Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλά στα έγραψε ο kman,γιατί από sponsoring δεν έχεις ιδέα.
Και εγώ έχω κρατήσει κάποια πιτσιρίκια μετά το Casting,που τα συναντάω κατά καιρους και τους δίνω το κατιτίς.
Ούτε με την ώρα με χρεώνουν,ούτε κόβουν τιμολόγιο.
Απλά αν τις γαμήσω μια-δυο φορές και δεν ξηγηθω κασέρι,θα εξαφανιστούν και το ξέρω.Western Union,νοίκια,κ.λ.π. δεν στέλνω.
Σε καμιά 10αριά χρόνια,ίσως...

Η διαφορά μου με τον kman είναι ότι αυτός τις λέει κανονικες γκόμενες ή δεν ξέρω και εγώ ποιαάλλη λέξη και εγώ πουτανίδια.Ξεκάθαρα πουτάνες,έστω και amateur.

Πως να τους γνωρίσω γκόμενες που δεν είναι πουτάνες,αλλά απλές κοπέλες που το πολύ να τις κέρασα φαγητό/ποτό και γουστάρουν μόνο εμένα; :rolleyes:

Βλέπεις που σε μερικες έννοιες μας χωρίζει χάσμα;
Εσύ νομίζεις ότι στο Tinder παίζω με πουτάνες(κατά το όλες οι Σλάβες είναι εν δυνάμει πουτάνες),ενώ εγώ παίζω με απλές κοπέλες που ή θελουν να γαμηθουν γιατί έτσι γουστάρουν ή ονειρεύονται σχέση,κ.λ.π.

Αυτή είναι μια από τις τέσσερις βασικές σπονσορέτς που έχεις στο Κίεβο,
αλλά και εσύ είσαι ένας από τους δεκατέσσερις σπόνσορες που έχει αυτή.
Αυτό που σου λέω εγώ,είναι να κάνεις κάποιον  από μας,έναν από τους δεκατέσσερις και να μην την τρώει ο κάθε τυχαιος.

Αυτά τα πιτσιρίκια που λες από το Casting τα γνώρισες σε κανέναν?Όχι βέβαια.Ο μη αμαρτήσας πρώτος τω λίθω βαλετω λοιπόν.
Ξέρω ότι έχουν και άλλους σπόνσορες όπως και αυτές θεωρούν δεδομένο ότι γαμάω και άλλες.Μαλιστα ρωτάνε,γάμησες καμία κοπέλα χτες ή ζητάνε να απομακρύνεις πεταμένα προφυλακτικά(πώς τα εντοπίζουν παντα) ή λένε έχεις κραγιόν από προηγούμενη κοπέλα κτλ.
Δεν είναι όλες οι σπονσορέτς ίδιες.Μερικες έρχονται για booty call,άλλες θέλουν εξόδους,κυριλέ μαγαζιά,ενίσχυση κάθε μήνα,πληρωμένες διακοπές σε ακριβά μέρη κτλ.Εχει άλλο drag η κάθε σπονσορετ.Με μερικές μπορεί να φαίνεσαι υπεραρχοντας,Βαλκάνιος σείχης φάση.Με άλλες απλώς ένας πουτανιαρης σεξοτουρίστας.Παιζουν πολλά ρόλο.
Χοντρικά όσα πληρώνεις τόσα παίρνεις ξέρουν πόσο περίπου πιάνουν αυτές στη μουνοαγορα.
Έχω 3 ώρες μέχρι το τριολέ,βγαίνω τώρα Κρεσατικ μήπως σταυρώσω κανένα ινσταφακ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Αυτά τα πιτσιρίκια που λες από το Casting τα γνώρισες σε κανέναν?Όχι βέβαια.Ο μη αμαρτήσας πρώτος τω λίθω βαλετω λοιπόν.

Μην κρίνεις, εξ ιδίων, τα αλλότρια :grin:

Φυσικά και γνώρισα τις 3 που ήταν ανοιχτές σε αυτό το ενδεχόμενο.
Τώρα από τους 9 που έκανα κονέ,έφαγαν μόνο 2 και δεν ευθύνομαι εγώ.
Απλά όταν είναι γεννημένη η άλλη το 1998 ή το 1999,είναι 8άρι και βάλε
είναι σε θέση να διαλέξει με ποιον θα γαμηθεί.
Ανάμεσα σε Τσέχους,τουρίστες,τους πάντες και δεν έχει ανάγκη κανέναν.

Όσο για αυτό που ειπες ότι τους πάω σε Privat και είναι σαν να τους πήγαινες στα Σαλόν,καμία σχέση.
Στο Σαλόν τις βλέπεις και διαλέγεις,στο Privat είναι τζόγος μιας και κλείνεις κοπέλα και εύχεσαι να μην απέχει από όσα αναφέρει στο site,ηλικία,κ.λ.π.
Και σε αματούρια τους στέλνω.

Αυτό σημαίνει ότι πάω πρώτα εγώ και κάποιοι άλλοι(όχι Έλληνες),τρώμε τα σκατά και δίνουμε τον αφρό στους υπόλοιπους.

Ξέρω ότι έχουν και άλλους σπόνσορες όπως και αυτές θεωρούν δεδομένο ότι γαμάω και άλλες.Μαλιστα ρωτάνε,γάμησες καμία κοπέλα χτες ή ζητάνε να απομακρύνεις πεταμένα προφυλακτικά(πώς τα εντοπίζουν παντα) ή λένε έχεις κραγιόν από προηγούμενη κοπέλα κτλ.

Ωραία.
Lesson number 1:Γκόμενα που σε ρωτάει αν γάμησες καμία κοπέλα χτες ή ζητάει να απομακρύνεις πεταμένα προφυλακτικά,δεν είναι κανονική γκόμενα.

Επίσης σε διαβεβαιώνω ότι αν κανονική κοπέλα,σε οποιαδήποτε Σλαβικη χώρα,μυριστεί ότι είσαι πορνοτουρίστας-κατέχεις το πληρωμένο παίγνιο,κ.λ.π.έχει στρίψει σε χρόνο dt με τις μπάντες.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Αυτή έρχεται έτσι,δε ζητάει τίποτα,εγώ της δίνω,θα μπορούσα και να μη δίνω.Ειναι διαφορετικά με την καθεμία δεν υπάρχουν σταθεροί κανόνες.
ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ! ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!

χωρις λεφτα δε σου καθεται ουτε θηλυκια γατα εσενα! Γιατι δε λες την αληθεια οτι την εχεις προπληρωσει επι 10, σου εχει φαει ενα σκασμο λεφτα χωρις να τη γαμησεις και οταν τη συναντας τελικα 1-2 φορες το χρονο αντι για 100 που ειναι η ταριφα της για οποιονδηποτε αλλο που τη γαμαει, εσενα σου κανει "σκοντο" και σου παιρνει 50 cash και αλλα 200 σε δωρα και φαγητα και ποτα? Και ερχεσαι και το παιζεις τωρα (μετα το κραξιμο που εφαγες) και ερωτυλος που οι γυναικες πανε μαζι του δωρεαν για τον τριχωτο του κωλο?

Νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε ασχετους ρε παπαρα? Σαλτα γαμησου λεμε απατεωνα!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μας δούλευεις Βαλκανιε? Είσαι ηλικιακα και εμφανησιακα σαν τον kman?
Αν γνωρίσεις μια σπονσορετα που σε παίρνει ηλικιακα και τις φερθείς καλα υπάρχει το ενδεχόμενο να σκαει και μαζί σου με δωράκι μια στο τόσο.. Αν βρεις όμως μια 25 χρόνια νεότερη και 20 πόντους ψηλότερη μοντελο όπως λεει ο kman ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ. Δηλαδή απορώ πρακτική λογική δεν υπαρχει?

Οτι δεν γράφω εδώ για σπόνσορετες είναι γιατί δεν θέλω να πω πράγματα και περάσουν οτι παω να κάνω αυτοπροβολή.. Δεν είμαι τόσο άπειρος που λες. Εχω γνώρισει σπονσορετες Κίεβο αλλα με έπαιρνε και ηλικιακα και εμφανησιακα 7αρια ήταν αυτες οχι θεες μοντέλα.

Μια που είχα γνωρίσει μια φορά ημουν πολυ καβλωμενος μου ζητησε και της είχα δώσει ενα τριανταρικο αλλα μετά βγαίναμε και πηδιομασταν τσαμπα. Επίσης είχα γράψει για μια μασατζου απο moulin rouge που ειχα παει για μασαζ και βγαίναμε μετά και τέλος για μια απο shooters που βγαίναμε και ανακαλυψα μετά πως ειναι sponsoret στο mamba.

Αυτές όμως όλες με επαιρνε ηλικιακα και εμφανησιακα να τις παλεψω. Δεν ήταν οι εικόνες που βλέπεις στις φωτός που ποσταρει ο kman και γελάει ο κόσμος..

Οποτε συνοψιζοντας μπορεί σπονσορετ να βρεθεί κάποιος που τις αρέσει να το γυρίσει μετα και να μην ζητάει λεφτά η να ζηταει μια στο τόσο αρκεί να μιλαμε για λογικα πλαισια.

Αλλα αλλο η κατηγορια σπονσορετ αλλο η πουτανα και αλλο οι ακραίες διάφορες που ποσταρει ο kman. Και εγώ αν παω να βρω μια γκόμενα 25 χρόνια νεότερη 1.98 στην κατηγορία μαύρης ζώνης σχεδόν (γκριζομαυρη) δεν θα μπαίνω να λεω δεν μου ζήτησε λεφτά!! Σου ζηταει δούλευει εργατωορες αυτη..

Αλλα μια amateur κοριτσακι που το κάνει μια στο τόσο μπορείς να σου τύχει να καταλήξει σε ψευτοερωτα αν και πλέον εχω παραιτηθεί απο την πληρωμή τέλειως.

Προχτές Έβλεπα μια φοιτήτρια ενδεικτικά που γνωριστηκαμε σε φάση παρέας στο couchsurfing να σπονσοραρετε στο  mamba και αυτη!! Δεν της το είχες με τίποτα.. Αλλη κατηγορία αυτες όμως αλλη αυτα που μας προβάλλει εδω ο kman. Ενας έμπειρος αν είστε όπως λέτε το αντιλαμβανετε κατευθείαν.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Αυτή έρχεται έτσι,δε ζητάει τίποτα,εγώ της δίνω,θα μπορούσα και να μη δίνω.Ειναι διαφορετικά με την καθεμία δεν υπάρχουν σταθεροί κανόνες.

Να,κάτι τέτοια γράφεις και μετά στα χώνουν δικαίως οι άλλοι..

Αν βρεις όμως μια 25 χρόνια νεότερη και 20 πόντους ψηλότερη μοντελο όπως λεει ο kman ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ. Δηλαδή απορώ πρακτική λογική δεν υπαρχει?

Που διαφωνούμε;
Δεν έχω γράψει 100 φορές ότι αυτα που παρουσιαζει ο kman,όπως τα παρουσιάζει,ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ και ότι νορμάλ κοπέλα θα ντρεπόταν να κυκλοφορήσει δημόσια με τόσο χάσμα σε όλα τα επίπεδα;

Αυτό που σου λεω εγώ,είναι πως ο kman μπορεί να της έστειλε π.χ.300 ευρώ συνολικά τον Μάρτη-Απρίλη και τωρα να της έδωσε όντως 50.
Το κοντέρ όμως έχει γράψει συνολικα 350.
Για τη συγκεκριμένη γκόμενα,επειδή μου αρέσει εμφανισιακα,θυμάμαι πολύ καλά που του έλεγε να της στειλει λεφτά και αυτός απαντούσε καταφατικά.
Αν δεν της είχε στείλει τότε,ΔΕΝ θα δεχόταν να τον συναντήσει η γκόμενα τώρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να,κάτι τέτοια γράφεις και μετά στα χώνουν δικαίως οι άλλοι..

Που διαφωνούμε;
Δεν έχω γράψει 100 φορές ότι αυτα που παρουσιαζει ο kman,όπως τα παρουσιάζει,ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ και ότι νορμάλ κοπέλα θα ντρεπόταν να κυκλοφορήσει δημόσια με τόσο χάσμα σε όλα τα επίπεδα;

Αυτό που σου λεω εγώ,είναι πως ο kman μπορεί να της έστειλε π.χ.300 ευρώ συνολικά τον Μάρτη-Απρίλη και τωρα να της έδωσε όντως 50.
Το κοντέρ όμως έχει γράψει συνολικα 350.
Για τη συγκεκριμένη γκόμενα,επειδή μου αρέσει εμφανισιακα,θυμάμαι πολύ καλά που του έλεγε να της στειλει λεφτά και αυτός απαντούσε καταφατικά.
Αν δεν της είχε στείλει τότε,ΔΕΝ θα δεχόταν να τον συναντήσει η γκόμενα τώρα.

100 συνολικά της είχα στείλει.Η γκομενα έχει πραγματικά καλο χαρακτήρα δε ζητάει πολλά.Τώρα είπα να της δώσω 100,είδα ότι έφευγε έτσι και έβγαλα το ένα πενηντάρικο και της έδωσα 50.Ούτε λεφτά για ταξί δε ζήτησε.Και μόνο booty call. Ούτε εξόδους ούτε δώρα ούτε τίποτα.Έχει και τέτοιες.Αυτό δε σημαίνει ότι δεν παω και με τις άλλες επειδή είναι πιο ακριβές.
Ο καιρός με ξέσκισε.Βρέχει καταρρακτωδώς ούτε μισό μουνι έξω.
Μόνο φανατικοι βαλκανιοπουτσιστες ψάχνουν το ινσταφάκ σε αυτές τις συνθήκες.

GJQZk0.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μας δούλευεις Βαλκανιε? Είσαι ηλικιακα και εμφανησιακα σαν τον kman?
Αν γνωρίσεις μια σπονσορετα που σε παίρνει ηλικιακα και τις φερθείς καλα υπάρχει το ενδεχόμενο να σκαει και μαζί σου με δωράκι μια στο τόσο.. Αν βρεις όμως μια 25 χρόνια νεότερη και 20 πόντους ψηλότερη μοντελο όπως λεει ο kman ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ. Δηλαδή απορώ πρακτική λογική δεν υπαρχει?

Οτι δεν γράφω εδώ για σπόνσορετες είναι γιατί δεν θέλω να πω πράγματα και περάσουν οτι παω να κάνω αυτοπροβολή.. Δεν είμαι τόσο άπειρος που λες. Εχω γνώρισει σπονσορετες Κίεβο αλλα με έπαιρνε και ηλικιακα και εμφανησιακα 7αρια ήταν αυτες οχι θεες μοντέλα.

Μια που είχα γνωρίσει μια φορά ημουν πολυ καβλωμενος μου ζητησε και της είχα δώσει ενα τριανταρικο αλλα μετά βγαίναμε και πηδιομασταν τσαμπα. Επίσης είχα γράψει για μια μασατζου απο moulin rouge που ειχα παει για μασαζ και βγαίναμε μετά και τέλος για μια απο shooters που βγαίναμε και ανακαλυψα μετά πως ειναι sponsoret στο mamba.

Αυτές όμως όλες με επαιρνε ηλικιακα και εμφανησιακα να τις παλεψω. Δεν ήταν οι εικόνες που βλέπεις στις φωτός που ποσταρει ο kman και γελάει ο κόσμος..

Οποτε συνοψιζοντας μπορεί σπονσορετ να βρεθεί κάποιος που τις αρέσει να το γυρίσει μετα και να μην ζητάει λεφτά η να ζηταει μια στο τόσο αρκεί να μιλαμε για λογικα πλαισια.

Αλλα αλλο η κατηγορια σπονσορετ αλλο η πουτανα και αλλο οι ακραίες διάφορες που ποσταρει ο kman. Και εγώ αν παω να βρω μια γκόμενα 25 χρόνια νεότερη 1.98 στην κατηγορία μαύρης ζώνης σχεδόν (γκριζομαυρη) δεν θα μπαίνω να λεω δεν μου ζήτησε λεφτά!! Σου ζηταει δούλευει εργατωορες αυτη..

Αλλα μια amateur κοριτσακι που το κάνει μια στο τόσο μπορείς να σου τύχει να καταλήξει σε ψευτοερωτα αν και πλέον εχω παραιτηθεί απο την πληρωμή τέλειως.

Προχτές Έβλεπα μια φοιτήτρια ενδεικτικά που γνωριστηκαμε σε φάση παρέας στο couchsurfing να σπονσοραρετε στο  mamba και αυτη!! Δεν της το είχες με τίποτα.. Αλλη κατηγορία αυτες όμως αλλη αυτα που μας προβάλλει εδω ο kman. Ενας έμπειρος αν είστε όπως λέτε το αντιλαμβανετε κατευθείαν.

Πάλι τα ίδια θα λέμε?Το ποσα ζητάει η γκομενα δεν έχουν σχέση με την εμφάνισή σου.Δε θα ζητήσει λιγότερα απο τον τριανταρη σε σχέση με εμένα,θα ζητήσει διπλα  ή τριπλά για να έχει εγγυήσεις.Το έχουμε γράψει δεκάδες φορές εδώ.
Αυτές που ποσταρω εγώ δε θα ασχολούνταν μαζί σου και τα διπλα να τους έδινες.Είναι ολόκληρο πακέτο που πουλάς,κοιτάνε και μελλοντικά έσοδα,ρευστότητα,αξιοπιστία,δυναμισμο τα πάντα όλα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
100 συνολικά της είχα στείλει.Η γκομενα έχει πραγματικά καλο χαρακτήρα δε ζητάει πολλά.Τώρα είπα να της δώσω 100,είδα ότι έφευγε έτσι και έβγαλα το ένα πενηντάρικο και της έδωσα 50.Ούτε λεφτά για ταξί δε ζήτησε.Και μόνο booty call. Ούτε εξόδους ούτε δώρα ούτε τίποτα.Έχει και τέτοιες.Αυτό δε σημαίνει ότι δεν παω και με τις άλλες επειδή είναι πιο ακριβές.

GJQZk0.jpg

Βρήκες κορίτσι για γάμο δηλαδή.. Μεγάλωσες παντρεψου την αυτες οι ευκαιρίες δεν χάνονται.. 1.90 μοντέλο να  ντρέπεται να ζήτησει ακόμα και ταξι. Πάντως μπράβο που της έδωσες 50αρικο κρίμας είναι το κοριτσακι..

Απλα θα πάρεις στο λαιμο σου κόσμο.. Θα νομιζει πως με πενηνταρικα θα γαμαει μοντέλα Κίεβο ενω η αλήθεια θα είναι 150 μαύρες ζώνες και στο free κοριτσακια εφταρια αν τους παίρνει ηλικιακα.. Αυτά είναι τα δεδομένα μάγκες.!!

Με πενηνταρικο μονο μέτρια απο mamba με διαπραγμάτευση μιάμιση ώρα η σε σπιτάκι 60 ευρώ.. Χειρομαλακια μασάζ 25..Αυτές είναι οι τιμές.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Απλα για να μην είμαστε μόνιμα σε χαζές αντιπαράθεσεις γράψε ενα review πως τα βλέπεις με καθαρό μυαλό οχι τρελες..

Χειρότερευει? Βλέπεις διαφορά?
Ενα βράδυ περνά και απο shooters κλπ να δούμε τι παίζει και σε αλλα μαγαζιά.
Καθημερινες είναι ψιλονεκρα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βρήκες κορίτσι για γάμο δηλαδή.. Μεγάλωσες παντρεψου την αυτες οι ευκαιρίες δεν χάνονται.. 1.90 μοντέλο να  ντρέπεται να ζήτησει ακόμα και ταξι. Πάντως μπράβο που της έδωσες 50αρικο κρίμας είναι το κοριτσακι..

Απλα θα πάρεις στο λαιμο σου κόσμο.. Θα νομιζει πως με πενηνταρικα θα γαμαει μοντέλα Κίεβο ενω η αλήθεια θα είναι 150 μαύρες ζώνες και στο free κοριτσακια εφταρια αν τους παίρνει ηλικιακα.. Αυτά είναι τα δεδομένα μάγκες.!!

Με πενηνταρικο μονο μέτρια απο mamba με διαπραγμάτευση μιάμιση ώρα η σε σπιτάκι 60 ευρώ.. Χειρομαλακια μασάζ 25..Αυτές είναι οι τιμές.

Γιατί είσαι κολλημένος?Σου είπα αν πας σε επαγγελματία στο Carribean θα σου ζητήσει 200 στην ψυχρά και σε εμένα τα μισά.Αν πας σε τέτοια γκομενα δε θα ασχοληθεί μαζι σου,σε εμένα κάθεται αμέσως ενω βλέπει να γλωσσοφιλαω τη φίλη της.Δεν καταλαβαίνεις τις δυναμικές.Έχει σχέση με την εικόνα που προβαλεις προς τα έξω.Εμένα το προφίλ μου είναι καλο στις Σλαβικες χώρες,οι γκομενες μου λένε ότι εμπνέω εμπιστοσύνη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Απλα για να μην είμαστε μόνιμα σε χαζές αντιπαράθεσεις γράψε ενα review πως τα βλέπεις με καθαρό μυαλό οχι τρελες..

Χειρότερευει? Βλέπεις διαφορά?
Ενα βράδυ περνά και απο shooters κλπ να δούμε τι παίζει και σε αλλα μαγαζιά.
Καθημερινες είναι ψιλονεκρα?

Βλέπω διαφορά με την έννοια ότι λιγοστεψαν οι γκομενες και κυρίως οι εμφανίσιμες γκομενες.Δηλαδή έχει αισθητα λιγότερους στόχους,θέλει τρέξιμο.Η συμπεριφορά απο τις γκομενες δεν άλλαξε ούτε η οικονομική κατάσταση απλά έγιναν λιγότερες.
Όλες τώρα μου λένε ότι φεύγουν τον άλλο μήνα για δουλεια στην ΕΕ ή σκέφτονται να φύγουν κυρίως Πολωνία.
Η επαρχία πρέπει να εχει αδειάσει εντελώς απο εμφανισιμες το Κίεβο ίσα ίσα κρατάει λόγω dolce vita και ευκαιριων απασχολησης αλλα σιγα σιγά καταρρέει και αυτό.Απλα έχουν έξω πολύ περισσότερες επιλογές και φεύγουν.
Πέρυσι το Μάιο έκανα δυο ινσταφακ και έβγαλα δυο σπονσορετς,τώρα απλα κρατάω τις παλιές,δυσκολεύομαι να βρω καινούργιες.Βέβαια πέρυσι είχε φοβερή ηλιοφάνεια όχι αυτό το χαλι και τα κλαμπ ήταν γεμάτα όχι μισοαδεια.
Πέρυσι το Μάιο είχε καταρρεύσει το ιντερνετ,μηδέν ενδιαφέρον απο τις ωραίες και αυτό ήταν οιωνός για το τι θα επακολουθουσε.Αντεδρασα με κλαμπ και day game αλλά τώρα παρηκμασε και αυτό.Είναι η φρι βίζα.Πρώτα εξαφάνισε τις ηλεκτρονικές γκομενες πριν ακομη εφαρμοστει λογω προσδοκιων και τώρα εχει συνέπειες στην πραγματική κατάσταση στο έδαφος.Μειωνονται ταχεως.
Βεβαια παραμένουν αθικτα τα τεράστια μουνικα αποθέματα Ρωσίας Λευκορωσίας με τάσεις βελτίωσης.Ιουνιο ταξιδεύω Ρωσία να γαησω τις δυο σπονσορετς που έχω εκεί.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Πάλι τα ίδια θα λέμε?Το ποσα ζητάει η γκομενα δεν έχουν σχέση με την εμφάνισή σου.Δε θα ζητήσει λιγότερα απο τον τριανταρη σε σχέση με εμένα,θα ζητήσει διπλα  ή τριπλά για να έχει εγγυήσεις.Το έχουμε γράψει δεκάδες φορές εδώ.

To έχεις γράψει δεκαδες φορές εδώ,αλλά δεν σημαίνει πως ισχύει κιόλας.
Εγώ ξέρω ότι οι μαύρες χρεώνουν ανεξαρτήτου εμφάνισης(εκτός αν πετύχουν κανέναν χαλβά και τον μαδήσουν) αλλά οι σπονσορέτες που λες,ζητάνε λιγότερα από πιο νέους ή γυμνασμένους ή εμφανίσιμους.

Έχω φίλες call girl,χορηγούμενες,κ.λ.π. και όλα αυτά,τα έχουμε συζητήσει πολλάκις.

Ένας λόγος είναι πως πρέπει πάντα να υπάρχει ισορροπία μεταξύ χορηγού και χορηγούμενης.
Όσο πιο μεγάλο το χάσμα σε ηλικία,εμφάνιση,κ.λ.π. τόσο μεγαλύτερο το αντίτιμο.
Είναι στην ψυχολογία της κοπέλας ότι πρέπει να "αποζημιωθεί"/να πληρωθεί τη διαφορά.

Ότι πρέπει να είναι το χρηματικό αντίτιμο μεγαλύτερο όταν γυρνάει με έναν +20 χρονια που είναι κάρτα ότι την πληρώνει,παρά με έναν 10 χρονια διαφορα,που έξω δεν θα τους παρατηρήσει κανείς.
Και άλλοι πολλοί λόγοι που έχουν να κάνουν με την ψυχολογια μιας γυναίκας που το δίνει για λεφτά.

***ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΥΠΟΥ CALL GIRLS,ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ,Κ.Λ.Π.***

Πόσες φορες σου έχει πει ποτέ κάποια από αυτες τις κοπέλες,όταν την πρωτοσυναντάς:"Σου αρέσω ή να φύγω;"
ΠΟΤΕ.
Πόσες φορές τους έκανες παζάρι και συμφώνησαν.
ΠΟΤΕ θα ξαναπώ εγώ.

Ψάξε τους λόγους και θα δεις ότι αυτό που λες δεν ισχύει.

Εσύ θεωρείς πΩς εγώ τωρα ειμαι στο pick μου,αν στα 50 μου καραφλιάσω και κάνω κοιλάρα,θα μου πει καμιά 20χρονη χορηγουμενη:"Σου αρέσω ή να φύγω;" :grin:
Tην ψηλή ταρίφα θα μου χρεώσει και θα έχει και το ύφος ότι μου κάνει χάρη.

Ξέρεις τι χορηγία πέφτει Πράγα και για τι πορτοφόλια μιλάμε;
Ποια πυραυλάκια και μαλακίες.
Μην πιστεύεις εμένα,δες στο international sex guide 5-6 μεσήλικες που είναι θαμώνες,που τους φεύγει κοντά στο 10χίλιαρο σε μια βδομάδα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
To έχεις γράψει δεκαδες φορές εδώ,αλλά δεν σημαίνει πως ισχύει κιόλας.
Εγώ ξέρω ότι οι μαύρες χρεώνουν ανεξαρτήτου εμφάνισης(εκτός αν πετύχουν κανέναν χαλβά και τον μαδήσουν) αλλά οι σπονσορέτες που λες,ζητάνε λιγότερα από πιο νέους ή γυμνασμένους ή εμφανίσιμους.

Έχω φίλες call girl,χορηγούμενες,κ.λ.π. και όλα αυτά,τα έχουμε συζητήσει πολλάκις.

Ένας λόγος είναι πως πρέπει πάντα να υπάρχει ισορροπία μεταξύ χορηγού και χορηγούμενης.
Όσο πιο μεγάλο το χάσμα σε ηλικία,εμφάνιση,κ.λ.π. τόσο μεγαλύτερο το αντίτιμο.
Είναι στην ψυχολογία της κοπέλας ότι πρέπει να "αποζημιωθεί"/να πληρωθεί τη διαφορά.

Ότι πρέπει να είναι το χρηματικό αντίτιμο μεγαλύτερο όταν γυρνάει με έναν +20 χρονια που είναι κάρτα ότι την πληρώνει,παρά με έναν 10 χρονια διαφορα,που έξω δεν θα τους παρατηρήσει κανείς.
Και άλλοι πολλοί λόγοι που έχουν να κάνουν με την ψυχολογια μιας γυναίκας που το δίνει για λεφτά.

***ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΥΠΟΥ CALL GIRLS,ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ,Κ.Λ.Π.***

Πόσες φορες σου έχει πει ποτέ κάποια από αυτες τις κοπέλες,όταν την πρωτοσυναντάς:"Σου αρέσω ή να φύγω;"
ΠΟΤΕ.
Πόσες φορές τους έκανες παζάρι και συμφώνησαν.
ΠΟΤΕ θα ξαναπώ εγώ.

Ψάξε τους λόγους και θα δεις ότι αυτό που λες δεν ισχύει.

Εσύ θεωρείς πΩς εγώ τωρα ειμαι στο pick μου,αν στα 50 μου καραφλιάσω και κάνω κοιλάρα,θα μου πει καμιά 20χρονη χορηγουμενη:"Σου αρέσω ή να φύγω;" :grin:
Tην ψηλή ταρίφα θα μου χρεώσει και θα έχει και το ύφος ότι μου κάνει χάρη.

Ξέρεις τι χορηγία πέφτει Πράγα και για τι πορτοφόλια μιλάμε;
Ποια πυραυλάκια και μαλακίες.
Μην πιστεύεις εμένα,δες στο international sex guide 5-6 μεσήλικες που είναι θαμώνες,που τους φεύγει κοντά στο 10χίλιαρο σε μια βδομάδα.

Εγώ πάντως όταν σπονσοραρα στα 35,δεν είδα μεγάλη διαφορά στις απαιτήσεις.Λιγο ίσως με την έννοια ότι δε ζητούσαν ολα αυτα τα δώρα.Αλλά το πλαίσιο ήταν το ίδιο.Μηνιαία χορηγία για νοίκι,ταρίφα για booty call, έξοδα διακοπών κτλ.Η διαφορά είναι ότι περιμένουν από τον τριανταπενταρη να τις πάει Γλυφάδα ή Αίγινα και να πληρωσει για φιλέτο ενω απο το σαρανταπενταρη θέλουν Μύκονο ή Ρόδο,να πληρωσει για μπαρμπουνια και πιο ακριβά δώρα αλλά είναι λογικό,ο σαρανταπενταρης βγάζει περισσότερα απο τον τριανταπενταρη για αυτό ζητούν περισσότερα.
Περίπου κόβουν σωστά την οικονομική σου κατάσταση ξέρουν τι παίζει όπως οι μαγαζατορες,δεν ξέρω πώς το κάνουν.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Εγώ πάντως όταν σπονσοραρα στα 35,δεν είδα μεγάλη διαφορά στις απαιτήσεις.Λιγο ίσως με την έννοια ότι δε ζητούσαν ολα αυτα τα δώρα.Αλλά το πλαίσιο ήταν το ίδιο.

Mην πας μακριά,πάρε παράδειγμα εμένα για να μην νομίζεις ότι με αποκλείω από τα παραπάνω.

Το γεννημενο το 1999 8άρι+,στα 35 μου, θέλει αντάλλαγμα, γιατί πλέον όπως και να είμαι εγώ,υπάρχει gap που πρέπει να καλυφθεί.
Άμα αντί για 19 ήταν 25,δε λέω ότι θα μου καθόταν,αλλά λεφτά δεν θα την έπαιρνε να ζητήσει,μιας και δεν θα υπάρχει gap.Θα παίζαμε στα ίσια.

Επίσης με άλλα λεφτά είναι ευχαριστημένες τώρα,με κυκλοφοράνε(ακόμη) και σε οικεία τους μέρη γιατί τους παίρνει να πούνε ότι είμαι ένας μαλάκας που γνώρισαν στο γυμναστήριο.
Στα 45,άλλα λεφτά θα την πλήρωνα,βόλτα μόνο με +λεφτά και σε κανένα Κάρλοβι Βάρι μακριά από γνωστούς,κ.λ.π.

Εγώ αυτά βλέπω live και αυτά περιμένω σε 10-15 χρόνια να ισχύουν και για μένα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Περίπου.Απλα όταν μεγαλώσεις γαμας τελείως άλλες γκομενες αυτές που τώρα δε σε έχουν καν στο οπτικό πεδίο.Τις εικοσαχρονες κτλ τις ξεχνάς.
Δεν είναι χειρότερα απλα είναι άλλες γκομενες δεν είναι οι ίδιες.
Στα 35 γαμουσα 20χρονες πάνω απο 175 τζάμπα που με φιλοξενουσαν κιόλας.Τώρα δε μπορώ να γαμησω τις ίδιες αλλά δε με χαλάει αφού με χρήμα γαμαω ίδια ποιότητα,που τότε δε με κοίταζαν.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
Εγώ πάντως όταν σπονσοραρα στα 35,δεν είδα μεγάλη διαφορά στις απαιτήσεις.Λιγο ίσως με την έννοια ότι δε ζητούσαν ολα αυτα τα δώρα.Αλλά το πλαίσιο ήταν το ίδιο.Μηνιαία χορηγία για νοίκι,ταρίφα για booty call, έξοδα διακοπών κτλ.Η διαφορά είναι ότι περιμένουν από τον τριανταπενταρη να τις πάει Γλυφάδα ή Αίγινα και να πληρωσει για φιλέτο ενω απο το σαρανταπενταρη θέλουν Μύκονο ή Ρόδο,να πληρωσει για μπαρμπουνια και πιο ακριβά δώρα αλλά είναι λογικό,ο σαρανταπενταρης βγάζει περισσότερα απο τον τριανταπενταρη για αυτό ζητούν περισσότερα.
Περίπου κόβουν σωστά την οικονομική σου κατάσταση ξέρουν τι παίζει όπως οι μαγαζατορες,δεν ξέρω πώς το κάνουν.

η γυναικεια  φυση ειναι ακραια υπολογιστικη και δρα οπως οι πολυεθνικες και τα ιδιωτικα μονοπωλια

δλδ υπολογισμος μεγιστου δυνατου  κερδους και εκμεταλλευση και χειραγωγηση συνθηκων με σκοπο την αποκομιση του

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.116
Πόντοι
3.656

GJQZk0.jpg
κλασικο ψυχοπλακωτικο Κιεβ..
Μια ταλαιπωρια ανευ λογου κ ουσιας ενα οφφ γαμησι σε μια οφφ πολη, χωρις κανενα μπακγκραουντ κ βαθος...
Λοστ ιν δε φαντασιωσεις ο Βαλκανιοπουτσιστης..
Wie immer...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έριξα το τριολέ.Τρελοκομείο.Παμε τώρα για μάσα και μετά Carribean όπου φέρνουν δυο ακόμα φίλες για κουαρτέτο.
Πάλι θα ξεπουτσιαστω μου φαίνεται.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.116
Πόντοι
3.656
Έριξα το τριολέ.Τρελοκομείο.Παμε τώρα για μάσα και μετά Carribean όπου φέρνουν δυο ακόμα φίλες για κουαρτέτο.
Πάλι θα ξεπουτσιαστω μου φαίνεται.
αλλαξε κ σεντονια επι τη ευκαιρια..

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
κλασικο ψυχοπλακωτικο Κιεβ..
Μια ταλαιπωρια ανευ λογου κ ουσιας ενα οφφ γαμησι σε μια οφφ πολη, χωρις κανενα μπακγκραουντ κ βαθος...
Λοστ ιν δε φαντασιωσεις ο Βαλκανιοπουτσιστης..
Wie immer...

Αυτά παθαίνει κάποιος που πηγαίνει απροετοίμαστος εκει..Ετοίμαστε 15 γυναικες απο διαδικτυο και μην φοβάστε δεν θα πλήξετε ακόμα και με χίονι,καταιγίδες και ανεμοστροβιλους!! Θα βγάλετε τα ραντεβουδάκια σας, θα σας πάνε σε ζεστά local μερη, θα πηδήξετε κλπ.

Όταν ακούτε τις παπαρολογίες για άμεσα γαμήσια και πεφτικες στους δρόμους και πάτε απροετοίμαστοι το αποτέλεσμα θα ειναι να γυρνάτε απο καφετέρια σε καφετερια και απο εστιατόριο σε εστιατοριο..Διαγωνισμός μασας και καφέ.Σαν την παραπάνω φωτο σε μια τζαμαρία καφετέριας να κοιτάτε απέξω απογοηυετμένοι και να λέτε τι ήρθα να κάνω εγω εδω? Αφου  μου λέγανε στον δρόμο θα γνωρίζω γυναίκες, εδω ο kman όχι απλά γνωρίζει κάνει instant fucks!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom