Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
να
ο σωστος ερωτοτουριστας ή σεξοτουριστας προσπαθει να πετυχει την πιο value for money λυση

ειτε προκειται για δωρακια στις ασπρες και γκρι ζωνες με το μικροτερο δυνατο κοστος

ειτε για φραγκα στις μαυρες ζωνες δινοντας τα λιγοτερα
να σου πω ρε παππου στο τελος που πηδηξα και μερικες απο κερασματα βραδι αλλα τα λεφτα που χαλασα κερασματα θα επερνα 6 με 8 υπερηχητικα μοντελα παρα κατω του μετριου τσαμπα μεθυσμενες μικρουλες.ηταν και 8 το γριβνα οχι 35,σκεψου ποσα χαλαγα καθε βραδι κλαμπ με το αν μου κατσει.πλεον στην οδυσσο τελος αυτα.κιεβο οταν παω παλι θα βγαινω καθε βραδι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Δεν ξέρεις τις δυναμικές που παίζουν Ουκρανία.Δεν είναι όπως Τσεχία.Αν ερχόσουν σε κλαμπ θα καταλάβαινες.
Ουκρανία μετράς πολύ,είσαι ημίθεος και βάλε.Αυτες χύνουν που ασχολείται μαζί τους ενας καλοβαλμενος ξένος.
Εγώ έχω ολα τα πλεονεκτήματα:
Άσπρος
Έρχομαι απο δυτική Ευρώπη
Είμαι κάθε δυο μήνες Κίεβο
Καλο εισόδημα
Ξέρω ρωσικά για συνεννόηση
Μεαυτα είμαι πάνω απο το 99% του ανταγωνισμού,για εμένα είναι πολύ ευκολα και κάνω παρτυ.
Και να μην κάτσει αυτή,θα κάτσει η διπλα που είναι πιο μουναρα και αυτή το ξέρει.
Βάλε και τη δύναμη πυρός,κεράσματα,τραπέζια κτλ είναι overkill.

Άλλη εικόνα έχω εγώ και όσο αφορά το Κίεβο όπως και για το πως μπορεί να σε βλέπουν οι "κανονικές γκόμενες" που περιγράφεις.
Εγώ πιστεύω ότι σε βλέπουν σαν 100ευρω,κοπέλες που βγήκαν συνειδητά για να βγάλουν 100ευρω.
Και ότι αυτή είναι η ενασχόλησή τους.
Αυτά τα ότι είσαι λευκός,οτι δουλεύεις σε δυτική χώρα,κ.λ.π. είναι αδιάφορα γι΄αυτες,μιας και το χρώμα που τις νοιάζει είναι το πράσινο,δεν ψάχνουν γαμπρό.

Αλλά είπαμε..
Εσύ είσαι πάνω από το 99% του ανταγωνισμού,όλοι στο bou μικροδείχνουμε τουλάχιστον μια δεκαετια,κ.λ.π.
Γνωστά όλα αυτά,αλλά μετά από ένα σημείο καταντάνε κουραστικά..

Τι να πω..
Μακάρι και εγώ σε 10χρόνια,να μπορώ να γαμάω τζάμπα μοντέλα 20χρόνια νεότερα.

@DRLOVE το 80% του κόσμου,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ,έχει την ικανότητα να κρίνει και να κανει filtering την σωστή πληροφορία.
Για τους υπόλοιπους αμφιβάλλω...
Εκείνοι πιστεύουν σε μουνοπαραδείσους με μοντελα εθελόντριες του sex

Επισης το Tinder κακώς το προτείνεις σε όλους.
Τinder=εικόνα,αν δεν την έχεις,δεν κάνεις match ποτέ.
Λογικό ο kman να ανοιγει και να "πετυχαίνει" μόνο πουτάνες.

Επισης ρώτησες άλλη πόλη που να βαραει το Tinder σαν τρελό.
Αγια Πετρουπολη.
Τα match που είχα κανει εκεί,σε ποιοτητα και αριθμο δεν τα έχω κανει πουθενα και μακάρι να μπορουσα να κλωνοποιηθω να τις προλάβαινα όλες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
πολυ καλη ιδεα.μου ειπε και φιλος μου κυπρο να το κανω αυτο
μια μερα να παω ουκρανια και να τους πω παιδεια αυτη την φορα ηρθα αφραγγος.
μου λεει ο φιλος θα φαεις το ξυλο της ζωης σου χαχαχαχαχ

αρε χαρη με κανεις και γελαω  :2funny: :2funny: :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
να να σου πω ρε παππου στο τελος που πηδηξα και μερικες απο κερασματα βραδι αλλα τα λεφτα που χαλασα κερασματα θα επερνα 6 με 8 υπερηχητικα μοντελα παρα κατω του μετριου τσαμπα μεθυσμενες μικρουλες.ηταν και 8 το γριβνα οχι 35,σκεψου ποσα χαλαγα καθε βραδι κλαμπ με το αν μου κατσει.πλεον στην οδυσσο τελος αυτα.κιεβο οταν παω παλι θα βγαινω καθε βραδι.

ωραιος....

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μοντελε βαλκανιε πουτσαρα ποτε θα κατεβεις ουκρανια να σε κατατροπωσω?χαχαχα
θα ηττηθεις σε ολα τα επιπεδα αν και ειμαι 1,60μποι..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μια απο τις γκομενες που έχω είναι 189 και με τακούνι πάει στα δύο μέτρα.Την έχει δει ο  Γκλοκ στη Ρόδο.Τη γνώρισα στην Κρεσατικ μπροστά στο Cym.
Δε συνιστώ όμως να ξεκινήσετε με αυτό το επίπεδο γιατί είναι ακριβή.
Αν ξεκινήσεις με τις high class αποκτάς και εσύ στοιχεία high class αφου σε ντυνουν κατάλληλα,σε πανε στα κατάλληλα μέρη.
Αυτό το οσμιζονται και οι άλλες το στάτους και θέλουν το ίδιο.Πρέπει να δείχνεις ότι μπορείς να αναβαθμίσεις τη γκομενα.
Οι Ουκρανες δε θέλουν να δουλεύουνε γιατί βγάζουν πενταροδεκαρες,θέλουν άντρες να τους τα παρέχουν όλα και μοχθουν για αυτό.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
μοντελε βαλκανιε πουτσαρα ποτε θα κατεβεις ουκρανια να σε κατατροπωσω?χαχαχα
θα ηττηθεις σε ολα τα επιπεδα αν και ειμαι 1,60μποι..

Χαρη γερα γαμα τα ουκρανικα μουνια  :2funny: :2funny: :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μια απο τις γκομενες που έχω είναι 189 και με τακούνι πάει στα δύο μέτρα.Την έχει δει ο  Γκλοκ στη Ρόδο.Τη γνώρισα στην Κρεσατικ μπροστά στο Cym.
Δε συνιστώ όμως να ξεκινήσετε με αυτό το επίπεδο γιατί είναι ακριβή.
Αν ξεκινήσεις με τις high class αποκτάς και εσύ στοιχεία high class αφου σε ντυνουν κατάλληλα,σε πανε στα κατάλληλα μέρη.
Αυτό το οσμιζονται και οι άλλες το στάτους και θέλουν το ίδιο.Πρέπει να δείχνεις ότι μπορείς να αναβαθμίσεις τη γκομενα.
Οι Ουκρανες δε θέλουν να δουλεύουνε γιατί βγάζουν πενταροδεκαρες,θέλουν άντρες να τους τα παρέχουν όλα και μοχθουν για αυτό.

ποσο ακριβη ρε αρχοντα για λεγε τιμουλα;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ποσο ακριβη ρε αρχοντα για λεγε τιμουλα;

Πρακτικά αυτού του επιπέδου οι γκομενες σου τρώνε 200 ευρώ μίνιμουμ σε κάθε ραντεβού συν διακοπές και αλλα πολλά.Τον Ιούλιο σε μια βδομάδα Ρόδο και Αθήνα έφαγα 4000 ευρώ.
Τώρα μάλλον θα την πάω Μύκονο.
Έχω άλλες δυο μόνιμες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πρακτικά αυτού του επιπρδου οι σπονσορετς σου τρώνε 200 ευρώ μίνιμουμ σε κάθε ραντεβού συν διακοπές και αλλα πολλά.Τον Ιούλιο σε μια βδομάδα Ρόδο και Αθήνα έφαγα 4000 ευρώ.
Έχω άλλες δυο μόνιμες.

200 ευρω την μερα για διαστημικο μωρο λογικη ειναι τιμη

θα μου πεις οτι δεν ειναι για χορταση ομως θα την κρατησεις 3 μερες θα βγαλεις γουστα θα σου φυγουν 600 ευρω και θα εισαι και εσυ ευχαριστημενος που πηδηξες και κυκλοφωρισες μοντελο και η γκομενα που τα πηρε χοντρα

οσο για διακοπες αστο δεν αξιζει 4000 χιλιαρικα

χτιζεις την οικονομια της ουκρανιας μ' αυτα τα λεφτα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
γαμα τις εκει ρε κμαν τι τις παιρνεις διακοπες.ο σαλονικιος απο κιεβο πηγε 200 ευρο ον ιν κλουσιβ τωρα σιαρμ ελ σειχ.200 αυτος και 200 το μπαζο γρια που σπονσαρει

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
γαμα τις εκει ρε κμαν τι τις παιρνεις διακοπες.ο σαλονικιος απο κιεβο πηγε 200 ευρο ον ιν κλουσιβ τωρα σιαρμ ελ σειχ.200 αυτος και 200 το μπαζο γρια που σπονσαρει

:2funny: :2funny:

πονανε τα ματια μου ρε Χαρη

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Πρακτικά αυτού του επιπέδου οι γκομενες σου τρώνε 200 ευρώ μίνιμουμ σε κάθε ραντεβού συν διακοπές και αλλα πολλά.Τον Ιούλιο σε μια βδομάδα Ρόδο και Αθήνα έφαγα 4000 ευρώ.
Έχω άλλες δυο μόνιμες.
πολυ εξυπνη κινηση,ενας μισθωτος να παει να το παιξει μπρουκλης στο νησι που μεχρι και τα γκαρσονια βγαζουν περισσοτερα!

αμα εισαι βαλκανιος κομμαντο (και φιδεμπορας) πως φαινεται!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Χαρη γερα γαμα τα ουκρανικα μουνια  :2funny: :2funny: :2funny:
ηρθε ο γοης στο χωριο και κανει τον οραιο
με την αυτοκινηταρα του και κανει τον σπουδαιο
ενα εξηντα εχει μποη παριστανει και τον γοη
ενα εξηντα εχει μποη παριστανει και τον γοη χαχαχαχα.
αν δεν εχετε στατους διμητρακη μην ερχεσται στο κιεβο.φανελακι του τιγρη και μποτα απο σαλαχι
μονο ετσι πεφτουν τα γκομενακια χαχαχαχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτ
200 ευρω την μερα για διαστημικο μωρο λογικη ειναι τιμη

θα μου πεις οτι δεν ειναι για χορταση ομως θα την κρατησεις 3 μερες θα βγαλεις γουστα θα σου φυγουν 600 ευρω και θα εισαι και εσυ ευχαριστημενος που πηδηξες και κυκλοφωρισες μοντελο και η γκομενα που τα πηρε χοντρα

οσο για διακοπες αστο δεν αξιζει 4000 χιλιαρικα

χτιζεις την οικονομια της ουκρανιας μ' αυτα τα λεφτα

Αυτή πριν απο εμένα είχε έναν πλούσιο Αυστριακο που τη χρυσωνε.Μαϊάμι,λατινική Αμερική,Ασία,Παρισια τα έχει γυρίσει ολα σε πενταστερα.Καθαριζε ο Αυστριακος.
Τώρα εχει μια φίλη που εχει γκόμενο ευκαταστατο Σουηδό που όταν έρχεται Κίεβο μένει σε σουίτα στο Hyatt με 500 ευρώ τη βραδιά.
Το κακό είναι ότι την τελευταία φορά πήγε και η δικια μου Hyatt,ελπίζω μόνο για παρέα στην πισίνα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ηρθε ο γοης στο χωριο και κανει τον οραιο
με την αυτοκινηταρα του και κανει τον σπουδαιο
ενα εξηντα εχει μποη παριστανει και τον γοη
ενα εξηντα εχει μποη παριστανει και τον γοη χαχαχαχα.
αν δεν εχετε στατους διμητρακη μην ερχεσται στο κιεβο.φανελακι του τιγρη και μποτα απο σαλαχι
μονο ετσι πεφτουν τα γκομενακια χαχαχαχα

απλα εγραψες....  :hi:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
πολυ εξυπνη κινηση,ενας μισθωτος να παει να το παιξει μπρουκλης στο νησι που μεχρι και τα γκαρσονια βγαζουν περισσοτερα!

αμα εισαι βαλκανιος κομμαντο (και φιδεμπορας) πως φαινεται!
θα παει το νουμερο, ο μπατιρης ο μισθωτος που αμαδε τον εστελνε η υπηρεσια στο Κιεβο δεν θα ειχε ουτε τα ναυλα, θα παει στη μυκονο με υπερμουναρα και απο τον παρακατω καταλογο του Ναμμος που μεχρι και το τελευταιο αλβανικο βιζιτονι παραγγελνει μιδας με φραουλες, θα παρουνε δυο κουβερ και αυτα σε 12 ατοκες δοσεις...

Αλλα ξεχασα, στον κοσμο του Κμαν οι ουκρανες υπερμουναρες σε ενα τετοιο περιβαλλον χλιδης και σπονσορσιπ, ειναι ικανοποιημενες με μια φετα καρπουζι στα δυο και μια ρομαντικη αγκαλια  :2funny: :2funny:

zusfbrvpmd5754413b42d87.jpeg

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Έχω άλλες δυο μόνιμες.
κανε εσυ τα ταξιδακια σου,σε τρωει ο κολος σου να ξοδευτεις για γκομενα που γαμησες?με αυτα τα λεφτα παμε κυργισταν και καζακταν να γαμησουμε σχιζοματες.να κανω τι στην μυκονο?ελλαδα ειναι μονο θαλασα,φαγητο και κατσαβραχα χαχαχαχ.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΩ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ
ΑΝΤΥΠΑΣ - Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Τάσος Μπουγάς - Δεν έχω παλάτια και λεφτά
αυτα ειναι!
θελω να ζησω το σλαβικο πορνο ονειρο! Ξεκιναω γυμναστηρια και σπα!  

Ενα βοτσαλο στην λιμνη του Μυστη!
Εδώ οι γκόμενες κατα 80% θέλουν άγριο πέσιμο, αν μιλάμε για καμάκι βεβαίως. Αλλέως υπάρχουν συγκεκριμένες ντισκοτέκ που πηγαίνουν γκόμενες που θενε να βγανουν το κατι τις τους εκεί δεν χρειάζεται να τους την πέσεις στην πέφτουν εκείνες. Αν προτίθεστε να πληρώσετε ακριβώτερα κι απ την ελλάδα νο πρόμπλεμ. Βάλτε κρέμες, ξυρίστε τ'αρχίδια σας, πάρτε μαζεράτι, εις μάτην τζαμπα λεφτα...άμα δεν πεσει μετρητό

Τώρα εδώ εις την Ουκρανία μιλάμε για γκάου, επομένως οι γκόμενες ψάχνουν να βρουν κάποιον σύγχρονο Νεάτερνταλ. Αλλά... Αυτός ο κάποιος πρεπει να θεωρούν ότι είναι και του χεριού τους. Για να ναι αυτές οι αρχηγοί και μόλις θελήσουν να τον κλάψ(σ)ουν και να προχωρήσουν εις τον αμέσως επόμενο. Μην φανταστείς ότι όλα αυτά τα σκέπτονται. Επομένως: κάνε το πείραμα , μείνε αξούριστος 4-5 μέρες, αν έχεις γυαλια πεταξέ τα, βαλε ότι ρουχα φοράς όταν πηγαίνεις για ψάρεμα, κυνήγι ή το βράδυ όταν πετάς τα σκουπίδια, μην πλυθείς κάνα 3-4 μερες νΚαλό βόλι Υ.Γ. όσο πιο μικρά και(ή) βλαμένα, τόσο πιο πολύ πιάνει το κόλποα μυρίζεις αντρίλα  και εκ πείρας σου εγγυώμαι ότι θα χτυπήσεις καλό μουνι.

υγ.
Όταν δε αυτοί οι άγριοι, εξημερώθησαν κατά το ήμισιν …αυτές οι πουτάνες τι σκαρφιστήκανε και πέρασε ως έθιμον. Τις καλοκαιριάτικες νύχτες μαζευόσαντε , πίνανε , τραγουδούσανε, χορεύανε και στο αποκορύφωμα του μεθυσιού διαλέγανε έναν μαλάκα για να τις γαμήσει και να τις γκαστρώσει.Μετέφερε την σκηνή 400 χρονια μετά σε μια ντισκοτέκ και ίσως αντιληφθείς κάτι που ούτε οι σημερινές πουτάνες από δαύτες, ξέρουν για τι το κάνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom