Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Είσαι απλα ενας πουστακος που υπαγορευει στους άλλους τι να γράφουν.Λες στον παπαρι γράψε αυτό,στον Love γράψε το άλλο κτλ.
Στα αρχιδια μου το παιχνίδι της επικοινωνίας.Εμείς πάμε να κάνουμε ζημιά για αυτό και δεν αντιδρώ με επιχειρήματα.Είναι η μη αντίδραση.
εσεις ποιοι ειστε μονος σου εισαι ρε σαχλαμαρα ποιοι εσεις(οι κλωνοι σου)???
Τι επιχειρηματα να εχεις τους πυραυλους την νασα???Ετσι και αλλιως ειναι γνωστη η τακτικη οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζουν τα βρισιδια...
Οσο για τους χαρακτηρισμους δειχνεις για μια ακομα φορα ποσο ΑΡΧΙΚΟΠΛΕΞΙΚΟΣ αμορφωτος και τιποτενιος εισαι...
Οσο για τα προσβλητικα που λες οτι εγω υπαγορευω στους αλλους ας σου απαντησουν οι ιδιοι...Καλα ποιος νομιζει οτι εισαι που λες σε ολο το θρεντ οτι δεν εχουν δικια τους γνωμη και τους υπαγορευω...
Τι λες ρε σαχλαμαρα ο μονος που υπαγορευει εισαι εσυ στους κλωνους σου αμορφωτο σκεπαρνι...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Δεν είναι ρε φίλε? Πες μου σε ποιο μαγαζι πάς Κίεβο και σε πλησιάζουν γυναίκες και σου λένε θέλεις να πάμε για μασαζ με 150$ κατευθειαν και στην Ψύχρα.. Καθόμασταν την άλλη φορά με τον Τάσο και τα παιδία που ήταν για πρωτη φορα στο μαγαζί και γελάγαν!! Ερχόντουσαν σε κοιτούσαν στα μάτια και περίμεναν την προσφορά..Τις παπαριές γράψτες αλλού..Πλέον πήγε κόσμος και τα έζησε live οπότε δεν τα λέω μόνο εγω!!

Για πληρωμένο αν θέλει κάποιος αξίζει όμως. Η αν γουστάρεις live μουσική να ακούσεις..Για free γκόμενες χωρίς κασερι Σάββατο μόνο αξίζει γιατι κάνει καλα events και σκάει πολύ κανονικός κόσμος..Αλλά Τεταρτη π.χ. είναι σκέτο Πορνειο!!
παει ενας 33 κυπριος συχνα καριμπιαν οταν ειναι κιεβο και λεει καπιες μερες μονο βιζιτες και μια μερα δεν θυμαμε ποια εχει και κανονικο κοσμο.αλλα παλι δεν γουσταρω ανακατεμενο πληθος απο παλιες εμπειριες.να κερνω κοκτελ 15 ευρο πανω απο 20 κοκτελ και μετα οταν παω με την γκομενα σπιτι μετα το γαμησι να ζητα 100 ευρο.εδωσα 50 σε μια τετεια περιπτωση και φωναζε σαν τρελη.αρπαξε και μαχαιρι και προλαβα και της το πηρα.με απειλουσε θα φερει μπατσοθσ συνεργατες της.την επαθα παλαιοτερα κιεβ σε τετεια μερη και δεν γουσταρω.τα 2 με 3 μερη για φαγητο και ποτο που ανακαλυψα οδυσσο αν και λιγο κοσμο ειναι νορμαλ και προτιμω εκει.κιεβ μονο την μερα θα κινηθω.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.278
Πόντοι
2.356
Σαφώς και τότε και τώρα, το ίδιο είναι. Για τύπους σαν κι εσένα, ακόμα και στην εποχή προ του 1989,
όταν άλλοι πηδούσαν με ένα παντελόνι jean, πάλι το ίδιο θα ήταν. Και τότε, εκατοδόλαρα θα σκορπούσες,

έτσι άρχοντας, κιμπάρης και μπρούκλης που είσαι. Εδώ συμφωνούμε... :grin:
Μεγαλειωδης ποστ.
καλα που δεν ειχε περασει απο Βουδαπεστη εκεινη την περιοδο ...  :grin:

• Like
Αντιδράσεις: popov

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Να πω κάτι για το Caribbean.

Είναι σαν αισθητική και ποικιλία προγράμματος το τοπ μαγαζί στο Κίεβο.

ΚΑΙ τις καθημερινές, ΝΩΡΙΣ έχει κανονικό κόσμο. Ειδικά όταν έχει τα θεατρικά σκετς (στα ρώσικα) του Чёрный Квадрат, που αρχίζουν συνήθως στις 19.00, εκεί θα δείτε την πραγματική Ουκρανία.

Γυναικοπαρέες με καλές δουλειές που έχουν κλείσει το τραπέζι τους και πληρώνουν ρεφενέ χωρίς να περιμένουν τον κάθε σάπιο ξένο (ή Ουκρανό).

Να τα λέμε και αυτά παιδιά.

Δεν τα λες καλά όμως..Λοιπον το caribbean έχει δύο καταστάσεις 7-10 έχει show οπως το παρουσιάζεις αλλά αυτό ειναι σε στυλ θεατρικής παράστασης με τα εισητήρια πολλές φορές να φτάνουν και τα 40 ευρω είσοδο που μαζέυει πολύ καλό κόσμο κουλτουρας ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ γνωριμιας και παιχνιδιου..Φανταστείτε σαν να πηγαίνετε σε θέατρο..Μετα τις 10 λήγει η παράσταση φευγουν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι προηγούμενοι και μετατρέπετε σε night club που περιμενει να γεμισει παλι καθημερινες με τις πουτανιτσες του.
Δηλαδή προτείνεις να παέι κάποιος σε θατρική παράσταση στα Ρώσσικα με 40 ευρω εισητηριο να δει την κουλτούρα? Τι μας νοίαζει εμάς αν πριν είναι μέγαρο μουσικής?
Δεν μένει κανεις απο τους κυριλέ μετα την παράσταση φεύγουν όλοι και το έχω βιώσει το σκηνικό.

Επίσης θα συμφωνήσω μαζί σου πως ειναι το Top μαγαζί σε φάση live μουσικής.Πολλές φορές πηγαίνω απλά να ακούσω το πρόγραμμα που μου αρέσει πολύ και μάλιστα μερικες φορές φέρνει και διάσημα ονόματα..Μια ερώτηση είχα πάντα όμως..Πως ένα μαγαζί πραγματικά με τόσο καλή live μουσική ανέχεται να γεμίζει τις μπάρες του με ιερόδουλες που παίρνει μάλιστα και σαν μαγαζί tips απο αυτες. Απο αυτό και μόνο παρόλο που συμφωνω με το επίπεδο της μουσικής δεν μπορώ τελικά να μην γελάω με το επίπεδο του μαγαζιού και του μαγαζάτορα..Κουλτουρα μπροστά, live μουσικη και γεματο Πουτάνες πίσω..Αν θέλει να πουλήσει ωραίο στυλ πρέπει να τις διώξει απλά!!!μέχρι τότε θα είναι πορνείο..

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μια ερώτηση είχα πάντα όμως..Πως ένα μαγαζί πραγματικά με τόσο καλή live μουσική ανέχεται να γεμίζει τις μπάρες του με ιερόδουλες που παίρνει μάλιστα και σαν μαγαζί tips απο αυτες. Απο αυτό και μόνο παρόλο που συμφωνω με το επίπεδο της μουσικής δεν μπορώ τελικά να μην γελάω με το επίπεδο του μαγαζιού και του μαγαζάτορα..Κουλτουρα μπροστά, live μουσικη και γεματο Πουτάνες πίσω.

Σε αυτές τις ανατολικοευρωπαικές χώρες - οι οποίες είναι από κάθε άποψη, κοινωνικά, πολιτικά, ηθικά, [size=14pt]ΖΟΥΓΚΛΕΣ[/size], η πορνεία δεν έχει την απαξία που έχει για σένα και για μένα στην δύση. Είναι μέρος της πραγματικότητας τους τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά και του είδους macho που είναι οι άνδρες εκεί. Είναι η ίδια κουλτούρα που λατρεύει την επιτυχία, τα λεφτά, τα μεγάλα μαύρα τζιπ και τους άνδρες ντυμένους σαν νταβάδες, βαρείς, ασήκωτους και αγέλαστους.

Συνεπώς για τον επιχειρηματία δεν τίθενται τα διλήμματα που θέτεις. Εφ' όσον και το μαγαζί απευθύνεται σε μεσαία τάξη γι' αυτούς αλλά και σε ξένους πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα του τα όπλα (που είναι και όπλα της χώρας).

Για τα υπόλοιπα που γράφεις δεν θα διαφωνήσω και νομίζω οτι γενικώς δεν απέχουν οι απόψεις μας.

Προσωπικά πάω και στα θεατρικά γιατί ξέρω ρώσικα αλλά και γιατί παιχνίδι μπορεί να γίνει και στο μπαρ στις φάσεις αυτές. Εξ' άλλου στην Ουκρανία η προσέγγιση είναι πολύ εύκολη παντού.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σε αυτές τις ανατολικοευρωπαικές χώρες - οι οποίες είναι από κάθε άποψη, κοινωνικά, πολιτικά, ηθικά, [size=14pt]ΖΟΥΓΚΛΕΣ[/size], η πορνεία δεν έχει την απαξία που έχει για σένα και για μένα στην δύση. Είναι μέρος της πραγματικότητας τους τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά και του είδους macho που είναι οι άνδρες εκεί. Είναι η ίδια κουλτούρα που λατρεύει την επιτυχία, τα λεφτά, τα μεγάλα μαύρα τζιπ και τους άνδρες ντυμένους σαν νταβάδες, βαρείς, ασήκωτους και αγέλαστους.

Συνεπώς για τον επιχειρηματία δεν τίθενται τα διλήμματα που θέτεις. Εφ' όσον και το μαγαζί απευθύνεται σε μεσαία τάξη γι' αυτούς αλλά και σε ξένους πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα του τα όπλα (που είναι και όπλα της χώρας).

Για τα υπόλοιπα που γράφεις δεν θα διαφωνήσω και νομίζω οτι γενικώς δεν απέχουν οι απόψεις μας.

Προσωπικά πάω και στα θεατρικά γιατί ξέρω ρώσικα αλλά και γιατί παιχνίδι μπορεί να γίνει και στο μπαρ στις φάσεις αυτές. Εξ' άλλου στην Ουκρανία η προσέγγιση είναι πολύ εύκολη παντού.

Για το υπογραμμισμένο με κόκκινο: ουσιαστικός παράγοντας η γνώση της γλώσσας και των στοιχείων ντόπιας νοοτροπίας, σε συνδυασμό με άνετη, ευγενική συμπεριφορά (δηλ. όχι λιγούρικη ή ντελαμαγκέν). Θεωρώ, εντούτοις, ότι η ανατολική Ουκρανία
δεν είναι και τόσο προσεγγίσιμη, σε σχέση με τη δυτική. Αυτά εν ολίγοις.  :hi:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω μέτα απο 1000 σελίδες αναλύσεων ακόμα δεν έχω καταλάβει αν αξίζει κάποιος να ασχοληθεί εκτός Κιέβου με Λβιβ ας πούμε η Χάρκοβο..Ακούω πολλοί να λένε καλά είναι αλλά τελικα όλους στο Κίεβο τους βλέπω..Απο τα διεθνή forums πάντως που διαβάζω οι περισσότεροι προτείνουν με κλειστά μάτια Κίεβο. Στις άλλες πόλεις και χωρίς Ρώσσικα μάλιστα γράφουν για αποσιτες γκόμενες..

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εγω μέτα απο 1000 σελίδες αναλύσεων ακόμα δεν έχω καταλάβει αν αξίζει κάποιος να ασχοληθεί εκτός Κιέβου με Λβιβ ας πούμε η Χάρκοβο..Ακούω πολλοί να λένε καλά είναι αλλά τελικα όλους στο Κίεβο τους βλέπω..Απο τα διεθνή forums πάντως που διαβάζω οι περισσότεροι προτείνουν με κλειστά μάτια Κίεβο. Στις άλλες πόλεις και χωρίς Ρώσσικα μάλιστα γράφουν για αποσιτες γκόμενες..
ΔΕν προκειται να παρεις ξεκαθαρη απαντηση γιατι σε καποιο χοροχρονικο σημειο ειναι καλυτερα και σε καποιο χειροτερα οπως και οτι ειναι για τον καθενα διαφορετικα πως του ταιριαζει δηλαδη.
Η καλυτερη λυση οπως παντα ειναι το πειραμα.Πας και μας λες και την δικια σου γνωμη μετα.Σιγουρο το Lvov και το ΧΑρκοβο αξιζουν

D

dude901123

Επισκέπτης

Ο καθένας πάει και προσπαθεί σε όποιο μέρος του ταιριάζει.. Για παράδειγμα αν δεν έχεις πάει Οδησσό εκεί στο 2014, αν δεν έχειις γνωρίσει το Κισινιώφ του 2013 ή και νωρίτερα όπως μου έχουν πει καθότι εγώ το τότε το επισκέφθηκα πρώτη φορά.. Θέλει να έχεις δοκιμάσει σε διαφορετικά μέρη, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους ώστε να μπορείς με ασφάλεια να εκφράσεις την άποψή σου. Το σίγουρο, αν και πλέον δεν πηγαίνω Κίεβο, από όσα ακούω εδώ είναι πως και τα λοιπά μέρη αλλάζουν στην ίδια συχνότητα που συμβαίνει και στο Κίεβο. Πάντως ακόμη βρίσκεις και στην επαρχία.. για πόσο ακόμα όμως κανείς δεν ξέρει. Όλες φεύγουν τρίμηνα για εργασία στο εξωτερικό, κάτι αδιανόητο πριν μερικά χρόνια. Και αυτό οδηγεί στη δυτικοποίηση..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Πλέον η μόδα σε κάθε χώρα είναι οι γκόμενες να μην γουστάρουν τους τουρίστες που πάνε για να φλερτάρουν!Η Ουκρανία δεν αποτελεί εξαίρεση και μάλιστα είναι απο τις περιπτώσεις που συμβαίνει ο άνδρας τουρίστας να έχει την χειρότερη υπόληψη απο οποιαδήποτε άλλη χώρα!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Πλέον η μόδα σε κάθε χώρα είναι οι γκόμενες να μην γουστάρουν τους τουρίστες που πάνε για να φλερτάρουν!Η Ουκρανία δεν αποτελεί εξαίρεση και μάλιστα είναι απο τις περιπτώσεις που συμβαίνει ο άνδρας τουρίστας να έχει την χειρότερη υπόληψη απο οποιαδήποτε άλλη χώρα!
σκεψου οτι τοσα χρονια πουπαω ανακαλυψα τα περισοτερα τα τελευταια 7-10 χρονια.
αν διαβασες λιγο παλαιοτερα οτι μονο σαν τουριστας σε τουριστικο μερος γνωριζεις γκομενες.
τον νιοβρη εγραψα οτι σε 4 μερες τυφλιδα εκανα γνωριμια με νορμαλ ουκρανιδα του 9 που δεν θα μου μιλουσε κιεβ αλλα μου εδωσε στο καφε το νουμερο της με παροτρθνση της μανας της.γνωρισα σερβα που 2 μερες βολταραμε παρεα σαν τουριστες και φιλοι χωρις να εχω πονηρες σκεψεις και ημουν τζεντλεμαν.
αυτην την εχω σαν κονε οταν παω βελιγραδι για τις φιλες που εχει για γνωριμια.γνωρισα 2 ιρανες,αζερα,ουσπεκα και 3 γεωργιανες χωρις ιτερνετ και εξοδους σε κλαμπ.
δεν ειναι τυχαιο που μπηκε εμονη να παω μπατουμι που ειναι ολη η ουκρανια,αρμενια,τουρκια,αζερπαιζαν διακοπες μονες πολλες γκομενες απο ρωσια και μινσκ.οι ιδιες γκομενες στην ουκρανια ιδικα οδυσσο θα ελεγαν μην πλισιασεις πριν μιλησω.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ΔΕν προκειται να παρεις ξεκαθαρη απαντηση γιατι σε καποιο χοροχρονικο σημειο ειναι καλυτερα και σε καποιο χειροτερα οπως και οτι ειναι για τον καθενα διαφορετικα πως του ταιριαζει δηλαδη.
Η καλυτερη λυση οπως παντα ειναι το πειραμα.Πας και μας λες και την δικια σου γνωμη μετα.Σιγουρο το Lvov και το ΧΑρκοβο αξιζουν
χτες μιλουσα με πολωνο που πηγε κιεβ.μου ειπε λβιβ του αρεσει πιο πολυ,διαφορετικη ατμοσφαιρα καλυτερη.το ιδιο μου ειπε και ο κυπριος που παει κιεβ και ηρθε και οδυσσο οταν ημουν περασμενο απριλιο.
ειπε λβιβ πιο φιλικος κοσμος,διαφορετικος.πηγε και χαρκοβ και δεν του αρεσε η φαση.ειπε για σενα το χαρκοβ θα ειναι παραδεισος λογο γλωσσας και αξιζει να παω μια βολτα.οδυσσο αν και οραια δεν ερχετε ξανα προτιμα κιεβ που το βρισκει και πιο φτηνο απο οδυσσο και βρηκε στεκακια για φαι και καφε στο κεντρο και στο αρενα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ο καθένας πάει και προσπαθεί σε όποιο μέρος του ταιριάζει.. Για παράδειγμα αν δεν έχεις πάει Οδησσό εκεί στο 2014, αν δεν έχειις γνωρίσει το Κισινιώφ του 2013 ή και νωρίτερα όπως μου έχουν πει καθότι εγώ το τότε το επισκέφθηκα πρώτη φορά.. Θέλει να έχεις δοκιμάσει σε διαφορετικά μέρη, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους ώστε να μπορείς με ασφάλεια να εκφράσεις την άποψή σου. Το σίγουρο, αν και πλέον δεν πηγαίνω Κίεβο, από όσα ακούω εδώ είναι πως και τα λοιπά μέρη αλλάζουν στην ίδια συχνότητα που συμβαίνει και στο Κίεβο. Πάντως ακόμη βρίσκεις και στην επαρχία.. για πόσο ακόμα όμως κανείς δεν ξέρει. Όλες φεύγουν τρίμηνα για εργασία στο εξωτερικό, κάτι αδιανόητο πριν μερικά χρόνια. Και αυτό οδηγεί στη δυτικοποίηση..
κιεβ και το 2007 που εγραφε ο κμαν δεν ηταν φτηνο η γαμουσες ευκολα.ολες ηθελαν κερασματα με φιλες και εξαφανιζονταν.πολλες ερχονταν μονες και παλι οταν ετρωγαν εμφανιζονταν οι φιλες και εφευγαν μαζι με τα ψωνια.εκαναν συνεχεια κολπα για να μην τις γαμησεις.δεν ηταν καλυτερη κατασταση.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εδώ βλέπετε το κάψιμο του μέρους απο τους εύθυμους τουρίστες που προσφέρουν προοπτική μακροχρόνιας σχέσης-->

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μιλω με δασκαλο ιοσηφ.γυρισε κιεβ απο δνεπρο.λεει αξιζει να παω.σαν κιεβ πιο μικρο και φτηνοτερο.
πιο πολλα μουνια λεει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.120
Πόντοι
3.656
:heavymetalbig: :happy:
Τι είναι το ομοσχερές γαμήσι ρε παιδιά;
ειναι το κμανικο γαμησι
Δεκα φορες την μερα στα πενηνταφευγα, διχως ελεος με βαλκανοπουτσικη υπεροχή...
Ε γιανσυντομια ολο αυτο το ονομαζουμε ομοσχερες η ομοσφαιρες, απο τις σφαιρες δηλ
Ειναι ποιητικο μεταφυσικο και μεταφορικο το νοημα...  :happy:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
στοχος στην οδυσσο ιουνη ειναι οι γκομενες που ερχοντε οπερα με λεωφορεια με γρουπ και φωτογραφικες.
συμφωνει και ο δασκαλος το σαν τουριστας σε τουριστες γνωριμια.
συμφωνει και με το οτι οι υπολοιποι εκει σε βλεπουν σεξοτουριστα και δεν εχουν διαθεση γνωριμιασ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εδώ βλέπετε το κάψιμο του μέρους απο τους εύθυμους τουρίστες που προσφέρουν προοπτική μακροχρόνιας σχέσης-->
φιλε θα σου πω απο δικη μου εμπειρια οτι η κοπελα αυτη ειναι φατε ματια ψαρια.
ειναι επιπεδο για πολυ μεγαλα πορτοφολια.ακομα αυτες που γραφουν ολοκληρες προτασεις ψαχνω αγαπη,θελω αυτο,θελω εκεινο,θελω σοβαρη σχεση και διαφορες σαχλαμαρες αυτες ποτε δεν απαντανε χαχαχαχαχ.
το εχω μελετημενο οσες γραφουν στο προφιλ τους προλογους ειναι ακριβες πουταναρες η σκαμερς.
φυσικα δεν θα απαντησει αυτη η γκομενα σε μενα με τις φωτο που θα δει αλλα σε ενα χαζο αμερικανο που θα τζιμπισει και θα στειλει κανα φρανκο να λαδωσει το στομαχι που ελεγε και ο δασκαλος χαχαχα.επιπεδο γκομενασ σαν αυτη που εβαλες δεν ψαχνει για κανενα αλλα απευθυνετε σε πολυ γερα πορτοφολια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
λεει μην σπαταλατε τον χρονο μου.δεν ενοει οπειος δεν θελει σοβαρη σχεση αλλα οτι ο χρονος ειναι χρημα!αυτη ειναι για πραγματικους σπονσορες,σοβαρους επενδυτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom