ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
τυπε το εγραψα και πιο πριν και απορω γιατι αρνεισαι να το καταλαβειςΓια τις κορασίδες που τον ακολουθούν έχεις να πεις κάτι ?Την ώρα που απορρίπτουν νορμάλ επισκέπτες ενώ με τον ψυχοπαθή τα πάνε μια χαρά?
αν παει καποιος στο xbar να κανει καμακι,οσο και ωραιος να ειναι θα φαει τα μουτρα του κατα 99%
αν παει καποιος στο xbar και πληρωσει την ταριφα της κοπελας θα γαμησει
αν παει καποιος στο xbar και πληρωσει πενταπλασια απο αυτα που του ζητανε, ολο το μαγαζι θα παριστανει οτι ηρθε ο υπερ-αντρακλας για να του πουλησουν εκδουλευση και να του τα φανε
ο κμαν ειναι το τριτο
οπου xbar βαλε καριμπιαν
τι σημαινει αυτο τελικα? οτι ειναι καμακι επειδη βγαζει απο το πορτοφολι του τα πεντακοσαευρα με στυλ? Οτι ειναι παιχτουρας επειδη πληρωνει 5πλασια απο την ταριφα των κοριτσιων χωρις να του δινουν καμια ιδιαιτερη εξτρα υπηρεσια? (οποιος εχει παει καριμπιαν ξερει οτι ερχονται απο μονες τους οι μουναρες και ζητανε 100-200 ευρω για ολο το βραδυ,ουτε καμακι χρειαζεται να κανεις ουτε να φλερταρεις ουτε τιποτα, ενα κωλομπαρο ειναι που πουλαει ψευδαισθησεις)
να σου αντιστρεψω το ερωτημα, αν παω εγω σε ενα μπουρδελο στη φυλης, που ουτως ή άλλως θα γαμησω με ενα εικοσαρικο χωρις καμακι και χωρις σου μου ξου, και αντι για εικοσι δωσω 100 ευρω χωρις τιποτα εξτρα, ουτε καν παραπανω χρονο, τι ειμαι?
καμακι?
γαμικουλας?
ή μαλακας?
τελος να σου υπενθυμισω το "καρφωμα" που του εκανε ο ιπποτης, οτι στην πολωνια (στην οποια κατα τα αλλα μας ελεγε οτι οι γκομενες γαμιουνται σαν τα σκυλια με μαυρους και οτι κινειται και πως γνωριζει την ψυχολογια τους καλυτερα απο την παλαμη του) δυο φορες πηγε να χωθει χωρις να πληρωσει και τις δυο εφαγε τα μουτρα του.
και ερχεται τωρα αυτο το νουμερο, ο ψυχακιας να αυτοανακυρρηχθει μυστης στη θεση του Μπλασκου?
και ακομα δεν τον εχει παρει με τις φαπες ολο το φορουμ?