Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Κάνετε όλοι το ίδιο λάθος και υπερτιματε τον εαυτό σας.Μπερδευετε την πουτσα με τη βούρτσα και τα βλέπετε όλα υποκειμενικά.
Στρογγυλές,έξυπνες,πνευματώδεις προσεγγίσεις είναι για τον πούτσο.
Εγώ πληρώνω 100 στο Carribean.Σε άλλους ζητάνε 200.Αυτες που λέω εγώ ότι θέλουν 200 τη συνάντηση μίνιμουμ εγώ τις αποκαλώ σπονσορέτς,αυτοί δεν τις λένε έτσι.Τις αποκαλούν τα οχτάρια,εννιαρια του Κιέβου κτλ.
Τέλος πάντων ή καταλαβαίνει κάποιος ή όχι.Νομιζετε ότι έχετε τρελές ικανότητες και αξία αυτό είναι το λάθος.Εδω οι προσωπικότητες κονιορτοποιουνται.
Να δούμε τώρα πώς θα οργανώσω τους πούτσους γιατί μας γάμησε το κωλόβροχο.

Μας δουλευεις???και αφου πληρωνεις 100$ στο καριμπιαν τις αλλες που τις βρισκεις που πληρωνεις 500$ αφου στο chi και στο skybar δεν πας???Οσο για τις σπονσορετες που λες σε εσενα παιρνουν 500ευρω θελω να δω μετα θα γελανε μαζι σου που σου πηρανε τετοιο ποσο και θα ειναι σε κανενα caribean η σε κανενα site με 100$...Αν εννοεις δε τις πολυτελειας που οντως παιρνουν 500$ με το ντυσιμο που εχεις αποκλειεται να σε πιστεψουν οτι εχεις λεφτα και θα φυγουν τρεχοντας αν σου μιλησουν που το αποκλειω...
Το σιγουρο ειναι ενα ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΑ ΚΛΠ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ έχω βγάλει φωτό,εσύ έχεις βγάλει φωτό?Έχω γράψει τιμές,έχεις γράψει τιμές?Έχω πει για μαγαζιά,έχεις μιλήσει για μαγαζιά?Έχω πει για budget,έχεις αναλύσει ποτέ θέματα budget?
Όχι,γιατί λες γενικολογίες όπως κάνουν όλοι.Ετσι έκανε και ο Μπλασκος και τα άλλα σοβαρά άτομα που λες.Δεν αναφέρουν συγκεκριμένα πράγματα αλλά γενικές αναλύσεις που δεν έχουν καμία ισχύ.
Δεν μπορούν να βγάλουν φωτό,ούτε να αναφέρουν μπάτζετ,ούτε μαγαζιά κτλ γιατί θα ρεζιλευτουν οπότε είναι γενικόλογοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μας δουλευεις???και αφου πληρωνεις 100$ στο καριμπιαν τις αλλες που τις βρισκεις που πληρωνεις 500$ αφου στο chi και στο skybar δεν πας???Οσο για τις σπονσορετες που λες σε εσενα παιρνουν 500ευρω θελω να δω μετα θα γελανε μαζι σου που σου πηρανε τετοιο ποσο και θα ειναι σε κανενα caribean η σε κανενα site με 100$...Αν εννοεις δε τις πολυτελειας που οντως παιρνουν 500$ με το ντυσιμο που εχεις αποκλειεται να σε πιστεψουν οτι εχεις λεφτα και θα φυγουν τρεχοντας αν σου μιλησουν που το αποκλειω...
Το σιγουρο ειναι ενα ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΑ ΚΛΠ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ!!

Τι είναι αυτά και μετά λες ότι είσαι σχετικός με το άθλημα?Ίδια είναι η προ με τη σεμιπρο και τη σπονσορετ?Πόσες φορές θα αναλύσω τις διαφορές?
Σου είπα αυτές που εγώ αποκαλώ σπονσορέτς είναι οι μουνάρες που βλέπεις να μπαίνουν στο Chi και καρφώνουν να τις κεράσεις και να τους πάρεις δωράκι.Εχει και πολλές που περιφέρονται στα μαγαζιά.Οι άλλοι τις αποκαλούνε οι γκόμενες του Κιέβου με τα ακριβά γούστα.Αυτες είναι οι σπονσορέτς δεν είναι πουτάνες per se.
Τέλος πάντων έχει λίγο κόσμο τώρα και δυσκολεύομαι να τις βρω.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εγώ έχω βγάλει φωτό,εσύ έχεις βγάλει φωτό?Έχω γράψει τιμές,έχεις γράψει τιμές?Έχω πει για μαγαζιά,έχεις μιλήσει για μαγαζιά?Έχω πει για budget,έχεις αναλύσει ποτέ θέματα budget?
Όχι,γιατί λες γενικολογίες όπως κάνουν όλοι.Ετσι έκανε και ο Μπλασκος και τα άλλα σοβαρά άτομα που λες.Δεν αναφέρουν συγκεκριμένα πράγματα αλλά γενικές αναλύσεις που δεν έχουν καμία ισχύ.
Δεν μπορούν να βγάλουν φωτό,ούτε να αναφέρουν μπάτζετ,ούτε μαγαζιά κτλ γιατί θα ρεζιλευτουν οπότε είναι γενικόλογοι.
ΑΧΑΧΑΧΑ τωρα πιαστηκες στην φακα!!!Τι φωτο να βαλω ρε τις πρωην μου στο μπου ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ????Εσυ βαζεις γιατι ειναι πουτανες ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????
οδηγους και πινακες εχω φτιαξει απειρους  ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ...
ΡΕζιλι εισαι μονο εσυ εδω τα σοβαρα ατομα εφυγαν γιατι δεν αντεχαν αλλο με τις επιθεσεις σου εγω δεν θα σου κανω την χαρη να φυγω γιατι θελω να μεινουν τα υπολοιπα ατομα που γραφουν και οχι να εχουμε One man show απο εσενα...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τι είναι αυτά και μετά λες ότι είσαι σχετικός με το άθλημα?Ίδια είναι η προ με τη σεμιπρο και τη σπονσορετ?Πόσες φορές θα αναλύσω τις διαφορές?
Σου είπα αυτές που εγώ αποκαλώ σπονσορέτς είναι οι μουνάρες που βλέπεις να μπαίνουν στο Chi και καρφώνουν να τις κεράσεις και να τους πάρεις δωράκι.Εχει και πολλές που περιφέρονται στα μαγαζιά.Οι άλλοι τις αποκαλούνε οι γκόμενες του Κιέβου με τα ακριβά γούστα.Αυτες είναι οι σπονσορέτς δεν είναι πουτάνες per se.
Τέλος πάντων έχει λίγο κόσμο τώρα και δυσκολεύομαι να τις βρω.
πολυ γελιο!!αφου δεν πας στο chi Που τι βρισκεις???
οπως σου εχει πει και o mindreader για εμενα ολες αυτες οι κατηγοριες ειναι οι χιλιες αποχρωσεις της πουτανας λεγε τις οπως θες προ σεμι προ κλπ...κατηγοριες ειναι μονο πουτανες 5αρια πουτανες 10αρια κλπ Αν ζηταει δωρα η θελει λεφτα πουτανα ειναι γιατι χωρις αυτα δεν θα σου καθοντας ενω σε αλλους ντοπιους καθετε τσαμπα και οχι μονο ντοπιους....

πουτανα ειναι αυτη που παει με καποιον που δεν της αρεσει!!!Το πως το ζηταει αν δηλαδη λεει θελω 100$ η δεν εχω να πληρωσω το ενοικιο η παρε μου την τσαντα Louis vouitton  δεν αλλαζει ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ...και αυτες μπορεις να τις ανεβαζεις εδω για να σε χειροκροτανε αυτοι που τους αρεσουν οι Τσοντες Kman...
Εγω και οι υπολοιποι δεν ανεβαζουν τιποτα γιατι γκομενες δεν ανεβαζονται σε ηλεκτρονικα καφενεια με τιτλο μπουρδελα...

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Extra Think Sfina!
ΠαριΠαπι
...μηπως εισαι ο γκουρουπλης και δεν βλεπεις καλα? Μα τοσο συνωστισμο ειχε!
Ντραγκ.σι.αρ.εξ
...ΜΑ ΓΙΑΤΙ δεν εμεινες Κιεβο να παρεις μυρουδια απο τα προωθητικα αερια των βαλκανικων πυραυλων? Θα εβλεπες μετα με αλλα ματια υπο την επηρεια τους!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Extra Think Sfina!
ΠαριΠαπι
...μηπως εισαι ο γκουρουπλης και δεν βλεπεις καλα? Μα τοσο συνωστισμο ειχε!
Ντραγκ.σι.αρ.εξ
...ΜΑ ΓΙΑΤΙ δεν εμεινες Κιεβο να παρεις μυρουδια απο τα προωθητικα αερια των βαλκανικων πυραυλων? Θα εβλεπες μετα με αλλα ματια υπο την επηρεια τους!
θα το ηθελα πολυ αλλα δεν μπορουσα να κατσω παραπανω...Το εχω πει αλλωστε θελω να τον δω γιατι το μονο που μου εχει μεινει απορια απο τα μυθιστορηματα του ειναι το που τελειωνει η αληθεια και το που αρχιζει το ψεμα...Το δευτερο που θελω να κανω πειραμα ειναι αν παω την αλλη μερα σε αυτες που δινει 500ρικα(αν ειναι αληθεια)να δω ποσο  γελανε μαζι του και τι λενε για αυτον  και αν πανε και με πολυ λιγοτερα οποτε οι θεωριες των σοβαρων θα επαληθευθουν στην πραξη πληρως...
Ετσι και αλλιως εχω κανει πολλα πειραματα εκει εχω παει σε ασχημη με μουναρα διπλα και πολλα αλλα αλλο ενα θα μου λυσει ολες τις αποριες και θα διασκεδασω με την καλη εννοια που οπως παντα ειναι ο στοχος μου...Κουτσομπολια βεβαια και τετοια μην περιμενετε θα τα κρατησω για τον εαυτο μου...

• Like
Αντιδράσεις: koble

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εδώ πλάνα από την Κρεσατικ σήμερα.Δρομοι που κανονικά είναι γεμάτοι κόσμο τις Κυριακές.

JP0Lii.jpg

5vT9t0.jpg

JRbBdG.jpg

Daygame εξαρτάσαι πολύ από τον καιρό.

Καμια σχεση με καιρο...Οι δρομοι εχουν κοσμο και με -30 κατι θα ειναι παλι εκει και ολοι λειπουν για  αυτο οι δρομοι ειναι αδειοι και δεν εχει κοσμο και στα κλαμπ...και κλαμα ο Κμαν..
ευχομαι να περασεις καλα εστω και με τις λιγες σπονσορετες σεμι προ η οποιες αλλες θελεις εσυ.Την επομενη το reuters Θα ειναι εκει να σε κανει ντοκιμαντερ για τον βαλκανιοπουτσισμο να ησυχασουμε επιτελους...

• Like
Αντιδράσεις: koble

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Σας δουλεύει ο καθυστερημένος με τις φωτογραφίες της Κρεσάτικ.

Ήταν κλειστό το κέντρο λόγω μαραθωνίου σήμερα.

Δεν ξέρω τι παπάτζα σάς πούλησε πάλι. Βαριέμαι να διαβάσω πριν.

Επισκέπτης
οι τιμες στο caribean ειναι 100-150$ πως εσυ δινεις 500ευρω μονο εσυ το ξερεις...Η εισαι μαλακας και πληρωνεις overvalue

Τον πηραν χαμπαρι ως κοροιδο και τον χρεωνουν παραπανω από τους αλλους. Είναι τιμη εισοδου Κμαν αυτή.  :grin:

Αυτο που σε ποναει ειναι οτι αυτο που κανεις εσυ μπορουν να το κανουν ολοι οσοι εχουν τα λεφτα(και μαλιστα και καλυτερα απο εσενα αφου δεν θα πληρωνουν overvalue) που εχεις εσυ εσυ ομως αυτο που κανουν οι αλλοι δεν μπορεις να το κανεις...

Σας εχει περασει καθολου από το μυαλο πως αυτές είναι οι τιμες που πληρωνει πραγματι ο Κμαν , γιατι ακομη και οι πουτ@νες δεν καταδεχονται να πανε μαζι του με λιγοτερα ?  :cheesy:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Σας δουλεύει ο καθυστερημένος με τις φωτογραφίες της Κρεσάτικ.

Ήταν κλειστό το κέντρο λόγω μαραθωνίου σήμερα.

Δεν ξέρω τι παπάτζα σάς πούλησε πάλι. Βαριέμαι να διαβάσω πριν.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε ο Κμαν ειναι ο Νικος Πιλαβιος του σαη  :S

9789604536733.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Δεν έχει πολλούς τουρκοαραβες και γενικά ψιλοάδεια τα κλαμπ.Φόρτωσα μόνο μια επαγγελματία από Carribean και δεν μπόρεσα να βρω σπονσορέτς γιατί δεν είχε πολλές ωραίες γκόμενες.Σήμερα θα γαμήσω και τη δεύτερη από το ίντερνετ.
1ο αρνητικο σημειο απο κιεβο!
Εδώ χθεσινά πλάνα από D Flair.
Αρχηγε αυτη στο 2ο βιντεο δεξια πρεπει να ηταν 1.90 τουλαχιστον!!!

Χαιρετιζω τον Μυσταγωγο Ντραγκ με τις ανυπερβλητες γνωσεις!
Γυριζοντας για μια ακομα φορα απο ουκρανια βλεπω οτι το συστημα ειναι ανικητο... 5ον πρωτη φορα ειδα απο γκομενες ατακες που χρησιμοποιουν οι Ελλεηνιδες....6ον δεν χαμογελουν ουτε στο Instagram και μοιαζουν με παγωμενα ομοιωματα γυναικας (DUCK FACE?) ...οι προβλεψεις που ειχαν κανει εδω οι εμπειροι του χωρου μερα με την μερα επιβεβαιωνονται πληρως.Η μεταβαση των ερωτοτουριστων στις φιλικες ακομα χωρες Ρωσια και Λευκορωσια κρινεται επιβεβλημενη σε συντομο χρονικο διαστημα..
2o αρνητικο σημειο! -Ας αναφωνησουμε ΒΑΣΤΑ Ρομμελ, Βλαντ και Λουκατς!

Λες η ελλειψη σε γκομενες τυπου σπονσορετς, να ειναι λογο εποχης? κανα τουριστικο ταξιδακι η μονιμα? Ειδα οτι σε 6 μηνες θα εχει πολλα τσαρτερ απο κεντρικη ευρωπη!
Απο τα νεξτ ντορ γκιρλς τι ειδες? Εννοω του τυπου απο εκεινα που τρεφεται ο Δρ.Ερωτας και πιθανον να πεσει κανα ψιχουλο και για εμας!
Ιντερνετικα οσο βλεπεις, η επαρχια κραταει ακομα καποιο επιπεδο?

Εγώ έχω βγάλει φωτό,εσύ έχεις βγάλει φωτό?Έχω γράψει τιμές,έχεις γράψει τιμές?Έχω πει για μαγαζιά,έχεις μιλήσει για μαγαζιά?Έχω πει για budget,έχεις αναλύσει ποτέ θέματα budget? Όχι,γιατί λες γενικολογίες όπως κάνουν όλοι.Ετσι έκανε και ο Μπλασκος και τα άλλα σοβαρά άτομα που λες.
Καλος ο Κμαν για τον σεξοτουριστα! Αλλα ασε το Δασκαλο και τους συνεργατες του!
Ο Δασκαλος δουλευει σε ποικιλα θεματα που ειναι 100 χρονια μπροστα! Απλα τα ερωτικα ειναι ενα αμελητεο υποσυνολο στο μεγαλο συστημα του Μεγα Μυστη Μπλασκου (3Μ)!

Τι είναι αυτά και μετά λες ότι είσαι σχετικός με το άθλημα?Ίδια είναι η προ με τη σεμιπρο και τη σπονσορετ?Πόσες φορές θα αναλύσω τις διαφορές?... Τέλος πάντων έχει λίγο κόσμο τώρα και δυσκολεύομαι να τις βρω.
3ο κακο σημειο! ας ελπισουμε να ειναι εποχιακο! Ουτε λαυρακια με ψαροντουφεκο να εψαχνες!

πολυ γελιο!!αφου δεν πας στο chi Που τι βρισκεις???... πουτανα ειναι αυτη που παει με καποιον που δεν της αρεσει!!! ...και αυτες μπορεις να τις ανεβαζεις εδω για να σε χειροκροτανε αυτοι που τους αρεσουν οι Τσοντες Kman...
Μυστη ακολουθω αυτο που ειπε καποιος χρυσοφορος! Μην διωξετε τον Αρχηγο, θα ερημωσουν τα ανατολικα νηματα!!! Εξ αλλου, δεν ειναι κακο να μας δειχνει φωτορεπορταζ απο το μετωπο λαιβ! Εχουμε μαθει τη βαλκανιοπουτσιστικη ορολογια και μονο ενα μικρο μερος μας ξεφευγει αμασητο!
Σκεψου εμας τους ελευθερους πολιορκημενους τι κονσερβα τρωμε εδω! Σκορβουτο θα παθουμε!

θα το ηθελα πολυ αλλα δεν μπορουσα να κατσω παραπανω...Το εχω πει αλλωστε θελω να τον δω γιατι το μονο που μου εχει μεινει απορια απο τα μυθιστορηματα του ειναι το που τελειωνει η αληθεια και το που αρχιζει το ψεμα...εχω κανει πολλα πειραματα εκει εχω παει σε ασχημη με μουναρα διπλα ...
Το ξερω! Το χες πει οτι δεν μπορουσες! Για το αλλο σε ρωτησω καποια στιγμη!

υγ
Καμια σχεση με καιρο...Οι δρομοι εχουν κοσμο και με -30 κατι θα ειναι παλι εκει και ολοι λειπουν για  αυτο οι δρομοι ειναι αδειοι και δεν εχει κοσμο και στα κλαμπ...και κλαμα ο Κμαν..
Το μυριστικε ο μυστης! Αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας!
με τις φωτογραφίες της Κρεσάτικ. Ήταν κλειστό το κέντρο λόγω μαραθωνίου σήμερα.
Το εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανεται! Ανοιξε και τα τοπικα νεα αρχηγε!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πείτε ο,τι θέλετε.Κερδιστε όλα τα επιχειρήματα και αφήστε εμένα να γαμαω.Ετσι κι αλλιώς εγώ καθορίζω τις εξελίξεις.Όπως και σε όλα τα θέματα δηλαδή.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
1ο αρνητικο σημειο απο κιεβο!Αρχηγε αυτη στο 2ο βιντεο δεξια πρεπει να ηταν 1.90 τουλαχιστον!!!

Χαιρετιζω τον Μυσταγωγο Ντραγκ με τις ανυπερβλητες γνωσεις!
2o αρνητικο σημειο! -Ας αναφωνησουμε ΒΑΣΤΑ Ρομμελ, Βλαντ και Λουκατς!

Λες η ελλειψη σε γκομενες τυπου σπονσορετς, να ειναι λογο εποχης? κανα τουριστικο ταξιδακι η μονιμα? Ειδα οτι σε 6 μηνες θα εχει πολλα τσαρτερ απο κεντρικη ευρωπη!
Απο τα νεξτ ντορ γκιρλς τι ειδες? Εννοω του τυπου απο εκεινα που τρεφεται ο Δρ.Ερωτας και πιθανον να πεσει κανα ψιχουλο και για εμας!
Ιντερνετικα οσο βλεπεις, η επαρχια κραταει ακομα καποιο επιπεδο?
Καλος ο Κμαν για τον σεξοτουριστα! Αλλα ασε το Δασκαλο και τους συνεργατες του!
Ο Δασκαλος δουλευει σε ποικιλα θεματα που ειναι 100 χρονια μπροστα! Απλα τα ερωτικα ειναι ενα αμελητεο υποσυνολο στο μεγαλο συστημα του Μεγα Μυστη Μπλασκου (3Μ)!
3ο κακο σημειο! ας ελπισουμε να ειναι εποχιακο! Ουτε λαυρακια με ψαροντουφεκο να εψαχνες!
Μυστη ακολουθω αυτο που ειπε καποιος χρυσοφορος! Μην διωξετε τον Αρχηγο, θα ερημωσουν τα ανατολικα νηματα!!! Εξ αλλου, δεν ειναι κακο να μας δειχνει φωτορεπορταζ απο το μετωπο λαιβ! Εχουμε μαθει τη βαλκανιοπουτσιστικη ορολογια και μονο ενα μικρο μερος μας ξεφευγει αμασητο!
Σκεψου εμας τους ελευθερους πολιορκημενους τι κονσερβα τρωμε εδω! Σκορβουτο θα παθουμε!
Το ξερω! Το χες πει οτι δεν μπορουσες! Για το αλλο σε ρωτησω καποια στιγμη!

υγΤο μυριστικε ο μυστης! Αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας!Το εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανεται! Ανοιξε και τα τοπικα νεα αρχηγε!

Αυτή η δεύτερη δεξιά που λες ηταν 180 με τα τακούνια και θα ήταν ενας απο τους στόχους μου μαζί με δυο τρεις άλλες παρόμοιες αν δεν ηταν όλη τη  ώρα κολλημενες στις σελφις και την αυτοεπιδειξη.
D Flair είναι απλα μικρό το ποσοστό απο διαθέσιμες αξιολογες γκομενες.Μία καλή χτύπησα και προέκυψε παντρεμένη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αφήστε τα μίση και πιαστε το γαμησι.Τι νόημα έχουν αυτα?
Τέλος πάντων πάω τώρα να καμακωσω γιατί έχω να ρίξω άλλους δυο πουτσους σε δυο ώρες.

D

dude901123

Επισκέπτης
Όταν ένας πάει κόντρα σε όλους δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.
1. Να είναι ο πεφωτισμένος και να βλέπει οράματα και θαύματα που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν.
2. Να είναι χαζούλης και να πιστεύει πως στραβός είναι ο γυαλός και ότι όλοι οι άλλοι που του το λένε.. αρμενίζουν λάθος.

Ας βάλουμε μια ψηφοφορία στο thread να απόφασίσουμε σε ποια κατηγορία μπαίνει ο ΚΜΑΝ.
Εγώ ψηφίζω 2

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω σας έγραψα τι παίζει και επαληθεύτηκα 100%..πάτε μερικά posts πισω.. Σας είπα kman γαμαει μαύρες ζώνες με 100-150$ απο Caribbean και μερικές πουτανες που κανονίζει απο διαδίκτυο συγκεκριμένα απο mamba.

Ολα τα άλλα πςφτικες στο δρόμο,instant fucks κλπ είναι απλα ΜΑΛΑΚΙΕΣ..
Οποίος θέλει μαύρη ζώνη Κίεβο πάει Caribbean δίνει 150 την παίρνει και φεύγει.. Είναι το γνώστο μαγαζί του Κίεβου για αυτό. Σε κανένα άλλο μαγαζί δεν βγαίνει KMAN.. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ..Δεν ξέρει απο νύχτα ούτε που να παει να κάνει καμάκι, φυσικά στo chi όπως σας έγραψα παλια θα φάει πόρτα με τους ολιγαρχες, στα φοιτητικα μέρη δεν τον παίρνει να παει η μόνη επιλογή το κλασικό πορνειο του Caribbean..

Και το λέω πορνειο γιατί είναι το μόνο μαγαζί που έχει τόσες πολλές μαύρες ζώνες φάτσα κάρτα να ζητάνε λεφτά.
Ωραία να διασκέδαζουμε με τα γραφομενα αλλα μην κάψουμε κόσμο με παραπληροφορηση.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Παραλήρημα μεγαλομανίας.
Δεν ειπαμε οτι ειναι και ο μεγας αλεξαντερ!
Στην βαλκανικη διαλεκτο ειναι... βοναπαρτιστης!
Πείτε ο,τι θέλετε.Κερδιστε όλα τα επιχειρήματα και αφήστε εμένα να γαμαω.Ετσι κι αλλιώς εγώ καθορίζω τις εξελίξεις.Όπως και σε όλα τα θέματα δηλαδή.
Ετσι ειναι....εισαι Μονογαμικος! Μονο γαμας!!!
υγ
Εμεις τι μπορουμε να κανουμε??? Δεν φταιμε εμεις!
Τουλαχιστον ο Κμαν ας αφησει και ενα διαδρομο κυκλοφορειας για τους μη βαλκανιους!!!

Αυτή η δεύτερη δεξιά που λες ηταν 180 με τα τακούνια και θα ήταν ενας απο τους στόχους μου μαζί με δυο τρεις άλλες παρόμοιες αν δεν ηταν όλη τη  ώρα κολλημενες στις σελφις και την αυτοεπιδειξη...Μία καλή χτύπησα και προέκυψε παντρεμένη.
Α τα πουτανακια! εχω ιδεα σελφι για τους σπονσορες του ιντερνετ! Μουνι χρυσορυχειο!
Μια με τα τσιμπουκια, μια με τους αυξημενους κωλους μια με τις παντεμενες...μηπως η ουκρανια ειναι η νεα πολωνια?

υγ.Εθνικα θεματα δεν ειναι δυνατον να μπαινουν σε ψηφοφορια!
υγ2.Αφηστε να ζησουμε το βαλκανικο ονειρο!

υγ3. Μυστες ευλογειτε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom