Τετάρτη η Τρίτη shooters Ladies night..το εχω ζήσει το σκηνικο αντίστοιχη Τετάρτη ..και μετά πας Πέμπτη και είναι άδειο το μαγαζί!! Είναι αυτό που λέω να μάθετε να ξεχωρίζετε που να βρίσκεται τον κατάλληλο χρόνο την κατάλληλη στιγμή..Μετά πάει κάποιος Παρασκευή τα βλέπει χάλια και λέει μουφα το shooters..Εμείς πιυ λέμε ακριβείς πληροφορίες ποτέ δεν ακολουθουνται και χάνονται μέσα στις φαντασίωσεις του kman.
Αν μου βρείτε ενα μαγαζί αλλού στην Ανατολική Ευρώπη έστω και μια μερα την εβδομάδα για λίγες ώρες να έχει τόσες γυναίκες θα αλλάξω προορισμό..Προκαλω τους Poland lovers να ποσταρουν videos. ερασιτεχνικα videos μιλαμε οχι τα στημένα Comercial!!
όπως είναι αυτές οι 50 γκομενες ανοίγεις ενα μπουκάλακι μπάρα με 15 ευρώ αραχτός ακριβώς απο πισω τους όρθιος οχι καθιστος..Αν δεν κάνεις κονε στην κατάσταση αυτή δεν θα εχεις ελπίδα πουθενά μέτα...Η αλλη επιλογή πας κατευθείαν caribbean σαν kamn να σκάσεις 150 για πουτανιτσα κατευθείαν σπίτι..Αυτά για Τετάρτη η τρίτη οταν έχει το Ladies night απο την ιστοσελίδα (συνήθως Τετάρτη)..πέμπτη θέλει αλλά!
Αν τώρα την Τρίτη δεν έχει Ladies night καλύτερα saxon για μικρούλες. Βασικά Τρίτες saxon μου έχει κάτσει καλύτερα απο Παρασκευες..θέλει γενικά να μάθεις τους αλγόριθμους.