Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το πιο ωραίο είναι αυτό που είπε ο άλλος να δείχνεις στις γκομενες πλαστά πεντακοσαρικα.Μεγα κόλπο.
Εμένα με έχουν σταματήσει 3 φορές μπατσοι για έλεγχο για πλαστά χαρτονομίσματα.Αν έβλεπαν το πάκο με τα πεντακοσαρικα,θα χρειαζόμουνα τον ίδιο αριθμό σε αυθεντικά για να λαδωσω μπατσους και δικαστή.
Αν πεις μην ανησυχείτε,τα είχα μόνο για να γαμήσω τζαπα,σίγουρα ο δικαστής θα δείξει κατανόηση.

:jerking: :jerking: :headbang: :headbang:  :orchestra:

εσυ δεν μπορεις να το υποστηριξεις αυτο με τα πλαστα 500 ευρα

διοτι εισαι ενας αγαθος μπρουκλης

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Το πιο ωραίο είναι αυτό που είπε ο άλλος να δείχνεις στις γκομενες πλαστά πεντακοσαρικα.Μεγα κόλπο.
Εμένα με έχουν σταματήσει 3 φορές μπατσοι για έλεγχο για πλαστά χαρτονομίσματα.Αν έβλεπαν το πάκο με τα πεντακοσαρικα,θα χρειαζόμουνα τον ίδιο αριθμό σε αυθεντικά για να λαδωσω μπατσους και δικαστή.
Αν πεις μην ανησυχείτε,τα είχα μόνο για να γαμήσω τζαπα,σίγουρα ο δικαστής θα δείξει κατανόηση.
xaxaxaxaxaaxaxa

οπως σε κυνηγαγε η kgb στην Λευκορωσια....Αρχιψευταρε αμα σε σταματησε η αστυνομια για πλαστα εγω ειμαι αστροναυτης τηνς Νασας...Αφου πλαστα πουλανε και στο δρομο ευρω παντου!!!!!Ποσα ψεματα ακομα να αντεξω...Φιλε να τα λες σε αυτους που δεν ξερουν οταν λες οτι σε σταματησαν 3 φορες!!!για πλαστα και σε καθε γωνια του δρομου εχει πλαστα που πουλανε τα σχολια περιτευουν αλλη μια φορα που λες τρελα ψεματα οπως τοσες αλλες φορες στο παλελθον...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Σπύρο λόγω δουλειάς τα ξέρεις τα μοντέλα ; Αντέχεις να βγαίνεις καθόλου με αυτές ; Εγώ το καλοκαίρι βγήκα με Ρωσίδα μοντέλο 20χρονη από Αγία Πετρούπολη και πέρασα ωραία παρόλο που δεν πήδηξα.
ΥΓ. Τύποι λίγες μέρες άφησα αδιαβαστο το νήμα και γεμίσατε 30+ σελίδες. Γιατί μου βάλατε τόση ύλη να διαβάσω μέσα στο ΣΚ ; :)
το εχω πει οτι βγαινω με πανω απο το 7 παντου.παρακατω δεν ενδιαφερομαι λιγες και καλες

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μπορεί να πάω Φεβρουάριο μόνο για Σαββατόβραδο.Αμα είναι να συναντηθούμε να σε κεράσω κανα μουνακι γιατί φαίνεσαι απο τους λίγους σοβαρούς εδώ μέσα.

Ασε τον Τασο και τους αλλους με εμενα θα συναντηθεις που κοροιδευεις..Πρωτη νυχτα με 500ευρω στην τσεπη ο καθενας και δευτερη με μηδεν ευρω στην τσεπη και να γραψουμε τα αποτελεσματα...Μην κρυβεσε εγω θα σε βρω στο caribean...
Να δω με ποσο θα τις παρω εγω αυτες που πληρωνεις 500αρικα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
το θεμα με τους εροτυλους νομιζω δεν προχωρα,εμεινε στασιμο χεχεχεχεχεχεχε.καλα εγω σκεφτωμαι εδω και 3 χρονια να κανω στροφη στην ελλαδα και οι ελληνες θελουν κιεβο
το θεμα με τους ερωτηλους δεν εχουμε χρονο για να γραψουμε γιατι το καθε θεμα θελει χρονο και διαφημιση για να πιασει...Κατσε εδω να θαυμαζεις τον παραμυθα τον κμαν και να παρακολουθεις τις τσοντες του..

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Σκέφτομαι τι θα γινόταν αν στη δικιά σου αντί για iphone έδειχνες το κουτί του άδειο ...που έλεγε ο καινούργιος  με καμάρι πως κάνουν κάποιοι.. Και μετά ανοίγουν και νήμα ερωτοτουρισμου για να ανταλλάξουν μεθόδους και τεχνογνωσία...
Μιλάμε για ασόβαρες καταστάσεις..Κάτι τέτοια κάναν και στους ευρωπαίους σε οικονομικό επίπεδο .. έπαιρναν ευρωπαικά λεφτά εκαναν άδεια κτήρια και καλά πως είναι βιοτεχνίες και πίστευαν πως εξαπατούσαν την Ευρώπη .. Τότε αν τους ρωτούσες ήταν μεγαλοι μάγκες.. Τώρα είναι άφραγκοι ..
Αυτα τα κανεις εσυ αδερφε αυτο που σου λεω εγω δεν το δουλευει ετσι το θεμα...Αλλα που να καταλαβεις εσυ ξερεις μονο να κοροιδευεις οτι δεν μπορεις να κανεις...Αφου ειμαστε ασοβαροι ελα εσυ στο κιεβο που εισαι σοβαρος να μας δειξεις την τεχνη σου και εμεις να χειροκροταμε...Προσεχε ομως γιατι αν δεν  κανεις τιποτα θα εκτεθεις...Εγω σε οσους το παιζουν τους προκαλω ακομα κανενας δεν εχει ερθει..Ελπιζω να εισαι ο πρωτος...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εαν τα μελη του νηματος εδω, κανουν βαση στο κιεβο και πουλουσαν με κανα σαιτ τεχνογνωσια σε γατακια δυτικους πυρφορους και οχι μονο, οπως Πως να μην σας τα φανε στην ουκρανια η πως να μην χρωκοπουσατε στο κιεβο, η ... οικονομικα μαθηματα ουκρανικου καμακιου στην πραξη!
1 θα μαζευαν ολο το χαρτι με το σαιτ!(κρανουντ φακινγκ, πε-η περ κλικ), 2 ζεστο κασσερι!απο τα μαθηματα + τιπς 3 δοξα λαμψη χολιγουν. τεντ-χ και περιοδιες σε αραβο-ινδο-πακισταν και λας βεγκα 4 Θα εριχναν τις τιμες 5 εξτρα υπηρεσια δοκιμης νυφης, μπακραουντ τσεκ,6 πολιτιστικα σεμιναρια, συνδεση με πανεπιστημιακες σχολες
το κακο ειναι οτι θα γινονταν διαδηλωσεις λογο απωλειας του αεπ!

Χαχαχα φιλε μου καλε εδω ο κμαν κανει επιδειξη δυναμη overprice σε ολες τις γκομενες θα τους διξουμε πψς θα βαρανε value xaxaxaxaxaxa!!!O Βαρουφακης ειναι γατακι μπροστα στο κμαν

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Κμαν πολυ θα ηθελα οταν να βρεθουμε να μιλησω μετα με τις γκομενες που περνουν τα 500αρικα απο εσενα τι γελια θα ριχνουν τι δουλεμα θα σου ριχνουν και τι μαλακα θα σε ανεβοκατεβαζουν και με ποιον μαλακα θα φανε τα λεφτα σου....Οταν θα βρεθουμε δε θα σου δειξω και στο κινητο μου με ποσες πρωην μιλαω και ποσες θελουν να ερθουν στην Ελλαδα το καλοκαιρι και να δω και τις δικες σου(χωρις να τους προτεινεις λεφτα βεβαια)αμα θελεις δε μιλαμε και ζωντανα με αυτες και μετα γραφουμε και τις εντυπωσεις μας εδω...Εκει δεν εχει κλωνους ξερεις οπως εδω που ποιος ξερει σε ποσα προφιλ απο πισω εισαι ακομα...
Λετε οτι θελετε αλλα ανθρωπους που απο το 95 καθε χρονο και το 2001 καθε μηνα πανε εκει το να γελατε μαζι τους ειναι τουλαχιστον γελοιο...(θελω να δω δε και την βιζα απο την λευκορωσια που κοροιδευες τοτε τον Φιλο μου το μεμοσαν που ειναι ο αρχηγος μαζι με εμενα εκει ενω εσυ εχεις κατσει κατι ωρες αφου σε κυνηγαγε η kgb...Προσεχε μονο γιατι αν εχεις δηθεν χασει τα διαβατηρια με τις βιζες τους ανθρωπους στο προξενειο στο αεροδρομιο τους ξερω πολυ καλα....

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τι βλακας είσαι?Εγω δεν έγραψα ποτε ότι δίνω 500 ευρώ στις επαγγελματίες του Carribean.Εγω έγραψα ότι δίνω 100-150 μάξιμουμ.
Σε εμένα την κόβουν αμέσως την τιμή.
Γιατί?Όπως η μεγάλη τράπεζα αν θέλει κάτι και το ίδιο θέλει και η μικρή τράπεζα ποιος θα πληρώσει λιγότερο για το ίδιο?Η μεγάλη τράπεζα.
Γιατί η μικρή τράπεζα δεν μπορεί να δώσει τις ίδιες εγγυησεις ότι θα πληρψσει οποτε πρέπει να καταβάλει περισσότερα.
Το ίδιο ισχύει και στο σπονσορινγκ.
Αν πας εσύ για τις ίδιες θα πρέπει να καταβαλεις διπλα ή τριπλά και πάλι δε θα δεχτούν.
Εγγυητικες Κμαν!!!τι λες ρε φιλε να μου δωσεις και εμενα μερικες να πηδαω πουτανες φτηνοτερα!!
Με bitcoin αγοραζονται οι εγγυητικες η δε τις δεχονται οι πουτανες?!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Κμαν πολυ θα ηθελα οταν να βρεθουμε να μιλησω μετα με τις γκομενες που περνουν τα 500αρικα απο εσενα τι γελια θα ριχνουν τι δουλεμα θα σου ριχνουν και τι μαλακα θα σε ανεβοκατεβαζουν και με ποιον μαλακα θα φανε τα λεφτα σου....Οταν θα βρεθουμε δε θα σου δειξω και στο κινητο μου με ποσες πρωην μιλαω και ποσες θελουν να ερθουν στην Ελλαδα το καλοκαιρι και να δω και τις δικες σου(χωρις να τους προτεινεις λεφτα βεβαια)αμα θελεις δε μιλαμε και ζωντανα με αυτες και μετα γραφουμε και τις εντυπωσεις μας εδω...Εκει δεν εχει κλωνους ξερεις οπως εδω που ποιος ξερει σε ποσα προφιλ απο πισω εισαι ακομα...
Λετε οτι θελετε αλλα ανθρωπους που απο το 95 καθε χρονο και το 2001 καθε μηνα πανε εκει το να γελατε μαζι τους ειναι τουλαχιστον γελοιο...(θελω να δω δε και την βιζα απο την λευκορωσια που κοροιδευες τοτε τον Φιλο μου το μεμοσαν που ειναι ο αρχηγος μαζι με εμενα εκει ενω εσυ εχεις κατσει κατι ωρες αφου σε κυνηγαγε η kgb...Προσεχε μονο γιατι αν εχεις δηθεν χασει τα διαβατηρια με τις βιζες τους ανθρωπους στο προξενειο στο αεροδρομιο τους ξερω πολυ καλα....

οι γκομενες που παιρνουν 500 ευρα και αρμεγουν αγαθους σεξοτουριστες

οντως να ηξερε ο κμαν2 τι λενε πισω απο την πλατη τους.... :2funny:

θα τον πιανανε τα κλαματα γιατι θα εδειχνε ποσο μεγαλο κοροιδο ειναι

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ε δεν αντεχω αλλο ψεματα!!!
οι πουτανες του καριμπιαν που προτιμουν να πανε σπιτι μονες τους παρα να πεσουν ενα ευρω απο αυτα που ζητουν(μονο το τι θα κανεις διαπραγματευονται)κανουν εκπτωσεις με τις εγγυητικες κμαν!!
Φιλε μου στειλε μου αυριο τις εγγυητικες θα σου στειλω σε πμ την διευθυνση μου να αγοραζω εγγυητικες...
Να σου πω αν τις παω στην τραπεζα της Ελλαδος μου δινει λες λεφτα η επειδη ειναι τοσο ισχυρες καλυτερα να την παω στην ΕΚΤ???

Σε ξαναρωτησα αλλα δεν μου απαντησες

ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΗΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ???Μηπως εισαι αυτος???

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ε δεν αντεχω αλλο ψεματα!!!
οι πουτανες του καριμπιαν που προτιμουν να πανε σπιτι μονες τους παρα να πεσουν ενα ευρω απο αυτα που ζητουν(μονο το τι θα κανεις διαπραγματευονται)κανουν εκπτωσεις με τις εγγυητικες κμαν!!
Φιλε μου στειλε μου αυριο τις εγγυητικες θα σου στειλω σε πμ την διευθυνση μου να αγοραζω εγγυητικες...
Να σου πω αν τις παω στην τραπεζα της Ελλαδος μου δινει λες λεφτα η επειδη ειναι τοσο ισχυρες καλυτερα να την παω στην ΕΚΤ???

Σε ξαναρωτησα αλλα δεν μου απαντησες

ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΗΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ???Μηπως εισαι αυτος???

η τιμη στις επαγγελματιες πεφτει στο μισο οταν δεν ψωνισουν πελατη

και δουν οτι το carribean αρχιζει να αδειαζει απο κοσμο και εχει περασει η ωρα

αυτες δεν θελουν να μεινουν χωρις μεροκαματο και να φυγουν απραγες

αν π.χ. ξεκινησει με 200$ και παρει τα αρχιδια της

μετα απο κανα 2-3 ωρες δεν εχει ψαρεψει κανενα ''θυμα'' τοτε  ψωνιζεται και με 100$

εγω αυτη την τακτικη ακολουθω την πεφτω σε οσες μενουνε χωρις να φυγει καποιον

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
η τιμη στις επαγγελματιες πεφτει στο μισο οταν δεν ψωνισουν πελατη

και δουν οτι το carribean αρχιζει να αδειαζει απο κοσμο και εχει περασει η ωρα

αυτες δεν θελουν να μεινουν χωρις μεροκαματο και να φυγουν απραγες
Δεν το εχω δει αυτο στο καριμπιαν αλλα για να το λες θα γινεται..Ετσι και αλλιως εγω ξερω απο αυτες που μου την πεφτουν γιατι ακομα δεν χρειαζετε να μπω στην  μαυρη ζωνη..Οταν θα μπω λογω ηλικιας θα σας το δηλωσω αν αντεχω βεβαια να γραφω μεχρι τοτε...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Κμαν ποτε κοιμασε και ποτε δουλευεις θα μας πεις γιατι 10000μηνυματα συν τους κλωνους εχεις πολυ πραγμα..μηπως εισαι εισοδηματιας και μας δουλευεις και σε αυτο???

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν το εχω δει αυτο στο καριμπιαν αλλα για να το λες θα γινεται..Ετσι και αλλιως εγω ξερω απο αυτες που μου την πεφτουν γιατι ακομα δεν χρειαζετε να μπω στην  μαυρη ζωνη..Οταν θα μπω λογω ηλικιας θα σας το δηλωσω αν αντεχω βεβαια να γραφω μεχρι τοτε...

Σπυρο παιζω παντου μπαλα και στις μαυρες ζωνες και τις γκρι και τις ασπρες ζωνες

δεν περιοριζομαι μονο στο τζαμπα αν δεν φαω καπου τζαμπα θα δωσω και φραγκα για να  :knockinb:

λογικες τιμες ομως οχι 500 ευρα  :2funny: :2funny:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Σπυρο παιζω παντου μπαλα και στις μαυρες ζωνες και τις γκρι και τις ασπρες ζωνες

δεν περιοριζομαι μονο στο τζαμπα αν δεν φαω καπου τζαμπα θα δωσω και φραγκα για να  :knockinb:

Ετσι ακριβως ειναι το καλυτερο μενου

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

οταν σου αρεσουν οι γυναικες παλευεις με ολες τις ζωνες και βρισκεις την πιο value λυση..

Υπαρχουν βεβαια και οι αλλοι που βρισκουν μονο μαυρες ζωνες και πληρωνουν οσο οσο...

Ποιος λες να ειναι ο πιο εξυπνος???

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
οταν σου αρεσουν οι γυναικες παλευεις με ολες τις ζωνες και βρισκεις την πιο value λυση..

Υπαρχουν βεβαια και οι αλλοι που βρισκουν μονο μαυρες ζωνες και πληρωνουν οσο οσο...

Ποιος λες να ειναι ο πιο εξυπνος???

ο σωστος ερωτοτουριστας ή σεξοτουριστας προσπαθει να πετυχει την πιο value for money λυση

ειτε προκειται για δωρακια στις ασπρες και γκρι ζωνες με το μικροτερο δυνατο κοστος

ειτε για φραγκα στις μαυρες ζωνες δινοντας τα λιγοτερα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
ο σωστος ερωτοτουριστας ή σεξοτουριστας προσπαθει να πετυχει την πιο value for money λυση

ειτε προκειται για δωρακια στις ασπρες και γκρι ζωνες με το μικροτερο δυνατο κοστος

ειτε για φραγκα στις μαυρες ζωνες δινοντας τα λιγοτερα
Αυτους ο κμαν τους λεει καμενους...Δεν πειραζει καλυτερα καμενος κατα κμαν παρα μαλακας του 500αρικου που μετα οι 'γκομενες' θα ριχνουν το γελιο της αρκουδας...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
αν ειναι να μπουμε σε μια λογικη τυπου κμαν2

που λεει για 4 μερες στο κιεβο 3000 ευρω μετρητα 4000 ευρω στην καρτα και 5000 ευρω τραπεζικο εμβασμα  :2funny: :2funny:

τοτε δεν χρειαζεται να παει κιεβο μ' αυτα φραγκα  παει κατευθειαν στο Μαιαμι των ΗΠΑ και πηδαει τα καλυτερα μοντελα

τα αλλα ολα ειναι μαλακιες του κμαν2 για λαικη καταλωση και πολυ γελιο  :2funny: :2funny: :2funny:

ή δεν καθεται καλυτερα γερμανια να χρυσοπληρωνει εκει τις πουτανες μ' αυτα τα χρηματα  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom