panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Για τους Ιταλους Ισπανους και Πορτογαλους ισχυει οτι για τους Ελληνες.
Τους Internation τους παραδεχομαι ειναι πολυ δυνατοι παικτες οι υπολοιποι ειναι 'κοροιδαρες'
Οι Ιταλοι ειναι αλλος κοσμος σε Βορρα και Νοτο..Οι Νοτιοι ειδικα κατι Σικελοι που βλεπω στην Κερκυρα ειναι αθλιοι στο καμακι τους σωζει μονο που λενε italy αλλιως και οι Αλβανοι καλυτερα "χωνονται".Οι Βορειοι εχουν και ονομα και αλλη κλαση και ειναι συνηθως αυτοι που τραβανε το μουνι.Ευτυχως πορνο-μεταναστες πανε οι Νοτιοι μονο..οι Βορειοι δεν ειναι αναγκη να πανε γιατι Ρωμη-Φλωρεντια-Μιλανο μαζευει ολο το Σλαβικο μουνι που θελει να δει αυτα τα μερη.
Θυμαμαι οταν τραβιομουν με μια Ιταλιδα χορευτρια που ειχε ερθει Αθηνα ειχα φτυσει στο δρομο οταν ειχαμε βγει εξω και μουρμουραει κατι στα Ιταλικα και της λεω τι λες?Και μου απανταει οτι αυτα τα κανουν μονο οι νοτιοι(αυτη ηταν κοντα Μιλανο) για αυτο δεν τους θελει κανεις.Μου ειχε κανει εντυπωση ο ρατσισμος που ειχαν μεταξυ τους οσο συνεχιζαμε την κουβεντα.
Σκετικα παντως με ολους αυτους που λεμε Ιταλους(αμα μιλαμε για Βορρα),Ισπανους και Πορτογαλους ο Ελληνας ειναι δυστυχως στην καλυτερη ισαξιος επειδη λειπει το χρημα και η αιγλη του μερους..Πχ ο Ισπανος λεει θα σε παω Βαρκελωνη η αλλη ονειρευεται ο Πορτογαλος λεει θα σε παω Πορτο αν ο Ελληνας δεν εχει σπιτι σε νησι την γαμησε μολις την φερει στο Ισλαμαμπαν του κεντρου η αλλη θα νομιζει οτι κατεβηκε στην Καμπουλ!
Αυτο που ειναι το μεγαλο πλεονεκτημα μας οσο και να σας φαινεται περιεργο ειναι το υψος!και ευτυχως εκει τους παταμε
Αμα δειτε τα στοιχεια ο μεσος ορος σε υψος(αντρων) στην Ελλαδα ειναι
Greece 178.3 cm (5 ft 10 in)
Spain 173.1 cm (5 ft 8 in)
Portugal 173.7 cm (5 ft 8 1⁄2 in)
Turkey 173.6 cm (5 ft 8 1⁄2 in)
France 174.1 cm (5 ft 8 1⁄2 in)
Τους βαραμε στα αυτια και ειναι κατι που μου εχουν αναφερει ουκ ο λιγες Πολωνεζες οτι ξενερωνουν που οι Ισπανοι και οι Πορτογαλοι ειναι ταπες
Ολοι οι Λατινογενεις ειναι ταπες,ακομα θυμαμαι τι γελιο ειχα ριξει σε μια Πολωνεζα(1,77 αυτη) οταν μου εδειξε τον πρωην της δυο κεφαλια κατω
Τους μονους Ευρωπαιους που φοβαμαι(Σκανδιναβους βγαζω εξω δεν ασχολουνται με Σλαβες το χουν ριξει σε Ασιατισες) ειναι οι Γαλλοι στα καμακια..Επειδη οσες φορες τους ειχα ειδα οτι πανε με αερα στα μουνια,εχουν την γλωσσα και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα πιο alpha male απ οτι νομιζα
ΚΑτι ΑραβοΤουρκοι,ταπες Λατινογενεις και μεθυσμενοι-αξεστοι ΑγγλοΣαξωνες ειναι τιποτα για τον Ελληνα..Αλλα δυστυχως οτι ειμαστε μπατιριδες μας βαζει αν οχι στην ιδια μοιρα ισως και σε χειροτερη