελικα με τη μικρη?εχεις αρκετους πυραυλους να την φας η ο βαλκανιος τσοπάνης κόλωσε λόγω ΥΠΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ κόστους?
αχαχχαχα καλα που δεν υπαρχει εσρ εδω! Τυφλα σε παουερ και γεη-μ οφ λοβ!!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Μιας και μολις τσεκαρα το θρεντ της Πραγας διαπιστωνω οτι επικρατει Καινουργια μοδα στο φορουμ με φωτο απο τυχαια ζευγαρακια των σλαβικων μουνολιβαδων... ημαρτον  :grin:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ΘΑΝΤΕΡ ΘΑΝΤΕΡ ΘΑΝΤΕΡΚΑΤΣ!!! ΜΙΑΟΥΥΥαχαχχαχα καλα που δεν υπαρχει εσρ εδω! Τυφλα σε παουερ και γεη-μ οφ λοβ!!!
τύπε ο τυπος k μας δουλευει,οι  πυραυλοι του φτανουν μονο για αυτη τη ψηλη τη κρεμανταλου,το μουνετο που θα του πάρει και τα σωβρακα σε λίγο θα μας το βγαλει και παρθενα και της εκκλησίας ταχα μου :tickedoff:

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom