Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι γκόμενες που πόσταρες φωτογραφίες τους μόνο για καθαρίστριες θα δούλευαν στη Victoria Secret !! :grin: :grin: :grin:

Εσύ ρε φίλε γαμάς μαύρες και κίτρινες,τι σχέση έχεις με το άθλημα?
Ο ένας λέει δε μου αρέσουν οι μικρές αλλά οι ΜΙΛΦ,ο άλλος δε μου αρέσουν τα μοντέλα αλλά τα next door με κιλά και ατέλειες,ο άλλος δε μου αρέσουν οι λευκές αλλά οι κίτρινες και οι μαύρες,στο τέλος αν τα συνδυάσουμε όλα η ιδανική γκόμενα είναι μια κοντή,χοντρή σαρανταρα Φιλιπινεζα.

D

dude901123

Επισκέπτης
Ο ένας λέει δε μου αρέσουν οι μικρές αλλά οι ΜΙΛΦ

Πειράζει? Πρέπει να έχω θέμα που βρίσκω μικρά στην Ελλάδα? Μήπως έχω πρόβλημα που δεν πληρώνω την κάθε Ουκρανή βλάχα για μια ωρίτσα 300 ευρώ και έχω μικρά εδώ? Μήπως να πάρω 3.500 για ένα τριήμερο-τετραήμερο και να αρχίζω να πληρώνω την κάθε χιλιογαμημένη σαβούρα από όποιον μιλάει Τούρκικα του Carribean?

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο ένας λέει δε μου αρέσουν οι μικρές αλλά οι ΜΙΛΦ,ο άλλος δε μου αρέσουν τα μοντέλα αλλά τα next door με κιλά και ατέλειες,ο άλλος δε μου αρέσουν οι λευκές αλλά οι κίτρινες και οι μαύρες,στο τέλος αν τα συνδυάσουμε όλα η ιδανική γκόμενα είναι μια κοντή,χοντρή σαρανταρα Φιλιπινεζα.

Εγώ ποτέ δεν έγραψα ότι γαμάω μόνο μαύρες η κίτρινες !!
Αυτή τη παπαριά την έγραψες εσύ  !!!

Εγώ έγραψα ότι μετά απο μια πολύ μεγάλη διαδρομή γαμάω ότι εξιτάρει την φαντασία μου ανεξαρτητως χρώματος !!

Στην Αθήνα με Ρωσίδες και Ρουμάνες νταραβερίζομαι. Συνέχεια !!!
Στα δε συχνά επαγγελματικά ταξίδια μου στα Βαλκάνια με ένα σωρό άλλες λευκές εθνικότητες. Εχω ποστάρει πολλές φορές φωτογραφίες.

Τό ότι με εξιτάρει να βολοδέρνω στην Απω Ανατολή η στην Αφρική για να δώ τουριστικά κάποια μέρη που δεν έχω επισκεφτεί δεν σημαίνει ότι προτιμάω τις εκεί γυναίκες απο τις λευκές !! Αλλά τις δοκιμάζω !!! Και σε πληροφορώ ότι αν έχεις την εμπειρία και την υπομονή να ψάξεις κάποιες είναι απλά απίστευτες !! Δεν σου πάει ο νούς !!!

Ο πλανητης είναι ένα τεράστιο τραπέζι με γυναικεία εδέσματα. Το να κολάς σε 4-5 εθνικότητες και να μην κοιτάζεις παραπέρα είναι τουλάχιστον κοντόφθαλμο.

Σαν κάτι βλάχους που τους παρουσιάζουν ένα τεράστιο μπουφέ με εδέσματα και πεισματικά τρώνε μόνο κρέας γιατί μόνο αυτό ξέρουν !!

Προσπάθησε να ανοίξεις λίγο το κεφάλι σου και να δείς κάτι παραπάνω.

Τουλάχιστον μην προσπαθείς να υποβιβάσεις όσους το κάνουν γιατί γίνεσαι απλά γραφικότερος απο ότι ήδη είσαι !!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.175
Πόντοι
3.656
Ο ένας λέει δε μου αρέσουν οι μικρές αλλά οι ΜΙΛΦ,ο άλλος δε μου αρέσουν τα μοντέλα αλλά τα next door με κιλά και ατέλειες,ο άλλος δε μου αρέσουν οι λευκές αλλά οι κίτρινες και οι μαύρες, στο τέλος αν τα συνδυάσουμε όλα η ιδανική γκόμενα είναι μια κοντή,χοντρή σαρανταρα Φιλιπινεζα.
θεος  :happy: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μα δε λέτε την αλήθεια ότι κάνετε εκπτώσεις στην εμφάνιση γιατί δε σας παίρνει.
Αντί ο άλλος να πει δεν μπορώ να γαμήσω μικρές,για αυτό επιλέγω ΜΙΛΦ που είναι ευκολότερες λέει δε μου αρέσουν οι μικρές.
Ο άλλος αντί να πει επειδή δεν μπορώ να γαμήσω μοντέλα,πάω με next door,λέει προτιμώ τις next door.
Ο άλλος λέει προτιμώ τις μαύρες,δεν είναι ότι δε μου κάθονται λευκές.
Με όλους αυτούς τους εναλλακτικούς τύπους θα φτάσουμε τελικά να βγάζουμε κορυφή την κοντή,χοντρή,σαρανταρα,αβυζη Φιλιπινεζα.
Μπορεί να βρει στόχους έτσι και ο cool αν προσέχει.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6

το καλυτερο ποστ εδω μεσα εισαι ενας μικρος θεος ενας μικρος βουδας

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τα γούστα είναι γούστα..Για μένα και για πολλούς άλλους μια φοιτητρια 20αρα Next door με ωραιο προσωπακι και σωματακι εινα  πολυ καλυτερη απο κατι ορθια αγγούρια δίμετρα με ψευτικα χείλη και ψευτικα χαρακτηριστικα που ποσταρεις.
Τα μοντέλε υποσιτισμενα δεν αρέσουν σε όλους. Δεν είναι μόνο δηλαδή οτι δεν  μπορείς να τις έχεις οπως λες είναι απλα θέμα γούστου αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις..

D

dude901123

Επισκέπτης
Μα δε λέτε την αλήθεια ότι κάνετε εκπτώσεις στην εμφάνιση γιατί δε σας παίρνει.
Αντί ο άλλος να πει δεν μπορώ να γαμήσω μικρές,για αυτό επιλέγω ΜΙΛΦ που είναι ευκολότερες λέει δε μου αρέσουν οι μικρές.
Ο άλλος αντί να πει επειδή δεν μπορώ να γαμήσω μοντέλα,πάω με next door,λέει προτιμώ τις next door.
Ο άλλος λέει προτιμώ τις μαύρες,δεν είναι ότι δε μου κάθονται λευκές.
Με όλους αυτούς τους εναλλακτικούς τύπους θα φτάσουμε τελικά να βγάζουμε κορυφή την κοντή,χοντρή,σαρανταρα,αβυζη Φιλιπινεζα.
Μπορεί να βρει στόχους έτσι και ο cool αν προσέχει.
Βρε απλά ελληνικά μιλάω. Δεν ξέρω ποιος έχει ανάγκη να κάνει αυτοδιαφήμιση, εγώ πάντως όχι. Με αυτές που περνάω καλά με αυτές πάω. Εσένα σου αρέσουν να τις νοικιάζεις και εμένα μου αρέσει να μου χαρίζονται και να με υπηρετούν γιατί με γουστάρουν. Διαφορετική κοσμοθεωρεία, άλλη λογική. Δεν θέλω να σε πείσω γιατί δεν μπορώ. Αφού περνάς καλά να χαλάς 3.000 ευρώ για ένα τριήμερο-τετραήμερο και να το διαφημίζεις εδώ σαν βαλκανιοπουτσιστική επιτυχία ο δικός μου λόγος περισσεύει.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

:grin: :grin: :grin:

Αμείλικτος ο ΑΡΧΗΓΟΣ  :rockon:

Δεν αναφέρομαι σε κανέναν από εσάς,δεν έχει νόημα να αντιπαρατεθούμε μεταξύ μας,αλλά..

Πόσο αδικο έχει ο kman με αυτό που έγραψε;

Μόνο στην Ελλάδα έχω ακούσει διαστημικές μαλακίες τύπου:
"Δεν τα φτιάχνω με όμορφη,γιατί σίγουρα θα με κερατώσει"
"Δεν τα φτιαχνω με όμορφη γιατί κοιτάνε μόνο τα λεφτά"
............
....
..
κ.λ.π.

Όχι αγαπητέ μου,δεν τα φτιάχνεις με όμορφη γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.
Θέλεις,αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ .&-

Ομοίως κάτι "η γριά κοτα έχει το ζουμί" και "μια 40άρα ίσον δύο 20άρες"
επινοήθηκαν από την ίδια κατηγορία ανθρώπων,για να απαλύνουν τον πόνο από τις χυλόπιτες που τρώνε.

Κοιταξτε την πλειοψηφία των μεσήλικων ελκυστικων/επιτυχημένων αντρών(ηθοποιοι,λεφτάδες,πρώην αθλητες,κ.λ.π.)
Με τι μουνιά νταραβερίζονται;
Νεότερες και όμορφες.

Ο άλλος ήταν παντρεμένος με τη Μπελούτσι και τώρα νταραβερίζεται με 18χρονο μοντέλο.

Απλά ο μέσος Έλλην,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να βρει νεότερη και όμορφη και αυτοπαραμυθιάζεται με γριες κότες και ζουμιά.. :vomit:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Α,κάτσε DRLOVE γιατί έχω κάτι ράμματα για τη γούνα σου.

Εσύ μας έχεις πει ότι πηγαίνεις Ουκρανία για τα next door 7άρια,σωστά;
Με τις ατέλειές τους,κ.λ.π.; :grin:

Νext door 8άρια δεν υπάρχουν;
Πρόσεξε,όχι 8άρια που συχνάζουν Carribean ή άλλες που θέλουν εστιατόρια και λούσα.

Υπάρχουν και το ξέρεις.
Κοπέλες που σπουδάζουν ή με κανονικές δουλειες,πετυχαίνουμε και στο Tinder και έξω τέτοιες,που όμως είναι 8άρια.

Δεν θα προτιμούσες να χτυπούσες next door 8άρι λοιπόν;
Ρητορική η ερώτηση.

Τώρα εγώ μπορεί να στην λέω,γιατί postαρα μουνάκι που ήρθε στο Μόναχο και ήταν 8άρι.
Οπότε σου ξηγιέμαι ότι εγω μπορώ,αλλά εσύ όχι.

Όμως δεν είναι έτσι..
Αν εγώ ξοδεύω τόσο χρόνο και χρήμα στο μουνί,την πέφτω σε 50 γκόμενες ψηφιακά και μη,και μου κάτσει για χ,ψ λόγους ένα 8άρι χωρίς λεφτά,είναι,δυστυχως για μένα,η ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
Οπότε δεν αξίζει να το αναφέρω..

Ο κανόνας λοιπόν DRLOVE,λέει ότι αν και αμφότεροι θέλουμε να γαμησουμε χωρίς λεφτά 8άρια και 9άρια,κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί σπάνια έως καθόλου.
Και όχι γιατί εμείς γουστάρουμε 7άρια με τις ατέλειές τους :grin:

Για αυτό και εγώ πηγαίνω Τσεχία,που έχω τις άκρες μου και φέρνω την κατάσταση στα μέτρα μου.
Αν είναι να τραβιέμαι Κίεβο για να γαμήσω ένα 8άρι κάθε αγίου πούτσου ανήμερα,ας το αφήσουμε καλύτερα..

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
μοντελο victoria's secret

tumblr_inline_o8rtgtsGvO1r10ggj_500.jpg

"μοντελο" Κμαν΄ς wooden cucumber  :P

7dCAMW.jpg

βλακα βαλκανιε μπαζογαμια,αυτοκτονα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Ωραιος ρε Woodman, αλλα ολοκληρωσετε το και για την παρτη σας.

Θελετε να εχετε γκομενα αλλα δεν ΜΠΟΡΕΙΤΕ, γι αυτο και πληρωνετε.

Ελα λοιπον, σ@λτα και γ@μhσου εσυ και ο αρχηγος σου.
Μιας που σας αρεσει να αλληλομ@λακ1ζεστε στο νημα, τουλαχιστον ας αποκτησετε και μια στοιχειωδη αυτογνωσια.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μιας που σας αρεσει να αλληλομ@λακ1ζεστε στο νημα, τουλαχιστον ας αποκτησετε και μια στοιχειωδη αυτογνωσια.
Γραφω λιγο στα τυφλα. Ποιος ειπε οτι δεν εχουν/με αυτογνωσια?
Τραβατε εσεις να γαμησετε
300 γκομενες στο συνταγμα και ενα ουδετερο
Και αφηστε εμας να ψηνουμε το ψαρι και απο τις δυο μεριες! 
Και με πουτανες και με σπονσορετς-γκομενες!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ωραιος ρε Woodman, αλλα ολοκληρωσετε το και για την παρτη σας.

Ξεστράβωσε πρώτα το στόμα σου προτού με ξαναπαραθέσεις,μη σε αρχίσω στις χριστοπαναγίες μεσημεριάτικα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο μεγάλος Ιδρυτής του βαλκανοπουτσισμού χρυσοπληρώνει γυναίκες σαν αυτή όλο το χρόνο για να τις γαμάει 2-3 εβδομάδες το χρόνο !!! :grin: :grin: :grin:

Και υπερηφανεύεται κιόλας για αυτό !! :grin: :grin: :grin:

Το ότι δεν καταλαβαίνει ότι οπου κυκλοφορεί γελάνε και τα μπετά δείχνει απλά ότι έχει βασικό θεμελιώδες πρόβλημα !! :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• nK7M0h.jpg
    nK7M0h.jpg
    3,7 MB · Εμφανίσεις: 29
  • ON36Fb.jpg
    ON36Fb.jpg
    557,6 KB · Εμφανίσεις: 67

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
:grin: :grin: :grin:

Αμείλικτος ο ΑΡΧΗΓΟΣ  :rockon:

Δεν αναφέρομαι σε κανέναν από εσάς,δεν έχει νόημα να αντιπαρατεθούμε μεταξύ μας,αλλά..

Πόσο αδικο έχει ο kman με αυτό που έγραψε;

Μόνο στην Ελλάδα έχω ακούσει διαστημικές μαλακίες τύπου:
"Δεν τα φτιάχνω με όμορφη,γιατί σίγουρα θα με κερατώσει"
"Δεν τα φτιαχνω με όμορφη γιατί κοιτάνε μόνο τα λεφτά"
............
....
..
κ.λ.π.

Ομοίως κάτι "η γριά κοτα έχει το ζουμί" και "μια 40άρα ίσον δύο 20άρες"
επινοήθηκαν από την ίδια κατηγορία ανθρώπων,για να απαλύνουν τον πόνο από τις χυλόπιτες που τρώνε.

Κοιταξτε την πλειοψηφία των μεσήλικων ελκυστικων/επιτυχημένων αντρών(ηθοποιοι,λεφτάδες,πρώην αθλητες,κ.λ.π.)
Με τι μουνιά νταραβερίζονται;
Νεότερες και όμορφες.

Ο άλλος ήταν παντρεμένος με τη Μπελούτσι και τώρα νταραβερίζεται με 18χρονο μοντέλο.

Απλά ο μέσος Έλλην,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να βρει νεότερη και όμορφη και αυτοπαραμυθιάζεται με γριες κότες και ζουμιά.. :vomit:
Οσον τουλάχιστο αφορά εμένα, δεν έχει μόνο αδικο αλλά είναι και κακεντρεχής !!

Εγραψε ότι πάω μόνο με μαύρες η κίτρινες γιατί και καλά δεν τα καταφέρνω με τις λευκές  !!

Ποστάρω λοιπόν ξανά μερικές ''μαύρες'' και ''κίτρινες'' !!!! :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 2011-09-04 20.18.19.jpg
    2011-09-04 20.18.19.jpg
    56,9 KB · Εμφανίσεις: 17
  • 20121207_021359.jpg
    20121207_021359.jpg
    105,1 KB · Εμφανίσεις: 16
  • 20130722_233215.jpg
    20130722_233215.jpg
    223,6 KB · Εμφανίσεις: 16
  • 20161021_135022.jpg
    20161021_135022.jpg
    123 KB · Εμφανίσεις: 16
  • Belarus 2006 7.jpg
    Belarus 2006 7.jpg
    32,1 KB · Εμφανίσεις: 22
  • da9b496a-03b9-4bf9-bad0-3705c0f1c8c1.jpg
    da9b496a-03b9-4bf9-bad0-3705c0f1c8c1.jpg
    12,2 KB · Εμφανίσεις: 18
  • ebee5532-5658-417a-8104-4f58b0b5ee2f.jpg
    ebee5532-5658-417a-8104-4f58b0b5ee2f.jpg
    15,7 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Nata 2004.jpg
    Nata 2004.jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 19
  • MINSK  2006 14.jpg
    MINSK 2006 14.jpg
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 15
  • Kyparisia 2007 22.jpg
    Kyparisia 2007 22.jpg
    42 KB · Εμφανίσεις: 17

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το ότι ο ''αρχηγός'' είναι κομπλεξικός μπετόβλακας φαίνεται και απο το γεγονός ότι προσπαθεί να απαξιώσει κάτι που προφανώς δεν έχει δοκιμάσει και βέβαια δεν γνωρίζει !!!

Η ''κίτρινη΄΄ κοπέλα της φωτογραφίας που δούλευε σαν μοντέλο στη Σιγκαπούρη θα του έπεφτε άσχημα του μπετοβλακα !!!

Αλλά ξέχασα είναι μόνο 174 και δεν μου ρίχνει είκοσι πόντους !!!! :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 20140805_145513.jpg
    20140805_145513.jpg
    466,1 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 20140812_192818.jpg
    20140812_192818.jpg
    200,1 KB · Εμφανίσεις: 15
  • 20141220_163117.jpg
    20141220_163117.jpg
    435,3 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 20140805_151750.jpg
    20140805_151750.jpg
    236,9 KB · Εμφανίσεις: 38

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Θα μπορούσα να ποστάρω και δεκάδες άλλες φωτογραφίες αλλά δεν θέλω να κουράσω !!

Νομίζω ότι οι περισσότεροι κατάλαβαν !!!

Στον κακεντρεχή μπετόβλακα όμως αυτή τη φορά δεν θα χαριστώ γιατί μέ έχει προκαλέσει επανηλειμένα !!

Ετοιμάζω ένα ποτ πουρί με τις πασιφανείς μαλακίες που κατά καιρούς έχει γράψει για να καταλάβουν και οι πιο νέοι στο thread για ποιον μιλάμε !!!

Λίγη υπομονή !!!! :hi: :hi:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Το ότι ο ''αρχηγός'' είναι κομπλεξικός μπετόβλακας φαίνεται και απο το γεγονός ότι προσπαθεί να απαξιώσει κάτι που προφανώς δεν έχει δοκιμάσει και βέβαια δεν γνωρίζει !!!

Η ''κίτρινη΄΄ κοπέλα της φωτογραφίας που δούλευε σαν μοντέλο στη Σιγκαπούρη θα του έπεφτε άσχημα του μπετοβλακα !!!

Αλλά ξέχασα είναι μόνο 174 και δεν μου ρίχνει είκοσι πόντους !!!! :grin: :grin: :grin:

Έχεις δίκιο στα περί προσωπικής επίθεσης,αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να "δοκιμάσουμε" όλες τις γυναίκες του κόσμου,για να βγάλουμε συμπεράσματα.
Ούτε στέκει να συγκρίνουμε τη κοπέλες από τη Σιγκαπούρη,με Ουκρανέζες.
Εσύ μπορεί να έχεις κάποια υποκειμενικά κριτήρια,αλλά ξέρεις και ο ίδιος ποια είναι τα παγκόσμια στάνταρ ομορφιάς και ποιες τα εκπληρώνουν καλύτερα.

Υ.Γ.Μην χάνεις το χρόνο σου με το ποτ πουρί των post του kman.
Όποιος παρακολουθεί ελάχιστα το forum και διαθέτει κοινή λογική,έχει καταλαβει τι ρόλο βαράει ο καθένας από εμάς.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πάντως αυτό το χουνερι που πάθανε με το  Carribean δε θα το ξεχάσουν.Εντάξει,εδώ δεν τους ενοχλεί σου λέει χλιαρή αντίδραση και τι έγινε.
Αν τύχαινε το ίδιο στο ΓΑΒ να τους βγάζει αποδεδειγμένα δυο φορές ψεύτες θα το διατυμπανιζε για μια εικοσαετια.
Εμένα δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αφού θα πάθουν το ίδιο μπόλικες φορές.
Είναι σα να ρίχνω μπουκέτα στον Τσίπρα,γροθιες,κλωτσιές,να κατουραω στη μάπα μια ολόκληρη μάζα.
Τους έβαλα βομβα situation κωλος. Είναι αυτό το proactive της γενιάς μου που δημιουργείς τα γεγονότα.

Εγώ πήγα στο Carribean το Σαββατο,έβγαλα γκομενα και τη γαμησα τη Δευτέρα.Εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό?Αυτό είναι το θέμα.
Πας δηλαδή Κίεβο μόνο για τριήμερο επειδή είσαι σίγουρος οτι θα γαμησεις?
Υπάρχουν φωτο τα λένε ολα.Τα αλλα είναι πίπες.
Τους αμφισβητιες τους χύνω στη μάπα,είδες τι έπαθε ο Dr. Love όταν προσπάθησε να με αφισβητησει.Απλά τον διελυσα.
Είναι παντελώς αδύνατο να με νικησουν άτομα των οποίων ξέρω τις δυνατότητες.
Και τότε στη Λευκορωσία ο μεμοσαν ισχυριστηκε ότι δεν έχω πάει ποτε και έδειξα τη βίζα και την απόδειξη του ξενοδοχείου και τον ξεφτιλησα.(μάλιστα τον άφησα να το ισχυρίζεται έντονα για κάμποσο για να εκτεθεί περισσότερο).

Βασικές αρχές:
1.Απόκρυψη,παραλλαγή.Δεν πρέπει να καταλάβουν τι πας να κανεις
2.Συγκέντρωση των μέσων και δύναμη πυρός
3.Εκτίμηση του χώρου,σχέδιο,εντοπισμός των στόχων
4.Παραπλανηση του αντίπαλου με διασπορά
5.Αιφνιδιασμος με μαζικό ξαφνικό πυρ
6.Αποκρουση εχθρικων αντεπιθεσεων
7.Ταχεία απομάκρυνση του θηραματος και γρήγορη απαγκιστρωση
Rinse and repeat.
Με την τακτική του σοκ μπορείτε να πετυχετε μέγιστο αποτέλεσμα πριν προλάβουν να συνελθουν και απαντήσουν.

Είπα για χέσιμο της Πολωνέζας όταν δεν τη γαμαει ο σκύλος. Προφανως αδυνατείς να συλλάβεις τη λεπτή αυτή διάκριση.

Αν είσαι συνηθισμένος στα χαιλικια και τα σπονσοριλικια και ξέρεις να χειρίζεσαι καταστάσεις είναι τελικά αρκετά εύκολο να γαμησεις οχταρια με λίγα κεράσματα.
Είναι η διαφορα στην επίδοση,απλά αυτό που σε εμένα φαίνεται εύκολο και φυσικό λόγω εμπειρίας,στον άλλο φαίνεται δύσκολο.
Εγω είμαι συνηθισμένος να ενεργω γρήγορα κάτω απο συνθήκες χρονικης πίεσης,δεν το μπορούν όλοι αυτό.
Με μια ματια στο κλαμπ εντόπισα αμέσως τις διαθέσιμες γκομενες σλλα μέχρι να φτάσω στις μοντελες πρόλαβε ο κλασσικός Σουηδος δάσκαλος χορού και τις πήρε να χορέψουμε. Περιμενα,περίμενα,δε με άφηνε ο τύπος να προσσεγγισω γιατί ήθελε να χουφτώνει αυτός.
Μόλις ξεμοναχιασε λίγο τη μία έφαγα επί τόπου την αλλη και όταν πήρε ξανά τη δικια μου να χορέψουνε,έφαγα και τη δικια του.Γυρισε η γκομενα,με είδε να φιλιέμαι με τη φίλη της και είπε ζηλεύω αφόρητα οποτε άρχισα να φιλάω και τις δύο εναλλαξ. Οι γύρω είχαν κουφαθει,περίμεναν να φύγει η μία για να κάνουν κίνηση.
Ο,τι και να έκαναν όμως οι γκομενες γυρνουσαν πάντα σε εμενα αφου είχαν hookariστει στο δοκανο του τσομπάνη.
Δηλαδή η ισχύς μου ήταν τόσο τεράστια που οποιος και να την έπεφτε μετα δεν είχε καμία τύχη,είχα διαλύσει τον ανταγωνισμό.
Το μόνο ήταν ότι περιμένοντας τες να γυρίσουν μετα τα excavations, δεν μπορούσα να χτυπήσω άλλες γύρω εξίσου ωραίες που μου άρεσαν,που σιγα σιγα τις έτρωγαν άθλιοι τύποι.

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ !!

Ο Βαλκάνιος Αρχοντας, Αρχηγός, και Βαλκάνιος Τσοπάνης ... όπως φαίνεται από την παραπάνω παράθεση δικών του αποκλειστικά γραφομένων,

ΧΥΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ η ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ όποιον διαφωνεί μαζί του.

Οταν,

δεν ηδονίζεται  χέζοντας  Πολωνές ( κατά τα δικά του γραφόμενα ) ,

και όταν δεν δακτυλιάζει γκόμενες στα τραμ – εδώ γελάνε, ( επίσης κατά τα δικά του γραφόμενα ),

και όταν δεν χρυσοπληρώνει ψυχαναγκαστικά καραπουτάνες αρπακτικά, που τις αποκαλεί σπονσορέτες η γκόμενες, χαλώντας τη πιάτσα,

και όταν δεν  ρίχνει δυο πούτσους το πρωί, ένα καβλί το μεσημέρι, και ένα τριολέ το βράδυ σε ηλικία περίπου 45 ετών ( κατά τα δικά του πρόσφατα γραφόμενα υπονοώντας ότι έπεσε στη μαρμίτα με το βιάγκρα όταν ήταν μικρός και η επίδραση είναι μόνιμη),

και όταν δεν γράφει ποιητικές ΠουτσοΑνθολογίες για Ηρωικά και πένθιμα βαλκανικά πέη Τσοπάνηδες και λοιπές άλλες ‘’σουρεαλιστικές’’ μαλακίες,

και όταν δεν αντιγράφει μεταφράζοντας τις παπαριές του Πακιστανού Rooshv  από το σχετικό thread όπου έγραφε ως greek kakmaki  μέχρι που από την πολύ μαλακία που τους φλόμωσε τον Μπάναραν. Το ότι  μισεί τους ΤουρκοΑραβοΕγχρωμους  με κανένα τρόπο δεν σχετίζεται με την ενθουσιώδη συμμετοχή του σε thread πακιστανού.

και όταν δεν περιγράφει επιτελικά σχέδια μάχης με οδοφράγματα στις τουαλέτες και σχέδια ‘’τανάλια’’ προκειμένου να υφαρπάξει από τους ΤουρκοΑραβες, πουτάνες χρυσοπληρώνοντας τες σε κλασικά Ουκρανικά Πουτανομπάρ,

και όταν δεν περιγράφει τις παραπάνω Εποποιίες με όρους μάχης και πάλι, με μπαζούκας, πολυβόλα, βόμβες, πύραυλους και λοιπές Παραληρηματικές  Καραμαλακίες του κερατά.

Και όταν δεν ποστάρει γυναίκες ξόανα - ξυλάγγουρα  που του ρίχνουν 20 πόντους η καθεμιά και επαίρεται κιόλας που τις χρυσοπληρώνει όλο το χρόνο για να τις γαμήσει 2 εβδομάδες. Σε συνδυασμό με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις όποτε έβγαινε έξω στην Αθήνα μαζί τους σίγουρα γέλαγε ο κάθε πικραμένος !!

Και όταν δεν Αυτοεπαίρεται σαν γύφτικο σκεπάρνι όπως στην παραπάνω παράθεση όπου ζήλεψε η μια πουτάνα την άλλη, εδώ επίσης γελάνε !!

Και όταν δεν τον κυνηγάει η KGB στην Λευκορωσία, εδώ γαμιούνται όλοι στα γέλια,αλλά αρχίζει να διαφαίνεται η αναγκαιότητα ψυχιατρικής επέμβασης,

κλπ κλπ κλπ

Τότε χύνει η κατουράει  στη μάπα τους συμφορουμίτες που τυχαίνει να διαφωνούν μαζί του.

Και βέβαια θα ήταν αφύσικο κάποιος να μην συμφωνήσει με όλες τις ‘’έγκριτες΄΄ παραπάνω ενέργειες και ''στρατηγικές΄΄ !!

Βλέπεις είναι πολύ δύσκολο να βρεί κάποιος πουτάνες πληρώνοντάς τες τριπλή ταρίφα σε όλες τις χώρες του κόσμου της Ουκρανίας συμπεριλαμβανομένης.

Στο αποκορύφωμα των παραληρημάτων του προσπαθεί – ανεπιτυχώς βέβαια - να απομειώσει ανθρώπους πασιφανούς αξίας και προσφοράς  σαν τον Σίφη Μπλιάσκο που έχουν φάει όλη τη ζωή τους στην Ουκρανία.

Ολοι οι ''θαυμαστές'' του που τον βρίσκεται απλά εκκεντρικό, η ‘’σουρεαλιστικό’’ και σας αρέσουν τα παραληρήματά του, ετοιμαστείτε να σας χύσει η  να σας κατουρήσει στη μάπα μόλις διαφωνήσετε μαζί του. Είναι στη φύση του !!!

Τελικά από τα γραφόμενά του, και μόνο από αυτά,  γίνεται φανερό ότι από όλους τους παραπάνω ''τίτλους'' μόνο ένας του ταιριάζει που του αρέσει κιόλας, ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ.

Ο ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΤΣΟΠΑΝΗΣ όπως σωστά κάποιοι φίλοι παραπάνω συμπλήρωσαν.

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!

ΑΡΧΙΚΑ !!!

ΜΕΤΑ  ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ !!

ΥΓ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Εχει πολύ υψηλά standards στις πουτάνες που αποκαλεί σπονσορέτες η γκόμενες. Αυτό έγινε προφανές από το γεγονός ότι την  Πολωνέζα  ( κατά πρόσφατη διευκρίνισή του που εδώ παρατίθεται  ) την έχεζε μόνο όταν δεν τη γάμαγε ο σκύλος της.!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom