Με σταματησαν 3 φορες.Δυο Ουκρανία και μια Ρωσία στο Ροστωβ.
Μάλλον δε βάλατε μυαλό απο το πάθημα του Dr. Love και ζητάτε φιστίκι.Έρχεται φιστίκι καλό.
Το πάθημα..χαχαχαα...Ποιο πάθημα αγόρι μου? Ας υποθέσουμε σε ενα θεωρητικό πλαίσιο πως ήσουν στο άδειο μαγαζί και δεν σε είδα (που το αμφισβητω ακόμα πως ήσουν)..Και λοιπον τι έγινε? Ακόμα και να συνέβει ποιο ειναι το πάθημα μου? Ότι πήγες με 2 πληρωμένες σε ενα μαγαζί τους έσκασες 1000 ευρω ανοιξες ένα μπουκάλι και μετα τις πήγες σπίτι για πήδημα..Πιο είναι το κατόρθωμα σου που περηφανέυεσαι? Ξέρεις οτι τωρα θα γελάνε μαζί σου και θα έχουν βρεί τον επόμενο μαλάκα άραβα να του τα φάνε? Ποιος κοροιδεψε ποιον σκέψου.
Αυτό μπορέι να το κάνει και κουτσός και στραβός και γύφτος..Αυτό που κάνω εγω μπορέις να το κάνεις εσύ? Σε μια εβδομάδα εκεί γνωρισα τρια κοριτσάκια και χωρίς λεφτά τα πήγα στο κρεβάτι. Αρχες Φεβρουαρίου έρχεται Αθήνα το ένα θα σου ποστάρω και φώτος στην ερωτική βόλτα στην Πλάκα.. Οκ όχι μοντελα στο επίπεδο που πόσταρα αλλά ειμαι σιγουρος που σε παρακολουθώ τα τελευταια χρόνια δεν το έχεις δοκιμασει ή κανει ποτέ..Εγω λέω αλήθειες ποστάρω τα 6,5 σε εμφανιση και λέω για αυτά πηγαίνετε..Εσυ ποστάρεις 9αρια μαυρες ζώνες και λές μου έκατσε τσάμπα σε μια μέρα για τα ώραια μου μάτια..χαχαχαχαχα
Οι άλλοι τουλάχιστον παίζουν μάυρες ζώνες αλλά σίγουρα τρώνε και άσπρες χωρίς λεφτά (οπως ο Τάσος). Εσύ εισαι ο ορισμός της μάυρης ζώνης..Και όποιος δεν το έχει καταλάβει αμφισβητώ για την νοημοσύνη του..
Οσο για αυτό που σού είπε Σπύρος ότι σε έχει σταματήσει 3 φορες αστυνομία να σε ελέγξει για χαρτονομισματα πλάστα δείχνει το ποσοστό της υπερβολής και του ψέματος που μεταφέρεις. Αν και συμφωνω πως δεν είναι σωστό να μεταφέρεις φωτοτυπία λεφτά μαζί είναι επικίνδυνο το θεωρώ λάθος τελείως, η στατιστική πιθανοτητα να σε ελέγηουν ΤΡΕΙΣ φορές φτάνει την πιθανότητα να σε χτυπήσει μετεωρίτης..Να πω έγινε μια φορα οκ ΑΛΛΑ ΤΡΕΙΣ!!!! Θεε μου...Ποσους σας έχουν σταματησει έστω και μια στην ζωή σας να ελεγξουν για χαρτονομίσματα..Τον kman ΤΡΕΙΣ...ΕΛΕΟΣ..