Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Έχεις δίκιο στα περί προσωπικής επίθεσης,αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να "δοκιμάσουμε" όλες τις γυναίκες του κόσμου,για να βγάλουμε συμπεράσματα.
Ούτε στέκει να συγκρίνουμε τη κοπέλες από τη Σιγκαπούρη,με Ουκρανέζες.
Εσύ μπορεί να έχεις κάποια υποκειμενικά κριτήρια,αλλά ξέρεις και ο ίδιος ποια είναι τα παγκόσμια στάνταρ ομορφιάς και ποιες τα εκπληρώνουν καλύτερα.

Υ.Γ.Μην χάνεις το χρόνο σου με το ποτ πουρί των post του kman.
Όποιος παρακολουθεί ελάχιστα το forum και διαθέτει κοινή λογική,έχει καταλαβει τι ρόλο βαράει ο καθένας από εμάς.

Εχω επανηλειμένα γράψει ότι οι Σλάβες είναι η πιο προικισμένη γυναικεία φυλή του κόσμου φίλε !!! Και σίγουρα σε επίπεδο μέσων όρων υπερτερεί οποιαςδήποτε άλλης φυλής !!

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και αλλού όμορφες και πολύ όμορφες γυναίκες.

Και στο τέλος τη μέρας τον καθένα απο εμάς τον ενδιαφέρει τι έχει στο κρεβάτι του και όχι ο μέσος όρος.

Σε κάθε περίπτωση το να υποβιβάζει κάποιος κάτι που δεν έχει δοκιμάσει δείχνει τουλάχιστον στενοκεφαλιά !!

Στη συγκεκριμένη βέβαια περίπτωση ο άλλος προσπαθεί να υποβιβάσει σκοπίμως και εκεί έγκειται η κακεντρέχεια !!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δεν έχω προσωπικά με κανέναν αλλά όταν προκαλούμαι απαντάω. Και ξέρω να απαντάω.

Σε κάποιους οι ‘’σουρεαλιστικές μαλακίες’’ του KMAN2 αρέσουν. Λίγο πολύ όλοι ηδονίζονται με τη μαλακία. Μέχρι κάποια ηλικία όμως. Κάποτε πρέπει να  την κόβουν !!!  :grin: :grin:

Για να μην ενοχλώ λοιπόν την σουρεαλιστική μαλακοφαντασίωση στην οποία κάποιοι φίλοι του thread αρέσκονται τη κάνω εγώ από το thread.

Δεν πρόκειται να απαντήσω ότι άλλο και αν γράψει ο ψυχοπαθής !!!

Απλά δεν με αφορά η άποψή του και δεν έχω να κερδίσω απολύτως τίποτα από τα ψυχιατρικής βάσης παραληρήματά του.

Συνεχίστε ανενόχλητοι !! :hi: :hi: :hi:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
μαζεψου ΒΑΛΚΑΝΙΕ Π0ΥΣΤ@ΡΑ λεμε.
λιγα τα παραμυθια και οι ιστοριες σου εδω μεσα.  :knuppel:

Τώρα θυμήθηκα ποιος μαλάκας είσαι

Τι εγινε εκει κατω στη Πραγα , γαμησες τη νεα Σκλεναρικοβα, Woodman μου εσυ?
Λεγε ρε βαλκανιε επιβητορα της Κεντρικης Ευρωπης, μη γμσω.

Επισκέπτης
Fight Club Bourdela.com, Maxmonument στις 20:00

κοιτα μην ερθεις  :turkydance:

μετα απο το ραντεβου, θα γραφεις σαν τον giasou εδω μεσα, και μονο αληθειες πλεον

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Α,κάτσε DRLOVE γιατί έχω κάτι ράμματα για τη γούνα σου.

Εσύ μας έχεις πει ότι πηγαίνεις Ουκρανία για τα next door 7άρια,σωστά;
Με τις ατέλειές τους,κ.λ.π.; :grin:

Νext door 8άρια δεν υπάρχουν;
Πρόσεξε,όχι 8άρια που συχνάζουν Carribean ή άλλες που θέλουν εστιατόρια και λούσα.

Υπάρχουν και το ξέρεις.
Κοπέλες που σπουδάζουν ή με κανονικές δουλειες,πετυχαίνουμε και στο Tinder και έξω τέτοιες,που όμως είναι 8άρια.

Δεν θα προτιμούσες να χτυπούσες next door 8άρι λοιπόν;
Ρητορική η ερώτηση.

Τώρα εγώ μπορεί να στην λέω,γιατί postαρα μουνάκι που ήρθε στο Μόναχο και ήταν 8άρι.
Οπότε σου ξηγιέμαι ότι εγω μπορώ,αλλά εσύ όχι.

Όμως δεν είναι έτσι..
Αν εγώ ξοδεύω τόσο χρόνο και χρήμα στο μουνί,την πέφτω σε 50 γκόμενες ψηφιακά και μη,και μου κάτσει για χ,ψ λόγους ένα 8άρι χωρίς λεφτά,είναι,δυστυχως για μένα,η ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
Οπότε δεν αξίζει να το αναφέρω..

Ο κανόνας λοιπόν DRLOVE,λέει ότι αν και αμφότεροι θέλουμε να γαμησουμε χωρίς λεφτά 8άρια και 9άρια,κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί σπάνια έως καθόλου.
Και όχι γιατί εμείς γουστάρουμε 7άρια με τις ατέλειές τους :grin:

Για αυτό και εγώ πηγαίνω Τσεχία,που έχω τις άκρες μου και φέρνω την κατάσταση στα μέτρα μου.
Αν είναι να τραβιέμαι Κίεβο για να γαμήσω ένα 8άρι κάθε αγίου πούτσου ανήμερα,ας το αφήσουμε καλύτερα..

Δεν νομίζω ότι διαφωνούμε κάπου σε αυτά που λές. Το μόνο θεμα είναι οτι δεν έχεις καταλάβει ακριβώς τι γράφω.

Εννοείται πως υπάρχουν και 8αρια girls next door. Εννοείται πως θα ήθελα να μου κάτσουν και εννοείται όπως έγραψα πως ΔΕΝ τα βρίσκω στο Κίεβο. Δεν τα βρίσκω πρώτον διότι είναι πολύ περιορισμένα αριθμητικά και αφετέρου επειδή είναι λίγα έχουν πιο υψηλές απαιτήσεις που πιθανών δεν τις ικανοποιώ. Μιλάμε πάντα για νορμαλ κοπέλες. Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Οπότε για τον μέσο όρο του κόσμου που εχω προτείνει πολλάκις να πηγαίνει κάποιος Κίεβο για max 7αρια δεν αξίζει παραπάνω γιατί ειναι πολύ δυσκολο να τα βρεί οπότε δεν αξίζει ο κοπος (στο τσάμπα λέμε πάντα). Οπότε συμφωνούμε απόλυτα δεν βλέπω την διαφωνία ή να έχω γράψει κάτι άλλο. Αν θές 8αρια-9αρια girl next doors free ΜΗΝ ΠΑΣ το γράφω ακόμα μια φορά.

Δεν έχει πιάσει όμως το τι λέω για τα γούστα οπότε το ξαναλέω. Δεν μου αρέσουν οι γκόμενες οι στημένες με τα duck faces, τα πλαστικά βυζία, τα φουσκωμένα χείλη, δίμετρες κόκκαλο, ακριβά ρούχα κλπ κλπ.. Αυτές που παρατηρείς στο Mamba με ένα ύφος εντελώς αγέλαστο και τουπέ φορώντας γούνες και ποστάροντας συνεχώς. Όχι απλά δεν μου αρέσουν τις απεχθάνομαι δεν κάνω καν like. Αυτές ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί αρέσουν στους άντρες και προωθείται γενικά αυτό το πρότυπο ομορφίας αλλά τα γούστα είπαμε είναι γούστα. Εγω γράφω λοιπόν πως είναι θέμα γούστου όχι γιατί δεν μπορέις να την έχεις εξάλλου αυτές πληρωμένες είναι αν ήθελες τις είχες..Αλλά ειλικρινα αν μου έλεγε κάποιος πάρε τσάμπα μια απο αυτες τις διμετρες κοκαλλο, με τα πλαστικα χείλη, αγέλαστη που τη εσέις την λέτε 9αρι (εγώ δεν την βαθμολογώ καν) ή ένα ωραιο 20χρονο 7αρι φοιτήτρια το δηλώνω θα έπερνα τη δεύτερη επιλογή με κλειστά τα μάτια και χωρίς σκέψη ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ!!! Ο λόγος? Τι να κάνεις με την ξενέρωτη,στημένη,αγέλαστη ψωνάρα?Σε καβλωνει αυτή?Συγκρίνεται με ενα ωραίο κοριτσάκι χαμογελαστό που θα το έχεις στο κρεβάτι και θα είναι μεσα στην θετική διάθεση?
Anyway αυτές ειναι προσωπικες αποψείς.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Εσύ ρε φίλε γαμάς μαύρες και κίτρινες,τι σχέση έχεις με το άθλημα?
Μυστη Μαιντ.ριντερ, φαινεται απο μακρυα οτι δεν εχεις σχεση με το αθλημα! Ουδεμια!
Μεινε εκει με τα καμμενα κρεατα απο μαυρες (γκαζελες), απο χορτοφαγα ( με ριζες μπαμπου) κιτρινα Πιναει (μις Κοσμος) και τροπικα φρουτα τυπου τσικιτες καφετι Βενεζουελας (μιςΓιουνιβερς).
Ο μεγάλος Ιδρυτής του βαλκανοπουτσισμού χρυσοπληρώνει γυναίκες σαν αυτή όλο το χρόνο για να τις γαμάει 2-3 εβδομάδες το χρόνο !!!
Δεν ειναι δυνατον να εντρυφισεις στα αδυτα του μυαλου του Τζον Μαλκοβιτς/Βαλκανιου τσοπανη! Τι να κανουμε, ο Βαλκανιοπουτσισμος εχει υψηλοτατα στανταρς, επαγγελματικα! Προ και σεμι.προ!
Δεν το εχεις το επαγγελματικο επιπεδο του σπορ!
Θα μπορούσα να ποστάρω και δεκάδες άλλες φωτογραφίες αλλά δεν θέλω να κουράσω !!...Στον κακεντρεχή μπετόβλακα όμως αυτή τη φορά δεν θα χαριστώ γιατί μέ έχει προκαλέσει επανηλειμένα !!
Ετοιμάζω ένα ποτ πουρί με τις πασιφανείς μαλακίες που κατά καιρούς έχει γράψει για να καταλάβουν και οι πιο νέοι στο thread για ποιον μιλάμε !!!
ΟΧΙ αλλο καρβουνο! Τι κανετε μωρες! Ολοι καταλαβαινουν μετα τις 1000! σελιδες τι γινεται. Δεν ειναι δυνατον να αμφισβητεις τα ορια της ανθρωπινης φαντασιας κ δημιουργικοτητας!

Τωρα μεσα μεσα ο Αρχηγος ριχνει μονολογους, που τραβανε στα ορια!
Το ιδιο κανει και με τον Δασκαλο.
Στο αποκορύφωμα των παραληρημάτων του προσπαθεί – ανεπιτυχώς βέβαια - να απομειώσει ανθρώπους πασιφανούς αξίας και προσφοράς  σαν τον Σίφη Μπλιάσκο
Σωστα τα λες! Κανει αθεμιτο ανταγωνισμος μεταξυ των ανατολικων πορνοσχολων!
υγ.
Εχω επανηλειμένα γράψει ότι οι Σλάβες είναι η πιο προικισμένη γυναικεία φυλή του κόσμου φίλε !!!
Αυτο δεν ειναι πολιτικαλ κορεκτ! Δηλαδη οι Ινδες, που ειναι και ινδλο-καυκασιες, τι το λιγοτερο εχουν? Λευτερια στο μπολυγουντ!
Δεν έχω προσωπικά με κανέναν αλλά όταν προκαλούμαι απαντάω. Και ξέρω να απαντάω. Σε κάποιους οι ‘’σουρεαλιστικές μαλακίες’’ του KMAN2 αρέσουν. Λίγο πολύ όλοι ηδονίζονται με τη μαλακία. Μέχρι κάποια ηλικία όμως. Κάποτε πρέπει να  την κόβουν !!!
Οπως ειπε και ο μεγαλος μας Δασκαλος (3Μ) ... στην ελληνικη κοινωνια, θελοντας και μη, ωριμαζεις περι τα 45.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και λίγο ακριβώς πριν την εισβολή στο Κίεβο έβρεξε μαρούλι όπως θα έλεγε και ο πατήρ Κλεομένης.

pGvUwR.jpg

Οι βαλκανικές συστοιχίες σε θέσεις μάχης έτοιμες να επιπέσουν ως λαύρα επί των απίστων Τουρκοαράβων και να ανάψουν πυρσό εις δόξαν των ουκρανικών κώλων.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Κμαν τα λεφτα ειναι τα ιδια απο την αλλη φωτο? Απο αλλη γωνια? Δεν το εχεις και με τις φωτο! (θα περιμενω πολιτισμενη οικονομοτεχνικη μελετη του ΠαριΠαρι!). Παντως αν εχει γινει θαυμα να παμε και στον επισκοπο Λουκα να σε αγιασει!
Δεν σου εφταναν ολα τα αλλα, τωρα θες και τιποτα εμπλοκες με τον π Κλεομενη να κυνηγαει τα καμακια! Μαλλον κανεις με τον Μεταναστη το συστημα ταναλια για να τον παρασυρετε στα σκοτεινα σημεια της ηδονης!
Και λίγο ακριβώς πριν την εισβολή στο Κίεβο έβρεξε μαρούλι όπως θα έλεγε και ο πατήρ Κλεομένης...
Οι βαλκανικές συστοιχίες σε θέσεις μάχης έτοιμες να επιπέσουν ως λαύρα επί των απίστων Τουρκοαράβων και να ανάψουν πυρσό εις δόξαν των ουκρανικών κώλων.
Ειναι η μερα πληρωμης (μαρουλι) ?
Οσο εσυ θα πολεμας με τα πλουσια ΤουρκοΑραβικα σκυλια, εμεις με βολες πεζικου θα κραταμε μακρυα τα φτωχα Αφγανο-Πακι.
Θα βρεξει σφαιρες απο Αντι Αεροπορικα (Α/Α) Πυρα! Δεν θα περασουν πανω απο την Ιουλιανου...ας μεινουν στη Σουρμελη.

Θα απλωσουμε Α/Α Βενταλια πανω απο την Αθηνα!

Συνημμένα

• α-ΜΟΥΝΙ-σιον, ammunition, ΦΥΛΗΣ Bullets.jpg
    α-ΜΟΥΝΙ-σιον, ammunition, ΦΥΛΗΣ Bullets.jpg
    3 MB · Εμφανίσεις: 55

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βρε κακομοιρη φτωχομπινε Κμαν, γελοιε καραγκιοζη παλι εβαλες το μισθο σου? ενα περιεργο πραγμα ολες μα ολες οι φωτο με λεφτα του Κμαν να εχουνε μεχρι 1500 ευρω! Μα ουτε 1600 βρε παιδι μου? τοσο οριακα ειναι οι μπρουκληδες?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και τι νομιζεις βρε νουμερο οτι μας ψαρωσες τωρα ή οτι δεν εχουμε ξαναδει 1500 ευρω στη ζωη μας ή οτι ειμαστε τοσο μαλακες σαν εσενα που θα τα χαλασεις σε ενα ΣΚ για να ταϊσεις κατι ψωμολυσσες τελευταιες?  :2funny: :2funny: :2funny:

αν εχεις αρχιδια (και φραγκα) γραψε πορδελα.κομ με δεσμιδες απο πεντακοσαευρα ρε κακομοιρη  :birdman: (α κοιτα αυτοι που πραγματικα εχουνε λεφτα το κανουνε, βλακα γελοιε)

https%3A%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fuploads%2Fcard%2Fimage%2F19230%2F50.jpg

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
βρε κακομοιρη φτωχομπινε Κμαν, γελοιε καραγκιοζη παλι εβαλες το μισθο σου? ενα περιεργο πραγμα ολες μα ολες οι φωτο με λεφτα του Κμαν να εχουνε μεχρι 1500 ευρω! Μα ουτε 1600 βρε παιδι μου? τοσο οριακα ειναι οι μπρουκληδες? ... θα τα χαλασεις σε ενα ΣΚ για να ταϊσεις κατι ψωμολυσσες τελευταιες
Πολιτικος πολιτισμος!
Παντα χαιρομαι τις ηπιες παρμεβασεις σου! Αλλα και τις οικονομικες μελετες σου!

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.644
Πόντοι
201
Και λίγο ακριβώς πριν την εισβολή στο Κίεβο έβρεξε μαρούλι όπως θα έλεγε και ο πατήρ Κλεομένης.

pGvUwR.jpg

Ούτε 2 χιλιάρικα δεν είναι αυτά ρε!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
2800 είναι.Απλά δε φαίνονται καλά.
Αυτά είναι για μια εβδομάδα τα έξοδα στα γούστα.Διαμέρισμα κτλ θα πληρωθούν απο την πιστωτική όπως και δώρα στις γκομενες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ η πρώτη γκόμενα που θα γαμήσω αύριο άμα τη αφίξει.Οχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά καλή για σεφτέ.
Ακολουθεί η δεύτερη και μετά επιδρομή σε Carribean,Chi για νικηφόρες εκστρατείες.

fUTmRM.jpg

Εδώ η δεύτερη γκόμενα.

vsPyNS.jpg

Καλές για προθέρμανση και άνοδο ηθικού πριν ακολουθήσει το κύριο πιάτο σε Carribean και Chi.
Πρέπει να τελειώσω γρήγορα με τις ιντερνετικές γιατί ακολουθεί σκληρό πρόγραμμα με τις μόνιμες σπονσορέτς και daygame.Ερχεται και μια από επαρχία να μείνει μαζί μου.Δεν έχει δει ποτέ το Κίεβο στη ζωή της ευκαιρία να δείξουμε τη βαλκανική οπτική ξενάγησης.

• Like
Αντιδράσεις: koble

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Εδώ η πρώτη γκόμενα που θα γαμήσω αύριο άμα τη αφίξει.Οχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά καλή για σεφτέ.Ακολουθεί η δεύτερη και μετά επιδρομή σε Carribean,Chi για νικηφόρες εκστρατείες.Εδώ η δεύτερη γκόμενα. Καλές για προθέρμανση και άνοδο ηθικού πριν ακολουθήσει το κύριο πιάτο σε Carribean και Chi.Πρέπει να τελειώσω γρήγορα με τις ιντερνετικές γιατί ακολουθεί σκληρό πρόγραμμα με τις μόνιμες σπονσορέτς και daygame.Ερχεται και μια από επαρχία να μείνει μαζί μου.Δεν έχει δει ποτέ το Κίεβο στη ζωή της ευκαιρία να δείξουμε τη βαλκανική σεμιπρο οπτική ξενάγησης.
Αυτες στιγμες ο ρωμαικος βαλκανικος αυτοκρατορικος (imperial) δικεφαλος (double penetration) αετος εφορμα με ολη την ορμη του στο σπονσορετ Κιεβο!Τυχαια η μερα? ΟΧΙ! Σημερα  ημιτελικος της Γιουβυζιον! Σημερα τελικος κυπελλου! Σημερα η μερα δημοκρατιας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ!
Ολα συνομοτουν σημερα υπερ της δοξας του Βαλκανιοπουτσισμου!
Προσοχη στα προωθητικα αερια των πυραυλων! Μιλαμε για βαλλιστικο πυραυλο πολλαπλων στοχων, 10+!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Απο αυτά που διαβάζουμε εδώ πιστεύω πως έχετε όλοι καταλάβει πως ο kman το μεγαλύτερο ποσοστό τις ψαρεύει απο το διαδίκτυο πριν πάει και μάλιστα αποκάλυψε και πως στέλνει και χρήματα χωρίς να τις έχει δεί ποτέ.Αρα θα του έχουν φάει πολλά απο κομπίνες.

Caribbean δεν έχει σπονσορέτες.ΈΧΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ..Μάυρη ζώνη καθαρα..100 με 150$ ζητανε για άμεσο πήδημα. Οπότε δεν συνανταέι καμιά στο caribbean οπως γράφει εδώ. Τις έχει γνωρίσει απο πριν διαδικτυακα και απλά τις πάει εκεί για έξοδο.

Αυτή ειναι η αλήθεια. Όλα τα άλλα παραπληροφόρηση απλή. Ακομα και στο πληρωμένο παραπληροφορεί δυστυχώς..Ας απαντήσει την απλή ερωτηση..Βρίσκει σπονσορετες caribbean?Αποκλείεται!! Έτοιμες τις έχει απο διαδίκτυο..Όποιος βγάινει στο μαγαζί θα έχει καταλαβει τι παίζει εκεί..Καθαρές πουτάνες δώσε και πάμε όχι αυτα που προβάλλει.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Zηλεύετε κωλόπαιδα και θα μας τον ματιάκσετε στο τέλος  :tickedoff:

Σε απευθείας μετάδοση η υποδοχή του ΑΡΧΗΓΟΥ στο αεροδρόμιο Boryspil

GIiPiAm.jpg

Υ.Γ.Με 2800 ευρώ και χώρια τις πιστωτικές,θα γαμούσα 10 high class call girls και τις μάνες τους μαζί,αλλά τέσπα..

Καλό βόλι αρχηγέ :rockon:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ο kman το μεγαλύτερο ποσοστό τις ψαρεύει απο το διαδίκτυο πριν πάει ...Αρα θα του έχουν φάει πολλά απο κομπίνες...Caribbean δεν έχει σπονσορέτες.ΈΧΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ...Τις έχει γνωρίσει απο πριν διαδικτυακα και απλά τις πάει εκεί για έξοδο..Βρίσκει σπονσορετες caribbean?Αποκλείεται!! Καθαρές πουτάνες δώσε και πάμε όχι αυτα που προβάλλει.
Ο αρχηγος τα λεει ολα με την δευτερη αναγνωση!

Εχει πει οτι το ιντερνετ το εχει πλεον συμπληρωματικα και ο ιδιος αποκαλυψε οτι εινα Χρυσος Χορηγος (Χ.Χ.) της western union!

Κοιτα οπως εχετε πει, ξερει να ξετρυπωνει σποσορετς/γκομενα αναμεσα σε 1000 πουτανες! Ετσι και το σαββατο θα βρει στο Καριμπιαν και σεμι.προ η αγνες κοπελες που ζητανε ψυχαγωγια.
Λογικα το καριμπιαν ειναι το κεντρο του σπονσορετισμου! Κατα την θεωρια των ρευστων υγρων, ολα ειναι ρευστα και μεταλλασομενα στο σλαβικο κοσμο! Δεν υπαρχει σταθερη διακριση!

Εξ αλλου, νομιζω Δρ Ερωτα ειχες πει οτι τα σαββατα σκανε και ασχετες εκεις για διασκεδαση, με λαιβ μουσικη!
Μην ξεχνας ακομα οτι με τα βιονικα του ματια βλεπει τα μαγαζια γεματα...ενω αλλοι τα βλεπουν αδεια!χααχαααχαχααα

Μην αγνοεις την τεχνη του ινσταφακ ντειγκειμ που ξερει ο αρχηγος! Σιγουρα με φλασαρισμα στην κρεας.τικ η σε εμπορικα, σαρωνει την πιατσα!

υγ1 Μαλλον δεν κατεχεις το παιγνιο του βαλκανισμου!
υγ2 Τελικα ελπιζω να ηγηθεις στο κινημα αποπιρφορισμου!
υγ3 Εαν εχει καμια καλη ταξιδωτικη ασφαλεια απο ελλαδα, στειλε μου πμ!

Υ.Γ.Με 2800 ευρώ και χώρια τις πιστωτικές,θα γαμούσα 10 high class call girls και τις μάνες τους μαζί,αλλά τέσπα..
Χυστη μου, αυτο σε ποσα next door girls μεταφραζεται? Αν θεωρησω τα privat πραγα η 60 ευρω κιεβο, ειναι 2800/60 = 45! (κρατα εσυ τις μιλφ μανες και εμεις τις φιλες η ξαδερφες τους!).

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Σάββατο σκανε normal ναι αλλα αυτό είναι άσχετο. Μιλάμε για πληρωμή. Το caribbean ειναι απο τα πιο γνωστα μέρη του Κιέβου για Πόρνες. Αράζουν στις 2 μπάρες και σου προτείνουν για "μασάζ" με 100-150$.. Σπονσορινγκ φάση δεν έχει νόημα εκεί. Γκρίζα ζωνη δηλαδή. Ειναι καθαρά μάυρη εκτός αν χτυπήσεις λευκή ξέμπαρκη Σάββατο.
Απλά διευκρινίζω πως είναι καλό να δίνουμε αξιόπιστες πληροφορίες για τους ταξιδευτές και όχι Παπάτζες.

Το 80% ο Kman του σπονσορινγκ το κανει μέσω διαδικτύου mamba κλπ..Εγω έτσι θεώρω αν και δεν θα το παραδεχτεί ποτέ.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Αυτα δεν γινονται! Παρα πολλες οι συμπτωσεις! Περιμενουμε παγκοσμιες εξελιξεις!
Την ιδια ωρα που ο ΚΜΑΝ απλωνει ασπιδα στην Ουκρανια, Ο Μεταναστης απλωνει ασπιδα στην Ελλαδα!
Πληρης αντι αεροπορικη ομπρελα στην ανατολικη μεσογειο!
Αναπτυξη Πατριοτ και Σαταν SS 18 Satan - Russian missile This Russian missile has 10 warheads, known as independently targetable reentry vehicle. A single Satan missile has the capability to rain 10 highly destructive nuclear heads on 10 different targets hundreds of miles apart, and they enter the atmosphere above the target from outer space.

Τι να λεμε τωρα, ΒΑΛΚΑΝ ΠΕΟΣ ΟΥΜΠΕΡ ΑΛΛΕΣ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom