Καλά στα έγραψε ο kman,γιατί από sponsoring δεν έχεις ιδέα.
Και εγώ έχω κρατήσει κάποια πιτσιρίκια μετά το Casting,που τα συναντάω κατά καιρους και τους δίνω το κατιτίς.
Ούτε με την ώρα με χρεώνουν,ούτε κόβουν τιμολόγιο.
Απλά αν τις γαμήσω μια-δυο φορές και δεν ξηγηθω κασέρι,θα εξαφανιστούν και το ξέρω.Western Union,νοίκια,κ.λ.π. δεν στέλνω.
Σε καμιά 10αριά χρόνια,ίσως...
Η διαφορά μου με τον kman είναι ότι αυτός τις λέει κανονικες γκόμενες ή δεν ξέρω και εγώ ποιαάλλη λέξη και εγώ πουτανίδια.Ξεκάθαρα πουτάνες,έστω και amateur.
Πως να τους γνωρίσω γκόμενες που δεν είναι πουτάνες,αλλά απλές κοπέλες που το πολύ να τις κέρασα φαγητό/ποτό και γουστάρουν μόνο εμένα;
Βλέπεις που σε μερικες έννοιες μας χωρίζει χάσμα;
Εσύ νομίζεις ότι στο Tinder παίζω με πουτάνες(κατά το όλες οι Σλάβες είναι εν δυνάμει πουτάνες),ενώ εγώ παίζω με απλές κοπέλες που ή θελουν να γαμηθουν γιατί έτσι γουστάρουν ή ονειρεύονται σχέση,κ.λ.π.
Αυτή είναι μια από τις τέσσερις βασικές σπονσορέτς που έχεις στο Κίεβο,
αλλά και εσύ είσαι ένας από τους δεκατέσσερις σπόνσορες που έχει αυτή.
Αυτό που σου λέω εγώ,είναι να κάνεις κάποιον από μας,έναν από τους δεκατέσσερις και να μην την τρώει ο κάθε τυχαιος.
Αυτά τα πιτσιρίκια που λες από το Casting τα γνώρισες σε κανέναν?Όχι βέβαια.Ο μη αμαρτήσας πρώτος τω λίθω βαλετω λοιπόν.
Ξέρω ότι έχουν και άλλους σπόνσορες όπως και αυτές θεωρούν δεδομένο ότι γαμάω και άλλες.Μαλιστα ρωτάνε,γάμησες καμία κοπέλα χτες ή ζητάνε να απομακρύνεις πεταμένα προφυλακτικά(πώς τα εντοπίζουν παντα) ή λένε έχεις κραγιόν από προηγούμενη κοπέλα κτλ.
Δεν είναι όλες οι σπονσορέτς ίδιες.Μερικες έρχονται για booty call,άλλες θέλουν εξόδους,κυριλέ μαγαζιά,ενίσχυση κάθε μήνα,πληρωμένες διακοπές σε ακριβά μέρη κτλ.Εχει άλλο drag η κάθε σπονσορετ.Με μερικές μπορεί να φαίνεσαι υπεραρχοντας,Βαλκάνιος σείχης φάση.Με άλλες απλώς ένας πουτανιαρης σεξοτουρίστας.Παιζουν πολλά ρόλο.
Χοντρικά όσα πληρώνεις τόσα παίρνεις ξέρουν πόσο περίπου πιάνουν αυτές στη μουνοαγορα.
Έχω 3 ώρες μέχρι το τριολέ,βγαίνω τώρα Κρεσατικ μήπως σταυρώσω κανένα ινσταφακ.