Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τελος να πω κατι σημαντικο για αυτους που ακουνε και θελουν να μαθουν και οχι να βλεπουν τσοντες...
οι ουκρανεζες δεν εχουν μια οταν σου ζητανε ταξι δεν ειναι γιατι θελουν να σε αρπαξουν αλλα γιατι δεν εχουν λεφτα..Το ιδιο και για φαγητο...Αν δειτε που ζουν θα φρικαρετε...Σε σπιτι 30μ2 εχω δει 5 μαζι η μια πανω στην αλλη...ΑΝΤΙΘΕΤΑ αν σε Σουηδεζα Γερμανιδα και Ιρλανδεζα της προτεινεις να πληρωσεις το ποτο της(οπως και σε ουκρανη κορη ολιγαρχη...(εχεις βγει ποτε με τετοια κμαν???))πολυ πιθανο να γυρισει να σου πει καλα τι κανεις για πουτανα με περασες και με κερνας ποτο???Οποτε μαζευεσαι γρηγορα και τις λες συγνωμη δεν ηθελα να σε προσβαλω
Και κατι τελευταιο
Οι ουκρανεζες δεν ειχαν ποτε στην χωρα τους ουτε ξερουν τι ειναι η μεσαια ταξη!!Θεωρουν οτι η εισαι πλουσιος και μπορεις να της παρεχεις τα παντα η εισαι φτωχος και περνεις ενα μπουκαλι βοτκα με 1ευρω και εχεις και ενα lada  και αυτο ειναι...
Θελει πολυ προσπαθεια να καταλαβει οτι το 90% του κοσμου στην δυτικη ευρωπη δεν ειναι ουτε στην μια κατηγορια ουτε στην αλλη...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Κατι ακομα γιατι πηρα φορα

Τους αραβες και τους τουρκους μην τους φοβαστε οι ερωτοτουριστες...

Τους μεν αραβες(ιδια λογικη με κμαν) ειναι ολοι μονο με λεφτα οποτε εσενα αυτες οι γκομενες δεν σε ενδιαφερουν(μαυρη ζωνη)

Οι γκριζες και οι ασπρες αν τις ρωτησεις σιχαινονται τους αραβες και αναλογα τους τουρκους

οι τουρκοι ειναι 2 κατηγοριες

οι πλουσιοι που ειναι το 5% οι οποιοι κατα 99%ειναι απο Κωνσταντινουπολη και παραλια που εχουν λεφτα(σμυρνη μποντρουμ κλπ)και τους καταλαβενεις απο το ντυσιμο και το οτι πανε στο Skybar στο chia και στο delux ειναι σοβαροι παικτες αλλα και αυτοι ειναι κατωτεροι απο το Greekkamaki...Αν εισαι παικταρας ουτε αυτους φοβασαι τους χτυπας στα ισια(συγκριση Ελλαδα με Τουρκια)
οι υπολοιποι ειναι Τουρκοι κακομοιρηδες(95%)που στην χωρα τους δεν ακουμπανε γυναικα(Τουρκαλες το ιδιο με ελλεινηδες και σε εμφανιση και σε συμπεριφορα)που η προσπαθουν με ψεματα και υποσχεσεις να γαμησουν καμια λευκη η γκριζα ζωνη η ψαχνουν παμθηνες πουτανες για να πληρωσουν(στην τουρκια ειναι πανακριβα)
Ουτε αυτους να φοβαστε εχω παρει γκομενα απο αυτους που ηδη την φιλαγε...

Τροποι αντιμετωπισης Τουρκων

1)η Ελλαδα ειναι Ευρωπη η τουρκια δεν ειναι και εχει δικτατορια και σκοτωνονται καθε τοσο οπως στο Reina club(αυτο καταλαβαινουν οι ουκρανεζες)
2)δειχνεις παραλιες απο το κινητο και σουπερ μερη...Λες δεν συγκρινετε με τιποτα(ετσι ξερουν γιατι η ελλαδα ειναι πανακριβη και οτι ειναι ακριβο ειναι καλο για εκει)
3)ρωτατε ποιους ελληνες ξερει και σου λεει Αριστοτελη Σωκρατη Μεγα Αλεξανδρο κλπ μετα τις λες ποιους Τουρκους ξερεις...Σιγη ιχθυος καταλαβες τωρα τις λεω πια ειναι η διαφορα...
4)η φιλη σου οπως και ολες εχουν παει Τουρκια στο πορτο κατσικι που ειναι η νο1 παραλια της ευρωπης και τους την δειχνεις εχουν παει??Στην Σαντορινη που εχει βραβευθει το καλυτερο νησι στο κοσμο εχουν παει?Στη μυκονο που ειναι ιμπιζα της Ελλαδος εχουν παει???Οι τουρκοι πια νησια εχουν γιατι στο μυαλο τους εχουν koh-samui bahamas seychelles κλπ ως εξωτικα μερη και οχι την antalya και το bodrum...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τελος ολοι αυτοι οι δηθεν επιβητορες του χρηματος αν ποτε βρουν κοπελα να τους γουσταρει τα σταματανε ολα κρυβονται στο σπιτι και δεν μιλανε ουτε με τους φιλους τους και γινονται Pet της γκομενας αυτης γιατι την θεωρουν οτι πιο σημαντικο για αυτους αφου ειναι η μονη που τους εδωσε σημασια μπροστα στις χιλιαδες πουτανες που εχουν γαμησει...

Και οταν τους ρωτας τι εγινε ρε συ?Ε σοβαρευτικα καποια στιγμη θα επρεπε... και αλλες τετοιες μαλακιες κλπ σου λενε
Μετα εξαφανιζονται τελειως αφου εχουν γινει pet στην γκομενα και αμα μετα τους παρατησει η γκομενα σε παιρνουν τηλεφωνο και σου λεν

που χαθηκες ρε μαλακα!!!!Χαχαχααχ τους ξερω βημα προς βημα....

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Οσο για τον κμαν 10 χρονια που ειναι εδω δεν εχει βρει γκομενα γιαυτο και γραφει οταν θα σταματησει να γραφει θα εχετε καταλαβει το γιατι....

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
εγω το τελευταιο πειραμα που εκανα στην ουκρανια ειναι σε μια παρεα με μια μουναρα(8+)και μια σχεδον μπαζο(5) να παω να κολησω στο μπαζο επιτηδες και να αρχισω να το φιλαω επιδεικτικα μπροστα στην μουναρα για να δω πως αντιδρα...Αυτα ειναι πειραματα κμαν οχι να παω σε στριπ να δω ποιος θα βαρεσει την καλυτερη πουτανα...Το εκανα 2 φορες (ξερει ο Dr love) το αποτελεσμα  δεν θα σας το πω...Οποιος θελει πραγματικα ας ερθει μαζι μου πανω να δει..Οποιος δεν θελει οι τσοντες του κμαν ειναι καλο υποκατστατο για οταν δεν μπορεις...
Αλλο θεμα ειναι οταν την πεφτει σε μια και σου την πεφτουν οι φιλες της γιατι ζηλευουν να σε διωξουν τι κανεις και οταν μαλιστα σε βριζουν και σε σπρωχνουν...Ουτε αυτα θα τα πω...
Απλα ηθελα να δειξω λιγο τι κανει ενας ερωτοτουριστας υψηλων προδιαγραφων και τι κανει ο Κμαν...

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
dragcrx & Kman2

Ποιανού η ..ούτσα είναι ποιο μεγάλη? τις μετρήσατε..
Ποιανού είναι πιο γλυκιά? τις δοκιμάσανε οι γκόμενες σας..
Ποιανού ο λογαριασμός είναι ποιο μεγάλος..
Ποιανού το κοτέτσι έχει περισσότερες κότες?

Ρε τι τρώγεστε σαν τα κοκόρια? πόσο χρονών είστε να κάνετε τέτοιες κουβέντες.. 15? 17?
Πηδάτε τα μουνιά που βγάζετε όπως και αν τα βγάζετε ο καθένας , ευχαριστηθείτε την Ουκρανία που γίνεται του Μουνιού το πανηγύρι και κρατήστε το για τον εαυτό σας.

Εδώ δεν έχει σημασία ποιος κερδίζει. Αφού τα μουνιά που πηδάτε δεν κάθονται στην δική μας ..ούτσα..!! Οπότε αμπελοφιλοσοφίες για να περνάει η ώρα..

Άντε καλημέρα σας

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
γνωμη ειναι αν θες επαρχια να ξενινησεις απο Λβοβ που ειναι φθηνο και εχει σχετικα λιγους τουριστες..Η πολταβα με το χαρκοβο ειναι το δευτερο ταξιδι που μπορεις να κανεις γιατι ειναι διπλα...Και το τριτο ειναι δνιπνοπετροφσκ και ζοποριζα το πιο αγνο απο ολα...
Ειναι πιο φθηνα και εχεις λιγοτερο ανταγωνισμο(λιγοτερους τουριστες)
απο την αλλη αν το βραδυ καθημερινη εμεινες μονος σου η πρεπει να γινεις κμαν η τον πουλο
Στο κιεβο εχει πιο πολλες επιλογες για κλαμπ και για γκομενες απλα ο ανταγωνισμος ειναι παντα εκει και ειναι και πιο ακριβα

Γνωμη μου πηγαινε μια φορα επαρχια και δοκιμασε αν σου κανει

Συμβουλη πηγαινε λβοβ και παιξε και με τις γυρω περιοχες που πεινανε(loutsk,ivano frankivsk,ternopil klp) και θα δεις αποτελεσματα...Μαγαζια και τιπς σου δινω οταν ειναι να πας οπως και για χαρκοβ κλπ
Οχι Οδδησο η οδησσος ειναι μονο για ιουνιο αρχες ιουλιου μονο
Είσαι σοβαρός? Αρχίζω να πιστευω πως χρειαζεσαι δημητρακη για να στρώσεις χαρακτήρα στο φόρουμ! Βλέπω πως χωρίς τον φόβο του ο καθενας γραφει ότι θέλει!Έχει σχετικά λίγους τουρίστες το Λβιβ? Πότε πήγες τελευταία φορά? Εγώ το 2015 το είδα γεμάτο καλοβαλμένους τριτοκοσμικους και η διαθεσιμότητα των γυναικών ελάχιστη!  Γι αυτό και όλοι ήταν μόνοι τους!
Πάτε να πάρετε κόσμο στο λαιμό σας! Πείτε πως θα μείνουν φτηνά , θα φάνε φτηνά από μια γη βέβαια που στη περίμετρο έχει σκάσει πυρηνικό εργοστάσιο...και πολλά προϊόντα παράγονται και στις περιοχές εξω απο τη νεκρή ζώνη...
Αλλά από γυναίκες μην περιμένει κανένας τίποτα εκτός από μιλφ μέχρι 6,5 μάξιμουμ και με παραμύθι για γάμο! Για μεγαλύτερη ποσότητα από μια γκόμενά πρέπει να στήνετε ιστορίες πως φεύγετε και να αλλάζετε διαμμερίσματα Αλλιώς θα περιμένουν με τις ώρες απο κάτω για να χαλάσουν την επόμενη(true story)
Και μια βασική ερώτηση!Γιατί όσοι μετράνε σαν άντρες δεν πάνε Ουκρανία? Αλλά αντίθετα πάνε ναυάγια της ζωής μεγάλης ηληκίας?

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
dragcrx & Kman2

Ποιανού η ..ούτσα είναι ποιο μεγάλη? τις μετρήσατε..
Ποιανού είναι πιο γλυκιά? τις δοκιμάσανε οι γκόμενες σας..
Ποιανού ο λογαριασμός είναι ποιο μεγάλος..
Ποιανού το κοτέτσι έχει περισσότερες κότες?

Ρε τι τρώγεστε σαν τα κοκόρια? πόσο χρονών είστε να κάνετε τέτοιες κουβέντες.. 15? 17?
Πηδάτε τα μουνιά που βγάζετε όπως και αν τα βγάζετε ο καθένας , ευχαριστηθείτε την Ουκρανία που γίνεται του Μουνιού το πανηγύρι και κρατήστε το για τον εαυτό σας.

Εδώ δεν έχει σημασία ποιος κερδίζει. Αφού τα μουνιά που πηδάτε δεν κάθονται στην δική μας ..ούτσα..!! Οπότε αμπελοφιλοσοφίες για να περνάει η ώρα..

Άντε καλημέρα σας

Εσυ φιλε μου αμα δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα πραγματικων γκομενων και πληροφοριων και βαζεις στο ιδιο καλουπι εμενα και το κμαν τι να σου πω τοτε....Αμπελοσοφιες οι πληροφοριες μου.....βλεπω συντομα να αποχωρω αφου εχω πετυχει τους στοχους μου που ειναι να γνωρισω μερικους σαν και εμενα...Καλη σου μερα συντομα θα μεινεις μονο με τα μυθιστορηματα του κμαν γιατι δεν αξιζει να σου λεει κανεις τιποτα..Ετσι διωξατε στο παρελθον και Τον Αρχιδασκαλο Μπλασκο και πολλους αλλους αξιολογοτατους και εμεινε ο κμαν να γραφει τα μυθιστορηματα του...Περαστικα σας

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Είσαι σοβαρός? Αρχίζω να πιστευω πως χρειαζεσαι δημητρακη για να στρώσεις χαρακτήρα στο φόρουμ! Βλέπω πως χωρίς τον φόβο του ο καθενας γραφει ότι θέλει!Έχει σχετικά λίγους τουρίστες το Λβιβ? Πότε πήγες τελευταία φορά? Εγώ το 2015 το είδα γεμάτο καλοβαλμένους τριτοκοσμικους και η διαθεσιμότητα των γυναικών ελάχιστη!  Γι αυτό και όλοι ήταν μόνοι τους!
Πάτε να πάρετε κόσμο στο λαιμό σας! Πείτε πως θα μείνουν φτηνά , θα φάνε φτηνά από μια γη βέβαια που στη περίμετρο έχει σκάσει πυρηνικό εργοστάσιο...και πολλά προϊόντα παράγονται και στις περιοχές εξω απο τη νεκρή ζώνη...
Αλλά από γυναίκες μην περιμένει κανένας τίποτα εκτός από μιλφ μέχρι 6,5 μάξιμουμ και με παραμύθι για γάμο! Για μεγαλύτερη ποσότητα από μια γκόμενά πρέπει να στήνετε ιστορίες πως φεύγετε και να αλλάζετε διαμμερίσματα Αλλιώς θα περιμένουν με τις ώρες απο κάτω για να χαλάσουν την επόμενη(true story)
Και μια βασική ερώτηση!Γιατί όσοι μετράνε σαν άντρες δεν πάνε Ουκρανία? Αλλά αντίθετα πάνε ναυάγια της ζωής μεγάλης ηληκίας?
Ειμαι πολυ σοβαρος γιατι πριν 1 1/2 μηνα ειμουν εκει αγκαλια με δυνατα μωρα(ξερει ο Drlove)
Εχω παει δε αλλες 3 φορες φετος(σφραγιδες διαβατηριου)..
οποιος θελει πιστευει εσενα και δεν παει οποιος θελει ερχετε μαζι μου και γραφει εντυπωσεις...Ευτυχως που ειπες οτι εχεις να πας απο το 5 αν και δεν νομιζω οτι εχει αλλαξει απο τοτε τιποτα...
Αν η ερωτηση σου αναφερετε σε εμενα εγω ουτε ναυαγιο ειμαι ουτε μεγαλης ηλικιας και ξερω και απειρους τουρκους ιταλους κυπριους που δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που λες...
Αυτα τα λενε οι ελλεινιδες οτι δεν μπορεις να βαρεσεις εδω και πας εκει???Και οταν τις λεω εσυ γιατι δεν πας για σπουδες στην Μοσχα η δεν βγαινεις στην χερσονησο αλλαζει κουβεντα..οταν δε σου δινουν κατι ευκολο εσεις οι ελλεινιδες διαλεγετε το δυσκολο...
Φιλε Ρολογα ακου ελα Αθηνα να σε βγαλω με σουπερ μοντελ το εχω ξαναπει οποιοε θελει αρκει να μπορει να ανταποκριθει και να μην με κανει ρεζιλι...
Και επειδη και βαρεθηκα να γραφω και οι αλλοι δεν αντεχουν να βλεπουν ολα αυτα και να φυγουν αλλοι σταματαω εδω...
Παντος επεσες πολυ στα ματια μου με αυτα που εγραφες.Ασχετα με αυτο στην Αθηνα σε περιμενω να τα πουμε.Εγω δεν ειμαι μυθυστοριογραφος..

Τελος απο εμενα γιατι εχω και δουλειες...οσοι θελαν να μαθουν εδωσα πολλες πληροφοριες οσοι δεν θελουν ας βλεπουν τσοντες κμαν τις βλεπω και εγω στο ελευθερο μου χρονο και μου αρεσουν παρα πολυ 

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Εσυ φιλε μου αμα δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα πραγματικων γκομενων και πληροφοριων και βαζεις στο ιδιο καλουπι εμενα και το κμαν τι να σου πω τοτε....Αμπελοσοφιες οι πληροφοριες μου.....βλεπω συντομα να αποχωρω αφου εχω πετυχει τους στοχους μου που ειναι να γνωρισω μερικους σαν και εμενα...Καλη σου μερα συντομα θα μεινεις μονο με τα μυθιστορηματα του κμαν γιατι δεν αξιζει να σου λεει κανεις τιποτα..Ετσι διωξατε στο παρελθον και Τον Αρχιδασκαλο Μπλασκο και πολλους αλλους αξιολογοτατους και εμεινε ο κμαν να γραφει τα μυθιστορηματα του...Περαστικα σας

Παίχτη μου εγώ δεν υποστηρίζω ούτε εσένα ούτε το kman2. Θετικές οι πληροφορίες που καταθετονται εδώ μέσα απλά είναι κουραστικό να προσπαθεί κάποιος να αποδείξει κάτι παραπάνω.. Για αυτό και το σχόλιο μου.
Αυτό δε σημαίνει ότι όλα όσα γράφονται από μερικούς πολλές φορές γίνονται και πιστευτά.
Υπάρχουν πολλά υπερσχόλια από κομπλεξικούς γαμιάδες εδώ μέσα και σιγά σιγά φαίνεται αν κάποιος είναι αξιόπιστος ή όχι. Πάντως όταν θα πάω Κίεβο θα έχεις pm γιατί θα χρειαστώ info!

You know what this mean!!

:hi:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Παίχτη μου εγώ δεν υποστηρίζω ούτε εσένα ούτε το kman2. Θετικές οι πληροφορίες που καταθετονται εδώ μέσα απλά είναι κουραστικό να προσπαθεί κάποιος να αποδείξει κάτι παραπάνω.. Για αυτό και το σχόλιο μου.
Αυτό δε σημαίνει ότι όλα όσα γράφονται από μερικούς πολλές φορές γίνονται και πιστευτά.
Υπάρχουν πολλά υπερσχόλια από κομπλεξικούς γαμιάδες εδώ μέσα και σιγά σιγά φαίνεται αν κάποιος είναι αξιόπιστος ή όχι. Πάντως όταν θα πάω Κίεβο θα έχεις pm γιατί θα χρειαστώ info!

You know what this mean!!

:hi:

Φιλε μου σε παραπανω μηνυμα ζητησα συγνωμη στους υπολοιπους και σε εσενα για ολα αυτα.
Φυσικα και θελω να βρεθουμε και να μου στειλεις οτι θες.

Καλη σου μερα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οσο για τον κμαν 10 χρονια που ειναι εδω δεν εχει βρει γκομενα γιαυτο και γραφει οταν θα σταματησει να γραφει θα εχετε καταλαβει το γιατι....

Δεν πας καλά.Εγω έχω τώρα τρεις που σπονσοραρω και δεν έχω γκομενα?Σου λέω πάμε Carribean,θα κουφαθεις.Ο Dr. Love ήταν σε αυτό πιο έξυπνος που αρνήθηκε να με συναντήσει.Ενιωσε ότι θα έτρωγε live εξευτελισμό.
Από αυτα που γράφεις δεν έχεις καμία τύχη.Μονο άτομα σαν τον Βαλκανιο πουτσαρά μπορούν να με κοντραρουν γιατί έχουν βίαια στοιχεία.Χωρίς βίαια στοιχεία και βρώμικο παιχνίδι πας απλά σαν πρόβατο επί σφαγή αν βγούμε στον ανταγωνισμό άνευ όρων.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν πας καλά.Εγω έχω τώρα τρεις που σπονσοραρω και δεν έχω γκομενα?Σου λέω πάμε Carribean,θα κουφαθεις.Ο Dr. Love ήταν σε αυτό πιο έξυπνος που αρνήθηκε να με συναντήσει.Ενιωσε ότι θα έτρωγε live εξευτελισμό.
Από αυτα που γράφεις δεν έχεις καμία τύχη.Μονο άτομα σαν τον Βαλκανιο πουτσαρά μπορούν να με κοντραρουν γιατί έχουν βίαια στοιχεία.Χωρίς βίαια στοιχεία και βρώμικο παιχνίδι πας απλά σαν πρόβατο επί σφαγή αν βγούμε στον ανταγωνισμό άνευ όρων.
και Γιατί ο ΒΠ δεν πάει Ουκρανία ούτε πρόκειται να πάει στα επόμενα 5 χρόνια?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

O dirty δηλαδή δε μετράει σαν άντρας?Τάζει γάμους σε εξαράκια ΜΙΛΦ για να γαμησει και μετα γίνεται Λούης?
Ουκρανία είπα γιατί πάω.Μετα τα 40 μένει πρακτικά μόνο η πρώην ΕΣΣΔ δηλαδή Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορωσία.Η πιο εύκολη,πιο κοντινή,με τη μεγαλύτερη ανέχεια,τις πιο προθυμες και εύκολες γκομενες είναι η Ουκρανία για αυτό πάω.
Αν δεν υπήρχε η Ουκρανία θα πήγαινα Ρωσία και αν δεν υπήρχε ούτε η Ρωσία θα πήγαινα Πολωνία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
και Γιατί ο ΒΠ δεν πάει Ουκρανία ούτε πρόκειται να πάει στα επόμενα 5 χρόνια?

Γιατί είναι ακόμα 35 και περνάει η μπογιά του Τσεχία.Μετα τα 38 όταν αρχίσει να τρώει φόλες Τσεχία θα αρχίσει την Ουκρανία και μετα τα 40 θα πάει μόνο Ουκρανία.
Έτσι κάνουν όλοι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
O dirty δηλαδή δε μετράει σαν άντρας?Τάζει γάμους σε εξαράκια ΜΙΛΦ για να γαμησει και μετα γίνεται Λούης?
Ουκρανία είπα γιατί πάω.Μετα τα 40 μένει πρακτικά μόνο η πρώην ΕΣΣΔ δηλαδή Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορωσία.Η πιο εύκολη,πιο κοντινή,με τη μεγαλύτερη ανέχεια,τις πιο προθυμες και εύκολες γκομενες είναι η Ουκρανία για αυτό πάω.
Αν δεν υπήρχε η Ουκρανία θα πήγαινα Ρωσία και αν δεν υπήρχε ούτε η Ρωσία θα πήγαινα Πολωνία.
μην κόβεις το μύνημά μου διότι υπονόησα τον dirty όταν είπα για 6,5 άρια και με μέτρα προφύλαξης μην σε πετύχουν  για παραπάνω από μια!Όλοι οι υπόλοιποι πάτε για foul ή ημισπονσοράρισμα και ο love κάτι στραβό συμβαίνει στα 35 του για να μην μπορεί να πάει αλλού...
Και κάτι τελευταίο ! Αν ο ΒΠ πήγαινε τώρα που είναι στα πάνω του Ουκρανία θα αποκτούσε τέτοια ψυχολογικά που μπορεί να το έστριβε σε δυτικές ...Πολλοι οι λόγοι..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
O Love είναι 38.Δεν τον παίρνει να πάει αλλού.
Παίζει και να είδα το  Love,νομίζω ξέρω πώς είναι εμφανισιακά.
Και ο Roosh 38  είναι,απλα σα μανιχαιστης έβγαλε ένα συμπέρασμα για την Ουκρανία πριν 5 χρόνια και τώρα επιμένει σε αυτό,αρνείται να μετακινηθεί απο Πολωνία όπου έχει βγει ουσιαστικά εκτός παιχνιδιού και ξυνει τα αρχιδια του.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Και ο Μπλασκος αμπελοφιλοσοφιες εγραφε.Βαρυγδουπες κοινωνικοοικονιμικες αναλύσεις υπό το πρίσμα της κοινής λογικής.
Για γκομενες καμιά πληροφορία πέρα απο το οτι τα τρώνε και είναι ανηθικες.
Για τιμές καμια πληροφορία.
Για σαιτς τιποτα,για κλαμπ τιποτα,για διαμέρισματα απολύτως τιποτα.
Τίποτα για σπονσοριλικια,love  τουρισμό κτλ.Καμία φωτό.
Απολύτως κενες παρατηρήσεις στερουμενες χρησιμοτητας για το άθλημα.
Γενικολογια,τσιμπουκι και ιδέα.
Απλα ηθικολογια,παραινεσεις μην πάτε να σας τα φάνε οι Ουκρανες,είναι πονηρές κτλ.,κουτσομπολιά.
Αλλα αυτό αρέσει σε πολλούς αντί για το ωμό.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Και ο Μπλασκος αμπελοφιλοσοφιες εγραφε.Βαρυγδουπες κοινωνικοοικονιμικες αναλύσεις υπό το πρίσμα της κοινής λογικής.
Για γκομενες καμιά πληροφορία πέρα απο το οτι τα τρώνε και είναι ανηθικες.
Για τιμές καμια πληροφορία.
Για σαιτς τιποτα,για κλαμπ τιποτα,για διαμέρισματα απολύτως τιποτα.
Τίποτα για σπονσοριλικια,love  τουρισμό κτλ.Καμία φωτό.
Απολύτως κενες παρατηρήσεις στερουμενες χρησιμοτητας για το άθλημα.
Γενικολογια,τσιμπουκι και ιδέα.
Απλα ηθικολογια,παραινεσεις μην πάτε να σας τα φάνε οι Ουκρανες,είναι πονηρές κτλ.,κουτσομπολιά.
Αλλα αυτό αρέσει σε πολλούς αντί για το ωμό.
ρε τυπε στο ξαναειπα, τραβα να σε δει κανας γιατρος! εχεις σοβαρο προβλημα! εχεις ξεφυγει! τολμας εσυ ο απατεωνας, ο ψευταρας, ο τιποτα να συκγρινεσαι με τον Μπλασκο? και αποφασιζεις και μονος σου οτι εισαι και καλυτερος?  

καταλαβατε ολοι εσεις οι υπολοιποι που υποστηριζετε εναν ψυχασθενη οτι του κανετε κακο?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
καταλαβατε ολοι εσεις οι υπολοιποι που υποστηριζετε εναν ψυχασθενη οτι του κανετε κακο?
Για τις κορασίδες που τον ακολουθούν έχεις να πεις κάτι ?Την ώρα που απορρίπτουν νορμάλ επισκέπτες ενώ με τον ψυχοπαθή τα πάνε μια χαρά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom