Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπικη γκομενα Ουκρανου 7.5.Ειδα σήμερα Αμερικάνο με οχταρι.

E0bg57.jpg

Οχταρι με Ουκρανό.Εκπληκτικά ωραία στο πρόσωπο.Μόνο Ουκρανία τα βλέπεις αυτά.

Fp1Erz.jpg

Χτύπησα οχταμισαρι στο Cym αλλά επιασα τα αρχιδια μου.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ετσι ,Φιλιπουπολη παντα ηταν ανεβασμενη.
Το περισσοτερο μουνι που εχω δει σε κλαμπ(αναλογια και ποσοτητα) ηταν στο Ibiza στην Οντεσα καλοκαιρι του 14(λιγους μηνες μετα τον πολεμο).
1000 ατομα περιπου με 70% γκομενες και απο αυτο το ποσοστο οι μισες ηταν επιπεδου Chi ...
παραδεισος!

Υπάρχει πλέον τίποτα εκεί Τάσο να κάνουμε ένα ταξιδάκι ή τα έκαψε και εκει η Ευρωπαική Ένωση?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Υπάρχει πλέον τίποτα εκεί Τάσο να κάνουμε ένα ταξιδάκι ή τα έκαψε και εκει η Ευρωπαική Ένωση?
Εχω να παω καμια πενταετια Φιλιπουπολη , ο volcano που μενει εκει γνωριζει σαφως πολυ καλυτερα τι παιζει ακριβως τωρα.
Σταρα Ζαγορα που ημουνα προσφατα κατι κινειται ,καμια σχεση βεβαια με το παρελθον αλλα δεν το λες και εντελως καμενο το μερος ,ειχα παει ομως με φιλο που ειχε σπουδασει εκει και αυτο ειναι μεγαλο αβανταζ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Πείτε με ανώμαλο αλλα τι σας αρέσει σε αυτο το όρθιο άκωλο ανορεξικο αγγούρι? Συγκρίνεται με ένα ωραίο φρέσκο 20χρονο φοιτητριακη next door? Αν θεωρείτε αυτο 9αρι μάλλον η υποκειμενικότητα ειναι τελικά κρίσιμος παράγοντας.

Δεν έχω δει φάτσα,αλλά αν και η φάτσα κινείται στα ίδια επίπεδα τότε με εντελώς αντικειμενικά κριτήρια θα μπορούσε να είναι 9άρι.
Είναι η γκόμενα που θα μπορούσε να περπατησει σε μια πασαρέλα,να συμμετέχει σε διαγωνισμό καλλιστειων,να βάλει όποιο φόρεμα θέλει,να την βολτάρεις και να πέφτουν σαγόνια,να διαφημίζει μαγιό στην τηλεόραση.

Οι next door φοιτητριούλες(με τις ατέλειές τους :2funny: ) που αναφέρεσαι συνεχώς,είναι για να διαφημίζουν κανά φαρινάπ ή καμιά σερβιέτα.

Αν η πρώτη βιζιτάρει και ζητήσει σε χώρα με δυνατή οικονομία 200ευρώ/ώρα θα τα παρει,αν παει η next door να ζητήσει 200ευρώ/ώρα θα της κλείσουν την πόρτα στη μούρη.

Εντάξει,δε συμφωνώ που ο kman έχει βγάλει όλες τις γκόμενες κάτω από 1.80 μπάζα,αλλά το να γράφουμε σαν τον Alex71 είναι το άλλο άκρο.
Δεν νομίζω ότι η πλειοψηφία των αντρών κυνηγάει next door κοπέλες με ατέλειες,όλοι ψάχνουμε το βέλτιστο δυνατο με γνώμονα αντικειμενικά κριτήρια.

Ο kman με όλες τις σάλτσες που βάζει,την ψευδαίσθηση που ο ίδιος έχει δημιουργήσει για να ζει ευτυχισμένος σε αυτή,γαμάει μουνιά πολλά επίπεδα παραπάνω από όσο οι προδιαγραφές του είχαν ορίσει.
Αυτη είναι η ουσία.
Οτι πληρώνοντας, χρυσοπληρώνοντας πιο σωστά,έχει βρει τον τρόπο να ικανοποιεί τον εαυτό του,με μουνιά που τα περοσσότερα ο μέσος Έλληνας της ηλικιας του δεν έχει δει ούτε ζωγραφιστά.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Τα βλεπεις και Μολδαβια , πιο σπανια φυσικα αλλα υπαρχουν.

Σε πολλές χώρες τα βλέπεις Τάσο,απλά είναι ένα από τις γνωστά παραπλανητικά post του kman..

Ο kman μέσα από videoclip τραγουδιών :rolleyes:,promo clips από nightclub,κ.λ.π. προσπαθεί να δείξει μια εικόνα που φυσικά απέχει από την πραγματικότητα.
Είναι σαν να πάω να postάρω σε ξένο forum ένα videoclip της Στικούδη,την Ιννα Σιδέρη να χορεύει στην μπάρα και να παρουσιάζω δήθεν την Ελλάδα..

Επίσης έχει postάρει και άλλες φορές φωτό σαν την παραπάνω,χωρις να ξέρει τι ρόλο βαράει ο τύπος.
Όπως και έχει postάρει μεσήλικες πορνοτουρίστες με 20χρονες,χωρίς να λέει ότι είναι πορνοτουριστες..
Αλλά γράφει:"Είδα ξενο χάλια,να καμακώνει 8άρι" :jerking:

Ωραία λοιπον,postάρω και εγω μια τυχαία αντιπροσωπευτικη φωτό από Ελλάδα.

1035_ALIMONOY_VARDINOGIANIS_14102010.jpg

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
^ Ακριβως , ποσταρει φωτογραφιες απο την καθημερινοτητα της Α.Ευρωπης για ποιο λογο?
αφου οι περισσοτεροι που γραφουμε εδω τα γνωριζουμε ηδη πολυ καλα , δεν υπαρχει νοημα ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ουκρανικο οχταρι με τη μαμά.

3rJjwL.jpg

RRNaeU.jpg

Μέχρι τώρα έχω χτυπήσει τρία οχταρια.Δεν κάθονται για instadate.Τέλεια μέρα για day game όλες οι μουνιτσες έξω.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Αντε να βαλω και εγω δυο καραπουταναρες  :grin: απο το Ibiza club , ε και?

Συνημμένα

• n49J7smpkos (2).jpg
    n49J7smpkos (2).jpg
    264,9 KB · Εμφανίσεις: 62

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ζόρικο το daygame.Ελιωσα από την κούραση.Δεν έχω τις αντοχές του παρελθόντος.Παντως αξίζει.Λιγες αναλογικά μουνάρες σε σχέση με παρελθόν αλλά έχει ευκαιρίες.Σημερα ίσως μετά τα κλασσικά ραντεβού να πάω Carribean αν δεν ψοφήσω από την κούραση.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ζόρικο το daygame.Ελιωσα από την κούραση.Δεν έχω τις αντοχές του παρελθόντος.Παντως αξίζει.Λιγες αναλογικά μουνάρες σε σχέση με παρελθόν αλλά έχει ευκαιρίες.Σημερα ίσως μετά τα κλασσικά ραντεβού να πάω Carribean αν δεν ψοφήσω από την κούραση.

Δεν πας και ενα shooters πρωτα να μας πεις τι παιζει να πάρουμε και καμια  πληροφορια.Να εκτιμησουμε την τωρινή κατάσταση. Τετάρτη σημέρα Ladies Night.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Τι λετε μωρε πορνο Βαλκανιοι! ΒΠ=Κμαν!!! Με το υψος μετριεται το 8αρι/9αρι/10αρι? Αντε ρε που τα εχετε βαλει με το στρεμα τα μουνια! Ανα ποσα cm/m ?
Το μουνι μετριεται με της ψωλης το πυρρωμα και της καρδιας το αιμα! Δεν ειπαμε οτι δεν θα δοκιμασουμε, να κανουμε το κομματι μας οπως ο Αρχηγος αλλα...
Καλα τα Ξοανα, τα Ξυλαγγουρα και οι Ψηλες, αλλα για λιγο!

@Kman, επρεπε να ειχεις διπλα σου, βοηθους, εμενα και τον ΔρΕρωτα να ξεσκαρταρουμε τις ταπες κατω απο 180, για να βρεις την ησυχια σου! Ο ΔρΛΟΒ θα αρχισει να σαλταει απο μπαλκονια εαν ξαναπεις για τα μπαζα των 1.70+, μαζι και εγω!
@ΒΠ, η μανταμ στην φωτο απο ελλαδα, μαλλον εχει σπασει λιγο! Τυπικος μικρομετοχος με τυπικη ελλεηνιδα.
Ps
ΚΜΑΝ πηγαινε Shooters αποψε! Σου βαζω το ταξι με κραουντ φαντινκ! Πηγαινε μονος για βιντεο Η Παρε και την 1.70 για ξεκαρφωμα...πχ τις δινεις κανα 20/50αρικο και σου φερνει καμια φρεσκια φοιτητρια (φ.φ.) 186cm. Ποτε θα ξαναβρεις τετοια ευκαιρια? Του χρονου μπορει να κανουν ερασμους στην Πολωνια!

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Δεν έχω δει φάτσα,αλλά αν και η φάτσα κινείται στα ίδια επίπεδα τότε με εντελώς αντικειμενικά κριτήρια θα μπορούσε να είναι 9άρι.
Είναι η γκόμενα που θα μπορούσε να περπατησει σε μια πασαρέλα,να συμμετέχει σε διαγωνισμό καλλιστειων,να βάλει όποιο φόρεμα θέλει,να την βολτάρεις και να πέφτουν σαγόνια,να διαφημίζει μαγιό στην τηλεόραση.

Οι next door φοιτητριούλες(με τις ατέλειές τους :2funny: ) που αναφέρεσαι συνεχώς,είναι για να διαφημίζουν κανά φαρινάπ ή καμιά σερβιέτα.

Αν η πρώτη βιζιτάρει και ζητήσει σε χώρα με δυνατή οικονομία 200ευρώ/ώρα θα τα παρει,αν παει η next door να ζητήσει 200ευρώ/ώρα θα της κλείσουν την πόρτα στη μούρη.

Εντάξει,δε συμφωνώ που ο kman έχει βγάλει όλες τις γκόμενες κάτω από 1.80 μπάζα,αλλά το να γράφουμε σαν τον Alex71 είναι το άλλο άκρο.
Δεν νομίζω ότι η πλειοψηφία των αντρών κυνηγάει next door κοπέλες με ατέλειες,όλοι ψάχνουμε το βέλτιστο δυνατο με γνώμονα αντικειμενικά κριτήρια.

Ο kman με όλες τις σάλτσες που βάζει,την ψευδαίσθηση που ο ίδιος έχει δημιουργήσει για να ζει ευτυχισμένος σε αυτή,γαμάει μουνιά πολλά επίπεδα παραπάνω από όσο οι προδιαγραφές του είχαν ορίσει.
Αυτη είναι η ουσία.
Οτι πληρώνοντας, χρυσοπληρώνοντας πιο σωστά,έχει βρει τον τρόπο να ικανοποιεί τον εαυτό του,με μουνιά που τα περοσσότερα ο μέσος Έλληνας της ηλικιας του δεν έχει δει ούτε ζωγραφιστά.

Μπορει η γκομενα να ειναι 1.80-1.90-2.00 οσο θες... ναι εχει και πολυ λεπτο σωμα και μπορει να φορεσει οποιοφορεμα θελει αλλα να ειναι και μοντελο...Σου δινει και στατους ? ναι σου δινει αφου μπορεις να λες τι μοντελο κυκλοφορω.. Αυτο που ειπε ο φιλος και εχει δικιο ειναι οτι ειναι εντελως αγκαβλε... εντελως ομως...

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Sorry νεο-Βαλκανιοι το ξεχασα! ...Λευτερια στα ανυποτακτα Παστακια!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Οι γκομενες του κμαν εκτος απο τρεις τεσσερις απο λβοβ που ειχε ναλει πιο παλια  κ κανα δυο μιλφ πολωνες ειναι γενικως αγγουρια
Δεν ειμαι υπερ των νεξτ ντορ, ειμαι υπέρ των μουναρων
Κι αυτες που βαζει ι κμαν δεν ειναι μουναρες
Το υψος ειναι το κριτηριο
Μια εξισου ωραια κ σεξυ στο 1.65 μποι ας πουμε, οταν ειναι το οδιο σεξουαλικη στα 1.75αποθεωνεται, ως μουναρος  :heavymetalbig:
Δεν σημαινει ομως οτι οποιο αγγουρι είναι ανω του 1.75 ειναι κ μουναρα, σπανιως συμβαινει θαλεγα
Αν ισχυει αυτο τοτε ολες οι κλωσσες ελληνιδες θα προτιμανσουσαν προ δεκαπενταετιας  να πηδηχτουν με τον Φασουλα κι οχι τον Ρουβα αντιστοιχα
Ο κμαν καλα τα παει απο γκολ, στο θεμα ομως βαλιου ειναι υπο του μηδενος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ με την 189.

D6jkHr.jpg

Πάει ο πουτσακος,μάτωσε.Τερμα το σεξ για το υπόλοιπο του ταξιδιού.
Ας ελπίσουμε οι Ουκρανές να διδαχτουν κάτι απο την πολωνικη τους μετανάστευση και να βελτιωσουν το τσιμπουκι στο πιο τρυφερό.
Έχει κάτι θεομουνα Cym διπλα σε εμάς έχω χάσει τη μπάλα.Που να με αφήσει η δικιά μου?
Γαμω το στανιό μου πρέπει να ελιχθω αλλά έχω γίνει γκολ απο τα ξύδια.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Ετσι ,Φιλιπουπολη παντα ηταν ανεβασμενη.
Το περισσοτερο μουνι που εχω δει σε κλαμπ(αναλογια και ποσοτητα) ηταν στο Ibiza στην Οντεσα καλοκαιρι του 14(λιγους μηνες μετα τον πολεμο).
1000 ατομα περιπου με 70% γκομενες και απο αυτο το ποσοστο οι μισες ηταν επιπεδου Chi ...
παραδεισος!
πλοβντιβ ηταν παντα παρασαγας καλυτερο απο Σοφια για να γαμησεις
Απορω γιατι ολοι πηγαιναν σοφια αδου η αποσταση ηταν η ιδια σχεδον...
Τωρα ισως μονο εκει να παιζει κατι ακόμα για καμακια β ελλαδος
Υγ. Τασο ριξε ενα γρηγορο συγκριτικο κιεβ οδησου απο τα λιγα εστω που ειδες

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
πλοβντιβ ηταν παντα παρασαγας καλυτερο απο Σοφια για να γαμησεις
Απορω γιατι ολοι πηγαιναν σοφια αδου η αποσταση ηταν η ιδια σχεδον...
Τωρα ισως μονο εκει να παιζει κατι ακόμα για καμακια β ελλαδος
Υγ. Τασο ριξε ενα γρηγορο συγκριτικο κιεβ οδησου απο τα λιγα εστω που ειδες

kolko golqma istina e...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
:happy:
Εδώ με την 189.

D6jkHr.jpg

Πάει ο πουτσακος,μάτωσε.Τερμα το σεξ για το υπόλοιπο του ταξιδιού.
Ας ελπίσουμε οι Ουκρανές να διδαχτουν κάτι απο την πολωνικη τους μετανάστευση και να βελτιωσουν το τσιμπουκι στο πιο τρυφερό.
Έχει κάτι θεομουνα Cym διπλα σε εμάς έχω χάσει τη μπάλα.Που να με αφήσει η δικιά μου?
Γαμω το στανιό μου πρέπει να ελιχθω αλλά έχω γίνει γκολ απο τα ξύδια.
αυτη πχ για μενα ειναι 0
Αγγουρι
Δεν την γαμαω ουτε στην Ελβετία που ειναι αγονη γη
Καμμια πιπα αν εχει καβλοφατσα ναι
Για  γαμησι ομως... Θα της το χρεωνα....  :happy:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Μπορει η γκομενα να ειναι 1.80-1.90-2.00 οσο θες... ναι εχει και πολυ λεπτο σωμα και μπορει να φορεσει οποιοφορεμα θελει αλλα να ειναι και μοντελο...Σου δινει και στατους ? ναι σου δινει αφου μπορεις να λες τι μοντελο κυκλοφορω.. Αυτο που ειπε ο φιλος και εχει δικιο ειναι οτι ειναι εντελως αγκαβλε... εντελως ομως...

Το τι λες εσύ,εγώ ή ο DRLOVE,λίγη σημασία έχει.

Ρίξε μια ματιά με τι μουνιά κυκλοφορούν επιτυχημένοι αντρες(διάσημοι αθλητες,ηθοποιοί,επιχειρηματίες,κ.λ.π.),δηλαδή εκείνοι που έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν όποια γυναίκα θέλουν και πες μου αν μοιάζουν περισσότερο σε αυτήν που postαρε ο kman ή σαν αυτές που εννοεί ο DRLOVE.

Εδώ δεν γράφουμε με βάση τα γούστα μας,δεν έχει νόημα.
Μιλάμε όσο το δυνατό με αντικειμενικά κριτήρια για να βγαίνει άκρη.

Και εγώ που είμαι 1.90 όσες postάρει ο kman και είναι πάνω από 1.81-1.82 ξεφεύγουν για τα γουστα μου.Και το πιτσιρίκι που χαρακτήρισε αυτός 8άρι στην προηγούμενη σελίδα,εμένα μου φαινεται απλά λελέκι με αδιαφορη φάτσα.

Όμως αυτή που δοκιμάζει το μαγιό αν και 1.86 έχει γάμπα,γράμμωση,σε χέρι-πόδι,καμία σχέση με το λελέκι.
Αν έχει φάτσα τουλάχιστον 8,σαν city tour Θα θέριζε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom