sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 187
- Like
- 48.790
- Πόντοι
- 26.141
kapote στο αντιστοιχο ερασμους μου στη μοσχα απο πλοβντιβ σαν φοιτητης στα 90's χειμωνας αυτα εδω που να τολμησουν να πουν για λεφτα αλλα βεβαια τοτε και νεος 19αρης και αβγαλτες αλλα κακοντυμενες μοσχα και μαλιστα οταν πηγαινα mgu ολες οι φοιτητριες με ρωτουσαν πως ειναι στην ελλαδα λες και μιλαν για dreamland και τωρα ξυπνησαν οι σλαβες
ουκρανια μονο λεοπολη ειχα παει με γκομενα απο βιλνα το 1999 αλλα ποτε κιεβο
στα κλαμπακια τοτε με πιστα ντισκο και καμακι και αν ηθελες δευτερη τριτη μερα φορτωνες και ειχες ευκοα γκομενα και εννοειται τζαμπα αλλα με φοιτητριες και εγω ομως τοτε φοιτητης και μαλιστα με τα ελλεηνα μου ρωσικα γελουσαν και τους φαινοταν σεξυ η ελληνικη προφορα μου
αλλα αυτο το καριμπιαν μου θυμιζει απο τα βιτεο το καζανοβα στην μτουαπα αφρικη--ο ναος του καμακιου και φορτωματος διχως λεφτα
πουτανα ζωη πως κανεις κυκλους
ουκρανια μονο λεοπολη ειχα παει με γκομενα απο βιλνα το 1999 αλλα ποτε κιεβο
στα κλαμπακια τοτε με πιστα ντισκο και καμακι και αν ηθελες δευτερη τριτη μερα φορτωνες και ειχες ευκοα γκομενα και εννοειται τζαμπα αλλα με φοιτητριες και εγω ομως τοτε φοιτητης και μαλιστα με τα ελλεηνα μου ρωσικα γελουσαν και τους φαινοταν σεξυ η ελληνικη προφορα μου
αλλα αυτο το καριμπιαν μου θυμιζει απο τα βιτεο το καζανοβα στην μτουαπα αφρικη--ο ναος του καμακιου και φορτωματος διχως λεφτα
πουτανα ζωη πως κανεις κυκλους