Από αυτά ποι είδα Κίεβο και από τη γενική μου εμπειρία αυτά που κάνει είτε ο kman είτε ο Dr Love (και με τον τρόπο που τα κάνουν) γίνονται, δεν είναι κάτι το εξωπραγματικό:
Εγώ από αυτά που ειδα Κίεβο και από αυτά που έζησα μισό χρόνο στην Πράγα,έχω να πω ότι είναι εξωπραγματικά.
Δηλαδή "είμαι 45άρης μέτριας εμφάνισης και έρχεται μαζί μου 25χρονο μοντελο για την ελπίδα ή για τα ωραία μου τα μάτια" ή "είμαι 38χρονών και χτυπάω χωρίς λεφτά σε όλο το ηλικιακό εύρος,γιατί η ηλικία δεν παίζει ρόλο" δεν υφίστανται στο Σλαβικό σύμπαν.
Πολλοί αρέσκονται να λένε ότι μια Σλάβα άνω των 25 είναι τελειωμένη,καλό ομως είναι να λέμε ότι κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους άντρες.
35άρης που δεν έχει ακόμη παντρευτεί ,γι'αυτες έχει καποιο κουσουρι.Και το λέω γιατί ο DRLOVE πουλάει σχέση και όχι ONS όπου αλλάζουν τα δεδομένα.
Όσο έμενα Πράγα,γνώρισα μελη απο δω,το masher...
Ανάμεσα σε όλους αυτους,μόνο ένα μέλος από δω,μόνο ΕΝΑ,43χρονων και μαλιστα καράφλας,ήρθε και τα γάμησε όλα τη μάνα αποτελώντας την εξαιρεση του κανονα.
Αλλά αυτός δε χρειάστηκε καμία συμβουλή από μενα,καμία πάσα,τίποτα...
Ήρθε,σάρωσε,έφυγε.
Όμως δεν γράφουμε για τέτοιους τύπους στα thread, αλλά για το μέσο μέλος του bou.
Επίσης αυτό που λες για σένα για 18-23 μου φαίνεται λίγο υπερβολικό: μήπως μεγαλοδείχνεις σε πρόσωπο?
Όχι,όλες οι περιπτώσεις που κόλλησαν σε ηλικία ήταν αφού έμαθαν το νούμερο,κάποιες και καταλάθος(π.χ.είδαν καποιο εγγραφο μου),όχι επειδή μεγαλοδείχνω.
Βραχυκυκλωσε ο εγκεφαλος τους,ετσι έχουν μεγαλώσει αυτες,με στερεότυπα και για τους άντρες,όχι μόνο για τη δική τους ηλικία.
Πέρυσι το καλοκαίρι έφαγα και 19 και 23,κ.ά.αλλά άμα ασχολείσαι με το μουνί μισό χρόνο ολη μέρα και σου κάθεται μία κάτω των 23 το μήνα,είσαι πλέον εκτός range των πιπινιων και καλό είναι να το αποδεχτείς.
Ο.κ. θα μπορούσα να σπρώχνω 5άρια-6αρια κάτω των 23,αλλά δεν υπαρχει λογος.
Έχεις δοκιμάσει το live καμάκι?
Ναι συνέχεια.Δε δουλευα όσο έμενα Πράγα,σχεδόν όλη μέρα το μουνί κυνηγούσα με κάθε μέσο,ψηφιακό και μη.
Τέλος, το προχώρησες το σχέδιο με το casting couch?
Ναι,στο thread της Πράγας postαρα και 2-3 φωτό με ένα από τα μικρά.
Βαλκάνίε το χειρότερο που μπορείς να κανεις ειναι να παίρνεις μεμονωμένες προτάσεις κάποιου και να τις παρουσιάζεις όπως θες αλλάζοντας τελειως το νόημα..Τι εννοώ?
Δεν παίρνω μεμονωμένες προτάσεις DRLOVE.
Μόνο την τελευταία βδομάδα εχεις γράψει 2 φορές περί ηλικίας αλλά με τόσα post που έχουν γραφτεί δε προλαβαίνω να ψάξω.
Μου λες ότι σου έκατσε 23χρονη και το μόνο που ζητάω εγώ είναι να τονίζεις ότι είναι η εξαίρεση.
Όπως έγραψα και πιο πάνω και εγω κατέβηκα στα 19 χωρις λεφτά το καλοκαίρι,αλλά ήταν επίσης τρελή εξαίρεση,ελληνοπολωνέζα στην Πράγα που έπαιξε ρόλο ακομη και το γεγονός ότι ήμουν ο πρώτος της Έλληνας.
Δηλαδή ποιος διαφωνεί με αυτό που έγραψε πριν λίγο ο Dirty;
" Δωρεάν εύκολα μπορείς σε ένα ταξίδι 5-20 ημερών να βρεις μέχρι μια δεκαετία max μικρότερη από εσένα και σίγουρα μέχρι 6,5. Αν κάνεις εκπτώσεις θα βρεις πολλές τέτοιες, ενώ αν είσαι εκλεκτικός μερικές. Πάνω από 6,5 για να βρεις χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα και μόνο με παραμύθι πρέπει πέρα από την πολύ καλή ιστορία να έχεις τύχη και να πετύχεις το σωστό timing. Γίνεται αλλά θέλει όλα τα παραπάνω."
Δεν ειναι ακριβώς αυτo που έγραψε η Σλαβική πραγματικότητα;
Έχει νόημα να διαβάζουμε για 25χρονες μοντέλες εθελόντριες του sex ή εξαιρέσεις του κανόνα που μας συμβαίνουν;