Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Παιδια ειλικρινά τώρα έρχεστε Κιεβο και τα γραφετε αυτά? Βλέπετε γυμνες γκόμενές με σκισμένα ρούχα που ζητιανεύουν για φαγητό? Θα με τρελαίνεται? Ασφαλώς υπάρχει μεγάλη φτώχεια στην χώρα αλλα στο κέντρο Κιεβο αν γυρνάς, στο διαδίκτυο και στα νυχτερινά μαγαζιά μια χαρά κοπέλες βλέπεις καλοντυμένες, πολλες με ακρίβα κινητα να ψώνιζουν στα shopping malls κλπ. Όσες γνωρίζω μετά που γίνομαστε φίλοι Facebook μια χαρά τις βλέπω διακοπές πάνε ακόμα και σε εξωτικά μέρη και σπουδασμενες είναι.. Δεν έχει καμία σχέση η εικόνα που παρουσιάζετε συγνώμη. Είναι φτωχές ασφαλώς αλλά οχι ζητιανες και άστεγες. Τώρα επαρχία επαρχία οκ δεν ξέρω!!
ειμαι 38 τωρα και παω κιεβο απο το 1990.με τους τοσους τουριστες που περασαν ολες εχουν καλα ρουχα και τηλεφωνα.ξερω χιλιαδες που ερχονται μαζι μου ραντεβου με παντελονια λιβαισ,μαρκες τσαντες,κινιτα,ακριβα ρουχα αλλα δεν εχουν μια στην τσεπη.τουλαχοστον μεχρι πριν 5 με 6 χρονια πριν που ημουν κιεβο δεν γνωριζες καμια νορμαλ στο χρισατικ οπως και ο φιλος μου αντιθετα λεει δεν βλεπει πουτανεσ χρισατικ γιατι δεν κοβει το ματι του.οδυσσο ολες εχουν αφοουν εκτος εγω.πηγα σπιτι σε γκομενες πολλες που γαμησα για να πληρωσουν ενοικιο και μεσα ειχαν λαπτοπ,ακριβα κινητα και τα παντα!τον απριλιο σε μια επισκεψη μιας που γαμησα 700 γριβνα μεσο της αδερφης της ειχε τα παντα σπιτι αλλα δεν εργαζεται.μια αλλη λιγο εξω απο κεντρο στο κιεβ πριν 7 χρονια που γαμησα 1000 γριβνα 100 ευρο σπιτι μου για το ενοικιο οταν πηγα σπιτι της ειχε τα παντα.την γνωρισα τυχαια απο φιλη 17 χρονων αυτη 28 ηταν.λεει αντι να σε δουλευουν οι μικρες βοηθα με 1000 γριβνα για ολο το βραδι.χιλιαδες ιστοριες να σου πω.αυτη ειχε κορη 6 χρονων.πεφερα φαγητα και κοτοπουλο γριλ να φαμε και το μωρο δεν ειχε φαει ποτε κοτοπουλο.λεει μονο σουπα τρωω!η μανα ειχε παει και διακοπες ισραηλ.τουρκια και ταξιδακια.το ιτερνετ χαλασε την χωρα.οταν εγραφες για τιντερ για αυτο σε αμφισβητουσα αν και ξερω δεν λες ψεματα σε αλλα θεματα για πολωνια.γιατι με την εμπειρια που εχω με ολες αυτες καμια δεν καθεται πουλωντας της αγαπουλες και αερα κουπανιστο.εβρισκα γκομενες μετριες χαμηλου επιπεδου αλλα ηταν μικρουλες και εγω φενωμουν ακομα πιο μικρος απο ηλικια μου.ποτε οσεσ γαμησα δεν ζητουσαν τιποτα,μονος μου αρεσε να κανω δωρακια.καπειες που ζητουσαν απο μονες ηταν τελικα πουτανιτσες που πηγαιναν με τον καθενα.εχω παιξει ολους τους ρολους,του γαμια,ερωτηλου,του λεφτα,του καμακιου με φτωχες,μεσεεσ και λιγο ανωτερες και συκωσα ψηλα τα χερια.οπως λες εσυ που πιστευω τιντερ οι μικρες ειναι βιζιτες,ηλικιες 30-35 ειναι πιο επαγγελματιες.ερχωντε για ενα καφε δεν ειναι λιγουρες,εχουν εμπειρια στο παιχνιδι.συνηθως αν καταλαβουν ξερεις τι παιζει χανωνται.τωρα μια οραια γκομενα ετσι εγινε.βγηκαμε 2 φορες και μετα δεν απαντουσε ενω φενωταν τεριαζαμε και μου επεζε την νορμαλ γκομενα.μεχρι να ερθω κιεβο να παιξω τιντερ μονο πουτανεσ θα απαντανε και οι λιγες νορμαλ θα εξαφανιστουν γιατι ολοι απο ιτερνετ κανουν προσφορες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Σπυρο ,καλυτερα να μην γινει αυτος ο διαχωρισμος. Δεν υπαρχει μονο μαυρο -ασπρο αλλα και γκρι οπως γνωριζεις και το εχεις ηδη αναφερει. Μαλιστα το γκρι καλυπτει το μεγαλυτερο φασμα στην Ανατολικη Ευρωπη γιατι ειναι εντελως διαφορετικα δομημενη η κοινωνια τους απο την Δυση ,ολοι το ξερουμε αυτο. Φυσικα και δεν ειναι ολες πουτανες αλλα τι πραγματικα σημαινει αυτο και πως το αντιλαμβανεται ο καθενας σηκωνει πραγματικα μεγαλη συζητηση.Το καθιερωμενο κλισε αυτη που παιρνει λεφτα στο χερι(πουτανα) και αυτη που δεν παιρνει(οχι πουτανα) ειναι μεν σωστο στην αρχικη του βαση αλλα πολυ γενικο και αφηνει πολλα κενα κατα την γνωμη μου. Προσωπικα θεωρω οτι ο αντρας χρειαζεται και τα δυο : σεξ με συναισθημα και σεξ χωρις καθολου συναισθημα. Η γυναικα το ιδιο σαφως ομως με την ζυγαρια να γερνει υπερ του πρωτου λογω της φυσης της. Αποδεικνυεται αλλωστε με αυτα που πιστευω εχουμε βιωσει οι περισσοτεροι που γραφουμε εδω και ταξιδευουμε ολα αυτα τα ετη στα σλαβικα μουνολιβαδα :grin: εφτασα αισιως τα 30 (88-18)

Πληροφοριες να δινουμε για τακτικες προσεγγισης ,κλαμπ-ρεστωραν η τοποθεσιες-γειτονιες που υπαρχουν "νορμαλ" γκομενες, σε αυτο συμφωνω απολυτα και γινεται εδω και χρονια στο φορουμ.

Αυτα και συνεχιζουμε δυναμικα οπως παντα ...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Έχεις μεγάλο δίκιο, υπάρχει και το γκρι λόγω κουλτούρας και οικονομικών συγκυριών και ιστορικού... Θεωρώ όμως πως το γκρι πρέπει να απορροφηθεί στον ερωτοτουρισμό, καθώς δεν είναι θέμα καθαροά οικονομικού, αλλά και χημείας, πόσο σε γουστάρει κλπ. Πχ. το Μολδαβάκι η Νάταλι που πόσταρες Κισινάου, το κυνηγάω με νύχια και με δόντια και δεν μου κάθεται, ακόμα και παντάροκ είπα και τίποτα, ενώ εσύ το ξεμούνιασες ακαπέλα. Οπότε θεωρώ το γκρί πάει ερωτοτουρισμό. Ξέρω, ο αδερφός ρολογάς θα διαφωνήσει, καθότι πολύ αυστηρός και έχει και δίκιο γιατί έτσι ήμουν κ εγώ κάποτε κ έτσι είναι το σωστό, αλλά πλέον οι εποχές έχουν αλλάξει και δεν γίνεται απλά! Έχουν ξυπνήσει οι γκόμενες, τι να κάνουμε... Εξαιρετική η παρατήρησή σου Τάσο, θεωρώ όμως πως μπορεί να απορροφηθεί στο καινούργιο θρεντ. Νομίζω είναι εύκολος ο διαχωρισμός του gfe με την καργιόλα που θα πει θέλω τόσα για μια ώρα ή που θα πει ένα τρελό δώρο από 150-200 και πάνω, η που θα πάει μαζί σου μόνο για το δώρο μία φορά... Σε σχέση με μία που θα σε γουστάρει.. πχ. είχα βγάλει Μολδαβία παλιά μία, την έσκισα, μετά ζήτησε πλάτιου, γιέσλι μόζνα μου λέει, δεν το επέβαλε... Επειδή ήθελα να τη γαμάω (19χρονο, 7άρι) της το πήρα το φόρεμα και έσκασα 100 γιούρια, αλλά δεν ήταν για το γαμήσι, ούτε για μια φορά, την είχα καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού όποτε ήθελα. Ε αυτό το γκρι νομίζω πάει ερωτοτουρισμό. Σίγουρα όμως για να εγκριθούν τα λεγόμενά μου, θα πρέπει να ετυμηγορήσουν και οι σύντροφοι πως συμφωνούν!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Ετσι,αυτο ακριβως εννοω. Φυσικα και οχι για την επαγγελματια καραβιζιτου που θα ζητησει τα αντερα της ,ετσι και εξαλου εχω αναφερει πολλες φορες οτι πανω απο πενηντα ευρω δεν δινω για πληρωμενο.
Μιλαω για τις αλλες περιπτωσεις που ειναι και οι περισσοτερες σε αυτες τις χωρες ,χαιρομαι που το διευκρινιζεις και εσυ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χα χα.Το γκρίζο πάει ερωτοτουρισμό γιατι πρέπει η γκόμενα να σε γουστάρει.Και το σπονσορινγκ πού πάει?Και αυτό ερωτοτουρισμό?
Μήπως πάμε σε λογική ΣΥΡΙΖΑ ότι αν τα σκάμε αλλα έχουμε συναισθήματα για τη γκομενα είναι ερωτοτουρισμός ενώ αν τα σκάμε χωρίς συναίσθημα και πόνο ψυχής είναι σεξοτουρισμός?
Η αν τα σκάμε και η γκόμενα μας αγαπάει για αυτό είναι ερωτοτουρισμός?Η κλασσικός σεξοτουρισμός?Έχουν αξία τα συναισθήματα?
Πολλή παρλαπίπα.
Και αν στην αρχή πάει τζάμπα και μετα ζητήσει λεφτά τι είναι?
Και αν γαμας μια τζάμπα που τα παίρνει από άλλον τι είναι?
Σκεφτείτε αν οι γκόμενες διακρίνουν τον άντρα σε εραστή και σεξοτουρίστα ανάλογα αν τους τα σκάει ή όχι.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Χα χα.Το γκρίζο πάει ερωτοτουρισμό.Και το σπονσορινγκ πού πάει?Και αυτό ερωτοτουρισμό?
Μήπως πάμε σε λογική ΣΥΡΙΖΑ ότι αν τα σκάμε αλλα έχουμε συναισθήματα για τη γκομενα είναι ερωτοτουρισμός ενώ αν τα σκάμε χωρίς συναίσθημα και πόνο ψυχής είναι σεξοτουρισμός?
Η αν τα σκάμε και η γκόμενα μας αγαπάει για αυτό είναι ερωτοτουρισμός?Η κλασσικός σεξοτουρισμός?Έχουν αξία τα συναισθήματα?
Πολλή παρλαπίπα.

κμαν κατάλαβες ότι με 100 ευρώ ένα φορεματάκι που το κορίτσι ήταν μουνάρα αλλά φτωχή, γαμούσα ένα 19χρονο 7άρι, το οποίο το έβγαλα με καμάκι δρόμο 1 night stand και το πήρα επειδή γούσταρα και καμιά 10αριά μέρες όποτε ήθελα βγαίναμε ή κατευθείαν σπίτι και το γαμούσα? Καταλαβαίνεις τι διαφορά με αυτά που κάνεις εσύ? Τι σχέση έχει το σπόσορινγκ με αυτό το παράδειγμα που έφερα? Η πχ. με μία γκόμενα που αντί να τη βγάλεις να την ταίσεις και σου φύγει ένα 30άρι, να πεις έλα κατευθείαν σπίτι, να τη γαμήσεις όσες φορές θες, να δεις ταινία, να κοιμηθεί το βράδυ μαζί σου και να της πεις, έλα, σου πληρώνω ταξί και παντάροκ και να δώσεις 20ευρώ... βαριά 25.... Δεν το καταλαβαίνει το μυαλουδάκι σου πως για να το δεχτεί πρέπει να σε γουστάρει έστω και λίγο? Το καταλαβαίνει το μυαλουδάκι σου πως αν δε σε γουστάρει, για να έρθει θα σου πιεί το αίμα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κμαν κατάλαβες ότι με 100 ευρώ ένα φορεματάκι που το κορίτσι ήταν μουνάρα αλλά φτωχή, γαμούσα ένα 19χρονο 7άρι, το οποίο το έβγαλα με καμάκι δρόμο 1 night stand και το πήρα επειδή γούσταρα και καμιά 10αριά μέρες όποτε ήθελα βγαίναμε ή κατευθείαν σπίτι και το γαμούσα? Καταλαβαίνεις τι διαφορά με αυτά που κάνεις εσύ? Τι σχέση έχει το σπόσορινγκ με αυτό το παράδειγμα που έφερα? Η πχ. με μία γκόμενα που αντί να τη βγάλεις να την ταίσεις και σου φύγει ένα 30άρι, να πεις έλα κατευθείαν σπίτι, να τη γαμήσεις όσες φορές θες, να δεις ταινία, να κοιμηθεί το βράδυ μαζί σου και να της πεις, έλα, σου πληρώνω ταξί και παντάροκ και να δώσεις 20ευρώ... βαριά 25.... Δεν το καταλαβαίνει το μυαλουδάκι σου πως για να το δεχτεί πρέπει να σε γουστάρει έστω και λίγο? Το καταλαβαίνει το μυαλουδάκι σου πως αν δε σε γουστάρει, για να έρθει θα σου πιεί το αίμα?

Δηλαδή αν πληρώνεις 100 ευρώ δώρο είναι ερωτοτουρισμός και αν πληρώνεις 500 ευρώ είναι σεξοτουρισμός?Αν πληρώνεις 200 ευρώ τι είναι?Ποιο είναι το όριο της τιμής που τελειώνει ο ερωτοτουρισμος και αρχίζει ο σεξοτουρισμός?
Μου αρέσει που παριστανετε τα μεγάλα καμακια και τελικά παραδεχεστε ότι πληρώνετε αλλά θέλετε να πληρώνετε λίγα για μουναρες ενω οι άλλοι πληρώνουν πολλά για μουνάρες.
Πώς γίνεται να πληρώνω εγώ λίγα για γκομενα που ζητάει πολλά.Βγαλε φωτοτυπίες απο πεντακοσαρικα που λεει ο άλλος και δως της χαρτί να γουστάρει.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Το όριο είναι εκεί που καταλαβαίνεις αν η γκόμενα σε θέλει για εκμετάλλευση και να προχωρήσει στον επόμενο ή απλά αν σε γουστάρει, θέλει να ναι μαζί σου και σου ζητάει κάτι σαν χάρη και όχι επιβάλοντάς το. Εγώ το μωρό αυτό το γάμησα. Μπορούσα να πω νιε ζαπλατσού ζα πλάτιου και να τελειώσει το θέμα, είτε ήθελε να ναι μαζί μου, είτε όχι. Ήταν επειδή το ήθελα... Μία καργιόλα δε θα καθόταν μαζί μου 10 μέρες για ενα φορεματάκι... Οπως και μία καργιόλα δε θα έρθει για το ευτελές ποσό των 20 ευρώ για όλο το βράδυ μαζί σου, πρέπει να σε γουστάρει λίγο. Η χθεσινή που γάμησα Κισινάου (δες αντίστοιχο θρεντ) της λέω έλα σπιτι, πληρώνω 35 λέι το ταξι (2 ευρώ) και το πρωί έφυγε να πάει για δουλειά και της δίνω από μόνος 100 λέι (5 ευρώ) να παρει ταξί για τη δουλειά της και να της περισσέψει ένας καφές και δεν τα έπαιρνε με τίποτα (είναι και στην κουλτούρα στην αρχή να αρνείταi μια Μολδαβή για να το παίξει κυρία), νιε νάντα σπασίμπα μου λέει, μετά επέμεινα και τα πήρε. Μπορείς να καταλάβεις τώρα τη διαφορά με σύγκριση με το, hi lets go for shopping and then fuck at home?

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Μου αρέσει που παριστανετε τα μεγάλα καμακια και τελικά παραδεχεστε ότι πληρώνετε αλλά θέλετε να πληρώνετε λίγα για μουναρες ενω οι άλλοι πληρώνουν πολλά για μουνάρες.

Σου ξαναλέω, όταν δεν είναι σύστημα να πληρώνεις και είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας, όταν μια γκόμενα σε γουστάρει και είναι μαζί σου, απλά μπορεί να τύχει να ζητήσει κάτι, λόγω της ιδιαιτερότητας της ανατολική ευρώπης που ανέλυσε ο Τάσος, τότε ναι είναι κατάκτηση και είσαι καμάκι. Καμία σχέση με το σκάω 500ευρα που κάνεις εσύ. Το 20ρικο είναι ένα ευτελές ποσό. Δεν πρόκεται να έρθει γκόμενα σε κάποιον να αράξει όλο το βράδυ για 10-20 ευρώ που έχω πληρώσει κατεξαίρεση και όχι σαν κανόνας. μόνο 5 ευρώ είναι το ταξί.... Πρέπει να σε θέλει έστω και λίγο. Σου ξαναλέω, η χθεσινή δε δεχόταν λεφτά. Παίζει ρόλο και σε τι γκόμενα θα πέσεις. Τρανό παράδειγμα μήπως το καταλάβεις είναι πως η Νάταλι, γαμώ τα μουνιά, την οποία γάμησε και πόσταρε στο Κισινάου θρεντ ο Τάσος, με μικρό χαρτζηλίκι, εμένα δε μου κάθεται και ας πρότεινα δώρο. Το καταλαβαίνεις? Αν ήταν καθαρόαιμη πουτάνα, θα μου είχε έρθει στο φτερό.

Τάσο, τα εξηγώ καλά ??? !

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατί νομίζεις ότι αυτές που έχω εγώ,τις βγάζουν ευκολα οι άλλοι?Εδώ αμφισβητούν ότι είναι μαζί μου,πρέπει να δείχνω φωτός κτλ.
Αν πάω εγώ,ενας τριανταρης,ενας Τούρκος,ενας Άραβας και ενας Αμερικανός με τα ίδια λεφτά νομίζεις θα κάτσουν σε όλους?Φυσικά και πρέπει να της αρέσεις για κάποιο λόγο για να δεχτεί σπονσορινγκ,δεν είναι αυτοματικο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
target απολυτως ,Το παραδειγμα με την Ναταλι ειναι πολυ πετυχημενο ,μιλαμε για 20 χρονων ξανθο μουνακι που δεν ειναι βιζιτα φυσικα. Εννοειται οτι θα της δωσω χαρτζιλικι 15 με 20 ευρω ,συχνα το κανω οταν η αλλη ειναι εξηγημενη και περναω καλα. To καλο με το Κισιναου ειναι οτι ειχε παλια απειρες τετοιες ,οποιος εχει ζησει εκει το καταλαβαινει.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
βλεπετε τι γινετε δεν νομιζω οτι μπορουμε να βρουμε ακρη..!0 ανθρωποι 50 γνωμες

Τασο φιλε ας ξεκινησουμε με τον ορισμο της μαυρης γκρι και ασπρης ζωνης

μαυρη ειναι αυτη που παει με ολους με λεφτα!

Γκρι ειναι αυτη που θελει δωρα αλλα σε γουσταρει κιολας..Δηλαδη στο χ της αρεσει του ζηταει και ενα φορεμα(7αρι)ενα κινητο 8αρι κλπ..Αν παει ο κμαν πχ σε αυτη και 1000ευρω να της δωσει αν δεν τον γουσταρει δεν θα κατσει...

Ασπρη ειναι αυτη που τον τρωει αλλα δεν ζηταει τιποτα...(συνηθως ως 6.5)

Η διαφορα λοιπον μαυρης γκρι που αναρωτιεστε ειναι οτι η μαυρη παει με ολους η γκρι παει με αυτους που γουσταρει...

Μαυρη οποιος εχει λεφτα μπορει να την βαρεσει και εκει υπαρχουν κολπα για να περνεις το value αλλα ο Kman δεν τα λεει οποτε πληρωνει τα μαλιοκεφαλα του...ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ 80ΧΡΟΝΩΝ

ΓΚΡΙ παει με αυτους που της αρεσουν με το καταλληλο δωρο...Οχι χρημα αλλα δωρο και με εσενα ΚΜΑΝ δεν πανε αυτες αυτη ειναι η διαφορα καταλαβες μαν...

Ασπρη ειναι αυτη που την βαρας χωρις να ζηταει τιποτα αγνωστη λεξη για τον κμαν

αρα το γνωστο πινακακι επιτυχια ειναι αν

ωραιος και μικρος μονο ασπρες
ασχημος και μικρος μονο γκρι
ωραιως και 35-45 γκρι(70%) και ασπρες(30%)
ασχημος και 35-45 μαυρες(70%)γκρι και μεγαλες σε ηλικια(<35)
πανω απο 45 μαυρες 90%
και πανω απο 55 μονο μαυρες

Εξαιρεση αυτη που εχουν πολλα λεφτα(10 χρονια μικροτεροι απο το κανονικο)οποτε υπολογιστε αναλογα
και αυτοι με γνωσεις καμακι και λεφτα στην τσεπη που μπορουν να πετυχουν καλυτερα ποσοστα απο τα παραπανω

Αν δε θελετε οι πιο πολλοι ερωτοτουρισμο δεν εχω κανενα προβλημα...Στην Ελλαδα ψηφισαν τον λεφτα υπαρχουν και τον Τσιπρα δεν βλεπω λοιπον καμια διαφορα και εδω να μην ψηφιζετε κμαν...
Αν σας αρεσει ο Αισωπος ο Andersen και ο πινοκιο εγω δεν εχω λογο να σας παω κοντρα...
Καλη διασκεδαση

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Φανταζομαι κμαν οτι για εσενα δεν πρεπει να υπαρχει και διαφορα μεταξυ ερωτα και σεξ...
Σεφ κανεις πολυ αυτο ειναι σιγουρο ερωτα εχεις κανει ποτε???Μπορει και οχι...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
τον καλεσα τον ρολογα να ερθει οδυσσο.σημερα μου ειπε και ο σαλονικιος που ειναι παλι κιεβο οτι γνωρισε τον ρολογα!ηταν μαζι με τον ντερτι θεσαλονικη.για κιεβο αγαπητε μιστερ  λοβ μετανιωσα που δεν εκλισα μαρτιο.θα κατεβω 8 μερες οδυσσο.αν εισαι κιεβ τοτε συνδιασε το με οδυσσο.τωρα μου ειπε ο σαλονικιος πολυ μουνι κιεβο,δεν προλαμβαινει να απαντα και κοσμο εχει.οι πολιτικες εξελιξεις που δεν ηξερα τι θα γινει με τον σακασβιλη ηταν η αιτια που δεν εκλισα κιεβ.ελεγαν για μαινταν 3.τον σακασβιλη τον ζητανε γεωργια να τον δικασουν για δολοφονια του πρωην φιλου του τραπεζιτη.κινδυνευει μεχρι 3 χρονια φυλακη για ευθυνες.

Ο λόγος που δουλεύει το Κίεβο και του απαντάνε του φίλου σου άπειρα μουνάκια μου τον εξηγήσαν οι ίδες οι Ουκρανέζες θα στον αναφέρω παρακάτω!!

Αυτά ειναι τα καλά όταν κάνεις δεσμό με κανονική γκόμενα σου λέει τα πάντα (νοοτροπία, μαγαζιά να τρως, να πίνεις) και χωρίς να ξέρει ότι σκάυει το λάκο της και σε μαθαίνει πως να ρίξεις άλλες και που να τις πας!!

Όπως ακριβώς όλες μου έχουν πεί δεν πάμε shooters επεινή πάνε οι bitches με ωθούν στην ουσία να πηγαίνω εκεί!! Όπως μου είπε και η προτελευταία της λεέω εννοείς πουτάνες? Όχι μου λέει bitches. Της λέω ποια είναι η διαφορά? Οι bitches μου λέει κάθονται απλά για λίγα δωρεάν κοκτέηλς!!! Πωπω λέω χάλια μαγαζί!!χαχαχαχα.

Anyway λοιπόν το βασικό. Πριν το 2015 στο Κίεβο ζόυσαν κοντα στα 2,8 εκατομμυρία κόσμος. Μετά τον πόλεμο ξέρετε πόσος κόσμος ζει τωρα? Για ρωτήστε τους ντόπιους.. Πλησιάζει τα 6 εκατομμυρία!!!!! Ναι καλά ακούσατε.Μετακιθήκαν εκεί λόγω του πολέμου.Απλά πιο ειναι το κόλπο και δεν καταγράφονται επίσμα? Σκάνε και δεν γράφονται στα μητρωα για να μην πληρώνουν τους φόρους του δήμου του Κιέβου.

6 εκατομμυρία σλαβικός κόσμος καταλαβαίνεται τι σημαίνει? Βρίσκεις τα πάντα..Απεριόριστη πηγη μουνίων έιτε για δωρεάν,είτε για δώρα είτε για καθαρά πληρωμένα. Οι επιλογές είναι ασταμάτητες ο μεγάλος αντίπαλος ειναι ένας..Ο χρόνος αν προλάβεις να φας καλά στον λίγο χρόνο που σου δίνεται εκεί γιατί όπως είπαμε τα one night stands δεν είναι εύκολα θέλουν ραντεβουδάκια.

Η άλλη μεγάλη διαφορά είναι πως όχι μονο ειναι 6 εκατομμυρια αλλά βλέπεις παντού νέους ανθρώπους. Αθηνα μπορεί να εχει θεωρητικά 5,5 αλλά όπου παώ βλέπω παπούδια..Γέμισε ο τόπος και χειροτερέυει!!

Αρά σε μια τόσο μεγάλη πηγή σλαβικού μουνιου δεν μπορώ να δεχτω σύγκριση με μια Ουκρανική πόλη των 400.000 κατοίκων.

Είναι απλά μαθηματικά..Σε μια μικρή πόλη θα ειναι π.χ 1000 στο tinder στο Κίεβο θα ειναι 200.000!!!!

Ακομα και οι πουτάνες αν διαβάσετε στο international sex forum λένε πως εκτός Κίεβου απλά κοροιδευουν και με πολύ χαμηλές υπηρεσίες.Πας με ταξι εκει δεν ανόιγουν πόρτες, δεν μιλάνε γρι Αγγλικά κλπ..Στο διαδίκτυο είναι όλα τα βρίσκετε και τα διαβάζετε...Για Οδησσό ας πούμε έγραφε ενας Αμερικανός τα χειρότερα για πουτάνες και έλεγε δεν υπάρχει η παραμικρή σύγκριση με τις υπηρεσίες πληρωμένου που βρήκε στο Κίεβο..Θα το βρώ και θα το ποστάρω.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
φιλε Σπυρο τα ιδια λεμε ,απλα τονισα οτι η γκρι ζωνη καλυπτει το μεγαλυτερο ποσοστο γυναικων απο την δικια μου εμπειρια σε αυτες τις χωρες.
Και θα πω παλι για την ηλικια του παικτη μιας και η αναλυση που κανεις και συ πανω σε αυτο το θεμα ειναι πολυ σωστη. Εγω που ειμαι πενηνταρης αναγκαστικα θα παιξω πιο πολυ στην κατηγορια που προανεφερα ... δεν τρεφω αυταπατες.
Για γκομενες βεβαια μεχρι τριαντα χρονων το πολυ μιλαω και 7αρια.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
φιλε Σπυρο τα ιδια λεμε ,απλα τονισα οτι η γκρι ζωνη καλυπτει το μεγαλυτερο ποσοστο γυναικων απο την δικια μου εμπειρια σε αυτες τις χωρες.
Και θα πω παλι για την ηλικια του παικτη μιας και η αναλυση που κανεις και συ πανω σε αυτο το θεμα ειναι πολυ σωστη. Εγω που ειμαι πενηνταρης αναγκαστικα θα παιξω πιο πολυ στην κατηγορια που προανεφερα ... δεν τρεφω αυταπατες.
Για γκομενες βεβαια μεχρι τριαντα χρονων το πολυ μιλαω και 7αρια.
1000000% σωστος!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom