You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
μαζεψε τα χυσια του τασου απο τη μαπα σου ρε φτωχομπινε, σε ξεφτιλισε ολο το σαηΑυτό λένε οι Θεσσαλονικεις.Εμείς περνάμε καλά οι γκομενες μας βλέπουν να περνάμε καλά και φτιάχνονται.Δώσαμε 25 ευρώ πουρμπουάρ για την εξυπηρέτηση,έτσι είμαστε συνηθισμένοι.
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
αφου ειναι ολο πουτανες μεσα στο καριμπιανΕδώ το Carribean σήμερα.Της πουτανας.
Καλα μιλαμε ολη η νεολαια μεσα! Μην το μυριστει ο ΠαριςΠαπις οτι ο μεσος ορος ηλικιας ειναι 55.Εδώ το Carribean σήμερα.Της πουτανας.
Και σπονσορες!αφου ειναι ολο πουτανες μεσα στο καριμπιαν
υγ.
Παντα επικαιρος και διαχρονικος ο Μεταναστης!
φοβικος
θα γινουμε παραδεισος
Εδώ το Carribean σήμερα.Της πουτανας.
Μπράβο τόλμησες να ποσταρεις video απο Σάββατο που εχω ξελαρρυγιαστει να προτείνω σε όλους να πηγαίνουν εκει μονο ΣΑΒΒΑΤΟ γιατί πάει ο νορμάλ κόσμος. Φυσικά το παρουσιάζεις σαν ειναι ενα έτσι μόνιμα.Ενω καθημερινες είναι ουτε το ενα τρίτο γεμάτο και το 65% είναι πουτανες μαύρη ζωνη.
Ο φίλος παραπάνω λέει προσέξτε πριν βάλετε το χέρι στην τσεπη στα dating sites. Μάλιστα. Το badoo έχει 10 ευρώ!! Αν πληρώσεις 5μηνο πεφτει προσφορα σε 4 ευρώ το μήνα!!!
με 4 ευρώ το μήνα (ενας καφες) εχω γνωρίσει απο κοντά πανω απο 30 γυναίκες. Οπότε για 4 ευρώ προσέξτε μην μπαίνετε τραβάτε εκει απροετοιμαστοι χωρίς να έχετε κανόνισει με καμια και παλεψτε στον δρόμο σε μια εβδομάδα που θα κάτσετε!! Σε μια εβδομάδα να την γνωρισετε να μιλήσετε να βγειτε ραντεβού να πηδησετε..και αυτα με μια να δω πόσες θα βρειτε τυχαία στο δρόμο που πρότεινει kman,,Θα πετύχετε και καμια γιορτή και συννεφιά με αδειους δρόμους, θα πήγαινετε και μέτα νυχτα στα πουτανομαγαζα που λέει "ο δάσκαλος" και μετά θα γυρίσετε πίσω και θα πείτε μαλακα dr love που μας έλεγες πως είναι καλα εκει. Σκατα είναι..Ελλαδιτσα και παλι Ελλαδιτσα!!
Ειναι αυτά που έλεγε ο drag ακομα ο Έλληνας ψάχνει να δει τι αξίζει και τι όχι έτος 2018.
Σκέτο πουτανάδικο το Carribean όπως λένε και οι έξυπνοι εδώ.
Δεν είναι ρε φίλε? Πες μου σε ποιο μαγαζι πάς Κίεβο και σε πλησιάζουν γυναίκες και σου λένε θέλεις να πάμε για μασαζ με 150$ κατευθειαν και στην Ψύχρα.. Καθόμασταν την άλλη φορά με τον Τάσο και τα παιδία που ήταν για πρωτη φορα στο μαγαζί και γελάγαν!! Ερχόντουσαν σε κοιτούσαν στα μάτια και περίμεναν την προσφορά..Τις παπαριές γράψτες αλλού..Πλέον πήγε κόσμος και τα έζησε live οπότε δεν τα λέω μόνο εγω!!
Για πληρωμένο αν θέλει κάποιος αξίζει όμως. Η αν γουστάρεις live μουσική να ακούσεις..Για free γκόμενες χωρίς κασερι Σάββατο μόνο αξίζει γιατι κάνει καλα events και σκάει πολύ κανονικός κόσμος..Αλλά Τεταρτη π.χ. είναι σκέτο Πορνειο!!
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 187
- Like
- 48.786
- Πόντοι
- 26.141
και εκει στο καριμπιαν μια καλουτσικη πορνη τι λετα θα ζητησει για λονγκ ταιμ?και το για μια ωρα???Δεν είναι ρε φίλε? Πες μου σε ποιο μαγαζι πάς Κίεβο και σε πλησιάζουν γυναίκες και σου λένε θέλεις να πάμε για μασαζ με 150$ κατευθειαν και στην Ψύχρα.. Καθόμασταν την άλλη φορά με τον Τάσο και τα παιδία που ήταν για πρωτη φορα στο μαγαζί και γελάγαν!! Ερχόντουσαν σε κοιτούσαν στα μάτια και περίμεναν την προσφορά..Τις παπαριές γράψτες αλλού..Πλέον πήγε κόσμος και τα έζησε live οπότε δεν τα λέω μόνο εγω!!
Για πληρωμένο αν θέλει κάποιος αξίζει όμως. Η αν γουστάρεις live μουσική να ακούσεις..Για free γκόμενες χωρίς κασερι Σάββατο μόνο αξίζει γιατι κάνει καλα events και σκάει πολύ κανονικός κόσμος..Αλλά Τεταρτη π.χ. είναι σκέτο Πορνειο!!
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.120
- Πόντοι
- 3.656
εχω παει προ δεκαετίας στην αποτυχια αυτηωτο καριμπιαν,καππια τεταρτη η πεμπτη, σε φορμα τοτε, γαμουσα κισιναου 3 στις 4 που εκανα καμακι, κι ημουν ανεβασμένος, σταμπαρω μια λοιπον στο καριμπιαν που αξιζε γιατι η πλειοψηφια ηταν πατσαβουρες από τότε, κ φτιαζνω στο μυαλο μου ατακες κ πλαν γιατο καμακι..Δεν είναι ρε φίλε? Πες μου σε ποιο μαγαζι πάς Κίεβο και σε πλησιάζουν γυναίκες και σου λένε θέλεις να πάμε για μασαζ με 150$ κατευθειαν και στην Ψύχρα.. Καθόμασταν την άλλη φορά με τον Τάσο και τα παιδία που ήταν για πρωτη φορα στο μαγαζί και γελάγαν!! Ερχόντουσαν σε κοιτούσαν στα μάτια και περίμεναν την προσφορά..Τις παπαριές γράψτες αλλού..Πλέον πήγε κόσμος και τα έζησε live οπότε δεν τα λέω μόνο εγω!!
Την πληδιαζω κ πριν ανοθξω το στομα μου, μου λεει, χαλοου χαου αρε γιου, ντου γιου στει ιν χοτελ νιαρ χιαρ? Μουρθανε γελια, ναι της λεω, παμε με λεει. Αλλα ξερεις θελω 150δολαρια να πληρωσω κατι
Τοτε το χριβνα ηταν 1με 9, οποτε ουτε σε χριβνα εβγαινε η αντιπροταση. Τα 1000 ηταν πολλα παλι 100τισα ευρω, την χαιρέτησα, εκατσα λιγο ακομα, ακουσα τα ιδια και χειροτερα απο κατι πεθαμενες και την αλλη μερα το πρωι ξαναγυρισα πισω στο Κισιναου της χρυσης εποχης που γαμουσαμε μουναρες εικοσαρες μακραν ανωτερες στην πλειοψηφια απο τις ψοφιες που ειχα δει εν γενη στο κιεβο.εκεινη την εποχη ειχα ανακαλυψει τα δυο χρυσορυχεια του μουνιου λβοβ και κισινιοφ κι οπου αλλου πηγα τα μερη συγκριτικα ηταν απλα ακυρα...
Βεβαθα οιβεποχες χαλασαν μετα με την ρουμανικη ακρατη δωρεα διαβατηριων εξ ου κι ειναι κι εκεινπλεον καμενη γη ισως κ χειροτερο το Κισιναου πλεον, κι απο το κιεβο....
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
στο βιντεο φαινονται 2 πραγματα:Εδώ το Carribean σήμερα.Της πουτανας.
1. κατι ελλεινοι κακομοιρηδες γεροι που προσπαθουν να το παιξουνε τζοβενα και χορευουνε σα 16χρονα με τις μουναρες και στο τελος οχι απλα δε θα γαμησουνε αλλα θα παθουνε κανα εμφραγμα :S
2. ποσο πολυ μαγκας και φραγκατος πελατης-σπονσορας ειναι ο Κμαν και ποσο πολυ μετρανε οι αυνανικοι του πυραυλοι, που τονεχουνε βαλει και καθεται σε τραπεζι 200 μετρα απο τη σκηνη, σε λιγο θα τον βαζουνε σε σκαμνακι εξω απο το μαγαζι
οσο για τα dating sites κλπ συνδρομητικες παπαριες ,ειναι πραγματικα λυπηρο να επανερχονται στην επιφανεια πραγματα τα οποια εχουν αναλυθει απο τον μεγα Ιωσηφ Μπλασκο εδω και δεκα χρονια και να παρουσιαζονται σα νεες λυσεις. Αυτο δυστυχως ειναι το αποτελεσμα της ανοχης στις βαλκανικες παπαριες του Κμαν και των κλωνων του, που αντι να τους πεταξουν με τις κλωτσιες οι μοντερατορες γιατι εχουνε γεμισει ψεμματα και μαλακιες τα ενημερωτικα νηματα της Ουκρανιας με αποτελεσμα να χαθουν οι πραγματικα χρησιμες πληροφοριες,καθονται και χασκογελανε με τον γραφικο μαλακα και τις περιπετειες του κοντορεβυθουλη στα μουνολιβαδα του Κιεβου .... :S
μεγαλη καταντια για το σαη
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
στο βιντεο φαινονται 2 πραγματα:
1. κατι ελλεινοι κακομοιρηδες γεροι που προσπαθουν να το παιξουνε τζοβενα και χορευουνε σα 16χρονα με τις μουναρες
2. ποσο πολυ μαγκας και φραγκατος πελατης-σπονσορας ειναι ο Κμαν και ποσο πολυ μετρανε οι αυνανικοι του πυραυλοι, που τονεχουνε βαλει και καθεται σε τραπεζι 200 μετρα απο τη σκηνη, σε λιγο θα τον βαζουνε σε σκαμνακι εξω απο το μαγαζι
3. Αυτο δυστυχως ειναι το αποτελεσμα της ανοχης στις βαλκανικες παπαριες του Κμαν και των κλωνων του, που αντι να τους πεταξουν με τις κλωτσιες οι μοντερατορες γιατι εχουνε γεμισει ψεμματα και μαλακιες τα ενημερωτικα νηματα της Ουκρανιας με αποτελεσμα να χαθουν οι πραγματικα χρησιμες πληροφοριες,καθονται και χασκογελανε με τον γραφικο μαλακα και τις περιπετειες του κοντορεβυθουλη στα μουνολιβαδα του Κιεβου .... :S
4.μεγαλη καταντια για το σαιτ
1. Την έχω δει την σκηνή, έχει μία κάποια γραφικότητα.
2. Ας μην σχολιάσουμε. ο κμαν είναι infotainment πια.
3. Έτσι
4. Ακόμη πιο έτσι
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.120
- Πόντοι
- 3.656
Κμαν ουμπερ αλλες1. Την έχω δει την σκηνή, έχει μία κάποια γραφικότητα.
2. Ας μην σχολιάσουμε. ο κμαν είναι infotainment πια.
3. Έτσι
4. Ακόμη πιο έτσι
Αν δεν εγραφς αυτα που φανταζεται οτι του συμβαινουν, το νημα θαχε ψοφησει οπως ψοφησαν τα ρωσσικα θρεντ με την αποχωρησξ του πορδομεταναστη..
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Κμαν ουμπερ αλλες
Αν δεν εγραφς αυτα που φανταζεται οτι του συμβαινουν, το νημα θαχε ψοφησει οπως ψοφησαν τα ρωσσικα θρεντ με την αποχωρησξ του πορδομεταναστη..
Όλα τα θρεντ θα ψοφήσουν γιατί οι (φυσιολογικοί) άνδρες κάποια στιγμή παθαίνουμε κορεσμό από μουνί και θέλουμε να αράξουμε.
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Το μαγαζί έχει ευκαιρίες ακόμα και για εσένα στο Avatar!Που θα βρεις αλλού στον κόσμο να γαμήσεις;Αντί να εύχεσαι για την υγεία του ανθρώπου που δίνει πληροφορίες έχεις ξεκατινιαστει...στο βιντεο φαινονται 2 πραγματα:
1. κατι ελλεινοι κακομοιρηδες γεροι που προσπαθουν να το παιξουνε τζοβενα και χορευουνε σα 16χρονα με τις μουναρες και στο τελος οχι απλα δε θα γαμησουνε αλλα θα παθουνε κανα εμφραγμα :S
οσο για τα dating sites κλπ συνδρομητικες παπαριες ,ειναι πραγματικα λυπηρο να επανερχονται στην επιφανεια πραγματα τα οποια εχουν αναλυθει απο τον μεγα Ιωσηφ Μπλασκο εδω και δεκα χρονια και να παρουσιαζονται σα νεες λυσεις. Αυτο δυστυχως ειναι το αποτελεσμα της ανοχης στις βαλκανικες παπαριες του Κμαν και των κλωνων του, που αντι να τους πεταξουν με τις κλωτσιες οι μοντερατορες γιατι εχουνε γεμισει ψεμματα και μαλακιες τα ενημερωτικα νηματα της Ουκρανιας με αποτελεσμα να χαθουν οι πραγματικα χρησιμες πληροφοριες,καθονται και χασκογελανε με τον γραφικο μαλακα και τις περιπετειες του κοντορεβυθουλη στα μουνολιβαδα του Κιεβου .... :S
μεγαλη καταντια για το σαη
Το μαγαζί έχει ευκαιρίες ακόμα και για εσένα στο Avatar!Που θα βρεις αλλού στον κόσμο να γαμήσεις;Αντί να εύχεσαι για την υγεία του ανθρώπου που δίνει πληροφορίες έχεις ξεκατινιαστει...
Εγγραφη στο forum χτες μυνηματα ΕΝΑ..Ρε kman έλεος με τους κλώνους!!
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
ηρθε ο αλλος απο το πουθενα, με ενα μηνυμα και με υπογραφη Κμανιστης να μας το παιξει αδεκαστος κριτης.... ημαρτον παναγια μου :SΕγγραφη στο forum χτες μυνηματα ΕΝΑ..Ρε kman έλεος με τους κλώνους!!
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
καλυτερα να μεινουν μονο με τις πραγματικες και χρηστικες πληροφοριες τα νηματα, παρα να ψαχνεις βελονες στα αχυρα αναμεσα στις χιλιαδες ανουσιες μαλακιες και ψεμματα του ΚμανΚμαν ουμπερ αλλες
υ.γ. τελικα ουτε χθες γαμησε ο Κμαν. τρομερη επιτυχια ο βαλκανιοπουτσισμος.... σα κατι διαφημισεις αδυνατισματος, σε 5 μερες εχασε 3 χιλιαρικα χωρις να γαμησει :S
Ρε βλήμα παρη πίπα πόσες μαλακιες τραβάς τη μέρα?Κίεβο έχεις πάει ποτε?Αν πας σφυρα.
Άντε να τσιμπουκωσεις το μεντορα σου που σε βάζει να γράφεις βλακέντιε,μουνι της λάσπης.
Ψόφος μουνοπανα εγώ επιβάλλω τους όρους.
[/color[/URL]]
Άντε να τσιμπουκωσεις το μεντορα σου που σε βάζει να γράφεις βλακέντιε,μουνι της λάσπης.
Ψόφος μουνοπανα εγώ επιβάλλω τους όρους.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41