xenitemenipsixi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2014
- Like
- 58
- Πόντοι
- 6
ρε μαγκες σασ διαβαζω τι γραφετε και εναι σαν να πηγαινετε σε διαοφρετικες χωρες
ρε μαγκες σασ διαβαζω τι γραφετε και εναι σαν να πηγαινετε σε διαοφρετικες χωρες
Δεν πάμε σε άλλη χώρα απλα ο kman ζει μόνο την μια μεριά ενω εγώ και τις δυο. Δηλαδή παω στα μαγαζία που λέει βλέπω όντως και μιλάω με τις πουτανες που λέει και όντως ζητάνε αυτά τα λεφτά που λεει 100-150 ευρώ. Οι πληροφορίες που δίνει αν και μερικές φορές υπερβάλλει πανω στην ecstasy του δεν είναι λάθος για τα μέρη. Απλα δεν κατάλαβαινει πως εξω απο αυτον τον fake κόσμο του Caribbean υπάρχουν και νορμάλ εφτάρια με την δούλεια τους και την ζωή τους που δεν είναι πουτανες και δεν πανε στο Caribbean να ψάχτουν στους πορνοτουριστες .. Ο λόγος είναι πως δεν κυνηγάει τέτοιες και αποφασίζει να λεει πως είναι απλα ολες πουτανες!!
Μια άσχετη-σχετική ερώτηση.. Έχει κανείς το mamba στο pc ή Laptop? Προσπαθώ εδώ και 10 ημέρες να πληρώσω συνδρομή όπως πλήρωνα και μέχρι τώρα μέσω paypal για vip και μου βγάζει αυτή τη μαλακία: Cannot GET /webapps/hermes/webflow/sparta/expresscheckoutincontextinitflow
Όσο και αν το γκούκλαρα, έστειλα email σε Mamba & Paypal δεν πήρα καμιά καθαρή απάντηση που να λύσει το πρόβλημα μου. Σημειωτέον ότι κάνω πληρωμές παντού με paypal χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά το χρησιμοποιώ πάντα από pc μια και δεν το γουστάρω στο κινητό.
Το κατάλαβα απλα δεν βγάζουν γενικό συμπέρασμα για τις Ουκρανες αυτές που γυρνάς !!
Δεν μπορείς να χαρακτήρισεις ολες τις γυναίκες με απλη συναναστροφη με πουτανες.
Αυτό που έχω σύμφωνησει είναι πως σε ενα ραντεβού με ουκρανεζα πληρώνεις τα πάντα ποτα φαγητα κλπ αλλά αυτό είναι θεμα κουλτούρας.. Ο άντρας ο δυνατός που παρέχει με αντάλλαγμα την γυναίκα που σε φροντίζει αντιφεμινισμος. Αλλο πλήρωνεις στα ραντεβού το ποτό φαγητό αλλο όμως την πλήρωνεις να την πηδηξεις!!
Έχει τα πάντα Ουκρανία αυτο μεταφέρω αλλα πρέπει να διαχωρισουμε τον πορνο τουρισμό με τον ερωτο τουρισμο.
Θα με τρελάνεις ρε kman.. Μιλάμε για αλφαβήτα.. Χαχα.. Δηλαδή ολα στο μυαλό σου είναι χρήμα φοβερό..χαχα.
Δεν έρχεται για να φαει και να χαλάσεις 20 ευρώ για να την πηδηξεις.. Έρχεται γιατί σε γούσταρει.. Γυναικα-καμακι-πουλημα έρωτα τα έχεις κάνει ποτέ? Απλα τα 20-50 ευρώ θα τα χάλασεις στην διαδικασία των 2-3 ραντεβού μέχρι να την πας κρεβάτι.. Πως θα την πας? Καλημέρα παμε να σε πηδηξω?
Δεν θα πάτε ενα ραντεβού αρχικά για καφέ η ποτο να τα πείτε και ενα ραντεβού για φαι να ψηθεί καλα!! Πως θα γίνει? ..Στις τσόντες είναι αλλιώς αλλα στην ζωή πιο δύσκολα. Εδω βοηθάςλει το διαδίκτυο. Αν της μιλάς καιρό τα ραντεβού πέφτουν σε δυο.. Αλλιώς πας για 3+
Τα γράφω γιατί μπορεί να νομίζει κάποιος οτι αν προσφέρει ένα καλό γεύμα και ντερλικώσει και ο ίδιος θα του πάρει η γκόμενα πίπα επειδή την έφερε σε καλό ρεστωράν αντί να ψωμολυσάει στο παγκάκι.Αυτό το λάθος το κάνουν πολλοί.
Οι Ουκρανές δεν κάθονται επειδή τις κέρασες γεύμα.
Δηλαδή ατάκα του στυλ would you like to visit some restaurant or go for a coffee είναι μαλακία εντελώς.
Ακυρώνεις δηλαδή τον εαυτό σου.. Εγω αυτό λέω δεν πάνε για το γεύμα πανε για σένα!! Μιλάμε για τις νορμάλ γκόμενές. Και το καμάκι στυλ όπως γράφεις είναι για γέλια όντως. Η διαδικασία να φας (οπως εφαγα εγω, Βπ, target κλπ) έχει γραφτεί πολλάκις!!! Μιλάτε κάποιο καιρό στο διαδίκτυο πας εκει σε νιώθει οικεία σαν να σε ξέρει καιρό, κανείς ραντεβουδακια και τρως.. Τα instant fucks που γράφεις κι οι ατάκες let's go for a coffee στο δρόμο είναι επιστημονική φαντασία χωρίς αποτέλεσμα!!
Τεραστιας σημασιας ποστ!
Πιστευειςς πολλα ελληνοπουλα θα ειχαν γλιτωσει απο αυτοκτονια ή μαρασμο αν ειχαν κανει ενα εστω πορνοταξιδι;
Και ποια η γνωμη σου για Ισπανους Πορτογαλλους Γαλλους σε θεμα πιρφοριας;
Τεραστιας σημασιας ποστ!
Πιστευειςς πολλα ελληνοπουλα θα ειχαν γλιτωσει απο αυτοκτονια ή μαρασμο αν ειχαν κανει ενα εστω πορνοταξιδι;
Και ποια η γνωμη σου για Ισπανους Πορτογαλλους Γαλλους σε θεμα πιρφοριας;
Φιλε ακουρε μαγκες σασ διαβαζω τι γραφετε και εναι σαν να πηγαινετε σε διαοφρετικες χωρες