Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.790
Πόντοι
26.141
kapote στο αντιστοιχο ερασμους μου στη μοσχα απο πλοβντιβ σαν φοιτητης στα 90's χειμωνας αυτα εδω που να τολμησουν να πουν για λεφτα αλλα βεβαια τοτε και νεος 19αρης και αβγαλτες αλλα κακοντυμενες μοσχα και μαλιστα οταν πηγαινα mgu ολες οι φοιτητριες με ρωτουσαν πως ειναι στην ελλαδα λες και μιλαν για dreamland και τωρα ξυπνησαν οι σλαβες
ουκρανια μονο λεοπολη ειχα παει με γκομενα απο  βιλνα το 1999 αλλα ποτε κιεβο
στα κλαμπακια τοτε με πιστα ντισκο και καμακι και αν ηθελες δευτερη τριτη μερα φορτωνες και ειχες ευκοα γκομενα και εννοειται τζαμπα αλλα με φοιτητριες και εγω ομως τοτε φοιτητης και μαλιστα με τα ελλεηνα μου ρωσικα γελουσαν και τους φαινοταν σεξυ η ελληνικη προφορα μου

αλλα αυτο το καριμπιαν μου θυμιζει απο τα βιτεο το καζανοβα στην μτουαπα αφρικη--ο ναος του καμακιου και φορτωματος διχως λεφτα

πουτανα ζωη πως κανεις κυκλους

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ τυπικό ουκρανικό οχτάρι κολλημένο στο κινητό στα Mc Donalds.

jvcAbd.jpg

Για να μην τρώνε πεσίματα αφού Ουκρανοί και Αραβότουρκοι χτυπάνε μαζικά στο κέντρο,ασχολούνται διαρκώς με το κινητό ακόμα και όταν περπατάνε ή φοράνε ακουστικά.Εχεις πολύ μικρό παράθυρο ευκαιρίας και πρέπει να ξεχωρίζεις από το πλήθος των σπαμοκαμακιών.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.120
Πόντοι
3.656
Διαβασες τι λεει;Είναι διακοπές Ελλάδα και γράφει πως όποιος της πει πως ήταν διακοπές στο Κίεβο σπαταλάει την ώρα του!
Όσο για το ξερό αγγούρι ...ότι δεν φτάνει η αλεπού ...
Ας έγράφε "I like Balkan pennis " και ας μην της τον έβαζες στο στόμα ...
κρεμασταρια για σενα πιθανον
Εγω τετοιες πουρες ανω των 30-33 και αγγουρια δεν ασζολουμαι γενικά. Σπανιως μονο μεσω νετ με ραντεβου σε απεναντι καφε απο κει που μενω κ αμεση προταση παμε σπιτι να κατσουμε μια ωρα... Εννοείται με μαξιμουμ προσφορα 800ζριβνα κι αν...
Πολλες μολις ηρθαν τις έδιωξα, αυτο το στυλ με κουράζει κ να τις γαμησω ακομα... Καμμια φορα στην βαριομαρα απανω λεω... Και δεν την καλω να την  γαμησω αυτη για μεσημερι να λερασει η ωρα.. Μετα έρχονται τις βλεπω κ το μετανιωνω...
Ασε που αυτη η αγγελια ειναι μαλλον φεικ..
Κανας κοπρος κρυβεται απο πισω..
Περαστικα σας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βασικά όλοι παριστάνουν τους άνετους αλλά αν τους ρίξεις στην αρένα π.χ. Carribean,D Flair,daygame θα κλάσουν,δε θα κάνουν τίποτα.Λόγω ανταγωνισμού και πολλών παραγόντων.
Θέλει γενικά ενέργεια,ένταση,νεύρο,κίνηση,ταχύτητα,λεφτά,δεν είναι εύκολο το live.
Αλλο πρόβλημα είναι τα άθλια ποτά.Πάλι μπήκα γκολ με τα σφηνάκια στο Carribean.
Επίσης κουράζεσαι πάρα πολύ με τα ξενύχτια και τα πολλά ποτά και συχνά αρρωσταίνεις όταν έχει κακό καιρό γιατί όλοι βήχουν και είναι άλλα μικρόβια από αυτά που είσαι συνηθισμένος.
Από εδώ και πέρα θα πάω μόνο για μικρό διάστημα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.120
Πόντοι
3.656
Αρα πανακρηβα χωρίς να το αξίζουν,,δλδ μακρια απο αυτή την κατασταση αφού ξέρω πληρωμένο σεξ με τέτοια λεφτά βρίσκεις κ παντού στη Αθήνα
Δλδ καλύτερα τθμτερ μπαντού κ να παίξεις με εφταρακια κ.οτι κάτσει,τουλαχιστον με την ντεμεκ γκομενα που θα βγαλεις απο μπαντού θα νιωσεις κ λίγο κυνηγός
Η ακόμα καλυτερα να πας στα σαλούν αν έχει κ καθαρές δουλειές κ τιμιες
Ευχαριστώ ρε Τάσο διότι πολλά παράξενα γράφονται εδω
μλκες του κμαν ειναι τα πιο πολλα
Αν κ τιμες το γραφει ο ανθρωπος
Κατι ημιμετριες του πανε 100-200 το γαμησι μιας ωρας..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
300 το βραδυ
Οχταρια δεν ειδα εγω στα βιντεο

Σε αυτό το βίντεο που τράβηξα την Τετάρτη αν προσέξεις στο 0:26 την ψηλή μελαχρινή με την τσάντα που χορεύει αριστερά είναι οχτάρι και επαγγελματίας.Αυτή την είχα γαμήσει πέρυσι με 100 ευρώ.
Τώρα ήταν κάπως περίεργη μάλλον έκοψε το σπορ.

Γενικά ένα σημείο για να ξεχωρίζεις τις επαγγελματίες είναι οτι όλες έχουν τσαντάκια που έχουν μέσα τις καπότες.
Αυτή που χορεύει βέβαια με τον καραφλό παππού δεξιά(μελαχρινή εφτάρι) δεν είναι επαγγελματίας αλλά ίσως δηλαδή πιθανότατα αποσκοπεί σε σπόνσορινγκ.
Παλιά δηλαδή πριν πέντε χρόνια γαμούσες και τις χορεύτριες με 100 ευρώ τώρα δεν έχω δοκιμάσει να δω αν γίνεται.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.120
Πόντοι
3.656
Βασικά όλοι παριστάνουν τους άνετους αλλά αν τους ρίξεις στην αρένα π.χ. Carribean,D Flair,daygame θα κλάσουν,δε θα κάνουν τίποτα.Λόγω ανταγωνισμού και πολλών παραγόντων.
Θέλει γενικά ενέργεια,ένταση,νεύρο,κίνηση,ταχύτητα,λεφτά,δεν είναι εύκολο το live.
Αλλο πρόβλημα είναι τα άθλια ποτά.Πάλι μπήκα γκολ με τα σφηνάκια στο Carribean.
Επίσης κουράζεσαι πάρα πολύ με τα ξενύχτια και τα πολλά ποτά και συχνά αρρωσταίνεις όταν έχει κακό καιρό γιατί όλοι βήχουν και είναι άλλα μικρόβια από αυτά που είσαι συνηθισμένος.
Από εδώ και πέρα θα πάω μόνο για μικρό διάστημα.
δεν θα κανουν γιποτα γιατι αυτα τα μαγαζια απευθυνοντε σε ηλιθιους υπεραγαμητους που θα δώσουν οσα ναναι για να πξδηξουνε μια μπακαλισα της πλακας, αφου γενικα εχουν να κανουν σεφτε απο την πενταημερη στο σχολειο τους..
Οπιοσδηοοτε κανονικος εστω μετριας εμφανισης δεν μπορει να δεχτει ενα ημιμπαζο η μια εστω καλουτσικη να του βαζει ορους κ να ζηταει λεφτα τρελλα, δηλ τα 200-300 που αναφερεις κι εσυ, με τι αντικειμενο?
Το τιποτα
Ενα γαμησι της πλακας απο ενα ημιμπαζο με ψηλοτακουνα..
Δεν μας χεζεις ρε νταλαρα που λένε...  :happy:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δεν θα κανουν γιποτα γιατι αυτα τα μαγαζια απευθυνοντε σε ηλιθιους υπεραγαμητους που θα δώσουν οσα ναναι για να πξδηξουνε μια μπακαλισα της πλακας, αφου γενικα εχουν να κανουν σεφτε απο την πενταημερη στο σχολειο τους..
Οπιοσδηοοτε κανονικος εστω μετριας εμφανισης δεν μπορει να δεχτει ενα ημιμπαζο η μια εστω καλουτσικη να του βαζει ορους κ να ζηταει λεφτα τρελλα, δηλ τα 200-300 που αναφερεις κι εσυ, με τι αντικειμενο?
Το τιποτα
Ενα γαμησι της πλακας απο ενα ημιμπαζο με ψηλοτακουνα..
Δεν μας χεζεις ρε νταλαρα που λένε...  :happy:

Μα αυτό λέω και εγώ καλά κάνεις που δεν πας Κίεβο.Εχεις γνώθι σεαυτόν.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.120
Πόντοι
3.656
Σε αυτό το βίντεο που τράβηξα την Τετάρτη αν προσέξεις στο 0:26 την ψηλή μελαχρινή με την τσάντα που χορεύει αριστερά είναι οχτάρι και επαγγελματίας.Αυτή την είχα γαμήσει πέρυσι με 100 ευρώ.
Τώρα ήταν κάπως περίεργη μάλλον έκοψε το σπορ.

σιγουρα μες στο τοσο κοσμο υα υπαρχουν κ καποιες καλες
Το επιπεδο ομως γενικα ειναι της πλακας
Το θυμαμαι κι απο πιο καλες εποχες που τα σκυλια αυτα συχναζαν στο καράβι με το καζινο.. Ριβερ παλας
Ειζε καποιες καλες τοτε αλλα η μαζα ηταν της πλακας
Τα ποσα που λεγαν ηταν εξωφρενιμα για την εποχη.. 200ντολαρι κ καρι τετοια
Εγω για πλακα τους μιλαγα, δεν τις γαμουσα τις πιο πολλες, δεν μου καναν στοιχειωδως κλικ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.120
Πόντοι
3.656
Μα αυτό λέω και εγώ καλά κάνεις που δεν πας Κίεβο.Εχεις γνώθι σεαυτόν.
ναι δεν παω γιατι τα μουνια που γαμαγα κ γαμαω ενιοτε ακομα πιο δύσκολα πλεον. Δεν υπαρχουν στο κιεβο διαθεσιμα
Κλααικο παραδειγμα μια μικρη απο Νικολαεφ, την γαμουσα ολο το απογευμα οσες ωρες ήθελα με σουσι κ ποτο αξιας εβγαινς κανα 20€την φορα συν αλλα 600-1000χριβνα δικα της
Γνωριμια στο καπρις, κλαμπ, εκει που ειχε βγαλει ο τασος3 τις φωτο
Ψηλη ξανθια 20χδονων
Τωρα ειναι κιεβο... Μουβλεει τοχω κοψει αυτο.. Εχω μονιμο μαλακα Εγγλεζο μου δινει 1000λιρες το. Μήνα.. Κι ερχεται μια δυο μερες ολες κι ολες
Τα εξτρα λεει πλεον τα κανω οταν εχω χρονο κ με τουλααχιστον 200 δολάρια
Τα συμλερασματα απλα...  :hi:
Υγ. Ακομα κι αμ τις εδινα τα χεηματα που ηθελα το αποτελεσμα δεν ιαταν το ιδιο με πειν
Πριν το γαμησι στο Νικολαεφ, ηταν θεικο κιατελειωτο, στο κιεβο θα ηταν πλεον, μια ξεπετα της πλακας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ναι δεν παω γιατι τα μουνια που γαμαγα κ γαμαω ενιοτε ακομα πιο δύσκολα πλεον. Δεν υπαρχουν στο κιεβο διαθεσιμα
Κλααικο παραδειγμα μια μικρη απο Νικολαεφ, την γαμουσα ολο το απογευμα οσες ωρες ήθελα με σουσι κ ποτο αξιας εβγαινς κανα 20€την φορα συν αλλα 600-1000χριβνα δικα της
Γνωριμια στο καπρις, κλαμπ, εκει που ειχε βγαλει ο τασος3 τις φωτο
Ψηλη ξανθια 20χδονων
Τωρα ειναι κιεβο... Μουβλεει τοχω κοψει αυτο.. Εχω μονιμο μαλακα Εγγλεζο μου δινει 1000λιρες το. Μήνα.. Κι ερχεται μια δυο μερες ολες κι ολες
Τα εξτρα λεει πλεον τα κανω οταν εχω χρονο κ με τουλααχιστον 200 δολάρια
Τα συμλερασματα απλα...  :hi:
Υγ. Ακομα κι αμ τις εδινα τα χεηματα που ηθελα το αποτελεσμα δεν ιαταν το ιδιο με πειν
Πριν το γαμησι στο Νικολαεφ, ηταν θεικο κιατελειωτο, στο κιεβο θα ηταν πλεον, μια ξεπετα της πλακας

Ναι,αλλά αν πας τώρα Νικολάεφ βάζω στοίχημα οτι η πόλη δε θα έχει πάνω από 10 οχτάρια.Ολη η πόλη δηλαδή.Αφού την κοπανάνε μαζικά για εξωτερικό οι εμφανίσιμες.
Και Κίεβο οι μισές την κοπανάνε για Ευρώπη και οι υπόλοιπες το σκέφτονται αν θα κάτσουν αφού Κίεβο έχει κάποια πλεονεκτήματα.
Οι Αγγλοι και οι Σκανδιναυοί σπρώχνουν όντως χοντρά.Μιλάμε για αγορά αυτοκινήτων,διαμερισμάτων στις γκόμενες,πληρώνουν πανάκριβα ταξίδια,ξενοδοχεία κτλ.
Δηλαδή αυτοί είναι ο κυριότερος ανταγωνισμός και όχι ο πωλητής χαλιών από τα βάθη της Ανατολής ή ο Τούρκος ψευτόμαγκας παραμυθάς,κεμπαμπτζής.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Θέλει γενικά ενέργεια,ένταση,νεύρο,κίνηση,ταχύτητα,λεφτά
τυπε θελει επισης προσοχη στο πασιγκ γκειμ να φυλαξεις τον μαντουμαδορο σου  να σου βγουν τα μαρκαρισματα για να φτασεις ευκολα στο λέι απ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Η γκόμενα του Tinder κάτι σελίδες πριν είναι υπαρκτή,δουλεύει σε δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί και γνωστή πολυεθνικη εταιρεία στην Ουκρανία.
Δεν ψάχνει για σπόνσορα/δε βιζιτάρει.
Σχέση/γάμο ψάχνει με Ουκρανό.
Η φωτό αληθινή,η ηλικία όταν την είδα από κοντά θα έλεγα +3,
αλλά παίζουν και γκόμενες που σπάνε από τα 30.
Τη συγκεκριμένη τη γνώρισα γιατί βγήκα με μια φίλη της και έχουν κοινές φωτό σε Tinder/fb.

Ο DRLOVE μπορεί να επιβεβαιώσει ότι τέτοια προφίλ παίζουν 100άδες Ουκρανία.

Τώρα γιατί ο kman πέφτει σε πουτάνες,το έχουμε αναλύσει(το έγραψε και ο DRLOVE λίγες σελίδες πριν) όπως και γιατί ο Χάρης βλέπει παντού πουτάνες,ξυλίκια,κ.λ.π.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τυπε θελει επισης προσοχη στο πασιγκ γκειμ να φυλαξεις τον μαντουμαδορο σου  να σου βγουν τα μαρκαρισματα για να φτασεις ευκολα στο λέι απ

Εγώ λέω τι χρειάζεται.Περιγράφω το περιβάλλον.Λέω τι επίπεδο είναι διαθέσιμο,πόσα χρειάζονται και τι πρέπει να κάνεις.Δείχνω φωτό και βίντεο.
Αν κάποιος πιστεύει τα αντίθετα ας πάει να πει τις εντυπώσεις του.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τώρα γιατί ο kman πέφτει σε πουτάνες,το έχουμε αναλύσει(το έγραψε και ο DRLOVE λίγες σελίδες πριν) όπως και γιατί ο Χάρης βλέπει παντού πουτάνες,ξυλίκια,κ.λ.π.

Οχι μόνο σε πουτάνες αλλά και σε σκάμερς.Είναι το τίντερ τίγκα στις σκάμερς πλέον για αυτό για εμένα είναι απώλεια χρόνου.Αν πάει κάποιος σαράντα συν ετών πιθανότατα θα πέσει σε μπαζόλες πουτάνες και εξάρια εφτάρια σκάμερς.
Δηλαδή γκόμενες που βγαίνουν μαζί του μόνο για ένα πληρωμένο γεύμα ή τζάμπα δώρο χωρίς προοπτική σεξ όπως στο παλιό καλό Κίεβο.Αυτά τα φαινόμενα είχαν εξαφανιστεί με την έναρξη του πολέμου,τώρα ξαναεμφανίστηκαν.
Στο ίντερνετ δηλαδή έχει πολλές παγίδες και μπορεί να την πατήσεις.Είναι τόσο πολλές που είναι οριακό αν έχει νόημα το ξεσκαρτάρισμα.
Για αυτό πλέον παρακάμπτω σχεδόν το ίντερνετ συνολικά και πάω μέσω daygame και κλαμπς.
Γενικά δηλαδή αυτό που παλιά έβρισκες άνετα μέσω ίντερνετ οχτάρι Κίεβο για σπονσοριλίκι short term,π.χ. να είναι μαζί σου πενθήμερο για ένα iphoni,τώρα είναι αδύνατο.
Π.χ. τέτοια γκόμενα.20 ετών,175.

KYZ4ac.jpg

aeP73k.jpg

Τέτοιες δε βρίσκεις πια στο ίντερνετ.

• Like
Αντιδράσεις: 968
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Οχι μόνο σε πουτάνες αλλά και σε σκάμερς.Είναι το τίντερ τίγκα στις σκάμερς πλέον για αυτό για εμένα είναι απώλεια χρόνου.Αν πάει κάποιος σαράντα συν ετών πιθανότατα θα πέσει σε μπαζόλες πουτάνες και εξάρια εφτάρια σκάμερς.

Aν πάει κάποιος σαράντα συν ετών με μια αξιοπρεπή εμφάνιση,στοιχειώδη λογική και βάλει το φίλτρο 32-38,μια χαρά θα φάει τα 6άρια,7άρια του.
Αν το βάλει 18-25,είναι λογικό πως με ότι προφίλ ματσάρει θα είναι σκάμερ ή πουτάνα,τι άλλο να είναι δηλαδή;

Τα έχουμε εξηγήσει αυτά 100 φορές.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τέτοιες γκόμενες 22 ετών,176 παλιά δηλαδή πριν ένα δύο χρόνια ήταν διαθέσιμες στο ίντερνετ για short term sponsoring,χοντρικά όπως είπα ένα iphoni για ένα πενθήμερο.(φυσικά πλήρωνες και ρεστωράν,ποτά,καλιάν κτλ).

Hi15e2.jpg

Πλέον αν βρεις τέτοια στο ίντερνετ,θα είναι πιθανόν σκάμερ.Που δε βρίσκεις καν δηλαδή.

• Like
Αντιδράσεις: 968

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Aν πάει κάποιος σαράντα συν ετών με μια αξιοπρεπή εμφάνιση,στοιχειώδη λογική και βάλει το φίλτρο 32-38,μια χαρά θα φάει τα 6άρια,7άρια του.
Αν το βάλει 18-25,είναι λογικό πως με ότι προφίλ ματσάρει θα είναι σκάμερ ή πουτάνα,τι άλλο να είναι δηλαδή;

Τα έχουμε εξηγήσει αυτά 100 φορές.

Μα αυτό λέμε,δεν πάω Κίεβο για να γαμήσω ΜΙΛΦ.Δηλαδή να κυκλοφορεί δίπλα ο αραβοπάκης και ο Τουρκαλάς με γκόμενα τρεις φορές καλύτερη να μου ρίχνει στα αυτιά?Αυτό είναι υποβιβασμός,ξεφτιλίκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom