Πάντως αυτό το χουνερι που πάθανε με το Carribean δε θα το ξεχάσουν.Εντάξει,εδώ δεν τους ενοχλεί σου λέει χλιαρή αντίδραση και τι έγινε.
Αν τύχαινε το ίδιο στο ΓΑΒ να τους βγάζει αποδεδειγμένα δυο φορές ψεύτες θα το διατυμπανιζε για μια εικοσαετια.
Εμένα δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αφού θα πάθουν το ίδιο μπόλικες φορές.
Είναι σα να ρίχνω μπουκέτα στον Τσίπρα,γροθιες,κλωτσιές,να κατουραω στη μάπα μια ολόκληρη μάζα.
Τους έβαλα βομβα situation κωλος. Είναι αυτό το proactive της γενιάς μου που δημιουργείς τα γεγονότα.
Εγώ πήγα στο Carribean το Σαββατο,έβγαλα γκομενα και τη γαμησα τη Δευτέρα.Εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό?Αυτό είναι το θέμα.
Πας δηλαδή Κίεβο μόνο για τριήμερο επειδή είσαι σίγουρος οτι θα γαμησεις?
Υπάρχουν φωτο τα λένε ολα.Τα αλλα είναι πίπες.
Τους αμφισβητιες τους χύνω στη μάπα,είδες τι έπαθε ο Dr. Love όταν προσπάθησε να με αφισβητησει.Απλά τον διελυσα.
Είναι παντελώς αδύνατο να με νικησουν άτομα των οποίων ξέρω τις δυνατότητες.
Και τότε στη Λευκορωσία ο μεμοσαν ισχυριστηκε ότι δεν έχω πάει ποτε και έδειξα τη βίζα και την απόδειξη του ξενοδοχείου και τον ξεφτιλησα.(μάλιστα τον άφησα να το ισχυρίζεται έντονα για κάμποσο για να εκτεθεί περισσότερο).
Βασικές αρχές:
1.Απόκρυψη,παραλλαγή.Δεν πρέπει να καταλάβουν τι πας να κανεις
2.Συγκέντρωση των μέσων και δύναμη πυρός
3.Εκτίμηση του χώρου,σχέδιο,εντοπισμός των στόχων
4.Παραπλανηση του αντίπαλου με διασπορά
5.Αιφνιδιασμος με μαζικό ξαφνικό πυρ
6.Αποκρουση εχθρικων αντεπιθεσεων
7.Ταχεία απομάκρυνση του θηραματος και γρήγορη απαγκιστρωση
Rinse and repeat.
Με την τακτική του σοκ μπορείτε να πετυχετε μέγιστο αποτέλεσμα πριν προλάβουν να συνελθουν και απαντήσουν.
Είπα για χέσιμο της Πολωνέζας όταν δεν τη γαμαει ο σκύλος. Προφανως αδυνατείς να συλλάβεις τη λεπτή αυτή διάκριση.
Αν είσαι συνηθισμένος στα χαιλικια και τα σπονσοριλικια και ξέρεις να χειρίζεσαι καταστάσεις είναι τελικά αρκετά εύκολο να γαμησεις οχταρια με λίγα κεράσματα.
Είναι η διαφορα στην επίδοση,απλά αυτό που σε εμένα φαίνεται εύκολο και φυσικό λόγω εμπειρίας,στον άλλο φαίνεται δύσκολο.
Εγω είμαι συνηθισμένος να ενεργω γρήγορα κάτω απο συνθήκες χρονικης πίεσης,δεν το μπορούν όλοι αυτό.
Με μια ματια στο κλαμπ εντόπισα αμέσως τις διαθέσιμες γκομενες σλλα μέχρι να φτάσω στις μοντελες πρόλαβε ο κλασσικός Σουηδος δάσκαλος χορού και τις πήρε να χορέψουμε. Περιμενα,περίμενα,δε με άφηνε ο τύπος να προσσεγγισω γιατί ήθελε να χουφτώνει αυτός.
Μόλις ξεμοναχιασε λίγο τη μία έφαγα επί τόπου την αλλη και όταν πήρε ξανά τη δικια μου να χορέψουνε,έφαγα και τη δικια του.Γυρισε η γκομενα,με είδε να φιλιέμαι με τη φίλη της και είπε ζηλεύω αφόρητα οποτε άρχισα να φιλάω και τις δύο εναλλαξ. Οι γύρω είχαν κουφαθει,περίμεναν να φύγει η μία για να κάνουν κίνηση.
Ο,τι και να έκαναν όμως οι γκομενες γυρνουσαν πάντα σε εμενα αφου είχαν hookariστει στο δοκανο του τσομπάνη.
Δηλαδή η ισχύς μου ήταν τόσο τεράστια που οποιος και να την έπεφτε μετα δεν είχε καμία τύχη,είχα διαλύσει τον ανταγωνισμό.
Το μόνο ήταν ότι περιμένοντας τες να γυρίσουν μετα τα excavations, δεν μπορούσα να χτυπήσω άλλες γύρω εξίσου ωραίες που μου άρεσαν,που σιγα σιγα τις έτρωγαν άθλιοι τύποι.
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ !!
Ο Βαλκάνιος Αρχοντας, Αρχηγός, και Βαλκάνιος Τσοπάνης ... όπως φαίνεται από την παραπάνω παράθεση δικών του αποκλειστικά γραφομένων,
ΧΥΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ η ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ όποιον διαφωνεί μαζί του.
Οταν,
δεν ηδονίζεται χέζοντας Πολωνές ( κατά τα δικά του γραφόμενα ) ,
και όταν δεν δακτυλιάζει γκόμενες στα τραμ – εδώ γελάνε, ( επίσης κατά τα δικά του γραφόμενα ),
και όταν δεν χρυσοπληρώνει ψυχαναγκαστικά καραπουτάνες αρπακτικά, που τις αποκαλεί σπονσορέτες η γκόμενες, χαλώντας τη πιάτσα,
και όταν δεν ρίχνει δυο πούτσους το πρωί, ένα καβλί το μεσημέρι, και ένα τριολέ το βράδυ σε ηλικία περίπου 45 ετών ( κατά τα δικά του πρόσφατα γραφόμενα υπονοώντας ότι έπεσε στη μαρμίτα με το βιάγκρα όταν ήταν μικρός και η επίδραση είναι μόνιμη),
και όταν δεν γράφει ποιητικές ΠουτσοΑνθολογίες για Ηρωικά και πένθιμα βαλκανικά πέη Τσοπάνηδες και λοιπές άλλες ‘’σουρεαλιστικές’’ μαλακίες,
και όταν δεν αντιγράφει μεταφράζοντας τις παπαριές του Πακιστανού Rooshv από το σχετικό thread όπου έγραφε ως greek kakmaki μέχρι που από την πολύ μαλακία που τους φλόμωσε τον Μπάναραν. Το ότι μισεί τους ΤουρκοΑραβοΕγχρωμους με κανένα τρόπο δεν σχετίζεται με την ενθουσιώδη συμμετοχή του σε thread πακιστανού.
και όταν δεν περιγράφει επιτελικά σχέδια μάχης με οδοφράγματα στις τουαλέτες και σχέδια ‘’τανάλια’’ προκειμένου να υφαρπάξει από τους ΤουρκοΑραβες, πουτάνες χρυσοπληρώνοντας τες σε κλασικά Ουκρανικά Πουτανομπάρ,
και όταν δεν περιγράφει τις παραπάνω Εποποιίες με όρους μάχης και πάλι, με μπαζούκας, πολυβόλα, βόμβες, πύραυλους και λοιπές Παραληρηματικές Καραμαλακίες του κερατά.
Και όταν δεν ποστάρει γυναίκες ξόανα - ξυλάγγουρα που του ρίχνουν 20 πόντους η καθεμιά και επαίρεται κιόλας που τις χρυσοπληρώνει όλο το χρόνο για να τις γαμήσει 2 εβδομάδες. Σε συνδυασμό με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις όποτε έβγαινε έξω στην Αθήνα μαζί τους σίγουρα γέλαγε ο κάθε πικραμένος !!
Και όταν δεν Αυτοεπαίρεται σαν γύφτικο σκεπάρνι όπως στην παραπάνω παράθεση όπου ζήλεψε η μια πουτάνα την άλλη, εδώ επίσης γελάνε !!
Και όταν δεν τον κυνηγάει η KGB στην Λευκορωσία, εδώ γαμιούνται όλοι στα γέλια,αλλά αρχίζει να διαφαίνεται η αναγκαιότητα ψυχιατρικής επέμβασης,
κλπ κλπ κλπ
Τότε χύνει η κατουράει στη μάπα τους συμφορουμίτες που τυχαίνει να διαφωνούν μαζί του.
Και βέβαια θα ήταν αφύσικο κάποιος να μην συμφωνήσει με όλες τις ‘’έγκριτες΄΄ παραπάνω ενέργειες και ''στρατηγικές΄΄ !!
Βλέπεις είναι πολύ δύσκολο να βρεί κάποιος πουτάνες πληρώνοντάς τες τριπλή ταρίφα σε όλες τις χώρες του κόσμου της Ουκρανίας συμπεριλαμβανομένης.
Στο αποκορύφωμα των παραληρημάτων του προσπαθεί – ανεπιτυχώς βέβαια - να απομειώσει ανθρώπους πασιφανούς αξίας και προσφοράς σαν τον Σίφη Μπλιάσκο που έχουν φάει όλη τη ζωή τους στην Ουκρανία.
Ολοι οι ''θαυμαστές'' του που τον βρίσκεται απλά εκκεντρικό, η ‘’σουρεαλιστικό’’ και σας αρέσουν τα παραληρήματά του, ετοιμαστείτε να σας χύσει η να σας κατουρήσει στη μάπα μόλις διαφωνήσετε μαζί του. Είναι στη φύση του !!!
Τελικά από τα γραφόμενά του, και μόνο από αυτά, γίνεται φανερό ότι από όλους τους παραπάνω ''τίτλους'' μόνο ένας του ταιριάζει που του αρέσει κιόλας, ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ.
Ο ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΤΣΟΠΑΝΗΣ όπως σωστά κάποιοι φίλοι παραπάνω συμπλήρωσαν.
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!
ΑΡΧΙΚΑ !!!
ΜΕΤΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ !!
ΥΓ.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Εχει πολύ υψηλά standards στις πουτάνες που αποκαλεί σπονσορέτες η γκόμενες. Αυτό έγινε προφανές από το γεγονός ότι την Πολωνέζα ( κατά πρόσφατη διευκρίνισή του που εδώ παρατίθεται ) την έχεζε μόνο όταν δεν τη γάμαγε ο σκύλος της.!!!