Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Φιλε midas εσυ που εισαι ψηλος λογικο ειναι να θελεις ψηλη γκομενα...Οπως ειπα και παλαιοτερα το υψος δεν λεει τιποτα ΜΟΝΟ ΕΦΕ.απο εκει και περα βαθμους παιρνει το προσωπο οι αναλογιες τα κιλα...
Δηλαδη προσωπο τελειο  με 90-60-90 και 165 με 49 κιλα ειναι τελεια απο ολες τις αποψεις
1,95 με 75-65-80 και 90 κιλα πχ δεν λεει τιποτα...

Σπύρο μην πιάνεις το άλλο άκρο του 1,95 απλά επειδή ο kman είναι φετιχιστής και γαμάει καμηλοπαρδάλεις.

Η κοπέλα που πόσταρες έχει πολύ ωραίο πρόσωπο,αλλά αν αντί για 1,65 ήταν 1,75 με τις ίδιες αναλογίες,θα ανέβαινε αμέσως μισό βαθμό παραπάνω.

Δεν θα βρεις κοπέλα στο 1,65 που να την ρωτήσεις αν ήθελε 10 πόντους παραπάνω και να πει όχι.
Και δεν έχει σημασία αν είμαστε ψηλοί ή όχι.
Το 1,65 σε σλαβικες και δυτικες χώρες,κοντό θεωρείται.

Και ξανατονίζω,άλλο τα προσωπικά μας γούστα και άλλο τι έχει παγιωθεί σαν αντικειμενικα ωραίο.

Εν τω μεταξύ ο Τάσος σε 3 παραγράφους χωρίς μπινελίκια και στο χαλαρό,αποδόμησε όλη την παρουσία του kman στο Κίεβο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εισαι αρχικομπλεκσαρας!!!
Πιο 1.85 ρε ασχετε δηλαδη στις τσοντες που ειναι ολες 1.65 ειναι για εσενα μπαζα!!!!!
Εισαι ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑΣ γιατι θα δεις και εμενα και το Love  Και τους υπολοιπους να σου λενε μπραβο οταν γραφεις σωστα!!Εσυ ρε ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΠΡΑΒΟ???
ΟΧΙ ΠΟΤΕ

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ(τα εχω ζησει αυτα με κομπλεξικους σαν και εσενα)αμα την βαραγες εσυ θα ελεγες η καλυτερη του κοσμου αμα την βαρεσω εγω θα την βγαλεις σκαρτη...)αστα φιλε σε καταλαβαμε....
Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ...
Ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ...

ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!!!

και οτι και να λες ολοι μαζι σου την λενε αυτη την φορα λες να κανουν ολοι λαθος????

Σαν εσένα δεν υπάρχει άλλος μαλακας να βάζει τον Πάρη παπαρη να γράφει παπαριές.
Είστε για τον πούτσο,τελειώσατε και γουστάρουμε.
Το πάρτυ δεν τελειώνει.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Και οι φωτός με γκομενες που εχω ποσταρει μαζί μου  κατα καιρούς, συν τα καμακια με γκομενες που εχω κάνει και με έχουν δει live μέλη απο εδω, συν τα καμακια που έχουμε κάνει με Σπύρο έχουν συμβεί σε ενα παράλληλο σύμπαν?χαχαχα

Χάρη έχεις αναρωτηθεί ποτέ μήπως απλα δεν κάθονται σε σένα?Μήπως κάτι δεν κάνεις σωστά και πρέπει να το αλλάξεις?

Σε διαβάζω τόσο καιρό εδώ ολο για ξυλικια γραφείς,ληστείες μαφιες, πορνειες κλπ κλπ. Μήπως απλα σε τρώει ο κωλος σου να μπλεκεις με αυτα?
Φιλικα στο λεω η ζωή είναι πιο απλή!! Ντυσου απλα νεανικα, βαλε χαμόγελο, κανε χιούμορ στις γκομενες, πουλα τους έρωτα και καλα ενδεχόμενο δεσμό και θα δεις πως και στο Κίεβο έχει άπειρο υλικό που δεν θα σου ζητήσει  τίποτα..Αν κυνηγάς 9αρια σύμφωνουμε είναι ποκυ δύσκολο..Αλλα φοιτητριουλες φρέσκες 7αρια βρίσκεις μια χαρά . κάτι που Ελλάδα δεν θα κάνεις ποτέ!!

Εγω οι μόνες αναμνήσεις που εχω απο Κίεβο ειναι χορός,ποτα,γκομενες,ραντεβουδακια και πηδημα..Ευχαριστες στιγμές δηλαδή. Ούτε μαφιες ουτε ξύλο ουτε κλοπες!!
εισαι καλο παιδακι φενεται παντα απο τις απαντησεις σου.κιεβο εχω χρονο δεκεβριο αν θα εισαι
και εσυ πανω αρχες δεκεβριου θα βρεθουμε.το κιεβ σιγουρα εχει υλικο αλλα αυτο που ειμαι δυσπιστος ειναι οτι στο ιτερνετ βγαινει κατι με αυτες που τις ξερω απεξω.99% εχουν τον ιδιο τροπο σκεψης για
αυτο δεν με εντυποσιαζουν και αφηνουν αδιαφορο.δεν εχω διαθεση να πλισιασω γκομενα οδυσσο ειναι χαμενος κοπος.κιεβ αν κατεβω δεν θα προλαμβενω οπως παλια να περνω τηλεφωνα και ραντεβου χωρις ιτερνετ παντα μιλω.τοτε κιεβ ουτε λαπτοπ και ιτερνετ ειχα μαζι μου ουτε αυτα τα σαιτ ηξερα γιατι δεν ασχολουμουν με αυτα.δεν ειναι τυχαιο αγαπητε λοβ που εψαξα και αλλες αγορες σερβια,αρμενια,γεωργια,λετονια,λιθουανια μηπως βρω καπου καλυτερο μερος για ερωτοτουρισμο και καλυτερες ευκαιριες με ομορφες και απλες κοπελες.για ουκρανια χρονια γραφω την απογοητευση μου και παλαιοτερα που πηγα θεσαλονικη πριν 4 χρονια εγραψα ισως στην ελλαδα πρεπει να παιζω παρα ουκρανια.
ο δασκαλος πριν 2 μηνες ελεγε πιο ευκολα στην αθηνα εγω θα βρισκω γκομενες παρα στο κιεβο που εχω ψηλες απαιτησεις.αρμενια ειδα πανεμορφες κοπελες,χαμογελαστες αλλα πανε παντα χερακι με φιλη.
γεωργια πιο προσιτες και ευκολομιλητες,εχει και ομορφες και ευκολα κανεις παιχνιδι,σερβια μπαζολες και μονο με κονε.μπορεις να μιλησεις σερβια με πιτσιρικες αλλα πρεπει να εισαι και εσυ κοντα στην ηλικια τους.απο ολες τις χωρες που πηγα αρμενια ειναι πιο κοντα σε γκομενες οπως τις θελω.
πολυ ομορφες,καλητερες ηθικα και κανενα ηχνος πουτανιου η να σε γελασουνε με κερασματα.
αν δεν βαριομουν τις βιζες μονο ρωσια θα πηγαινα για γκομενες.κιεβ για ξενους ειναι μονο πληρωμενο και οδυσσο ακομα χειροτερα γιατι δεν εχει διαθεσιμη γκομενα.ολες οι καλες και νορμαλ ειναι τακτοποιημενες.ο δασκαλος ιωσηφ τωρα ειναι δνεπρο.περιμενω να μας πει νεα αν και αυτος για δουλεια παει και δεν γκομενιαζει η παει με πουτανες.για δνεπρο παντως ελεγε πριν 4 χρονια να παω λογο του πολεμου.τωρα λεει ολες οι αξιολογες γκομενες τακτοποιηθηκαν.ολες οταν πανε κιεβ,οδυσσο και αλλες μεγαλες πολεις οταν πανε ψαχνουν καπου η καπειον να τις σπιτωσει.μεχρι να βρουνε κατι καλυτερο.
ετσι ολες οι καλες και εμφανισημες που δεν ειναι πουτανες δεν ειναι διαθεσιμες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Σαν εσένα δεν υπάρχει άλλος μαλακας να βάζει τον Πάρη παπαρη να γράφει παπαριές.
Το πάρτυ δεν τελειώνει.
αρχοντα μου ο καθενας παει με αλλες τακτικες και αλλους στοχους.
συγγεντρωθου στον στοχο σου και ενημερωνε μας για τα αποτελεσματα.αστε τα φιλικα πυρα μεταξυ μας.
να σου πω οτι εχεις θαυμαστες κυπρο που σε διαβαζουν αλλα δεν γραφουν.
αυτα τα 4 παιδακια τα εσωσες γιατι πηγαν για πρωτη φορα κιεβ και περασαν καλα.
με ρωτησαν μαλιστα που να παμε βραδυ?καριμπιαν λες οπως λεει ο βαλκανιος?
απαντησα πουθενα βραδι γιατι αν εισαι απειρος ειναι απατη.δεν πηγα ποτε καριμπιαν αλλα αν ετσι ειναι τραβατε στα σιγουρα να βρειτε πουτανες.απο σαιτ λογο γλωσσας δυσκολα θα επαιζαν.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Σπυρο γενικα οι πιο πολλοι κοντοι ετσι ακριβως συμπεριφερονται ... υπαρχουν εξαιρεσεις βεβαια.
οσο για το κρασι των 890 γκριβνα τι να πω ... 800 αφησαμε πουρμπουαρ στο Chi στην σερβιτορα :grin:

αυτο παλι με τα χαρτονομισματα που ποσταρει συνεχεια φωτο ,μου θυμιζει κατι ελληναρες που ερχοτανε Κισιναου με μπατζετ 500 ευρω και απο την πρωτη μερα χαλουσανε τα 300 σε lei για να φαινεται το πακο με τα λεφτα οταν βγαζανε να πληρωσουνε τον καφε τους των εικοσι lei στα ελληνικα ρεστωραν που συχναζανε ...
σαν τους γυφταραιους δηλ  :grin: :grin: :grin:

οσο για το Carribean ειναι αντιστοιχως το μολδαβικο De Javu ,,, πουτανες που σε καρφωνουνε στην κυριολεξια στα ματια και σε "παρακαλανε" να τις φορτωσεις με το αναλογο αντιτοιμο ,προσωπικα δεν με χαλαει αυτο γιατι ειναι ο ευκολος και "ασφαλης" τροπος να γαμησει ο πορνοτουριστας των λιγων ημερων.

Πολυ ευστοχα φιλε Τασο!Αν καποιος ειναι για 2-3 μερες το CArribean δεν ειναι ασχημη λυση αν και παλι προτιμω chi,skybar,defleur
Το caribbean ειναι το de javu πολυ σωστο!!
Φιλια πολλα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Σπύρο μην πιάνεις το άλλο άκρο του 1,95 απλά επειδή ο kman είναι φετιχιστής και γαμάει καμηλοπαρδάλεις.

Η κοπέλα που πόσταρες έχει πολύ ωραίο πρόσωπο,αλλά αν αντί για 1,65 ήταν 1,75 με τις ίδιες αναλογίες,θα ανέβαινε αμέσως μισό βαθμό παραπάνω.

Δεν θα βρεις κοπέλα στο 1,65 που να την ρωτήσεις αν ήθελε 10 πόντους παραπάνω και να πει όχι.
Και δεν έχει σημασία αν είμαστε ψηλοί ή όχι.
Το 1,65 σε σλαβικες και δυτικες χώρες,κοντό θεωρείται.

Και ξανατονίζω,άλλο τα προσωπικά μας γούστα και άλλο τι έχει παγιωθεί σαν αντικειμενικα ωραίο.

Εν τω μεταξύ ο Τάσος σε 3 παραγράφους χωρίς μπινελίκια και στο χαλαρό,αποδόμησε όλη την παρουσία του kman στο Κίεβο.
πολυ σωστα αυτα που λες προφανως μια με τελειο προσωπο 90-60-90 48kg και 1,65 μπορει να ειναι 9 αρι αλλα οχι 9,5 η 10 και η 1,65 αν ηταν 8αρι σε 1,75 θα ηταν 8,5αρι
Αυτο που απλα ηθελα να πω οτι το υψος δεν ειναι ο πρωτος παραγοντας οπως για μια ακομα φορα παραπληροφορει τους αρχαριου ο γνωστο καουμποης....
Θα ελεγα δε οτι το υψος μετραει πολυ περισοτερος στους αντρες αφου εχω δει απειρους κουασιμοδους που επειδη ειναι ψηλοι και μονο(χωρις πολλα χρηματα και γνωσεις απο γυναικες)εχουν ωραια μωρα διπλα τους..
Τελος προφανως οποια γυναικα σε ολο τον κοσμο και να ρωτησεις αν θελει να ψηλωσει 10cm φυσικα θα σου πει οτι το θελει σαν τρελη γιατι οι ψηλες φαινονται στα club και απο μακρυα ενω οι κοντες...
Παρολα αυτα επιμενω οτι οι ΨΗΛΕΣ ειναι για εφε αλλα οι κοντες για το κρεβατι γιατι ειναι ευκινητες ευκολα κανουν ολα τα γουστα...
Αν σου αρεσουν παντος  οι ψηλες μαζι σου και εγω(burj khalifa τις λεω)...
παντος απο αυτα που εχω δει που βαζεις στην πραγα εχεις πολυ καλο γουστο!Μπραβο

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Το πάρτυ δεν τελειώνει.

Φιλακια κμαν φιλακια....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σπυρο γενικα οι πιο πολλοι κοντοι ετσι ακριβως συμπεριφερονται ... υπαρχουν εξαιρεσεις βεβαια.
οσο για το κρασι των 890 γκριβνα τι να πω ... 800 αφησαμε πουρμπουαρ στο Chi στην σερβιτορα :grin:

αυτο παλι με τα χαρτονομισματα που ποσταρει συνεχεια φωτο ,μου θυμιζει κατι ελληναρες που ερχοτανε Κισιναου με μπατζετ 500 ευρω και απο την πρωτη μερα χαλουσανε τα 300 σε lei για να φαινεται το πακο με τα λεφτα οταν βγαζανε να πληρωσουνε τον καφε τους των εικοσι lei στα ελληνικα ρεστωραν που συχναζανε ...
σαν τους γυφταραιους δηλ  :grin: :grin: :grin:

οσο για το Carribean ειναι αντιστοιχως το μολδαβικο De Javu ,,, πουτανες που σε καρφωνουνε στην κυριολεξια στα ματια και σε "παρακαλανε" να τις φορτωσεις με το αναλογο αντιτοιμο ,προσωπικα δεν με χαλαει αυτο γιατι ειναι ο ευκολος και "ασφαλης" τροπος να γαμησει ο πορνοτουριστας των λιγων ημερων.

Έδωσες 800 πουρμπουάρ στο  Chi γιατί ήσασταν με γκομενες και πρέπει κανείς να δίνει 10% τιπ εδώ αν θέλει να κάνει καλή εντύπωση στις γκομενες.Οποτε αν ξοδεψατε 8000,το 10% είναι τα 800.Προφανώς βέβαια ξοδεψατε περισσότερα.
Τις δερνει άπειρη μαλακια εδώ με τα τιπ,τι σχέση έχει η κατανάλωση που κάνεις με το τιπ που αφήνεις και γιατι ενδιαφέρουν τις γκομενες τα τιπ?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
πολυ σωστα αυτα που λες προφανως μια με τελειο προσωπο 90-60-90 48kg και 1,65 μπορει να ειναι 9 αρι αλλα οχι 9,5 η 10 και η 1,65 αν ηταν 8αρι σε 1,75 θα ηταν 8,5αρι
Αυτο που απλα ηθελα να πω οτι το υψος δεν ειναι ο πρωτος παραγοντας οπως για μια ακομα φορα παραπληροφορει τους αρχαριου ο γνωστο καουμποης....
το 80% που βλεπω ρωσιδες και ουκρανια ειναι κοντα στο υψος μου 1.60-1.65.
ολοι οι ασχετοι οταν ακουνε ρωσια νομιζουν ολες ειναι διμετρες.αυτο με τις διμετρες το κολημα το ακουω απο κατι αγαμητους μπαρπες 55-65 που δεν πηγαν ποτε σε αυτες τις χωρες και γαμανε την τουλα και την σουλα εδω κυπρο ε 30 χρονια χαχαχαχαχ.μου αρεσουν αρκετα αδυνατες κοντουλες κατα προτιμηση και
ουτε ιχνος κυτταριτιδα.φιλοι μου πηγαν ντονετσκ με αποελ και λενε δεν ειδαμε ομορφη γκομενα και κατι κοντουλες βλεπαμε.απογοητευτηκαν και ασε που δεν τους αρεσε ουτε ντονετσκ ουτε το χαρκοβ που εμεναν σε χοτελ.μου ειπαν μπρατισλαβα με αποελ εχασαν το φως τους ενω ουκρανια δεν ξαναπατανε.μου ειπαν πως μπορεις να ζεις σε αυτη την χωρα.τοτε καθε μηνα ημουν μεχρι 15 μερες.
εμας αν μας παρουν κιεβ,δνεπρο,οδυσσο,χαρκοβ 3 χρονια δεν θα βαρεθουμε και μας αρεσει

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
ολοι οι ασχετοι οταν ακουνε ρωσια νομιζουν ολες ειναι διμετρες.αυτο με τις διμετρες το κολημα το ακουω απο κατι αγαμητους μπαρπες 55-65 που δεν πηγαν ποτε σε αυτες τις χωρες και γαμανε την τουλα και την σουλα εδω κυπρο ε 30 χρονια χαχαχαχαχ
Τελειος!!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Πολυ ευστοχα φιλε Τασο!Αν καποιος ειναι για 2-3 μερες το CArribean δεν ειναι ασχημη λυση αν και παλι προτιμω chi,skybar,defleur
Το caribbean ειναι το de javu πολυ σωστο!!
Φιλια πολλα
σπυρο αν παω δεκεβριο κιεβ πουθενα δεν ξοδευομαι νυχτα.προτιμω να τα ξοδεψω πανω μου σε ρουχα σε επονυμα μαχαζια και να κανω βολτα στην χριστουγενιατικη αγορα και μολλ μεχρι 11 το βραδι.
κανα σαλον και τελος.η νυχτα με βρισκει αντιθετο εδω και λιγα χρονια και το ειπα πολλες φορες νυχτα
εφαγα μονο πιο λιγες απο τα δακτυλα των χεριον μου.ολες μερα τις γνωριζα στο μετρο,χρισατικ,παρκα,αγορες,μαχαζια.αλλα μεχρι τα 33 που πηγαινα κιεβ φενωμουν 20.πολλες ομως επιδει ελεγα την αληθινη ηλικια μικρουλες την εκαναν η ηθελαν μονο κερασματα.νυχτα δεν ξαναπαω πουθενα εκτος οδυσσο σε ενα μπαρ ρεστοραν που δουλευει μεχρι 12 το βραδι

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
σπυρο αν παω δεκεβριο κιεβ πουθενα δεν ξοδευομαι νυχτα.προτιμω να τα ξοδεψω πανω μου σε ρουχα σε επονυμα μαχαζια και να κανω βολτα στην χριστουγενιατικη αγορα και μολλ μεχρι 11 το βραδι.
κανα σαλον και τελος.η νυχτα με βρισκει αντιθετο εδω και λιγα χρονια και το ειπα πολλες φορες νυχτα
εφαγα μονο πιο λιγες απο τα δακτυλα των χεριον μου.ολες μερα τις γνωριζα στο μετρο,χρισατικ,παρκα,αγορες,μαχαζια.αλλα μεχρι τα 33 που πηγαινα κιεβ φενωμουν 20.πολλες ομως επιδει ελεγα την αληθινη ηλικια μικρουλες την εκαναν η ηθελαν μονο κερασματα.νυχτα δεν ξαναπαω πουθενα εκτος οδυσσο σε ενα μπαρ ρεστοραν που δουλευει μεχρι 12 το βραδι
οταν θα παμε παρεα πιστευω να σε κανω να αλλαξει γνωμη εκτος και αν θες να παμε λιγο παραπανω που εκει θα αλλαξεις γνωμη σιγουρα...
Φιλια

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μπηκα τωρα στο μαμπα και εχω ευχαριστα νεα.πολλα νεα πρωσωπα που μαλιστα δεν χρειαζεται να εισαι βιπ η πλωρωμενο μπορεις να στειλεις μυνηματα.φυσικα ολες λεφτα ψαχνουν και δεν εχει κατι καλο ποιοτικα
αλλα για ξεπετα εχει ψωμι.δεν κανω λαθος να στειλω απο κυπρο μην αχισουν μπλοκ και μαλακιες.
πολλες λενε τουρκοι μην ενοχλητε στο προφιλ τους

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μπορώ να δεχτώ να τα χώνετε στο Κμαν για τα σπονσοραρίσματα και για τις υπεραξίες!
Αλλά το να τα λένε κάποιοι τον Κμαν σαβουρογάμη υποδηλώνει εμπάθεια και κόμπλεξ!

Η χειρότερή του
Η καλύτερή σας

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δυστυχος οι νεαρεσ μεχρι 25 και εμφανσημες εχουν βιπ και δεν μπορω να γραψω

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Χάρη άκου συμβουλές.

Για free πηδημα μέχρι 7αρια απο διαδίκτυο κάνεις τα εξής.

Ξεχνας mamba αφού είναι το πιο γνωστό site για πληρωμένες. Εκεί μπαίνεις μόνο για sponsoring.

Ασχολείσαι μονο με badoo και με tinder. Τον τέλευταιο χρόνο έχει πέσει το tinder αλλα έχει πολύ χαμό στο badoo. Οταν λεμε match εννοουμε έχετε κάνει like και εσυ και αυτή.

Topface έχει γενικά χαμηλου νοητικου επίπεδου αλλα μπορείτε κανα 20 χρόνο χαζό να γνωρίσεις αν κοιτάς τέτοιες ηλικίες. Το βασικό σου όμως όπλο είναι πλέον το badoo με συμπλήρωση απο tinder.

Δεν ξεκινάς την συζήτηση με ατάκες είσαι πολυ συμπαθητική είσαι πολυ όμορφη κλπ. Δεν ποσταρεις φωτος εντυπωσιασμου με ακριβά αυτοκίνητα, μπράτσα παραλίες κλπ.
Θα γράψεις μια ατακα του τυπου στο προφίλ σου "i am looking for my soulmate" και θα βάλεις απλές καθημερινες Φώτος με χαμόγελο βασικοτατο. Αν ποσταρεις φώτο με cabrio περα απο οτι σε περνάνε για ψώνιο φωνάζεις είμαι χορηγός ελάτε.
Η λογική είναι να πουλας στο προφίλ ενα στυλ απλο καθημερινο παιδί μακριά απο κατήγορια χορηγού!!
Ξεκινα συζήτηση με μια απλη απάντηση του τύπου καλημέρα τι κάνεις? Με λένε χάρη χάρηκα που ταίριαξαμε.

Μετά απο λίγο για να το γύρισεις στο χιούμορ μόλις έχεις πει είμαι Ελλάδα πέτα μια ατάκα.. Και αν ερωτευτούμε που θα ζήσουμε Αθήνα Κίεβο η και στα δύο :))
Αν γελάσει και απαντήσει παει καλα.. Μετα απο κανα δγο μέρες μιλάτε και απο viber με video.. Αν τα καταφέρεις παεο πολυ καλα. Με 2 ραντεβουδακια Κίεβο την έχεις κρεβάτι χωρίς λεφτά.

To super power είναι φτηνό στο badoo.. Ενεργοποίησε το!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έχουν αγριέψει τα πράγματα στο ίντερνετ.Πολυ λαμογιο.Βγήκα με τρεις απο το τιντερ.Ολες λαμογια.
Τώρα καμακωνω Γκουλιβερ αλλά δεν μπορώ να βρω μουναρες.Πολυ χαμηλό επίπεδο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Έχουν αγριέψει τα πράγματα στο ίντερνετ.Πολυ λαμογιο.Βγήκα με τρεις απο το τιντερ.Ολες λαμογια.
Τώρα καμακωνω Γκουλιβερ αλλά δεν μπορώ να βρω μουναρες.Πολυ χαμηλό επίπεδο.

Δεν έχει αγριέψει απλα πρέπει να αλλάξεις ηλικια.. Βάλε πως είσαι 40 αλλιώς οποια μουναρα θα βλέπεις είναι ιερόδουλη.. Οι κανονικές έχουν φίλτρα και δεν εμφανίζεσαι σε αυτές. Αν δεις 22 χρόνων μουναρα και είσαι ας πούμε 46 είναι 100% πουτανα.
35 άρες normal θα βρεις όμως αν δηλώνεις πραγματική ηλικια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σου λέω παίζουν λαμογια στο ίντερνετ και μέτριες.
Μόνο live έχει καλές αλλά είναι δύσκολα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αν περίμενεις kman 25 χρόνια νεώτερη 9αρι χωρίς λεφτά οχι δεν θα βρει κανείς.. Εμείς δεν δίνουμε τέτοιες υπόσχεσεις. Αλλα εφταρακια μεχρι μια 15ετια κάτω βρίσκεις απο διαδίκτυο χαλαρά αν πουλήσεις έρωτα. Εγω σε ενάμιση χρόνο βρήκα 17 Κίεβο οπότε εννοείται πως θα σε γειωνω οταν λες πως δεν γίνεται. Γιατί γίνεται και αφού το έκανα εγώ θα υο κάνουν πολλοί αρκεί να ξυπνήσουν!! Αλλα που!!!

17 πηδημα εννοώ γιατί κονε είναι 5πλασιες..λογικο σε τόσες να φας και κάποιες πατατες αλλα αυτά είναι στο παιχνίδι.. Άκυρα ραντεβού εννοώ η να εξαφανιστεί μετά κλπ. Πάντως λεφτά δεν μου έφαγε καμία.οταν δεις πωε είναι gold digger εξαφανίζεσαι με τρόπο δεν γίνεσαι κορόιδο.. Πχ ραντεβού αμεσα να μου πει η αλλη στο πρώτο ραντεβού θελω σούσι.. Α λεω δνε πεινάω καφεδάκι μισάωρο και έφυγα..!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom