Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
και 5000 να παίρνει είναι αρκετά για να χαλάει σε τετραημερα 3000 οπως διαφημίζει?πως ζει?αντε να εκανε 3-4 το χρόνο αν ισχύε. Kman είναι καθε μήνα εκεί όπως λεει.
Απλα εγω επιμένω και ξέρω καλα τι λέω δεν δίνει τα ποσα που λεει..Παίρνει απο caribbean  με 150 κερναει και κανα φαι ποτο κανα πενηνταρικο ακόμα κανα 200 την γκομενα τρώει..Δυο που θα περνει max κανα 400αρι..
Πανω απο δυο στο ταξίδι δεν παίρνει δεν θα έβγαινε οικονομικα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Υπερβολικά ασχολείσθε.

Ο Κμαν είναι ένα είδος πίκερ πολυτελείας.

Καμένο ναυάγιο σε λουξ έκδοση.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Μάγκες Ουκρανες και μόνο Ουκρανες. Οι καλύτερες γυναίκες για γάμο και οικογένεια. Εννοείται οτι δεν μιλάμε για τις πουτανες, αλλά για τις απλές καθημερινές κοπέλες. Εννοείται οτι υπάρχουν και άλλες εθνικότητες που θα αξίζουν οπως και κάποιες ελληνίδες, αλλα οι Ουκρανες είναι δύναμη.
Και φυσικά ένας είναι ο αρχηγός....Mindreader power!!!!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Αντε ρε με τα λεφτααααα, τα κανατε στραγαλιααα, εδω δεν εχει ο κοσμος να βγαλει τα ματια του!!! Τι να πιστεψουμε πλεον! Που να πιστεψουμε!!! Εγιναν τα 50ρικα πετσετακια!
Πισω ρε στις οπεεεςς! Εμπρος τις Φυλης οι κολασμενοι! Πισωω ρεεεεε! Λεφτα υπαρχουν μεχρι το Μεταξουργειο!!!!!

Συνημμένα

• Machine Gun - Φυλης Bullets - Μεταξουργειο Double Bullets.jpg
    Machine Gun - Φυλης Bullets - Μεταξουργειο Double Bullets.jpg
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 66

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ήρθε σήμερα το μοντέλο από την περασμένη φορά από το Carribean.Το φιλοδώρησα 50 ευρώ αν και δε ζήτησε τίποτα.

yPUM6l.jpg

3db2oX.jpg

Άπειρες ευκαιρίες εδώ,στα ρεστοράν και καφέ γίνεται το έλα να δεις.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Μην τα λες αυτά για 8000 με υπαλληλική θέση στην Γερμανία. Υπάρχουν και αγαθοί άνθρωποι που θα το πιστέψουν και θα σηκωθούν να έρθουν. Δεν του λυπάσαι μην τους πάρεις στον λαιμό σου? Κρίμα είναι!!!
για να παρεις 8000 νετο στο ντοιτς πρπει ναχεις 15000 μεικτα
τετοια νουμερα δεν παιρνει κανενας εκτος απο ceo
mμια  ΠΟΛΥ καλη θεση στο ντοιτς δονει μαξιμουμ γυρω στα 2500-2800 καθαρα
βγαλε σπιτι κλπ μενει κανα 2χιλιαρο στην καλυτερη,αν δεν πινεις ουτε καφε
ο κμαν ειναι περιπου εκει ,στην καλυτερη,γερμανια βγαζεις λεφτα μονο σαν σελμπ στεντιχ δηλ ελευθερος εππαγελματιας
οχι σαν υπαλληλος σε οποια εταιρεια
ενα γιατρο που εχω φιλο ,με το ζορι πιανει 4500 καθαρα,πληρωνει 1000 σπιτι κ 500-800 καρτες κ δωσεις του μενει κανα 2500

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Ήρθε σήμερα το μοντέλο από την περασμένη φορά από το Carribean.Το φιλοδώρησα 50 ευρώ αν και δε ζήτησε τίποτα.

yPUM6l.jpg

3db2oX.jpg

Άπειρες ευκαιρίες εδώ,στα ρεστοράν και καφέ γίνεται το έλα να δεις.
ωραιος ο προεδρος  :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Οχι αλλο καρβουνο με τους Φερανους!!!
Τυπε μεταξυ μας ειμαστε.Θεωρεις πως η χωρα θα εφτανε ποτε σε πτωχευση αν δεν αποτελουνταν ως επι το πλειστον από κμανιδες και βαλκανιους παραμυθαδες.Αρεσκεστε στο παραμυθι και στις ευκολες λυσεις.Αυθαιρετοι, φοροφυγαδες, μαυρο χρημα, απατεωνες, λαμογια είναι η πλειοψηφια των κατοικων της .Ανδρεα επι χρονια ψηφιζατε, Τσιπρα τωρα, ολοι θα σας εβγαζαν από την κριση λεμε.Ερημη χωρα.
Ξεχασες ομως και τον Αντωνακη θα εσκιζε τα ζαππεια, τον Κουστακη με την επανιδρυση, τον κ.Τριανταφυλλιδη με την μακρυα κυπρο και την λαμπρινη, τον εξυχρονιστη Ψιμιτη με τα σουαπ και τον καλο σαμαριτη αδερφο στη φερμανια και εχεις ολο το πλανο! Κατι μονο ψελισε ο ψηλος, αλλα και αυτος μεσα ηταν πριν γεννηθει, ως ανηψιος.
Φερμανοι δεν θα γλιτωσετε!  Μεσα στην τιμιοτητα η Φερμανια! Φιλια στο Μιζοφορακο! Να τα λεμε ολα! Η μιζα στις μπανανιες ηταν θεσμοθετημενη, ταξ φρι!
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι! Τιμιοτατοι, χωρις καμια μαυρη καταθεση σε ελβετια!
Φερμανικο ποινικο μητρωο, απο Βερολινο-Βαγδατη μεχρι Σαραγεβο! Δευτεροι μετα τους μογγολους!
Θριουχαντ? πως το λενε? με ενα μαρκο μονο η ανατολικη? πουλησανε τα αδερφια τους! ο αναπηρος!
Τον τονο τον δινει η γερμανια!
Ειμαι σιγουρος οτι οι φερανοι, ξοφλησανε ολα τα χρεη που ειχαν, και δεν τους εχει χαριστει τιποτα μεχρι τωρα!
Τιμιοι Λωποδυτες Μεχρι την Τελευταια Ματωμενη Δεκαρα
λωποδύτης < λώπη ή λῶπος (ένδυμα) + δύω (βυθίζω, βουτώ), "αυτός που κλέβει ρούχα"
Και αυτοι για τις οπες της φυλης ειναι αξιοι!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Γυριζοντας για μια ακομα φορα απο ουκρανια βλεπω οτι το συστημα ειναι ανικητο...

1ον εχουν αρχισει και εξαφανιζονται τα 9αρια και τα 10αρια(συμφωνα με τους ντοπιους την εκαναν για αλλες πολιτειες)
2ον εχουν αρχισει και η εμφανιση τους πεφτει συνεχως...
3ον οι τιμες αρχιζουν και παιρνουν την ανηφορα
4ον η λεξη Ελληνας εξακολουθει να μην εμπνεει εμπιστοσυνη και πρεπει να παλευεις 10απλα απο το παρελθον
5ον πρωτη φορα ειδα απο γκομενες ατακες που χρησιμοποιουν οι Ελλεηνιδες οπως μην με φιλας στον δρομο εχει κοσμο μονο σεξ θελεις δεν ειμαι σεξομανης και αλλα πολλα(ευτυχως ακομα δεν ακουσα για δικαιωματα της γυναικας και παρενοχλησεις αλλα συντομα σιγουρα θα ακουσω)
6ον εχουν αρχισει και δεν χαμογελουν ουτε στο Instagram και μοιαζουν με παγωμενα ομοιωματα γυναικας
και γενικως αρχιζουν ταχεως και χανουν την θηλυκοτητα τους
και γενικα εχουν αρχισει και εχουν ΔΥΤΙΚΑ χαρακτηριστικα γυναικας....

οι προβλεψεις που ειχαν κανει εδω οι εμπειροι του χωρου μερα με την μερα επιβεβαιωνονται πληρως.

Η μεταβαση των ερωτοτουριστων στις φιλικες ακομα χωρες Ρωσια και Λευκορωσια κρινεται επιβεβλημενη σε συντομο χρονικο διαστημα..
σπυρο μην πας κιεβο ειναι αποτυχια
πηγαινε καπου αλλου
πχ λβοβ οδησο
κιεβ ηταν ειναι κ θα ειναι μια αποτυχια
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ο γηγενης πλυθτσμος
οσες ειναι καλες ειναι απο αλλου γενικως
το μπελαρους ειναι μονοδρομος για οπιιον θελει να μεινει να ψωνιζει απο το πανω ραφι

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Βασικά λεφτά χρειάζεσαι και χρόνο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πως μουγκριζεις ετσι ρε καραγκιοζη? σαν αγαμητος τραγος κανεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και τα δυο βιντεο γιατι στα απεκλεισαν λογω δικαιωματων? ειχε κοπυραϊτ η πουτανα σου?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παντως οφειλω να ομολογησω, μετα το κραξιμο που εφαγες, ως εκ θαυματος οι βαλκανικοι πουτσικοι πυραυλοι σου ειναι αχρηστοι, την αλλη φορα θα πας με ενα κατοσταρικο ετσι δεν ειναι?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΝΟΥΜΕΡΟ

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ΠαριΠαπι ποτε μπρολαβες?!!!!!!
Ακουσες τον βρυχηθμο της Σιβηρικης τιγρης εννοεις!...για ποιον τραγο λες! Τα 2 βιντεο γιατι επεσαν αραγε!
το μοντέλο από την περασμένη φορά από το Carribean.Το φιλοδώρησα 50 ευρώ αν και δε ζήτησε τίποτα.
Πολυ φιλανθρωπια Μην το παρακανεις! Και στο μετρο ζητανε καθε τρις και λιγο!
υγ. Αλογο 186εκτ σιγουρα!
Τεραστιο βαλιου αρχηγε! χωρις αστεια! με 3 Εικοσαρικα, περνω ρεστα και 10 ευρω για ταξι και βρωμικο!Σαν καλος νομιμοφρων κατοικος της Φερανιας, σιγουρα κανεις ανακυκλωση! Οι Σπονσορετς η οι σεμι.προ ανακυκλωνονται??? Εαν φυγουν πολλες για δυση, τοτε το Κανιβαλισμος και το ροτεησον μεταξι πορνοτουριστων ειναι αναγκαιο κακο!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν είναι απλή η απάντηση στο ερώτημα τι ακριβώς συμβαίνει λόγω βιζας.Χρειάζομαι λίγο χρόνο να αποκτήσω μεγαλύτερο insight. Πάντως χοντρικά οι μισές απο αυτές που γαμαω τώρα,την κάνουνε τον επόμενο μήνα κυρίως Πολωνία,μεταναστευουν για δουλειά.Οπότε υπάρχει μεγάλο κύμα.
Εχει ακόμα μουνακια αλλά όχι στις ποσότητες και ποιοτητες του περσινου Μαΐου.
Είναι όπως πάντα ανοιχτές και διαθέσιμες αλλά είναι πολύ λιγότερες και στα κλαμπ και έξω.
Πιστεύω η Πολωνία θα ανέβει ξανά λόγω ουκρανικης μεταναστευσης.Έτσι είναι αυτά,κύκλος.
Αύριο έχω πολύ δύσκολο πρόγραμμα πρέπει να ρίξω 4 πούτσους,έχω ένα τριολέ και έρχεται και μία απο επαρχία να μείνει μαζί μου.Εδώ χρειάζεται βιονικό πεος ενω Πολωνία είναι περισσότερο για τρίπουτσους.

Επισκέπτης
Ξεχασες ομως και τον Αντωνακη θα εσκιζε τα ζαππεια, τον Κωστακη με την επανιδρυση

Και φυσικα θα συμφωνησω και με τις ευθυνες του Αντωνακη και του Κωστακη.

Απο κει και περα ομως :

Τη μεγαλυτερη  ευθυνη κατά τη δικη μου αποψη  εχει αυτος που θα δεχτει τη μιζα όχι αυτος που θα τη προσφερει διοτι πολύ απλα καλοθελητες να σου προσφερουν λεφτα για την εξυπηρετηση των συμφεροντων τους, παντα θα υπαρχουν.
Αυτος που προσφερει τα χρηματα ενδιαφερεται περισσοτερο για το δικο του καλο, της εταιρειας του , παρα για σενα και τη χωρα σου.
Ποσο μαλλον αν ο αποδεκτης είναι κρατικο στελεχος, θεσμικος παραγοντας και ουσιαστικα πληττει τα συμφεροντα της χωρας του για προσωπικο οφελος.
Να μην δαγκωνες το μηλο , Αδαμ.
Με αλλα λογια, αν σου προσφερω χρημα να γινεις το πουτ@ν@κι μου και τα δεχτεις  μη διαμαρτυρεσαι για το σκληρο γαμhσ1 που θα υποστεις .  :zfuck: :fuck1:

Οσο για το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι, οκ , για σκεψου θα εβγαινε κανεις απο αυτους στην εξουσια αν δεν δεχοταν αφορητη πιεση απο τον λαο?
Αν δεν διοριζε, αν δεν αυξανε μισθους και συνταξεις, αν δεν εκανε τα χατιρια του λαου σε βαρος της χωρας και των επομενων γενεων , θα ειχε καμια ελπιδα να ξαναβγει?
Αν δεν κοπει η στενη σχεση κρατους/κομματων δεν προκειται να υπαρξει βελτιωση
Η ευθυνη για την καταντια ειναι συνολικη.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

yPUM6l.jpg

Εύγε,στο έχω ξαναπεί.
Επί της ουσίας,γαμάς καλύτερα μουνιά από την πλειοψηφία των συνομίληκων σου μη μπουρδελιάρηδων Ελλήνων.
Στις σάλτσες και στις διατυπώσεις έχουμε ένα θεματάκι όπως πάντα..

Δεν σου ζήτησε τίποτα,γιατί και η ίδια ξέρει τη φύση της "σχέσης" σας και ότι θα της δώσεις κάτι..
Άλλωστε μας έχεις postάρει και screenshot από internetικό διάλογο με τη συγκεκριμένη,που
σου ζητάει λεφτά και της τα στέλνεις.
Οπότε το 50ρικο που έδωσες,είναι απλά ένα από τα 50ρικα που της έχεις δώσει.
Δοκίμασε ΜΙΑ φορά να μην της στείλεις λεφτά ή ΜΙΑ φορά να την συναντήσεις και να μην της δώσεις τίποτα και αν την ξαναδείς,γραψε μου...

Επίσης ξέρεις τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις; :grin:
Σε κάποια άτομα εδώ μέσα που θεωρείς αξιόπιστα,θα μπορούσες να τους πασάρεις(μετά από συνεννόηηση με το νέτο) το τηλέφωνό της.
Να μην ψάχνει και αυτή τα εξτραδάκια της μέσα στο κρύο,να γαμήσει και κανένας συμφορουμίτης κανένα καλό μουνί στο πιάτο μέσω εσού.

Αλλά αυτό δεν πρόκειται να το κάνεις ποτέ για λόγους που εσύ ξέρεις..
Εγώ προσωπικά αν δεις στο thread της Πράγας,τους στέλνω συστημένους,μόνο από το χέρι δεν τους παίρνω να τους πάω εκεί που πρέπει.
Εσύ επιλέγεις τα:"Έριξα μια γκόμενα...είναι μοντέλο...δε ζήτησε λεφτά..ήρθε για τα ματια μου..."

Για πάρτη σου τα καταφέρνεις πολύ καλά,αλλά ότι γράφεις/κάνεις είναι μόνο για πάρτη σου και για να κάνεις το κομμάτι σου,τους υπόλοιπους μας έχεις γραμμένους,αυτή είναι η αλήθεια.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
τι εγινε βρε κακομοιρη Κμαν? το καναλι το εκλεισες μονος σου ή μηπως ειμαστε μπροστα σε διαγαλαξιακη συνωμοσια των ελοχιμ με την KGB για να επιτεθουν στον βαλκανιοπουτσισμο?  :rolleyes:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αν ύπαρχει κάποιος που πιστέυει έστω και σαν μυθιστόρημα πως βρέθηκε η γυμνή Ουκρανέζα στο σπιτι του Kman χωρις πριν την συννεόηση κασεριού πραγματικά απορώ!! Όχι απλά εκ των προτέρων του ζητήσε λεφτά αλλά χωρις να του κάνει καν σκόντο 10 ευρώ..Έτσι δουλέυει το σύστημα εκει.

Ωραία η πλάκα αλλα συγνώμη μπάινοντας εδω άτομα σαν τον Kman και γράφοντας πως παίρνουν πουτάνες εμφάνισης 8 χωρίς να ζητάνε αυτές λεφτά και μάλιστα στην Ουκρανία υποβιβάζουν την κοινη λογικη..Λές και διαβάζουν το φόρουμ πεντάχρονα!! Εκεί που παλέυω να παρω λιγο σοβαρα τον kman κανει κάτι τέτοια post Και τον βάζω πάλι στο μηδέν.

Ακόμα και να της έχει δώσει κάτι στο παρελθόν η Πουτάνα σε μετράει σε εργατωόρες!!Δεν θα κάτσει ενα βράδυ σπίτι σου τσάμπα για κανένα λόγο..Δεν τα έχετε kman την πληρώνεις!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εύγε,στο έχω ξαναπεί.
Επί της ουσίας,γαμάς καλύτερα μουνιά από την πλειοψηφία των συνομίληκων σου μη μπουρδελιάρηδων Ελλήνων.
Στις σάλτσες και στις διατυπώσεις έχουμε ένα θεματάκι όπως πάντα..

Δεν σου ζήτησε τίποτα,γιατί και η ίδια ξέρει τη φύση της "σχέσης" σας και ότι θα της δώσεις κάτι..
Άλλωστε μας έχεις postάρει και screenshot από internetικό διάλογο με τη συγκεκριμένη,που
σου ζητάει λεφτά και της τα στέλνεις.
Οπότε το 50ρικο που έδωσες,είναι απλά ένα από τα 50ρικα που της έχεις δώσει.
Δοκίμασε ΜΙΑ φορά να μην της στείλεις λεφτά ή ΜΙΑ φορά να την συναντήσεις και να μην της δώσεις τίποτα και αν την ξαναδείς,γραψε μου...

Επίσης ξέρεις τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις; :grin:
Σε κάποια άτομα εδώ μέσα που θεωρείς αξιόπιστα,θα μπορούσες να τους πασάρεις(μετά από συνεννόηηση με το νέτο) το τηλέφωνό της.
Να μην ψάχνει και αυτή τα εξτραδάκια της μέσα στο κρύο,να γαμήσει και κανένας συμφορουμίτης κανένα καλό μουνί στο πιάτο μέσω εσού.

Αλλά αυτό δεν πρόκειται να το κάνεις ποτέ για λόγους που εσύ ξέρεις..
Εγώ προσωπικά αν δεις στο thread της Πράγας,τους στέλνω συστημένους,μόνο από το χέρι δεν τους παίρνω να τους πάω εκεί που πρέπει.
Εσύ επιλέγεις τα:"Έριξα μια γκόμενα...είναι μοντέλο...δε ζήτησε λεφτά..ήρθε για τα ματια μου..."

Για πάρτη σου τα καταφέρνεις πολύ καλά,αλλά ότι γράφεις/κάνεις είναι μόνο για πάρτη σου και για να κάνεις το κομμάτι σου,τους υπόλοιπους μας έχεις γραμμένους,αυτή είναι η αλήθεια.

Δεν είναι το ίδιο.Εσυ τους παίρνεις από το χέρι και τους πας στα Privat δηλαδή στα μπορδέλα.Το ίδιο κάνει και ο Δημητράκης τους πάει στα σαλόν.Σα να τους πάω εγώ στα διαμερίσματα του Κιέβου ή να τους δείχνω τις επαγγελματίες του Carribean.
Δεν τους γνωρίζεις τις γκόμενες που γαμάς μέσω τιντερ.
Αυτή είναι μια από τις τέσσερις βασικές σπονσορέτς που έχω στο Κίεβο που όλες τις γνώρισα στα κλαμπ και στο δρόμο.Εχουμε σχέση κατά κάποιον τρόπο που βασίζεται σε οικονομική στήριξη.Δεν είναι κοπέλες από μπορδέλο ή σάιτ είναι κανονικές γυναίκες με νορμάλ δουλειές,κύκλο κτλ που τους αρέσουν οι ξένοι και θέλουν provider δηλαδή κάποιον να τις βοηθάει οικονομικά.
Συνεπώς δεν μπορώ να τις πασάρω αφού έχουμε σχέση τρόπον τινά.
Από καθαρά επαγγελματίες,σεμιπρο κτλ μπορώ φυσικά να δώσω τηλέφωνα.

Αν κάποιος θέλει να ψαχτει στο σπόνσορινγκ έχω γράψει 100 φορές πότε πάω κτλ.Θα μπορούσε κάποιος να έρθει μαζί μου Chi να κλείσουμε τραπέζι.Θα βγάζαμε γκόμενες 100% είδα πώς κοιτούσανε όσες μπαίνανε,είναι high class σπονσορέτς.Ειδες εσύ κανέναν να έρθει?Όχι.Γιατι τα θέλουν όλα έτοιμα στο πιάτο δε θέλουν να προσπαθήσουν.
Αν έρθει κάποιος να βοηθήσει θα φάει και αυτός εγγυημένα.Αλλιως μόνο επαγγελματίες και σεμιπρος είναι διαθέσιμες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν ύπαρχει κάποιος που πιστέυει έστω και σαν μυθιστόρημα πως βρέθηκε η γυμνή Ουκρανέζα στο σπιτι του Kman χωρις πριν την συννεόηση κασεριού πραγματικά απορώ!! Όχι απλά εκ των προτέρων του ζητήσε λεφτά αλλά χωρις να του κάνει καν σκόντο 10 ευρώ..Έτσι δουλέυει το σύστημα εκει.

Ωραία η πλάκα αλλα συγνώμη μπάινοντας εδω άτομα σαν τον Kman και γράφοντας πως παίρνουν πουτάνες εμφάνισης 8 χωρίς να ζητάνε αυτές λεφτά και μάλιστα στην Ουκρανία υποβιβάζουν την κοινη λογικη..Λές και διαβάζουν το φόρουμ πεντάχρονα!! Εκεί που παλέυω να παρω λιγο σοβαρα τον kman κανει κάτι τέτοια post Και τον βάζω πάλι στο μηδέν.

Ακόμα και να της έχει δώσει κάτι στο παρελθόν η Πουτάνα σε μετράει σε εργατωόρες!!Δεν θα κάτσει ενα βράδυ σπίτι σου τσάμπα για κανένα λόγο..Δεν τα έχετε kman την πληρώνεις!!

Πόσες γκόμενες έχεις σπονσοράρει?Καμία.Ξερεις πώς φέρονται και αντιδρούν αυτές οι κοπέλες,τι ζητάνε κτλ?Όχι.Γιατί μιλάς για κάτι που δεν ξέρεις?
Αυτή έρχεται έτσι,δε ζητάει τίποτα,εγώ της δίνω,θα μπορούσα και να μη δίνω.Ειναι διαφορετικά με την καθεμία δεν υπάρχουν σταθεροί κανόνες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Καλά στα έγραψε ο kman,γιατί από sponsoring δεν έχεις ιδέα.
Και εγώ έχω κρατήσει κάποια πιτσιρίκια μετά το Casting,που τα συναντάω κατά καιρους και τους δίνω το κατιτίς.
Ούτε με την ώρα με χρεώνουν,ούτε κόβουν τιμολόγιο.
Απλά αν τις γαμήσω μια-δυο φορές και δεν ξηγηθω κασέρι,θα εξαφανιστούν και το ξέρω.Western Union,νοίκια,κ.λ.π. δεν στέλνω.
Σε καμιά 10αριά χρόνια,ίσως...

Η διαφορά μου με τον kman είναι ότι αυτός τις λέει κανονικες γκόμενες ή δεν ξέρω και εγώ ποιαάλλη λέξη και εγώ πουτανίδια.Ξεκάθαρα πουτάνες,έστω και amateur.

Δεν τους γνωρίζεις τις γκόμενες που γαμάς μέσω τιντερ.

Πως να τους γνωρίσω γκόμενες που δεν είναι πουτάνες,αλλά απλές κοπέλες που το πολύ να τις κέρασα φαγητό/ποτό και γουστάρουν μόνο εμένα; :rolleyes:

Βλέπεις που σε μερικες έννοιες μας χωρίζει χάσμα;
Εσύ νομίζεις ότι στο Tinder παίζω με πουτάνες(κατά το όλες οι Σλάβες είναι εν δυνάμει πουτάνες),ενώ εγώ παίζω με απλές κοπέλες που ή θελουν να γαμηθουν γιατί έτσι γουστάρουν ή ονειρεύονται σχέση,κ.λ.π.

Αυτή είναι μια από τις τέσσερις βασικές σπονσορέτς που έχω στο Κίεβο που όλες τις γνώρισα στα κλαμπ και στο δρόμο.Εχουμε σχέση κατά κάποιον τρόπο που βασίζεται σε οικονομική στήριξη.Δεν είναι κοπέλες από μπορδέλο ή σάιτ είναι κανονικές γυναίκες με νορμάλ δουλειές,κύκλο κτλ που τους αρέσουν οι ξένοι και θέλουν provider δηλαδή κάποιον να τις βοηθάει οικονομικά.
Συνεπώς δεν μπορώ να τις πασάρω αφού έχουμε σχέση τρόπον τινά.

Αυτή είναι μια από τις τέσσερις βασικές σπονσορέτς που έχεις στο Κίεβο,
αλλά και εσύ είσαι ένας από τους δεκατέσσερις σπόνσορες που έχει αυτή.
Αυτό που σου λέω εγώ,είναι να κάνεις κάποιον  από μας,έναν από τους δεκατέσσερις και να μην την τρώει ο κάθε τυχαιος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom