Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.175
Πόντοι
3.656
Οντως ο Ντέρτυ ρίχνει τα στάνταρντς.Φυσικά αν ρίξεις τα στάνταρντς ξοδεύεις πολύ λιγότερα.
Αν είσαι εξάρι και χτυπήσεις εξάρια θα ξοδέψεις 5 φορές λιγότερα από ό,τι αν χτυπήσεις εφτάρια και 20 φορές λιγότερα από ό,τι αν χτυπήσεις οχτάρια.
Αυτά που ξοδέυω εγώ έχουν να κάνουν με χτύπημα 3 φορές και πάνω από την αντικειμενική σου αξία π.χ. αν σαν πεντάρι πας για οχτάρια και πάνω.Τότε αυξάνεται δυσθεώρητα το κασέ.
Εννοείται για πεντάρια,εξάρια δε θα ξόδευα τίποτα θα το έπαιζα και ζιγκολό,κελεπούρι.Οσο αυξάνει το επίπεδο μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις.
δεν ριχνει τα στανταρντ
Απλα γαμαει πιο μεγαλες ηληκιες κ με υποτίθεται προοπτική...
Αυτό είναι, δεν τπαρχει γκαπ δεν υοαρχει αναταλαγμα εκτος τα γνωστα κερασματα βολφες κλπ
Κι εγω καποιες φορες γαμησα μουναρες 35+,σπάνια αλλα το εκανα, γιατι ειναι μια ηληκια που η πολυ μουναρα ξεσκιζεται εντελως κ την βρισκω μ αυτο
Αλλα βασικα το μενου ειναι στα 19-23..οπου ειναι το πιο ιζυγκοινγκ κοινο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν δινω τετοια  χρηματα ποτε σαν συναλαγη, αισθάνομαι μλκας... Μουνια πιο καλα απο οτι γαμουσα κ γαμαω, δεν τπαρχουν, διαφορετικά λι άλλο στυλ υπαρχουν, αλλα πολλες απο αυτες που γαμαγα κ δουλευαν νοσοκομες πχ,ηταν πολυ ανωτερες σε εμφανιση απο επωνυμες, απλα δεν τοχαν ριξει στην καθαρη βιζιτα
Αυτο που συμφωνω μαζι σου, εμμεσως ειναι οτι το γκαπ πληρώνεται, υπαρχουν ομως καπιια λιμιτ απ, και αυτα εγω τα βαζω στα 100_150για γκαπ 25-30ετιας....διαφορες κ γκαπ  ηλγκιας 15χρονια πχ. ΔΕΝ πληρώνονται, ειναι φυσιολογικο για εκεί, εξ ου κ δεν πληρωνει ο ντερτυ πχ

Ο Ντέρτυ δεν πάει καν με μη ΜΙΛΦ.Χαίρω πολύ αν δεν πας με γκόμενες πάνω από 10 χρόνια μικρότερες,πάνω από 10 πόντους ψηλότερες,fit,γυμνασμένες,περιποιημένες,με ακριβά ρούχα,τσάντες κτλ,αν όλα αυτά τα απορρίπτεις και ρίχνεις τα στάνταρτς,πας στο χωριό,ναι θα βρεις φτηνότερες.Αλλά θα μειώσεις ποιότητα ποσότητα.
Αν θες μουνάρες,μικρές,περιποιημένες,στην τρίχα,μοντελοειδείς με όλα,κοινωνική ζωή,χαιλίκια,κουλτούρα,ταξίδια,υψηλή ζωή τότε θα τα σκάσεις.Μιλάμε για τελείως διαφορετικό κασέ.
Και πάλι Ουκρανία αυτό είναι προσιτό στο μέσο καλοβαλμένο ψώλωνα της Δύσης,Ρωσία κτλ έχει ξεφύγει τελείως.
Αυτά δηλαδή που θέλει η αντίστοιχη Δυτική για μια μέρα τα θέλει η Μεσογειακή το τριήμερο,η Ρωσίδα την εβδομάδα και η Ουκρανή το μήνα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.175
Πόντοι
3.656
Ο ντερτυ αν του κατσει μια φαση, πολυ πιθανο κ του το ευχομαι, σε ενα χρονο θα τον κοιταμε με το κυαλι και σε ποσοτητα κ σε ποιότητα ... :tits:
Μακαρι να του κατσει.. Κατι θα ωφεληθουμε κι εμεις ειδικα απο το 2019,που θαχω κι άπειρο φρη ταιμ  :fuck2:
Μνησθητι μι ντερτυ οταν ελθεις εν τη βασιλεια σου  :heavymetalbig:  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο ντερτυ αν του κατσει μια φαση, πολυ πιθανο κ του το ευχομαι, σε ενα χρονο θα τον κοιταμε με το κυαλι και σε ποσοτητα κ σε ποιότητα ... :tits:
Μακαρι να του κατσει.. Κατι θα ωφεληθουμε κι εμεις ειδικα απο το 2019,που θαχω κι άπειρο φρη ταιμ  :fuck2:
Μνησθητι μι ντερτυ οταν ελθεις εν τη βασιλεια σου  :heavymetalbig:

Δεν του κάθεται.Παγκοσμίως βελτιώνονται τα πράγματα για εμάς τους σπόνσορες όχι τους ερωτοτουριστες.
Οι ερωτοτουρίστες θα ρίχνουν συνεχώς επίπεδο και εμείς θα ανεβάζουμε συνεχώς επίπεδο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.175
Πόντοι
3.656
Δεν του κάθεται.Παγκοσμίως βελτιωνονται τα πραγματα για εμας τους σπονσορες οχι τους ερωτοτουριστες.
να στο κανω λιανα που λεν στο χωριο μου
Αν θαχει μονιμη διευθυντικη θέση στην Ουκρανία. Κι ειδικα σε μουνιμανα επαρχιακη μεγαλη πολη, με 50μουνια μεχρι 20-25 γυρω του, βελτιώνεται και παραβελτιωνεται σε χρονο dt

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
να στο κανω λιανα που λεν στο χωριο μου
Αν θαχει μονιμη διευθυντικη θέση στην Ουκρανία με 50μουνια μεχρι 25 γυρω του, βελτιώνεται και παραβελτιωνεται σε χρονο dt

Ουκρανία οι έξω γαμάνε καλύτερα από τους μέσα.Οι μέσα θεωρούνται losers που απέτυχαν στη χώρα τους ενώ οι έξω λεφτάδες.
Ουκρανία είναι πάντα καλύτερα να λες οτι μένω Δύση παρά οτι μένω Ουκρανία.Μένω Ουκρανία ίσον πάμφτωχος,μπατίρης,αξιολύπητος.Καμία προοπτική για γκόμενα για άλμα.

D

dude901123

Επισκέπτης
Ο Ντέρτυ δεν πάει καν με μη ΜΙΛΦ.Χαίρω πολύ αν δεν πας με γκόμενες πάνω από 10 χρόνια μικρότερες,πάνω από 10 πόντους ψηλότερες,fit,γυμνασμένες,περιποιημένες,με ακριβά ρούχα,τσάντες κτλ,αν όλα αυτά τα απορρίπτεις και ρίχνεις τα στάνταρτς,πας στο χωριό,ναι θα βρεις φτηνότερες.Αλλά θα μειώσεις ποιότητα ποσότητα.
Αν θες μουνάρες,μικρές,περιποιημένες,στην τρίχα,μοντελοειδείς με όλα,κοινωνική ζωή,χαιλίκια,κουλτούρα,ταξίδια,υψηλή ζωή τότε θα τα σκάσεις.Μιλάμε για τελείως διαφορετικό κασέ.
Και πάλι Ουκρανία αυτό είναι προσιτό στο μέσο καλοβαλμένο ψώλωνα της Δύσης,Ρωσία κτλ έχει ξεφύγει τελείως.
Αυτά δηλαδή που θέλει η αντίστοιχη Δυτική για μια μέρα τα θέλει η Μεσογειακή το τριήμερο,η Ρωσίδα την εβδομάδα και η Ουκρανή το μήνα.

Σου ρίχνω 20 πόντους και περιμένω γκόμενα ψηλοτερη από εμένα που πλήρωσε τα εισιτήρια της μόνη της και την περνάω -10 χρόνια. Εγώ το έχω γράψει παλιότερα.. δεν με ενδιαφέρουν οι πολύ μικρές 18-22 γιατί με αυτό συναναστρέφομαι καθημερινά και μερικές φορές τρώω για να υπενθυμίζω στον εαυτό μου γιατί δεν μου αρέσει. Η συγκεκριμένη ηλικία δεν μου αρέσει. Το 5-10 χρόνια μικρότερη είναι αυτό που εγώ γουστάρω. Αν γούσταρα το -20 θα καθόμουν ελλάδα που το βρίσκω ευκολότερα. Γούστα είναι αυτά.. περί ορέξεως κολοκυθόπουτσα(σικ).

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.175
Πόντοι
3.656
Ουκρανία οι έξω γαμάνε καλύτερα από τους μέσα.Οι μέσα θεωρούνται losers που απέτυχαν στη χώρα τους ενώ οι έξω λεφτάδες.
Ουκρανία είναι πάντα καλύτερα να λες οτι μένω Δύση παρά οτι μένω Ουκρανία.Μένω Ουκρανία ίσον πάμφτωχος,μπατίρης,αξιολύπητος.Καμία προοπτική για γκόμενα για άλμα.
δεν θα παει να την βγαλει σαν μπατιρης
Σαν υπάλληλος εξωτερικού θα ειναι..
Μια χαρα θαναι εκει που θα πάει, αν κι εφοσον παει
Το περιθώριο χρονου ειναι πολυ βασικο
Οταν εμενα μολδαβια μονιμα γαμουσα μουνια που δεν το πιστευα. Πολλες απο αυτες με περναν τηλ μετα πο το καμακι σε ανυποπτο χρόνο. Μετα αλο 7,10,15μερες
Οταν δηκ ξελασκαριζαν απο τους δικους τους
Ο χρονος κι η μόνιμη παραμονη ειναι μεγαλο συν κι οχι πλην
Κι ο ιειος Τασο εδρεψε δαφνες σαν μόνιμος, οχι σαν περαστικος στο ιδιο μερος
Εννοεκται νασαι πανω απο τον οικονομιμο μεσο ορο του περίγυρου παντα οχι να ψαχνεις τρια ευρω να συμπλξρωσεις το δεκαρικο...  :happy:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σου ρίχνω 20 πόντους και περιμένω γκόμενα ψηλοτερη από εμένα που πλήρωσε τα εισιτήρια της μόνη της και την περνάω -10 χρόνια. Εγώ το έχω γράψει παλιότερα.. δεν με ενδιαφέρουν οι πολύ μικρές 18-22 γιατί με αυτό συναναστρέφομαι καθημερινά και μερικές φορές τρώω για να υπενθυμίζω στον εαυτό μου γιατί δεν μου αρέσει. Η συγκεκριμένη ηλικία δεν μου αρέσει. Το 5-10 χρόνια μικρότερη είναι αυτό που εγώ γουστάρω. Αν γούσταρα το -20 θα καθόμουν ελλάδα που το βρίσκω ευκολότερα. Γούστα είναι αυτά.. περί ορέξεως κολοκυθόπουτσα(σικ).

Βασικά όλοι θέλουν να γαμησουν πιπίνια εικοσάρες ακόμα και 30 χρόνια μικρότερες από τους ίδιους και όχι ΜΙΛΦς.Αυτο είναι εφικτό μόνο Ουκρανία στην Ευρώπη.
Κανείς δε θα δώσει σε ΜΙΛΦ περισσότερα απο ότι σε δεκαοχταρα για να τη γαμησει.Για ίδια τιμή όλοι θα επιλέξουν τη μικρότερη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εμένα μου αρέσουν τα μοντέλα όπως αυτα στο Victoria's Secrets.Ουκρανία γαμας τέτοιες έναντι του αντιστοιχου αντιτιμου,Δύση είναι πρακτικά απροσιτες σε συνήθεις ψωλαράδες.
.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.175
Πόντοι
3.656
Εμένα μου αρέσουν τα μοντέλα όπως αυτα στο Victoria's Secrets.Ουκρανία γαμας τέτοιες έναντι του αντιστοιχου αντιτιμου,Δύση είναι πρακτικά απροσιτες σε συνήθεις ψωλαράδες.
.
genika στον δυτικο κοσμο αν εισαι πανω απο 35 χωρις καποια θεση ισχυος εναντι στις καβλετες πιανεις τα @@ σου
μονο σχεσεις κ βασανα τετοια,κι αυτα αν εισαι ανω του μεσου ορου
ουκρανια οντως οποιος πληρωσει μπορει να ζησει το μυθο του...
αλλα μπορει να τον ζησει κ χωρις να χαλασει τα μαλλιοκεφαλα του...

• Like
Αντιδράσεις: flynow
D

dude901123

Επισκέπτης
Μακαρι να του κατσει.. Κατι θα ωφεληθουμε κι εμεις ειδικα απο το 2019,που θαχω κι άπειρο φρη ταιμ  :fuck2:
Μνησθητι μι ντερτυ οταν ελθεις εν τη βασιλεια σου  :heavymetalbig:  :grin:
Ότι θα πάω είναι με τα σημερινά δεδομένα 99% σίγουρο, όπως σίγουρο είναι ότι το σπίτι μου και οι επαφές μου θα είναι ανοιχτές στους λίγους και εκλεκτούς που τόσα χρόνια εδώ μέσα μοιράστηκαν όσα γνώριζαν αντί να μας τα σπάνε με την αυτοπροβολή τους.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.175
Πόντοι
3.656
Ότι θα πάω είναι με τα σημερινά δεδομένα 99% σίγουρο, όπως σίγουρο είναι ότι το σπίτι μου και οι επαφές μου θα είναι ανοιχτές στους λίγους και εκλεκτούς που τόσα χρόνια εδώ μέσα μοιράστηκαν όσα γνώριζαν αντί να μας τα σπάνε με την αυτοπροβολή τους.
βλεπω τον θειο να πηγαιοερχετε Μινσκ και εκει που θασαι.. Οχι τιποτ αλλο ειναι κ μεγαλος ανθρωπος μην μας βρει καμμια αυμφορα  :happy:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πάντως τώρα τελευταία εχω διαπίστωσει και εγω έντονα την απόλυτη υποταγή των Ελληνιδων απέναντι σε ξένους άντρες..Εγω βρεθεί σε 4 περίπτωσεις που οταν είναι ξένος κύριως Δυτικός αλλάζουν εντελώς χαρακτήρα και μάλιστα τρώνε και πουτσο..Οι δυο διαπιστωμενα γνωστες μου φάγανε. Και μιλαμε για  γκομενες ψυχρες που δύσκολα διναν ευκαιρία σε Έλληνα.
Αυτό οφείλεται κατα βαθος στην εσωτερική κατώτεροτητα που νιώθουν οι Έλληνες απέναντι στους Δυτικους. Ενα μείγμα βλαχιας (εχω ξαδέρφο στην Αμερικα που λέγανε παλιά) και φιγούρας ψευτογκλαμουριας ανευ λόγου (prada τσαντα με 5 ευρώ μέσα), που τις οδηγεί να ανοίγουν τα ποδια 180 μοίρες στον Γερμανό και Γάλλο που θα βρεθεί μπροστά τους!!Αποκτούν λιγη δοξα κατα τον μπερδεμενο Ψυχισμο τους!!Απαράδεκτο αλλα δυστυχώς ισχύει!!

Εχω αρχίσει και πιστεύω τους ξένους που γράφουν κατεβηκαμε Ελλάδα μια περίοδο και φάγαμε..Είναι πολλά τα κρούσματα!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
.

Οι γκόμενες που πόσταρες φωτογραφίες τους μόνο για καθαρίστριες θα δούλευαν στη Victoria Secret !! :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom