Αυτά τα βλέπεις την νύχτα επειδή οι γκόμενές που πάνε στα clubs κατα 80% πανε για να φάνε λεφτά η απλα να πιουν τσάμπα.. Οπότε παλεύεις μέσα στα σκατα για το άλλο 20% που είναι καθαρό και έτυχε να βγει σε μεγάλο club.Εστω για αυτό το 20% παλεύω και νύχτα αν και καλύτερα διαδίκτυο όπως εχω γράψει επανελειμενα.
Οι καθημερινές γκόμενες οι νορμάλ που σπάνια πανε στα μαγαζία νύχτα τυπου club δεν θα έχουν ποτέ επαφή με Τούρκο η βρωμιάρη.. Αυτές τις συναντάς η σε κανα tinder η κανα badoo η μέρα σε καμια καφετέρια εστιατόριο και το βράδυ χάνονται.
Απλα kman βγάζεις συμπεράσματα απο τα πουτανομαγαζα δεν είναι ετσι ο κόσμος όμως.
Στην Πόλωνια π.χ.το βράδυ βγαίνουν όλες.. Ουκρανία είναι αλλο στυλ!Δεν πανε εύκολα στις discos τα ήρεμα κορίτσια επειδή ξέρουν το σκηνικό με τους Αραβες τα σιχαίνονται.. Λεω shooters και γουρλώνουν τα μάτια!!!
Οι περισσότερες που γνωρίσα καθαρές απο διαδίκτυο και τις εφαγα είχαν πανω απο χρόνο να βγουν σε disco..τις παρακαλουσα να παμε εγω φαντάσου και αρνιοντουσαν. Δρν μεταφορεις σωστα το κλιμα εκει. Ουκρανία είναι πουτανια νύχτα τα ξέρεις!! Η πουτανια αυτή όμως δεν χαράκτηριζει το σύνολο.. Εγω επιμένω με διαδίκτυο, πςφτικες μέρα και τύχη νύχτα τρως χωρίς λεφτά ακόμα αρκετές γυναίκες. Αν δεν το πετυχαίνα δεν θα τα έγραφα εδω.. Όπως γράφω και για τις αποτυχίες αλλού οπως Πολωνία.
Δεν καταλαβαίνεις.Εγώ στηρίζομαι κυρίως στο daygame.Κλαμπ πάω μόνο Σαββατόβραδο.
Για υψηλή ποιότητα από γκόμενες η καλύτερη λύση είναι το καμάκι στα ρεστωράν και στο δρόμο.
Απλά στα κλαμπ βρίσκεις τις πολύ γαμιόλες,γκόμενες που τον τρώνε την επόμενη μέρα με προσφορά δώρου,όχι τίποτα ιδιαίτερο 100 ευρώ.Από ίντερνετ βρίσκεις μέχρι εφτάρια,daygame βρίσκεις και οχτάρια αλλά πρέπει να επενδύσεις.
Αν βέβαια ρίξεις στάνταρντς και πας σε εφτάρια,εξάρια μπορεί να κάνεις και ινσταφάκ με 50 ευρώ ή και τζάμπα απλώς με ένα μπουκάλι βότκα σπίτι.
Δηλαδή το δικό μου το πρόγραμμα είναι καμάκι στο δρόμο,μωλς,Mc Donalds 12.00-15.00 με μεγάλες πιθανότητες για ινσταφάκ και μετά dating με οχτάρια σπονσορέτς από δρόμο,ίντερνετ ή κυριλέ κλαμπ.
Αν δεν έχει dating,βγαίνω για να βγάλω οχτάρια για σπόνσορινγκ.
Και να μην έχει κάποιος γκόμενα για μια μέρα Κίεβο αν πάει μια βόλτα και είναι φορτωμένος έχει μεγάλες πιθανότητες να βγάλει.Μου έχουν τύχει πολλά τρελά σκηνικά π.χ. να γυρνάω μία η ώρα τη νύχτα από γαμήσι και να με καμακώνουν γκόμενες στο δρόμο κτλ έχει άπειρες επιλογές αν είσαι καυλέας.