Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αυτό με τις Πολωνεζες και τα λεφτά πρεπε να τελειώσει το αστείο είναι παραπληροφορηση..Εχω ζήσει εκει και ξέρω καλύτερα απο τον καθένα..Πολωνεζες δεν ζητάνε τίποτα για αυτό πανε και εκεί αφραγκοι πακκστανοι και ινδοι που αλλού δεν είχαν ελπίδα. Οκ τρελές παρανοικες αλλα να ειμαστε σωστοι.
Εσυ απλα ψάχνεις σε κάθε χώρα την ιεροδουλη λογικο είναι.και Ελλάδα θα έβρισκες μια χαρά..Το γενικό συνολο όμως είναι τελείως διαφορετικό.

Δεν μπορεί να εχω συναναστραφει στην ζωή μου με 800+  Πολωνεζες και να μην μου έχει ζήτησε καμία ουτε σε φίλο μου που ζουν εκει.Και στην Ουκρανία καθε φορά που πάω ενα 30% να ζητάει αμεσα..είναι αλλη κουλτούρα άλλος πλανήτης.

Δε σου ζηταγανε γιατί σε εκοβαν απενταρο και είναι gentle.Οι Πολωνεζες δε θέλουν να σε καταστρέψουνε όπως οι Ουκρανές.Ζητάνε ανάλογα με αυτα που έχεις.
Είχα Πολωνεζες που δε ζηταγαν τίποτα και μόλις είδαν πλουτια,άρχισαν τις απαιτήσεις.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Για να καταλάβεις την διαφορά Πολωνίας Ουκρανίας θα σου πω μια ιστορία.2 χρόνια εκει που ζούσα και πήγαινα παντού ακόμα και στα μαγαζιά ποτέ δεν μου είχε πει κοπέλα θα μου πάρεις ενα ποτο?πολλές φορές κερνάγαν αυτές κιολλας και μετά εφερνα δεύτερο γύρο εγω.
Θυμάμαι ενα βράδυ wroclaw στο καφε manana ημουν κέντρο πίστα και χορεύα ξαφνικά βλέπω μια κούκλιτσα 25 χρόνων max. Με τον χορό έρχομαστε σε επαφή και αρχιζουμε να χορεύουμε.Μετα απο λίγο παμε μπαρ και μου λεει θα μου αγόρασεις ενα κοκτέιλ?ξαφνιαστηκα γιατί ηταν η πρώτη φορα μετα απο εναμιση χρόνο που μου το ζήτησε κοπέλα αυτο..Αρχίζουμε να μιλαμε και μου λεει δεν είμαι Πολωνεζα αλλα απο Ουκρανία και απλα σπουδαζω εδω!!! Δεν ειχα εκπαίδευτει και μου κακοφανηκε τρελα οπότε την παράτησα μετα απο λίγο.

Μετά με Ουκρανία έμαθα την κουλτούρα πως απλα κερνάς εσύ αλλα εκείνη την εποχή ηταν εξω απο την καθημερινότητα μου.
Αυτά τα γράφω απο εμπειρίες και άπειρο χρόνο εκει οπότε θελω να είμαι δίκαιος απέναντι σε Πολωνεζες οσο και να τις μην τις θέλω για άλλους λόγους!)

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
1
πεστε μερικά φοιτητικά μαγαζιά. Γενικά δεν είναι πιο ευκολο στην επαρχια για μη πληρωμενο; τα ρωσικα της linguaphone με καλύπτουν για συνεννόηση στην επαρχία;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
πεστε μερικά φοιτητικά μαγαζιά. Γενικά δεν είναι πιο ευκολο στην επαρχια για μη πληρωμενο; τα ρωσικα της linguaphone με καλύπτουν για συνεννόηση στην επαρχία;

Πιο εύκολο είναι επαρχία.Βασικά ρωσικά σε καλύπτουν απολυτα.Αμα μάθεις 2000 λέξεις είσαι εντάξει.Καθε μέρα 10 λέξεις,χρειάζεσαι 6 μήνες για βασικά ρωσικά.
Οι πιο πολλοί είναι τόσο στόκοι που δεν μπορούν ούτε 5 λέξεις τη μέρα να απομνημονεύσουνε.
Οι Τούρκοι μιλανε συνήθως βασικά ρωσικά γιατί είναι συνέχεια εκεί ως businessmen.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Saxon πήγαινε για καθαρές αγνες 20αρες..Αρκεί να έχεις νεανικο στυλ.forsage έχει χαλάσει τελείως αλλα μπορείς να παλεύεις μετα τις 4 εκει..Για ψιλοπρονιδια πας shooters και για ηλικες 28-35 μόνο Σάββατο στο caribbean.τις άλλες μέρες πολλες πουτανες εκει.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Δεν είναι ψεύτης φίλε !! Απλά το ενδεχόμενο να παει μια γυναίκα μαζί του χωρίς λεφτά φαντάζει ταξίδι στον Αρη για αυτόν !!

Απευθύνεται στα χειρότερα αρπακτικά καραπουτανάρες της χώρας, τις σπονσορέτες, που τον μαδάνε κανονικότατα και το θεωρεί αυτό γενικότερη συμπεριφορά !!

Εχω δεκάδες περιπτώσεις φίλων και συναδέλφων απο πολλές χώρες που κατεβάζουν γκόμενες για διακοπές απο όλη την ανατολική ευρώπη συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανιας. Τα τελευταία 10 χρόνια απο Ρωσσια και Ρουμανία εχω φιλοξενήσει πάνω απο 10 γκόμενες.Και πέρα απο κάποια φιλοξενία και κεράσματα δεν πληρώνει κανείς τίποτα.

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε !!
τυπε τον Κμαν τον ξερουμε απο παλια, τοτε που εβαζε κοπυ πεϊστ απο αλλα φορουμς και τα παρουσιαζε για δικα του, τοτε που εβαζε βιντεο απο τσοντες για να μας πεισει οτι οι πολωνεζες γαμιουνται τσαμπα με μαυρους και τοτε που τον ξεβακωναν για τα δηθεν ταξιδια του στο Μινσκ που σε ενα τριημερο γαμησε ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ εκατο γκομενες και τον κυνηγανε τη KGB μετα (τα εχει πει στα αληθεια ολ αυτα)ενω τον ειχε στειλει για μερικες ωρες η δουλεια του. 

δεν ειναι κακο καποιος να ειναι ασχετος οπως ο Κμαν, η αγαμητο κοροϊδο οπως ο Κμαν. Το κακο ειναι ενας παθολογικος ψευτης, αγαμητος και κοροϊδο να προσπαθει να επιβαλλει πανω σε δυνατους παικτες οτι η μαλακια του ειναι το σωστο και το σωστο ειναι λαθος!

θα τον πηγαινω πιπα κωλο εμπλοκη συνεχεια τον μαλακα!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
και μόλις είδαν πλουτια
5648efd60ea6d75d7dd7bc264d38a85c.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για να καταλάβεις την διαφορά Πολωνίας Ουκρανίας θα σου πω μια ιστορία.2 χρόνια εκει που ζούσα και πήγαινα παντού ακόμα και στα μαγαζιά ποτέ δεν μου είχε πει κοπέλα θα μου πάρεις ενα ποτο?πολλές φορές κερνάγαν αυτές κιολλας και μετά εφερνα δεύτερο γύρο εγω.
Θυμάμαι ενα βράδυ wroclaw στο καφε manana ημουν κέντρο πίστα και χορεύα ξαφνικά βλέπω μια κούκλιτσα 25 χρόνων max. Με τον χορό έρχομαστε σε επαφή και αρχιζουμε να χορεύουμε.Μετα απο λίγο παμε μπαρ και μου λεει θα μου αγόρασεις ενα κοκτέιλ?ξαφνιαστηκα γιατί ηταν η πρώτη φορα μετα απο εναμιση χρόνο που μου το ζήτησε κοπέλα αυτο..Αρχίζουμε να μιλαμε και μου λεει δεν είμαι Πολωνεζα αλλα απο Ουκρανία και απλα σπουδαζω εδω!!! Δεν ειχα εκπαίδευτει και μου κακοφανηκε τρελα οπότε την παράτησα μετα απο λίγο.

Μετά με Ουκρανία έμαθα την κουλτούρα πως απλα κερνάς εσύ αλλα εκείνη την εποχή ηταν εξω απο την καθημερινότητα μου.
Αυτά τα γράφω απο εμπειρίες και άπειρο χρόνο εκει οπότε θελω να είμαι δίκαιος απέναντι σε Πολωνεζες οσο και να τις μην τις θέλω για άλλους λόγους!)

Τι μου λες?Εμένα μου ζηταγαν όλες αβέρτα κουβέρτα να τις κεράσω.Κατοβιτσε μια νύχτα νου έφυγαν 300 ευρώ στα κεράσματα.Καπου 10 πιπινες στο Energy2000 να έχουν κάνει ουρά για κέρασμα και χουφτο.
Οι Ουκρανεζες είναι κλασσικές.Εννοείται ενδιαφέρονται μόνο για υλική αποζημίωση.Αλλά οι Πολωνεζες δεν πανε πίσω.
Απλα σκέψου.Οταν Πολωνέζα οχταρι τραβήχτηκε μαζί σου τι ζήτησε.
Δεν ξέρεις την απάντηση γιατί δε συνέβη ποτέ.
Όταν όμως τράβηξα Πολωνέζα οχταρι ήθελε λεφτά όπως και η Ουκρανεζα οχταρι.Δεν κάνουν εκπτώσεις.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η Ελληνίδα οχταρι εννιαρι τι ζητάει?

Αρα πουτανες και οι Ελληνιδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εννοείται.Ολες οι high class γκομενες παγκοσμίως ζητάνε κασέρι.Σιγα μην πει η Σουηδεζα ή Γερμανίδα φεμινίστρια εννιαρι ήρθα μαζί σου για τον πουτσο δε θέλω λεφτά.
Και εδω καλοκοιταζουν οι Δυτικές μουνες άμα δουν καλή οικονομική κατάσταση,τι νομίζεις?
Απλα προτιμάω τα ευκολα και το excess με τις Σλαβες.Αλλοι στη θέση μου επιμένουν γερμανικά.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
O dirty μου εχει δειξει σε φωτο που ειναι μαζι τους εδω στην Ελλαδα πανω απο 10 γκομενες που εχει κατεβασει απο Ουκρανικη επαρχια , μια Ρωσσιδα απο Μοσχα πριν καιρο που την ειδα απο κοντα αφου ηπιαμε καφε ολοι μαζι ,και σημερα τα εισητηρια που τα εχει πληρωσει η ιδια πραγματι και την περιμενει εντος των ημερων(Ουκρανη).
Μεχρι 7αρια ,το λεει και το γραφει συνεχεια.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Εννοείται.Ολες οι high class γκομενες παγκοσμίως ζητάνε κασέρι.Σιγα μην πει η Σουηδεζα ή Γερμανίδα φεμινίστρια εννιαρι ήρθα μαζί σου για τον πουτσο δε θέλω λεφτά.
ρε γελοιε, αφου εισαι ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ τι συνεχιζεις να το παιζεις επαϊων γαμω το φελεκι μου γαμω? ΣΥΡΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
Και κατι αλλο που ηθελα να το γραψω απο καιρο και το ξεχνουσα.
Οδησσο(ΜΟΝΟ το καλοκαιρι) παιζουν σε μεσο ορο καλυτερα μουνια απο Κιεβο(απο αυτο που ειδα σε μια βδομαδα φυσικα)... εχει το αβανταζ το οτι κατεβαινουν για διακοπες πολλες Λευκορωσιδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μα αυτό είναι το θέμα.Αν το οχταρι αξίζει τόσο πολύ.Εγώ γράφω ένα οχταρι αξίζει όσο 20 εφταρια  και ένα εννιαρι όσο 20 οχταρια.
Ουκρανία πάω για οχταρια και πάνω δε με ενδιαφέρουν εφταρια.Αν θέλω μετριες πάω Πολωνία που είναι διπλα και φτηνότερα.
Δεν ανέχομαι ο Άραβας καμηλογαμης και ο καθυστερημενος Τούρκος να γαμανε καλύτερες γκομενες απο εμενα.
Ουκρανία αρνούμαι να ρίξω τα στάνταρ μου.Θέλει εφταρι να βγει μαζί μου?Το απορρίπτω γιατί δε μετράει.Τα σπρώχνω ολα στα οχταρια και πάνω.
Ουκρανία είναι ηλίθιο να ρίξεις τα στάνταρτς σου αν πας φορτωμένος.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και εδω καλοκοιταζουν οι Δυτικές μουνες άμα δουν καλή οικονομική κατάσταση,τι νομίζεις?
Απλα προτιμάω τα ευκολα και το excess με τις Σλαβες.Αλλοι στη θέση μου επιμένουν γερμανικά.

Τώρα έγινες και "παγκόσμιος" !! :2funny: :2funny: :2funny:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Οπως ειπε και ο Στ.Χιος, οταν γινει πολεμος δεν θα μεινει κεφαλι πουτανας σπονσορετς ορθιο!

Αντίθετα το combo Βαλκανικοί πύραυλοι με αιχμή το Balkan πέος κάνει θαύματα. Εδώ μικρη συλλογή πυραύλων για το επόμενο ταξίδι.
Θα αναστενάξει το Chi και οι προ από την επέλαση των Βαλκανιων  πουτσαράδωνφιλανθρωπων πουτσιστων σπονσσορων.
Θα πάω Μύκονο τον Αύγουστο με τα πιρανχας...Αλλά θα μείνω αθικτος,σκοπεύω να μη φάω πάνω από 3000 ευρώ το τετραήμερο.
Το Σάββατο επιδρομη Κίεβο για ολική επαναφορά.Θα χτυπήσω Chi και Carribean την ίδια νύχτα.Όσοι πιστοί του βαλκανιοπουτσισμου προσέλθετε για μυσταγωγία
Με ένα εικοσάρικο στην τσέπη άντε να κάνεις καμιά πίπα στο σερβιτόρο να σε κεράσει καμιά μπύρα.Εδώ μιλάμε για καμάκι σε προ μουνιά.Και Carribean ακόμα τα χρειάζεσαι τα 300 τσεπάτα. Συνήθως αρκούν λιγότερα αλλά άμα το τραπέζι πάει 75,με κατανάλωση δώρα ταξιά κτλ φτάνεις τελικά τη διακοσάρα τρακοσάρα. Εδώ οι μισοί πύραυλοι που θα θυσιαστούν το εφταήμερο στη λατρεία των ουκρανικών κώλων .
[quote author=Kman2 notid=89405 link=topic=20757.msg8314319#date=1525281343]Δεν κατάλαβες.Δεν της τα δίνεις όλα μαζί αλλά σταδιακά.Ανάλογα με το feedback που σου δίνει και το compliance.Π.χ. χέρι στο μπούτι 20 ευρώ,χέρι στον κώλο 10 ευρώ,γλωσσόφιλο 20 ευρώ,δαχτύλιασμα 50 ευρώ κτλ.Αυτό είναι το ίντρο στο σπόνσορινγκ. Πχ Πινακας Κρεοπωλειου, σπαλα, μπουτι,ποντικι,κτλ Θα πάω το επόμενο Σάββατο Chi να δω σε τι ποσά παίζουνε οι σπονσορέττες εκεί αν και έχω ένα προαίσθημα πόσο θα είναι. [/quote]
@Υπερβαλκανιε
, εχεις καμια συγγενεια με τον Βαλκανιο η τον Κμαν?

Μυστες να σας πω οτι η Ραυαν ειρ τον οκτωβρη τι κανει? Θα γαμανε οι σλαβοι τους σλαβους! οποιος μπρολαβε μπρολαβε!
Κμαν, κατι για αργοποριες εχει λεει ο δρομος προς κιεβο! Δεν μας σταματει τιποτα! Ασε που ξεκινανε πτησεις απο Βαγδατη!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τώρα έγινες και "παγκόσμιος" !! :2funny: :2funny: :2funny:

Mαλλον ειναι φετιχιστης ο τυπος απο οτι μπορω να καταλαβω. Εχει ως φετιχ την οικονομικη υποταγη, να χρηματοδοτει γυναικες αφειδως και αν δε το επιτρεπουν οι συνθηκες να εκπληρωσει τη φαντασιωση του με πουτανες, τοτε το γραφει για να το βιωσει καπως ψυχολογικα. Μαλιστα το επαναλαμβανει με μανια και εκσταση.
Επισης πρεπει να ειναι φετιχιστης με τις ψηλες, γιατι συνεχως το αναφερει και το προβαλλει. Ενδεχομενως να εχει και αλλα φετιχ, για τα οποια θα πληρωνει αδροτατα. Αλλα αυτα ισως τα ικανοποιει, οποτε δεν νοιωθει την αναγκη να το προβαλλει εδω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Mαλλον ειναι φετιχιστης ο τυπος απο οτι μπορω να καταλαβω. Εχει ως φετιχ την οικονομικη υποταγη, να χρηματοδοτει γυναικες αφειδως και αν δε το επιτρεπουν οι συνθηκες να εκπληρωσει τη φαντασιωση του με πουτανες, τοτε το γραφει για να το βιωσει καπως ψυχολογικα. Μαλιστα το επαναλαμβανει με μανια και εκσταση.
Επισης πρεπει να ειναι φετιχιστης με τις ψηλες, γιατι συνεχως το αναφερει και το προβαλλει. Ενδεχομενως να εχει και αλλα φετιχ, για τα οποια θα πληρωνει αδροτατα. Αλλα αυτα ισως τα ικανοποιει, οποτε δεν νοιωθει την αναγκη να το προβαλλει εδω.

Ήμασταν μαζί Κρακωβ,είδες τι ωραία ήταν.Ποσα μουνακια.Ημασταν Cocco είχε 3 γκομενες όλο το μαγαζί και η μία ανταποκρινοταν.Φαντάσου τι γινόταν το ΣΚ.
Και είχε και τα Pijalna κτλ.
Εντάξει αν σκέφτεσαι ρεαλιστικα τι με θέλει εμένα η πίπινα,δεν πας μακριά.
Αλλά αν σκέφτεσαι τις γαμαω χαλαρά όλες,βρίσκεις την άκρη.Και αυτές πεος θελουνε αρκεί να βρεις τον τρόπο.
Πρέπει να εκπέμπεις ένα vibe,και η Πολωνη αλλιώς ανταποκρίνεται αν καταλάβει ότι τη θες έστω για γλυφοκώλι και αλλιώς αν νιώσει ότι δεν τη χρειάζεσαι.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Η εναλλακτικά αντί για φετιχιστής είναι κομπλεξικός !!! :grin: :grin:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Εντάξει αν σκέφτεσαι ρεαλιστικα τι με θέλει εμένα η πίπινα,δεν πας μακριά. Αλλά αν σκέφτεσαι τις γαμαω χαλαρά όλες,βρίσκεις την άκρη.Και αυτές πεος θελουνε αρκεί να βρεις τον τρόπο.Πρέπει να εκπέμπεις ένα vibe
Ορισμος του Οραματισμου! Το συμπαν συνωμοτει υπερ-βαλανιοπουτσισμου!
Και αυτές πεος θελουνε αρκεί να βρεις τον τρόπο.Πρέπει να εκπέμπεις ένα vibe, και η Πολωνη αλλιώς ανταποκρίνεται αν καταλάβει ότι τη θες έστω για γλυφοκώλι και αλλιώς αν νιώσει ότι δεν τη χρειάζεσαι.
Λογικο Βαλκανικο συμπερασμα...
Πεος = γλυφοκωλι , Αρα το Καυλι = Χ ?
Κουιζ δυνατους δυνατους πορνοχυστες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom