Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εγώ είμαι απο τους ελάχιστους που ποσταρουν αληθινές δικές τους φωτο και γράφουν πραγματικές τιμές.Οι υπόλοιποι λένε αμπελοφιλοσοφίες.
Πού είναι οι φωτο?Πού είναι οι τιμές?

υπερ κοστολογημενες τιμες οσο αφορα την ουκρανικη αγορα  :S

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Είναι ακριβώς το αντίθετο.Αν σου δώσω ένα πεντακοσαρικο και μπούμε μαζί Carribean,εγω σε δυο ώρες θα εχω φύγει με δυο γκομενες και εσύ ακόμα θα ψάχνεσαι.
Όταν λες άλλο δώρο και άλλο χρήμα σημαίνει ότι δεν έχεις ιδέα απο σπονσορινγκ.
Αν αυτα που κάνω ήταν τόσο ευκολα δε θα υπήρχε τέτοια αμφισβήτηση.Ρωτα το Γκλοκ που με είδε live με γκομενα πώς του φάνηκε.
Αυτές που πάνε με εμένα οι άλλοι δεν πιστεύουν καν ότι πάνε με εμένα.Αν ο Dr. Love με έβλεπε Carribean θα κλονιζοταν άσχημα ψυχολογικά με αυτά που θα έβλεπε.

καλα ρε συ με ενα πεντακοσαρικο και ο παππους μου ειναι 90 χρονων πηδαει στην ουκρανια πιτσιρικα

βλεπεις τι γραφεις ρε μαν  :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
υπερ κοστολογημενες τιμες οσο αφορα την ουκρανικη αγορα  :S
ουσιαστικά Αυτή είναι η διαφορά σας με τον Κμαν...
Στις τιμές! Αλλιώς τα ίδια κάνετε...
Και κάποιοι ζηλευετε που δεν μπορείτε να βγάλετε τα ίδια!Αν τα βγάζατε τα ίδια θα δίνατε και ίσως για κατώτερο επίπεδο γιατί δεν έχετε τα εφόδια και την εμπειρία του αρχηγού!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Και κάποιοι ζηλευετε που δεν μπορείτε να βγάλετε τα ίδια!Αν τα βγάζατε τα ίδια θα δίνατε και ίσως για κατώτερο επίπεδο γιατί δεν έχετε τα εφόδια και την εμπειρία του αρχηγού!

πραγματικα τωρα μου δειχνεις ποσο απειρος παικτης εισαι

τι να ζηλεψω απο τον κμαν2  :think:
ειμαι δεκα χρονια μικροτερος απο τον κμαν2

και εμφανησιακα πολυ ανωτερος απο εκεινον

δεν εχω την μπυροκοιλια του  :2funny:

τις σπονσορετ που θα γαμησει αυτος με ενα Χ ποσο εγω θα τις γαμησω με τα μισα χρηματα

οσο για το οικονομικο κομματι που αναφερεσαι στον κμαν2

σε πληροφορω οτι 6 μερες με 1500 ευρω γαμας και δερνεις στην ουκρανια

οχι 5000 και 6000 ευρω που λεει ο κμαν2

με τοσα χρηματα δεν πας ουκρανια για να γαμησεις αλλα αμερικη πηδας ανετα γκομενα  :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
πραγματικα τωρα μου δειχνεις ποσο απειρος παικτης εισαι

τι να ζηλεψω απο τον κμαν2  :think:
ειμαι δεκα χρονια μικροτερος απο τον κμαν2

και εμφανησιακα πολυ ανωτερος απο εκεινον

δεν εχω την μπυροκοιλια του  :2funny:

τις σπονσορετ που θα γαμησει αυτος με ενα Χ ποσο εγω θα τις γαμησω με τα μισα χρηματα

οσο για το οικονομικο κομματι που αναφερεσαι στον κμαν2

σε πληροφορω οτι 6 μερες με 1500 ευρω γαμας και δερνεις στην ουκρανια

οχι 5000 και 6000 ευρω που λεει ο κμαν2

με τοσα χρηματα δεν πας ουκρανια για να γαμησεις αλλα αμερικη πηδας ανετα γκομενα  :grin:
πάλι τα ίδια λες και δεν ντρέπεσαι 10 χρόνια νεότερος και ανώτερος εμφανισιακά να πληρώνεις κατοσταευρα  τις εκτοπισμένες  του πολέμου που ειπώθηκε ...και να προσπαθείς να δελεάσεις  τις ίδιες που θα σκάσει ο άλλος με τα βαριά χαρτιά!  
Εμπειρία για εσένα είναι το σπονσοριγκ όπως καταλαβαίνω και όχι το φλέρτ και τύπος σου!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
πάλι τα ίδια λες και δεν ντρέπεσαι 10 χρόνια νεότερος και ανώτερος εμφανισιακά να πληρώνεις κατοσταευρα  τις εκτοπισμένες  του πολέμου που λέει και ο άλλος...και να προσπαθείς να δελεάσεις  τις ίδιες που θα σκάσει ο άλλος με τα βαριά χαρτιά!  
Εμπειρία για εσένα είναι το σπονσοριγκ όπως καταλαβαίνω και όχι το φλέρτ και τύπος σου!

φαινεται ρολογα δεν στροφαρεις καθολου

ποιος σου ειπε οτι δεν μπορω να φαω τζαμπα μουνι;

σε θελω παντως σ' ενα ταξιδι που θα παω ρωσια μαζι μου

για να δεις τι παικτης ειμαι

μου αρεσει να μιλαω με ντοκουμεντα και οχι με αερολογιες

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Γιατί νομίζεις ότι αυτές που έχω εγώ,τις βγάζουν ευκολα οι άλλοι?Εδώ αμφισβητούν ότι είναι μαζί μου,πρέπει να δείχνω φωτός κτλ.
Αν πάω εγώ,ενας τριανταρης,ενας Τούρκος,ενας Άραβας και ενας Αμερικανός με τα ίδια λεφτά νομίζεις θα κάτσουν σε όλους?Φυσικά και πρέπει να της αρέσεις για κάποιο λόγο για να δεχτεί σπονσορινγκ,δεν είναι αυτοματικο.

Διαφωνώ. Θεωρώ τη σημερινή εποχή, όσο άσχημος κ να είσαι, καμία γκόμενα δε θα αντισταθεί σε δώρο τύπου iphone. Μπορεί η πρώτη να μη σου κάτσει, δεύτερη ή η τρίτη σίγουρα. Εν ολίγοις δεν είναι κατάκτηση. Δε σε κριτικάρω, μαγκιά σου να γαμάς, αλλά κατάκτηση δεν είναι σίγουρα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
βλεπετε τι γινετε δεν νομιζω οτι μπορουμε να βρουμε ακρη..!0 ανθρωποι 50 γνωμες

Τασο φιλε ας ξεκινησουμε με τον ορισμο της μαυρης γκρι και ασπρης ζωνης

μαυρη ειναι αυτη που παει με ολους με λεφτα!

Γκρι ειναι αυτη που θελει δωρα αλλα σε γουσταρει κιολας..Δηλαδη στο χ της αρεσει του ζηταει και ενα φορεμα(7αρι)ενα κινητο 8αρι κλπ..Αν παει ο κμαν πχ σε αυτη και 1000ευρω να της δωσει αν δεν τον γουσταρει δεν θα κατσει...

Ασπρη ειναι αυτη που τον τρωει αλλα δεν ζηταει τιποτα...(συνηθως ως 6.5)

Η διαφορα λοιπον μαυρης γκρι που αναρωτιεστε ειναι οτι η μαυρη παει με ολους η γκρι παει με αυτους που γουσταρει...

Μαυρη οποιος εχει λεφτα μπορει να την βαρεσει και εκει υπαρχουν κολπα για να περνεις το value αλλα ο Kman δεν τα λεει οποτε πληρωνει τα μαλιοκεφαλα του...ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ 80ΧΡΟΝΩΝ

ΓΚΡΙ παει με αυτους που της αρεσουν με το καταλληλο δωρο...Οχι χρημα αλλα δωρο και με εσενα ΚΜΑΝ δεν πανε αυτες αυτη ειναι η διαφορα καταλαβες μαν...

Ασπρη ειναι αυτη που την βαρας χωρις να ζηταει τιποτα αγνωστη λεξη για τον κμαν

αρα το γνωστο πινακακι επιτυχια ειναι αν

ωραιος και μικρος μονο ασπρες
ασχημος και μικρος μονο γκρι
ωραιως και 35-45 γκρι(70%) και ασπρες(30%)
ασχημος και 35-45 μαυρες(70%)γκρι και μεγαλες σε ηλικια(<35)
πανω απο 45 μαυρες 90%
και πανω απο 55 μονο μαυρες

Εξαιρεση αυτη που εχουν πολλα λεφτα(10 χρονια μικροτεροι απο το κανονικο)οποτε υπολογιστε αναλογα
και αυτοι με γνωσεις καμακι και λεφτα στην τσεπη που μπορουν να πετυχουν καλυτερα ποσοστα απο τα παραπανω

Αν δε θελετε οι πιο πολλοι ερωτοτουρισμο δεν εχω κανενα προβλημα...Στην Ελλαδα ψηφισαν τον λεφτα υπαρχουν και τον Τσιπρα δεν βλεπω λοιπον καμια διαφορα και εδω να μην ψηφιζετε κμαν...
Αν σας αρεσει ο Αισωπος ο Andersen και ο πινοκιο εγω δεν εχω λογο να σας παω κοντρα...
Καλη διασκεδαση

Like από μένα για το εξαιρετικό ποστ

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Anyway λοιπόν το βασικό. Πριν το 2015 στο Κίεβο ζόυσαν κοντα στα 2,8 εκατομμυρία κόσμος. Μετά τον πόλεμο ξέρετε πόσος κόσμος ζει τωρα? Για ρωτήστε τους ντόπιους.. Πλησιάζει τα 6 εκατομμυρία!!!!! Ναι καλά ακούσατε.Μετακιθήκαν εκεί λόγω του πολέμου.Απλά πιο ειναι το κόλπο και δεν καταγράφονται επίσμα? Σκάνε και δεν γράφονται στα μητρωα για να μην πληρώνουν τους φόρους του δήμου του Κιέβου.

6 εκατομμυρία σλαβικός κόσμος καταλαβαίνεται τι σημαίνει? Βρίσκεις τα πάντα..Απεριόριστη πηγη μουνίων έιτε για δωρεάν,είτε για δώρα είτε για καθαρά πληρωμένα. Οι επιλογές είναι ασταμάτητες ο μεγάλος αντίπαλος ειναι ένας..Ο χρόνος αν προλάβεις να φας καλά στον λίγο χρόνο που σου δίνεται εκεί γιατί όπως είπαμε τα one night stands δεν είναι εύκολα θέλουν ραντεβουδάκια.

Η άλλη μεγάλη διαφορά είναι πως όχι μονο ειναι 6 εκατομμυρια αλλά βλέπεις παντού νέους ανθρώπους. Αθηνα μπορεί να εχει θεωρητικά 5,5 αλλά όπου παώ βλέπω παπούδια..Γέμισε ο τόπος και χειροτερέυει!!

Αρά σε μια τόσο μεγάλη πηγή σλαβικού μουνιου δεν μπορώ να δεχτω σύγκριση με μια Ουκρανική πόλη των 400.000 κατοίκων.

Είναι απλά μαθηματικά..Σε μια μικρή πόλη θα ειναι π.χ 1000 στο tinder στο Κίεβο θα ειναι 200.000!!!!

Ακομα και οι πουτάνες αν διαβάσετε στο international sex forum λένε πως εκτός Κίεβου απλά κοροιδευουν και με πολύ χαμηλές υπηρεσίες.Πας με ταξι εκει δεν ανόιγουν πόρτες, δεν μιλάνε γρι Αγγλικά κλπ..Στο διαδίκτυο είναι όλα τα βρίσκετε και τα διαβάζετε...Για Οδησσό ας πούμε έγραφε ενας Αμερικανός τα χειρότερα για πουτάνες και έλεγε δεν υπάρχει η παραμικρή σύγκριση με τις υπηρεσίες πληρωμένου που βρήκε στο Κίεβο..Θα το βρώ και θα το ποστάρω.

Γνωρίζεις πότε έγινε αυτή η μεταβολή του κόσμου; Αυμφωνώ απόλυτα, το μόνο που με φοβίζει είναι πως ίσως έφυγαν λόγω του ότι έπεσε η βίζα όπως στη Μολδαβία. Κάποια πληροφορία φρέσκια επαυτού;

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Το επιβεβαιώνω και εγώ που το επισκεπτομουν επί 12 χρόνια, τα τελευταία τέσσερα από αυτά, μόνιμος κάτοικος.
Στο δρόμο, στα καφέ, στα club από το mail.ru. Υπήρχαν μέρες που έβγαζες και δύο. Και από την 1η μέρα ερχόταν σπίτι σου γιατί γουστάρανε τους ξένους και γιατί ήθελαν να περάσουν καλά.
Το δωράκι ήταν προεραιτικο και πολλές φορές το έδινες την 2η ή την 3η συνάντηση.
Α ρε Τάσο έχω κάνει πρωτοχρονιά 2012 στο σπίτι με 4 θεές!!! Τις δύο τις ξέρεις, την τραγουδιστρια με την αδερφή της και 2 φίλες τους που την μια την είχες γαμησει γιατί θυμήθηκε το σπίτι...  :rockon:
Τους έκανα το τραπέζι, με συμβολικά δωράκια στην κάθε μία λόγω αλλαγής χρόνου και της πήγα στο club.
Και θυμάμαι που είχαν φέρει και δώρο. Αλλά το καλύτερο δώρο μου το φυλαξαν για το τέλος στην τεράστια κρεβαταρα σου και στον καναπέ σου...  :knockinb:
Αυτό το σπίτι έχει ζήσει μεγάλες στιγμές!!!  :kneel:
Ααααχχχ!!! Περασμένα μεγαλεία...

Μην τα λες με κανεις και κλαιω νοσταλγωντας!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δηλαδή διαφωνείς ε
Διαφωνώ. Θεωρώ τη σημερινή εποχή, όσο άσχημος κ να είσαι, καμία γκόμενα δε θα αντισταθεί σε δώρο τύπου iphone. Μπορεί η πρώτη να μη σου κάτσει, δεύτερη ή η τρίτη σίγουρα. Εν ολίγοις δεν είναι κατάκτηση. Δε σε κριτικάρω, μαγκιά σου να γαμάς, αλλά κατάκτηση δεν είναι σίγουρα.

Δηλαδή διαφωνείς με εμένα που λέω ότι οι άλλοι δε θα γαμουσαν με τις ίδιες προσφορές και λες σε όλους κάθονται με ένα iPhone. Απο την αλλη όμως θεωρείς εξαιρετικό το πόστ του αλλου που λέει ακριβώς το αντίθετο.Οτι δηλαδή κάθονται για δώρο στη γκρίζα ζώνη μόνο σε όσους τους αρέσουν και όχι σε όλους!
Φάσκεις και αντιφασκεις.Γενικά το παρατήρησα εδώ το διαζύγιο με τη λογική και την ανετια στις κρίσεις και τις κωλοτουμπες.
Δηλαδή ή πανε με όλους οι γκομενες όσο άσχημοι και να είναι αν κάνουν το κατάλληλο δωρο(αυτό που λες εσύ) ή πανε μόνο με όσους τους αρεσουνε όταν κάνουν υο κατάλληλο δώρο(αυτό που λέει ο άλλος).
Δεν μπορει να ισχυρίζεσαι κάτι και απο κάτω να βγάζεις εξαιρετικό το πόστ που λέει το αντίθετο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

δεν βλεπεις τι γραφει ο τυπος ειναι για γελια και για κλαματα μαζι  :2funny: :2funny:

λεει οτι αν μετρηθει με ενα νεο 30αρη που τον περναει 15 χρονια ή με εναν αμερικανο (γενικα η αμερικη εχει καποιο στατους μεγαλυτερο σαν χωρα διοτι αλλο να ακους ελλαδα και αλλο ΗΠΑ) θα εχει μεγαλυτερη απηχηση στις γκομενες απο αυτους ο κμαν2

με την μπυροκοιλια που ο τυπος αν πληρωσει ενα ifhone τοτε θα γαμησει δυναυτο μουνι

ο τυπος θυμιζει τα μυθηστοριματα του Μενελαου Λουντεμη  :2funny:

ή να σκορπαει 500 ευρα αβερτα

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
:idiot:
Είναι ακριβώς το αντίθετο.Αν σου δώσω ένα πεντακοσαρικο και μπούμε μαζί Carribean,εγω σε δυο ώρες θα εχω φύγει με δυο γκομενες και εσύ ακόμα θα ψάχνεσαι.
Όταν λες άλλο δώρο και άλλο χρήμα σημαίνει ότι δεν έχεις ιδέα απο σπονσορινγκ.
Αν αυτα που κάνω ήταν τόσο ευκολα δε θα υπήρχε τέτοια αμφισβήτηση.Ρωτα το Γκλοκ που με είδε live με γκομενα πώς του φάνηκε.
Αυτές που πάνε με εμένα οι άλλοι δεν πιστεύουν καν ότι πάνε με εμένα.Αν ο Dr. Love με έβλεπε Carribean θα κλονιζοταν άσχημα ψυχολογικά με αυτά που θα έβλεπε.

Δηλαδή μας λες πως αν σκάσουμε μύτη Κίεβο μοιράζοντας λεφτά σαν ηλίθιοι δε θα γαμήσουμε;...  :idiot:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Εγώ είμαι απο τους ελάχιστους που ποσταρουν αληθινές δικές τους φωτο και γράφουν πραγματικές τιμές.Οι υπόλοιποι λένε αμπελοφιλοσοφίες.
Πού είναι οι φωτο?Πού είναι οι τιμές?

Φωτος οποτε κάνεις κέφι να βρεθούμε. Θα μαι φεβρουαριο κιεβο και θα κοιταξω να τη βγαλω στα 10 ευρω για το ταξι συν τα εξοδα της εξοδου. Θα κανω εξαιρεση μεχρι 25 ευρω αν ειναι μουναρα και παιξει gfe.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δηλαδή διαφωνείς ε
Δηλαδή διαφωνείς με εμένα που λέω ότι οι άλλοι δε θα γαμουσαν με τις ίδιες προσφορές και λες σε όλους κάθονται με ένα iPhone. Απο την αλλη όμως θεωρείς εξαιρετικό το πόστ του αλλου που λέει ακριβώς το αντίθετο.Οτι δηλαδή κάθονται για δώρο στη γκρίζα ζώνη μόνο σε όσους τους αρέσουν και όχι σε όλους!
Φάσκεις και αντιφασκεις.Γενικά το παρατήρησα εδώ το διαζύγιο με τη λογική και την ανετια στις κρίσεις και τις κωλοτουμπες.
Δηλαδή ή πανε με όλους οι γκομενες όσο άσχημοι και να είναι αν κάνουν το κατάλληλο δωρο(αυτό που λες εσύ) ή πανε μόνο με όσους τους αρεσουνε όταν κάνουν υο κατάλληλο δώρο(αυτό που λέει ο άλλος).
Δεν μπορει να ισχυρίζεσαι κάτι και απο κάτω να βγάζεις εξαιρετικό το πόστ που λέει το αντίθετο.

κοιταξτε ενα ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ τρομαρα του  :2funny: :2funny: :2funny:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

Γκλοκ είσαι φίλος αλλά θα διαφωνήσω. Είναι στην κουλτούρα να πληρώσεις έστω τα ταξί. Δεν είναι αγγλίδες ούτε γερμανίδες! Είναι ουκρανές! Δε θα ξεχασω μια μπελαρουσιανη μουναρα που παρεξηγηθηκε γιαυτο το λογο κ μου ειπε στα ισα, δε σου ζητησα λεφτα, αλλα ουτε να με ρωτησεις αν εχω λεφτα για ταξι;; Επανορθωσα μαγειρευοντας γκριτσισκα κουχνια για παρτη της, κεφτεδες χοντρους με σαλτσα ντοματας και πουρε. Και πληρωνοντας και για το ταξι  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φίλε Dr Love για να εγκατέληψες Πολωνία που πάει περίφημα,  Σερβία που πήγαινες και άλλες νορμάλ χώρες και να πηγαίνεις Ουκρανία να κυνηγάς εκτοπισμένες πολέμου σημαίνει πως έπαθες κάτι από τα τρία παρακάτω:
-απότομη αλλαγή εμφάνισης...ίσως έβγαλες ρυτίδες ή είχες τριχόπτωση το τελευταίο χρόνο
-σεξουαλικό πρόβλημα.. που οι Ουκρανές το παραβλέπουν
-ή μειώθηκε σοβαρά ο μισθός σου...

Δεν υπάρχει άλλος λόγος να ψαχτει κάποιος κάτω από 40 χρόνων στην Ουκρανία! Είσαι ο μόνος που το κάνεις και χαίρεσαι γι αυτό ...
Εγώ γύρισα πίσω και εκτός απο τους στενούς φίλους δεν είπα πουθενά αλλού που πήγα και σε έναν δύο γείτονες  που είπα Ουκρανία με κοιτούσαν περίεργα!
Δεν έχω κανέναν λόγο να πηγαίνω Ουκρανία να το παίζω λεφτάς μήπως κάτσει κάποια που θα καθόταν και σε κάποιον με εμφανηση κμαν..Απορω Αν ο ίδιος ο κμαν  θα μπορούσε να έρθει Ρόδο με 9αρι οποιασδήποτε άλλης χώρας εκτός από την Ουκρανία! Δεν το πιστεύω!
Όπως είχα πει πριν δύο χρόνια η Ουκρανία είναι μια χώρα που ίσως χρειαστεί για μετά τα 40 κάποιου εργένη...

Επίσης Ελλάδα και Ουκρανία έχουν το ίδιο ακριβώς βαθμό ηλιθιότητας στα πολιτικά σε  επίπεδο κοινωνίας και θα τα πω άλλη μέρα.

Θα μπορούσα να φέρω Ρωσίδα εννιαρι παρομοιου επιπέδου εμφανισιακά με την Ουκρανεζα που έφερα Ρόδο.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Δηλαδή διαφωνείς ε

Φίλε το κουράσαμε. Ο μόνος λόγος που μπαίνω σε κουβέντα μαζί σου είναι επειδή στα down μου σκέφτομαι το βαλκάνιος πουτσαράς κι ανεβαίνω να πάω για καμάκι. Γκόμενα που παίρνει χοντρό σπονσοράρισμα δεν είναι κατάκτηση. Απλά! Να μου λεγες πηρα μια με 20ρικο η με ενα φορεμα και τη γαμουσα μια βδομάδα, να το δεχτω. 200αρες 300αρεσ´. Και αιφον για ενα γαμησι δεν το δεχομαι σαν κατακτηση αλλα μαγκια σου αν το κανεις.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Θα μπορούσα να φέρω Ρωσίδα εννιαρι παρομοιου επιπέδου εμφανισιακά με την Ουκρανεζα που έφερα Ρόδο.

Φίλε δεν έχεις κάνει κατόρθωμα. Στα 390 νούμερα που έχω κατέβασα 3 φορές. Ένα 9άρι μπελαρουσιανο, ένα 8άρι μπελαρουσιανό και ένα 7άρι από Βουλγαρία. Η διαφορά μας:

1) χρειαζόμουν διακοπές και ήθελα παρέα
2) τα έκλεισα από τις χωρες τους με ντοπιο πράκτορα και βγηκε τζαμπε
3) το κανα 3 στις 390 φορες, δηλαδη η εξαίρεση και όχι ο κανόνας

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Φίλε το κουράσαμε. Ο μόνος λόγος που μπαίνω σε κουβέντα μαζί σου είναι επειδή στα down μου σκέφτομαι το βαλκάνιος πουτσαράς κι ανεβαίνω να πάω για καμάκι. Γκόμενα που παίρνει χοντρό σπονσοράρισμα δεν είναι κατάκτηση. Απλά! Να μου λεγες πηρα μια με 20ρικο η με ενα φορεμα και τη γαμουσα μια βδομάδα, να το δεχτω. 200αρες 300αρεσ´. Και αιφον για ενα γαμησι δεν το δεχομαι σαν κατακτηση αλλα μαγκια σου αν το κανεις.

:thumbsup:  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom