Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Για τις κορασίδες που τον ακολουθούν έχεις να πεις κάτι ?Την ώρα που απορρίπτουν νορμάλ επισκέπτες ενώ με τον ψυχοπαθή τα πάνε μια χαρά?
τυπε το εγραψα και πιο πριν και απορω γιατι αρνεισαι να το καταλαβεις

αν παει καποιος στο xbar να κανει καμακι,οσο και ωραιος να ειναι θα φαει τα μουτρα του κατα 99%

αν παει καποιος στο xbar και πληρωσει την ταριφα της κοπελας θα γαμησει

αν παει καποιος στο xbar και πληρωσει πενταπλασια απο αυτα που του ζητανε, ολο το μαγαζι θα παριστανει οτι ηρθε ο υπερ-αντρακλας για να του πουλησουν εκδουλευση και να του τα φανε

ο κμαν ειναι το τριτο

οπου xbar βαλε καριμπιαν

τι σημαινει αυτο τελικα? οτι ειναι καμακι επειδη βγαζει απο το πορτοφολι του τα πεντακοσαευρα με στυλ? Οτι ειναι παιχτουρας επειδη πληρωνει 5πλασια απο την ταριφα των κοριτσιων χωρις να του δινουν καμια ιδιαιτερη εξτρα υπηρεσια? (οποιος εχει παει καριμπιαν ξερει οτι ερχονται απο μονες τους οι μουναρες και ζητανε 100-200 ευρω για ολο το βραδυ,ουτε καμακι χρειαζεται να κανεις ουτε να φλερταρεις ουτε τιποτα, ενα κωλομπαρο ειναι που πουλαει ψευδαισθησεις)

να σου αντιστρεψω το ερωτημα, αν παω εγω σε ενα μπουρδελο στη φυλης, που ουτως ή άλλως θα γαμησω με ενα εικοσαρικο χωρις καμακι και χωρις σου μου ξου, και αντι για εικοσι δωσω 100 ευρω χωρις τιποτα εξτρα, ουτε καν παραπανω χρονο, τι ειμαι?

καμακι?
γαμικουλας?
ή μαλακας?

τελος να σου υπενθυμισω το "καρφωμα" που του εκανε ο ιπποτης, οτι στην πολωνια (στην οποια κατα τα αλλα μας ελεγε οτι οι γκομενες γαμιουνται σαν τα σκυλια με μαυρους και οτι κινειται και πως γνωριζει την ψυχολογια τους καλυτερα απο την παλαμη του) δυο φορες πηγε να χωθει χωρις να πληρωσει και τις δυο εφαγε τα μουτρα του.

και ερχεται τωρα αυτο το νουμερο, ο ψυχακιας να αυτοανακυρρηχθει μυστης στη θεση του Μπλασκου?

και ακομα δεν τον εχει παρει με τις φαπες ολο το φορουμ?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τυπε το εγραψα και πιο πριν και απορω γιατι αρνεισαι να το καταλαβεις

αν παει καποιος στο xbar να κανει καμακι,οσο και ωραιος να ειναι θα φαει τα μουτρα του κατα 99%

αν παει καποιος στο xbar και πληρωσει την ταριφα της κοπελας θα γαμησει

αν παει καποιος στο xbar και πληρωσει πενταπλασια απο αυτα που του ζητανε, ολο το μαγαζι θα παριστανει οτι ηρθε ο υπερ-αντρακλας για να του πουλησουν εκδουλευση και να του τα φανε

ο κμαν ειναι το τριτο

οπου xbar βαλε καριμπιαν

τι σημαινει αυτο τελικα? οτι ειναι καμακι επειδη βγαζει απο το πορτοφολι του τα πεντακοσαευρα με στυλ? Οτι ειναι παιχτουρας επειδη πληρωνει 5πλασια απο την ταριφα των κοριτσιων χωρις να του δινουν καμια ιδιαιτερη εξτρα υπηρεσια? (οποιος εχει παει καριμπιαν ξερει οτι ερχονται απο μονες τους οι μουναρες και ζητανε 100-200 ευρω για ολο το βραδυ,ουτε καμακι χρειαζεται να κανεις ουτε να φλερταρεις ουτε τιποτα, ενα κωλομπαρο ειναι που πουλαει ψευδαισθησεις)

να σου αντιστρεψω το ερωτημα, αν παω εγω σε ενα μπουρδελο στη φυλης, που ουτως ή άλλως θα γαμησω με ενα εικοσαρικο χωρις καμακι και χωρις σου μου ξου, και αντι για εικοσι δωσω 100 ευρω χωρις τιποτα εξτρα, ουτε καν παραπανω χρονο, τι ειμαι?

καμακι?
γαμικουλας?
ή μαλακας?

τελος να σου υπενθυμισω το "καρφωμα" που του εκανε ο ιπποτης, οτι στην πολωνια (στην οποια κατα τα αλλα μας ελεγε οτι οι γκομενες γαμιουνται σαν τα σκυλια με μαυρους και οτι κινειται και πως γνωριζει την ψυχολογια τους καλυτερα απο την παλαμη του) δυο φορες πηγε να χωθει χωρις να πληρωσει και τις δυο εφαγε τα μουτρα του.

και ερχεται τωρα αυτο το νουμερο, ο ψυχακιας να αυτοανακυρρηχθει μυστης στη θεση του Μπλασκου?

και ακομα δεν τον εχει παρει με τις φαπες ολο το φορουμ?
Συμφωνώ και κυρίως στο κομμάτι του αν πάει κάποιος νέος ωραίος και πως θα φάει τα μούτρα του διότι το έχω ζήσει στη μεγαλύτερη επικράτεια !
Μια τελευταία απορια και δεν ξανασχολούμαι με τον Κμαν !Πως οι Γερμανοί δίνουν τόσα λεφτά σε ένα ψυχάκι?

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Συμφωνώ και κυρίως στο κομμάτι του αν πάει κάποιος νέος ωραίος και πως θα φάει τα μούτρα του διότι το έχω ζήσει στη μεγαλύτερη επικράτεια !
Μια τελευταία απορια και δεν ξανασχολούμαι με τον Κμαν !Πως οι Γερμανοί δίνουν τόσα λεφτά σε ένα ψυχάκι?
τυπε ουτως ή άλλως οι μισθοι στη γερμανια ειναι πολυ υψηλοτεροι απο οτι εδω συν οτι παιρνει και επιδοματα λογω επικινδυνοτητας. Εδω πως δινουν μεγαλους μισθους σε κατι ψυχακια ΔΥ δλδ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για τις κορασίδες που τον ακολουθούν έχεις να πεις κάτι ?Την ώρα που απορρίπτουν νορμάλ επισκέπτες ενώ με τον ψυχοπαθή τα πάνε μια χαρά?

Στη Ρόδο σου φάνηκα σαν ψυχάκιας?Η γκόμενα σου φάνηκε σαν πουτάνα?Τι βαθμολογία της δίνεις?Έχεις δει ποτέ γνωστό σου με τέτοια γκόμενα?
Τους βλέπεις εδω τους σανοφάγους?Πας να τους ανοίξεις τα ματια και αυτοί αρνουνται επιμένουν στα παραμύθια,τις αμπελοφιλοσοφίες και τα θαύματα.
Κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν πας καλά.Εγω έχω τώρα τρεις που σπονσοραρω και δεν έχω γκομενα?Σου λέω πάμε Carribean,θα κουφαθεις.Ο Dr. Love ήταν σε αυτό πιο έξυπνος που αρνήθηκε να με συναντήσει.Ενιωσε ότι θα έτρωγε live εξευτελισμό.
Από αυτα που γράφεις δεν έχεις καμία τύχη.Μονο άτομα σαν τον Βαλκανιο πουτσαρά μπορούν να με κοντραρουν γιατί έχουν βίαια στοιχεία.Χωρίς βίαια στοιχεία και βρώμικο παιχνίδι πας απλά σαν πρόβατο επί σφαγή αν βγούμε στον ανταγωνισμό άνευ όρων.

Τι εξευτιλισμό να φάω απο σένα?Είμαι 7 χρόνια νεότερος σου, 4 επίπεδα καλύτερος απο σενά εμφανησιακά τουλάχιστον, αρκετά πιο σπουδασμένος και αξιοποιώ το άθλημα του love τουρισμού κοντά στα 15 χρόνια με αποτέλεσμα να ξέρω πως να φερθώ και να παραμυθίασω τις γκόμενες.

Η μόνη διαφορά που έχεις ειναι αρκετά παραπάνω λεφτά..Εκτός αν θεωρεις εξευτελισμό ποιος θα κερδίσει μια καθαρή ιερόδουλη. Αυτος που δίνει 500ευρω ή αυτός που δίνει 50αρικο... Εκεί ναι είσαι ανίκητος..

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Κατω τα χερια απο τον μεγα μυστη αρχι-διδασκαλο! Χωρις τις κοινωνιοπολιτικες ερωτοσεξουαλικες οικονομικες αναλυσεις δεν παμε πουθενα!...θα παρουμε φυκια για μεταξωτα.
Προσπαθω να χωνεψω τα τερρα πληροφοριων που διαβαζω,σε σχεση με την θεωρια και με την επικαιροποιηση της. Αδυνατον! εδω θα θελαμε τον δασκαλο! Προβλεπω να ερχεται τον Αυγουστο, με την Εξοδο στις αγορες, πουνε παχες οι μυγες!
με την γονιμη και ωριμη αναλυση αυτου νηματος, φωτιζεται ο λογος Δασκαλου και γινεται μεστου περιεχομενου!

Λιγα λογια απο τη σοφια του¨
ΙΩΣΙΦ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙΣ 40ΑΡΕΣ 50ΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΣΤΙΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ.
συνηθως κυνηγαω κατι 20-22.στο Νοβγκοροντ βγαζω και 16χρονα.Αγια Πετρουπολη συνηθως πανω απο 18.βλεπω φιλε μου ο Ιωσηφ να σε βρισει οταν μπει στο σα'ι'τ αυριο!ΟΙ 40ΑΡΕς ΚΑΙ ΟΙ 50ΑΡΕς ΓΙΑΓΙΑΔΕς ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕς!δεν της γαμαει κανενας!ουτε της κοιτανε!
Όπως είπε και ο σύντροφος Δημητράκης κανείς. Έλα εδώ στην λαική αγορά που παίρνουνε τ αυγά και θα τις καμακώσεις όλες! Τώρα τι γαμήσι κάνουνε, άν βρωμάει το μουνι τους κλπ μην με ρωτατε τέτοια η μεγαλύτερη που έχω γαμήσει ήταν 22(παρασύρθηκα...)

Κι έλεγα τόσες μέρες μέσα μου , «μα κανείς ουκρανοπαθής δεν υπάρχει?»
«ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΑΝΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΒΙΖΙΤΕΣ?ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝ Ήθος? Τι’ναι αυτό? Τρώγεται μαζί με μπλινί? Κοίτα εμένα μου κάνει εντύπωση πως και η γριά δεν κάνει βίζιτες, τώρα για όλα τα υπόλοιπα . Ξεφτύλα? Ξεφτύλα? ΞΕΦΤΥΛΑ!Άκουσε φίλε μου, τόσα χρόνια στην Ουκρανία συνάντησα έναν σωστόν άνθρωπο. ΕΝΑΝ! Άγιο... ΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ?ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΘΟΣ?»
(ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ) Ξέρεις το’χω ξαναγράψει. Μ’αυτούς τους παλιομαλάκες δεν υπάρχει περιθώριο συννενόησης. Το μόνον που φοβούνται είναι το ξύλο...

υστερογραφο απο το υπερ-περαν
λεφτά που τα σκορπάγανε αβέρτα και οι μαλάκες που έρχονταν και μετά οι ουκρανοι νομίζανε ότι όλοι η ξένοι είναι τόσο μαλάκες όσο αυτοί..
Εκείνο που προσπαθώ να σας διδάξω είναιότι σκοπός είναι να την γαμάτε εσείς όχι να σας γαμάει (και εμού συμπεριλαμβανομένου) η κάθε γαμιόλα απ’το κάθε κωλο-χώρι του κερατά και να παίρνεις για ότι πληρώνεις όχι φύκια για μεταξωτές κορδέλες...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
μην κόβεις το μύνημά μου διότι υπονόησα τον dirty όταν είπα για 6,5 άρια και με μέτρα προφύλαξης μην σε πετύχουν  για παραπάνω από μια!Όλοι οι υπόλοιποι πάτε για foul ή ημισπονσοράρισμα και ο love κάτι στραβό συμβαίνει στα 35 του για να μην μπορεί να πάει αλλού...
Και κάτι τελευταίο ! Αν ο ΒΠ πήγαινε τώρα που είναι στα πάνω του Ουκρανία θα αποκτούσε τέτοια ψυχολογικά που μπορεί να το έστριβε σε δυτικές ...Πολλοι οι λόγοι..

Clock απο πότε έχεις να πας Πολωνία?Μπορείς να απαντησεις?Και να μας πεις τι πέτυχες εκέι την τελευταία διετια..Ωραίες οι φιλοσοφίες σου αλλά απο ότι καταλάβα απο εμπειρίες φιλων τις μεταφέρεις..Εγω τελευταίο Ιούνιο ήμουν πάλι εκει και θα το ξαναπώ έχω φίλους που μένουν μόνιμα εκεί κυνηγούς και μου γράφουν τις εξελίξεις!!

Οτι δεν πέρασες καλά Ουκρανία πιστευω θα έπρεπε να σε κάνει να αναθεωρήσεις μήπως δεν έκανες κάτι καλά όχι απλά να γειώσεις την χώρα και να πείς πως πάνε μόνο τελειωμένοι γιατι προσβάλεις κόσμο έτσι..

Γιατί σου ξαναλέω και ας μην θέλεις να το καταλάβεις Ουκρανία εγω βρίσκω 2 επίπεδα πιο ωραίες απο Πολωνία και χωρίς λεφτά οπότε αντι να είσαι απόλυτος πήγαινε ένα Κίεβο κάνε αυτά που έχω γράψει, πήγαινε μετά απο ενα μήνα Πολωνία κάνε αυτα που λές και πες μας μετά την διαφορα..Για έτος 2018!!! Μην ακούω πάλι για 2014...

Αυτό με το στραβά δεν το καταλαβαίνω..Αν μπορώ να πέρνω τσάμπα γκόμενες που ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ γιατί να αλλάξω προορισμό? Να πάω στα πιο δύσκολα να λέω τι μάγκας που είμαι που γαμάω στο Παρίσι?Φυσικά και όχι..Εκει που είναι πιο εύκολα και βγάζεις γκόμενες θα πάς με το μικρότερο κόστος (αεροπορικα,δωμάτια,κεράσματα κλπ).Έχουμε χάσει την κοινη λογικά απλά!!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Στη Ρόδο σου φάνηκα σαν ψυχάκιας?Η γκόμενα σου φάνηκε σαν πουτάνα?Τι βαθμολογία της δίνεις?Έχεις δει ποτέ γνωστό σου με τέτοια γκόμενα?
Τους βλέπεις εδω τους σανοφάγους?Πας να τους ανοίξεις τα ματια και αυτοί αρνουνται επιμένουν στα παραμύθια,τις αμπελοφιλοσοφίες και τα θαύματα.
Κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία.
δεν καταλαβες τι σου λεει τρελε,δεν σε θεωρει ψυχακια )) τους αλλους κοντραρη που σε θεωρουν τρελο χαχαχαχ.μην μασας αρχοντα εισαι ο νουμερο ενα!σου στελνω πμ

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Η θεωρια εχει ισχυει σε πολλαπλα επιπεδα και οχι μονο τοπικα!

Ερανισματα σοφιας". Τοσο επικαιρα!

εσύ παιδί μου μπράβο. Το ξανάγραψα έχεις ανακαλύψει το νόημα. Ο 40ης είναι παιδί κι ο πενηντάρης απλώς ένας νέος της εποχής που θα λεγε κι ο Ζαμπέτας. Βέβαια προσοχή από πορνόγερους ...

Αλλά το παιδί κοιμάται φαίνεται μετά τον χθεσινοβραδυνό πνευματικό αυνανισμό

ε έντάξει έτσι μπορδέλο που είναι η ελληνική κοινωνία θέλοντας και μη ωριμάζεις περί τα 45

θα κλάψω με σίγμα. Βλέπω να κάνετε έρανο και να με επαναπατρίζετε με С 130...

Εδώ οι διαφορές τονίζονται σου λέει άλλο ρώσσος άλλο ουκρανός, όπως πχ άλλος Λαρσαίος άλλο ¨ελληνας, στην ελλάδα απαλύνονται, όλοι άσπροι-μαύροι αλβανοί πατακιστανοί είμαστε το ίδιο η μόνη διαφορά είναι ότι οι έλληνες μόνο πληρώνουν φόρουςς γαι να γεννοβολάνε οι υποδέλοιποι...

Η ελλάδα είναι ένα οθωμανομαρξιστικό τερατούργημα. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί εγώ δεν μπορώ να κάνω την δική μου εκκλησία? Μάλλον επειδή δεν είμαι πούστης..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η θεωρια εχει ισχυει σε πολλαπλα επιπεδα και οχι μονο τοπικα!

Ερανισματα σοφιας". Τοσο επικαιρα!

εσύ παιδί μου μπράβο. Το ξανάγραψα έχεις ανακαλύψει το νόημα. Ο 40ης είναι παιδί κι ο πενηντάρης απλώς ένας νέος της εποχής που θα λεγε κι ο Ζαμπέτας. Βέβαια προσοχή από πορνόγερους ...

Αλλά το παιδί κοιμάται φαίνεται μετά τον χθεσινοβραδυνό πνευματικό αυνανισμό

ε έντάξει έτσι μπορδέλο που είναι η ελληνική κοινωνία θέλοντας και μη ωριμάζεις περί τα 45

θα κλάψω με σίγμα. Βλέπω να κάνετε έρανο και να με επαναπατρίζετε με С 130...

Εδώ οι διαφορές τονίζονται σου λέει άλλο ρώσσος άλλο ουκρανός, όπως πχ άλλος Λαρσαίος άλλο ¨ελληνας, στην ελλάδα απαλύνονται, όλοι άσπροι-μαύροι αλβανοί πατακιστανοί είμαστε το ίδιο η μόνη διαφορά είναι ότι οι έλληνες μόνο πληρώνουν φόρουςς γαι να γεννοβολάνε οι υποδέλοιποι...

Η ελλάδα είναι ένα οθωμανομαρξιστικό τερατούργημα. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί εγώ δεν μπορώ να κάνω την δική μου εκκλησία? Μάλλον επειδή δεν είμαι πούστης..

Αυτα είναι ηθικά κηρυγματα και κοινωνικοοικονομικες αναλύσεις σαν αυτα που κάνει ο Mindreader.Σου αρέσουν οι ιεροκηρυκες?Είναι εδω φόρουμ ηθικής?

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Αυτό με το στραβά δεν το καταλαβαίνω..Αν μπορώ να πέρνω τσάμπα γκόμενες που ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ γιατί να αλλάξω προορισμό? Να πάω στα πιο δύσκολα να λέω τι μάγκας που είμαι που γαμάω στο Παρίσι?Φυσικά και όχι..Εκει που είναι πιο εύκολα και βγάζεις γκόμενες θα πάς με το μικρότερο κόστος (αεροπορικα,δωμάτια,κεράσματα κλπ).Έχουμε χάσει την κοινη λογικά απλά!!
Ασχετο, μιας και πιασαμε τα...Παρισια, τι γινεται με τις ουκρα-ινιδες τουριστριρες? αν σου τυχει καμια, πχ μεσω νετ σε  ευρωπαικη πολη?
Πλησιαζεις η οχι, αναλογα με την πολη? πχ Παρισι να σε τρεχει τωρα για ψωνια η ...Αμστερνταμ! θα την βγαλεις σε κανα καφε?
Η ουκραινιδα τουριστρια στην ευρω-οπη τι λεει? η ειναι μονο ψιτι τουρ!
Yves Montand A Paris

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
να παρακαλεσω να σταματησετε να επιτιθεστε στον βαλκανιο αρχοντα με προσβολες περι εμφανισης.τι ειναι αυτο?με ακουσατε καμια φορα να σχολιασω αλλο παιδι που γνωρισα πως ειναι?τι σχεση εχει η εμφανιση στο καριμπιαν?αυτες που ζητανε εκει 200 ευρο ακομα και με ενα εμφανισημο τοσα θα ζητησουν και απο αυτον,τι μαλακιες λετε περι εμφανισης.ασε που θα γελανε αν τους πεις απο 200 θα προτεινεις 30-50 χαχχαχαχ.οδυσσο εχει κατι γριες και μια ξανθη νεαρη που χαθηκε ζητανε 200 και 300 ευρο απο τουρκους και αραβες!επιδει ξερουν ειμαι ξενος με πλισιασαν και ειπαν και σε μενα 300 χαχαχαχ.η μια καλη ξανθη που δεν δεχωταν απο τα 300 ευρο να την παρω με 1000 γριβνα μου εδωσε απο σαιτ το κινιτο της με 500.αλλη που ξερω σε σαιτ την βρηκα 500 μου ζητουσε 1000.τις λεω στο σαιτ που σε βρηκα 500 παιρνεις και εφυγε!οταν κολησουν σε μια τιμη δεν κανουν εκπτωσεις και παζαρια ουτε με τον αλεν ντελον.στο ριβερ παλαιοτερα και σε αλλα στην μοσχα επεφταν αν τελειωνε η νθχτα και δεν εβλεπαν αλλο ανθρωπο.απο το ιτερνετ αν σου ζητησει 300 μπορεις να το ριξεις και 150 αλλα λαιβ το παιζουν ντιβες που δεν εχουν αναγκη κανενα.καλοκαιρι περιμενα με 100 ευρο ολι μερα μια σπονσορετ απο ισμαηλ.με τρελενε μθνηματα να την περιμενω.εφτασε και εξαφανιστηκε γιατι βρηκε αλλο με πιο πολλα λεφτα για μια μερα.με ειχε σε αναμονη μεχρι να βρει καλυτερη προσφορα.καλυτερος θα ηταν ο αλλος εμφανισιακα μαζι μου?ολες εχουν την τιμη τους.μια μου ζητουσε 300 ευρο ενω την βρηκα σε σαιτ ενα 1500 και αλλο 1000 την ωρα.ελεγα ελα με 1000 και επεμενε στα 300 ευρο.μου ειπε να απευθηνθω σε απλες πουτανες τον 1000 γριβνα γιατι αυτη δεν ειναι πουτανα και τοσα παιρνει χαχαχαχαχ.της λεω σε σαιτ μιστερ χ 1000 παιρνεισ και με εκανε διαγραφι.ολες που ελεγαν 300 και ελεγα 100 με εκαναν διαγραφη.μαλλον η εμφανιση μου φταιει(((

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μια και θυμηθηκατε τον δασκαλο με εστειλε μυνημα χτες και λεει επαθε πλακα μαζι σου μια κοπελιτσα στο κιεβ.να στην δωσω να μιλησετε.αργησα να απαντησω,εβλεπα το αποελ στο κυπελο και εφυγε.του ειπα μπορω να κατεβω απο εβδομαδα 4 μερες κιεβ απλα βαριεμαι να ξυπνησω πρωι να παω τραπεζα.δεν εχω καρτες να τραβω λεφτα.το καλοκαιρι με πηρε απο χαρκοβ,αλλη φιλη του θελει να με γνωρισει και μου την εδωσε στο κινητο.ειπα δεν εχω χρονο να τρεχω σε αλλες πολεις.με καλεσε μαρτιο να παμε δνεπρο αλλα εκλισα οδυσσο λογο καιρου.θα ειναι και ο σαλονικιος κιεβ,πηγε χτες αιγυπτο με γκομενα απο κιεβο και θα γυρισει πισω σε λιγες μερες.αν ξυπνησω νωρις που δυσκολο το βλεπω θα κατεβω κιεβ.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Πολωνία για τον φίλο που ρωτάει θα του απαντήσω με όσο μεγαλύτερη ειλικρίνια μπορώ..Έφυγα και δεν ξανασχολούμε γιατι θα σου ακουστεί τρελό αλλα το επίπεδο των γκομενών που πηδούσα ήταν ΚΑΤΩΤΕΡΟ απο αυτό που γνωρίζω Ελλάδα. Αν αυτές που ποστάρω απο Ουκρανία τις βλέπετε για 6 (εγω τις πάω στο 6,5) τις Πολωνέζες που γνώριζα θα τις λέγατε για 4-5!! Το λέω με απόλυτη επίγνωση.

Και το χειρότερο δεν είναι αυτό αλλά μετά την οικονομική άνοδο και την εισβολή των ξένων εργαζομένων στην Βαρσοβία πλέον ήταν δύσκολο να βρίσκω και αυτές τις μετριότητες. Η απόλυτη ξεφτίλα δηλαδή για ενα love-τουρίστα. Θα στο πω ακόμα πιο απλά και δεν χρειάζεται επεξηγήση παραπάνω. Η τελευταία φωτο που πόσταρα με το 23χρονο Ουκρανία σε 2 χρόνια Πολωνία δεν καταφερα να βρώ έστω ένα σε αυτό το επίπεδο να κάνει κάτι μαζί μου..Όπως το ακόυσες!! 2 χρονια μονιμα καθε μερα εκεί και δεν έφαγα κάτι που τρώω σε μια εβδομάδα Ουκρανία!!Δεν λέω κάτι παραπέρα.

Αλλά κάνεις και ένα λάθος βασικό στην σκέψη σου..Λές γιατί άφησα Σερβια με τις νορμαλ γυναίκες κλπ κλπ..Δεν πάω να βρω νύφη να γαμήσω πάω..χαχαχα..Οπότε οπου μου δίνει το καλύτερο υλικό εκεί κινούμαι. όντως πιο νέος ήμουν και πιο ρομαντικός έδινα ελπίδες fake στο μυαλό μου πως θα οδηγήσει κάπου το love story..Πλεον δεν πιστεύω σε παραμύθια.

Συμφωνώ πάντως πως για γάμο Ουκρανέζα δεν θα έπαιρνα ΠΟΤΕ!!! Πολωνέζα μπορεί αν έβρισκα καμία στο μυαλό νορμαλ. Αλλά γενικά ξένη έχω αλλάξει μυαλά στην ηλικια αυτή και δεν θα προτιμουσα γενικότερα για γάμο αν είναι να ζήσουμε Ελλάδα. Γιατι θεωρω πως σε 3 χρονια θα έχει γίνει Ελληνίδα ούτως η άλλως!!! Οπότε καλύτερα να βρώ καμια με σπίτι και χωραφια αν είναι να δεσμευτώ μόνιμα απο το να έχω ξένη χωρίς λεφτα και Ελληνίδα σε συμπεριφορα..
Αν είναι να μεινεις έξω αλλάζει.

Δυστυχώς όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε πιο υλιστές και κοιτάμε λιγότερο ρομαντικά τα πράγματα. Αυτό όμως μας οδηγεί και σε καλύτερα αποτελέσματα.

Έχοντας γνώση Πολωνίας από 2010 και έχοντας πάει 5 φορές, ισχύει ότι έχουν δυσκολέψει σε σχέση με τότε που έκανα εξωπραγματικά ρεκόρ και σχετικά καλά επίπεδα, όχι φυσικά όμως σαν τις μουνάρες τις Ουκρανές. Πλέον με την κωλο ΕΕ και τις ορδές ξένων και το κωλοίντερνετ, τα πράγματα δυσκολεύουν μέρα με τη μέρα. Έχεις κάποια άποψη περί αυτού για την Ουκρανία? Είδα κάποιες φώτος με σημαίες τις Ευρωπαικής Ένωσης... Τι παίζει? Η βίζα έπεσε... θα μπούνε? Στη Μολδαβία τις κατεβάσαν τις σημαίες και έχουν Ρωσόφιλο επάνω, που σημαίνει ίσως επιβραδυνθεί η εισχώρηση, ίσως και να ακυρωθεί, αλλά η πουτάνα η βίζα είναι πεσμένη και μπορούν να φύγουν ανά πάσα στιγμή! Υπάρχει περίπτωση να ανακληθεί? Ή στην Ουκρανία έστω? Μου φαίνεται πρέπει να ξαναρχίσω τη Λευκορωσία η κάπου στη βαθιά Ρωσία...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ασχετο, μιας και πιασαμε τα...Παρισια, τι γινεται με τις ουκρα-ινιδες τουριστριρες? αν σου τυχει καμια, πχ μεσω νετ σε  ευρωπαικη πολη?
Πλησιαζεις η οχι, αναλογα με την πολη? πχ Παρισι να σε τρεχει τωρα για ψωνια η ...Αμστερνταμ! θα την βγαλεις σε κανα καφε?
Η ουκραινιδα τουριστρια στην ευρω-οπη τι λεει? η ειναι μονο ψιτι τουρ!
Yves Montand A Paris
Μπορώ να σας πω για τις Ουκρανίδες τουρίστριες στη ...Μούγκλα!Εκεί επιζητούν απεγνωσμένα το Τουρκικό πέος χωρίς απαιτήσεις!
Με έναν επιτυχή εξισλαμισμό και μια εθελοντική περίοδο στον Τουρκικό στρατό στα ανατολικά σύνορα ανοίγονται τεράστιοι δρόμοι για την μύηση στο ουκρανικό αιδοίο...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Clock απο πότε έχεις να πας Πολωνία?Μπορείς να απαντησεις?Και να μας πεις τι πέτυχες εκέι την τελευταία διετια..Ωραίες οι φιλοσοφίες σου αλλά απο ότι καταλάβα απο εμπειρίες φιλων τις μεταφέρεις..Εγω τελευταίο Ιούνιο ήμουν πάλι εκει και θα το ξαναπώ έχω φίλους που μένουν μόνιμα εκεί κυνηγούς και μου γράφουν τις εξελίξεις!!

Οτι δεν πέρασες καλά Ουκρανία πιστευω θα έπρεπε να σε κάνει να αναθεωρήσεις μήπως δεν έκανες κάτι καλά όχι απλά να γειώσεις την χώρα και να πείς πως πάνε μόνο τελειωμένοι γιατι προσβάλεις κόσμο έτσι..

Γιατί σου ξαναλέω και ας μην θέλεις να το καταλάβεις Ουκρανία εγω βρίσκω 2 επίπεδα πιο ωραίες απο Πολωνία και χωρίς λεφτά οπότε αντι να είσαι απόλυτος πήγαινε ένα Κίεβο κάνε αυτά που έχω γράψει, πήγαινε μετά απο ενα μήνα Πολωνία κάνε αυτα που λές και πες μας μετά την διαφορα..Για έτος 2018!!! Μην ακούω πάλι για 2014...

Τα δυο προηγούμενα χρόνια που πήγαινα Πολωνία το 16 και το 17 πήρα γκομενάκια κάτω των 25 ανύπαντρα και 7αράκια ! Σε 17 μέρες Ουκρανία μια Μίλφ 37!
Και απο εμπειρία μου με 5 Ουκρανίδες ως τώρα είναι τα πιο ξινά γαμήσια !Τα χειρότερα απο όλες τις άλλες Σλάβες..Μια μικρή στη Ρόδο πήγε να κάνει κάτι και το κατέστρεψε όταν ανέβηκα πάνω να τη βρώ! Λες και είναι αμαρτία να τις γαμάς!
Και αν αμφιβάλεις θα είναι γιατί δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση με Ρωσίδες Ρουμάνες Τσέχες και πολωνικό τσιμπούκι που λέει και ο αρχηγός!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να μπούνε ΕΕ?Αποκλείεται.Η ΕΕ συρρικνωνεται.Το θέμα είναι μην τους προσαρτησει ο Πούτιν αν επικρατησουν οι Ρωσοφιλοι ή έρθει στρατός απο τη Novorossiya να καταλάβει το Κίεβο.Γενικά η κατάσταση είναι ασταθης ο πόλεμος μαινεται.
Είναι τόσα τα μέτωπα που οι Βαλκανιοι πουτσαραιοι δε βρίσκουν πια αντιστασεις,απλα προελαυνουν.
Οι πουτινιστες κατακτουν τη χωρα και οι πουτανιστες τα μουνια των Ουκρανεζων.Είναι η ώρα της λεηλασιας για το διαμελισμό και το μεγάλο φαγοπότι και οι γυπες μαζεύονται.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Σου πόσταρα φωτο με 23χρονη απο την προηγούμενη εβδομαδα Κίεβο!! Και μάλιστα δεν ζήταγε τίποτα!! Σχεδόν ούτε φαγητό κέρασμα. Σπιτι αράζαμε με κρασι και μουσική. Και τωρα που μου λέει να πάμε Βουδαπέστη θα πληρώσει αυτή το εισητήριο της.

Εγω δεν κολλάω είπα Πολωνία δεν έβρισκα τέτοια. Έχουμε διαφορετικές εμπειρίες τότε ίσως διαφορετικό στυλ που ταιριάζει διαφορετικά στις χώρες.

Πάντως η θεωρία πως πάνε μόνο τελειωμένοι Ουκρανια να πληρώσουν είναι άκυρη. Βρίσκεις πολύ ωραία κοριτσάκια χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Μην το γενικεύεις. Αρκεί να έχεις τις ανάλογες απαιτήσεις και την σωστή στρατηγική. Εσυ που εισαι νέος και με καλή εμφανιση αν παιξεις Κιεβο σωστα με ραντεβού θα θερίσεις.Αν πας με την λογική χορος σε club δεν θα βγει.

Το πήδημα δεν υπάρχει κανόνας. Το καλύτερο τσιμπούκι μου το έκανε Ουκρανέζα στο προηγούμενο ταξίδι (μάλιστα θα έρθει τεταρήμερο Αθήνα τον επόμενο μήνα). Ειχε παρακολουθησει μου είχε πει online μαθήματα πίπας..Επίσης το καλύτερο γλυφοκόλι μου το έκανε στο μοναδικό one night stand που έχω πετύχει Ουκρανία γκόμενα στο shooters Κίεβο. Οκ το καλύτερο doggy style το κρατάει ακόμα Ζωγράφος Πολωνέζα αλλά μέτριας εμφάνισης. Και τον καλύτερο κώλο μου τον έχει δωσει Ελληνίδα..Δεν βγαίνουν γενικά συμπερασματα σε κρεβάτι για ένα έθνος εξαρτάται την γκόμενα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Να μπούνε ΕΕ?Αποκλείεται.Η ΕΕ συρρικνωνεται.Το θέμα είναι μην τους προσαρτησει ο Πούτιν αν επικρατησουν οι Ρωσοφιλοι ή έρθει στρατός απο τη Novorossiya να καταλάβει το Κίεβο.Γενικά η κατάσταση είναι ασταθης ο πόλεμος μαινεται.
Είναι τόσα τα μέτωπα που οι Βαλκανιοι πουτσαραιοι δε βρίσκουν πια αντιστασεις,απλα προελαυνουν.
Οι πουτινιστες κατακτουν τη χωρα και οι πουτανιστες τα μουνια των Ουκρανεζων.Είναι η ώρα της λεηλασιας για το διαμελισμό και το μεγάλο φαγοπότι και οι γυπες μαζεύονται.

Μάγκες, για τέτοια εκπληκτικά μηνύματα που ανεβάζουν ηθικό, ας δώσουμε τόπο στην οργή! Αγάπα τον πλησίον σου με τα ελαττώματά του! Δόσε πόνο κμαν! Με έφτιαξες με το γύπας !!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αυτα είναι ηθικά κηρυγματα και κοινωνικοοικονομικες αναλύσεις σαν αυτα που κάνει ο Mindreader.Σου αρέσουν οι ιεροκηρυκες?Είναι εδω φόρουμ ηθικής?

Εγραψα πριν οτι δεν γράφω πλεον στο συγκεκριμένο thread και βεβαίως οτι δεν ασχολούμαι πλεον μαζί σου.

Κανε μου τη χάρη λοιπόν και μην ασχολείσαι μαζί μου !

Απλό είναι !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom