Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Μηνύματα
1.116
Like
491
Πόντοι
36
Για τους Ιταλους  Ισπανους και Πορτογαλους ισχυει οτι για τους Ελληνες.
Τους Internation τους παραδεχομαι ειναι πολυ δυνατοι παικτες οι υπολοιποι ειναι 'κοροιδαρες'

Οι Ιταλοι ειναι αλλος κοσμος σε Βορρα και Νοτο..Οι Νοτιοι ειδικα κατι Σικελοι που βλεπω στην Κερκυρα ειναι αθλιοι στο καμακι τους σωζει μονο που λενε italy αλλιως και οι Αλβανοι καλυτερα "χωνονται".Οι Βορειοι εχουν και ονομα και αλλη κλαση και ειναι συνηθως αυτοι που τραβανε το μουνι.Ευτυχως πορνο-μεταναστες πανε οι Νοτιοι μονο..οι Βορειοι δεν ειναι αναγκη να πανε γιατι Ρωμη-Φλωρεντια-Μιλανο μαζευει ολο το Σλαβικο μουνι που θελει να δει αυτα τα μερη.
Θυμαμαι οταν τραβιομουν με μια Ιταλιδα χορευτρια που ειχε ερθει Αθηνα ειχα φτυσει στο δρομο οταν ειχαμε βγει εξω και μουρμουραει κατι στα Ιταλικα και της λεω τι λες?Και μου απανταει οτι αυτα τα κανουν μονο οι νοτιοι(αυτη ηταν κοντα Μιλανο) για αυτο δεν τους θελει κανεις.Μου ειχε κανει εντυπωση ο ρατσισμος που ειχαν μεταξυ τους οσο συνεχιζαμε την κουβεντα.


Σκετικα παντως με ολους αυτους που λεμε Ιταλους(αμα μιλαμε για Βορρα),Ισπανους και Πορτογαλους ο Ελληνας ειναι δυστυχως στην καλυτερη ισαξιος επειδη λειπει το χρημα και η αιγλη του μερους..Πχ ο Ισπανος λεει θα σε παω Βαρκελωνη η αλλη ονειρευεται ο Πορτογαλος λεει θα σε παω Πορτο αν ο Ελληνας δεν εχει σπιτι σε νησι την γαμησε μολις την φερει στο Ισλαμαμπαν του κεντρου η αλλη θα νομιζει οτι κατεβηκε στην Καμπουλ!


Αυτο που ειναι το μεγαλο πλεονεκτημα μας οσο και να σας φαινεται περιεργο ειναι το υψος!και ευτυχως εκει τους παταμε
Αμα δειτε τα στοιχεια ο μεσος ορος σε υψος(αντρων) στην Ελλαδα ειναι
Greece 178.3 cm (5 ft 10 in)
Spain 173.1 cm (5 ft 8 in)
Portugal 173.7 cm (5 ft 8 1⁄2 in)
Turkey 173.6 cm (5 ft 8 1⁄2 in)
France 174.1 cm (5 ft 8 1⁄2 in)

Τους βαραμε στα αυτια και ειναι κατι που μου εχουν αναφερει ουκ ο λιγες Πολωνεζες οτι ξενερωνουν που οι Ισπανοι και οι Πορτογαλοι ειναι ταπες

Ολοι οι Λατινογενεις ειναι ταπες,ακομα θυμαμαι τι γελιο ειχα ριξει σε μια Πολωνεζα(1,77 αυτη) οταν μου εδειξε τον πρωην της δυο κεφαλια κατω



Τους μονους Ευρωπαιους που φοβαμαι(Σκανδιναβους βγαζω εξω δεν ασχολουνται με Σλαβες το χουν ριξει σε Ασιατισες) ειναι οι Γαλλοι στα καμακια..Επειδη οσες φορες τους ειχα ειδα οτι πανε με αερα στα μουνια,εχουν την γλωσσα και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα πιο alpha male απ οτι νομιζα

ΚΑτι ΑραβοΤουρκοι,ταπες Λατινογενεις και μεθυσμενοι-αξεστοι ΑγγλοΣαξωνες ειναι τιποτα για τον Ελληνα..Αλλα δυστυχως οτι ειμαστε μπατιριδες μας βαζει αν οχι στην ιδια μοιρα ισως και σε χειροτερη
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Δεν κατάλαβες.Δεν της τα δίνεις όλα μαζί αλλά σταδιακά.Ανάλογα με το feedback που σου δίνει και το compliance.Π.χ. χέρι στο μπούτι 20 ευρώ,χέρι στον κώλο 10 ευρώ,γλωσσόφιλο 20 ευρώ,δαχτύλιασμα 50 ευρώ κτλ.Αυτό είναι το ίντρο στο σπόνσορινγκ.

Μάλλον εχεις επηρεαστεί απο τα super market στη γερμανία που πουλάνε τα καρπούζια σε φέτες !!! :grin: :grin:
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
πιοι ιταλοι και ισπανοι ρε χαχαχαχαχαχααχαχ.αυτοι μονο στο μυαλο των ελληνιδων υπαρχουν σαν γκομενοι ασχετα αν δεν πηγαν ποτε εκει και δεν ξερουν πως μοιαζουν οι ιταλοι και ισπανοι.
μια ελληνιδα τελευταια ελεγε θεοι οι ιταλοι ενω δεν εχει παει και ουτε εχει δει ιταλους στην ζωη της
κυπρο καταλαβατε?σας ειπα λιγους που συναντησα στο παρελθος ειναι για κλανιες και κακοντυμενοι.
ακομα πιο κακομοιρηδες και απο ελληνες ειναι τωρα και εξαφανιστηκαν απο ουκρανια.
μεχρι πριν 8-10 χρονια εβλεπα παρεες οδυσσο αλλα τελειως για γελιο εμφανιση και ντυσιμο.
παφτηνα ρουχα,παντελονια που επεφταν και φενωταν το σωβρακο με παντοφλες και γυαλια του ηλιου χαχαχ.
για τους ισπανους αστε χειροτερα απο λεφτα απο ιταλους και δεν διαθετουν χρημα για σκορπιμα.
σας εγραψα για ενα ισπανο 45 που ειδα πριν 5 χρονια που πηγε στο παρκο να καμακωσει κανωντας παντομιμα
γιατι ουτε αγγλικα ξερει ουτε ρωσικα.τι κραξιμο και γελια εφαγε απο τις γκομενες μου εκανε εντυπωση χαχαχαχ.για τους πορτογαλους ενα θα πω.κακομοιρηδες που κλενε την μοιρα τους και εμφανισιακα δεν λενε τιποτα.πριν 2 η 3 χρονια πηγα λισαβωνα και τρελαθηκαν στα μαχαζια που ελεγα κυπριος.εκλεγαν ολοι την μοιρα τους.πηγα στο χιλφινγερ και επιδει μου αρεσε η γκομενα εφαγα 2000 ευρο.μετα εδειχνα στον σινοχαρα βιντεο με τα ψωνια  για να μην λενε λεω μαλακιες..
πηγα σε αλλο μαχαζι και πηρα ενα σακακι εκτπωσι πανω απο 100 ευρο και τρελαθηκαν.νομιζουν ολοι στην κυπρο τωρα ειναι οι βασιλιαδες της ευρωπης χαχαχα.εκει μια μουναρα μαυρη δουλευε απιστευτο μωρο.
παντου υπυρχε κακομοιρια αλλα πολυ φιλικοι οι πορτογαλλοι σε επιαναν κουβεντα και ρωτουσαν για κυπρο
πως ειναι.πολυ καλοι και φιλικοι σαν ανθρωποι.ηρεμη ζωη κανουν και πολυ φιλισυχοι.
μου αρεσε λισαβωνα αλλα δεν βρηκα πουτανες.νομιζα θα ειναι σαν βαρκελωνη και απογοητευτηκα.δεν θεωρω αντιπαλο κανενα ξενο ουκρανια γιατι ολοι οι ξενοι μπορουν να γνωρισουν τις ιδιες πουτανες η μαλακισμενες που γνωριζουν ολοι οι ξενοι.ουτε τουρκους ουτε κανενα υπολογιζω οδυσσο για χεσιμο ειναι ολοι.τουρκους με γκομενα βλεπω μονο με τις ιδιες 3 πουτανες στην ντιριπασοσκαγια κατι γριες η με την μικρη την αζερα που ειναι κουκλα αλλα κλεφτωνι και την πεφτει η ιδια σε ξενους.
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
Φιλε ακου
ειναι διαφορετικη 'χωρα'ουσιαστικα ο Dr love και ο Kman

θα κανω παλι επισημανσεις για καινουργιους παικτες

Το να διαβασεις το bou ειναι καλο αλλα το οτι διαβασες ενα βιβλιο δεν σημαινει οτι εμαθες και το παιχνιδι...
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ και σε αυτο συμφωνουν ολοι οι παικτες

το Κιεβο το Μινσκ και η Πετρουπολη αξιζουν παρα πολυ και να εισαι σιγουρος(εχω ανεβασει πανω απο 100 ατομα)οτι θα αποζημιωθεις...
Απλα δεν ειναι ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!Μην νομιζεται θα πειτε ειμαι Ελληνας και θα γαμισετε...
Θα παθετε πολλα που ολοι εδω μεσα δεν σας τα λενε...Σας γραφουν τις επιτυχιες τους τις αποτυχιες τους ομως δεν σας τις γραφουν αν και αυτες ειναι μεσα στο παιχνιδι
Σε αυτα τα 3 υπαρχει φαγητο για ολους τους παικτες χορηγους ερωτιαρηδες ομορφους ασχημους χοντρους λιγνους τα παντα!!!
Τολμηστε και πηγαινετε εκατομυρια ανθρωποι σε ολο τον κοσμο κανουν ερωτοτουρισμο και σεξοτουρισμο...
Να ειστε σιγουροι οτι η Ελλαδα ειναι χαλια και για τα 2
Οσο και να χαλασουν εκει Ελλαδα δεν γινονται
Αυτο που σας διαβεβαιω ειναι οτι αν προσπαθησετε θα βγαλετε αποτελεσμα που θα σας κανει να ξαναπατε αν ειστε δε και καλοι θα γινετε φανατικοι
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ
σπυρο εισαι σωστος στα περισοτερα αλλα σε ενα διαφωνω.φαι δεν εχει για ολους!γιατι φιλοι μου πολυ εμφανισιμοι αλλα απειροι εφαγαν τα μουτρα τους αφου εχει φαι?για ερωτιαρηδες δεν συμφωνω οτι κανει η χωρα γιατι θα ειναι ερωτας μονοπλευρος.απο την μερια του θυματος.σας εγραψα τελευταια την ιστορια αλλου κυπριου που εφαγε τα μουτρα 2 φορες λογο ερωτα και στο τελος ειναι απο θαυμα που γυρισε.
απο τον φοβο δεν αλλαξε ουτε λεφτα που εμειναν σε ευρο και θα τα παρω εγω οταν φυγω.του ειπα αν θελει την γκομενα να δωσει στοιχεια και θα την κανω να βλεπει ξενο και κλανει απο φοβο χαχαχα.
ολοι λετε σεβεσται τον δασκαλο και οτι ηταν σοφος.ο δασκαλος δεν λεει διαφορετικα απο εμενα.
σας ελεγε τι να γνωρισετι την χωρα και τους ανθρωπους ελεγε και τραβατε να γαμησετε καμια πουτανα.
ο ερωτας βλαπτει σοβαρα την υγεια και οπως στην ιστορια που ειπε και πανοσκληρος αν δεν κανω λαθος μονο το θυμα μενει αγαμητος,αφραγγος  και χαλα την ψυχικη του υγεια.δεν θα βρουν εκει οτι ψαχνουν σαν τουριστες.ολοι ειναι σε μια κατηγορια.πολλοι φιλοι και γνωστοι εφαγαν τα μουτρα και ολοι δεν με συμβουλευτηκαν ουτε ηξεραν για το σαιτ αυτο για πλιροφοριες.ο μονος που μετα απο 2 ταξιδια λουγκανσκ και κιεβ με πηρε τηλεφωνο να ζυτησει την συμβουλη μου ειναι ενας πρωην εκπεδευτης μου απο το στρατο.
βρηκε το κινητο μου απο αλλο στρατιωτικο που ειχαμε επαφη και μου ζητησε βοηθεια και ετσι σωθηκε.
εχεις δικαιο και στο οτι αν ηξεραν ολοι το σαιτ αυτο θα γλιτωναμε αρκετο κοσμο.αν με διαβαζες με τα προηγουμενα νικ μου παντα ημουν ο δυσπιστος και ο μονος που δεν εδινα ελπιδες σε αρκετο κοσμο οπως και τον μιστερ κουλ και αλλους.εγραφα μερικες ιστοριες απο τις εκατονταδες τι μου εκαναν τα πονιριδια εκει πριν τοσα χρονια για να δουνε πως δουλευει το μυαλο τους και με εκραζαν και χλευαζαν.
δεν μιλουσα ποτε για επιτυχιες αλλα μονο για τι κολπα σκαρφιζωνταν για να φανε τζαμπα,να μην δωσουν μουνι η να εκμεταλευτουν την καλοσυνη μου και να εξαφανιστουν με δωρακια.τσαλακωσα τον εαυτο μου οτι ειμαι θυμα για να τους κανω να καταλαβουν τι παιζει.μετα εμφανιστηκαν διαφοροι ροντολφο βαλεντινο που ελεγαν αν δεν μπορεις εσυ δεν σημαινει δεν μπορει καπειος αλλος.αυτοι ειχαν και υποστηρηξη απο αλλα μελη. το αντιστρεψα στους υποστιρικτες τους και ελεγα αν δεν μπορω εγω δεν μπορει κανενας!
καπιοι που ειχαν αμφιβολιες μαζι μου οπως ο ρολογας παραδειγμα καταλαβαν ο κουμπαρος εχει δικαιο σε πολλα που υποστιριζει.αν ηταν να γραφω γαμω μια,αλλες 10 με παρακαλανε τζαμπα και τετεια θα επερνα κοσμο στον λαιμο μου οπως πηραν πολλοι αλλοι παραμυθαδες.
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
για αυτο ειναι αρχοντας ο κμαν.θελει 500 ευρο μονο για προκαταρτικα στο κλαμπ χαχαχαχαχ.
που πατε ρε με νεροπιστολα χαχαχαχ
 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
Για να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα.

Άλλο έρωτας που λεει ο Χάρης αλλο πουλαω έρωτα που λέμε εμείς.. Μην τα μπερδεύετε.. Πουλάς έρωτα να πηδησεις οχι να παντρεύεις Ουκρανία. Οι γνωστόι σου που λες είναι η κατηγορία που ερωτευτηκαν κανονικά μια γκομενα και όπως έχουμε πει επανελλειμενως είναι μεγάλο λάθος σε αυτές τις χώρες.

Δευτέρον δεν έγραψα να πήγαινετε μόνοι εννοείται πως με παρεα είναι καλύτερα τα ταξίδια απλα είμαι εναντίον στο μεγάλο τραπέζι 15 ατόμων σε φάση τζερτζελε.Πρωτον γιατί πολλές φορες οι γκόμενές έρχονται και κάθονται με φίλες με την ασφαλεια της παρεας απλα να πιουν. Και Δευτέρον διότι φωνάζει πολύ την φαση του τουρισμόυ κλπ.. Προτιμώ μικρες παρεες max τεσσαρων ατόμων - δυνατων καμακιων-και μετά απομονωση μεσα στο μαγαζί του θύματος που βρίσκει ο καθένας. Φυσικά ο καθε παίχτης παίζει αλλιώς απλα εμένα το παιχνίδι μου είναι με λίγους-ελαχιστους-δοκιμασμενους μαζι σε φάση hit and run.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.997
Πόντοι
2.606
Η Ουκρανή κάποια στιγμή θα έρθει στο δια ταύτα δηλαδή το κασέρι.Ο,τι και να κάνει κάποιος ο,τι και να πει στο τέλος μιλάει το κασέρι.
Αν μπει κάποιος μαζί μου στο ίδιο μαγαζί και με τα ίδια λεφτά ή αν τον αμολησω στην Κρεσατικ δυο ώρες και μετά πάω εγώ δύο ώρες θα κάνει πολύ λιγότερα
Βέβαια θα τα ερμηνεύσει δηλαδή θα θεωρήσει ότι αυτός δικαιούται τις γκομενες απλα τρώει κάποιο κώλυμα.
Δηλαδή δεν κάνεις δεν ταιριάζεις με αυτή,εγώ είμαι καλύτερος,εγώ είμαι το κελεπούρι,αυτό που γίνεται δεν έπρεπε να συμβαίνει,κακώς γίνεται κτλ.
Ο,τι και να πει όμως εγώ θα φύγω με τις διμετρες,δεν μπορεί να με εμποδίσει.
Στην Ελλάδα θα λυσαξει,θα παρακολουθεί θα απειλεί θα κάνει χίλια δυο.Ουκρανία δεν τον παίρνει.Γενικά δεν τρως μπλοκάρισμα για αυτό είναι πολύ εύκολα.
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Αυτά τα βλέπεις την νύχτα επειδή οι γκόμενές που πάνε στα clubs κατα 80% πανε για να φάνε λεφτά η απλα να πιουν τσάμπα.. Οπότε παλεύεις μέσα στα σκατα για το άλλο 20% που είναι καθαρό και έτυχε να βγει σε μεγάλο club.Εστω για αυτό το 20% παλεύω και νύχτα αν και καλύτερα διαδίκτυο όπως εχω γράψει επανελειμενα.

Οι καθημερινές γκόμενες οι νορμάλ που σπάνια πανε στα μαγαζία νύχτα τυπου club δεν θα έχουν ποτέ επαφή με Τούρκο η βρωμιάρη.. Αυτές τις συναντάς η σε κανα tinder η κανα badoo η μέρα σε καμια καφετέρια εστιατόριο και το βράδυ χάνονται.

Απλα kman βγάζεις συμπεράσματα απο τα πουτανομαγαζα δεν είναι ετσι ο κόσμος όμως.

Στην Πόλωνια π.χ.το βράδυ βγαίνουν όλες.. Ουκρανία είναι αλλο στυλ!Δεν πανε εύκολα στις discos τα ήρεμα κορίτσια επειδή ξέρουν το σκηνικό με τους Αραβες τα σιχαίνονται.. Λεω shooters και γουρλώνουν τα μάτια!!!

Οι περισσότερες που γνωρίσα καθαρές απο διαδίκτυο και τις εφαγα είχαν πανω απο χρόνο να βγουν σε disco..τις παρακαλουσα να παμε εγω φαντάσου και αρνιοντουσαν. Δρν μεταφορεις σωστα το κλιμα εκει. Ουκρανία είναι πουτανια νύχτα τα ξέρεις!! Η πουτανια αυτή όμως δεν χαράκτηριζει το σύνολο.. Εγω επιμένω με διαδίκτυο, πςφτικες μέρα και τύχη νύχτα τρως χωρίς λεφτά ακόμα αρκετές γυναίκες. Αν δεν το πετυχαίνα δεν θα τα έγραφα εδω.. Όπως γράφω και για τις αποτυχίες αλλού οπως Πολωνία.

Οποιος δεν έχει στον ήλιο μοίρα...

περιορίζεται στη νύχτα !!!!  :grin: :grin: :grin:
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Η Ουκρανή κάποια στιγμή θα έρθει στο δια ταύτα δηλαδή το κασέρι.Ο,τι και να κάνει κάποιος ο,τι και να πει στο τέλος μιλάει το κασέρι.

Σωστά !!!

Μόνο που αγνοείς τη πιθανότητα να την έχεις γαμήσει πριν φτάσετε στο ''τυροκομείο'' !!! :grin: :grin: :grin:
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Ο,τι και να πει όμως εγώ θα φύγω με τις διμετρες,δεν μπορεί να με εμποδίσει.

Πιστεύω ότι θα πρέπει να αναπτυχθεί μια καινούργια μετρική. :grin: :grin: :grin:

Ευρώ ανά cm ανά ημέρα.

Ο Kman2 πληρώνει 200 ευρώ ανα  200 cm ( η δίμετρη σπονσορέτα )  ανά μια ημέρα.

200/200 ευρώ/cm ημερα.  Δηλαδή 1 ευρώ/cm X ημέρα.

Τιμής ένεκεν προτείνω η  νέα μονάδα μέτρησης 1 ευρώ/cm X ημέρα να ονομαστεί 1 ΚΜΑΝ2 !!! :grin: :grin: :grin:

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στα πουτανομαθηματικά !!!

ΥΓ. Συγνώμη στα σποσνορομαθηματικά εννοούσα μια και οι σπονσορέτες ξεκαθαρίσαμε ότι σε καμμία περίπτωση δεν είναι πουτάνες !!! :grin: :grin: :grin:
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Φιλε ειναι κατι παραπανω απο σιγουρο οτι οχι μονο θα ειχαν γλιτωσει πολλα Ελληνοπουλα την αυτοκτονια τον μαρασμο την μαλακια και την απογοητευση αλλα θα ειχαν και την νοοτροπια νικητη οταν θα γυριζαν στην Ελλαδα θα την ελεγαν και στους αλλους και το συστημα θα αλλαζε και εδω..
Με 100 ατομα που κανουμε αυτο δεν μπορουμε να ξυπνησουμε 5000000 αντρες να λεν στην χοντρη και χαρη κανω που σε γαμαω στην μετρια ποια νομιζεις πως εισαι η Claudia Shiffer και να μαχονται μονο για τις καλες που ειναι value σε ολο τον κοσμο...

Με αφορμή τα εύστοχα posts του φίλου dragcrx, εχω μια συμβουλή ως μεγαλύτερος ( καβάλησα τα 50 ) !!! :hi:

Πριν διαγνώσετε τον εαυτό σας με κατάθλιψη η έστω με χαμηλή αυτοεκτίμηση βεβαιωθείτε ότι δεν περιτριγυρίζεστε απο κομπλεξικά μαλακισμένα σαχλοκούδουνα  !!! :hi: :hi: :hi:


 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.584
Like
11.492
Πόντοι
2.406
Ο διάλογος είναι.
-Hi,do you speak English?
-Is this street Kreshatik?
-What are your names?You have very nice names.
-Are you from Kiev?I am from Greece.Have you been in Greece?
-I love Kiev.I come  to Ukraine for business.
-I live in apartment near here.Do you know  good restaurants in Kiev?
-Do you want to go with me to restaurant or coffee?Do you like sushi?
Αυτός είναι ο συμβατικος διάλογος.
Έτσι κάνουν καμακι οι περισσότεροι.
Συνήθως οι γκόμενες ρωτάνε:
Where you live in Kiev?
How long you stay in Kiev?
Where you from?
Why you come to Kiev?
What do you do for work?

Μετά ρωτάνε
Are you married?Do you have children?
Why are you not married?
Do you have brothers,sisters?
Do you like travel?
How much do you pay for apartment?
What do you look in a woman?How is an ideal wife for you?
Greek women are very beautiful,why do you not have one?
Do you want children?Do you want boy or girl?
ωραιοςνο κμαν
Αυτες τις μαλακιες λενε οταν μιλανε αγγλικα
Στα ρωσιικα ειναι πιο απλοινοι διαλογοι
Πριβιετ κακ ναστροενιε? Τστο  χοτσες ναπιτ?
Γεια πως παει η διάθεση? Τι θες να πιεις?
Κ μετα τα 3-10 ποτα
Τι πραβντα οτσεν  χαροσαια, μνενσκουτσνο, ιντιομ?
Εισαι πολυ ωραια οντως βαρεθηκα εδω, παμε?
Το παμε ειναι αφηρημενο, οταν εχεις χουφτωσει κατα την δειαρκεια του ποτου εννοειται παμε σπιτι...
Αν δεν εχσις χουφτωσει, μεγα λαθος, κανεις ρισετ στην εξοδο κ χουφτωνεις ακριβως στα 5μετρα απο το μαγαζι.. Συνηυως λειτοργει
Οπως βλεπετε η ρωσσικη βερσιον ειναι απλούστερη κ πολυ πιο αποτελεσματικη κ βαλιου  :heavymetalbig:
 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
Ο kman γράφει απταιστα Αγγλικα (σαν τον Βαρουφακη) τον παρατηρουσα οταν εγγραφε στον rooshv ως greek kamaki. Αλλο οτι έγραφε άκυρα και υπερβολές για αυτό εφαγε ban αλλα τα αγγλικά του ηταν φοβερά. Το παραπάνω post έχει τραγικα λάθη αποκλείεται να το εγραψε αυτός!! Δεν καταλαβαίνω τελικά ποιος είναι κλώνος ποιου!!!
Εκτός αν ειρωνεύεται απλα τα Αγγλικά των  Ουκρανεζων.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.997
Πόντοι
2.606
Ο kman γράφει απταιστα Αγγλικα (σαν τον Βαρουφακη) τον παρατηρουσα οταν εγγραφε στον rooshv ως greek kamaki. Αλλο οτι έγραφε άκυρα και υπερβολές για αυτό εφαγε ban αλλα τα αγγλικά του ηταν φοβερά. Το παραπάνω post έχει τραγικα λάθη αποκλείεται να το εγραψε αυτός!! Δεν καταλαβαίνω τελικά ποιος είναι κλώνος ποιου!!!
Εκτός αν ειρωνεύεται απλα τα Αγγλικά των  Ουκρανεζων.

Έτσι ακριβώς μιλάνε αγγλικά οι Ουκρανέζες.
Στο roosh έγραφα χαβαλέ αγγλικά με πολλούς ευφημισμούς από τα ελληνικά και οι Αμερικανοί ξεραίνονταν στα γέλια.
 

Επισκέπτης
Με αφορμή τα εύστοχα posts του φίλου dragcrx, εχω μια συμβουλή ως μεγαλύτερος ( καβάλησα τα 50 ) !!! :hi:

Πριν διαγνώσετε τον εαυτό σας με κατάθλιψη η έστω με χαμηλή αυτοεκτίμηση βεβαιωθείτε ότι δεν περιτριγυρίζεστε απο κομπλεξικά μαλακισμένα σαχλοκούδουνα  !!! :hi: :hi: :hi:
Υπαρχει μια κατηγορια παιδιων που δεν περιστοιχιζεται καθολου απο γυναικες.

Δεν εχουν μαθει ολοι οι Ελληνες να ταξιδευουν στο εξωτερικο.
 

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Μηνύματα
4.069
Like
2.031
Πόντοι
216
παλια υπηρχε ενα ανεκδοτο που ελεγε "ποια η διαφορα μιας ρωσιδας απο μια ουκρανη? - απ. 100 ευρω την ωρα"

ε, αυτη ειναι και οι διαφορα αναμεσα στις "γκομενες" του Κμαν και του dragcrx
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Υπαρχει μια κατηγορια παιδιων που δεν περιστοιχιζεται καθολου απο γυναικες.

Δεν εχουν μαθει ολοι οι Ελληνες να ταξιδευουν στο εξωτερικο.

Στο ποστ μου δεν αναφερόμουν στις γυναίκες που κάποιος συναναστρέφεται όταν ταξιδεύει φίλε.

Αναφερόμουν στις γυναίκες που συναναστρεφόμαστε στη χώρα μας !!

Και όλοι μας συναναστρεφόμαστε κάποιες γυναίκες στη χώρα μας.

Το τί επιλέγουμε βέβαια να κάνει ο καθένας μας με αυτές είναι βέβαια δικό του θέμα !!! :hi: :hi:
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.997
Πόντοι
2.606
Στο roosh έχουν λαλήσει τελείως.Λένε οτι οι σπόνσορες τους καταστρέψαμε και πλέον δεν μπορούν να γαμήσουν ποιότητα Ουκρανία.Ολες οι εμφανίσιμες γνωρίζουν την αξία τους και ψάχνονται για σπόνσορες.



Now it's filled with pros, semi-pros, sponsor seeking leeches, regular girls who would be fucking anyway so "why not get paid for it", turks, arabs, thirsty EU guys offering 6s (SIXES) trips to exotic destinations, the list goes on. More girls going west, seeing their value on the internet making them well aware of how highly regarded Ukrainian beauty is... Even if a girl is less than average she can get inflated self-esteem from all the feedback putting her on a pedestal.

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom