Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ο καιρός με ξέσκισε.Βρέχει καταρρακτωδώς ούτε μισό μουνι έξω.
τύπε πάλι καλά να λες που δε σε βρηκε και τίποτα άλλο με τόση γκρινια και γρουσουζια δω μέσα,σε γκαντέμεψαν οι ζηλιάρηδες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είμαι τώρα ρεστωραν με τις γκομενες άμα δείτε τι γκομενάρες κυκλοφορούν οι Ουκρανοι θα αυτοκτονησετε.Κατι τύποι σα γαμω τι κερατο μου,δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.
Θα φέρουν τρεις τελικά ακόμα Carribean να δούμε τι θα γίνει.
Άνοιξε λίγο ο καιρός και γέμισε γκομενες. Day game εχει αφασία γκομενακια παντού αλλα θέλει τρέξιμο,δεν είναι τόσο εύκολο.
Αλλά μία να σου κάτσει απο τις μουνες που κυκλοφορούν είναι λαχείο.

• Like
Αντιδράσεις: koble

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
417
Πόντοι
26
Είμαι τώρα ρεστωραν με τις γκομενες άμα δείτε τι γκομενάρες κυκλοφορούν οι Ουκρανοι θα αυτοκτονησετε.Κατι τύποι σα γαμω τι κερατο μου,δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.
Ελα ρε Μπραντ Πητ...εχεις σκεφτει οτι αμα δεν τα εχωνες ουτε μπαμπουσκα δεν θα σου καθοταν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ελα ρε Μπραντ Πητ...εχεις σκεφτει οτι αμα δεν τα εχωνες ουτε μπαμπουσκα δεν θα σου καθοταν.

Ναι βέβαια αμα δεις τους Ουκρανους που τραβιουνται ίδιοι ο Μπραντ Πιτ ρε φίλε τι να λέμε τώρα.

• Like

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
417
Πόντοι
26
Ναι βέβαια αμα δεις τους Ουκρανους που τραβιουνται ίδιοι ο Μπραντ Πιτ ρε φίλε τι να λέμε τώρα.
Nαι ετσι ειναι πραγματι.Κατι καραφλοι ή με αραια μαλλια κοντοκουρεμενοι,γουρουνοφατσες και ψιλοκοιλαραδες. Αλλα τι να κανουμε....ζουνε Ουκρανια που ειναι τιγκα στο μουνι . Ασε που τις Ουκρανεζες εκει δεν γυριζει να τις κοιταξει κανεις στον δρομο ενω στο Ελλαντα τον πιο τοφαλο ελληνιδα να ρωτησεις θα σου πει καθε μερα 20 λιγουρια μου την πεφτουν στον δρομο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ η μια απο τις δυο 186 που γαμησα.

IskqEN.jpg

Πιρανχας.Ολο το χέρι στην τσέπη.Να δούμε αν θα μου γνωρίσουν αξιολογα ψωλετα Carribean αλλιώς θα πάρουν τον Πούλο.
Έχει αφθονία εκεί έξω.

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ! ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!

χωρις λεφτα δε σου καθεται ουτε θηλυκια γατα εσενα!

Νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε ασχετους ρε παπαρα? Σαλτα γαμησου λεμε απατεωνα!
παρη οτι κ αν του λεσ δεν καταλαβαινει. προσπερασε τον...........
αστον να ζει στον γαλαξια του.....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ δυο απο τις γκόμενες που έχω τώρα Carribean.Να δούμε τι θα γίνει.

q5WIZF.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το δεξί είναι απο επαρχία και θέλει χρόνο.Πιο συντηρητική.Εμ πουστηδες δεν έρχεται κανένας να φάει ολα έτοιμα τα θέλετε.Σε λιγο θα είμαι ανάμεσα σε τέσσερις τι να τις κάνω όλες αυτές?

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
παρη οτι κ αν του λεσ δεν καταλαβαινει. προσπερασε τον...........
αστον να ζει στον γαλαξια του.....
δημιουργει 2 σοβαρα θεματα ο ξεφτιλας απατεωνας

1- γαμαει τον προορισμο για οσους πανε
2- παραπληροφορει σκοπιμως τα μελη του σαη

για κλωτσιες ειναι ο μαλακας, απορω πως δε τον εχουνε σουταρει ακομα απο το σαη

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Το δεξί είναι απο επαρχία και θέλει χρόνο.Πιο συντηρητική.Εμ πουστηδες δεν έρχεται κανένας να φάει ολα έτοιμα τα θέλετε.Σε λιγο θα είμαι ανάμεσα σε τέσσερις τι να τις κάνω όλες αυτές?
τύπε το δεξι μετράει,δε πιστευω οτι δεν την εχεις ,αν τη βαλεις στο στοχαστρο δε σου ξεφευγει,αναμενουμε όλοι φώτο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν είναι τόσο απλά.Θέλει ελιγμο.Είμαι τώρα ανάμεσα σε πέντε γκομενες στο τραπέζι.Την κάνω γιατί έχασα τον έλεγχο.
Δεν υπάρχουν αυτά.
Εντάξει μπορώ να τις γαμησω όλες αλλά βαριέμαι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτή είναι δίπλα μου.Την κάνω.Αδυναμία χειρισμου κατάστασης.

syZdEy.jpg

Πολύ οιστρογόνο.Δε γαμιουνται να ασπρισουν.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
  • Like

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Την αλλη φορα κμαν να παρεις και επαγγελματια cameramen μαζι σου μην χασεις καμια φαση και δεν την ανεβασεις και χασουμε καμια τσοντα με γυναικες 190+
ο τιτλος της πορνοταινιας θα ειναι ο Πυραυλοβαλκανιος με την σκαλα...
ακομα σου προτεινω να βαλεις και zoom καθως και φιλτρα για να βλεπουμε πιο ωραια τις πουτανες που μας στελνεις...Ρωτα το μπου αμα μπορεις να βαλεις και συνδρομη για να παιρνεις και τιποτα πισω απο αυτα που χαλας για τις μπετονετες εε συγνωμη Σπονσορετες ηθελα να πω...Στο νοβα τις εστειλες τις τσοντες σου μπορει να σε βοηθησει να κανεις και διεθνη καριερα..
πες μας ακομα τι doping(παρε και απο εκει sponsorship) Παιρνεις και τις γαμας ολες γιατι εσυ πηδας πιο πολυ και απο αλογα που τρεχουν με τα εμποδια...Λες να εχεις γνωρισεις και την Αθηνα Ωναση???Βαλε και καμια τσοντα και με αυτη αμα εχεις να γελασουμε και αλλο..
ΤΕλος σου προτεινω ως διατεινομενος 'αρχοντας των βαλκανιων' να παρεις μπατλερ οδηγο μεταφραστη και σπερματοσυλλεκτη ωστε να ολοκληρωθει η εικονα του βαλκανιοπουτσιστη πυραυλομπουρλοτιερη...
Τελος φανταζομαι οτι ο Ερντογαν το μονο που φοβαται και δεν ανοιγει πολεμο με την Ελλαδα ειναι οι μυστικοι πυραυλοι tomahawk cruise που διαθετεις που ειναι ικανοι να διαλυσουν καθε ονειρο του για το αιγαιο...Φανταζομαι ακομα οτι διαμεσολαβησες κιολας και τα εκανε πανω του και ο Κιμ...Το πυρηνικο του εργοστασιο εσβησε οταν δεν του εδωσες τους πυραυλους σου οπως και το Ιραν εμαθα οτι σε παρακαλαει για τεχνογνωσια...
Αν τα παραπανω σου φαινονται λιγο υπερβολικα ε ειναι αντιστοιχα με αυτα που γραφεις για το κιεβ ξερεις..

Τελος μην μου απαντησεις οτι για ολα τα παραπανω σε κυνηγαγε η KGB στην Λευκορωσια οπως και η αστυνομια του κιεβου για το αν η μιζες που σου δωσανε για τους πυραυλους σου ηταν κανονικες η πλαστες γιατι δεν θα σε πιστεψω

Φιλια καλα βαρεματα λεω να παω στην φυλης με τον φωτογραφο μου και να αρχιζω και εγω να ανεβαζω σπονσορετες εεε συγνωμη προ απο εκει φωτο ωστε να μπορεσω και εγω να κανω επιδειξη απο κανεναν πυραυλο που ριχνω...

Τελος προτεινω στους υπολοιπους συναγωνιστες να ανοιξουμε ειδικο λογαριασμο σε ουκρανικη τραπεζα ωστε να μαζευτουν οι καταλληλοι πυραυλοι ε κεφαλαια ηθελα να πω ωστε να μπορεσει ο μεγας ανταποκριτης του Κιεβου να μπει επιτελους στο chi με 100000ευρω στην τσεπη ωστε και εκει να δειξει την ανωτεροτητα του στις φτωχο αραβικες και τουρκικες κοινοτητες...
¨Περαστικα μας

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
δημιουργει 2 σοβαρα θεματα ο ξεφτιλας απατεωνας

1- γαμαει τον προορισμο για οσους πανε
2- παραπληροφορει σκοπιμως τα μελη του σαη

για κλωτσιες ειναι ο μαλακας, απορω πως δε τον εχουνε σουταρει ακομα απο το σαη
καλα ρε  ParisPapis δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι ο Ελληνας θελει τον λεφτα υπαρχουν τον Ζαπειο 1,2,5,35 και τον σκιζω τα μνημονια το κμαν θα διωξει...
Σε αλλη χωρα εισαι σιγουρα ετσι λενε οι πληροφοριες μου
Φιλια εκει

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τελος οι παικτες του παοκ μου εδωσαν μια τρελη ιδεα

Λοιπον συμπαικτες μου λεω απο εδω και περα οποιος ξαναπαει κιεβο να φοραει μασκα του Κμαν να δει αντιδρασεις στην Χρετσατκι...
Αν δε ειμαστε και πολλοι με μασκα σιγουρα θα μας βαλουν και πρωτη ειδηση στο δελτιο ειδησεων των 8...
Ε ρε γελια που εχουν να πεσουν...
Για οσους ντρεπονται προτεινω ως επομενη πορνο/ερωτο εκδρομη την 28η οκτωμβριου εθνικη εορτη για εμας μεν halloween για αυτους δε...
Πειτε μου απο τωρα να ετοιμασω μασκες στο νουμερο σας θα βγει ο μασκαρας της χρονιας!!

φιλια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μου κόλλησε το δεξί.Είναι τώρα διπλα μου γουστάρει χοντρά.Πώς το έπιασε ο ποποφ?Άρχοντας.
Αν και είναι κάτω απο 170,κανονικά δεν πρέπει να τη γαμησω.

• Like

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μου κόλλησε το δεξί.Είναι τώρα διπλα μου γουστάρει χοντρά.Πώς το έπιασε ο ποποφ?Άρχοντας.
Αν και είναι κάτω απο 170,κανονικά δεν πρέπει να τη γαμησω.
μην κανεις τετοιο λαθος θα χασεις τον τιτλο σου...
Υπαρχει και μια αλλη ιδεα
Μπορεις να της βαλεις τακουνια στο κρεβατι οποτε θα γινει 185 αρα εγκρινετε...
αντε σε εφτιαξα παλι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom