Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Δηλαδή υποστηρίζεις ότι γκόμενες άνω του 7 και γυναίκες που εργάζονται ως μοντέλα πάνε στο Caribbean και ψάχνουν τουρίστες 40+ με φυσιολογική εμφάνιση για μια βραδιά χωρίς χρήματα και κάθε είδους παραμύθια ή ψήσιμο διαδικτυακό?
Αυτο ειναι το γνωστό παραμύθι που τρώνε ολοι δυτικοι..."δουλευω ως μοντέλο"...παπαριές μέντολες. Καταρχάς αυτες οι γκομενες που κανουν φωτοφραφίσεις δε πληρώνονται απο τον φωτογράφο. Πανε στο στουντιο η σπιτι του, και βγαζουν φωτο απλα για να νιώθουν οτι ειναι καποιες. Μου τα έλεγε και η δικια μου αυτα...
Ο μοναδικος τροπος να βγαλουν λεφτα άμεσα "δουλευοντας ως μοντέλα" ειναι σε live sex cams.
Μη τρωτε παραμύθι.

Τα πραγματικα μοντελα δεν ασχολουνται με πορνοτουριστικα bar, και κατα πασα δε περνανε μεγαλο μερος του χρονου τους καν στην ουκρανια.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δηλαδή υποστηρίζεις ότι γκόμενες άνω του 7 και γυναίκες που εργάζονται ως μοντέλα πάνε στο Caribbean και ψάχνουν τουρίστες 40+ με φυσιολογική εμφάνιση για μια βραδιά χωρίς χρήματα και κάθε είδους παραμύθια ή ψήσιμο διαδικτυακό?

Και μετά γεννιέται ο Αλλάχ. Πάνε τα μοντελά στο caribbean  να γαμηθούν τσάμπα με ένα 40+ μετριότατο εμφανησιακά και μάλιστα σε 1 μέρα χωρίς love story δηλαδή.

Οκ αν πάτε με αυτές τις λογικές Κίεβο μην βγείτε μετά και πείτε χάλια ήταν.. Αν πάτε να βρείτε νορμαλ ωραία κοριτσάκια max μεχρι 7 με λίγο τύχη θα περάσετε καλά.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Από αυτά ποι είδα Κίεβο και από τη γενική μου εμπειρία αυτά που κάνει είτε ο kman είτε ο Dr Love (και με τον τρόπο που τα κάνουν) γίνονται, δεν είναι κάτι το εξωπραγματικό:

Εγώ από αυτά που ειδα Κίεβο και από αυτά που έζησα μισό χρόνο στην Πράγα,έχω να πω ότι είναι εξωπραγματικά.
Δηλαδή "είμαι 45άρης μέτριας εμφάνισης και έρχεται μαζί μου 25χρονο μοντελο για την ελπίδα ή για τα ωραία μου τα μάτια" ή "είμαι 38χρονών και χτυπάω χωρίς λεφτά  σε όλο το ηλικιακό εύρος,γιατί η ηλικία  δεν παίζει ρόλο" δεν υφίστανται στο Σλαβικό σύμπαν.

Πολλοί αρέσκονται να λένε ότι μια Σλάβα άνω των 25 είναι τελειωμένη,καλό ομως είναι να λέμε ότι κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους άντρες.
35άρης που δεν έχει ακόμη παντρευτεί ,γι'αυτες έχει  καποιο κουσουρι.Και το λέω γιατί ο DRLOVE πουλάει σχέση και όχι ONS όπου αλλάζουν τα δεδομένα.

Όσο έμενα Πράγα,γνώρισα μελη απο δω,το masher...
Ανάμεσα σε όλους αυτους,μόνο ένα μέλος από δω,μόνο ΕΝΑ,43χρονων και μαλιστα καράφλας,ήρθε και τα γάμησε όλα τη μάνα αποτελώντας την εξαιρεση του κανονα.
Αλλά αυτός δε χρειάστηκε καμία συμβουλή από μενα,καμία πάσα,τίποτα...
Ήρθε,σάρωσε,έφυγε.
Όμως δεν γράφουμε για τέτοιους τύπους στα thread, αλλά για το μέσο μέλος του bou.

Επίσης αυτό που λες για σένα για 18-23 μου φαίνεται λίγο υπερβολικό: μήπως μεγαλοδείχνεις σε πρόσωπο?

Όχι,όλες οι περιπτώσεις που κόλλησαν σε ηλικία ήταν αφού έμαθαν το νούμερο,κάποιες και καταλάθος(π.χ.είδαν καποιο εγγραφο μου),όχι επειδή μεγαλοδείχνω.
Βραχυκυκλωσε ο εγκεφαλος τους,ετσι έχουν μεγαλώσει αυτες,με στερεότυπα και για τους άντρες,όχι μόνο για τη δική τους ηλικία.
Πέρυσι το καλοκαίρι έφαγα και 19 και 23,κ.ά.αλλά άμα ασχολείσαι με το μουνί μισό χρόνο ολη μέρα και σου κάθεται μία κάτω των 23 το μήνα,είσαι πλέον εκτός range των πιπινιων και καλό είναι να το αποδεχτείς.
Ο.κ. θα μπορούσα να σπρώχνω 5άρια-6αρια κάτω των 23,αλλά δεν υπαρχει λογος.

Έχεις δοκιμάσει το live καμάκι?

Ναι συνέχεια.Δε δουλευα όσο έμενα Πράγα,σχεδόν όλη μέρα το μουνί κυνηγούσα με κάθε μέσο,ψηφιακό και μη.

Τέλος, το προχώρησες το σχέδιο με το casting couch?

Ναι,στο thread της Πράγας postαρα και 2-3 φωτό με ένα από τα μικρά.

Βαλκάνίε το χειρότερο που μπορείς να κανεις ειναι να παίρνεις μεμονωμένες προτάσεις κάποιου και να τις παρουσιάζεις όπως θες αλλάζοντας τελειως το νόημα..Τι εννοώ?

Δεν παίρνω μεμονωμένες προτάσεις DRLOVE.
Μόνο την τελευταία βδομάδα εχεις γράψει 2 φορές περί ηλικίας αλλά με τόσα post που έχουν γραφτεί δε προλαβαίνω να ψάξω.

Μου λες ότι σου έκατσε 23χρονη και το μόνο που ζητάω εγώ είναι να τονίζεις ότι είναι η εξαίρεση.
Όπως έγραψα και πιο πάνω και εγω κατέβηκα στα 19 χωρις λεφτά το καλοκαίρι,αλλά ήταν επίσης τρελή εξαίρεση,ελληνοπολωνέζα στην Πράγα που έπαιξε ρόλο ακομη και το γεγονός ότι ήμουν ο πρώτος της Έλληνας.

Δηλαδή ποιος διαφωνεί με αυτό που έγραψε πριν λίγο ο Dirty;

" Δωρεάν εύκολα μπορείς σε ένα ταξίδι 5-20 ημερών να βρεις μέχρι μια δεκαετία max μικρότερη από εσένα και σίγουρα μέχρι 6,5. Αν κάνεις εκπτώσεις θα βρεις πολλές τέτοιες, ενώ αν είσαι εκλεκτικός μερικές. Πάνω από 6,5 για να βρεις χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα και μόνο με παραμύθι πρέπει πέρα από την πολύ καλή ιστορία να έχεις τύχη και να πετύχεις το σωστό timing. Γίνεται αλλά θέλει όλα τα παραπάνω."

Δεν ειναι ακριβώς αυτo που έγραψε η Σλαβική πραγματικότητα;
Έχει νόημα να διαβάζουμε για 25χρονες μοντέλες εθελόντριες του sex ή  εξαιρέσεις του κανόνα που μας συμβαίνουν;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλά θα της πω να μου στείλει φωτο απο περιοδικά για να πειστειτε.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτο ειναι το γνωστό παραμύθι που τρώνε ολοι δυτικοι..."δουλευω ως μοντέλο"...παπαριές μέντολες. Καταρχάς αυτες οι γκομενες που κανουν φωτοφραφίσεις δε πληρώνονται απο τον φωτογράφο. Πανε στο στουντιο η σπιτι του, και βγαζουν φωτο απλα για να νιώθουν οτι ειναι καποιες. Μου τα έλεγε και η δικια μου αυτα...
Ο μοναδικος τροπος να βγαλουν λεφτα άμεσα "δουλευοντας ως μοντέλα" ειναι σε live sex cams.
Μη τρωτε παραμύθι.

Τα πραγματικα μοντελα δεν ασχολουνται με πορνοτουριστικα bar, και κατα πασα δε περνανε μεγαλο μερος του χρονου τους καν στην ουκρανια.
Έτσι είναι...Επίσης πολλές που ρώταγα τώρα πάνω τι δουλεια κάνουν μου έλεγαν...manager ... :jerking:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ από αυτά που ειδα Κίεβο και από αυτά που έζησα μισό χρόνο στην Πράγα,έχω να πω ότι είναι εξωπραγματικά.
Δηλαδή "είμαι 45άρης μέτριας εμφάνισης και έρχεται μαζί μου 25χρονο μοντελο για την ελπίδα ή για τα ωραία μου τα μάτια" ή "είμαι 38χρονών και χτυπάω χωρίς λεφτά  σε όλο το ηλικιακό εύρος,γιατί η ηλικία  δεν παίζει ρόλο" δεν υφίστανται στο Σλαβικό σύμπαν.

Πολλοί αρέσκονται να λένε ότι μια Σλάβα άνω των 25 είναι τελειωμένη,καλό ομως είναι να λέμε ότι κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους άντρες.
35άρης που δεν έχει ακόμη παντρευτεί ,γι'αυτες έχει  καποιο κουσουρι.Και το λέω γιατί ο DRLOVE πουλάει σχέση και όχι ONS όπου αλλάζουν τα δεδομένα.

Όσο έμενα Πράγα,γνώρισα μελη απο δω,το masher...
Ανάμεσα σε όλους αυτους,μόνο ένα μέλος από δω,μόνο ΕΝΑ,43χρονων και μαλιστα καράφλας,ήρθε και τα γάμησε όλα τη μάνα αποτελώντας την εξαιρεση του κανονα.
Αλλά αυτός δε χρειάστηκε καμία συμβουλή από μενα,καμία πάσα,τίποτα...
Ήρθε,σάρωσε,έφυγε.
Όμως δεν γράφουμε για τέτοιους τύπους στα thread, αλλά για το μέσο μέλος του bou.

Όχι,όλες οι περιπτώσεις που κόλλησαν σε ηλικία ήταν αφού έμαθαν το νούμερο,κάποιες και καταλάθος(π.χ.είδαν καποιο εγγραφο μου),όχι επειδή μεγαλοδείχνω.
Βραχυκυκλωσε ο εγκεφαλος τους,ετσι έχουν μεγαλώσει αυτες,με στερεότυπα και για τους άντρες,όχι μόνο για τη δική τους ηλικία.
Πέρυσι το καλοκαίρι έφαγα και 19 και 23,κ.ά.αλλά άμα ασχολείσαι με το μουνί μισό χρόνο ολη μέρα και σου κάθεται μία κάτω των 23 το μήνα,είσαι πλέον εκτός range των πιπινιων και καλό είναι να το αποδεχτείς.
Ο.κ. θα μπορούσα να σπρώχνω 5άρια-6αρια κάτω των 23,αλλά δεν υπαρχει λογος.

Ναι συνέχεια.Δε δουλευα όσο έμενα Πράγα,σχεδόν όλη μέρα το μουνί κυνηγούσα με κάθε μέσο,ψηφιακό και μη.

Ναι,στο thread της Πράγας postαρα και 2-3 φωτό με ένα από τα μικρά.

Δεν παίρνω μεμονωμένες προτάσεις DRLOVE.
Μόνο την τελευταία βδομάδα εχεις γράψει 2 φορές περί ηλικίας αλλά με τόσα post που έχουν γραφτεί δε προλαβαίνω να ψάξω.

Μου λες ότι σου έκατσε 23χρονη και το μόνο που ζητάω εγώ είναι να τονίζεις ότι είναι η εξαίρεση.
Όπως έγραψα και πιο πάνω και εγω κατέβηκα στα 19 χωρις λεφτά το καλοκαίρι,αλλά ήταν επίσης τρελή εξαίρεση,ελληνοπολωνέζα στην Πράγα που έπαιξε ρόλο ακομη και το γεγονός ότι ήμουν ο πρώτος της Έλληνας.

Δηλαδή ποιος διαφωνεί με αυτό που έγραψε πριν λίγο ο Dirty;

" Δωρεάν εύκολα μπορείς σε ένα ταξίδι 5-20 ημερών να βρεις μέχρι μια δεκαετία max μικρότερη από εσένα και σίγουρα μέχρι 6,5. Αν κάνεις εκπτώσεις θα βρεις πολλές τέτοιες, ενώ αν είσαι εκλεκτικός μερικές. Πάνω από 6,5 για να βρεις χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα και μόνο με παραμύθι πρέπει πέρα από την πολύ καλή ιστορία να έχεις τύχη και να πετύχεις το σωστό timing. Γίνεται αλλά θέλει όλα τα παραπάνω."

Δεν ειναι ακριβώς αυτo που έγραψε η Σλαβική πραγματικότητα;
Έχει νόημα να διαβάζουμε για 25χρονες μοντέλες εθελόντριες του sex ή  εξαιρέσεις του κανόνα που μας συμβαίνουν;

Αυτές που πόσταρα το καλοκαίρι ήταν 25 και 26 χρονων αν θυμάσαι. Τον περασμένο Φεβρουαριο ειχα φαει μια 22, μια 23 και μια 26. Οπότε δεν είναι η εξαίρεση..Αν εισαι 38 και δείχνεις για 30 γίνεται..απλά δεν γίνονται οι υπερβολές.Να εισαι ας πουμε 50+ και να ψαχνεις 20 απο 7+ σε εμφάνιση..αυτα που λέει ο kman δηλαδη.

Έχεις δίκιο πάντως θέλουν πούλημα έρωτα για να κάτσουν δεν πάνε και καλά με την λογική ας περάσουμε καλά..Και ξανατονίζω max 7 εμφάνιση..αν θές παραπάνω Κίεβο είναι δύσκολο χωρίς δωράκια. αυτη ναι αν σου τύχει είναι η εξαίρεση.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έρχονται μερικές και για την ελπίδα.Βαριεμαι να τα περιγράψω είναι περίπλοκο το σκηνικό.Δεν έχει μεγάλη σχέση με τη λογική.Απλα βλέπουν κάποιον που ψάχνει να γαμήσει,σκέφτονται θα είναι απογοητευμένος από το δυτικό κόσμο και δείχνουν καλοσύνη γιατί θέλουν διέξοδο.
Cool,sad_man και λοιποί απογοητευμένοι από τις Ελλεινίδες καθώς και υπόλοιποι λάτρεις του σλαβικου Μουνιού ! Σύμφωνα με τον αρχηγό ένας λαμπρός δρόμος είναι ανοιχτός  μπροστά σας  ένα εισιτήριο για Κίεβο μακρυά!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Φυσικά,τις έχω δει και εγώ,έρχονται καβάλα στον μονόκερό τους

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλά θα της πω να μου στείλει φωτο απο περιοδικά για να πειστειτε.
Μοντέλο πραγματικό να την εχω αγκαλιά και μετά εξώφυλλο σε εθνικής εμβέλειας περιοδικό μόνο εγώ έχω ποστάρει ανά τα χρόνια

Ήταν οι χρυσές εποχές του 2013 με το ρουβλι στο 35-40 που όχι μόνο δεν τις πληρώναμε τίποτα, αλλά τις είχαμε και πελατισσες

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μοντέλο πραγματικό να την εχω αγκαλιά και μετά εξώφυλλο σε εθνικής εμβέλειας περιοδικό μόνο εγώ έχω ποστάρει ανά τα χρόνια

Ήταν οι χρυσές εποχές του 2013 με το ρουβλι στο 35-40 που όχι μόνο δεν τις πληρώναμε τίποτα, αλλά τις είχαμε και πελατισσες

Αυτό ήταν στην Ουκρανία?

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Σας έχω και τη μεγάλη πρόκληση. Προτείνω το στοίχημα των μελών του thread να παιχτεί στην πόλη εδώ να δοκιμαστούν όλες οι αντοχές:

Εγώ δηλώνω συμμετοχή από τώρα. Φοβάμαι όμως δε θα έχει ντέβουσκες γιατί θα την έχουν κάνει όλες. Αν μπορούμε να εξακριβώσουμε αν υπάρχουν πάμε. Μην πάμε όμως και είμαστε μόνοι σαν τους μαλάκες και δαγκώσουμε και το καυλί μας από το κρύο από πάνω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Με τη λογική δεν κάνετε τίποτα.Πετυχαινετε λογικά αποτελέσματα.Το θέμα είναι η επιβολή της παρανοιας για να επιτυχουμε ιδεατα αποτελέσματα.
Άσκηση βίας στο περιβάλλον όχι προσαρμογή στο περιβάλλον.
Αν κάτι δεν ταιριάζει στο δικό σας νοητικο πλαίσιο το απορρίπτετε απλά,παρά αντίθετες αποδείξεις κτλ.
Αυτό δεν είναι κακό.Είναι το λάθος που κάνουν οι ανταγωνιστες και βρίσκονται προ εκπληξεων.Με υποτιμουν και όταν δουν τι συμβαίνει είναι πλέον αργά.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Έτσι είναι...Επίσης πολλές που ρώταγα τώρα πάνω τι δουλεια κάνουν μου έλεγαν...manager ... :jerking:

Καλά δεν ήξερες ότι αυτό είναι το κλασσικό στην Ουκρανία και τη Λευκορωσία? Όλες μάνατζερ είναι!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Το παίζω κ εγώ εντυπωσιασμένος! Πράβντα? Για παζντραβλιάιου τιμπιά!!  :2funny:

Το κλασσικό, manager in restaurant ή manager in clothes shop  :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βασικές αρχές:
1.Απόκρυψη,παραλλαγή.Δεν πρέπει να καταλάβουν τι πας να κανεις
2.Συγκέντρωση των μέσων και δύναμη πυρός
3.Εκτίμηση του χώρου,σχέδιο,εντοπισμός των στόχων
4.Παραπλανηση του αντίπαλου με διασπορά
5.Αιφνιδιασμος με μαζικό ξαφνικό πυρ
6.Αποκρουση εχθρικων αντεπιθεσεων
7.Ταχεία απομάκρυνση του θηραματος και γρήγορη απαγκιστρωση
Rinse and repeat.
Με την τακτική του σοκ μπορείτε να πετυχετε μέγιστο αποτέλεσμα πριν προλάβουν να συνελθουν και απαντήσουν.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Βασικές αρχές:
Rinse and repeat.
Με την τακτική του σοκ μπορείτε να πετυχετε μέγιστο αποτέλεσμα πριν προλάβουν να συνελθουν και απαντήσουν.
τους πεζοναυτες ποτε τους στελνουμε?  :jerking:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Βασικές αρχές:
Rinse and repeat.

Παπαριές, Παπαριές, Παπαριές. Το έχεις κουράσει το θέμα, όλο το φόρουμ σε κράζει και αρχίζω να υποπτέυομαι πως τη βρίσκεις... Αν έχεις πορτοφόλι και μπας σε μπουρδελομάγαζα, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου (με το ανάλογο τίμημα) θα γαμήσεις. Μας ζάλισες στις ψευδοαναλύσεις... Τι δεν πρέπει να ξέρουν τι κάνεις ??? Αφού βγάζεις 500άρι? Μας δουλεύεις? Άσε που με τέτοια λεφτά είναι για να γαμάς Αυστραλία και Αμερική. Είπαμε, όταν ανοίγεις πορτοφόλι και πας σε κολώμπαρα δε χρειάζονται skills. Και η πρώτη να αρνηθεί, η δεύτερη, η τρίτη μαξ. θα την πάρεις. Κούρασες, σταμάτα το, δεν είναι αστείο πια.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Βασικές αρχές:
Rinse and repeat.
Εύγε,δάσκαλε!
Είσαι ένας σύγχρονος,βαλκάνιος,πορνο-Ρόμελ των Ουκρανικών στεπών και των διαφόρων Σλάβικων μουνολιβαδιών!Αυτές οι καταυθυντήριες εντολές,θα έπρεπε να βρίσκονται σε περίποτη θέση,σε καρφιτσωμένες πλακέτες,στο αεροδρόμιο του Μπορισπίλ.Κάτι σαν "οδηγίες προς ναυτιλομένους"προς κάθε νέο-και μη-επίδοξο πορνοτουρίστα.
Τα σέβη μου και πάλι,νέε Ρόμελ..."αλεπού της Ουκρανικής στέπας"!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Καλά δεν ήξερες ότι αυτό είναι το κλασσικό στην Ουκρανία και τη Λευκορωσία? Όλες μάνατζερ είναι!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Το παίζω κ εγώ εντυπωσιασμένος! Πράβντα? Για παζντραβλιάιου τιμπιά!!  :2funny:

Το κλασσικό, manager in restaurant ή manager in clothes shop  :2funny: :2funny: :2funny:

Ξέχασα να αναφέρω, θυμίζει την Ελλάδα προ κρίσης, τι δουλειά κάνεις? Είμαι υπεύθυνος σε ένα μαγαζί. Είμαι υπεύθυνος σε μια καφετέρια. Όλοι υπεύθυνοι ήταν  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Βασικές αρχές:
Rinse and repeat.
Μέγα Βαλκάνιε Υπεράρχοντα Στρατηλάτη ηγέτη της Βαλκάνιας Στρατιάς !!!Έτσι ακριβώς είναι απλά το έχεις χάσει λίγο Και  χτυπάς σε Μύλους αντί για πραγματικούς στόχους !
Νομίζω Μανιάνα στο Βρότζλαβ , desperados στην Οστράβα , James Dean στη Πράγα και Cuba Libre στο Πόζναν είναι τα πραγματικά πεδία μαχών και όχι η ουκρανική καμμένη επικράτεια

Συνημμένα

• IMG_6574.JPG
    IMG_6574.JPG
    419,6 KB · Εμφανίσεις: 48

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom