Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σωστα αρχοντα.οι ερωτυλοι θα γραφουν στο νεο θρεντ που ανοιξε.συνεχισε να γραφεις τα δικα σου σε εμας που σε σεβωμαστε και δεν προσβαλουμε

Αφήνω το νεο θρεντ στους αγαπουληδες που πουλάνε love story και φύκια,στους γαμπρούς και στριβειν δια του αρραβωνος και τους ιεροκηρυκες ηθικιστες που αποκηρυσσουν το σεξοτουρισμο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ρε κμαν δεν καταλαβες?το προβλημα για αυτους που δεν πανε ειναι γιατι οι γκομενα να θελει να της κερασω τον καφε?γιατι να την ταισω και να τισ δωσω δωρακια και λεφτα?αν μου ζητησει δωρακι ειναι πουτανα.ειμασται ελληναρες,καμακια,εραστες πρεπει να δειξουμε ειμασται ανωτεροι.τετεια μυαλα σε πανε κοντρα και σε θεωρουν τρελο και ψευτη.ας γραφουν αυτοι για μεταξουργιο,καλα τους ελεγε ο μιτσος και ας αφησουν τα μουνακια ουκρανια.καλα τα εχουν και με τα δικα τους ντοπια καμακια και σπονσορες δεν θελουν να αλαξουν ζωη ουτε εχουν αναγγη τον κατω του μεσου τουριστα.ειναι δυνατον καπειος που τον φτυνει μια αφραγγη ελληνιδα να παιζει μπαλα με τοπ μουνια κιεβ πουλωντας ερωτα?

Αυτοί δε θέλουν να γαμας εσύ ή να γαμας γριές για να μπορούν να γαμανε αυτοί τζάμπα να μην έχουν ανταγωνισμό.
Να μην παίζουν αληθινά χρήματα αλλα μόνο παραμύθι για να περνάει η μπλόφα.
Να δούμε τι θα κάνουν όταν οι αγαπουληδες και οι γαμπροί θα έχουν κάψει όλες τις αθώες ευπιστες,ποιους θα κατηγορούν τότε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
:thumbsup:

Είναι γεγονός οτι το επίπεδο του φόρουμ είναι χαμηλό.
Επομένως πολλοι που υποστηρίζουν Kman είναι της ιδιας συνομοταξίας μην σου πώ και χειρότεροι.
Για αυτούς δεν με ενδιαφέρει άλλωστε. Υπάρχουν πλέον αρκετά μέλη που οτι και να γράφουν σε ενα θέμα απλά τους προσπερνώ. Δεν τους διαβάζω καν.

Το θέμα είναι οτι μέσα σε αυτόν τον βούρκο που λέγεται bou.com υπάρχουν και αξιόλογα μέλη, όσο μπορεί να βγάλει τα συμπερασματά του κάποιος κρίνοντας από τον τρόπο γραφής τους.
Οταν λοιπόν υπάρχουν τέτοια μέλη που υποστηρίζουν Κμαν εκει είναι που τρελλένομαι! Κατι δεν μου κολλάει ρε αδερφέ.

Προφανώς και το κάνουν για το χουζούρι αλλά ο τυπος έχει καταντήσει κουρραστικός. 10.000 πόστ εχει φτάσει και γράφεις συνεχώς τις ίδιες άχρηστες αήδιες.
υποστιριζω κμαν για αυτα που λεει.ζω απο το 1990 το κιεβο.απευθηνετε αποκλιστικα σε κατηγορια πουτανιαρηδες.σωστη η λογικη του.αν θελετε να σας γραφουμε οτι παμε και γαμαμε τσαμπα απο ιτερνετ και οτι ακουνε ελληναρες και ξερουν πολιτισμο και τι σημαινει αρχαια ελλαδα μπορω να γινω ο καλυτερος παραμυθας.δεν θα παρω αθωα παιδακια στο λαιμο μου.ο ρολογας παραδειγμα παλαιοτερα μου πηγε κοντρα για σερβια,ουκρανια,ρωσια.μετα οταν ειδε με τα ματια του δεν νομιζω να αμφισβητα τον κουμπαρο.πρεπει να λεμε αληθειες.δεν μπορω να λεω οτι ακουγεται οραιο στα αυτια σας μονο.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
τσαμπα δεν υπαρχει, περα απο τα λογικα εξοδα, κερασματα κτλ, αναλογα με την κλασση. Αλλα οχι και να παρει καποιος πχ δανειο για να παρουν σπιτι!
χαρρι,νομιζω καπου διαβασα οτι πηγες με ενα κοτοπουλο γκριλ, μαζι με χιλια? γριβνα σε μια 27 χρονη μανα, που σε εκλεψε απο την 17χρονη φιλη της, οτι αυτη ειναι πιο σοβαρη
πριν λιγες μερες ειπα στον δασκαλο οτι μου εκανε καπειος μπουλινκ οτι πρεπει να βρω γκομενα 37 με 42 ακομα και με παιδι ενω ο δασκαλος μου λεει με 20-22 μονο να παιζω.
ξαναδιαβαζω το δασκαλο και ειναι μεσα στα πραγματα!
(δεν ειναι για το παρον νημα αλλα θα ειχε ενδιαφερον μια κοινωνιολογικη προσεγγιση του για τις σοβαρες σχεσεις με ουκρανη, ποιες προυποθεσεις να εχει η γκομενα, +.-, διαφορες ηλικιας, εαν τελικα αξιζει το 1% κτλ κτλ κτλ)

υγ Κραταμε  1)
της λεω σε σαιτ μιστερ χ 1000 παιρνεισ και με εκανε διαγραφι.ολες που ελεγαν 300 και ελεγα 100 με εκαναν διαγραφη.μαλλον η εμφανιση μου φτα
2)
οσες αν και ηθελα αξιολογα μουνακια ενω ειχα προθεση δεν εκανα εγκαιρα και αμεσα τις απαιτισεις τους εξαφανιστηκαν χωρις δευτερη ευκαιρια.ειναι τεχνη αυτο που κανεις και κλινεις συμφωνιες..εσυ θα τους επιανεσ το μουνι και θα ελεγες εχω 200 για σενα χωρις κερασματα και μαλακιες.
εφαρμογη σε ερωτο-σεξο-αγαπω τουριστες

δεν βλεπετε πως φωτιζει την ουκρανικη νυχτα ο γονιμος διαλογος!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτοί δε θέλουν να γαμας εσύ ή να γαμας γριές για να μπορούν να γαμανε αυτοί τζάμπα να μην έχουν ανταγωνισμό.
Να μην παίζουν αληθινά χρήματα αλλα μόνο παραμύθι για να περνάει η μπλόφα.
Να δούμε τι θα κάνουν όταν οι αγαπουληδες και οι γαμπροί θα έχουν κάψει όλες τις αθώες ευπιστες,ποιους θα κατηγορούν τότε.

Ξέρεις πόσοι μπορουν να πουλήσουν το παραμύθι του αγαπούλη και του γαμπρού όπως το παρουσίαζεις έτος 2018?

Νομίζεις είναι ευκολο? Δεν ζόυμε στο 1980. Οι γκόμενες σήμερα (οι νορμαλ μιλάμε) έχουν συναναστραφεί με πολλούς ξένους, υπάρχει το διαδίκτυο που του μιλάει πολύ κόσμος,  και σε σκανάρουν με 1000 ερωτήσεις οπότε πρέπει να ξέρεις τα πάντα για να μην την πατησεις και σε περάσουν για σεξοτουρίστα. Να έχεις πλάσει το τέλειο παραμύθι..Τι δουλεία κάνεις, ποσο σύχνα πας εκεί, που μένεις κλπ κλπ κλπ.... Πρέπει να προβλέπεις τι θα σε ρωτήσουν και να απαντας άμεσα και με φυσικότητα.

Νομίζεις πως είναι εύκολο αλλά τουλάχιστον απο Ελληνες δεν έχω δεί στην πορνοκαρίερα μου πολλούς να το κάνουν. Ο Δάσκαλος (Μωάμεθ) επι του θέματος όσο και να τον βρίζεις είναι ο RooshV. Είχε μάλιστα φτιάξει τρελές αναλύσεις ανα χώρα πια δουλειά  πρέπει να παρουσίαζεις πως ασχολείσαι ανάλογα με το κοινωνικό υπόβαθρο.

Αυτά ειναι μακρια απο την λογική του καθαρά πληρωμένου έρωτα ή την λογική πάμε μπουλούκι φωνάζωντας ήρθαμε να γαμησουμε των Τουρκων.

Είναι μια τέχνη που δεν μπορούν να την εφαρμόσουν όλοι διότι απαιτεί χρόνια εκπαίδευσης και κατάλληλα προσόντα (ηθοποιία, μη συναισθηματικό δέσιμο, φυσικότητα κλπ)..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
:thumbsup:
Είναι γεγονός οτι το επίπεδο του φόρουμ είναι χαμηλό.
Επομένως πολλοι που υποστηρίζουν Kman είναι της ιδιας συνομοταξίας μην σου πώ και χειρότεροι.

"Παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά,είπε ο παλιάτσος στο ληστή" :grin:

Φίλε Mounokwlaraki,θέλουμε και λίγο trash tv στη ζωή μας και αυτό το thread μας προσφέρει γέλιο απλόχερα.

Γράφει ο Χάρης με το χαλασμένο enter δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα,εκτός από τον Koble που με βάση το post του θα γράψει ένα ακόμη πιο ακαταλαβίστικο,μετά θα postαρει ο Τάσος και θα επανέλθει προσωρινά το thread στο δρόμο της λογικής,μέχρι που θα logάρει ο kman, θα πάρει το πινέλο του

Οι γυπες μαζεύονται πάνω απο το κουφάρι της χωρας αλλα οι ντεμπουσκες όσο είναι ζωντανές προτιμούν να αρμεγουν και να δοξαζουν το αγνό,φλογερο,χρυσογονο Balkan  πεος αντλωντας την ευλογία του.Η αξία μας ως Βαλκανιοι πεοφοροι είναι ανεκτίμητη,οι δεινοπαθουσες γκομενες υψωνουν τα χέρια στον ουρανό και εκλιπαρουν γονυπετεις για τον ερχομό μας και τη σωτηρία τους.
Πως είναι δυνατόν ο Βαλκανιος ιππότης να αντισταθεί σε τέτοιο κάλεσμα.

και θα τα γαμήσει την μάνα όλα όπως πάντα. :grin:
Αν μέχρι τις 23:00 που θα ξαναγυρίσω logάρει και ο ΓΑΒ ΓΑΒ Δημητράκης θα φροντίσω να έχω και ένα κουβά ποπ κορν δίπλα μου  :grin:

Αυτό το story κρατάει μήνες,χρόνια ολόκληρα και στο τέλος κερδίζει πάντα ο kman.
Γιατί kman=εντροπία=έχω στειλει μια ντουζίνα Πολωνέζες στο Δαφνί.

Μην ψάχνεις πληροφορίες σε αυτό το thread.
Οι περισσότεροι κάνουν επίδειξη,άλλοι ζουν το μύθο τους,άλλοι έχουν διάφορα άλυτα προσωπικά θέματα.
Χρηστικές πληροφορίες straight to the point δε θα βρεις.

Έλα στης Πράγας το thread,ρώτα ότι θες και θα σου postαρω μέχρι και το Α.Φ.Μ. των κοριτσιων :grin:

Υ.Γ.Τύποι ρίξτε λίγο τους τόνους γενικά και μην παρεμποδίζετε τη σουρεαλιστική φύση του νήματος :rockon:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.285
Πόντοι
7.216
Εσύ θες να σου πούνε σαιτ,τιμή,τηλέφωνο,αν είναι αληθινές φωτο,τι κάνει η γκομενα.
Αυτό δε θα στο πει κανένας εδω για Κίεβο.
Εγώ μπορώ να το κάνω αλλα δε θα το κάνω.
Πες στους άλλους που θεωρείς ότι είναι αξιόλογα μέλη να το κάνουν για Κίεβο και αν δεις απάντηση σφύρα μου κλέφτικα.

Είναι παράλογος ο λόγος που βρίσκομαι στο site ε??
Τι να πώ, καλα σε λεει ο άλλος ψυχοπαθή....

Λοιπόν κύριοι ακολουθεί δημοσκόπιση. Για ποιον λόγο να μπεί ένας λογικός άνθρωπος στην διαδικασία να παρακολουθεί αυτό το θρέντ?

α) Για να λαμβάνει και να δίνει χρηστικές πληροφορίες για το τι γίνεται από άποψη πληρωμένου έρωτα (και μη) στην ουκρανία?
β) Για να μάθει την ψυχολογία των ουκρανίδων?
γ) Για να μάθει τι καλά που περνούσαν οι παλιαιοι και ποσο ευκολα γαμούσαν και να συμπεράνει οτι οι καλές εποχές περάσαν?
δ) Για να μάθει τα πάντα περι βαλκανικής ανωτερώτητας και να βλέπει το βαλκανικο χέρι του κμαν στα μπουτια σλαβικων μουνέτων?

υποστιριζω κμαν για αυτα που λεει.ζω απο το 1990 το κιεβο.απευθηνετε αποκλιστικα σε κατηγορια πουτανιαρηδες.σωστη η λογικη του.αν θελετε να σας γραφουμε οτι παμε και γαμαμε τσαμπα απο ιτερνετ και οτι ακουνε ελληναρες και ξερουν πολιτισμο και τι σημαινει αρχαια ελλαδα μπορω να γινω ο καλυτερος παραμυθας.δεν θα παρω αθωα παιδακια στο λαιμο μου.ο ρολογας παραδειγμα παλαιοτερα μου πηγε κοντρα για σερβια,ουκρανια,ρωσια.μετα οταν ειδε με τα ματια του δεν νομιζω να αμφισβητα τον κουμπαρο.πρεπει να λεμε αληθειες.δεν μπορω να λεω οτι ακουγεται οραιο στα αυτια σας μονο.

Καλα, εσυ μάθε πρώτα συντακτικό και μετά γράψε σε forum.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.285
Πόντοι
7.216
Φίλε Mounokwlaraki,θέλουμε και λίγο trash tv στη ζωή μας και αυτό το thread μας προσφέρει γέλιο απλόχερα.
.
.
.
Οι περισσότεροι κάνουν επίδειξη,άλλοι ζουν το μύθο τους,άλλοι έχουν διάφορα άλυτα προσωπικά θέματα.

Έλα στης Πράγας το thread,ρώτα ότι θες και θα σου postαρω μέχρι και το Α.Φ.Μ. των κοριτσιων :grin:

Υ.Γ.Τύποι ρίξτε λίγο τους τόνους γενικά και μην παρεμποδίζετε τη σουρεαλιστική φύση του νήματος :rockon:
Είναι η μόνη λογική εξήγηση που μπόρεσα να δώσω κι εγώ. Απλά καβλαντίζετε.

Το ξέρω οτι στο θρέντ της πράγας έχεις κάνει τρομερή δουλεια.
Και φυσικά πέρασα μια χαρά και έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης γιαυτό.

Απλά εγώ είμαι άλλου είδους ταξιδιώτης.
Δεν πάω ταξίδι για να γαμήσω.
Μια χαρα γαμάω κι ελλάδα.
Αν ταξιδευα για αυτό τον σκοπό φυσικά και θα είχα ερθει πράγα άλλες 30 φορές από περυσι.

:hi:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ψηγματα απο την <μεγαλη τραπεζα> Data Bank. Σε μερικες αραδες Διδασκει!
και διηγοντας τα να κλαις! παιδια τα λεμε, να ειστε καλα!

Το κίεβο αποτελεί το όραμα της κάθε Ουκρανίδας να αξιωθεί να επισκευτεί το Ελ Ντοράντο, να μυηθεί στα μυστήρια του Globus και να βαπτιστεί στα θεραπευτικά νερά του Ιντροπάρκ...Πρόκειται περί πλατιάς λεωφόρου δεξιά και αριστερά της οποίας ευρίσκονται φαρδύτατα πεζοδρόμια με εκατοντάδες παγκάκια.Βλέπετε στην Ουκρανία μπορεί κάποιος να καθήσει σ’ένα παγκάκι και να σπάσει όλη του την ώρα, συναντώντας δεκάδες μουνάρες πληρώνοντας τίποτα. Στην αιωνία Ελλάδα  πολύ προσεκτικά δεν υπάρχει πουθενά να καθήσεις στο δρόμο κι αναγκαστικά θα πρέπει να πληρώσεις καφετέριες, μπαράκια κλπ, κλπ παπαριές για να σκας τα ωραία σου λεφτουδάκια.
το πιασατε το κοινωνιολογικο του μυστη! ε! μετα πιασαμε και το μνημονιο!

Φίλε μου,με την διαλογική συζήτηση έρχεται στο φως η αλήθεια. Δεν είναι έτσι ακριβώς. Φταίει η νοοτροπία των ηλιθίων ουκρανών των ανδρών. Ήτοι: εγώ ρε παιδί μου έχω ένα βρακί και 100 Ε στην τσέπη μου. Λέω θα βγώ απόψε με παίρνει να ξοδέψω 90Ε και 10 για ταξί στην καβάτζα. Ο ουκρανός δεν είναι έτσι¨θα ξοδέψει και τα 100 θα δανειστεί απ'όσους βρει μαλάκες, θα πουλήσει ότι έχει δακτυλίδι και το βρακί του ακόμα και θα γυρίσει με τα πόδια σπίτι στα χιόνια μπας και γαμήσει την καριόλα! Όλο τον άλλο μήνα θα μείνει ταπί και η γαμιόλα την άλλη μέρα θα ψάξει να βρει άλλο μαλάκα! Κόιτα εδώ οι γκόμενες χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: εκείνες που βγαίνουν κάθε μέρα και είναι οι πιο πάνω και εκείνες που δεν βγα΄΄ινουν καθόλου και είναι σπίτι δουλειά-πανεπιστήμιο. Εννοείται ΄΄οτι καλές κοπέλες είναι οι δεύτερες τις οποίες όμως είναι αδύνατον να τις γνωρίσεις εκτός κι αν πέσει καμιά μεγάλη γιορτή ή στην πασάρει κανείς γνωστός. Εάν στην πασάρει κανείς γνωστός κινδινεύεις να την έχει γκαστρώσει πρώτα αυτός ή να σου παίξουν καμιά άλλη πουστιά για αν σε ρουφιανεύουν σπίτι οποότε γνωριμίες μαλακείες και τέτοια δεν τα γουστάρω.
οι ουκρανοι καταστεψαν τις ουκρανιδες! γιατι υπαρχουν και ουκρανοι πυρφοροι απο ολιγαρχες μεχρι μουζικους!

υγ ΝΑΙ σε Ολα, α) β) γ) δ)!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ξέρεις πόσοι μπορουν να πουλήσουν το παραμύθι του αγαπούλη και του γαμπρού όπως το παρουσίαζεις έτος 2018?

Νομίζεις είναι ευκολο? Δεν ζόυμε στο 1980. Οι γκόμενες σήμερα (οι νορμαλ μιλάμε) έχουν συναναστραφεί με πολλούς ξένους, υπάρχει το διαδίκτυο που του μιλάει πολύ κόσμος,  και σε σκανάρουν με 1000 ερωτήσεις οπότε πρέπει να ξέρεις τα πάντα για να μην την πατησεις και σε περάσουν για σεξοτουρίστα. Να έχεις πλάσει το τέλειο παραμύθι..Τι δουλεία κάνεις, ποσο σύχνα πας εκεί, που μένεις κλπ κλπ κλπ.... Πρέπει να προβλέπεις τι θα σε ρωτήσουν και να απαντας άμεσα και με φυσικότητα.

Νομίζεις πως είναι εύκολο αλλά τουλάχιστον απο Ελληνες δεν έχω δεί στην πορνοκαρίερα μου πολλούς να το κάνουν. Ο Δάσκαλος (Μωάμεθ) επι του θέματος όσο και να τον βρίζεις είναι ο RooshV. Είχε μάλιστα φτιάξει τρελές αναλύσεις ανα χώρα πια δουλειά  πρέπει να παρουσίαζεις πως ασχολείσαι ανάλογα με το κοινωνικό υπόβαθρο.

Αυτά ειναι μακρια απο την λογική του καθαρά πληρωμένου έρωτα ή την λογική πάμε μπουλούκι φωνάζωντας ήρθαμε να γαμησουμε των Τουρκων.

Είναι μια τέχνη που δεν μπορούν να την εφαρμόσουν όλοι διότι απαιτεί χρόνια εκπαίδευσης και κατάλληλα προσόντα (ηθοποιία, μη συναισθηματικό δέσιμο, φυσικότητα κλπ)..

Έχω ήδη γράψει όλα τα shit tests που κάνουνε από το 2012.Το θέμα είναι ότι εμείς δε θεωρούμε τις απαντήσεις στα shit tests part of the game,αλλά απαντάμε ρομποτικά.Δηλαδη εγώ την αλήθεια θα πω και θα περάσω τα shit tests.
Το game είναι στο δόλωμα και την προσφορά και στο escalation,πόσο γρήγορα προχωράς.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Έχω ήδη γράψει όλα τα shit tests που κάνουνε από το 2012.Το θέμα είναι ότι εμείς δε θεωρούμε τις απαντήσεις στα shit tests part of the game,αλλά απαντάμε ρομποτικά.Δηλαδη εγώ την αλήθεια θα πω και θα περάσω τα shit tests.
Το game είναι στο δόλωμα και την προσφορά και στο escalation,πόσο γρήγορα προχωράς.

Και να μην ξεχνίομαστε σχόλιο σε φίλη (πρώην) Ρωσσίδα (μιλάει Ελληνικά επειδη σπούδασε Αθήνα) μόλις τωρα απο Ελληνάρα.... Δηλαδη απλά έλεος!! Που να πάει αυτός με αυτες τις μαλακίες εκεί..Μου θυμίζει Τουρκους που προσφέραν λουλουδι και με το χέρι στην καρδία λεγανε i love you. Καμάκι Γαρδέλη 1980.

:idiot: :idiot: :idiot:

Συνημμένα

• Screenshot 2018-01-11 at 20.41.42.png
    Screenshot 2018-01-11 at 20.41.42.png
    6,9 KB · Εμφανίσεις: 29

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

σωστα αρχοντα.ο σαλονικιος χανει στα τεστ αυτα.ενω απευθηνεται σε πουτανες στα ραντεβουδακια κανει χαζες ερωτησεις στις γκομενες και λεει ψαχνω μια νορμαλ γκομενα για σχεση,οικογενοια.ετσι η αλλη τον βαζει στην κατηγορια μαλακας.οι ξενοι ολοι λενε ηρθαν για μπιζνες ουκρανια.γελανε με αυτο,ολες οι γνωστες μου γελανε και μου το λενε οπως τα ελεγε και ο ιωσηφ.το μουνοκολαρακι θα τους πει δεν ειμαι σεξοτουριστας αλλα ηρθα στην ουκρανια να γνωρισω τους ανθρωπους και να δω τα αξιοθεατα.σε παρομοιον τυπο απαντησε ο δασκαλος στις πρωτες σελιδες για την χωρα και τους ανθρωπους.εχω πικρη εμπειρια απο φιλους τυπου μουνοκολαρακι.ακομα με βριζουν για κιεβο που δεν ανταποκρινετε στα ονειρα που ειχαν και αποθεωνουν την αθηνα και την γλυφαδα χαχαχαχ.ο ενας ειπε στην γκομενα οταν ζητησε κοκτειλ στο βουδα μπαρ ασε με ηρθα να ηρεμισω.στο κιεβο πηγε μονο να δει την λαυρα και αν εβρισκε τζαμπα δεν θα ελεγε οχι.μιλουσε απο πριν με οδηγους αλλα νομιζε τσαμπα θα του εδειχναν την πολη και αξιοθεατα.την εβγαλε μονος να πινει μπυρα 10 μερες και να βριζει την χωρα και τον κοσμο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και το σπονσοριλικι δεν ειναι τόσο απλό.Πρέπει να αποδείξεις ότι διαθέτεις να αναγκαία funds,να δώσεις εγγυησεις για long time,να δώσεις την αναγκαία προκαταβολή,να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι για τη γκομενα σοβαρά και τι ζητάς απο αυτή,να κερδίσεις την εμπιστοσύνη,να θέσεις το πλαίσιο,ειναι χορός με τη γκομενα,ολόκληρη τελετουργια.
Άλλο αν εγώ το κάνω να φαίνεται εύκολο επειδή παρακαμπτω να περιγραψω όλη τη διαδικασία και περνάω αμέσως στις φωτο και το αποτέλεσμα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Και το σπονσοριλικι δεν ειναι τόσο απλό.Πρέπει να αποδείξεις ότι διαθέτεις να αναγκαία funds,να δώσεις εγγυησεις για long time,να δώσεις την αναγκαία προκαταβολή,να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι για τη γκομενα σοβαρά και τι ζητάς απο αυτή,να κερδίσεις την εμπιστοσύνη,να θέσεις το πλαίσιο,ειναι χορός με τη γκομενα,ολόκληρη τελετουργια.
Άλλο αν εγώ το κάνω να φαίνεται εύκολο επειδή παρακαμπτω να περιγραψω όλη τη διαδικασία και περνάω αμέσως στις φωτο και το αποτέλεσμα.
αυτο ενοουσα οτι οσες ενω ειχα προθεση,δεν εκτελεσα αμεσα τις απαιτησεις του και με διαγραφαν αμεσως χωρις χασιμο χρονου.αρπακτικα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Και να μην ξεχνίομαστε σχόλιο σε φίλη (πρώην) Ρωσσίδα (μιλάει Ελληνικά επειδη σπούδασε Αθήνα) μόλις τωρα απο Ελληνάρα.... Δηλαδη απλά έλεος!! Που να πάει αυτός με αυτες τις μαλακίες εκεί..Μου θυμίζει Τουρκους που προσφέραν λουλουδι και με το χέρι στην καρδία λεγανε i love you. Καμάκι Γαρδέλη 1980.

:idiot: :idiot: :idiot:
καποτε εδινα και εγω λουλουδια.νομιζα τρελενωνταν με αυτα.εξαρταται πιος τα δινει,αν ειναι ενας εχωντας που γουσταρουν χερονται.αν ειναι ενας ξυπολητος ξινιζουν χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
πλακα ειχε μια γκομενιτσα πουλουσε σοκολατεσ στο μολλ.λεει 10 σχολναω να μου φερεις αρωμα δωρο.δεν πηρα τιποτα γιατι καταλαβα θα γινωταν καπνος.πηγα λιγο πριν σχολασει.περιμενε ενας ξυπολιτος με παντοφλες και κοντο παντελονακι με λουλουδι στο χερι.εγω ντυμενος στην τριχα,καταλαβα για αυτην θα περιμενε ετσι εβλεπα απο πιο κατω.μας ειδε και τους δυο,δεν περημενε τον γυφτο.αυτος την αγκαλιασε και αυτη εκανε μια φατσα χαχαχα,ντραπηκε και νευριασε που τον ειδε.γελασα και εφυγα.μετα εφαγε γραψιμο,πηγαινα αγοραζα σοκολατεσ,εδειχνα το χρημα και ουτε σημασια χαχαχαχ.τους ξενους μας εχουν του χεριου τους

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
καποτε εδινα και εγω λουλουδια.νομιζα τρελενωνταν με αυτα.εξαρταται πιος τα δινει,αν ειναι ενας εχωντας που γουσταρουν χερονται.αν ειναι ενας ξυπολητος ξινιζουν χαχαχαχ
Δεν είχες καλή ανθοδέσμη και απέτυχες,την άλλη φορά δοκίμασε αυτή  

Συνημμένα

• 201706301316053105-758x426.jpg
    201706301316053105-758x426.jpg
    143,3 KB · Εμφανίσεις: 28

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Ο Kman τους τα πάει με την γλάστρα  :2funny:  Σίγουρη επιτυχία

Συνημμένα

• money_in_flower_pot.jpg
    money_in_flower_pot.jpg
    49,4 KB · Εμφανίσεις: 42

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.668
Πόντοι
266
"Παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά,είπε ο παλιάτσος στο ληστή" :grin:

Γράφει ο Χάρης με το χαλασμένο enter δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα,εκτός από τον Koble που με βάση το post του θα γράψει ένα ακόμη πιο ακαταλαβίστικο,μετά θα postαρει ο Τάσος και θα επανέλθει προσωρινά το thread στο δρόμο της λογικής,μέχρι που θα logάρει ο kman, θα πάρει το πινέλο του

και θα τα γαμήσει την μάνα όλα όπως πάντα. :grin:
Αν μέχρι τις 23:00 που θα ξαναγυρίσω logάρει και ο ΓΑΒ ΓΑΒ Δημητράκης θα φροντίσω να έχω και ένα κουβά ποπ κορν δίπλα μου  :grin:

Αυτό το story κρατάει μήνες,χρόνια ολόκληρα και στο τέλος κερδίζει πάντα ο kman.
Γιατί kman=εντροπία=έχω στειλει μια ντουζίνα Πολωνέζες στο Δαφνί.

Έγραψες!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom