Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τι μαλακιες ειναι αυτες που κανουν καποιοι και ξενυχτανε καθε βραδυ να βλεπουν nba και f1...
Ποσο μαλακες ειναι...
Εδω εχουμε ζωντανη μεταδοση απο την εκτοξευση ελληνικων πυραυλων απο το  ακρωτηριο του Κιεβου προς τα σεληνιακα μουνια του 1.90(οταν ακουτε οτι μια γκομενα σεληνιαζεται αυτο συμβαινει)...
Γουαααοοοοοο αυτο ειναι θεαμα

I LOVE THIS GAME!!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Μου κόλλησε το δεξί.Είναι τώρα διπλα μου γουστάρει χοντρά.Πώς το έπιασε ο ποποφ?Άρχοντας.
τύπε χωρίς υπερβολές, αν απόψε το βράδυ ξεβρακωσεις το δεξί και ανεβάσεις αποδείξεις  και ντοκουμέντα, θα σπάσεις το bou και όλο το ιντερνε :orchestra:

• Like
Αντιδράσεις: koble

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Επεσα πανω σε αυτο το ποστ οταν ανοιξα οποτε κανω σφηνα και επανερχομαι!
Είμαι τώρα ρεστωραν με τις γκομενες άμα δείτε τι γκομενάρες κυκλοφορούν οι Ουκρανοι θα αυτοκτονησετε.Κατι τύποι σα γαμω τι κερατο μου,δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.
Ελα ρε Μπραντ Πητ...εχεις σκεφτει οτι αμα δεν τα εχωνες ουτε μπαμπουσκα δεν θα σου καθοταν.
Ναι βέβαια αμα δεις τους Ουκρανους που τραβιουνται ίδιοι ο Μπραντ Πιτ ρε φίλε τι να λέμε τώρα.
Nαι ετσι ειναι πραγματι.Κατι καραφλοι ή με αραια μαλλια
κοντοκουρεμενοι,γουρουνοφατσες και ψιλοκοιλαραδες. Αλλα τι να κανουμε....ζουνε Ουκρανια που ειναι τιγκα στο μουνι . Ασε που τις Ουκρανεζες εκει δεν γυριζει να τις κοιταξει κανεις στον δρομο
Ουδεμια εκπληξη! Οποιος ειχε διαβασει τις αχρηστες!!! κατα καποιους < ηθικολογιες Μπλασκου η Μπλασκικες ηθικολογιες > θα ηξερε τι γινεται!

Στο εκδοθεν υπο την Τσαρικη Ακαδημια Κοινωνικων Επιστημων, Βασικα Στοιχεια πολιτισμικης ταυτοτητας του μετα-σοβιετικου χωρου και  η Ουκρανικη ιδιαιτεροτητα , γενικη επιμελεια Ι.ΜΠΛΑΣΚΟΣ,      
στο λημμα Ουκρανος, θα εβλεπε οτι την κοινωνικη δυναμικη του ουκρανικου καμακιου παντος καιρου, δηλ το παπανωτιο χυμα στο κυμα, δηλ χτυπαω οπου λαχει οπως λαχει, πριν η μετα την βοτκα.

Εις επίρρωση αυτου, συμφωνουν και οι συγκριτικες μελετες υπο του ερευνητη διαπροσωπικων σχεσεων Ντιμτι Μετανστοφ, βασιλικη ακαδημια Μεγα Πετρου, στο οπτικο του πονημα Οδηγιαι , στα λημματα Ουκρανος-Ουκρανιδα minute 9.45-10.10 συμπυκνωνει την τεραστια πειρα του, .
Ειδικα χρησιμο για μελλοντικους τουριστες.

Νεοτεροι ακαδημαικοι κυκλοι, υπο την επηρεια Ντραγκ η Δραγκ, ψρχ,
αναφερονται στο κοινωνικο φαινομενο καλουμενο σκουπιδιαρης!
υγ.
Πληροφοριες κυκλων απο τις οπες της Φυλη, φερνουν τον μεταναστη να ειναι πλεον στο θρονο του στα θερινα ανακτορα. Παντα επικαιρος!

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
απλα φανταστειτε τη σκηνη για να καταλαβετε τι γελιο ριχνουνε οι ουκρανες με τον βαλκανιο πεοκρουστη

ειναι ενας τριχωτος πιθηκας τωρα του 1΄60 με τα χερια στην αναταση που φοραει κατι παπουδιστικα πουλοβερακια, ειναι στο τραπεζι με 4 οι οποιες τρωνε πινουν παραγγελνουν οτι γουσταρουν και τον χρεωνουν χωρις να τις εχει ακουμπησει, και αυτος βγαζει φωτογραφιες και τις ανεβαζει σε ενα σαη για πουτανες στο ιντερνετ και γραφει και σχολια... :S

τι να σας πω τωρα, σιγουρα ειναι κατακαβλωμενες ολες με τον επιβητορα  :2funny: :2funny:

απλα θα τον γδυσουνε οπως γινεται παντα και στο τελος θα μεινει με το πουλι στο χερι...

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
απλα φανταστειτε τη σκηνη για να καταλαβετε τι γελιο ριχνουνε οι ουκρανες με τον βαλκανιο...
Μυστη αυτο που ειπες ειναι σκληρο! Καλητερα να μην το ελεγες! Σκοτωσες το πουτσιστικο μας ονειρο! ...ας ελπισουμε ο Βαλκανιος Τσομπανης να γλυψει κανα κοκκαλακι εως 1.70 να ρεφαρει!

@@@ Κμαν, κοιτα να γαμησεις και ασε το σαητ, περνανε οι μερες! Μην εκθετεις και τις σπονσορετς!
@ΠαριΠαπι...γιατι θυμισες το πουλοβερακι!
καποιοι και ξενυχτανε καθε βραδυ να βλεπουν nba και f1...Εδω εχουμε ζωντανη μεταδοση απο την εκτοξευση ελληνικων πυραυλων απο το  ακρωτηριο του Κιεβου
@Ντραγκ...το εχουμε μυριστει! Δεν βλεπεις εχει ερημωσει η Φυλης!
Πόσα λεφτά σου κόστισε η συγκεκριμένη??? Και πόσες ώρες την είχες???
Αξια Ανεκτιμητη!!! Οι σπονσορετς ειναι απροσιτες απο τον απλο πορνοτουριστα! Ειναι για Χρυσους Χορηγους (Χ.Χ.). Πρεπει να μελετησεις 1000 Κμανικα ποστ για να καταλαβεις την Balkan-λογικη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τύπε χωρίς υπερβολές, αν απόψε το βράδυ ξεβρακωσεις το δεξί και ανεβάσεις αποδείξεις  και ντοκουμέντα, θα σπάσεις το bou και όλο το ιντερνε :orchestra:

Αύριο μπορεί να παίξει.Θελει ραντεβού,συνέχεια κτλ σε καραοκε.Πώς καυλωνετε έτσι με τη μικρή?Στο πρόσωπο ωραία ήταν αλλά εγώ πάω με άλογα.Τελος πάντων μπορεί να τη γαμήσω να σας κάνω το χατήρι.Δεν είναι γρήγορη όπως οι γκόμενες Κιεβου,θελει υπομονή ως επαρχιωτισσα.
Carribean γινόταν της πουτάνας.Κατι γελοίοι Τούρκοι έβγαλαν γκόμενες.Ειναι πανεύκολο.Μου φαίνεται θα πάω εκει κάθε μέρα.Δεν ήξερα ότι έχει τόσο κοσμο τις καθημερινές.
Δεν έχει βέβαια τα σούπερ επίπεδα οχτάρια και βάλε που χτυπάς με daygame αλλά έχει εφτάρια που είναι σούπερ εύκολα.Δηλαδη τις βγάζουν κάτι ηλίθιοι.Αμα σκάσεις με πυραύλους είναι τελειωμένη φάση.
Η δικιά μου μου την έσπασε που έβαλε σήμερα το χέρι στην τσέπη που είχα το πορτοφόλι με 2000 ευρώ.Αυτο ήταν red flag,τέλος.Η εμπειρία μου λέει να μη συγχωρώ μαλακίες από τις γκόμενες γιατί θα κάνουν χειρότερα.Χερι στην τσέπη από γκόμενα δεν ανέχομαι,υπάρχουν και όρια.

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πόσα λεφτά σου κόστισε η συγκεκριμένη???

Και πόσες ώρες την είχες???

100 ευρώ.Ειναι μια από τις μόνιμες σπονσορέτς.Γαμαω και τη φίλη της μαζί  καλύτερης εμφάνισης και μου έφερε σήμερα άλλες τρεις καινούργιες γκόμενες να γνωρίσω και σε συνέχεια να γαμήσω αλλά μου την έσπασε με τις μαλακίες σε απαιτήσεις.Ηθελε ντε και καλά 200 ευρώ για φόρεμα και έκανε βλακείες.Της έδωσα 100 και ψιλοτσακωθηκαμε αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.Θα αντικατασταθεί.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
:orchestra:
οπως ακριβως προεβλεψα, οι πουτανες του Κμαν του φαγανε ενα σωρο λεφτα, ενοιωσαν οτι εχουν να κανουν με τοσο μεγαλο καραγκιοζη που πηγε η αλλη να του παρει και ολο το πορτοφολι και στο τελος ΔΕ ΓΑΜΗΣΕ!!

ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ 4 ΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟΥ, ΝΑ ΤΙΣ ΤΑΪΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΦΥΓΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΓΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ [size=20pt]Δ Ε Ν  Γ Α Μ Η Σ Ε ! ! ![/size]

αυτη ειναι η σχολη του βαλκανιοπουτσισμου, πετα τα λεφτα σου μπας και σε λυπηθει καμια πουτανα και γαμηθει μαζι σου με δεκαπλασια απο οτι γαμιεται με καθε αλλο σκουπιδι.

ποια τριολε και τετραολε και πεντολε, ο τυπος ειναι ενα τεραστιο κοροϊδο που τον γλεντανε κατι πεινασμενες πουτανες του πενηνταρικου! Του κανετε πολυ κακο που τον ενθαρρύνετε να συνεχισει αυτη την ξεφτιλα! Κμαν αγορι μου, κρατα τα λεφτα σου που τα βγαζεις δουλευοντας σαν πουστης και πηγαινε φατα σε κανα FKK, το ιδιο ακριβως πραγμα με το καριμπιαν ειναι και θα φας κι ολας με το εισητηριο!

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
100 ευρώ.Ειναι μια από τις μόνιμες σπονσορέτς.
γιατι λες παλι ψεμματα ρε απατεωνα? πως σου κοστισε 100 ευρω οταν λες οτι ειναι μονιμη σπονσορετ? απο 200 ευρω το μηνα να της στελνεις που λεει ο λογος, μια φορα στο εξαμηνο που τη βλεπεις σου εχει κοστισει 1200+100 ευρω το γαμησι!βλακα!

ευκαιρια! τρεχτε να προλαβετε!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι άσχετοι να μη μιλάνε.Δεν έχετε ιδέα από το παίγνιο τα stakes και τι γίνεται εκεί μέσα.Ειναι ολόκληρο παιχνίδι πόκερ.
Άπειρες ευκαιρίες αλλά παίζεις με τις σκάμερς οπότε πρέπει να ελέγχεις ανά πάσα στιγμή το χώρο για να μη καείς.
Αυτές που γαμιουνται είναι ακριβώς αυτές που πάνε να σου φάνε λεφτά,οι άλλες δεν ενδιαφέρονται,το παιχνίδι έχει δύο όψεις.
Χτυπάς αυτές που θέλουν να σε μαδησουνε γιατί είναι οι ευκολότερες τους δίνεις την εντύπωση ότι μπορούν να σε μαδησουνε και τελικά μένουν με ψίχουλα και ξεκωλιασμένες.Ειναι ανώτερη Βαλκάνιος τεχνική να σκαμάρεις τις σκάμερς.Απολυτη ανωτερότητα φυσική υπεροχή του τσομπανη,γαμήστε τους τα πρέκια.

• Like

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
ασε ρε βλακα τις μαλακισμενες θεωριες και τραβα σε κανα μπουρδελακι της φυλης να ξελαμπικαρεις, ηλιθιε

• Like

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Carribean γινόταν της πουτάνας.Κατι γελοίοι Τούρκοι έβγαλαν γκόμενες.Ειναι πανεύκολο.Μου φαίνεται θα πάω εκει κάθε μέρα.Δεν ήξερα ότι έχει τόσο κοσμο τις καθημερινές.
βρε βλακα πανασχετε, πως να μη "βγαλουν γκομενες" οι τουρκοι αφου ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 100$ !!! Τι νομιζεις οτι τους ειπαν για να τις ριξουν? ποσο ωραια ματια εχεις μωρο μου ή ποσο παιρνεις την ωρα? βλακα πανηλιθιε!

τραβα ρε κακομοιρη σε κανα FKK να σου μενει και κανα φραγκο, κοροϊδο που σε εχουνε κατακλεψει ολες οι πεινασμενες!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Παει και το Poker stars το βραδυ..Τωρα θα εχουμε κμαν stars....

Α ρε Phil Ivey τι να τα κανεις τα flush royal εδω οι βαλκανικοι πυραυλοι τιναζουν την μπανκα στον ΑΕΡΑ!
ΜΠΟΥΜ!!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
αυτη ειναι η σχολη του βαλκανιοπουτσισμου, πετα τα λεφτα σου μπας και σε λυπηθει καμια πουτανα και γαμηθει μαζι σου με δεκαπλασια απο οτι γαμιεται με καθε αλλο σκουπιδι.... Κμαν αγορι μου, κρατα τα λεφτα σου που τα βγαζεις δουλευοντας σαν πουστης και πηγαινε φατα σε κανα FKK, το ιδιο ακριβως πραγμα με το καριμπιαν ειναι και θα φας κι ολας με το εισητηριο!
ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙ!χαχαχαχαα Ασε γιατι τα σκουπιδια ακομα τραγουδανε στα παρτερια! αχαχχαχχαχ Και γαμανε με 10 Ευρω! 100/10=10 φορες λιγοτερο! Τελικα εισαι οικονομοτεχνης! Δεν παιζεσαι!
...Ειναι ολόκληρο παιχνίδι πόκερ. Ειναι ανώτερη Βαλκάνιος τεχνική να σκαμάρεις τις σκάμερς.Απολυτη ανωτερότητα φυσική υπεροχή του τσομπανη,γαμήστε τους τα πρέκια.
...εχει μια λογικη αλλα για ποσο? Παιζεις Ποκερ με την φωτια!
ασε...τις ...θεωριες και τραβα σε κανα μπουρδελακι της φυλης να ξελαμπικαρεις ...
Τεραστιο Δικιο!  ΚΜΑΝ Εχεις σκεφτει ποτε να κανεις σεξοτουρισμο στην ελλαδα? Ο ΠαριςΠαπις θα σε στειλει συστημενο στα καλητερα κορμια, τα πιο ακριβα, 5 φορες λιγοτερο απο τα 100ρια! Και τρως τα υπολοιπα στα KFC γερμανια!
Δηλαδή με 100 ευρουλάκια την έχεις όλη μέρα μαζί σου και την πηδάς αβέρτα???
Μυστη εχεις χασει επισοδεια, μαλλον δεν ειναι τοσο απλα! Εχασες την Εισαγωγη στις Βαλκανικες Σπουδες! Σπονσορετς Εντισιον . Δεν ειναι ολες απλες προ. Ειναι σεμι.προ και σπονσορετς! Μιλαμε για Ανωτερες καταστασεις!
υγ
@@@@@ΠαριΠαπι εννοεις μαλλον Καρα-Πουταναρες!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αύριο μπορεί να παίξει.Θελει ραντεβού,συνέχεια κτλ σε καραοκε.Πώς καυλωνετε έτσι με τη μικρή?Στο πρόσωπο ωραία ήταν αλλά εγώ πάω με άλογα.Τελος πάντων μπορεί να τη γαμήσω να σας κάνω το χατήρι.Δεν είναι γρήγορη όπως οι γκόμενες Κιεβου,θελει υπομονή ως επαρχιωτισσα.
Δεν έχει βέβαια τα σούπερ επίπεδα οχτάρια και βάλε που χτυπάς με daygame αλλά έχει εφτάρια που είναι σούπερ εύκολα.Δηλαδη τις βγάζουν κάτι ηλίθιοι.Αμα σκάσεις με πυραύλους είναι τελειωμένη φάση.
Η δικιά μου μου την έσπασε που έβαλε σήμερα το χέρι στην τσέπη που είχα το πορτοφόλι με 2000 ευρώ.Αυτο ήταν red flag,τέλος.Η εμπειρία μου λέει να μη συγχωρώ μαλακίες από τις γκόμενες γιατί θα κάνουν χειρότερα.Χερι στην τσέπη από γκόμενα δεν ανέχομαι,υπάρχουν και όρια.

Πηγαίνεται caribbean να γαμήσετε τα super ευκολα εφτάρια..Ε λογικό μετα να μπαίνουν ταξιδευτες και να βρίζουν Κίεβο όταν δίνονται τέτοιες άκυρες υποσχέσεις..
Χωρίς δουλεία και ιδρώτα δεν γαμάει κανείς!! πάρτε το πρέφα..Αν δεν το παρέτε είστε έτοιμοι να ψηφίσετε τις εύκολες λύσεις και τους παραμυθατζήδες!!

Αν δεν δουλέψετε απο πριν διαδικτυακά ή βγάλετε αυτή που γνωρίσετε στο caribbean 2-3 ραντεβου και δώσετε τον ευατό σας να την ρίξετε κρεβάτι μουνι μην περιμένετε..Αυτή είναι η αλήθεια, όλα τα άλλα γίνονται στις τσόντες δεν αντιλέγω. Μιλάμε για τσάμπα πάντα.

Τώρα με λεφτά όλα ειναι εφικτα στο Κίεβο.Το θέμα ειναι να κάνει ο καθένας μια εκτίμηση κόστους αποτελέσματος αν αξίζει κάτι που ειναι παντα υποκειμενικό και έχει και σχέση με την τσέπη του. Εμένα μου φένεται πάντως γελοίο να φορτώνω μόνος μου 4-5 γκόμενες σε ενα τραπέζι και να παραγγελνουν ΑΒΕΡΤΑ αυτές φαγητά ποτά, να βάζουν χέρια στις τσέπες σαν να μου λένε μαλακα-θυμα δώσε και αλλά λεφτά, δηλάδη πόσο πιο κάτω να πέσει κάποιος σαν αρσενικό με το να σε έχουν περίγελο ενα μάτσο γκόμενες και να σε καταχρεώνουν. Και το χειρότερο να παίρνουν τα λεφτα μετα και να τρώνε με τελειωμένους..Κάντα τουλάχιστον με μία γκόμενα να έχεις την ψευδάισθηση του ραντεβού και πως την έχεις γκόμενα- όλες μαζι κοπάδι να τους πληρώνεις τις παραγγελίες και να σε έχουν περίγελο και θύμα ειναι απλά αστείο.

• Like

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
τύπε στειλτηνα γιατι κατέντησε επικινδυνη αυτη και κρατα τους πυραυλους για το δεξι που φαινεται καλο κοριτσι  :erection:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Το θέμα δεν είναι αν το ανέχεσαι ή όχι,αλλά ότι έχεις αφήσει τον εαυτό σου να περιέλθει σε αυτή την κατάσταση.

Και δεν έχει σημασία αν εισαι 1.60  ή 1.70..
Ακόμη και να μην το έχεις μέσα σου,έπρεπε να είχες χτίσει κάποιες άμυνες τόσα χρόνια.

Πρώτο καμπανάκι ήταν όταν έγραψες ότι Πολωνία σου είχαν πουλήσει προλογο ινδοπακιστανοί...Μιλάμε για τύπους που σε Σλαβικες χώρες,παίρνουν αμέσως ρόλο beta χαμογελαστού διασκεδαστη τουρίστα.Με εσένα ένιωσαν τόσο σίγουροι,που σου πούλησαν πρόλογο.

Δεύτερο καμπανάκι,αυτό που ένα πορνίδιο σε αψηφά σε τέτοιο βαθμο,που βάζει το χέρι της στην τσέπη σου...

Ξέρω ότι είσαι ευτυχισμένος μέσα στο βαλκανοπουτσιλίκι σου και τα επικά σου post,αλλά την πραγματική μας εικόνα,την βλέπουμε μέσα από τα μάτια των άλλων.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το θέμα δεν είναι αν το ανέχεσαι ή όχι,αλλά ότι έχεις αφήσει τον εαυτό σου να περιέλθει σε αυτή την κατάσταση.

Και δεν έχει σημασία αν εισαι 1.60  ή 1.70..
Ακόμη και να μην το έχεις μέσα σου,έπρεπε να είχες χτίσει κάποιες άμυνες τόσα χρόνια.

Πρώτο καμπανάκι ήταν όταν έγραψες ότι Πολωνία σου είχαν πουλήσει προλογο ινδοπακιστανοί...Μιλάμε για τύπους που σε Σλαβικες χώρες,παίρνουν αμέσως ρόλο beta χαμογελαστού διασκεδαστη τουρίστα.Με εσένα ένιωσαν τόσο σίγουροι,που σου πούλησαν πρόλογο.

Δεύτερο καμπανάκι,αυτό που ένα πορνίδιο σε αψηφά σε τέτοιο βαθμο,που βάζει το χέρι της στην τσέπη σου...

Ξέρω ότι είσαι ευτυχισμένος μέσα στο βαλκανοπουτσιλίκι σου και τα επικά σου post,αλλά την πραγματική μας εικόνα,την βλέπουμε μέσα από τα μάτια των άλλων.

Καλά αυτή περνάει συνέχεια τα όρια αλλά μου γνωρίζει συνέχεια γκόμενες για παρτούζα.Το καυλάκι χτες ίσα ίσα με άφηνε να αγγίζω μπουτάκι αλλά είχε το χέρι της πανω στο πόδι μου.Θελει ραντεβού συνέχεια σήμερα κτλ αλλά θα αργήσει να πέσει πούτσος δεν προχωράει γρήγορα.
Έκανα κεφάλι χτες από τα ουίσκια,παραδόξως πίνεται το ουίσκι στο Carribean, τα κοκταίηλ είναι χάλια.
Χτες βράδυ είδα και εννιαρια για πρώτη φορά στο κεντρο.Βγαινω Κρεσατικ μήπως σταύρωσω κανένα ινσταφακ ή ινσταdate ενώ βομβαρδίζουν οι ιντερνετικες,θέλουν όλες συμμετοχή στη μάσα.
Γενικά εδω τις αλλάζεις εύκολα,κάθε μέρα κι άλλη.Και αν δεν κάτσει τίποτα πας Carribean το βράδυ που λέει ο λόγος και βρίσκεις γκόμενα.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
συντομη περιληψη του βαλκανιοπουτσισμου για νατα βλεπουν οι νεοι και να φευγουν τρεχοντας

Καλά αυτή περνάει συνέχεια τα όρια αλλά μου γνωρίζει συνέχεια γκόμενες για παρτούζα.
δλδ σε εχει σταμπαρει για τελειως μαλακα, σου τα τρωει και φερνει και τις φιλες της για να σε γδυνουνε ομαδικα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΣ και συ πιστευεις οτι εισαι μαγκας

Το καυλάκι χτες ίσα ίσα με άφηνε να αγγίζω μπουτάκι αλλά είχε το χέρι της πανω στο πόδι μου.Θελει ραντεβού συνέχεια σήμερα κτλ αλλά θα αργήσει να πέσει πούτσος δεν προχωράει γρήγορα.
δλδ σε εχει κοψει για τοσο αγαμητο πιρφορο, που παρότι της εχεις στειλει ενα σωρο λεφτα μεσω ιντερνετ χωρις να την εχεις συναντησει, παρότι σε τρεχει και πεταει τα λεφτα σου για να ταϊσει και ποτισει τις αλλες πουταναρες τις φιλες της εσενα ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ και στο παιζει δυσκολη ενω πηδιεται ακομη και με αναπηρο δυσμορφικο μπαγκλαντεσιανο αμεσως με 100 δολλαρια (85 ευρω)

Έκανα κεφάλι χτες από τα ουίσκια,παραδόξως πίνεται το ουίσκι στο Carribean, τα κοκταίηλ είναι χάλια.
Χτες βράδυ είδα και εννιαρια για πρώτη φορά στο κεντρο.Βγαινω Κρεσατικ μήπως σταύρωσω κανένα ινσταφακ ή ινσταdate ενώ βομβαρδίζουν οι ιντερνετικες,θέλουν όλες συμμετοχή στη μάσα.
Γενικά εδω τις αλλάζεις εύκολα,κάθε μέρα κι άλλη.Και αν δεν κάτσει τίποτα πας Carribean το βράδυ που λέει ο λόγος και βρίσκεις γκόμενα.
Παλι καλα να λες που σε εχουνε κοψει για τοσο μεγαλο πιρφορο, και δεν εχουν ασχοληθει σοβαρα να σου ριξουνε κανα ματζουνι στο ποτο (εισαι σοβαρος ρε μαλακα τωρα? πας σε ξενη χωρα μονος, και μεθας?) και να βρεθεις χωρις λεφτα και νεφρα πεταμενος σε καμια χωματερη.

Φαντασου ποσο γελιο θα ριχνουνε οι Ουκρανιδες, οταν βλεπουν εναν μεσηληκα πιθηκα να ανεβοκατεβαινει την κρεσατικ παριστανοντας τον γκρηκ λαβερ σε οτι κινειται και οτι αναπνεει!

Αν δε σου κατσει (που εσενα οπως ομολογεις δε σου καθεται) καμια, απλα κανεις αυτο που σου λεω κι εγω και ολοι οσοι ξερουν απο την αρχη. Πας καριμπιαν και φορτωνεις ΠΟΥΤΑΝΑ (οχι γκομενα) με ενα κατοσταδολλαρο και κανεις τη δουλεια σου!

οπως ειπε και ο τυπος κομπλε πιο πριν, εισαι τοσο τελειωμενο κοροϊδο που πας και χαλας χιλιαρικα για να γαμας πουτανες του πενηνταρικου! Χιλιες φορες καλυτερα να κατσεις σπιτι σου και να γαμας στα FKK ή να ερχεσαι ελλαδα και να γαμας στη φυλης και το μεταξι. (καλα δε μιλαμε καν νασκασεις πενηνταρι και να γαμησεις σε στουντιο γκομενα επιπεδου μονικας σερβας κλπ)

δεν εισαι σεξοτουριστας,δεν εισαι πορνοτουριστας, θυμα εισαι που περιφερει τη μιζερια του στις ανατολικες χωρες! Παρτο χαμπαρι και αλλαξε ροτα προτου καταστραφεις!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Paris papis είσαι ηλίθιος.Δεν έχεις σχέση με το άθλημα.
Δεν απαντώ στην αντίδραση.Άπλα σε χεζω όπως χεζουμε και ολόκληρη τη μεταπολίτευση.
Ψοφησατε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom