Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η εναλλακτικά αντί για φετιχιστής είναι κομπλεξικός !!! :grin: :grin:

Οχι , δεν θα ελεγα οτι ειναι κομπλεξικος η γενικα κακος χαρακτηρας. Τον εχω γνωρισει και δει απο κοντα.
Ενδεχομενως εχει και αλλα φετιχ και διαστροφες, και αυτα δεν εκπληρωνονται αν τα κανει με επιγνωση οτι ειναι απλα μια πληρωμενη πουτανα, εφοσον εχει το φετιχ της οικονομικης αφαιμαξης. Για αυτο το σεναριο που πρεπει να στησει ειναι οτι αυτο γινεται δηθεν με κανονικες κοπελες.
Φανταζομαι και ο ιδιος εχει την επιγωνση οτι αυτα που περιγραφει γραπτως εδω περα, δεν ειναι αλλα απο τις φαντασιωσεις του, αλλα ειναι τοσο δυνατη η παρορμηση του προς το να το βιωσει εδω γραπτα, οπου δεν τον αποτρεπει κατι τετοιο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ήμασταν μαζί Κρακωβ,είδες τι ωραία ήταν.Ποσα μουνακια.Ημασταν Cocco είχε 3 γκομενες όλο το μαγαζί και η μία ανταποκρινοταν.Φαντάσου τι γινόταν το ΣΚ.
Και είχε και τα Pijalna κτλ.
Εντάξει αν σκέφτεσαι ρεαλιστικα τι με θέλει εμένα η πίπινα,δεν πας μακριά.
Αλλά αν σκέφτεσαι τις γαμαω χαλαρά όλες,βρίσκεις την άκρη.Και αυτές πεος θελουνε αρκεί να βρεις τον τρόπο.
Πρέπει να εκπέμπεις ένα vibe,και η Πολωνη αλλιώς ανταποκρίνεται αν καταλάβει ότι τη θες έστω για γλυφοκώλι και αλλιώς αν νιώσει ότι δεν τη χρειάζεσαι.
:2funny: :2funny: :2funny:
Αυτό το "ακροβατικό" vibe για γλυφοκώλι που εκπέμπεις να το πατεντάρεις μην στο κλέψει κάποιος !!! :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οχι , δεν θα ελεγα οτι ειναι κομπλεξικος η γενικα κακος χαρακτηρας. Τον εχω γνωρισει και δει απο κοντα.
Ενδεχομενως εχει και αλλα φετιχ και διαστροφες, και αυτα δεν εκπληρωνονται αν τα κανει με επιγνωση οτι ειναι απλα μια πληρωμενη πουτανα, εφοσον εχει το φετιχ της οικονομικης αφαιμαξης. Για αυτο το σεναριο που πρεπει να στησει ειναι οτι αυτο γινεται δηθεν με κανονικες κοπελες.
Φανταζομαι και ο ιδιος εχει την επιγωνση οτι αυτα που περιγραφει γραπτως εδω περα, δεν ειναι αλλα απο τις φαντασιωσεις του, αλλα ειναι τοσο δυνατη η παρορμηση του προς το να το βιωσει εδω γραπτα, οπου δεν τον αποτρεπει κατι τετοιο.

Φίλε όλα αυτά καλά !! :hi:

Τα threads ομως υπάρχουν για να ανταλλάσουμε πληροφορίες !! Οχι για να αραδιάζει ο καθένας τις φαντασιώσεις του !!

Και ναι μεν ο ιδιος μπορεί να έχει επίγνωση των φαντασιακών παραληρημάτων του κάποιοι άλλοι ομως μπορεί να τα πάρουν στα σοβαρά !!

Τέλος πάντων !! Νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει !!

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
:2funny: :2funny: :2funny:
Αυτό το "ακροβατικό" vibe για γλυφοκώλι που εκπέμπεις να το πατεντάρεις μην στο κλέψει κάποιος !!! :grin: :grin:
να πως στελνει vibes στην Πολωνια ο Κμαν τυπε  :grin:

qawEkbT.gif

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.158
Πόντοι
3.656
Εννοώ θα αλλάξει απόψεις για εμένα.Θα δει το φλασατο παιγνιο.Πώς το παίζεις Dan Bilzerian και υπερβαλκανιος στις ντεμπουσκες.Πώς σβήνεις ολοκληρωτικά τον ανταγωνισμό απο τους wannabe Αραβοτουρκους.Τα επίπεδα μπλοφας στα high stakes κτλ.
Ο παίχτης στροφαρει σε ταχύτητες άγνωστες στον κοινό θνητο.Πώς να σκαμαρεις τις σκαμερς.Baller game,βαλκανιοπουτσισμος κτλ Είναι ολόκληρη θεωρία,μένουν και κοιτάζουν σα χαζοί.
Βασικά συνδυασμός καθαρής επιθετικότητας,αιφνιδιασμού και βίας με μεγάλα στοιχεία μπλοφας που ο αντίπαλος δεν ξέρει ποτε τι είναι αληθινό και τι όχι και απο που θα του έρθουν τα καυλια.
Θεος  :happy:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.158
Πόντοι
3.656
Δε δουλεύει έτσι το σύστημα.Αφού πήγες Οντέσσα και είδες πώς δουλεύει το σύστημα.
Για να έρθουν Γερμανία ζητάνε δώρο κάπου 500 ευρώ μίνιμουμ.Μετά θέλουν ρεστωράν,εξόδους,shopping κτλ.
Και να μη ζητήσει δώρο θα θέλει λεφτά για να βγάλει διαβατήριο το ίδιο είναι.
Να φέρεις free γκόμενα Γερμανία απλά για να φάει πούτσο είναι περίπου αδύνατο.Να φέρεις με υπόσχεση δώρου 500-600 ευρώ βεβαιότατο.
Τώρα ταξιδεύουν τας Ευρώπας από πούτσο σε πούτσο.Τις βλέπω από το ένα μέρος στο άλλο απολαμβάνουν το δυτικό πολιτισμό.
Αν θες να γαμπρίσεις πρέπει να κοιτάξεις για επαρχία.Βρίσκεις γκόμενα από κανά χωριό και την επισκέπτεσαι στη μεγάλη πόλη κατά προτίμηση δυτική Ουκρανία.Θα σου γλύφει τα δάχτυλα των ποδιών με λίγη οικονομική ενίσχυση.
Αλλά περιορίζεσαι μια μικρή πόλη κομμουνιστική,καθόλου άλλες διαθέσιμες γκόμενες,βαρεμάρα,μηδέν νυχτερινή ζωή,μηδέν αξιοθέατα,χάλια υποδομές κτλ.
τα πρώτα σωστα, περί δωρων κλπ για ναρθουν εκτος..
Κ λογικα τι να παει να κανει καποια στο Μοναχο ηβτην Στουτγκαρτ δηλ... Θελει ανταλαγματα
Τα αλλα. Για τις πιο μικρες  πολεις ουξρανιας κλπ, ως συνηθως μλκιες...
Τα καλύτερα γαμισια κ ζωη την ειχα περάσει Νικολαεφ με μουνια πολυ καλα εκεινη την εποχη, πεο τριετιας δηλ
Το οπεν της βιζας χαλασε το γλυκο πλεον ομως
Το κιεβο ηταν κ παραμένει ακυρη επιλογη απο την αλλη

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φίλε όλα αυτά καλά !! :hi:

Τα threads ομως υπάρχουν για να ανταλλάσουμε πληροφορίες !! Οχι για να αραδιάζει ο καθένας τις φαντασιώσεις του !!

Και ναι μεν ο ιδιος μπορεί να έχει επίγνωση των φαντασιακών παραληρημάτων του κάποιοι άλλοι ομως μπορεί να τα πάρουν στα σοβαρά !!

Τέλος πάντων !! Νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει !!

Το πνευμα των γραφομενων μου δεν ηταν προς δικαιολογηση του κμαν. Αλλα ακριβως για αυτο τα επισημαινω, προκειμενου - για πολλοστη φορα- να τονισω να μη λαμβανονται υποψη τα γραπτα του κμαν , οσον αφορα τα σεξοερωτικα κλπ. Απο εκει και περα σε αλλα θεματα εκει οπου γραφει πιο ψυχραιμα, ειναι αλλο ζητημα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.158
Πόντοι
3.656
Το πνευμα των γραφομενων μου δεν ηταν προς δικαιολογηση του κμαν. Αλλα ακριβως για αυτο τα επισημαινω, προκειμενου - για πολλοστη φορα- να τονισω να μη λαμβανονται υποψη τα γραπτα του κμαν , οσον αφορα τα σεξοερωτικα κλπ. Απο εκει και περα σε αλλα θεματα εκει οπου γραφει πιο ψυχραιμα, ειναι αλλο ζητημα.
ο κμαν ειναι σαν το αλτερ εγκω του πορδομεταναστη.. Οτι γραφει κινο ενας κι ο αλλος γενικα ισχυει,ειναινγενικα καλη η αποκωδικοποιηση τους, αν και εννιοτε με λαθη
Απο την αλλη
οτι αναφέρεται στον εαυτο του ειναι γενικα μλκες κι ονειρα θεεινης νυκτος εν γενη...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.158
Πόντοι
3.656
Αμα πλήρωσαν μονες το εισιτήριο,τις εξόδους τα γεύματα κτλ,τι να πω χτύπησες λοτο.Δωσε ελπίδες στον urlauber,ας κάνει την απόπειρα να πει την εμπειρία του.
Δεν θα κανει τιποτα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το οπεν της βιζας χαλασε το γλυκο πλεον ομως
Το κιεβο ηταν κ παραμένει ακυρη επιλογη απο την αλλη

Γιατί εσύ δε θεωρείς οτι μια γκόμενα Κιέβου δεν αξίζει τα λεφτά της.
Ωραία και αν σε ρωτήσουνε η γκόμενα Μόσχας αξίζει τα λεφτά της?Η γκόμενα Μονάχου αξίζει τα λεφτά της?Η γκόμενα Ζυρίχης αξίζει τα λεφτά της?
Θα απαντήσεις όχι που σημαίνει οτι
δε δίνεις στο μουνί αξία πάνω από 300 ευρώ  που σημαίνει οτι
είσαι εκτός θέματος σε δυτικό και ανατολικό κόσμο.
Για άλλους που καίγονται να γαμήσουν τα 300 ευρώ είναι πασατέμπο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.158
Πόντοι
3.656
:happy:
Γιατί εσύ δε θεωρείς οτι μια γκόμενα Κιέβου δεν αξίζει τα λεφτά της.
Ωραία και αν σε ρωτήσουνε η γκόμενα Μόσχας αξίζει τα λεφτά της?Η γκόμενα Μονάχου αξίζει τα λεφτά της?Η γκόμενα Ζυρίχης αξίζει τα λεφτά της?
Θα απαντήσεις όχι που σημαίνει οτι
δε δίνεις στο μουνί αξία πάνω από 300 ευρώ  που σημαίνει οτι
είσαι εκτός θέματος σε δυτικό και ανατολικό κόσμο.
Για άλλους που καίγονται να γαμήσουν τα 300 ευρώ είναι πασατέμπο.
αν   χαλαγα 300 για καθε ψωλετα που εχω γαμισει στην Ανατ Ευρωπη θα χρωσταγα κανα  εκατομμύριο...  :happy:
Για σενα που εζεις ρο χαντικαπ. Της εμφανισης κ της ηλικιας τα 300 ειναι λογικα
Για πολλους ομως ειναι νο βαλιου και νο γκοου η φαση
Το Κίεβο ηταν ειναι κ θα ειναι οφφ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν θα κανει τιποτα

Αυτό λέω και εγώ οτι δε θα κάνει τίποτα αλλά δε θα θεωρήσει υπεύθυνο το Dr. Love ή τον Dirty που τον παραπλάνησαν(δε θα πει ρε Dirty τι μαλακίες μου έλεγες οτι θα φέρω 30 γκόμενες Ελλάδα το χρόνο με δικά τους έξοδα) αλλά θα θεωρήσει υπεύθυνο εμένα που ανεβάζω τις τιμές και δεν μπορεί να γαμήσει.
Είναι όπως με την κρίση δε φταίνε οι ντόπιοι που σου άνοιξαν τον κώλο αλλά ο Γερμανός που σε γαμάει.
Το οτι χάνεις είναι αναπόφευκτο απορώ πώς δεν το καταλαβαίνουνε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.158
Πόντοι
3.656
Αυτό λέω και εγώ οτι δε θα κάνει τίποτα αλλά δε θα θεωρήσει υπεύθυνο το Dr. Love ή τον Dirty που τον παραπλάνησαν(δε θα πει ρε Dirty τι μαλακίες μου έλεγες οτι θα φέρω 30 γκόμενες Ελλάδα το χρόνο με δικά τους έξοδα) αλλά θα θεωρήσει υπεύθυνο εμένα που ανεβάζω τις τιμές και δεν μπορεί να γαμήσει.
Είναι όπως με την κρίση δε φταίνε οι ντόπιοι που σου άνοιξαν τον κώλο αλλά ο Γερμανός που σε γαμάει.
Το οτι χάνεις είναι αναπόφευκτο απορώ πώς δεν το καταλαβαίνουνε.
η μονη περιοτωση να κανει ειναι να ειναι τοπ γαμεας μεχρι 30,αν ηταν ομως θα γαμιυσε κ. Με το κιλο στο Ντοιτς
Οπιτε συμπερασματικα, σεν ειναι, οποτε για να ερθςι καποια στην Γερμανια, θα απαιτησει ανταλαγματα κ βολτες
Προσωοικα δεν βλέπω κανενα βαλιου σε αυτοντο γκειμ
Υγ ο ντερτυ κυνηγαει πουρες βασικα, μιλφ, και ειναι κι αυτος κοντά σε ηλγκια κ εμφάνιση, οποτε δεν υπάρχει γκαπ
Εξ ου και δεν ζηταν κι ανταλαγματα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:happy:αν   χαλαγα 300 για καθε ψωλετα που εχω γαμισει στην Ανατ Ευρωπη θα χρωσταγα κανα  εκατομμύριο...  :happy:
Για σενα που εζεις ρο χαντικαπ. Της εμφανισης κ της ηλικιας τα 300 ειναι λογικα
Για πολλους ομως ειναι νο βαλιου και νο γκοου η φαση
Το Κίεβο ηταν ειναι κ θα ειναι οφφ

Μα αυτό λέω.Πολλοί δεν έχουν δει στη ζωή τους εννιάρι και Κίεβο μπορεί να γαμήσουν ποιότητα αν σκάσουν 2000 ευρώ.Για αυτούς το Κίεβο έχει τεράστια αξία είναι διψασμένοι για μουνί ως το κόκκαλο.Πού να πάνε,Μόσχα που θα σκάσουν τα τριπλά,Μόναχο που θα σκάσουν δεκαπλά ή Νέα Υόρκη που θα σκάσουν εικοσαπλά?Το Κίεβο είναι η μόνη τους ελπίδα για φιλέτο.Μαζεύονται άπειρα καυλιά από όλο τον κόσμο για το shot και μόνο να έχουν το εννιάρι στο οπτικό πεδίο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
η μονη περιοτωση να κανει ειναι να ειναι τοπ γαμεας μεχρι 30,αν ηταν ομως θα γαμιυσε κ. Με το κιλο στο Ντοιτς
Οπιτε συμπερασματικα, σεν ειναι, οποτε για να ερθςι καποια στην Γερμανια, θα απαιτησει ανταλαγματα κ βολτες
Προσωοικα δεν βλέπω κανενα βαλιου σε αυτοντο γκειμ

Δε βλέπεις βάλιου γιατί δε συμφωνείς με την εξίσωση ένα οχτάρι ίσον με 20 εφτάρια.Είναι λογικό.
Δηλαδή προτιμάς να δώσεις 2000 ευρώ να γαμήσεις ένα οχτάρι δηλαδή ψευδομοντέλο ή τα ίδια λεφτά να γαμήσεις 20 εφτάρια δηλαδή απλώς ωραίες γκόμενες?
Η απάντηση καθορίζει τα στάνταρντς έχει μεγάλη σημασία.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.158
Πόντοι
3.656
Μα αυτό λέω.Πολλοί δεν έχουν δει στη ζωή τους εννιάρι και Κίεβο μπορεί να γαμήσουν ποιότητα αν σκάσουν 2000 ευρώ.Για αυτούς το Κίεβο έχει τεράστια αξία είναι διψασμένοι για μουνί ως το κόκκαλο.Πού να πάνε,Μόσχα που θα σκάσουν τα τριπλά,Μόναχο που θα σκάσουν δεκαπλά ή Νέα Υόρκη που θα σκάσουν εικοσαπλά?Το Κίεβο είναι η μόνη τους ελπίδα για φιλέτο.Μαζεύονται άπειρα καυλιά από όλο τον κόσμο για το shot και μόνο να έχουν το εννιάρι στο οπτικό πεδίο.
δεν ειναι πολυ λαθος το σκεπτικό
Επιμενω ομως οτι κι ετσι αν το δεις, οδησο γαμας με τα μισά πολύ καλύτερα
Κι η πολη καλοκαιρι ειναι καλη
Κιεβο ειναι ενα ψυχοπλακωμα γενικως

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Υγ ο ντερτυ κυνηγαει πουρες βασικα, μιλφ, και ειναι κι αυτος κοντά σε ηλγκια κ εμφάνιση, οποτε δεν υπάρχει γκαπ
Εξ ου και δεν ζηταν κι ανταλαγματα

Οντως ο Ντέρτυ ρίχνει τα στάνταρντς.Φυσικά αν ρίξεις τα στάνταρντς ξοδεύεις πολύ λιγότερα.
Αν είσαι εξάρι και χτυπήσεις εξάρια θα ξοδέψεις 5 φορές λιγότερα από ό,τι αν χτυπήσεις εφτάρια και 20 φορές λιγότερα από ό,τι αν χτυπήσεις οχτάρια.
Αυτά που ξοδέυω εγώ έχουν να κάνουν με χτύπημα 3 φορές και πάνω από την αντικειμενική σου αξία π.χ. αν σαν πεντάρι πας για οχτάρια και πάνω.Τότε αυξάνεται δυσθεώρητα το κασέ.
Εννοείται για πεντάρια,εξάρια δε θα ξόδευα τίποτα θα το έπαιζα και ζιγκολό,κελεπούρι.Οσο αυξάνει το επίπεδο μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.158
Πόντοι
3.656
Δε βλέπεις βάλιου γιατί δε συμφωνείς με την εξίσωση ένα οχτάρι ίσον με 20 εφτάρια.Είναι λογικό.
Δηλαδή προτιμάς να δώσεις 2000 ευρώ να γαμήσεις ένα οχτάρι δηλαδή ψευδομοντέλο ή τα ίδια λεφτά να γαμήσεις 20 εφτάρια δηλαδή απλώς ωραίες γκόμενες?
Η απάντηση καθορίζει τα στάνταρντς έχει μεγάλη σημασία.
δεν δινω τετοια  χρηματα ποτε σαν συναλαγη, αισθάνομαι μλκας... Μουνια πιο καλα απο οτι γαμουσα κ γαμαω, δεν τπαρχουν, διαφορετικά λι άλλο στυλ υπαρχουν, αλλα πολλες απο αυτες που γαμαγα κ δουλευαν νοσοκομες πχ,ηταν πολυ ανωτερες σε εμφανιση απο επωνυμες, απλα δεν τοχαν ριξει στην καθαρη βιζιτα
Αυτο που συμφωνω μαζι σου, εμμεσως ειναι οτι το γκαπ πληρώνεται, υπαρχουν ομως καπιια λιμιτ απ, και αυτα εγω τα βαζω στα 100_150για γκαπ 25-30ετιας....διαφορες κ γκαπ  ηλγκιας 15χρονια πχ. ΔΕΝ πληρώνονται, ειναι φυσιολογικο για εκεί, εξ ου κ δεν πληρωνει ο ντερτυ πχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom