Aκόμη και να κοιμήθηκε ο θεός και να συνωμότησε το σύμπαν,δεν έχει καμία αξια να αναφέρεις την εξαιρεση στον κανόνα.
Καμία απολύτως,γιατί σε έναν αρχάριο πορνοτουρίστα που έρχεται μια βδομαδα το χρόνο πάνω,δε θα κάτσει η εξαιρεση.
Και με τα αόριστα περί "ελπίδας" και "ηρθε για τα μάτια μου",είναι εύλογες οι αντιδράσεις.
Η οποία είναι ποια;
Εγω,ο Glock,ο παπας ειμαστε ακριβως ίδια σειρά,ο LOVE λιγο μεγαλυτερος,τον Τάσο τον ξέρεις.
Απλά ρωταω για να καταλαβω καλυτερα τι διαβάζω.
Επισης ο kman έχει μύριες ιδιοτροπιες,κλωνους όμως δεν έχει..
Κοιτα ποιοι γράφουμε σε αυτά τα thread.
Οι ίδιοι και οι ίδιοι με χιλιαδες posts, που κάποιοι γνωριζομαστε κιολας.Δε γραφει καποιος με 10 ή 100 posts.
Ο Χαρης εγραψε ένα ωραίο για άτομα που ισχυρίζονται ότι μικροδείχνουν,αλλά τελικά μάλλον το πιστεύουν μόνο οι ίδιοι και γίνονται ρεζίλι στις γκομενες.
Δε λέω για τον LOVE,δεν τον εχω δει(DRLOVE τώρα που το σκεφτομαι ούτε καν το link το fb σου δεν κλικαρα,να δω αν είσαι φιδέμπορας
)
Για τον kman τα έχουμε ξαναγράψει.
Αυτό που ψαχνει δεν υπάρχει ούτε στα FKK της Γερμανιας,ούτε στα κωλόμπαρα της Γερμανιας.
Ψευδαίσθηση κατάκτησης φτωχών εμφανίσιμων πορνιδίων που πλασάρονται ως κανονικες κοπέλες και προσφέρουν
gfe.
Αυτό υπάρχει,με αυτή τη σχέση τιμης/εμφάνισης/απόδοσης,μόνο στην Ουκρανία,γι'αυτό και πηγαινει εκεί.
Οι σάλτσες που βάζει ειναι άλλη ιστορια και εγώ τον κράζω,αλλά η τακτικη του για την ηλικία του και τα προσόντα του,είναι σωστή.
Σε ποια άλλη χωρα θα έφερνε στο δωματιό του με 100 ευρω γκομενες
gfe τέτοιας ηλικία/εμφανισης;
Σε καμία δυτική χώρα..
Επίσης Τσεχία,αν δεν έχεις κονέ, για να έρθει ένα νεαρό 7άρι+ διαμερισμα να κάτσει 2-3 ωρες θες 200+ευρώ.