Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Με σταματησαν 3 φορες.Δυο Ουκρανία και μια Ρωσία στο Ροστωβ.
Μάλλον δε βάλατε μυαλό απο το πάθημα του Dr. Love και ζητάτε φιστίκι.Έρχεται φιστίκι καλό.

Το πάθημα..χαχαχαα...Ποιο πάθημα αγόρι μου? Ας υποθέσουμε σε ενα θεωρητικό πλαίσιο πως ήσουν στο άδειο μαγαζί και δεν σε είδα (που το αμφισβητω ακόμα πως ήσουν)..Και λοιπον τι έγινε? Ακόμα και να συνέβει ποιο ειναι το πάθημα μου? Ότι πήγες με 2 πληρωμένες σε ενα μαγαζί τους έσκασες 1000 ευρω ανοιξες ένα μπουκάλι και μετα τις πήγες σπίτι για πήδημα..Πιο είναι το κατόρθωμα σου που περηφανέυεσαι? Ξέρεις οτι τωρα θα γελάνε μαζί σου και θα έχουν βρεί τον επόμενο μαλάκα άραβα να του τα φάνε? Ποιος κοροιδεψε ποιον σκέψου.

Αυτό μπορέι να το κάνει και κουτσός και στραβός και γύφτος..Αυτό που κάνω εγω μπορέις να το κάνεις εσύ? Σε μια εβδομάδα εκεί γνωρισα τρια κοριτσάκια και χωρίς λεφτά τα πήγα στο κρεβάτι. Αρχες Φεβρουαρίου έρχεται Αθήνα το ένα θα σου ποστάρω και φώτος στην ερωτική βόλτα στην Πλάκα.. Οκ όχι μοντελα στο επίπεδο που πόσταρα αλλά ειμαι σιγουρος που σε παρακολουθώ τα τελευταια χρόνια δεν το έχεις δοκιμασει ή κανει ποτέ..Εγω λέω αλήθειες ποστάρω τα 6,5 σε εμφανιση και λέω για αυτά πηγαίνετε..Εσυ ποστάρεις 9αρια μαυρες ζώνες και λές μου έκατσε τσάμπα σε μια μέρα για τα ώραια μου μάτια..χαχαχαχαχα

Οι άλλοι τουλάχιστον παίζουν μάυρες ζώνες αλλά σίγουρα τρώνε και άσπρες χωρίς λεφτά (οπως ο Τάσος). Εσύ εισαι ο ορισμός της μάυρης ζώνης..Και όποιος δεν το έχει καταλάβει αμφισβητώ για την νοημοσύνη του..

Οσο για αυτό που σού είπε Σπύρος ότι σε έχει σταματήσει 3 φορες αστυνομία να σε ελέγξει για χαρτονομισματα πλάστα δείχνει το ποσοστό της υπερβολής και του ψέματος που μεταφέρεις. Αν και συμφωνω πως δεν είναι σωστό να μεταφέρεις φωτοτυπία λεφτά μαζί είναι επικίνδυνο το θεωρώ λάθος τελείως, η στατιστική πιθανοτητα να σε ελέγηουν ΤΡΕΙΣ φορές φτάνει την πιθανότητα να σε χτυπήσει μετεωρίτης..Να πω έγινε μια φορα οκ ΑΛΛΑ ΤΡΕΙΣ!!!! Θεε μου...Ποσους σας έχουν σταματησει έστω και μια στην ζωή σας να ελεγξουν για χαρτονομίσματα..Τον kman ΤΡΕΙΣ...ΕΛΕΟΣ..

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ευχαριστούμε για τις ευχές!
Με τις προτροπές του αρχηγού χρόνια τώρα , ασχέτως αν δεν ακολουθώ τις μεθόδους του, πολλοπλασίασα τα ταξίδια μου στην Ανατολική Ευρώπη , αύξησα τις γυναίκες και έχω ζήσει αξέχαστες εμπειρίες! 
Εσύ έχεις να προτείνεις κάτι παραγωγικό αντι για κριτική στον αρχηγό και σε όποιον δεν συμφωνεί με κάποια από τα λεγόμενά σου?
Φιλε μου εκανες το καλυτερο για εσενα μπραβο σε αυτο.
Οσο αφορα εμενα εκανα πινακακια με πολλες πληροφοριες ειπα τι κανουν οι πουτανες τα λεφτα που τους δινουμε και αλλα τιπς που αμα δεις και ερχετε η κουβεντα τα πεταω...
Μαγικα οπως ξερεις και εσυ με 3 λεξεις να βαρεσεις 7+ δεν υπαρχουν..Υπαρχει η εμπειρια η τυχη και η γνωση.Εγω παρακολουθω το σιτε απο 50 2006 χωρις να γραφω τιποτα και εχοντας παρει πολλες πληροφοριες τις προσθεσα στις δικες μου και εγινα καλυτερος...Και εχω φτασει τωρα στο τελος της καριερα μου να βαραω ανωτερες και μιρκοτερες γκομενες απο πριν...Απλα επειδη ειναι πολυ φιδεμπορες εδω οπως τους λετε γιαυτο προτειμω συναντησεις με ανθρωπους που θελουν και θελω να τους γνωρισω....Το προγραμμα μου λοιπον ειναι τις επομενες 2 εβδομαδες εχω αφιξεις απο Ρωσια(μονο να τις δεις αυτες μπορεις γιατι ερχονται για εμας)και 20 φεβρουαριου θα ειμαι για 15 μερες κιεβο να σου φερω στο τραπεζι οσες θες αλλα και στην Αθηνα το ιδιο(αρκει να μην με κανεις ρεζιλι να πληρωσεις το μεριδιο σου και να μην βαζεις αδεσποτα χερια σε γκομενες μεθυσμενος)..Ακομα εχω πει το πειραμα με την ωραια και την ασχημη εχω κανει και πειραματα να βαρας φιλες τους λιγα εχω πει σε λιγοτερο απο ενα μηνα που γραφω..
Απλα ειδα οτι ο ελληνας του αρεσουν οι πολιτικοι που εχουμε και εδω οι κμαν που γραφουν ωραια μυθιστορηματα και βαζουν ωραιες τσοντες ωστε καποιοι ανεξοδα να παιζουν το πουλι τους(οχι εσυ)οποτε γιατι να  γραψω και να χανω χρονο απο τον πολυτιμο μου αντι να μπω πχ στο δικτιο και να ψαξω και αλλα μωρα...Δεν καταλαβαινω το λογο...
Φιλια και καλα βαρεματα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Οπότε και εσύ είσαι η εξαίρεση του κανόνα σαν το Μπουφόν τον τερματοφύλακα. :grin:

Εδώ μέσα Σταύρο βρίθουμε από 50άρηδες που γαμάνε 25χρονα μοντέλα,όλοι μικροδείχνουμε και μας περνάνε για νεότερους,το bou είναι μαγικό.

Στο λέω,γιατί έχω γνωρίσει απο αυτο το forum,το Τσέχικο και ένα διεθνες,πορνοτουρίστες που κι αυτοί "μικροέδειχναν",ήταν καλής εμφάνισης,κ.λ.π. αλλά μάλλον ήταν πραγματα που τους έλεγε μόνο η μαμά τους.
Και "γυμνασμενους" εχω γνωρίσει που δεν μπορουσαν να ανεβουν στο κάστρο της Πράγας. :grin:
Επίσης έχω ζήσει τύπους να το παιζουν πλούσιοι μεγιστάνες που θα άνοιγαν επιχείριση στην Πράγα,τύπους να δηλώνουν άλλη εθνικότητα,κ.λ.π. με αποτέλεσμα να τους γλεντάνε 20χρονα Τσεχάκια που τους έκοβαν τι τραχανάδες ειναι..

Τέσπα,έχω άλλη εικονα γενικά από περσόνες που διάβαζα,αλλά όταν τους γνώρισα,ήταν αλλιως.

Σωστά,απλά μεχρι τώρα λεφτά δίνω μόνο στις πουτάνες.
Στις άλλες γεύμα,ποτο και μέχρι εκεί.

Αργότερα βλέπουμε..

Το μονο σίγουρο

Παντως αν με διαβάσεις γράφω τίμια θεωρώ.
Π.χ.για να ικανοποιήσω το πάθος μου στο 19-23,έκανα Casting στην Πράγα,στα πρότυπα του Czech Casting και μου έφυγαν 9.500 ευρώ σε 2 βδομάδες.
Τα έχω γράψει στο thread της Πράγας.

Επίσης στα περισσότερα Privat,πρακτορεία μοντέλων,κ.λ.π. όταν σκάει ωραία πιτσιρίκα με ειδοποιουν.

Συντομα ο δρομος μου θα με βγαλει και προς τσεχια...Ετοιμασου...Εγω δεν θελω πασες θελω ωραια παρεα να περασουμε καλα και τα υπολοιπα ερχονται μονα τους...Αν θες  σου στελνω φιλο πολυ δυνατο που θα ερθει τελος του μηνα εκει για αμορε να δεις δυναμη καμακιου και οχι μαυρης ζωνης με 3 νταν..Εγω εχω κλεισει για τους επομενους 3 μηνες τα ταξιδια μου οπως ειπα πιο πανω(και αφιξεις στην αθηνα)οποτε δεν μπορω να ερθω τωρα αλλα αν με καλεσεις να βγουμε εκει ερχομαι.

Φιλια

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Σωστα λεει και ο dlove η Ελλαδα γεμισε Τσακες Σωρρες μεντιουμ παραθρησκιες χρησμους προφητειες  κλπ  και εδω ενα υποσυνολο της πραγματικοτητας ειναι να μην  εχει και εδω τον κμαν του να τον αποθεωνει...
Δεν περιμενα κατι διαφορετικο...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Τι να εκτεθω.? Έχω βγει με πρώην  μοντερειτορ του σαιτ και σκάσαμε μύτη σε κλαμπ στη Κρακωβία  που  στο τελος έφυγα με 8αρι παντρεμένη!Τι να αποδείξω..? Ακόμα και οι άλλοι δύο στη παρεα παραλίγο να βγάλουν γκόμενά με την ώθηση και την ενέργεια της παρέας! Δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο να συναντήσω κάποιον από το site που θα είναι στημένος σε μια γωνία και θα είναι έτοιμος να γελάσει ή να χειροκροτήσει και προτρέπω κανέναν να μην το κάνει!Και σε καμιά περίπτωση δεν είναι σώφρων να γίνονται ανταγωνιστικές συναντήσεις μεταξί μελών!
Και δεν τιμάει και ιδιαίτερα και όποιον προτείνει τέτοιου είδους κόντρες!

Στο Κίεβο δεν υπάρχει λόγος επίσκεψης για εμένα !
επόμενες πόλεις που θα επισκεφτώ για ερωτοεκδρομές όταν βρω χρόνο είναι η  Κρακωβία,Πράγα,Οστραβα ,Πόζναν,Βαρσοβία,Βίλνιους και ίσως κάπου Ουγγαρία καθώς και Ιασιο!Ουκρανία μόνο μετα τα 40 αν υπάρχει οικονομική ζωή έτσι όπως την ξέρουμε σήμερα...
Όσο για τα 10000 μυνήματα του μέγα αρχηγού , 10 χρόνια γράφει δεν ξεκίνησε την πρωτοχρονιά...

Η αύρα της παρέας είναι μεγάλο μυστικό. Βοηθάει ακόμα και τον πιο ασχημο της παρεας να κανει pull. Οτι θες για Βιλνιους ποζναν βαρσοβια πες μου, τα εχω χτισει. Τα κεντροανατολικα τυπου τσεχικη, ουγγρικη, σλοβακικη επαρχια με εξιταρουν πολυ, οποτε θες κανουμε road trip. Κιεβο αν δεν ερθεις και βγαλω καλα μουνια, θα σε κραξω (σαν φιλος), στο λεω απο τωρα!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σωστα λεει και ο dlove η Ελλαδα γεμισε Τσακες Σωρρες μεντιουμ παραθρησκιες χρησμους προφητειες  κλπ  και εδω ενα υποσυνολο της πραγματικοτητας ειναι να μην  εχει και εδω τον κμαν του να τον αποθεωνει...
Δεν περιμενα κατι διαφορετικο...

Λάθος.Η Ελλάδα γεμισε απο κωλοτουμπες,γόνους,υποκειμενιστες κτλ.Για αυτό άτομα σαν εμένα κάνουμε παρτυ.
Εγώ με τα πόστ μου χτυπάω και μοντερνισμους και νοοτροπιες και ταμπού για αυτό και εξαγριωνω.Δεν πιστεύει ο άλλος αυτα που διαβάζει.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Λάθος.Η Ελλάδα γεμισε απο κωλοτουμπες,γόνους,υποκειμενιστες κτλ.Για αυτό άτομα σαν εμένα κάνουμε παρτυ.
Εγώ με τα πόστ μου χτυπάω και μοντερνισμους και νοοτροπιες και ταμπού για αυτό και εξαγριωνω.Δεν πιστεύει ο άλλος αυτα που διαβάζει.

Φυσικα κ πιστευουμε τι κανεις, απλα το κανεις σπρωχνωντας χοντρο χρημα σε μαυρες, οχι επειδη εισαι καμακι. Σε φτυνει ολο το φορουμ και νομιζεις βρεχει... κανε οτι κανεις, μαζι σου ειμαστε, μην κανεις τον καμποσο μονο οτι κατι εκανες, γιατι τοσο θα κραζεσαι...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Διαάβασε τι λέει ο δασκαλος τωρα τον Νοέμβριο για Πολωνία που εντελώς τυχαία συμπίπτει κατά γραμμα με τις δικές μου εμπειρίες και λεγόμενα σε βαθμό λες και επικοινωνούμε σαν συσχετιζόμενα φωτόνια. Γιατί ο Rooshv είναι δάσκαλος ενω ο kman δυστυχως είναι σαν να ακούς τον Αρτέμη Σώρρα (λίγο χειρότερα) απλά αντι για λεφτά υπόσχεται τσάμπα μοντελέ μουνί στας Ανατολάς!!! Να σου υπενθυμίσω ο δάσκαλος πετύχαινε one night stand σχεδόν κάθε νύχτα Poland το 2009..Rethinking αν και δεν νομίζω να το κάνεις.

Poland has become competitive. I used to be amazed at how Polish girls can date down, but things have changed and you can now ***** dating up, sometimes way up.

Four major reasons for the decline:

1. More foreigners. Not just PUAs but normie tourists and those who found work in international corporations. You are not nearly as exotic as you used to be. The foreign thrill is gone.

2. Smartphone. This is giving Polish women A LOT of validation that they used to only get from men. Many Polish girls are more interested in Snapchatting their night than meeting a guy. They have no natural resistance to smartphone addiction, and the growing wealth of the country means they can get the most advanced smartphones (unlike in Ukraine or other poorer countries).

3. Millennial culture. Millennial Polish girls have a different character than the ones that preceded them. If a Polish girl is under 25 today, she is far more Western than ones who are older. This translates to flakiness, colder behavior, more tattoos, and wearing sneakers when she goes out at night. I also suspect that millennial Polish girls are less into foreign men than their predecessors.

4. More Polish men in the game. They have woken up. They have upgraded their style, read the PUA boards (in Polish), and are actively trying to get laid in a way that they didn't before. You can still out-game them, but when you approach a girl, she was already approached by five Piotrs. You already know how a girl's attitude is if she's getting approached a lot.

These problems are stacked onto three problems Poland always had:

1. Highly careerist women. Polish women don't trust their men's strength and provider ability, so they double down on career. If she is university bound, and most of the girl you meet are, she will always put school and work above you.

2. Prone to cheating. There is no other country in the world that I've been to or otherwise heard of that has women more likely to cheat on their partners than Poland. Combined with point 1, they definitely won't make ideal wives unless you find some sort of exception. If a Polish girl only banged you once or twice and disappeared, it's because she has a boyfriend (or even husband).

3. Low talent on top end. Poland has tons of girls in 5-6.9 range, a good amount in 7-7.4 range, but very little above that. There isn't much inspiration to put in effort.

If you combine the new problems with the old, here is what we get:

1. Sets don't hook like they used to. She's listening to you, maybe even showing interest, but the spark to propel the interaction to intimacy is gone. She met a foreign guy like you just the other week, and she's having fun online with her beta orbiters, and she's getting Instagram notifications. She'll go out with you if she happens to be in the mood when you text her.

2. You'll have to work for a 6-6.9. These girls used to be somewhat easy, but now I know good-looking men who have to grind quite a bit for them. Getting a 7 or higher comes down more to luck than game.

The only advantage Poland has is for Indian and Asian men, since Polish girls don't have many negative stereotypes towards them, but for any other type of man, even Spanish-looking men, Poland will provide little satisfaction.

Ο τύπος λέει ακριβώς το πόρισμα που είχα βγάλει κ εγω για Πολωνία. Είναι άπαιχτος! Μπράβο του!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τελος επειδη κοροιδευατε με τα πλαστα 500αρικα(δεν το κανω εγω)αν θελετε λοιπον να μαθετε αυτο ηταν το κολπο στην Ουγγαρια το 1995-2000 για να σε κλεβουν στην αλλαγη στην μαυρη αγορα

Τι εκαναν τους εδινες 100$(δεν υπηρχε ευρω τοτε)για να αλλαξεις..
η τραπεζα σου εδινε 10000φοριντ και αυτοι σου ελεγαν θα σου δωσω 50000φοριντ
Χαρουμενος εσυ πηγαινες για την μεγαλη ευκαρια
Τι εκανα σου εδιναν στην αρχη οντως 50000..Τα μετραγες τα ξαναμετραγες και ελεγες ωραια τοτε σου ελεγε φιλε δωστα μου να σου δωσω δωρο λιγα ακομα γιατι σε συμπαθω...Τα επερνε τα διπλωνε στην μεση και με ταχυδακτυλουργικη κινηση σου εμφανιζε το ιδιο ματσο διπλωμενα που απο εξω τα 2-3 πρωτα ηταν αυτα που επρεπε δηλ 500αρικα αληθινα αλλα απο μεσα ειχε 10αρικα..Εσυ τον ματσο τον εβλεπες ιδιο και ελεγες τι ωραια οταν ομως τελειωνε η συναλαγη και εφευγες λιγο πιο περα και τα ξαναμετραγες αντι για 50000 εβλεπες οτι ηταν 5000 χιλιαδες δηλαδη τα πρωτα χαρτομομισματα γιατι τα αλλα ειχαν μηδεν αξια...
Για τους εξυπνακηδες που θα ρωτησουν και αν το καταλαβενες αμεσως μαζευονται καμια 10αρια απο γυρω που ειναι τσιλιαδωροι και ξεχνας καθε κινηση εναντιον τους...Φωναζουν και Police police και φευγουν τρεχοντας(γιατι και εσυ παρανομος εισαι...)
Για τους εξυπνακηδες που πηραν τον πρωτο ματσο και προσπαθησαν να φυγουν χωρις καν να τα μετρησουν(αυτο εκανα εγω αφου ειχα καταλαβει τι κανουν)σου την πεφτουν ολοι μαζι και σου λενε φιλε παρε το 100$ σου και μην ξαναπατησει το ποδι σου εδω...Καταλαβαινεις οτι δεν εχεις καμια ελπιδα να μην σε κλεψουν στην καλυτερη φευγεις με τα λεφτα σου...
Αυτα ουτε τα αντεγραψα οπως και τα πινακια και τα πειραματα απο πουθενα ουτε τιποτα... ειναι δικες μου εμπειριες που της παραθετω..Και δεν νομιζω να τα εχει ξαναγραψει καποιος στο σιτε.Οσο αφορα το κανονικο καμακι αν διαβασεις τις πρωτες 40-50 σελιδες νομιζω ο Μπλασκος εχει γραψει το 90% των πληροφοριων που χρειαζεται καποιος απλα μετα ειναι επαναληψεις...Να θυμισω βεβαια οτι κατα κμαν ο μπλασκος γραφει αμπελοφυλοσοφιες...χαχαχα ειπε ο σεξοτουριστας τον ερωτοτουριστα κεφαλα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Aκόμη και να κοιμήθηκε ο θεός και να συνωμότησε το σύμπαν,δεν έχει καμία αξια να αναφέρεις την εξαιρεση στον κανόνα.
Καμία απολύτως,γιατί σε έναν αρχάριο πορνοτουρίστα που έρχεται μια βδομαδα το χρόνο πάνω,δε θα κάτσει η εξαιρεση.
Και με τα αόριστα περί "ελπίδας" και "ηρθε για τα μάτια μου",είναι εύλογες οι αντιδράσεις.

Η οποία είναι ποια;
Εγω,ο Glock,ο παπας ειμαστε ακριβως ίδια σειρά,ο LOVE λιγο μεγαλυτερος,τον Τάσο τον ξέρεις.
Απλά ρωταω για να καταλαβω καλυτερα τι διαβάζω.

Επισης ο kman έχει μύριες ιδιοτροπιες,κλωνους όμως δεν έχει..
Κοιτα ποιοι γράφουμε σε αυτά τα thread.
Οι ίδιοι και οι ίδιοι με χιλιαδες posts, που κάποιοι γνωριζομαστε κιολας.Δε γραφει καποιος με 10 ή 100 posts.

Ο Χαρης εγραψε ένα ωραίο για άτομα που ισχυρίζονται ότι μικροδείχνουν,αλλά τελικά μάλλον το πιστεύουν μόνο οι ίδιοι και γίνονται ρεζίλι στις γκομενες.
Δε λέω για τον LOVE,δεν τον εχω δει(DRLOVE τώρα που το σκεφτομαι ούτε καν το link το fb σου δεν κλικαρα,να δω αν είσαι φιδέμπορας  :grin: )

Για τον kman τα έχουμε ξαναγράψει.
Αυτό που ψαχνει δεν υπάρχει ούτε στα FKK της Γερμανιας,ούτε στα κωλόμπαρα της Γερμανιας.
Ψευδαίσθηση κατάκτησης φτωχών εμφανίσιμων πορνιδίων που πλασάρονται ως κανονικες κοπέλες και προσφέρουν gfe.
Αυτό υπάρχει,με αυτή τη σχέση τιμης/εμφάνισης/απόδοσης,μόνο στην Ουκρανία,γι'αυτό και πηγαινει εκεί.

Οι σάλτσες που βάζει ειναι άλλη ιστορια και εγώ τον κράζω,αλλά η τακτικη του για την ηλικία του και τα προσόντα του,είναι σωστή.
Σε ποια άλλη χωρα θα έφερνε στο δωματιό του με 100 ευρω γκομενες gfe τέτοιας ηλικία/εμφανισης;
Σε καμία δυτική χώρα..
Επίσης Τσεχία,αν δεν έχεις κονέ, για να έρθει ένα νεαρό 7άρι+ διαμερισμα να κάτσει 2-3 ωρες θες 200+ευρώ.

Σου λέω όχι με 100 ευρώ.Μπορουσα και να μην της δώσω τίποτα.Η γκομενα χαιρέτησε,άνοιξε την πόρτα να φύγει.
Μάλιστα φάνηκε και άσχημο που της έδωσα σα να ήταν πουτανα.Δεν έγινε με φυσικό τρόπο.
Οι άλλοι υπερτιμουν τους εαυτούς τους.Νομίζουν ότι είναι ωραίοι,έχουν social skills,αρχιδια μύδια.
Στα κλαμπ εκεί δεν εχω ανταγωνισμό μου φαίνονται όλοι slow motion,τους περνάω σταματημενους.
Έτσι και πάω εγώ σε μια γκομενα έχει καεί η φάση για όλους τους άλλους.Όποιος και να πάει μετά δε θα κάνει τίποτα απολύτως.
Το θέμα είναι να βρεις πρώτος αυτές που γουστάρουνε και εκεί είναι εύκολο έχει πολλές.Αν αργήσεις βέβαια στην έφαγε ο Τούρκος,έχεις ένα παράθυρο ευκαιρίας 23.00-0.30,μετά πλακώνει η ψωλαρία και τέλος.
Αν πας σε λάθος γκομενα που  τρώει χρόνο,την έκατσες.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Σε μυαλο και σε ελλιγμους δεν παιζεσαι μπορεις και για πολιτικος να εισαι σιγουρος και μιλαω πολυ σοβαρα...
Δεν εξαγριωνομαι γιατι δεν πιστευω αυτα που γραφεις εξαγριωνομαι γιατι πας να βγαλεις ανθρωπου οπως ο Μπλασκος που ειναι grand maitre στο καμακι αχρηστους...
Σου το λενε και παραπανω τα βασικα που γραφεις ειναι σωστα απλα ακομα δεν εχεις καταλαβεις οτι κανεις απο εμας δεν θα σε παραδεχθει επειδη πετα λεφτα για να γαμησεις πουτανες...
Ακομα αν θυμασαι ειχα πει οτι γραφεις μυθιστορηματα...κανεις δεν ξερει ακριβως που τελειωνει η αληθεια και που το ψεμα...
Εγω σε καραγουσταρω στην ελευθερη μου ωρα να χαλαρωνω και οπως βλεπεις σου προτεινω και να βρεθουμε να περασουμε ωραια και να κανουμε και σεξοτουρισμο και ερωτοτουρισμο...
Ο Δημητρακης ξερω προσπαθησε να γινει βουλευτης εγω νομιζω εσυ μπορεις να το κανεις αυτο καλυτερα αληθεια λεω τωρα δεν κανω πλακα θα βγαζεις και πιο πολλα ακομα για να μας βαζεις και εμας καλυτερες τσοντες..
Απλα σταματα να κοροιδευεις τα καμακια γιατι χαλας το σιτε..

Στον σεξοτουρισμο εισαι ο καλυτερος δεν το αμφισβητει κανενας αυτο

Στον ερωτοτουρισμο ομως δεν ξερεις οποτε ασε τους αλλους που ξερουν να γραφουν για να μαθουν και οι υπολοιποι

Σπυρος

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Σου λέω όχι με 100 ευρώ.Μπορουσα και να μην της δώσω τίποτα.Η γκομενα χαιρέτησε,άνοιξε την πόρτα να φύγει.
Μάλιστα φάνηκε και άσχημο που της έδωσα σα να ήταν πουτανα.Δεν έγινε με φυσικό τρόπο.
Οι άλλοι υπερτιμουν τους εαυτούς τους.Νομίζουν ότι είναι ωραίοι,έχουν social skills,αρχιδια μύδια.
Στα κλαμπ εκεί δεν εχω ανταγωνισμό μου φαίνονται όλοι slow motion,τους περνάω σταματημενους.
Έτσι και πάω εγώ σε μια γκομενα έχει καεί η φάση για όλους τους άλλους.Όποιος και να πάει μετά δε θα κάνει τίποτα απολύτως.
Το θέμα είναι να βρεις πρώτος αυτές που γουστάρουνε και εκεί είναι εύκολο έχει πολλές.Αν αργήσεις βέβαια στην έφαγε ο Τούρκος,έχεις ένα παράθυρο ευκαιρίας 23.00-0.30,μετά πλακώνει η ψωλαρία και τέλος.
Αν πας σε λάθος γκομενα που  τρώει χρόνο,την έκατσες.

Πολυ σωστα συμφωνω 100%
Οταν μπαινεις σε ενα μαγαζι για πουτανες πρεπει γρηγορα μα πολυ γρηγορα να βρεις την καλυτερη να την παρεις και να φυγεις γιατι αλλιως θα στην φαει ο Τουρκος η ο Αραβας....Σε αυτο εχεις πολυ δικιο πραγματικα σε αυτο εισαι ο καλυτερος...
Και βεβαια ξερεις να μην χανεις χρονο σε γκομενες που σου τον τρωνε γιατι ο χρονος ειναι χρημα!

Σε αυτα ναι εισαι αρχηγος σιγουρα

βλεπεις οτι δεν γραφω αρνητικα για σενα μονο σε αυτα που εισαι ο καλυτερος σε παραδεχομαι αλλα ως εκει μην γαμας τα υπολοιπα κριμα ειναι

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ασε τον Τασο και τους αλλους με εμενα θα συναντηθεις που κοροιδευεις..Πρωτη νυχτα με 500ευρω στην τσεπη ο καθενας και δευτερη με μηδεν ευρω στην τσεπη και να γραψουμε τα αποτελεσματα...Μην κρυβεσε εγω θα σε βρω στο caribean...
Να δω με ποσο θα τις παρω εγω αυτες που πληρωνεις 500αρικα
πολυ καλη ιδεα.μου ειπε και φιλος μου κυπρο να το κανω αυτο
μια μερα να παω ουκρανια και να τους πω παιδεια αυτη την φορα ηρθα αφραγγος.
μου λεει ο φιλος θα φαεις το ξυλο της ζωης σου χαχαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μα την πουτανα αν τη γαμησεις θα γυρίσει στο μαγαζί να βρει νέο πελάτη.
Μιλάω για κανονικές γκομενες.Εκεί πρέπει να κάνεις γρήγορα.
Οι πιο πολλοί διστάζουν.Ενας λόγος που δισταζουν είμαι ότι δεν ξέρουν αν είναι κανονικές γκομενες ή πουτανες.
Άλλος λόγος είναι ότι δεν ξέρουν ποσα θα φάει η γκομενα σε κεράσματα.Αλλος λόγος είναι ότι δεν ξέρουν αν η γκομενα έχει έρθει με άλλον ή κάθεται σε τραπέζι αλλου.
Άλλος είναι ότι φοβούνται ότι οι γύρω γκομενες θα δουν τη χυλοπιττα και θα γίνουν ρεζίλι κτλ.
Συνεπώς χρειάζεται με μια ματια να καταλάβεις
1.Ποιες είναι πουτανες,ποιοες όχι
2.Ποιες έχουν έρθει μονες,ποιες με άντρες
3.Ποιες είναι οι πιο εύκολες
Αν αργήσεις και περιμένεις μέχρι να βγάλεις συμπεράσματα στις τρώνε οι Τούρκοι και οι Άραβες που είναι ανυπομονοι.Θρλει καλο judgement,να διαβάζεις σωστά τις δυναμικές στο κλαπ και να καταστρωνεις ρεαλιστικό σχέδιο με βάση τους χώρους.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μα αυτή αν τη γαμησεις θα γυρίσει στο μαγαζί να βρει νέο πελάτη.
Μιλάω για κανονικές γκομενες.Εκεί πρέπει να κάνεις γρήγορα.
Οι πιο πολλοί δισυαζουν.Ενας λόγος που δισταζουν είμαι ότι δεν ξέρουν αν είναι κανονικές γκομενες ή πουτανες.
Άλλος λόγος είναι ότι δεν ξέρουν ποσα θα φάει η γκομενα σε κεράσματα.Αλλος λόγος είναι ότι δεν ξέρουν αν η γκομενα έχει έρθει με άλλον ή κάθεται σε τραπέζι αλλου.
Άλλος είναι ότι φοβούνται ότι οι γύρω γκομενες θα δουν τη χυλοπιττα και θα γίνουν ρεζίλι κτλ.
Συνεπώς χρειάζεται με μια ματια να καταλάβεις
1.Ποιες είναι πουτανες,ποιοες όχι
2.Ποιες έχουν έρθει μονες,ποιες με άντρες
3.Ποιες είναι οι πιο εύκολες
Αν αργήσεις και περιμένεις μέχρι να βγάλεις συμπεράσματα στις τρώνε οι Τούρκοι και οι Άραβες που είναι ανυπομονοι.Θρλει καλο judgement,να διαβάζεις σωστά τις δυναμικές στο κλαπ και να καταστρωνεις ρεαλιστικό σχέδιο με βάση τους χώρους.

και αυτο σωστο και στο ερωτοτουρισμο ισχυει το ιδιο.

Την τοπ γκομενα πρεπει να πας πρωτος και να την εντυπωσιασεις...
πρεπει ακομα να παρακολουθεις τι κανει η καθε μια ωστε να ξερεις με πια κινηση θα την παιξεις καλυτερα...
Σωστες συμβουλες επαυξανω η ταχυτητα ειναι βασικο χαρακτηριστικο μεγαλου παικτη

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
να,εδω το σχεδιο μαχης του Κμαν  :jerking:

battle-burbs-clint-blowers-940x540.jpg

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Συντομα ο δρομος μου θα με βγαλει και προς τσεχια...Ετοιμασου...Εγω δεν θελω πασες θελω ωραια παρεα να περασουμε καλα και τα υπολοιπα ερχονται μονα τους...Αν θες  σου στελνω φιλο πολυ δυνατο που θα ερθει τελος του μηνα εκει για αμορε να δεις δυναμη καμακιου και οχι μαυρης ζωνης με 3 νταν..Εγω εχω κλεισει για τους επομενους 3 μηνες τα ταξιδια μου οπως ειπα πιο πανω(και αφιξεις στην αθηνα)οποτε δεν μπορω να ερθω τωρα αλλα αν με καλεσεις να βγουμε εκει ερχομαι.

Φιλια

Πολύ ευχαρίστως.

Κανονικά τωρα εκεί θα έπρεπε να ήμουν,αλλά παίχτηκε εμπλοκή  :headbang:

Τελος επειδη κοροιδευατε με τα πλαστα 500αρικα

Τα πλαστά ευρώ του Κιέβου είναι καλής ποιότητας;
Γιατί δεν τα είχα τσεκάρει όταν πήγα.

Ποιος μπορεί να μου φέρει κανέναν κιλό να πάω να τα σκάσω σε ένα μαλακισμένο πουτανάκι στο Αμστερνταμ που πήγε να μου ξηγηθεί αντι για Suck&Fuck,Suck or Fuck και όλα ήταν έξτρα? :knuppel:

Αν πας σε λάθος γκομενα που  τρώει χρόνο,την έκατσες.

Ας αφήσουμε την συγκεκριμένη περίπτωση,ο καθένας μας έχει βγάλει τα όποια συμπεράσματά του..

Εσύ 100 ευρώ δεν δίνεις πάνω-κάτω στις γκόμενες Ουκρανίας,πέρα από τα extra για τραπέζι,ποτά,κ.λ.π.;

Εγώ λοιπόν λέω σε όσους σε επικρινουν ότι καλά κάνεις γιατί

"Σε ποια άλλη χωρα θα έφερνε στο δωματιό του με 100 ευρω γκομενες gfe τέτοιας ηλικία/εμφανισης;
Σε καμία δυτική χώρα..
Επίσης Τσεχία,αν δεν έχεις κονέ, για να έρθει ένα νεαρό 7άρι+ διαμερισμα να κάτσει 2-3 ωρες θες 200+ευρώ."

Οπότε εγώ όπως και άλλοι δεν είμαστε αντίθετοι σε αυτό που κάνεις,αλλά στον τρόπο που τα παρουσιάζεις.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το 80% του κόσμου εδώ έχει την ικανότητα να κρίνει και να κανει filtering την σωστή πληροφορία. Πάντα φυσικά υπάρχει και ενα 20% που αποθεώνει τον Σώρρα γιατί του αρέσει να ζεί στην εικονική πραγματικότητα. Να σωθεί χωρίς να κάνει κάτι..Μουνί χωρίς προσπάθεια καμάκι ή πούλημα έτωτα ή χρηματικό αντάλλαγμα δεν γίνεται.

Ούτε ακραίες καταστάσεις όπως ενα super model 1.81 25 χρονων να πηγαίνει με τον kman 20 χρονια μεγαλύτερο, 20 πόντους πιο κοντό απο αυτή χωρίς λεφτά και το χειρότερο σε μια μέρα!!!! Να πω πως την έβγαζε μια εβδομάδα και πούλαγε έρωτα εκτίμησε χαρακτήρα οκ να πώ κοιμήθηκε ο θεός και έγινε.Μπορεί να γίνει μια στις χίλλιες. Αλλά Σάββατο γνωρίσε το super model και Δευτέρα το πήδαγε χωρίς λεφτά. Εντάξει κ. Σώρρα..Τραβάτε οπαδοι να πηδήξετε τα super models εκει..

Εμέις που πηδάμε τα 6,5 είμαστε ανίκανοι και μαλάκες..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολύ ευχαρίστως.

Κανονικά τωρα εκεί θα έπρεπε να ήμουν,αλλά παίχτηκε εμπλοκή  :headbang:

Τα πλαστά ευρώ του Κιέβου είναι καλής ποιότητας;
Γιατί δεν τα είχα τσεκάρει όταν πήγα.

Ποιος μπορεί να μου φέρει κανέναν κιλό να πάω να τα σκάσω σε ένα μαλακισμένο πουτανάκι στο Αμστερνταμ που πήγε να μου ξηγηθεί αντι για Suck&Fuck,Suck or Fuck και όλα ήταν έξτρα? :knuppel:

Ας αφήσουμε την συγκεκριμένη περίπτωση,ο καθένας μας έχει βγάλει τα όποια συμπεράσματά του..

Εσύ 100 ευρώ δεν δίνεις πάνω-κάτω στις γκόμενες Ουκρανίας,πέρα από τα extra για τραπέζι,ποτά,κ.λ.π.;

Εγώ λοιπόν λέω σε όσους σε επικρινουν ότι καλά κάνεις γιατί

"Σε ποια άλλη χωρα θα έφερνε στο δωματιό του με 100 ευρω γκομενες gfe τέτοιας ηλικία/εμφανισης;
Σε καμία δυτική χώρα..
Επίσης Τσεχία,αν δεν έχεις κονέ, για να έρθει ένα νεαρό 7άρι+ διαμερισμα να κάτσει 2-3 ωρες θες 200+ευρώ."

Οπότε εγώ όπως και άλλοι δεν είμαστε αντίθετοι σε αυτό που κάνεις,αλλά στον τρόπο που τα παρουσιάζεις.

Δεν ξέρεις τις δυναμικές που παίζουν Ουκρανία.Δεν είναι όπως Τσεχία.Αν ερχόσουν σε κλαμπ θα καταλάβαινες.
Ουκρανία μετράς πολύ,είσαι ημίθεος και βάλε.Αυτες χύνουν που ασχολείται μαζί τους ενας καλοβαλμενος ξένος.
Εγώ έχω ολα τα πλεονεκτήματα:
Άσπρος
Έρχομαι απο δυτική Ευρώπη
Είμαι κάθε δυο μήνες Κίεβο
Καλο εισόδημα
Ξέρω ρωσικά για συνεννόηση
Μεαυτα είμαι πάνω απο το 99% του ανταγωνισμού,για εμένα είναι πολύ ευκολα και κάνω παρτυ.
Και να μην κάτσει αυτή,θα κάτσει η διπλα που είναι πιο μουναρα και αυτή το ξέρει.
Βάλε και τη δύναμη πυρός,κεράσματα,τραπέζια κτλ είναι overkill,είναι σα να πάω με πυραυλους να χτυπήσω αγριογούρουνο.Δεν υπάρχει περίπτωση αποτυχίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom