Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.120
Πόντοι
3.656
κιεβ και το 2007 που εγραφε ο κμαν δεν ηταν φτηνο η γαμουσες ευκολα.ολες ηθελαν κερασματα με φιλες και εξαφανιζονταν.πολλες ερχονταν μονες και παλι οταν ετρωγαν εμφανιζονταν οι φιλες και εφευγαν μαζι με τα ψωνια.εκαναν συνεχεια κολπα για να μην τις γαμησεις.δεν ηταν καλυτερη κατασταση.
γι το πουτσο καβαλα ξταν ανεκαθεν το κιεβ για περαστικους επισκεπτες, με οχι συχνη παρουσια
Ταλαιπωρια κ φυκια για κορδελες σχετικα με αλλες πολεις οπως ντνιπρε ντονιετσκ λβιβ κλπ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.120
Πόντοι
3.656
μιλω με δασκαλο ιοσηφ.γυρισε κιεβ απο δνεπρο.λεει αξιζει να παω.σαν κιεβ πιο μικρο και φτηνοτερο.
πιο πολλα μουνια λεει.
οταν στα λεω χρονια εγω, πανε ντνιπρε , γραφεις κατι μλκες για αζερμπαιτζαν κι ακτη ελεφαντοστου οτι θα πας...  :happy:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.120
Πόντοι
3.656
Εδώ βλέπετε το κάψιμο του μέρους απο τους εύθυμους τουρίστες που προσφέρουν προοπτική μακροχρόνιας σχέσης-->
καταρχας αυτη ειναι μινιμ 35
Δευτερο.δε λεει τιποτα, κλασικο ξερο αγγουρι του κιεβου
Τριτο ενδεχεται ναναι μονο σκαμ καποιος δηλ παπαρας με φωτο απονκαποια γιαβδαγκωμα ηληθιων απο εξωτερικό

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Διαβασες τι λεει;Είναι διακοπές Ελλάδα και γράφει πως όποιος της πει πως ήταν διακοπές στο Κίεβο σπαταλάει την ώρα του!
Όσο για το ξερό αγγούρι ...ότι δεν φτάνει η αλεπού ...
Ας έγράφε "I like Balkan pennis " και ας μην της τον έβαζες στο στόμα ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Oλοσχερές ήθελε να γράψει, αλλά τον σύγχυσε o ParisPapis :grin:

Αφού έγραψε και για τάφους,πάει, τον έσπασε ο Papis.

Αλλά ο kman δεν το βάζει κάτω. :grin:

Εσύ κάπου έγραψες περί "Picker πολυτελείας"..

Αυτό .&-

Τι να σπάσει ο κλανιάρης?
Ολους αυτούς τους έχουμε καταστήσει irrelevant.Εμείς καθορίζουμε τις τιμές,εμείς γαμάμε.
Την τεράστια προσωπικότητά τους την έχουμε χεσμένη.
Οπως έγινε και με το ΣΥΡΙΖΑ.Νικήσανε αλλά παίρνουν τον πούλο.Γιατί?Γιατί έχουν καταστεί irrelevant.
Το ίδιο και η Ν.Δ.
Στερείς το feedback,τις πληροφορίες και την ενέργεια.Αυτός ψοφά.Γιατί εγώ καθορίζω τι θα γίνει.Μπορεί να νικάνε σε όλα τα επίπεδα αλλά εγώ βγάζω τα λεφτά και γαμάω.
Ετσι ψόφησε η μεταπολίτευση.Είναι η παράλληλη κίνηση,αυτός μπορεί να μαλακίζεται όσο θέλει αλλά ό,τι επιλογή και να κάνει τον έχει πιει γιατί αυτός που καθορίζει την κατάληξη είμαι εγώ.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Τι να σπάσει ο κλανιάρης?
Ολους αυτούς τους έχουμε καταστήσει irrelevant.Εμείς καθορίζουμε τις τιμές,εμείς γαμάμε.
Την τεράστια προσωπικότητά τους την έχουμε χεσμένη.
Οπως έγινε και με το ΣΥΡΙΖΑ.Νικήσανε αλλά παίρνουν τον πούλο.Γιατί?Γιατί έχουν καταστεί irrelevant.
Το ίδιο και η Ν.Δ.
Στερείς το feedback,τις πληροφορίες και την ενέργεια.Αυτός ψοφά.Γιατί εγώ καθορίζω τι θα γίνει.Μπορεί να νικάνε σε όλα τα επίπεδα αλλά εγώ βγάζω τα λεφτά και γαμάω.
Ετσι ψόφησε η μεταπολίτευση.Είναι η παράλληλη κίνηση,αυτός μπορεί να μαλακίζεται όσο θέλει αλλά ό,τι επιλογή και να κάνει τον έχει πιει γιατί αυτός που καθορίζει την κατάληξη είμαι εγώ.
δε δινεις κανα δυο βαλκανικους πυραυλους σε καναν ψυχιατρο μπας και γινεις καλα? :S

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.788
Πόντοι
26.141
και εκει στο καριμπιαν μια καλουτσικη πορνη τι λετα θα ζητησει για λονγκ ταιμ?και το για μια ωρα???
ξερεις κανεις τιμες για λονγκ ταιμ και σορτ απο αριμπιαν για πορνες στο 8αρι???????????????????????????????????????????????????????????????????????

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.278
Πόντοι
2.356
ξερεις κανεις τιμες για λονγκ ταιμ και σορτ απο αριμπιαν για πορνες στο 8αρι???????????????????????????????????????????????????????????????????????
Υπολογιζε 100 για κανα διωρο και 200 για ολο το βραδυ ... 6αρια με 7αρια ειναι οι περισσσοτερες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.278
Πόντοι
2.356
:heavymetalbig: :happy:ειναι το κμανικο γαμησι
Δεκα φορες την μερα στα πενηνταφευγα, διχως ελεος με βαλκανοπουτσικη υπεροχή...
Ε γιανσυντομια ολο αυτο το ονομαζουμε ομοσχερες η ομοσφαιρες, απο τις σφαιρες δηλ
Ειναι ποιητικο μεταφυσικο και μεταφορικο το νοημα...  :happy:
:grin: :grin: :grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.788
Πόντοι
26.141
Υπολογιζε 100 για κανα διωρο και 200 για ολο το βραδυ ... 6αρια με 7αρια ειναι οι περισσσοτερες.
Αρα πανακρηβα χωρίς να το αξίζουν,,δλδ μακρια απο αυτή την κατασταση αφού ξέρω πληρωμένο σεξ με τέτοια λεφτά βρίσκεις κ παντού στη Αθήνα
Δλδ καλύτερα τθμτερ μπαντού κ να παίξεις με εφταρακια κ.οτι κάτσει,τουλαχιστον με την ντεμεκ γκομενα που θα βγαλεις απο μπαντού θα νιωσεις κ λίγο κυνηγός
Η ακόμα καλυτερα να πας στα σαλούν αν έχει κ καθαρές δουλειές κ τιμιες
Ευχαριστώ ρε Τάσο διότι πολλά παράξενα γράφονται εδω

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Τι παράξενα δηλαδή;

Ότι όλες και όλοι υποτάσσονται στην ανωτερότητα της βαλκάνιας ψωλής που θέτει τους κανόνες και συντρίβει τους πάντες στα σλαβικά μουνολίβαδα;

Έλα ρε φίλε, υπερβάλλεις.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.788
Πόντοι
26.141
Τι παράξενα δηλαδή;

Ότι όλες και όλοι υποτάσσονται στην ανωτερότητα της βαλκάνιας ψωλής που θέτει τους κανόνες και συντρίβει τους πάντες στα σλαβικά μουνολίβαδα;

Xa xa
Πίστευα οτι οχταρια θα μπορείς με 60-70 ευρώ το σορτ τάιμ κ οτι για λονγκ τάιμ κανένα 100-130 αλλά έπεσα εξω στις εικασίες μου κ για αυτό ρωτησα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τι παράξενα δηλαδή;

Σύντομα αν όχι και τωρα θα μιλάς με τα εγγόνια σου για κοριτσάκια και θα σου λένε για Βαλκάνιους Τσομπάνηδες και υπεροχή!
Ο Κμαν είναι διαφοτιστής του έθνους! Ο νέος Αδαμάντιος Κοραής και ο Ρήγας Φεραίος μαζί!
Οδηγεί εκ του ασφαλούς την νεολαία μακρυά από την αγαμία!
Αντιδράτε όσοι θέλετε τον κόσμο ευνουχισμένο!
Πολλοί άλλοι δε λέτε τα ίδια ακριβώς αλλά διαφωνείται στις τιμές!
Όσο για τον Κμαν μιλάει για το ιδεατό που θα μπορούσε να συμβεί στους βαλκάνιους αλλά αυτή τη στιγμή την συλλογική δύναμη πυρός για σπόνσοριγκ την έχουν Εβραίοι και κολπίτες....

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αρα πανακρηβα χωρίς να το αξίζουν,,δλδ μακρια απο αυτή την κατασταση αφού ξέρω πληρωμένο σεξ με τέτοια λεφτά βρίσκεις κ παντού στη Αθήνα
Δλδ καλύτερα τθμτερ μπαντού κ να παίξεις με εφταρακια κ.οτι κάτσει,τουλαχιστον με την ντεμεκ γκομενα που θα βγαλεις απο μπαντού θα νιωσεις κ λίγο κυνηγός

Κανεις δεν έχει πει πως είναι φτηνά στο Κίεβο για μαύρες ζώνες..Οι τιμές για πήδημα ειναι ακριβότερες απο Αθήνα. π.χ θέλεις 60 ευρω για στούντιο που στην Αθήνα ειναι 50. Η γκόμενα για κάποιες ώρες θα σου ζητήσει 200$ να κάτσει κ.λ.π.. Ο kman παρουσιάζει καταστάσεις που χαλάς χιλλίαρικα που για μένα και Γερμανία θα έκανε παπαδες με αυτά τα λεφτά..Απλά όπως έχω πει το κάνει και για το ταξίδι την φαση όλη. Πως ξεφεύγεις απο την καθημερινότητα.

Αυτό που μπορέις να βρεις Κιεβο αν τα καταφέρεις που δύσκολα βρίσκεις Αθήνα είναι καμιά φοιτητριουλα με κανα 50ντηαρικο να την κρατήσεις αρκετές ώρες.Αλλα εμφάνιση θα είναι στο 6,5 και θα πρέπει να σε γουστάρει.

Προσωπικά πάντως αν είναι να πάιξεις με 6αρια και 7αρια προτείνω το ελεύθερο καμάκι. Για κατευθείαν πούτσα καλύτερα Αθηνα σε στούντιο. Για sponsoring οκ θα βρέις 8αρια+ αλλά χρειάζεται χρήμα δεν θα την βγάλεις με ένα πενηντάρικο. Θα χρειαστούν δώρα,μετρητά κλπ..

Διαλέγεις και παίρνεις. Φτηνή Πόυτσα μαύρη ζωνη Αθήνα. Ελεύθερο καμάκι Κίεβο. Γκρίζα ζώνη Κίεβο αλλά με δυνατό πορτοφόλι.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
Αυτές που ποστάρει ο κμαν είναι πολύ κατώτερες από αυτές που φέρνουν τα διάφορα γραφεία στην Αθήνα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.278
Πόντοι
2.356
Xa xa
Πίστευα οτι οχταρια θα μπορείς με 60-70 ευρώ το σορτ τάιμ κ οτι για λονγκ τάιμ κανένα 100-130 αλλά έπεσα εξω στις εικασίες μου κ για αυτό ρωτησα
60 εχει στα σαλον(διαμερισματα) για μια ωρα και δυο γαμησια ,φυσικα οχι 8αρια.
στην ουσια βγαινει ιδια τιμη με Αγια Πετρουπολη οπως εγραψες , μιση ωρα για ενα στα 30 ευρω.
Οδησσο ειναι φθηνοτερα απο Κιεβο στα 40 ευρω και καλοκαιρι μπορεις να πετυχεις καλα κοματια ...
και φθηνοτερα απο ολα ειναι Αθηνα ακομα και Θεσσαλονικη ... πχ πριν ενα χρονο ειχα παρει μια Ουκρανα με 60 ευρω ,πιπα ακα ,κωλο και τελειωμα στο στομα. Αυτα κοστολογουνται Κιεβο το λιγοτερο στα 150.
Αυτες ειναι οι τιμες στις πουτανες οταν εισαι πορνοτουριστας ....
Το παιχνιδι αλλαζει μονο αν εισαι μονιμος/ημιμονιμος κατοικος και κανεις καλα κονε με τον καιρο ,τοτε μπορεις να εχεις πληθωρα απο σεμι προ οπως εκανα χρονια στο Κισιναου στα 20-30 ευρω περιπου, που αν σε γουσταρουν και λιγο μπορει να κατσουν ολο το βραδυ μαζι σου.

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Εχει μόνο ένα δύο οχτάρια.Αυτές ζητάνε 150-200.Οι άλλες ζητάνε συνήθως 100 αλλά είναι 6-7 σε εμφάνιση.
Αυτή που κουνάει τον κώλο της στο βίντεο είναι μια μέση επαγγελματίας του Carribean.

Γκόμενες σαν αυτές στη φωτό 7-7.5 δεν είναι επαγγελματίες αλλά είναι συχνά διαθέσιμες για σπόνσορινγκ.

s7GyJh.jpg

Συνήθως οι σπονσορέτς ζητάνε 100-200 ευρώ σε δώρα ή μετρητά σε κάθε συνάντηση συν έξοδα ρεστωράν,ποτών.
Εδώ στο Carribean το Σάββατο με τη μία από τις δύο γκόμενες που διακρίνονται με την πλάτη στην προηγούμενη φωτό με το ασπρόμαυρο φόρεμα.Γύρω στο 183 ύψος.Αν το παίξεις καλά μπορείς να τη μετατρέψεις σε σπονσορέτ αλλά αυτή π.χ. θέλει αρκετή δουλειά.

ISPd19.jpg

Σπονσορέτ 182 που γνώρισα Carribean.Αυτή έρχεται μόνο για booty call δηλαδή χωρίς ρεστωράν,dating κτλ για όσο θέλω.

3db2oX.jpg

Της έδωσα 50 ευρώ.Δε ζητάει τίποτα,απλά της δίνω όσα θέλω.
Εσείς αυτό το λέτε vfm.
Το οτι για μία πληρώνω 500 ευρώ σε δώρα,μετρητά και για άλλη 50 δε σημαίνει οτι θα στείλω την πρώτη για τη δεύτερη.
Δίνω όσο κόβω οτι αξίζει η γκόμενα.
Π.χ. σε αυτή με το μπλε στην πρηγούμενη φωτό θα έδινα ίσως 200 την πρώτη φορά αλλά μετά 100 τη φορά.
Κάθε Σαββατόβραδο Carribean έχει 20-40 γκόμενες επιπέδου σαν αυτή με το μπλε.Συνήθως κάθονται με αραβότουρκους ή Ουκρανούς στα τραπέζια μπορεί όμως και να έχουν έρθει με φίλες.
Αν κάποιος ελιχθεί και δεν αφήσει να τον κάνουν σάντουιτς οι πουτάνες(που είναι επίμονες) μπορεί να χτυπήσει τέτοιες γκόμενες δηλαδή μερικές είναι διαθέσιμες.Μία στις τρεις φορές που πάω βγάζω τέτοια γκόμενα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.788
Πόντοι
26.141
Οι τιμες για τι είναι ?/ για ωρα για βράδυ για τί;;;;;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι τιμες για τι είναι ?/ για ωρα για βράδυ για τί;;;;;

Για έναν πούτσο.Συνήθως μετά ξαναγυρίζεις στο Carribean.Μερικές έχουν αμάξια και σε πάνε μόνες τους διαμέρισμα και πίσω.Για αυτό και οι πουτάνες δεν πίνουν πολύ στο μαγαζί,άμα πεις να κεράσω θα πάρει Κόκα Κόλα και θα πληρώσεις ουίσκυ.Με αυτές πας διαμέρισμα σε dt.
Συνήθως πάω στο τέλος αφού έχω κάνει φάση με κανονικές γκόμενες.Τις κανονικές δεν τις γαμάς την πρώτη νύχτα αλλά την επόμενη μέρα με δωράκι.
Οι πουτάνες φαίνονται πολύ πιο ωραίες στο μαγαζί,ντυμένες στολισμένες,με τακούνια κτλ από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.Πρέπει να υπολογίζεις έναν,ενάμισυ πόντο λιγότερο σε εμφάνιση.Δηλαδή αυτή που φαίνεται εφτάρι είναι εξάρι αν βγάλει τα τακούνια,το φόρεμα και τη δεις στο κανονικό φως και όχι στο ημίφως του κλαμπ.

Εδώ ένας τουρκοπάκης δέχεται συγχαρητήρια από τη γκόμενα που χόρεψε μαζί του.

Τελικά έπιασε τα αρχίδια του βέβαια.Γενικά χαριετνίζονται με πολλούς αλλά συνήθως γειώνονται στους ρευστούχους.
Ηταν μια μουνάρα με άναν άθλιο κινεζοειδή δεν μπορούσα να βγάλω φωτό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ινδικό καμάκι με Ουκρανή.Τέτοιους συνδυασμούς βλέπεις πολλούς.Γαμάνε Τούρκοι,πάκια,Αραβες,κινεζοειδείς,οι πάντες.

wcDPQM.jpg

Εδώ οχτάρι που χτύπησα Cym και έπιασα τα αρχίδια μου.Παλιά αυτές ανταποκρίνονταν.Ηταν πολύ ωραία στο πρόσωπο,άξιζε για σπόνσορινγκ.

DaO5uG.jpg

cjkMaY.jpg

Αλλο οχτάρι που επίσης δεν έκατσε για instadate.Γενικά το daygame αυτή τη φορά ήταν απογοήτευση.Πολύ λίγοι στόχοι,γρήγορα κινούμενο θήραμα κολλημένο με το κινητό και χλιαρή ανταπόκριση.Καμία σχέση με τα μεγαλεία του παρελθόντος.

2ELPeS.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom