Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Γυριζοντας για μια ακομα φορα απο ουκρανια βλεπω οτι το συστημα ειναι ανικητο...

1ον εχουν αρχισει και εξαφανιζονται τα 9αρια και τα 10αρια(συμφωνα με τους ντοπιους την εκαναν για αλλες πολιτειες)
2ον εχουν αρχισει και η εμφανιση τους πεφτει συνεχως...
3ον οι τιμες αρχιζουν και παιρνουν την ανηφορα
4ον η λεξη Ελληνας εξακολουθει να μην εμπνεει εμπιστοσυνη και πρεπει να παλευεις 10απλα απο το παρελθον
5ον πρωτη φορα ειδα απο γκομενες ατακες που χρησιμοποιουν οι Ελλεηνιδες οπως μην με φιλας στον δρομο εχει κοσμο μονο σεξ θελεις δεν ειμαι σεξομανης και αλλα πολλα(ευτυχως ακομα δεν ακουσα για δικαιωματα της γυναικας και παρενοχλησεις αλλα συντομα σιγουρα θα ακουσω)
6ον εχουν αρχισει και δεν χαμογελουν ουτε στο Instagram και μοιαζουν με παγωμενα ομοιωματα γυναικας
και γενικως αρχιζουν ταχεως και χανουν την θηλυκοτητα τους
και γενικα εχουν αρχισει και εχουν ΔΥΤΙΚΑ χαρακτηριστικα γυναικας....

οι προβλεψεις που ειχαν κανει εδω οι εμπειροι του χωρου μερα με την μερα επιβεβαιωνονται πληρως.

Η μεταβαση των ερωτοτουριστων στις φιλικες ακομα χωρες Ρωσια και Λευκορωσια κρινεται επιβεβλημενη σε συντομο χρονικο διαστημα..

Μερικοί με ονομάζουν κωλοτουμπα εδω μέσα επειδή αλλάζω απόψεις για τα μέρη. Αυτό που δεν καταλάβαινουν και είναι συμφωνο με το παραπάνω post ποσο γαμημενα αλλάζουν τα μέρη μεσα ακομα και σε ενα χρόνο!!! Είναι απίστευτο.. Αρκούν δυο κινήσεις να πέσει ενα μέρος κατά 70%.
Απο πέρσι το καλοκαίρι που άνοιξε η βίζα (ουτε ενας χρόνος δηλαδή ) υπάρχει εκθετική πτώση που μόνο οι συχνοι έμπειροι ταξιδευτες την αντιλαμβάνονται. Κρατάει ακόμα φυσικα και είναι θεωρητικά η καλύτερη επιλογή για ταξίδι χωρίς βίζα αλλα οχι για πολύ!!!
Όπως εχω γράψει η Λευκορωσία και Ρωσία θα είναι μεσα στην επόμενη πενταετία οι τελευταίοι μας προορισμοί.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
το skybar υπαρχει πλεον εκει ή οχι??

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Όταν ένας πάει κόντρα σε όλους δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.
1. Να είναι ο πεφωτισμένος και να βλέπει οράματα και θαύματα που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν.
2. Να είναι χαζούλης και να πιστεύει πως στραβός είναι ο γυαλός και ότι όλοι οι άλλοι που του το λένε.. αρμενίζουν λάθος.

Ας βάλουμε μια ψηφοφορία στο thread να απόφασίσουμε σε ποια κατηγορία μπαίνει ο ΚΜΑΝ.
Εγώ ψηφίζω 2

3.Να έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο αυθυποβολής,που να έχει πείσει τον ίδιο του τον εαυτό για όσα μας γράφει και το πιο σημαντικό,να περνάει ο ίδιος του καλά.
Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι ο kman θεωρεί τον εαυτό του υπερεπιτυχημένο γαμήκουλα και τα πάντα όλα.
Το παρακάτω post,μόνο τυχαίο δεν είναι...

Πείτε ο,τι θέλετε.Κερδιστε όλα τα επιχειρήματα και αφήστε εμένα να γαμαω.Ετσι κι αλλιώς εγώ καθορίζω τις εξελίξεις.Όπως και σε όλα τα θέματα δηλαδή.

Όσο για τις σάλτσες,τους βαλκανικούς πύραυλοους,την ισοπέδωση των αραβότουρκων,κ.λ.π. είναι μέρος της φαντασίωσης που βιώνει.

Αν πιστεύτε ότι θα ιδρώσει το αυτί του από τα σεντόνια που γράφετε εναντίον του,πλανάσται οικτρά.

Είμαι σίγουρος πως οταν γράφει για το Balkan Peos και από κάτω Postάρει την πούτσα του,την βλέπει στη φωτό τουλάχιστον 25 πόντους..
Μαύρη ζώνη στην αυθυποβολή.

Όσο για την παρουσία του εδώ,είναι μερος της όλης φαντασίωσης και τα κίνητρα ιδιοτελή.

Το να postάρεις σε forum μιας χρεοκωπημενης χώρας πάκους με 50ευρα ειναι καθαρή επιδειξη.
Λες και απευθυνεσαι σε μαλακες που άμα είχαν έναν πάκο 50ευρα,δεν θα έβρισκαν στο Κίεβο πουτάνες να τα δώσουν..

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
νομιζω οτι υπερβαλεις για τον ΚΜΑΝ φιλε πουτσαρα. ολα αυθυποβολη ειναι, καλομελετα κ ερχεται που λενε. οσοι ζηλευουν και με το δικιο τους τους πακους ας τα βγαλουν κ οι ιδιοι. δε νομιζω οτι του χαριστηκαν του τυπου ΚΜΑΝ... οτι γουσταρει θα τα κανει. το οτι χαλαει την πιατσα ισχυει σε ενα βαθμο αλλα την χαλανε αλλοι πολυ σοβαροτερα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
νομιζω οτι υπερβαλεις για τον ΚΜΑΝ φιλε πουτσαρα. ολα αυθυποβολη ειναι, καλομελετα κ ερχεται που λενε. οσοι ζηλευουν και με το δικιο τους τους πακους ας τα βγαλουν κ οι ιδιοι. δε νομιζω οτι του χαριστηκαν του τυπου ΚΜΑΝ... οτι γουσταρει θα τα κανει. το οτι χαλαει την πιατσα ισχυει σε ενα βαθμο αλλα την χαλανε αλλοι πολυ σοβαροτερα.

Δεν έχω κάτι να ζηλέψω και επειδή μένω στη Γερμανία,για κάτι βγάζω 8.000 με υπαλληλική θέση,δεν έχω απλά τις επιφυλάξεις μου..

Το ρεζουμέ όσων έγραψα είναι ότι κακώς τα βάζουν με τον kman γιατί ο kman δεν νιωθει καν και δεν δίνει δεκάρα ότι και να του γράψουν.

Όποιο μέλος δεν μπορεί να διακρίνει τι και πως,τον θεωρώ χαζό οπότε δεν με νοιάζει να πάει στα mall με 20ευρα τυλιγμένα στο χέρι για χούφτο..
Ας πάει να αρπάξει τα σούτια του,χέστηκα.

Την πιάτσα δεν την χαλάει καθόλου ο kman.
Υπάρχουν πάρα πολλοί άσχετοι που πληρώνουν χρυσό το μουνί στις Σλαβικες χώρες.
Ο kman είναι σταγόνα στον ωκεανό των χορηγών.

Απλά πες μου εσύ τι στον πουτσο προσφέρει στο forum ποστάρωντας πάκους με λεφτά.
Γιατί μέχρι τώρα το κοντέρ έγραψε ότι έδωσε 100ευρώ στη μία,άντε να δώσει και από 150 στις άλλες δύο..400 σύνολο.
Ποιος ο λόγος για 2.800 και κάρτες και πούτσες μπλε.

Πουτάνες είναι οι κοπελες,ο kman επιλέγει από μόνος του να τις πάει και για φαγητό και να βγάζει φωτό το χέρι του.
Ο πορνοτουρίστας να γαμήσει θέλει,όχι να βγαίνει για τιραμισού με πουτάνες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
]
το skybar υπαρχει πλεον εκει ή οχι??

Υπάρχει αλλά δεν πήγα αυτή τη φορά γιατί την τελευταία φορά που πήγα με γκόμενα ήταν γεμάτο ψωλαραιους αραβοτουρκους που την έπεφταν μαζικά στη δικιά μου σε σημείο να χρειαστεί σεκιουριτυ.D Flair δε λέει επίσης γιατί οι γκομενες πάνε για επιεδειξη και όχι για καμάκι.Μία απο τους 3 στοχους ήταν κολλημένη δύο ώρες στο κινητό.Αντε να καμακωσεις έτσι.
Για καμακι δυο είναι τα κλαμπ.Carribean για τις λαϊκές και Chi για τις high class.,Εκεί πάνε να ψωνιστουν το βλέπεις αμέσως αυτό.
Το πρόβλημα είναι ότι Chi  θες πολλα(κράτηση τραπέζι 300 ευρώ γιανα μπεις) και Carribean έχει χαμηλότερο επίπεδο Πιστεύω ότι υπό προϋποθέσεις το Chi αξίζει(βασικά να μπεις με άλλον καμακερ να μοιραστείς τα έξοδα για τραπέζι).Για σόλο δεν αξίζει να σκάσεις 300 χωρίς να ξέρεις αποτέλεσμα απλά για να έχεις shot σε οχταρια.

Εντωμεταξύ όλοι οι ξένοι που βλέπω εδω μέχρι εφταρια έχουν οι πιο πολλοί ίδιου επιπέδου εμφανισιακά με αυτούς ή και κατώτερες.Αλλάζει σιγά σιγά το σκηνικό με τα mismatch.
Μπορεί να ποσταρω φωτο να δείτε.

Τυπικός ξένος με Ουκρανη.Αυτοι κάθονται δίπλα μου τώρα.Υπάρχουν και χειρότερα.

q048my.jpg

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1

εδω εισαι λαθος. δε τραβιεται κανεις μεχρι το κιεβο μονο για να γαμησει. δε παει και στο μεταξουργειο; (που λεει ο λογος). αλλο πραγμα ψαχνουνε(με). αλλα συμφωνω οτι το να ποσταρει τα λεφτα ειναι καπως μη χρησιμο (αλλα δε το θεωρω προσβλητικο). οτι πλεον τις πληρωνει ολες το ξερουμε - καθε φορα το τονιζει οι ιδιος. αλλα οι αναλυσεις του στο βαθμο που εχω καταφερει να τις επαληθευσω εγω ισχυουν κατα πλειοψηφια

προφανως οπως και σε ολο το σαιτ πρεπει να υπαρχει προειδοποιηση τυπου "απολαυστε υπευθυνα"

Επισκέπτης
Δεν έχω κάτι να ζηλέψω και επειδή μένω στη Γερμανία,για κάτι βγάζω 8.000 με υπαλληλική θέση

@@ βγαζεις και συ. Πριν λιγο καιρο προσπαθουσες να πουλησεις φτηνοπραματα απο Τσεχια σε Γερμανια και να κερδισεις απο τη ισοτιμια.  :2funny:
Στη συνεχεια την ειδες Woodman.  :jerking:
Πες πως εισαι απλα ο κλωνος του Κμαν να ολοκληρωθει το σκηνικο.
Απλα το ιδιο ατομο με διπολικη διαταραχη τυπου "Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ"  :S
ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΟ BOU.  :birdman:

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Εντωμεταξύ όλοι οι ξένοι που βλέπω εδω μέχρι εφταρια έχουν οι πιο πολλοί ίδιου επιπέδου εμφανισιακά με αυτούς ή και κατώτερες.Αλλάζει σιγά σιγά το σκηνικό με τα mismatch.
Μπορεί να ποσταρω φωτο να δείτε.

οσο περισσοτερη προσφορα σε σπονσορες η απλα δυτικους τοσο πεφτει η αξια τους αυτο ειναι γνωστο απο παντα σε καθε τομεα

η κοπελιτσα που ποσταρες παντως μια χαρα δειχνει, ειναι στο επιπεδο που αντικειμενικα ειναι ομορφη και πανω απο εκει ειναι στα ματια του καθενος το ποσο ομορφη ειναι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό είναι το συνηθισμένο επίπεδο εδω,σε τέτοιες εγώ δεν πάω καν.Είναι απλώς εφταρια.Αυτες γαμας μάξιμουμ,χωρίς λεφτά.
Εδώ τι γαμαει ο Ουκρανος δίπλα μου.

IPGFiW.jpg

Τέτοιες έχει παντού εδώ γύρω είναι μέσος όρος.
Γενικά τα στάνταρτς εδώ ανεβαίνουν αυτόματα.Μονο με άλλες Σλαβικες χώρες έχει κάπως νόημα να συγκρίνεις,με Ελλάδα,Δύση είναι ηλίθιο εκτός θέματος.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
@@ βγαζεις και συ. Πριν λιγο καιρο προσπαθουσες να πουλησεις φτηνοπραματα απο Τσεχια σε Γερμανια και να κερδισεις απο τη ισοτιμια.  :2funny:
Στη συνεχεια την ειδες Woodman.  :jerking:
Πες πως εισαι απλα ο κλωνος του Κμαν να ολοκληρωθει το σκηνικο.
Απλα το ιδιο ατομο με διπολικη διαταραχη τυπου "Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ"  :S
ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΟ BOU.  :birdman:

Ναι,μεταπωλούσα καπότες :grin:

Ο kman είμαι.
Πάρε τώρα τον πούλο και μη μου σκοτίζεις τα αρχίδια σε κάθε thread.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Γαμας τσάμπα καλύτερες απο αυτές στις φωτός.. Έχω ποσταρει κατα καιρούς. Απλα να παίξεις καλα το παιχνίδι και να εχεις κανα δεκαήμερο χρόνο. Στα τριήμερα πας μόνο για πουτανες.

Για καθαρά πουτανες καλύτερο είναι το Caribbean. Βρίσκεις γύρω στο 8 εμφάνιση με 150$.Κάθαρα μαύρη ζώνη.

Αν θες με λίγοτερα λεφτά θέλει προετοιμασία στο mamba για κανα 7αρι εμφάνιση με 60 ευρώ το δίωρο. Αλλα θελει χρόνο να το πετύχεις.

Για μασαζ με χειρομαλακια moulin Rouge κανα 25αρι ευρώ.

Για δωρεάν αν σας παίρνει ηλικιακα και στυλ στα φοιτητικά saxon πρώτα και forsage μετά.

Σάββατο Caribbean πίστα βρίσκεις και κανονικες. Οχι καθημερινές.

Για μαχη για one night stand αν και σπάνια γίνονται Ουκρανία μόνο shooters.

Απο διαδίκτυο αυτή την στιγμη δουλεύει  badoo tinder παρατηρώ πτώση.

Γίνονται και καποια couch surfing meetings  Τετάρτη που αξίζει να ρίξεις και εκει μια ματιά. Επισης hangout couch surfing βρίσκεις με λίγο τύχη.
Για πςφτικες μερα σε κανα mafia αράζεις και παλεύεις η με τύχη σε κανα mac Donalds. Κλπ

Επισκέπτης

Τυπε μεταξυ μας ειμαστε.
Θεωρεις πως η χωρα θα εφτανε ποτε σε πτωχευση αν δεν αποτελουνταν ως επι το πλειστον από κμανιδες και βαλκανιους παραμυθαδες.
Αρεσκεστε στο παραμυθι και στις ευκολες λυσεις.
Αυθαιρετοι, φοροφυγαδες, μαυρο χρημα, απατεωνες, λαμογια είναι η πλειοψηφια των κατοικων της.
Ανδρεα επι χρονια ψηφιζατε, Τσιπρα τωρα, ολοι θα σας εβγαζαν από την κριση λεμε.
Ερημη χωρα.
Αν σε συναντησω πουθενα στο Μοναχο και αρχισεις τα παραμυθια σε νεομεταναστες, σε εχω γαμhσει στο λεω.
Η απομυθοποιηση και η καζουρα θα παει συννεφο.
Φιλακια μεχρι τοτε.  :-*

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Αν σε συναντησω πουθενα στο Μοναχο και αρχισεις τα παραμυθια σε νεομεταναστες, σε εχω γαμhσει στο λεω.

Μακάρι να έμενες Μόναχο να κανονίζαμε τίποτα,αλλά ούτε που πέφτει δεν ξέρεις..
Παιξε το πουλάκι σου τώρα και πέσε να κοιμηθείς στο παιδικό σου κρεββατάκι.

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Τυπε μεταξυ μας ειμαστε.
Θεωρεις πως η χωρα θα εφτανε ποτε σε πτωχευση αν δεν αποτελουνταν ως επι το πλειστον από κμανιδες και βαλκανιους παραμυθαδες.
Αρεσκεστε στο παραμυθι και στις ευκολες λυσεις.
Αυθαιρετοι, φοροφυγαδες, μαυρο χρημα, απατεωνες, λαμογια είναι η πλειοψηφια των κατοικων της.
Ανδρεα επι χρονια ψηφιζατε, Τσιπρα τωρα, ολοι θα σας εβγαζαν από την κριση λεμε.
Ερημη χωρα.
Η απομυθοποιηση και η καζουρα θα παει συννεφο.
Φιλακια μεχρι τοτε.  :-*

εχοντας παρακολουθησει το φορουμ ικανο καιρο σου λεω οτι για 1000 λογους δεν προκειται για το ιδιο ατομο, μη το κουραζεις

( αν η ελλαδα αποτελειτω απο κμαν κ βαλκανιους θα ημασταν υπερδυναμη )

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
εχοντας παρακολουθησει το φορουμ ικανο καιρο σου λεω οτι για 1000 λογους δεν προκειται για το ιδιο ατομο, μη το κουραζεις

Συμφωνώ.

Μακάρι να έμενες Μόναχο να κανονίζαμε τίποτα,αλλά ούτε που πέφτει δεν ξέρεις..
Παιξε το πουλάκι σου τώρα και πέσε να κοιμηθείς στο παιδικό σου κρεββατάκι.

Τέτοια γλώσσα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ο κμαν, είναι wimp.

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.644
Πόντοι
201
Δεν έχω κάτι να ζηλέψω και επειδή μένω στη Γερμανία,για κάτι βγάζω 8.000 με υπαλληλική θέση,δεν έχω απλά τις επιφυλάξεις μου..

Το ρεζουμέ όσων έγραψα είναι ότι κακώς τα βάζουν με τον kman γιατί ο kman δεν νιωθει καν και δεν δίνει δεκάρα ότι και να του γράψουν.

Όποιο μέλος δεν μπορεί να διακρίνει τι και πως,τον θεωρώ χαζό οπότε δεν με νοιάζει να πάει στα mall με 20ευρα τυλιγμένα στο χέρι για χούφτο..
Ας πάει να αρπάξει τα σούτια του,χέστηκα.

Την πιάτσα δεν την χαλάει καθόλου ο kman.
Υπάρχουν πάρα πολλοί άσχετοι που πληρώνουν χρυσό το μουνί στις Σλαβικες χώρες.
Ο kman είναι σταγόνα στον ωκεανό των χορηγών.

Απλά πες μου εσύ τι στον πουτσο προσφέρει στο forum ποστάρωντας πάκους με λεφτά.
Γιατί μέχρι τώρα το κοντέρ έγραψε ότι έδωσε 100ευρώ στη μία,άντε να δώσει και από 150 στις άλλες δύο..400 σύνολο.
Ποιος ο λόγος για 2.800 και κάρτες και πούτσες μπλε.

Πουτάνες είναι οι κοπελες,ο kman επιλέγει από μόνος του να τις πάει και για φαγητό και να βγάζει φωτό το χέρι του.

Μην τα λες αυτά για 8000 με υπαλληλική θέση στην Γερμανία. Υπάρχουν και αγαθοί άνθρωποι που θα το πιστέψουν και θα σηκωθούν να έρθουν. Δεν του λυπάσαι μην τους πάρεις στον λαιμό σου? Κρίμα είναι!!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Μην τα λες αυτά για 8000 με υπαλληλική θέση στην Γερμανία. Υπάρχουν και αγαθοί άνθρωποι που θα το πιστέψουν και θα σηκωθούν να έρθουν. Δεν του λυπάσαι μην τους πάρεις στον λαιμό σου? Κρίμα είναι!!!

Δεν το διατύπωσα καλά..

Ο kman έχει αναφέρει τέτοια ποσά.
Εγώ σαν υπάλληλος στο πιο πλούσιο κρατίδιο της Γερμανίας,στο οποίο μάλιστα δεν κατοικεί ο kman,έχω να δηλώσω ότι τέτοια ποσά για υπαλλήλους μετανάστες τεχνικών ειδικοτήτων σαν τον Kman που ειναι καμιά 10χρόνια εδώ,δεν υφίστανται.

Ούτε φυσικά για μένα.

Υ.Γ.Λες να τον κράζω που δείχνει 50ευρα και στην ίδια σελίδα να γράφω ότι έχω μισθό 8.000
Τέσπα,η διατύπωσή μου ήταν χειρότερη κι από του Χάρη :S

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
4000 είναι σίγουρα πάντως καθαρά νετοο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom