Δεν έχει πολλούς τουρκοαραβες και γενικά ψιλοάδεια τα κλαμπ.Φόρτωσα μόνο μια επαγγελματία από Carribean και δεν μπόρεσα να βρω σπονσορέτς γιατί δεν είχε πολλές ωραίες γκόμενες.Σήμερα θα γαμήσω και τη δεύτερη από το ίντερνετ.
1ο αρνητικο σημειο απο κιεβο!
Εδώ χθεσινά πλάνα από D Flair.
Αρχηγε αυτη στο 2ο βιντεο δεξια πρεπει να ηταν 1.90 τουλαχιστον!!!
Χαιρετιζω τον Μυσταγωγο Ντραγκ με τις ανυπερβλητες γνωσεις!
Γυριζοντας για μια ακομα φορα απο ουκρανια βλεπω οτι το συστημα ειναι ανικητο... 5ον πρωτη φορα ειδα απο γκομενες ατακες που χρησιμοποιουν οι Ελλεηνιδες....6ον δεν χαμογελουν ουτε στο Instagram και μοιαζουν με παγωμενα ομοιωματα γυναικας (DUCK FACE?) ...οι προβλεψεις που ειχαν κανει εδω οι εμπειροι του χωρου μερα με την μερα επιβεβαιωνονται πληρως.Η μεταβαση των ερωτοτουριστων στις φιλικες ακομα χωρες Ρωσια και Λευκορωσια κρινεται επιβεβλημενη σε συντομο χρονικο διαστημα..
2o αρνητικο σημειο! -Ας αναφωνησουμε ΒΑΣΤΑ Ρομμελ, Βλαντ και Λουκατς!
Λες η ελλειψη σε γκομενες τυπου σπονσορετς, να ειναι λογο εποχης? κανα τουριστικο ταξιδακι η μονιμα? Ειδα οτι σε 6 μηνες θα εχει πολλα τσαρτερ απο κεντρικη ευρωπη!
Απο τα νεξτ ντορ γκιρλς τι ειδες? Εννοω του τυπου απο εκεινα που τρεφεται ο Δρ.Ερωτας και πιθανον να πεσει κανα ψιχουλο και για εμας!
Ιντερνετικα οσο βλεπεις, η επαρχια κραταει ακομα καποιο επιπεδο?
Εγώ έχω βγάλει φωτό,εσύ έχεις βγάλει φωτό?Έχω γράψει τιμές,έχεις γράψει τιμές?Έχω πει για μαγαζιά,έχεις μιλήσει για μαγαζιά?Έχω πει για budget,έχεις αναλύσει ποτέ θέματα budget? Όχι,γιατί λες γενικολογίες όπως κάνουν όλοι.Ετσι έκανε και ο Μπλασκος και τα άλλα σοβαρά άτομα που λες.
Καλος ο Κμαν για τον σεξοτουριστα! Αλλα ασε το Δασκαλο και τους συνεργατες του!
Ο Δασκαλος δουλευει σε ποικιλα θεματα που ειναι 100 χρονια μπροστα! Απλα τα
ερωτικα ειναι ενα αμελητεο υποσυνολο στο μεγαλο συστημα του Μεγα Μυστη Μπλασκου (3Μ)!
Τι είναι αυτά και μετά λες ότι είσαι σχετικός με το άθλημα?Ίδια είναι η προ με τη σεμιπρο και τη σπονσορετ?Πόσες φορές θα αναλύσω τις διαφορές?... Τέλος πάντων έχει λίγο κόσμο τώρα και δυσκολεύομαι να τις βρω.
3ο κακο σημειο! ας ελπισουμε να ειναι εποχιακο! Ουτε λαυρακια με ψαροντουφεκο να εψαχνες!
πολυ γελιο!!αφου δεν πας στο chi Που τι βρισκεις???... πουτανα ειναι αυτη που παει με καποιον που δεν της αρεσει!!! ...και αυτες μπορεις να τις ανεβαζεις εδω για να σε χειροκροτανε αυτοι που τους αρεσουν οι Τσοντες Kman...
Μυστη ακολουθω αυτο που ειπε καποιος χρυσοφορος! Μην διωξετε τον Αρχηγο, θα ερημωσουν τα ανατολικα νηματα!!! Εξ αλλου, δεν ειναι κακο να μας δειχνει φωτορεπορταζ απο το μετωπο λαιβ!
Εχουμε μαθει τη βαλκανιοπουτσιστικη ορολογια και μονο ενα μικρο μερος μας ξεφευγει αμασητο!
Σκεψου εμας τους ελευθερους πολιορκημενους τι κονσερβα τρωμε εδω! Σκορβουτο θα παθουμε!
θα το ηθελα πολυ αλλα δεν μπορουσα να κατσω παραπανω...Το εχω πει αλλωστε θελω να τον δω γιατι το μονο που μου εχει μεινει απορια απο τα μυθιστορηματα του ειναι το που τελειωνει η αληθεια και το που αρχιζει το ψεμα...εχω κανει πολλα πειραματα εκει εχω παει σε ασχημη με μουναρα διπλα ...
Το ξερω! Το χες πει οτι δεν μπορουσες! Για το αλλο σε ρωτησω καποια στιγμη!
υγ
Καμια σχεση με καιρο...Οι δρομοι εχουν κοσμο και με -30 κατι θα ειναι παλι εκει και ολοι λειπουν για αυτο οι δρομοι ειναι αδειοι και δεν εχει κοσμο και στα κλαμπ...και κλαμα ο Κμαν..
Το μυριστικε ο μυστης! Αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας!
με τις φωτογραφίες της Κρεσάτικ. Ήταν κλειστό το κέντρο λόγω μαραθωνίου σήμερα.
Το εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανεται! Ανοιξε και τα τοπικα νεα αρχηγε!