Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Paris papis είσαι ηλίθιος.Δεν έχεις σχέση με το άθλημα.
Δεν απαντώ στην αντίδραση.Άπλα σε χεζω όπως χεζουμε και ολόκληρη τη μεταπολίτευση.
Ψοφησατε.
αντε αυτοκτονα σε σουργελο

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Απο την μια ειναι καλο το οφθαλμολουτρο του Αρχηγου, παρα την την υπερβολη, απο την αλλη χανεται ο πολυτιμος χρονος του και κυριως γινονται β/πουτσιστικες παρερμηνιες!
μου γνωρίζει συνέχεια γκόμενες για παρτούζα ...Βγαινω Κρεσατικ μήπως σταύρωσω κανένα ινσταφακ ή ινσταdate ενώ βομβαρδίζουν οι ιντερνετικες...Και αν δεν κάτσει τίποτα πας Πουτανο σπονσορετς Carribean το βράδυ που λέει ο λόγος και βρίσκεις γκόμενα.
Κανε ξεσκαρταρισμα τωρα! Μην χανεις χρονο εαν δεν κατσουν. Κρατα την επαρχιωτισα και πες της να ερθει βολτα γερμανια. Κμαν, πηγαινε εξω να βρεις οτι εχεις να βρεις και να πιασουν τοπο τα λεφτα σου.
ΜΕΤΑ κανε αυτο που μπορεις να κανεις καλα!(οταν εισαι σε φορμα)
Να μας analυσεις τι γινεται με το μεταβαλλομενο μετωπο στο κιεβο, με την ελλειψη που ειδες και την γενικοτερη ουκρανικη κατασταση, εκτος κιεβου. Να συμπληρωσεις τις παρατηρησεις και των αλλων ταξιδευτων και ειδικα για εμας τους υπολοιπους που δεν ειμαστε στο sponsoring , αλλα στο semipro η pro η στα next door girls! Θελουμε, συμπτωματα, αιτιες, θεραπιες! (ακομα και εντος ευρωπης!!!)
Ps.
Στοχος, επαρχιακης Κατυουσας, ακομη να βληθει υπο βαλκανικους πυραυλους! Απολεσαμεν Σπονσορετς.Στοπ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Paris Paparis ο,τι μαλάκια και να λες ,ο,τι παρερμηνεία και να κάνεις στα αρχίδια μας.Ψοφησατε.Το γαμήσι είναι ανηλεές.
Δεν υπάρχει έλεος για τα τομάρια.Θα φάνε καυλί μέχρι να τους βγει από τα ρουθούνια.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Στοχος, επαρχιακης Κατυουσας, ακομη να βληθει υπο βαλκανικους πυραυλους! Απολεσαμεν Σπονσορετς.Στοπ
Απόψε θα πέσει  η ουκρανικη επαρχία απο βαλκανικούς πυραύλους   
rocket_1f680.png
rocket_1f680.png
rocket_1f680.png
rocket_1f680.png
rocket_1f680.png

Paris Paparis ο,τι μαλάκια και να λες ,ο,τι παρερμηνεία και να κάνεις στα αρχίδια μας.Ψοφησατε.Το γαμήσι είναι ανηλεές.
Δεν υπάρχει έλεος για τα τομάρια.Θα φάνε καυλί μέχρι να τους βγει από τα ρουθούνια.
αρχηγε μη συγχυζεσαι και συγκεντρωσου,περιμενουμε αποτελεσματα ,απόψε θα ειναι η μεγάλη δικαιωση σου απέναντι σε όσους σε αμφισβητουν  :bigdick: :bigdick: :bigdick:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
εχεις λαλησει απο την πολυ αγαμια

hqdefault.jpg

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Κιεβο καλυτερα σε διαμερισματα η απο σιτε (οι ιδιες πουτανες ειναι) ,με 60 ευρω 1 ωρα με 2 γαμησια ...
Οδησσο το ιδιο με 40 ευρω ...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τετάρτη η Τρίτη shooters Ladies night..το εχω ζήσει το σκηνικο αντίστοιχη Τετάρτη ..και μετά πας Πέμπτη και είναι άδειο το μαγαζί!! Είναι αυτό που λέω να μάθετε να ξεχωρίζετε που να βρίσκεται τον κατάλληλο χρόνο την κατάλληλη στιγμή..Μετά πάει κάποιος Παρασκευή τα βλέπει χάλια και λέει μουφα το shooters..Εμείς πιυ λέμε ακριβείς πληροφορίες ποτέ δεν ακολουθουνται και χάνονται μέσα στις φαντασίωσεις του kman.

Αν μου βρείτε ενα μαγαζί αλλού στην Ανατολική Ευρώπη έστω και μια μερα την εβδομάδα για λίγες ώρες να έχει τόσες γυναίκες θα αλλάξω προορισμό..Προκαλω τους Poland lovers να ποσταρουν videos. ερασιτεχνικα videos μιλαμε οχι τα στημένα Comercial!!

όπως είναι αυτές οι 50 γκομενες ανοίγεις ενα μπουκάλακι μπάρα με 15 ευρώ αραχτός ακριβώς απο πισω τους όρθιος οχι καθιστος..Αν δεν κάνεις κονε στην κατάσταση αυτή δεν θα εχεις ελπίδα πουθενά μέτα...Η αλλη επιλογή πας κατευθείαν caribbean σαν kamn να σκάσεις 150 για πουτανιτσα κατευθείαν σπίτι..Αυτά για Τετάρτη η τρίτη οταν έχει το Ladies night απο την ιστοσελίδα (συνήθως Τετάρτη)..πέμπτη θέλει αλλά!

Αν τώρα την Τρίτη δεν έχει Ladies night καλύτερα saxon για μικρούλες. Βασικά Τρίτες saxon μου έχει κάτσει καλύτερα απο Παρασκευες..θέλει γενικά να μάθεις τους αλγόριθμους.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Τετάρτη shooters Ladies night..το εχω ζήσει το σκηνικο αντίστοιχη Τετάρτη ..και μετά πας Πέμπτη και είναι άδειο το μαγαζί!! Είναι αυτό που λέω να μάθετε να ξεχωρίζετε που να βρίσκεται τον κατάλληλο χρόνο την κατάλληλη στιγμή..Μετά πάει κάποιος Παρασκευή τα βλέπει χάλια και λέει μουφα το shooters..Εμείς πιυ λέμε ακριβείς πληροφορίες ποτέ δεν ακολουθουνται και χάνονται μέσα στις φαντασίωσεις του kman.

Αν μου βρείτε ενα μαγαζί αλλού στην Ανατολική Ευρώπη έστω και μια μερα την εβδομάδα για λίγες ώρες να έχει τόσες γυναίκες θα αλλάξω προορισμό..Προκαλω τους Poland lovers να ποσταρουν videos. ερασιτεχνικα videos μιλαμε οχι τα στημένα Comercial!!

Με επιασε καταθλιψη!
Μονο γυναικες, και μονο κουκλιά!

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.644
Πόντοι
201
Δεν το διατύπωσα καλά..

Ο kman έχει αναφέρει τέτοια ποσά.
Εγώ σαν υπάλληλος στο πιο πλούσιο κρατίδιο της Γερμανίας,στο οποίο μάλιστα δεν κατοικεί ο kman,έχω να δηλώσω ότι τέτοια ποσά για υπαλλήλους μετανάστες τεχνικών ειδικοτήτων σαν τον Kman που ειναι καμιά 10χρόνια εδώ,δεν υφίστανται.

Ούτε φυσικά για μένα.

Υ.Γ.Λες να τον κράζω που δείχνει 50ευρα και στην ίδια σελίδα να γράφω ότι έχω μισθό 8.000
Τέσπα,η διατύπωσή μου ήταν χειρότερη κι από του Χάρη :S

Οκ το παίρνω πίσω το σχόλιο μου τότε!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είμαι με την 189 Buddha bar.Τέλεια.Δωρο bikini κτλ στα 200 ευρώ.Κοιτανε όλες ζαβλακωμένες όπως περπατάμε εδω.Έχει ακόμα πράμα.
Το μεσημέρι η υποψήφια νεα σπονσορετ δεν πέρασε την οντισιόν στο ρεστωραν.

58zXWx.jpg

Μέτρια πράγματα.Ίντερνετ τέλος.Μονο day game βρίσκεις καλο πράμα.

Η 189 δοκιμάζει το μαγιόπου της αγόρασα.

rs60Qp.jpg

Παίζουν και μουναρες πουτανες Buddha bar στη μπάρα αλλά είμαι με τη δικιά μου τώρα και κωλύομαι.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Πλάκα κάνεις...τι θεόμουνο είναι αυτό ρε φίλε???

#Μοιάζει με την Μόνικα Μπελούτσι!!! :heavymetalbig:
αυτο που δεν καταλαβες ομως τυπε, ειναι οτι το θεομουνο οταν ειδε τι καραγκιοζης πιθηκας αγαμητος ειναι ο Κμαν , του ΕΡΙΞΕ ΑΚΥΡΟ . Σιγα μην πανε αυτες με κακομοιρους φτωχομπινεδες σαν τον Κμαν. Η μουναρα τον μετρησε και τον ΕΦΤΥΣΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ κανονικα!

(δες λεπτομερεια την ξυνιλα στη μουρη της με τις μαλακιες που κανει ο αγαμητος ο Κμαν που προσπαθει να τραβηξει φωτογραφιαπου να φαινεται το "αυνανικο" του χερι να την ακουμπαει)  :2funny: :2funny: :2funny:

ο τυπος ειναι μεγαλο νουμερο και τον εχουνε παρει χαμπαρι! Γιαυτο μπορει και γαμαει μονο τριτοτεταρτες και αυτες ΜΟΝΟ αμα τις πληρωσει Χ10 την ταριφα που παιρνουν για να γαμιουνται με νανους και κοπροσκυλα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σκατά.Μου μάτωσε τον πούτσο η 189.Εντωμεταξύ της την πέσανε δύο μαλακες Ινδοί στο πεντάλεπτο που πήγα τουαλέτα στο Budha bar,πήγε να παίξει  τσαμπουκάς.

Εδώ το βαλκανικό μου χέρι χαϊδεύει το μπούτι της 189.Φυγανε πολλά σήμερα αλλά χαλάλι της.

Qnhr1v.jpg

DiZFnJ.jpg

4zJtx3.jpg

5oLjqn.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πλάκα κάνεις...τι θεόμουνο είναι αυτό ρε φίλε???

#Μοιάζει με την Μόνικα Μπελούτσι!!! :heavymetalbig:

Τέτοιες έχει δεκάδες χιλιάδες Κίεβο.Αν πάω έξω ή σε κλαμπ,χτυπάω για πλάκα μία.
Αν η γκόμενα δεν είναι πάνω από 180,σλιμ,εντυπωσιακή,δε σπονσοράρω.Το πολύ ένας πούτσος και τέλος.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Και οταν νυχτιατικα θα ηθελες να εισαι στο Μινσκ η στο Κιεβο η στην Πετρουπολη η στην Μοσχα ακους...

καλη ακροαση με μεγαλες τεραστιες αναμνησεις...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η 189 δοκιμάζει το μαγιόπου της αγόρασα.

rs60Qp.jpg

Πείτε με ανώμαλο αλλα τι σας αρέσει σε αυτο το όρθιο άκωλο ανορεξικο αγγούρι? Συγκρίνεται με ένα ωραίο φρέσκο 20χρονο φοιτητριακη next door? Αν θεωρείτε αυτο 9αρι μάλλον η υποκειμενικότητα ειναι τελικά κρίσιμος παράγοντας.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
Τετάρτη η Τρίτη shooters Ladies night..το εχω ζήσει το σκηνικο αντίστοιχη Τετάρτη ..και μετά πας Πέμπτη και είναι άδειο το μαγαζί!! Είναι αυτό που λέω να μάθετε να ξεχωρίζετε που να βρίσκεται τον κατάλληλο χρόνο την κατάλληλη στιγμή..Μετά πάει κάποιος Παρασκευή τα βλέπει χάλια και λέει μουφα το shooters..Εμείς πιυ λέμε ακριβείς πληροφορίες ποτέ δεν ακολουθουνται και χάνονται μέσα στις φαντασίωσεις του kman.

όπως είναι αυτές οι 50 γκομενες ανοίγεις ενα μπουκάλακι μπάρα με 15 ευρώ αραχτός ακριβώς απο πισω τους όρθιος οχι καθιστος..Αν δεν κάνεις κονε στην κατάσταση αυτή δεν θα εχεις ελπίδα πουθενά μέτα...Η αλλη επιλογή πας κατευθείαν caribbean σαν kamn να σκάσεις 150 για πουτανιτσα κατευθείαν σπίτι..Αυτά για Τετάρτη η τρίτη οταν έχει το Ladies night απο την ιστοσελίδα (συνήθως Τετάρτη)..πέμπτη θέλει αλλά!

Αν τώρα την Τρίτη δεν έχει Ladies night καλύτερα saxon για μικρούλες. Βασικά Τρίτες saxon μου έχει κάτσει καλύτερα απο Παρασκευες..θέλει γενικά να μάθεις τους αλγόριθμους.
planet de lux 8 martioy 2014 tτην περισσοτερη γυναικα που εχω δει στη ζωη μου -φιλιππουπολη και ημουν με ενα αλλο φιλο και εμεινα μαλακας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Διαπίστωσα ότι όταν βάζω φωτό από 170,λεπτές με ωραίο πρόσωπο αρέσουν πολύ εδώ,τις λένε μουνάρες ενώ εγώ με αυτές δεν ασχολούμαι και πάω για τις δίμετρες.
Αν ήταν κάποιος μαζί,θα του τις έδινα όλες αυτές,απλά συνοδεύουν τις μουνάρες και πρέπει να τις ταιζω και αυτές.
Μετά βέβαια γαμάς όποια θες κατά βούληση με τα αντίστοιχα δωράκια,ραντεβού κτλ βεβαίως.
Τώρα με παίρνει η μικρή από προχτές να συναντηθούμε αλλά είμαι ντεμί αφού έξω έχει τρελό daygame,βγήκε από χτες φοβερός ήλιος και το τίντερ έχει πάρει φωτιά,γέμισα match.Μεταξυ 17.00-23.00 με δεσμεύει κάθε μερα η 189.
Εδώ η μικρή από προχτές.Τα μέλη του φόρουμ λένε ότι αξίζει.Υπολογιζω θα κοστίσει καμία διακοσαριά σε δώρα,εξόδους και κυρίως χρόνο.

q5WIZF.jpg

Είδα χτες απίστευτα θεάματα κάτι ελεεινός Κινέζους και βρωμύλους Τούρκους με πολύ ωραίες γκόμενες.Μαλλον δε θα ποστάρω φωτό για να μην κάνετε εμετό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης το ίντερνετ είναι κάπως παγίδα σε ο,τι αφορά σπονσορέτς με την έννοια ότι έχουν αυξηθεί τα λαμόγια που απλά κοιτάνε να τα φάνε από τους ξένους.Εχει πέσει πολύ και η ποιότητα δε βρίσκεις τις ευκαιρίες που είχε πριν από δύο χρόνια.
Πολλές ασοβαρες γκόμενες τώρα και μέτριες.
Για αυτό το daygame είναι καλή λύση αφού αιφνιδιάζεις,δε σε περιμένουν να σε μαδησουνε όπως κάνουν στο ίντερνετ οργανωμένα αλλά παίρνεις την πρωτοβουλία και χτυπάς τους στόχους που θες.
Το ίδιο και τα κλαμπ σε μικρότερο βαθμό.
Αυτό πάντα έτσι ήτανε.Οταν πέφτει το βιοτικό επίπεδο ή φυγουν οι φραγκατοι όπως με τον πολεμο ή πριν με την κρίση,βγαίνουν διψασμένες στο ίντερνετ για λεφτά και υπάρχουν ευκαιρίες.
Όταν σταθεροποιειται η κατάσταση και ανεβαίνει η οικονομία εμφανίζονται τα λαμογια.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
planet de lux 8 martioy 2014 tτην περισσοτερη γυναικα που εχω δει στη ζωη μου -φιλιππουπολη και ημουν με ενα αλλο φιλο και εμεινα μαλακας
Ετσι ,Φιλιπουπολη παντα ηταν ανεβασμενη.
Το περισσοτερο μουνι που εχω δει σε κλαμπ(αναλογια και ποσοτητα) ηταν στο Ibiza στην Οντεσα καλοκαιρι του 14(λιγους μηνες μετα τον πολεμο).
1000 ατομα περιπου με 70% γκομενες και απο αυτο το ποσοστο οι μισες ηταν επιπεδου Chi ...
παραδεισος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom