Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
αν ειναι να μπουμε σε μια λογικη τυπου κμαν2

που λεει για 4 μερες στο κιεβο 3000 ευρω μετρητα 4000 ευρω στην καρτα και 5000 ευρω τραπεζικο εμβασμα  :2funny: :2funny:

τοτε δεν χρειαζεται να παει κιεβο μ' αυτα φραγκα  παει κατευθειαν στο Μαιαμι των ΗΠΑ και πηδαει τα καλυτερα μοντελα

τα αλλα ολα ειναι μαλακιες του κμαν2 για λαικη καταλωση και πολυ γελιο  :2funny: :2funny: :2funny:
O kman ειναι ικανος να παει και στην Ταιλανδη να μας τις λεει και εκει κανονικες γκομενες και να τους δινει 500αρικα για να βοηθησει τον ερυθρο σταυρο και τους γιατρους χωρις συνορα...

που να καταλαβει οτι οι πουτανες τον δουλευουν και οτι η διαπραγματευση μαζι τους ειναι το ποιος θα κοροιδεψει πιο πολυ τον αλλον....

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ετσι και για οσους δεν το ξερουν οι πουτανες μετα περνουν τα λεφτα του κμαν και πανε και τα τρωνε με τον γκομενο 'σκουπιδιαρη' που εχουν εκει περα...τον κερνανε φαγητο του παιρνουν ρουχα κλπ
Μην σας  φαινεται περιεργο και εδω οι πουτανες στα στριπ τους πληρωνουν τους γκομενους τους δεν τις πληρωνουν οι γκομενοι τους...Καποιες μαλιστα εχουν χασει ολα τους τα λεφτα και τωρα που μεγαλωσανε ψαχνουν κανενα γερο μαλακα μπας και τσιμπισουν κανενα τελευταιο κοκαλακι που εχει απομεινει...
πουτανακι(200ευρω) γνωστη μου στην αθηνα  ξερω οτι αγοραζει του γκομενου καθισματα για αυτοκινητο iphone κλπ αν δε της την κανει του παιρνει το Iphone Πισω...Τι νομιζετε πως ειναι σαν τους αγαπουληδες που τρεχουν στην φυλης του αγιου βαλεντινου για να δωσουν λουλουδια στις πουτανες....Α ρε δον κιχωτη που να ζουσες να εβλεπες τα εγγονια σου...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τελος φιλε κμαν αν ερθει καμια κοπελιτσα χωρις λεφτα φανταζομαι οτι δεν θα σου σηκωνεται...
Γιαυτο δινεις μπουρμπουαρ στο τελος για να μην χανεις την αισθηση της μαυρης ζωνης...
Ετσι και αλλιως και στο καρατε η μαυρη ειναι η καλυτερη εσυ εχεις παρει και 3 νταν

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
O kman ειναι ικανος να παει και στην Ταιλανδη να μας τις λεει και εκει κανονικες γκομενες και να τους δινει 500αρικα για να βοηθησει τον ερυθρο σταυρο και τους γιατρους χωρις συνορα...

που να καταλαβει οτι οι πουτανες τον δουλευουν και οτι η διαπραγματευση μαζι τους ειναι το ποιος θα κοροιδεψει πιο πολυ τον αλλον....

:thumbsup: :hi:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Σο
Σοβαρά σου λέω δεν προσυμφωνησα τίποτα.Μου λέει θα έρθω σπίτι σου να περάσουμε τη μέρα και τη νύχτα μαζί.Μετα μου έφτιαξε καφέ να πιώ,προσπαθούσε να με περιποιηθεί.
Την έχω ακόμα γκομενα,στέλνει μηνύματα κάθε μέρα μη με ξεχάσεις,τι κάνεις μωρο μου κτλ.

Aκόμη και να κοιμήθηκε ο θεός και να συνωμότησε το σύμπαν,δεν έχει καμία αξια να αναφέρεις την εξαιρεση στον κανόνα.
Καμία απολύτως,γιατί σε έναν αρχάριο πορνοτουρίστα που έρχεται μια βδομαδα το χρόνο πάνω,δε θα κάτσει η εξαιρεση.
Και με τα αόριστα περί "ελπίδας" και "ηρθε για τα μάτια μου",είναι εύλογες οι αντιδράσεις.

Ετσι και αλλιως εγω ξερω απο αυτες που μου την πεφτουν γιατι ακομα δεν χρειαζετε να μπω στην  μαυρη ζωνη..Οταν θα μπω λογω ηλικιας θα σας το δηλωσω αν αντεχω βεβαια να γραφω μεχρι τοτε...

Η οποία είναι ποια;
Εγω,ο Glock,ο παπας ειμαστε ακριβως ίδια σειρά,ο LOVE λιγο μεγαλυτερος,τον Τάσο τον ξέρεις.
Απλά ρωταω για να καταλαβω καλυτερα τι διαβάζω.

Επισης ο kman έχει μύριες ιδιοτροπιες,κλωνους όμως δεν έχει..
Κοιτα ποιοι γράφουμε σε αυτά τα thread.
Οι ίδιοι και οι ίδιοι με χιλιαδες posts, που κάποιοι γνωριζομαστε κιολας.Δε γραφει καποιος με 10 ή 100 posts.

Ο Χαρης εγραψε ένα ωραίο για άτομα που ισχυρίζονται ότι μικροδείχνουν,αλλά τελικά μάλλον το πιστεύουν μόνο οι ίδιοι και γίνονται ρεζίλι στις γκομενες.
Δε λέω για τον LOVE,δεν τον εχω δει(DRLOVE τώρα που το σκεφτομαι ούτε καν το link το fb σου δεν κλικαρα,να δω αν είσαι φιδέμπορας  :grin: )

Για τον kman τα έχουμε ξαναγράψει.
Αυτό που ψαχνει δεν υπάρχει ούτε στα FKK της Γερμανιας,ούτε στα κωλόμπαρα της Γερμανιας.
Ψευδαίσθηση κατάκτησης φτωχών εμφανίσιμων πορνιδίων που πλασάρονται ως κανονικες κοπέλες και προσφέρουν gfe.
Αυτό υπάρχει,με αυτή τη σχέση τιμης/εμφάνισης/απόδοσης,μόνο στην Ουκρανία,γι'αυτό και πηγαινει εκεί.

Οι σάλτσες που βάζει ειναι άλλη ιστορια και εγώ τον κράζω,αλλά η τακτικη του για την ηλικία του και τα προσόντα του,είναι σωστή.
Σε ποια άλλη χωρα θα έφερνε στο δωματιό του με 100 ευρω γκομενες gfe τέτοιας ηλικία/εμφανισης;
Σε καμία δυτική χώρα..
Επίσης Τσεχία,αν δεν έχεις κονέ, για να έρθει ένα νεαρό 7άρι+ διαμερισμα να κάτσει 2-3 ωρες θες 200+ευρώ.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Aκόμη και να κοιμήθηκε ο θεός και να συνωμότησε το σύμπαν,δεν έχει καμία αξια να αναφέρεις την εξαιρεση στον κανόνα.
Καμία απολύτως,γιατί σε έναν αρχάριο πορνοτουρίστα που έρχεται μια βδομαδα το χρόνο πάνω,δε θα κάτσει η εξαιρεση.
Και με τα αόριστα περί "ελπίδας" και "ηρθε για τα μάτια μου",είναι εύλογες οι αντιδράσεις.

Η οποία είναι ποια;
Εγω,ο Glock,ο παπας ειμαστε ακριβως ίδια σειρά,ο LOVE λιγο μεγαλυτερος,τον Τάσο τον ξέρεις.
Απλά ρωταω για να καταλαβω καλυτερα τι διαβάζω.

Επισης ο kman έχει μύριες ιδιοτροπιες,κλωνους όμως δεν έχει..
Κοιτα ποιοι γράφουμε σε αυτά τα thread.
Οι ίδιοι και οι ίδιοι με χιλιαδες posts, που κάποιοι γνωριζομαστε κιολας.Δε γραφει καποιος με 10 ή 100 posts.

Ο Χαρης εγραψε ένα ωραίο για άτομα που ισχυρίζονται ότι μικροδείχνουν,αλλά τελικά μάλλον το πιστεύουν μόνο οι ίδιοι και γίνονται ρεζίλι στις γκομενες.
Δε λέω για τον LOVE,δεν τον εχω δει(DRLOVE τώρα που το σκεφτομαι ούτε καν το link το fb σου δεν κλικαρα,να δω αν είσαι φιδέμπορας  :grin: )

Για τον kman τα έχουμε ξαναγράψει.
Αυτό που ψαχνει δεν υπάρχει ούτε στα FKK της Γερμανιας,ούτε στα κωλόμπαρα της Γερμανιας.
Ψευδαίσθηση κατάκτησης φτωχών εμφανίσιμων πορνιδίων που πλασάρονται ως κανονικες κοπέλες και προσφέρουν gfe.
Αυτό υπάρχει,με αυτή τη σχέση τιμης/εμφάνισης/απόδοσης,μόνο στην Ουκρανία,γι'αυτό και πηγαινει εκεί.

Οι σάλτσες που βάζει ειναι άλλη ιστορια και εγώ τον κράζω,αλλά η τακτικη του για την ηλικία του και τα προσόντα του,είναι σωστή.
Σε ποια άλλη χωρα θα έφερνε στο δωματιό του με 100 ευρω γκομενες gfe τέτοιας ηλικία/εμφανισης;
Σε καμία δυτική χώρα..
Επίσης Τσεχία,αν δεν έχεις κονέ, για να έρθει ένα νεαρό 7άρι+ διαμερισμα να κάτσει 2-3 ωρες θες 200+ευρώ.

Η απαντηση που ζητας σου το διχνει η πραξη...

Την ημερα που θα σε πουν γερο οι μεχρι 30 πας για μαυρη..

Αυτη η μερα ειναι διαφορετικη στον καθενα οπως και στους ποδοσφαιριστες...Αλλος ειναι αχρηστος απο τα 30 αλλος φτανει μεχρι τα 43...κλπ

Τελος υπενθυμιζω οτι τα λεφτα σε κανουν μεχρι και 10 χρονια μικροτερο οποτε κανε τους υπολογισμου σου..

Σε καθε περιπτωση αν σε πουν πανω απο 2-3 μωρα γερο κρεμας παπουτσια στην λευκη και αν σε πουν και οι γριζες(γυρω στα 50)πας για μονο μαυρη...
Ολοι στο τελος στην μαυρη θα καταληξουμε...

Οσο για εμενα εγω βαραω η πανω απο 30 γιατι με θελουν για γαμπρο η κατω απο 20 γιατι ακομα δεν ξερουν καλα τα κολπα και ειναι πιο ευκολο να τις κοροιδεψω και ηλικιακα και στα υπολοιπα αφου ειναι στραβογιαννα...Αυτο ας το παρουν και καποιοι σαν συμβουλη...Οι 21-30 ειναι η πιο δυσκολη κατηγορια για εμενα αλλα δεν συνχιζομαι...οι +30 και οι -20 μου φτανουν και μου περισευουν...(και στην αθηνα πιτσιρικα εχω μαν)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Η απαντηση που ζητας σου το διχνει η πραξη...

Την ημερα που θα σε πουν γερο οι μεχρι 30 πας για μαυρη..

Αυτη η μερα ειναι διαφορετικη στον καθενα οπως και στους ποδοσφαιριστες...Αλλος ειναι αχρηστος απο τα 30 αλλος φτανει μεχρι τα 43...κλπ

Οπότε και εσύ είσαι η εξαίρεση του κανόνα σαν το Μπουφόν τον τερματοφύλακα. :grin:

Εδώ μέσα Σταύρο βρίθουμε από 50άρηδες που γαμάνε 25χρονα μοντέλα,όλοι μικροδείχνουμε και μας περνάνε για νεότερους,το bou είναι μαγικό.

Στο λέω,γιατί έχω γνωρίσει απο αυτο το forum,το Τσέχικο και ένα διεθνες,πορνοτουρίστες που κι αυτοί "μικροέδειχναν",ήταν καλής εμφάνισης,κ.λ.π. αλλά μάλλον ήταν πραγματα που τους έλεγε μόνο η μαμά τους.
Και "γυμνασμενους" εχω γνωρίσει που δεν μπορουσαν να ανεβουν στο κάστρο της Πράγας. :grin:
Επίσης έχω ζήσει τύπους να το παιζουν πλούσιοι μεγιστάνες που θα άνοιγαν επιχείριση στην Πράγα,τύπους να δηλώνουν άλλη εθνικότητα,κ.λ.π. με αποτέλεσμα να τους γλεντάνε 20χρονα Τσεχάκια που τους έκοβαν τι τραχανάδες ειναι..

Τέσπα,έχω άλλη εικονα γενικά από περσόνες που διάβαζα,αλλά όταν τους γνώρισα,ήταν αλλιως.

Τελος υπενθυμιζω οτι τα λεφτα σε κανουν μεχρι και 10 χρονια μικροτερο οποτε κανε τους υπολογισμου σου..

Σωστά,απλά μεχρι τώρα λεφτά δίνω μόνο στις πουτάνες.
Στις άλλες γεύμα,ποτο και μέχρι εκεί.

Αργότερα βλέπουμε..

Ολοι στο τελος στην μαυρη θα καταληξουμε...

Το μονο σίγουρο

Παντως αν με διαβάσεις γράφω τίμια θεωρώ.
Π.χ.για να ικανοποιήσω το πάθος μου στο 19-23,έκανα Casting στην Πράγα,στα πρότυπα του Czech Casting και μου έφυγαν 9.500 ευρώ σε 2 βδομάδες.
Τα έχω γράψει στο thread της Πράγας.

Επίσης στα περισσότερα Privat,πρακτορεία μοντέλων,κ.λ.π. όταν σκάει ωραία πιτσιρίκα με ειδοποιουν.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτα τα κανεις εσυ αδερφε αυτο που σου λεω εγω δεν το δουλευει ετσι το θεμα...Αλλα που να καταλαβεις εσυ ξερεις μονο να κοροιδευεις οτι δεν μπορεις να κανεις...Αφου ειμαστε ασοβαροι ελα εσυ στο κιεβο που εισαι σοβαρος να μας δειξεις την τεχνη σου και εμεις να χειροκροταμε...Προσεχε ομως γιατι αν δεν  κανεις τιποτα θα εκτεθεις...Εγω σε οσους το παιζουν τους προκαλω ακομα κανενας δεν εχει ερθει..Ελπιζω να εισαι ο πρωτος...
Τι να εκτεθω.? Έχω βγει με πρώην  μοντερειτορ του σαιτ και σκάσαμε μύτη σε κλαμπ στη Κρακωβία  που  στο τελος έφυγα με 8αρι παντρεμένη!Τι να αποδείξω..? Ακόμα και οι άλλοι δύο στη παρεα παραλίγο να βγάλουν γκόμενά με την ώθηση και την ενέργεια της παρέας! Δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο να συναντήσω κάποιον από το site που θα είναι στημένος σε μια γωνία και θα είναι έτοιμος να γελάσει ή να χειροκροτήσει και προτρέπω κανέναν να μην το κάνει!Και σε καμιά περίπτωση δεν είναι σώφρων να γίνονται ανταγωνιστικές συναντήσεις μεταξί μελών!
Και δεν τιμάει και ιδιαίτερα και όποιον προτείνει τέτοιου είδους κόντρες!

Στο Κίεβο δεν υπάρχει λόγος επίσκεψης για εμένα !
επόμενες πόλεις που θα επισκεφτώ για ερωτοεκδρομές όταν βρω χρόνο είναι η  Κρακωβία,Πράγα,Οστραβα ,Πόζναν,Βαρσοβία,Βίλνιους και ίσως κάπου Ουγγαρία καθώς και Ιασιο!Ουκρανία μόνο μετα τα 40 αν υπάρχει οικονομική ζωή έτσι όπως την ξέρουμε σήμερα...
Όσο για τα 10000 μυνήματα του μέγα αρχηγού , 10 χρόνια γράφει δεν ξεκίνησε την πρωτοχρονιά...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Οπότε και εσύ είσαι η εξαίρεση του κανόνα σαν το Μπουφόν τον τερματοφύλακα. :grin:

Εδώ μέσα Σταύρο βρίθουμε από 50άρηδες που γαμάνε 25χρονα μοντέλα,όλοι μικροδείχνουμε και μας περνάνε για νεότερους,το bou είναι μαγικό.

Στο λέω,γιατί έχω γνωρίσει απο αυτο το forum,το Τσέχικο και ένα διεθνες,πορνοτουρίστες που κι αυτοί "μικροέδειχναν",ήταν καλής εμφάνισης,κ.λ.π. αλλά μάλλον ήταν πραγματα που τους έλεγε μόνο η μαμά τους.
Και "γυμνασμενους" εχω γνωρίσει που δεν μπορουσαν να ανεβουν στο κάστρο της Πράγας. :grin:
Επίσης έχω ζήσει τύπους να το παιζουν πλούσιοι μεγιστάνες που θα άνοιγαν επιχείριση στην Πράγα,τύπους να δηλώνουν άλλη εθνικότητα,κ.λ.π. με αποτέλεσμα να τους γλεντάνε 20χρονα Τσεχάκια που τους έκοβαν τι τραχανάδες ειναι..

Τέσπα,έχω άλλη εικονα γενικά από περσόνες που διάβαζα,αλλά όταν τους γνώρισα,ήταν αλλιως.

Σωστά,απλά μεχρι τώρα λεφτά δίνω μόνο στις πουτάνες.
Στις άλλες γεύμα,ποτο και μέχρι εκεί.

Αργότερα βλέπουμε..

Το μονο σίγουρο

Παντως αν με διαβάσεις γράφω τίμια θεωρώ.
Π.χ.για να ικανοποιήσω το πάθος μου στο 19-23,έκανα Casting στην Πράγα,στα πρότυπα του Czech Casting και μου έφυγαν 9.500 ευρώ σε 2 βδομάδες.
Τα έχω γράψει στο thread της Πράγας.

Επίσης στα περισσότερα Privat,πρακτορεία μοντέλων,κ.λ.π. όταν σκάει ωραία πιτσιρίκα με ειδοποιουν.

ειμαι 43 7 χρονια μακρυα απο το 50...
Εγω ειπα τι βαραω πανω απο 30 και κατω απο 20
οι πληροφοριες σου ειναι καλες συνεχισε

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιζετε τους μαγκες γαμωντας πουτανες στα εξωτερικα και βγαζωντας φωτογραφιες απο πανω?
Να εισασταν τιποτα ζιγκολια να σας πληρωνουν οι γυναικες θα σας βγαλω το καπελο
Μου θυμιζετε την ακριβη εκδοση του πικερ...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τι να εκτεθω.? Έχω βγει με πρώην  μοντερειτορ του σαιτ και σκάσαμε μύτη σε κλαμπ στη Κρακωβία  που  στο τελος έφυγα με 8αρι παντρεμένη!Τι να αποδείξω..? Ακόμα και οι άλλοι δύο στη παρεα παραλίγο να βγάλουν γκόμενά με την ώθηση και την ενέργεια της παρέας! Δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο να συναντήσω κάποιον από το site που θα είναι στημένος σε μια γωνία και θα είναι έτοιμος να γελάσει ή να χειροκροτήσει και προτρέπω κανέναν να μην το κάνει!Και σε καμιά περίπτωση δεν είναι σώφρων να γίνονται ανταγωνιστικές συναντήσεις μεταξί μελών!
Και δεν τιμάει και ιδιαίτερα και όποιον προτείνει τέτοιου είδους κόντρες!

επόμενες πόλεις που θα επισκεφτώ για ερωτοεκδρομές όταν βρω χρόνο είναι η  Κρακωβία,Πράγα,Οστραβα ,Πόζναν,Βαρσοβία,Βίλνιους και ίσως κάπου Ουγγαρία καθώς και Ιασιο!Ουκρανία μόνο μετα τα 40 αν υπάρχει οικονομική ζωή έτσι όπως την ξέρουμε σήμερα...
Όσο για τα 10000 μυνήματα του μέγα αρχηγού , 10 χρόνια γράφει δεν ξεκίνησε την πρωτοχρονιά...
κοντρες δεν κανω απλα αμα με προκαλουν απανταω.Ο καθενας ξερει για τον εαυτο του
Αν θεωρεις οτι το κιεβο ειναι κακο οκ εχουμε 180μοιρες διαφορα
Τελος ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι εχω μπει για να γνωρισω ατομα με τα ιδια γουστα με εμενα..ουτε κοντρες με ενδιαφερουν ουτε τιποτα...Δεν φοβαμαι ομως και για τιποτα...
Μακαρι να βαρας και εσυ και ο αρχηγος σου ο κμαν οσο πιο πολυ γινεται

Απλα ας επικεντροθουμε στις πληροφοριες και να μην ειρωνευομαστε ο ενας τον αλλον..
πηγαινε πισω να δεις εγω μονο απανταω δεν προκαλω αλλα δεν αφηνω κιολας αναπαντητο τιποτα
Ζηταω δε και συγνωμη απο τους υπολοιπους που διαβαζουν κοντρες που δεν τους ενδιαφερουν...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
ειμαι 43 7 χρονια μακρυα απο το 50...
Εγω ειπα τι βαραω πανω απο 30 και κατω απο 20
οι πληροφοριες σου ειναι καλες συνεχισε

Καλως,απλά να ξερω τι και πως,γιατί όταν έγραψες ότι έχεις συναντησει Τάσο κάποτε,σκέφτηκα ότι είσαι 50+

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Καλως,απλά να ξερω τι και πως,γιατί όταν έγραψες ότι έχεις συναντησει Τάσο κάποτε,σκέφτηκα ότι είσαι 50+
Γιαυτο αδερφε προσκαλω ολους να βρεθουμε απο κοντα και οσοι ταιριαζουμε εχει καλως οσοι οχι παλι εχει καλως.
Εγω ουτε κρυβομαι ουτε εχω να φοβηθω τιποτα..

Αυτα που γραφω αυτα ειμαι

Αλλοι εχω μαθει κρυβονται συστηματικα απο τους υπολοιπους(οχι εσυ)

Σπυρος

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τελος ας κανουμε ενα γκαλοπ να δουμε πειτε μας το τοπ 5 σε γυναικες στην ευρωπη

για εμενα

1)Λευκορωσια-Ρωσια-Ουκρανια(με αυτη την σειρα)
2)Σερβια
3)Τσεχια
4)Δανια
5)Σουηδια

Περιμενω και απο τους λοιπους αντιστοιχη λιστα ειμαι περιεργος

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μακαρι να βαρας και εσυ και ο αρχηγος σου ο κμαν οσο πιο πολυ γινεται
Ευχαριστούμε για τις ευχές!
Με τις προτροπές του αρχηγού χρόνια τώρα , ασχέτως αν δεν ακολουθώ τις μεθόδους του, πολλοπλασίασα τα ταξίδια μου στην Ανατολική Ευρώπη , αύξησα τις γυναίκες και έχω ζήσει αξέχαστες εμπειρίες!  
Εσύ έχεις να προτείνεις κάτι παραγωγικό αντι για κριτική στον αρχηγό και σε όποιον δεν συμφωνεί με κάποια από τα λεγόμενά σου?

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ως γνωστον, από αγγλοσαξωνικες μελετες το πικ στα ντειτινγ και αλλα σαιτς  είναι της μερες  των διακοπων της αλλαγης του ετους. Αρα δεν είναι τυχαιο ότι το νημα πηρε φωτια που ξεκινησε από την επαρχια και εκαψε την πρωτευουσα, μεσα στο καταχειμωνο.
Αφηστε τον βαλκανιο αρχοντα, εχουμε καψει ρεγγες για παρτι του !  
Για τους μαθητες. Ότι εχει ειπωθει απ τις γιορτες πρεπει να μελετηθει, μαζι με περιφερειακα νηματα ως εναμιση χρονο πισω!
Καποια τιπ που πεφτουν στο ασχετο, νομιζω ότι παιζουν παντου, στο θεμα γυναικεια ψυχολογια¨-εκτος από τα γνωστα φεικ ρολογια…θα αρχισω να κυκλοφορώ με χαρτοσακουλες υβ.σ.λοραν, ντιορ κτλ...Θα κανω ανακυκλωση, θα τις μαζευω από κατω και θα καθομαι στα παγκακια η στα γκουντις! Γιαυτο μπηκε ο φορος στις σακουλες, για μας δουλευει το κρατος!
Ποιος θα ανοιξει το (μουνο)χναρι που κλεινει?
Ομπρος βοηθατε να ανοιξουμε το μουνο-χναρι, να σηκωσουμε τον ηλιο πανω απ την
ελλαδα!

υγ.
Πραγματικα το εννοω,(από σελ 668) καποιος εμπειρος ελλην σεξο-σοβιετολογος με το σαιτ πχ φαντασου με γκλομπαλ οντιενς¨…μαθημα νουμερο 6. Σκαιπ σεσσιον, (ονλαιν τετ-α-τετ…λαιφ κοατσινκ!) 7. μαθημα όπως… Σωστε χρονο και χρημα Πώς να γαμησετε ευκολα με την αυρα του <εξωτικου> διαβατηριου!!!  

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Τυχαιο vibe απο 48 ωρες φωτος απο το παραλληλο συμπαν των Μυστων

πριν λιγες μερες ειπα στον δασκαλο οτι μου εκανε καπειος μπουλινκ οτι πρεπει να βρω γκομενα 37 με 42 ακομα και με παιδι  ενω ο δασκαλος μου λεει με 20-22μονο να παιζω.η απαντηση του δασκαλου ηταν οτι αυτος μαλον μαλακας ειναι και σε ζηλεθει η κανας πουστης που δεν τον γαμας!και ομως επεσε και στα δυο μεσα χαχαχαχαχα

Συλλογιζομαι τα λογια του Μυστη! Ωρα για Διαλογισμο. Ομμμμμμμμμμ!

Γκόμενα ελευθερας βοσκής δεν μ έχει κλέψει ποτέ διότι πάντοτε είχα την προνόηση και έκρυβα χαρτια, λεφτά, κάρτες κτλ.
Να μην κάνετε καλό στην ζωή σας αυτό συμβουλεύω ειδικώς σε κάτι τετοιες ράτσες. Το'χω ξαναγράψει: οι ιθαγενείς δεν καταλαβαίνουν ισότιμες σχεσεις, ή τους γαμας ή σε γαμάνε, φιλότιμα, συναισθηματικότητες, αλληλεγγύη, αγάπες , λουλουδια ξεχάστε τα δεν υφίστανται...

Να επισημάνω επίσης ότι για κάποιον 40άρη-50άρη που δεν θελει να βολευτεί με καμία θείτσα και τα μπασταρδάκια της, αλλά θέλει τοπ μουνάρες, θα πρέπει χρηματικώς να συναγωνίζεται και τον αντίστοιχο ηλικίας ιθαγενή, ο οποίος αφού κατέκλεψε την πρώην ΕΣΣΔ το παίζει τώρα εργοστασιάρχης, μαγαζάτωρ, έμπορος, πετρελαιάς κλπ, κλπ και τον οποίον δεν τον πολυανησυχεί πόσα λεφτά θα ξοδέψεις στις πουτάνες δια τον απλούστατον λόγο ότι δεν είναι δικά του.

εγώ έχω μια απορία:Ο πορδομεταναστουλης ισχυρίζεται ότι τωρα στο Μεταξι γαμας με 10Ε και στην Φυλής με 20Ε. Ο λόγος που ήρθα εγώήταν διότι μ αρεσαν οι μουνάρες, τα μοντελα πως να το πω αλλέως. Τωρα αν καποιος την βρισκει με πιο φτηνό εμπόρευμα, ποιος ο λογος να πορδομεταναστευσει?

Ειναι πολυ καυλιαρες οι πραγματικες ξανθιες...Προσοχή στο μουνακι τους εκει φαινεται το πραγματικο χρωμα όπως εχω διδαξει ελαχιστες τριχες μονο στο μουστακι οχι δεξια αριστερα και χρωμα ετσι ενα διαφανες, ανοικτοτατο γκριζο α και ροζ μουνοχειλακαι ρογες οχι καφε...Πετυχες το κουμπι μου  μ εκανες να παραληρώ τωρα...

Καθισαμε σ σενα παγκάκι, άρχισαν οι γλυκαναλατεσ μαλακειες λεω στ αρχιδια μου κατσε να την κανω να φυγει, αρχισα να της βαζω κωλοδακτυλο μεσα απο την φορμα στο παγκάκι. Έριξα κατι γαμισια εκεινο το βραδυ...έκτοτε καταλαβα οτι οι γκομενες εδω περα ειναι βαρατε κι ας κλαιω κι οτι καλως η κακως θελουν πεσιματα πολυ αγαρμπα γιατι ειναι σε καταστασι γκαου

ουδείς μου χει πει ότι έχει έρθει για γκόμενα. Όλοι για δουλειές. Υπερκουρασις Για να γινει πιο πιστευτός στην φαση των πλακιδιων κυκλοφορουσε με κατι δειγματα ανα χείρας και πηγαινε στα μαγαζια για να παρλαπιπιασει τις γκομενες. Τι εχουν δει τα ματια μου εδω...

Και για να στο κανω πιο λιανά: Κοιτα να δεις μεχρι πριν από 15 χρόνια όλες αυτες τις γαμαγες με κανα δεκαδόλλαρο-εικοσαδόλλαρο και μεχρι πριν από καμια τριακοσαρια χρόνια τις πουλαγανε στο παζάρι σε σετ

οι φιλικοι ουκρανοι-ουκρανιδες(διοτι υπάρχουν και οι απολυτως εχθρικοι) ειναι αυτής της νοοτροπιας, τι εχεις φιλε να το φαμε. Τα δικα σου δικα μας και τα δικα μου-δικα μου... μετα οταν για τον α,β λογο πλουτισουν σταματανε να σε κανουν παρεα διοτι1. δεν σ εχουν πια αναγκη 2. δεν μπορουν να σου πουλησουν μουρη διοτι τους ηξερες απο μπατιρηδες

Για να μαθαινεις αγαπητέ, σ αυτες τις ηλικιες δε πανε για τον πιο όμορφο( με τα παραμορφωτικά κριτήρια τα δικά τους) ούτε και τον πιο πλουσιο. Παρά πανε για τον πιο μαλακα. Ποιος τους φαινεται οτι θα παει πιο πολυ με τα νερά τους. Οι  πιο μεγαλες (κι εννοω της συνομοταξιας του ιντερνετ) που κοντευουν τα 30 ή και πανε για τον πιο λεφτα διοτι ξυπνησανε επι τελους.

εδώ και να θελεις δε μπορεις να κανεις φόκους σ ενα μουνι, βλέπεις τις άλλες μουναρες και αποπροσανατολιζεσαι...

Η ζωή είναι μια θεατρική παράστασις. Καλούμεθα να υποδυθούμε καποιον ρόλο και τον υποδυόμεθα τόσο καλά ώστε στο τελος ξεχνούμε ποίοι πραγματικά είμαστε.
Και παλι σας ευχαριστώ

υγ.
θα ηξερες ότι εδώ και καμια δεκαρια χρόνια δεν θελουν να πανε πουθενά, θελουν την μονέδα εδώ και τωρα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
επόμενες πόλεις που θα επισκεφτώ για ερωτοεκδρομές όταν βρω χρόνο είναι η  Κρακωβία,Πράγα,Οστραβα ,Πόζναν,Βαρσοβία,Βίλνιους και ίσως κάπου Ουγγαρία καθώς και Ιασιο!

Διαάβασε τι λέει ο δασκαλος τωρα τον Νοέμβριο για Πολωνία που εντελώς τυχαία συμπίπτει κατά γραμμα με τις δικές μου εμπειρίες και λεγόμενα σε βαθμό λες και επικοινωνούμε σαν συσχετιζόμενα φωτόνια. Γιατί ο Rooshv είναι δάσκαλος ενω ο kman δυστυχως είναι σαν να ακούς τον Αρτέμη Σώρρα (λίγο χειρότερα) απλά αντι για λεφτά υπόσχεται τσάμπα μοντελέ μουνί στας Ανατολάς!!! Να σου υπενθυμίσω ο δάσκαλος πετύχαινε one night stand σχεδόν κάθε νύχτα Poland το 2009..Rethinking αν και δεν νομίζω να το κάνεις.

Poland has become competitive. I used to be amazed at how Polish girls can date down, but things have changed and you can now ***** dating up, sometimes way up.

Four major reasons for the decline:

1. More foreigners. Not just PUAs but normie tourists and those who found work in international corporations. You are not nearly as exotic as you used to be. The foreign thrill is gone.

2. Smartphone. This is giving Polish women A LOT of validation that they used to only get from men. Many Polish girls are more interested in Snapchatting their night than meeting a guy. They have no natural resistance to smartphone addiction, and the growing wealth of the country means they can get the most advanced smartphones (unlike in Ukraine or other poorer countries).

3. Millennial culture. Millennial Polish girls have a different character than the ones that preceded them. If a Polish girl is under 25 today, she is far more Western than ones who are older. This translates to flakiness, colder behavior, more tattoos, and wearing sneakers when she goes out at night. I also suspect that millennial Polish girls are less into foreign men than their predecessors.

4. More Polish men in the game. They have woken up. They have upgraded their style, read the PUA boards (in Polish), and are actively trying to get laid in a way that they didn't before. You can still out-game them, but when you approach a girl, she was already approached by five Piotrs. You already know how a girl's attitude is if she's getting approached a lot.

These problems are stacked onto three problems Poland always had:

1. Highly careerist women. Polish women don't trust their men's strength and provider ability, so they double down on career. If she is university bound, and most of the girl you meet are, she will always put school and work above you.

2. Prone to cheating. There is no other country in the world that I've been to or otherwise heard of that has women more likely to cheat on their partners than Poland. Combined with point 1, they definitely won't make ideal wives unless you find some sort of exception. If a Polish girl only banged you once or twice and disappeared, it's because she has a boyfriend (or even husband).

3. Low talent on top end. Poland has tons of girls in 5-6.9 range, a good amount in 7-7.4 range, but very little above that. There isn't much inspiration to put in effort.

If you combine the new problems with the old, here is what we get:

1. Sets don't hook like they used to. She's listening to you, maybe even showing interest, but the spark to propel the interaction to intimacy is gone. She met a foreign guy like you just the other week, and she's having fun online with her beta orbiters, and she's getting Instagram notifications. She'll go out with you if she happens to be in the mood when you text her.

2. You'll have to work for a 6-6.9. These girls used to be somewhat easy, but now I know good-looking men who have to grind quite a bit for them. Getting a 7 or higher comes down more to luck than game.

The only advantage Poland has is for Indian and Asian men, since Polish girls don't have many negative stereotypes towards them, but for any other type of man, even Spanish-looking men, Poland will provide little satisfaction.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Τελος φιλε κμαν αν ερθει καμια κοπελιτσα χωρις λεφτα φανταζομαι οτι δεν θα σου σηκωνεται...
Γιαυτο δινεις μπουρμπουαρ στο τελος για να μην χανεις την αισθηση της μαυρης ζωνης...
Ετσι και αλλιως και στο καρατε η μαυρη ειναι η καλυτερη εσυ εχεις παρει και 3 νταν
Εγω τυπε ειμαι το εκ-διαμετρικώς αντίθετο του Kman, αν παρω πρέφα οτι η αλλη θέλει λεφτά για πήδημα που πέφτει αυτομάτως :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
xaxaxaxaxaaxaxa

οπως σε κυνηγαγε η kgb στην Λευκορωσια....Αρχιψευταρε αμα σε σταματησε η αστυνομια για πλαστα εγω ειμαι αστροναυτης τηνς Νασας...Αφου πλαστα πουλανε και στο δρομο ευρω παντου!!!!!Ποσα ψεματα ακομα να αντεξω...Φιλε να τα λες σε αυτους που δεν ξερουν οταν λες οτι σε σταματησαν 3 φορες!!!για πλαστα και σε καθε γωνια του δρομου εχει πλαστα που πουλανε τα σχολια περιτευουν αλλη μια φορα που λες τρελα ψεματα οπως τοσες αλλες φορες στο παλελθον...

Με σταματησαν 3 φορες.Δυο Ουκρανία και μια Ρωσία στο Ροστωβ.
Μάλλον δε βάλατε μυαλό απο το πάθημα του Dr. Love και ζητάτε φιστίκι.Έρχεται φιστίκι καλό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom