Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μου αρεσουν τα ρωσωκινεζοιδι για αυτο καλοκαιρι θα παω κυργισταν και καζακταν.μιλησα με σαλονικιο.με 200 ευρο ολλ ιν κλουσιβ πηγε σιαρμ ελ σειχ απο κιεβο.γνωρισε παντρεμενη με παιδεια στο χοτελ παρολιγο να την γαμησει.αυτο που σας ελεγα μονο τουριστες σε τουριστικους προορισμουσ.καλοκαιρι πρεπει μπατουμι γεωργια να παιζω οπως ηθελα να κανω φετος.τουρκαλεσ,ρωσιδες,αζερες,αρμενες ολες εκει!!!αυτες μου αρεσουν.ουκρανια ειναι μονο για πληρωμενο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αποδειξη τα πιο πανω οτι ο αρχηγος ειναι αλεπου και ξερει το παζαρι.ολες 100-150 παιρνουν.στον αλλο ειπαν 200 και μετα επεσαν στην κανονικη τιμη που ειναι για ολους.εχει πλακα το κολπο νμε τους ταξιτζηδες.ερχετε ενας μαλακας αμερικανος οδυσσο λεει παρτε με εκει.δυο ευρο το πολυ κανει με ετερια ταξι.του λεει ο ενας 40 δολαρια,ο αλλος ταξιτζης διπλα 40, αυτος επιμενει 20 και τελικα ο ταξιτζης χαμογελωντας του λεει αντε ελα με 25 δολαρια με τροπο οτι του εκανε και χαρη.εγω πεθανα στα γελια αλλα δεν τον βοηθησα με ταξι.λεω θα φαμε ξυλο μετα με ξερουν οι συγκεκριμενοι εκει.ειναι ποστο τους
Μου αρέσει κουμπάρο μου που μέσα σε αυτό το κυκεώνα κλεψιας , απάτης ,γκρίζων ζωνών , μαύρων πορνοτουριστών κατεστραμένης οικονομίας και κουλτούρας που κάποιοι κοσκινίζουν να βγάλουν... κόκκους χρυσού από τη λάσπη...σαν σύγχρονοι μουνοχρυσοθύρες ...που καταφθάνουν στο άκουσμα πως υπάρχουν παρθένες φλέβες ..
Το μόνο που δεν τους είπαν είναι πως το έδαφος έχει μόνο σίδερο!
Χρυσός μόνο στις ακριβές  βιτρίνες και σε τιμές που αλλού τις βρίσκεις πιο κάτω! Ουτε για mining experience δεν κάνει...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
το θεμα με τους εροτυλους νομιζω δεν προχωρα,εμεινε στασιμο χεχεχεχεχεχεχε.καλα εγω σκεφτωμαι εδω και 3 χρονια να κανω στροφη στην ελλαδα και οι ελληνες θελουν κιεβο

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
το θεμα με τους εροτυλους νομιζω δεν προχωρα,εμεινε στασιμο χεχεχεχεχεχεχε.καλα εγω σκεφτωμαι εδω και 3 χρονια να κανω στροφη στην ελλαδα και οι ελληνες θελουν κιεβο
Αφου ερωτοτουρισμός και Ουκρανία είναι έννοιες ασύμβατες!Και να υπάρχει κάποια καλή κοπέλα που θέλει να συναναστραφεί με τουρίστα καίγεται από τα γύρω αρπακτικά και μπαίνει και αυτή στην ίδια κατηγορία!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
:idiot:
Πήγαινε και εσύ στα κωλομπαρα Carribean,D Lux,Chi και Skybar και πες μας τη γνώμη σου.
Τότε βέβαια η γνώμη σου θα αλλάξει,δε θα σου φαίνονται κωλομπαρα.Οταν πας εσύ,θα σταματήσουν να είναι κωλομπαρα.

Βαράς ηρωίνη; είναι δυνατόν να πάω σε ενα κωλόμπαρο που απλά έχει μουνάρες, να είμαι πιο γρήγορος στο χτύπημα έναντι ανταγωνιστή οπως εσυ η να δώσω μεγαλύτερο πακέτο και μετα να αλλάξω γνώμη και να νομίζω ότι γάμησα κανονική γκόμενα και δεν ημουν σε κωλομπαρα η σε μπαρ για ψωνιστηρι με λεφτα;...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μου αρέσει κουμπάρο μου που μέσα σε αυτό το κυκεώνα κλεψιας , απάτης ,γκρίζων ζωνών , μαύρων πορνοτουριστών κατεστραμένης οικονομίας και κουλτούρας που κάποιοι κοσκινίζουν να βγάλουν... κόκκους χρυσού από τη λάσπη...σαν σύγχρονοι μουνοχρυσοθύρες ...που καταφθάνουν στο άκουσμα πως υπάρχουν παρθένες φλέβες ..
Το μόνο που δεν τους είπαν είναι πως το έδαφος έχει μόνο σίδερο!
Χρυσός μόνο στις ακριβές  βιτρίνες και σε τιμές που αλλού τις βρίσκεις πιο κάτω! Ουτε για mining experience δεν κάνει...

Συγχρονοι μουνοχρυσοθύρες..χαχα..Πολύ καλο.

Clock παμε Κίεβο να ψάξουμε εστω τους κόκους που λες γιατι ειναι φτηνά!!! Και πίστεψε με βγαζεις ακόμα υλικό στο Κίεβο..

Αν δεν έιχε βίζα η Ρωσσία και κόστός πολλαπλάσιο εννοείται πως θα είμασταν εκεί..Αλλά με 100 ευρω πηγαινελα αεροπλανο Κιεβο, με 20 ευρω διαμερισμα απο dobovo στο κέντρο, με Tinder όπως θα δεις να βγαζεις τα 6,5, με uber διαδρομη στο 1,5 ευρω με κερασματα σουσι 2 ατομα στα 11 ευρω δυστυχως στα χρόνια της κρίσης δεν υπάρχει καλύτερο value for money να παλέψεις..Tinder και διαδικτυο γενικά έχει αρκετες καλές κοπέλες όχι μονο πουτανες..Παιξε και θα το διαπιστωσεις μόνος σου..Απλά θέλει προετοιμασια..

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Καζακσταν oukxaris έχω να πάω 10 χρόνια.Αναρωτιέμαι πως θα έχουν εξελιχθεί εκεί οι γυναίκες..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Συγχρονοι μουνοχρυσοθύρες..χαχα..Πολύ καλο.

Clock παμε Κίεβο να ψάξουμε εστω τους κόκους που λες γιατι ειναι φτηνά!!! Και πίστεψε με βγαζεις ακόμα υλικό στο Κίεβο..

Αν δεν έιχε βίζα η Ρωσσία και κόστός πολλαπλάσιο εννοείται πως θα είμασταν εκεί..Αλλά με 100 ευρω πηγαινελα αεροπλανο Κιεβο, με 20 ευρω διαμερισμα απο dobovo στο κέντρο, με Tinder όπως θα δεις να βγαζεις τα 6,5, με uber διαδρομη στο 1,5 ευρω με κερασματα σουσι 2 ατομα στα 11 ευρω δυστυχως στα χρόνια της κρίσης δεν υπάρχει καλύτερο value for money να παλέψεις..Tinder και διαδικτυο γενικά έχει αρκετες καλές κοπέλες όχι μονο πουτανες..Παιξε και θα το διαπιστωσεις μόνος σου..Απλά θέλει προετοιμασια..
Για να μην το ισοπεδώσω τελείως θα σου πω πως δύο μέρες που έχω το Τίντερ Κίεβο για τον χαβαλέ έχω πολλά ματς όλων των ηλικιών και πολύ ενδιαφέρον σε σημείο να γράφουν πρώτες γκόμενες! Βέβαια θέλει πολύ παραμύθι που δεν είμαι διατεθειμένος να πουλήσω στις εκτοπισμένες και υποσιτισμένες πριγκιπέσες...
Τα έξοδα του ταξιδιού δεν με ενδιαφέρουν αν περνάω καλά!Σε αυτό το ταξίδι μου περίσσεψαν λεφτά που δεν ήθελα να τα φέρω πίσω και δεν είχα τι να τα κάνω..

Σήμερα το πρωί έκλεισα εισιτήριο για 5 μέρες Αυστρία σε μια πρώην και μάλιστα πολύ πιο ακριβό απο Ουκρανία!
Τέλος θα κάνω μια νέα επένδυση στο τουρισμό αυτό το καιρό που αν πάει καλά η σεζόν θα μου δώσει ένα +50% στα εισοδήματά μου!

όποιο  σοβαρό Νικ ενδιαφέρεται   από το τέλος της επόμενης σεζόν είμαι μέσα για μακροχρόνια  δημιουργία βάσης με καλό σπίτι με το μήνα και αυτοκίνητο πολυτελείας σε κάποια μεγαλη πόλη όπως Κρακωβία,Βαρσοβία, Πραγα που θα επιτρέπει εκδρομές σε γύρω πόλεις τα Σαββατοκύριακα! Αλλά μέχρι τότε το συζητάμε!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Θεωρω δεν αξιζει δημιουργια βασης με το μηνα βγαινουν αρκετα λεφτα και ας το μοιραζονται 2-3. Καλυτερα αγορα αν σε ενδιαφερει τοσο. Η πολωνια ειναι μαλλον η καλυτερη επιλογη αυτη τη στιγμη στην ε.ε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ , είχες γράψει πως είσαι έτοιμος να κάψεις 500€ για τα συνολικά έξοδα μιας βραδιάς που συμπεριλαμβάνει και αμοιβή για κοπέλες και όχι απαραίτητα μια!
Κόψανε οι κακοπροαίρετοι απο το νόημα των λεγομένωνςου το ποσό και το έδεσαν πως προσφέρεις 500€ σε κάποια για να σου κάτσει!!

Αφού ξέρεις ότι λένε βλακειες.Αφου ξέρεις τι συμβαίνει.
Αυτοί πανε να κανουνε σπονσορινγκ με λίγα λεφτά και λαμογιες.Δηλαδή να υποσχονται και να μη δίνουν τίποτα.
Αυτό σημαίνει ότι μελλοντικά οι γκομενες θα χασουν την εμπιστοσύνη τους και θα ζητάνε περισσότερες εγγυήσεις.Του στυλ δως μου 1000 ευρώ προκαταβολή για να πιστέψω οτι δεν είσαι λαμογιο.Επισης θα εμφανιστούν λαμογια σπονσορετς που θα τα τρώνε απο λαμογια που θα κάνουν τους σπονσορες.Θα χαλάσουν όλη την αγορά δηλαδή.
Δε θέλουν ούτε σχέσεις,ούτε γάμους κτλ.Θελουν φτηνό σπονσορινγκ με απατεωνιες.
Τα άτομα σαν έμενα τους γαμαμε βέβαια το κερατο γιατί είμαστε πολλά βήματα μπροστά.Δηλαδή ό,τι και να κάνουν είναι ναρκοθετημενο και εκ των προτέρων ακυρωμενο.Απλωνομαστε όπως η κομμουνιστικη αράχνη.
Απολυτη υπεροχή.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μαγκες καντε αγιασμο! Το νημα περασε το 666 , φτου (τσαπου) κακα! Τωρα ολα θα πανε ρολοι!

οπως ελεγα παλαιοταιρα και πιο πριν ο μεγα δασκαλος δεν υπαρχει λογικη σε αυτη την χωρα και οτι μοιαζοι στραβο σε σενα σε αυτους ειναι νορμαλ....
ουτε χερσον η νικολαεβ ειναι πολεις για νορμαλ γκομενες.ο απειρος,ο τσιγγουνης και ο καμακιας δεν θα φανε.
εκει ειναι το νικολαεβ? που ψαχνουν αντρες και δινουν επιδομα γαμου?
Men Hunting For Wives. μπορω να βρω πεθερα κατω τον 45? δεν θα πινω μπυρες!

Nikolaev Women
Nikolaev city of brides

PS -εβλεπα οτι ο αρχηγος του βαλκανιοπουτσισμου, εχει χτισει το κιεβο εδω και χρονια!
χωρις αστεια, θα επρεπε να ειχε κανει τα κονε του, να εχει ουρανο-ξυστη εκει, και να ειναι μουνο-ολιγαρχης (copyregister)  και να μας φλασαρει τα κορμια απο το ρουφ-γκανρτεν και να βουταμε εμεις στο ρεμα της χελιδονους!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μαγκες καντε αγιασμο! Το νημα περασε το 666 , φτου (τσαπου) κακα! Τωρα ολα θα πανε ρολοι!
εκει ειναι το νικολαεβ? που ψαχνουν αντρες και δινουν επιδομα γαμου?
Men Hunting For Wives. μπορω να βρω πεθερα κατω τον 45? δεν θα πινω μπυρες!

Nikolaev Women
Nikolaev city of brides
χχαχαχαχαχαχ.απατη ολα.τον πρωην δικοιτη μου στο λουγανσκ και μακιβκα στα πιο υποβαθμισμενα μερη τον εγδαραν στα πρακτορεια και στημενες γκομενες.αλλος κυπριος στο νικολαεβ οι αλλοι ελληνες χλευαζουν και εχει το παρατσουκλι ο γαμπρος.7 χρονια τον δουλευαν.χιλιαδες τετειους βλεπω οδυσσο χαχαχαχαχ.ολα ειναι απατη.τους μαδανε κανονικα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ρολογα τραβα μπρατισλαβα απο βιενη.απο αεροδρομιο με 7 ευρο 30 λεπτα δρομος,συνεχεια εχει λεωφορεια απο αεροδρομιο.καλα σου λεει ο μιστερ λοβ τραβα κιεβ για εμπιρεια.θα περασεις τουλαχιστο καλα σε ομορφη πολη.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αφού ξέρεις ότι λένε βλακειες.Αφου ξέρεις τι συμβαίνει.
Αυτοί πανε να κανουνε σπονσορινγκ με λίγα λεφτά και λαμογιες.Δηλαδή να υποσχονται και να μη δίνουν τίποτα.
Αυτό σημαίνει ότι μελλοντικά οι γκομενες θα χασουν την εμπιστοσύνη τους και θα ζητάνε περισσότερες εγγυήσεις.Του στυλ δως μου 1000 ευρώ προκαταβολή για να πιστέψω οτι δεν είσαι λαμογιο.Επισης θα εμφανιστούν λαμογια σπονσορετς που θα τα τρώνε απο λαμογια που θα κάνουν τους σπονσορες.Θα χαλάσουν όλη την αγορά δηλαδή.
Δε θέλουν ούτε σχέσεις,ούτε γάμους κτλ.Θελουν φτηνό σπονσορινγκ με απατεωνιες.
Τα άτομα σαν έμενα τους γαμαμε βέβαια το κερατο γιατί είμαστε πολλά βήματα μπροστά.Δηλαδή ό,τι και να κάνουν είναι ναρκοθετημενο και εκ των προτέρων ακυρωμενο.Απλωνομαστε όπως η κομμουνιστικη αράχνη.
Απολυτη υπεροχή.
Σκέφτομαι τι θα γινόταν αν στη δικιά σου αντί για iphone έδειχνες το κουτί του άδειο ...που έλεγε ο καινούργιος  με καμάρι πως κάνουν κάποιοι.. Και μετά ανοίγουν και νήμα ερωτοτουρισμου για να ανταλλάξουν μεθόδους και τεχνογνωσία...
Μιλάμε για ασόβαρες καταστάσεις..Κάτι τέτοια κάναν και στους ευρωπαίους σε οικονομικό επίπεδο .. έπαιρναν ευρωπαικά λεφτά εκαναν άδεια κτήρια και καλά πως είναι βιοτεχνίες και πίστευαν πως εξαπατούσαν την Ευρώπη .. Τότε αν τους ρωτούσες ήταν μεγαλοι μάγκες.. Τώρα είναι άφραγκοι ..

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Εαν τα μελη του νηματος εδω, κανουν βαση στο κιεβο και πουλουσαν με κανα σαιτ τεχνογνωσια σε γατακια δυτικους πυρφορους και οχι μονο, οπως Πως να μην σας τα φανε στην ουκρανια η πως να μην χρωκοπουσατε στο κιεβο, η ... οικονομικα μαθηματα ουκρανικου καμακιου στην πραξη!
1 θα μαζευαν ολο το χαρτι με το σαιτ!(κρανουντ φακινγκ, πε-η περ κλικ), 2 ζεστο κασσερι!απο τα μαθηματα + τιπς 3 δοξα λαμψη χολιγουν. τεντ-χ και περιοδιες σε αραβο-ινδο-πακισταν και λας βεγκα 4 Θα εριχναν τις τιμες 5 εξτρα υπηρεσια δοκιμης νυφης, μπακραουντ τσεκ,6 πολιτιστικα σεμιναρια, συνδεση με πανεπιστημιακες σχολες
το κακο ειναι οτι θα γινονταν διαδηλωσεις λογο απωλειας του αεπ!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σκέφτομαι τι θα γινόταν αν στη δικιά σου αντί για iphone έδειχνες το κουτί του άδειο ...που έλεγε ο καινούργιος  με καμάρι πως κάνουν κάποιοι.. Και μετά ανοίγουν και νήμα ερωτοτουρισμου για να ανταλλάξουν μεθόδους και τεχνογνωσία...
Μιλάμε για ασόβαρες καταστάσεις..Κάτι τέτοια κάναν και στους ευρωπαίους σε οικονομικό επίπεδο .. έπαιρναν ευρωπαικά λεφτά εκαναν άδεια κτήρια και καλά πως είναι βιοτεχνίες και πίστευαν πως εξαπατούσαν την Ευρώπη .. Τότε αν τους ρωτούσες ήταν μεγαλοι μάγκες.. Τώρα είναι άφραγκοι ..

Το πιο ωραίο είναι αυτό που είπε ο άλλος να δείχνεις στις γκομενες πλαστά πεντακοσαρικα.Μεγα κόλπο.
Εμένα με έχουν σταματήσει 3 φορές μπατσοι για έλεγχο για πλαστά χαρτονομίσματα.Αν έβλεπαν το πάκο με τα πεντακοσαρικα,θα χρειαζόμουνα τον ίδιο αριθμό σε αυθεντικά για να λαδωσω μπατσους και δικαστή.
Αν πεις μην ανησυχείτε,τα είχα μόνο για να γαμήσω τζαπα,σίγουρα ο δικαστής θα δείξει κατανόηση.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
100$ ειναι off season..200$ γιορτες..Απλά

την κανονικη τιμη πηρε.Λυπαμαι που στο λεω. Την ξερω αυτην την Κίνεζα είναι ΜΟΥΝΑΡΑ!!..Τωρα Χριστουγεννα ηταν 200$.

Όντως αν τον περασε για τουρίστα θα του ειπε 200$ αλλά αν πας εσυ αντι για αυτη και πεις οτι ειμαι εδω συχνα κλπ κλπ καταλαβαινει πως ξερεις..Το θέμα ειναι δεν θα πέσει κάτω απο την πραγματική ταρίφα..

Ταξι οποιος παίρνει απο δρόμο δείχνει απλά απειρία...Uber και τέλος.Πάφθηνο ασφαλες.Ποτε δεν έχω πάρει ταξι χύμα..

Όσον το να κερνας την μαυρη ζωνη ποτα για να πηδήξεις μετα μια ωρα και χαλας 500 αντι να της πεις παρε 200 και πάμε (γιατί θα έρθει) είναι για μένα τουλαχιστον ανόητο..Για kman το λέω αυτο και απάντηση σε clock.

Άρα συμφωνούμε ότι η 1η τιμή που λέει είναι μούφα. Όμως πριν έλεγες άλλα:

Λοιπον χωρις να υπερβαλω η 20η φορα που δεν δέχεται μια μάυρη ζωνη να ρίξει την τιμή εκει..Είναι κανόνας!! Τα ίδια και διαδίκτυο...Αν πετύχεις μαύρη ζωνη δεν αλλάζει η τιμη κανόνας.

Ρε δόκτωρα, θα μας τρελάνεις...

ΥΓ1. Αυτά βλέπει ο kman και σε λέει κωλοτούμπα....
ΥΓ2. Μου φαίνεται οι κλίμακες είναι πειραγμένες, μουνάρα η κίνεζα.... τεσπα... περί ορέξεως...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
100$ ειναι off season..200$ γιορτες..Απλά

την κανονικη τιμη πηρε.Λυπαμαι που στο λεω. Την ξερω αυτην την Κίνεζα είναι ΜΟΥΝΑΡΑ!!..Τωρα Χριστουγεννα ηταν 200$.

Όντως αν τον περασε για τουρίστα θα του ειπε 200$ αλλά αν πας εσυ αντι για αυτη και πεις οτι ειμαι εδω συχνα κλπ κλπ καταλαβαινει πως ξερεις..Το θέμα ειναι δεν θα πέσει κάτω απο την πραγματική ταρίφα..

Ταξι οποιος παίρνει απο δρόμο δείχνει απλά απειρία...Uber και τέλος.Πάφθηνο ασφαλες.Ποτε δεν έχω πάρει ταξι χύμα..

Όσον το να κερνας την μαυρη ζωνη ποτα για να πηδήξεις μετα μια ωρα και χαλας 500 αντι να της πεις παρε 200 και πάμε (γιατί θα έρθει) είναι για μένα τουλαχιστον ανόητο..Για kman το λέω αυτο και απάντηση σε clock.

Είσαι χαζός?Γιατί να αγοράσω ποτά στις πουτανες?Αφου σε πιάνουν απο τον πουτσο και σε πανε κατευθείαν έξω για διαπραγμάτευσεις.Λέει θέλω 200,λεω παρε 100 και τα βρίσκουμε στη μέση ή στα 100.
Αλλα το ξααειπα με πουτανες πάω όταν δε βρω κανονικές.
Τα 500 είναι ολα τα έξοδα της μέρας.Τωρα το Σαββατο μου έφυγαν συνολικά 100 ευρώ σε κεράσματα για δυο γκομενες που γαμησα τις επόμενες ημέρες.Δεν ηταν πουτανες.
Τις πουτανες τις γαμας την ίδια μέρα,δεν τις κερνας,ειναι μονες τους κτλ και κάνουν μπαμ.
Πρέπει να τα γράφουμε 100 φορές?
Εσύ απλα πας να χτυπήσεις κανονικές και πιάνεις τα αρχίδια σου γιατί δεν έχεις λεφτά για κέρασμα και τραπέζι.Το τραπέζι πάει 1500 γκριβνυα,το καλιαν 250 γκριβνυα,το ουισκυ 250 γκριβνυα,η σαμπάνια 600 γκριβνυα κτλ.Χαλαρά σου φεύγει μια κατοσταρα σε κεράσματα αν οι γκομενες θέλουν να κάτσουν και είναι διψασμένες.
Καλά σε ποιους νομίζεις ότι απευθύνεσαι?
Skybar κοστίζει τα διπλά(4500 γκριβνυα το τραπέζι) και Chi τα τριπλά.
Ξηλωνεσαι αν θες να πουλήσεις μούρη στις μουναρες στα high end μαγαζιά.(τα κωλομπαρα που λέει ο άλλος).

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Τζαμπα το Κιεβο με τις τιμες.
Κισιναου τραπεζι σε κλαμπ 2000 λει(100ευρω) και καλιαν 200λει(10ευρα) ...
Οδησσο τραπεζι 6000 γκριβνα(200 ευρω)
Τιρασπολ μπουκαλι ουισκι 110 ευρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom